|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Cytat:
reszta sie nie liczy mam czym oddychac i M jest szczesliwy wiec ja tez jestem![]() Cytat:
![]() Wiecie moje kochanie było dzis na pl.Św. Piotra w Watykanie ciekawe czy się pomodlił w naszej intencji ![]() ja bede niebawem mykac lulu. Ciekawe co tam nasza Gizelcia porabia ![]() A Orzeszek pewnie męża dogląda i niuni ![]() Ray na mazurkach juz pewnie wypoczywa
|
||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sie podzialy wszystkie kobitki???????????
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Nic tylko pozazdroscic Twojemu M,pieknie jest w Watykanie i we Wloszech,kiedys jeszcze w szkole sredniej bylam na wycieczce we Wloszech takiej ze szkoly ale jakbym miala okazje to pojechala bym jeszcze raz bo tam jest tak pieknie
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto wie może M sie modlił i wyprosimy o nasz mały cud i wtedy trzeba bedzie koniecznie tam jechać i za niego podziękować
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
No nasza Ray tez na fajnie,na Mazurki sobie pojechala,osobiscie nie bylam ale slyszalam ze godne polecenia,a ja zamiast gdzies wyjechac,odpoczac poki jeszcze jestem na zwolnieniu to siedze w domu i caky moj wypoczynek to pojscie do mamy i siostr zeby nie siedziec samej w domu i zeby miec z kim pogadac,no ale na weekend pojade chyba nad morze-dobre i to
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno wymodli-tak jak mowisz Nikicio
|
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiu piersi to mi urosly od brania tabletek i do tej pory nie spadly ![]() a piersi bola mnie ale delikatnie i to po bokach za to sutki bola przy dotyku....moze to zwiastun nadchodzacej @.a co do spania to dzis byl koszmar same oczy mi sie zamykaly ale ja tlumacze tym ze wstaje o 5 rano...zobaczymy co bedzie ...oj zeby nie przyszla @ a kysz....no ale jak sie pojawi to plakac nie bede ![]() nikita okres ci sie spoznia???a moze moze ....cuda tez sie zdarzaja |
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko no wlasnie tez to Nikici mowilam ze cuda sie zdarzaja.......
Ale juz nie chce sie powtarzac bo lekarzem nie jestem ale jestes mi podejrzana dziewczyno....... |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko a gdzie Ty pracujesz jak moglabym wiedziec?wiem ze w sklepie
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
no i jeszcze jedno mam wzdecia (i przepraszam ze tak napisze) wszystko wydobywa sie na zewnatrz,ale to tez moze byc jakas niestrawnosc
ja to zawsze znajde cos na wytlumaczenia![]() kasiu 200 zl za stroj.. ....no ale jakiej firmy dobrej
|
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Nikitko śliczne zdjecie
Śliczna mamusia i dostojny przystojniak ![]() Cieszę się że pokazałaś nam siebie na zdjęciu. Dziewczynki zachęcam do wklejania fotek
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka moje objawy byly nastepujace-bardzo duzo spalam,klucie w dole brzucha,nabrzmiale piersi i bolace piersi i brodawki,niechec wrecz obrzydzenie do niektorych potraw wiec........u ciebie podobnie?
Rany ile ja bym oddala zeby nadal miec takie objawy.....ale nie mozna sie zalamywac,pewnie tez juz niedlugo bede je miala |
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i wymodli oby
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko tez bym wlkeila swoja fotke ale niestety moj Tz zagubil gdzies kabel od aparatu i od jakiegos czasu nie sciagam zdjec z aparatu,musze dokupic kabelek
|
|
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
Dorotko to naprawdę ciężka praca. Oszczędzaj się jak tylko możesz.
Ja mykam spaciu. Moja dzidzia nie pozwala mi dzisiaj siedzieć przed komputerem. Jest mi strasznie niewygodnie. Dzisiaj zgarnełam od męża pocówke że nie jem owoców i warzyw. Kazał mi zostawic liste co dzisiaj zjadłam. Na kolacje zaszalałam, sama się dziwię jak to przełknęłam. Szklanka soku z byraków i jabłek i posiekana do tego drobniutko natka pietruszki. Walka z anemia trwa
|
#2268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiu spac to mi sie chce caly czas no ale wiadomo wstaje o 5.00 nieraz 4.30.brzuch mnie leciutko boli ja nie zwracam uwagi na brzuch bo nie mam czasu na to,piersi leciutko bola po bokach sutki bollllaaaa przy dotyku,cos mnie muli i nie jem niczego,do tego wzdecia..............ale sie okaze w sobote jak nie dostane to w poniedzialek tescior tylko nie wiem jaki.... kasiu zleca ci te 2 cykle szybciutko (o ile tyle chcesz czekac) i zobaczysz znowu za pierwszym podejsciem Ci sie uda |
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka kiedys mialam praktyki w slkepie gdzie bylo stiosko miesne-faktycznie ciezka robota,a ja w markecie nawet takim sporym i tez jest duzo ciezkiej roboty,dlatego chce byc jak najdluzej na zwolnieniu bo wiem ze jak wroce to zaraz bede dzwigac chociaz juz sobie obiecalam ze bede sie oszczedzac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja 22 chcialabym sie oszczedzac ale nie da rady czy chcem czy nie robota musi byc zrobiona niestety a nikt tego za mnie nie zrobi
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
A pamietam jak kiedys napisalam na forum ze ja to mam szczescie bo wszystko mi sie udaje w zyciu...niestety mylilam sie...
ale juz dochodze do siebie i obgadam jeszcze ta sprawe z moim TZ odnosnie czasu jaki chcemy odczekac i mam nadzieje ze wtedy znowu dosiegnie mnie to szczescie i za pierwszym razem sie uda i bedzie juz wszystko dobrze |
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
To Nikicio przejrze sobie pozniej te oba forum bo i tak nie zapowiada sie abym dzisiaj szybko zasnela,u mnie sasiedzi u gory urzadzili sobie ZNOWU impreze,to juz chyba 3 w tym tygodniu-masakra,mam dosc
|
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiu powinnas byc na zwolnienu jak najdluzej jesli nie czujesz sie na silach .moja kolezanka po porodzie w 6 miesiacu urodzila(dziecko zmarlo ) i byla pol roku na zwolnieniu od porodu.....ciagnij zwolnienie jesli czujesz taka potrzebe.sklep spozywczy czy miesy to ciezka robota oj ciezka
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie ciekawe co tam u naszej Gizelci i Orzeszka?
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki ide lulu bo rano trzeba wstac do tej chorej pracy...odezwe sie jutro po pracy.dobranoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje Dorotko -ciezka i jeszcze wiecznie slyszysz ze cos jest zle i opieprz bo cos ktos zle zrobil a Ty zbierasz za wszystkich-bynajmniej u mnie tak jest
|
|
|
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem wrażliwa a jak gromadze ubranka dla naszej Gizelci a raczej Oliwi to bardzo sie ciesze że moge jej chociaż tak pomóc Cytat:
Miłego przegladania życze |
||
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dorocia i nie dzwigaj jutro w pracy-pamietaj ze moze pod serduszkiem juz nosisz mala fasolke wiec oszczedzaj sie zeby jej nie zaszkodzic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

reszta sie nie liczy mam czym oddychac i M jest szczesliwy wiec ja tez jestem

....no ale jakiej firmy

a nikt tego za mnie nie zrobi