|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pokręciłam 30min hh, zrobiłam obiad i jestem z siebie dumna :P |
|||
|
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
ja to masaz i te sprawy. Ahh moze kiedys sie nadarzy okazja
|
|
#2253 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No bez jaj...Cytat:
Cytat:
No i do takich legginsów tylko dłuższe bluzki. Muszę się rozejrzeć w tesco, ale to za 2-3 kilo [/QUOTE]Haha, moje podejście- ubiorę szorty jak schudnę 3 kg itp. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie na razie bezgrzesznie
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teeż, lion i karmel *_* dla mnie najsmaczniejsze warzywa na patelnię to te z hortexu z papryką, mają super przyprawę ale te z biedry też dają radę Cytat:
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
Pycha. Duszę tuńczyka z cebulką albo porem i papryką (w wersji niedietowej z kukurydzą i majonezem, na diecie dodaje tylko troche przecieru), mnóstwo czosnku, ziół i pieprzu i zielonej pietruszki. Nawet mój mięsożerny TŻ jest zapchany po niewielkiej porcji
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówcie o lodach
|
|
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałam zrobić pełne ABS, ale nie udaje mi się
, podobnie do Buns, padam po koniec a tyłek mnie boli jak po zastrzykach. Na koniec zrobiłam za o całe LegsKupiłam też dziś Syrene do masażu i serum na cellulit Eveline, w super cenie 10,90 (w tesco są po 19,90), będę się dziś masować
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
O Wy niedobre! Czemu tyle piszecie?! Muszę nadrobić całą 75 i 76 stronę :P.
Ania - słusznie, że nie kupujesz. Takie buty wydają mi się strasznie niepraktyczne. Czasem u niektórych wyglądają ładnie, ale dużo lepsze są takie "całe". zakryte. Co innego takie delikatne szpilki, które możesz nosić i wiosną/latem do gołych stóp, ale takie bardziej jesienne botki z odkrytymi palcami? Niie. Zamarzniesz jesienią i zimą, ugotujesz się wiosną i latem.
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj dieta beznadziejnie :/ Daję sobie 7 dni na zgubienie kilograma, żeby coś się ruszyło. Dam sobie w suwaczek ku mobilizacji
![]() Poczta kwiatowa przywiozła mi bukiet róż od mojego chłopaka Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-02-07 o 19:32 |
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem z siebie dumna kolejny dzień diety i ćwiczeń przetrwałam :P 30min hh i 8 legs zrobione. A w niedzielę będą pomiary i ważenie,o. W dodatku mam @, zjadłam kosteczkę czekolady i nawet nie miałam ochoty na więcej. Sukces
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złożyłam dzisiaj wniosek o dowód osobisty hehe. Za tydzień jadę do Krk. Zacałuję chyba mojego TŻ na śmierć |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bukiet kwiatów! ale on romantyczny agniesik - pamiętam jak ja zanosiłam swój wniosek o dowód ale czułam się wtedy dorosła milusia- wiem co czujesz, też mi się marzą wakacje tylko z TŻem a ja dzisiaj nagrzeszyłam - miseczka laysów paprykowych do tego frytki z piekarnika + kurczak w sosie śmietanowo ziołowym. ale ruszyłam tyłek i poszliśmy na spacerek. dzisiaj jeszcze zrobię 8 min legs. na kolacje nie jem już nic. za dużo dzisiaj kcal zjadłam
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-07 o 20:17 |
|
|
|
|
#2264 | |||||
|
Rozeznanie
|
Rany Dziewczynyy!! ile Wy tu piszecie!
dobę mnie nie było i tyyle czytania jak za dawnych czasów, kiedy nie wyobrażałam sobie dnia bez Wizażu a odeszłam stąd przez fejsbuka!Cytat:
to jak masz jeszcze jakies sposoby na uda to pisz, a ile masz wzrostu? bo w podpisie widzę, że waga bardzo mala ja przy takiej mialam rączki chudziutkie i brzuch, a ja mam cos kolo 1.63 m (nie wiem dokladnie)a jeśli chodzi a aparat, to warto się zebrać w sobie , zainwestować , przecierpieć, bo to inwestycja w siebie. Cytat:
Moniaaa! ale nie bede juz tak rygorystycznie bo wtedy to już w pewnym momencie kompulsy mialam. A tak poza tym to różnie, jak to w życiu![]() hehe a co do owsianki, to wszystkie ją jadlysmy ze smakiem! a teeeeraz! Cytat:
wzrostu ok. 1,63 , a waga ok. 57 kg. Zważę się to napiszę dokladnie. Chcę schudnąć z UD, tyłka i brzucha, ale jak znam swoje ciało to pierwsze polecą piersi ![]() Cytat:
Hej Karola! Ciebie też pamiętam ze starego wątku. Ja Cię podziwiam, ja bym nie dała rady pogodzić studiów dziennych z pracą na pełny etat! Taaaaaaa szkoda, że nie wiedziałyśmy bo byśmy się może spotkały na jakimś piwku w namiocie piwnym :P ehh ASOT, był super, a AO będzie jeszcze lepsze, a mnie tam nie będzie! Cytat:
hehe 20 minut spędziłam na odpisywaniu Wam, dużo piszecie, ale to dobrze, wątek tętni życiem!
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaa, muszę Wam powiedzieć, że roz***iłam sesję i zaliczyłam 11 przedmiotów
Dzisiaj był ostatni, ale to taka formalność, a 2 mam na poprawkową, jednak 2 egzaminy jednego dnia sprawiają, że tworzę hierarchię ważności i skupiam się na jednym![]() Pełnia szczęścia, aż musiałam się pochwalić ![]() Co do mojego ogłaszanego planu, to po prostu zrobiłam rozpiskę jedzenia, ćwiczeń i generalnie tego co mam robić. I wstaję o 7-8 a nie o 13, chodzę spać, jestem miła dla wszystkich i takie tam ![]() Dzisiaj było: 7:00- 2 jajka sadzone, pomido, kawa 10:00- zawijasy z sałatą, szynką robiową i ogórkiem 13:00- mały talerz zupy pomidorowej 16:00- sałatka- sałata, ogórek, papryka, cebula i trochę szynki 18:00 serek wiejski 20:00 gotowane skrzydełko plus surówka aniabaniaa, ja chcę to body nosić bez stanika ![]() ze studiami faktycznie dziwnie, a nie pozwolą Ci jednak od tego semestru zacząć? milusia1991, a z jkiego regionu PL jesteś? Bo ja miałam namiary na fajną, sprawdzoną pracę w Holandii, no ale z Katowic. Matmy się nie bój, matura na pewno będzie prostsza niż próbna ![]() agniesikk, idealny prezent Sunday Rose, dla mnie logika to był na początku studiów ulubiony przedmiot, zwłaszcza, że reszta to były jakieś historyczne pierdoły... Dzięki niej pomyślałam, że matma też jest prosta, a nie jest |
|
|
|
#2266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fejsbuk to złooooooooooooooo ![]() ![]() Cytat:
Ja niby pozaliczałam wszystko na 4-ki, ale nie jestem z siebie zadowolona, jakiegoś doła przez uczelnie mam od kilku dni A plan chwali się Ja mam podobne postanowienia noworoczne Oprócz chodzenia wcześniej spać i wysypiania się, założyłam sobie oczywiście, że schudnę i będę się zdrowo odżywiać i zacznę regularnie ćwiczyć. I że złożę rower! ![]() Z tym rowerem to u mnie jakaś masakra jest, bo ja od małego mam fobię rowerową xDDD W najwcześniejszych latach mieszkałam za granicą, i nie miałam tam rowerka, a jak przeprowadziłam się do PL, to wszystkie dzieciaki umiały już jeździć, ja dopiero się uczyłam, ale ciężko mi to szło (złamany kilkakrotnie nos ) i do tej pory jakoś nie przepadam (czytaj: boję się) za rowerem
|
||
|
|
|
#2267 | |||
|
Rozeznanie
|
"kariera", znaczy praca, dooobrze. Powoli do przodu, chociaż bywa ciężko
![]() Cytat:
Aktualnie - 170cm/61-62 kg (zależy od dnia), chcę zrzucić do 57, idealnie - do 55 ![]() Cytat:
Ewelka widzę bez zmian, zawsze otoczona przez facetów ![]() Eh, sexy dance to już daaaaawno nieaktualne, nie dość, że zamknęli mi gymnasion, to jest ta praca.. nie mam czasu kompletnie, czasem jak mam wolne to wyrwę się na jakieś zajęcia taneczne. Strasznie mi tego brakuje ![]() Cytat:
![]() Widzę że u Was ćwiczenia pełną parą.. eh, żebym ja miała siłe się podnieść wcześniej niż o 10, żeby poćwiczyć....
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2011-02-07 o 23:56 |
|||
|
|
|
#2268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
łeeeee, chcialabym wszystkim opisac, a juz za poźno zeby klikać
![]() nie skusilam sie u TZta na talerz z eklerkami i omletami, cud. ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
jutro obadamCytat:
![]() Cytat:
moj kumpel rozlewal piwo, za freee dla mnie ![]() moze i teraz by sie udalo rany nie chcialabym zebys mnie tak zapamietala, to byl zly czas, zly czas kurcze jak tyle pracujesz, naprawde nie masz czasu na taniec i cwiczenia. Szkoda ze gymnasiona zamkneli, to w Pestce bylo?moj kumpel pracuje w klubie fitness itp. "pure" w pestce, moze to na tamto miejsce wskoczyło. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
chociaz nigdy nie zrozumiem tej radosci ![]() ja mialam taka latwizne na studiach, wystarczylo troche sie pouczyc i wykazac checi. Na ostatnim roku uwalilam ostatni egzamin pysznie gotujesz wiesz co za sosik, daj przepis
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
Hej gaduły
Bita Śmietanko ja jestem z wlkp.
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
milusia ty straaasznie szczupła jesteś. Ile masz wzrostu?
Ja bym tam nie miała problemu czym dobić do 1500 kcal ![]() U mnie na razie ok. Na śniadanko zjadłam jajko i kromkę razowca z pomidorem, ale to było o 6 i już jestem głodna. Od dziś zaczynam pić pokrzywę na włosy, właśnie kończę kubek. Jem tez siemię, normalnie za chwile będę przy was okazem zdrowia ![]()
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
*!Właśnie skończyłam czytanie :P Milusia, ja tam dzisiaj nie ujawniam mojej wagi :P TŻ u mnie śpi, więc wczoraj dostałam ulubione chrupki, milkę truskawkową, reddsa i w ogóle zło totalne, dzisiaj mam balon a nie brzuch ;p co. ogólnie przytyłam to wagi z avatara brakuje mi tak 2,5/3 kg ![]() Nie mogę się zmusić do ograniczania same siebie ![]() A najlepsze jest to, że mam mnóstwo zajęć, nie jem znowu aż tak dużo. - jest czas, żebym to wszystko spaliła. Fast foodów nigdy nie tolerowałam, alko ograniczyłam słodycze też. uwielbiam zdrowe jedzenie i stosuję się do zdrowych zasad odżywiania :P jedyne totalne ;p grzechy popełniam w towarzystwie TŻ kiedy u mnie śpi. Czyli wcale nie aż tak często... muszę znowu iść na badania, bo oszaleję ![]() A w ogóle to TŻ zaczyna mówić o dzieciach Fanie, że zaczyna mieć takie myśli, ale moment to sobie wybrał po ch&^ju fest :P:P:P Agniesik, super sprawa z tą pocztą kwiatową ![]() Chyba się stęsknił, hm? dobrze, że za tydzień się widzicie I w ogóle KRAKÓW! achhhh uwielbiam to miasto BŚ, ach, gratuluję zdane sesji, 11 egzaminów, WOW! należy Ci się pizza, lody i czekolada i morze wódki ![]() Z moim drugim kierunkiem prawdopodobnie będzie ok. zachowuję zimną krew i czekam na dziwne decyzje dziwnego dziekana, powoli mam to wszystko w du**pie Mooniaa, staż to faktycznie zło, ciężko jest wynegocjować jakiekolwiek warunki, przeważnie jest się tam na zasadzie normalnego pracownika, z tym że zarabiającego połowę mniej, co najmniej. wyzysk i tyle, wk**wia mnie to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r ............. ! nawet do zwykłych sklepów zatrudniają takich biednych stażystów, żeby nie musieć płacić ze swojej kieszeni, tylko utrzymać pracownika z kasy z UP.... rodzice mają taką znajomą, która ma sklep i zatrudniła laskę na staż.. karze jej normalnie sprzątać u siebie na chacie, myć okna i w ogóle :| autentycznie! A dziewczyna się cieszy ze ma jakieś $ noo i nie wiem, czy pozwolą Ci tak ciągnąc 2 lata, oni w ogóle robią jakieś dziwne problemy ze stażami... rób co możesz, żeby tego uniknąć farmaceuci są potrzebni, także mocno trzymam kciuki A teraz idę dorwać TŻa
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-02-08 o 08:50 |
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
Ania ja kiedy jeszcze liczyłam każdą kalorie uwielbiałam to poczucie kontroli. widzę jak i ty
Wszystko w moim życiu było bardziej ułożone nawet ubrania na półkach w szafie w pokoju zawsze porządek. I tak jak piszesz tylko przy TŻ potrafiłam się wyprowadzic z tej równowagi i pozwolic sobie na czekoladkę, czipsy itd. Nie wiem czemu ale przy moim TŻ zawsze chce mi się jeśc
|
#2273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boże z rowerem mam podobnie,tyle że ja po prostu rzadko jeździłam i nie ciągnie mnie. A tż kupił w tamtym roku nowy rower i mnie cały czas namawia,żebym kupiła i jeździła z nim :P Cytat:
Cytat:
Kochana, 1500 na U (czyP ) to jest bardzo mało. Tyle to na redukcję. A jak Ty nawet do 1500 nie dobijasz to nie dziw się,że na wadze coraz mniej Cytat:
potem się objemy i pękamy :PNie za wcześnie na dzieci? ile macie lat?
|
|||||
|
|
|
#2274 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaak to chyba problem z każdym facetem ... "Kochanie, ale przecież ta paczka jeżyków to nie Tobie na złość, tylko chciałem Ci zrobić przyjemność, należy Ci się!" wrrrr ![]() Ehh dzieci.. u mnie wśród znajomych ostatnio dzieci rodzą się na potęgę.. ale to może tez dlatego, że w większości mam znajomych 4-5 lat starszych od siebie. Mi się nie śpieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiejszy jadłospis: śniadanie: tortilla wieloziarnista posmarowana pesto z chudą szyneczką i plasterkiem sera cheddar + duuużo pomidora, ogórka i sałaty. (taaaaaaaaak można, przepisy z mojej ulubionej diety, na niej mogłabym być całe życie )Przed obiadem: banan + jabłko Obiad: ryż pełnozianisty + kurczak w sosie słodko - kwaśnym. Przed powrotem z pracy: Migdały + jogurt naturalny z płatkami fitness (wracam do domu po 22 i probuję oduczyć się jedzenia po powrocie) Bedzię jakieś 1600kcal, mam nadzieję, że w takim trybie uda mi się zrzucić te 5kg do czerwca (w 1 miesiącu tej diety zrzuciłam 3kg i bardzo długo utrzymywałam wagę, tylko po świętach znów wpadłam w tryb obżarstwa)
|
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie laski ale się rozpisałyście.
No ale ważne że wątek tętni życiem. Monia pytałaś o staż a więc ja byłam w zeszłym roku na stażu właśnie z UP. Powiem tak ja miałam w sumie dobrze bo pracowałam od 8 do 12.30 jako pomoc nauczyciela w zerówce. Od urzędu dostawałam 860zł. Ale dziewczyny które trafiły do sklepów np to miały przeje....ne bo tyrały jak woły czasami dłużej niż 8 godz i tylko nimi pomiatano. I z UP najpierw dostajesz staż na 3 miesiące i potem jeszcze na 3 ci przedłużą w życiu nie dostaniesz na dłużej. Potem możesz się starać o tzw. prace interwencyjne ale to musi sie zgodzić pracodawca, ponieważ dostajesz wtedy najniższą krajową ale tylko połowe płaci UP drugą połowe musi zapłacic ci pracodawca. BŚ bardzo ładny plan Ja też mam nowe postanowienie do końca marca 58kg Jeszcze mój TŻ wczoraj dał mi wszystkie pieniądze i mówi proszę bardzo teraz ty rządzisz wydatkami, bo ty potrafisz oszczędzać . Wczoraj byliśmy dograć wszystko jeżeli chodzi o salę weselną będzie ustrojona na biało-złoto ja będę miał suknie w kolorze ecru, prostą fryzurke bez welona(nie chce) z białą różą we włosach i bukiet z białych róż a biżuterie to perły Dostałam od rodziców pod choinkę. I tak 20 sierpnia o godz 16.00 powiemy sobie tak ![]() ![]()
|
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry,
Jestem nowa, mozna sie przylaczyc? ![]() Moj cel - 60 kg. Obcenie waze 65, wzrost 174. Od dzis mniej jem. I mam zamiar calkowicie wyeliminowac slodycze.. Ale czy mi sie uda. Powinnam sie ruszac, bo zima w ogole nie mam ruchu. |
|
|
|
#2277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczy jak przestaniesz jeść zwykły makaron, białe pieczywo, i generalnie "mączne" produkty - szybko zauważysz, że Twoje ciało jest jędrniejsze, może nawet trochę szczuplejsze A słodycze można jeść, ale należy robić to tuż po inny, pełnowartościowym posiłku (np. śniadaniu), i żeby nie przekraczały 20% Twojej dziennej dawki kalorycznej
|
|
|
|
|
#2278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale uwazaj bo wcale nie potrzebujesz byc chudsza oj tam oj tam ja bym szybko do 1500 dobila ja nie licze kalorii, staram sie ograniczac wegle, reszte jem zeby glodna nie chodzic ![]() Cytat:
co tak z rana? ![]() Cytat:
![]() ale pyszne sniadanko no no no. energia na caly dzien, pychotka!!! Co za dietka? plaskiego brzuszka? ![]() Cytat:
albo mialas staz z EFS - oni placa wlasnie 860! Szczesciara!ktos Ci sprawdzal godziny pracy? bo ja wczoraj, jak juz zaczelysmy o stazach, napisalam do znajomej co ma gabinet kosmetyczny czy by mnie na staz nie chciala - a ona ze chce ale co tam, mam nadzieje ze sie uda Aaaaaaale, dzis sie zwazylam, 53,6 czyli 1 kg mniej niz w piatek. Ja tam nie wierze w takie spadki, wczoraj mniej zjadlami widac to na wadze
|
|
#2279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moniaaaa pisałam ze cieżko mi z samych zdrowych rzeczy dotrzec do 1500 kal. wiadomo jak zjem do tego jakies słodkosci, czipsy, słodkie bułki to jest nawet ponad 2 tys A ktoś pytał ile mam wzrostu wszystko jest w tabelce Mam tak ok. 165/66 Chociaż ostatnio mi parę osób powiedziało że jakas wyższa sie zrobiłam
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zmuszona zawiesić moją dietę do piątku
poza tym z rzeczy niskokalorycznych mam jedynie do wyboru wieśniaka, jogurt naturalny i chleb chrupki oczywiście będę cwiczyła ale przy normalnym odżywianiu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

Cindy moze pomoze
Chociaż znajomy kiedyś mówił, że chce sobie załatwic staż w jednej firmie ale daje im warunek że minimum 1500 zl i negocjował bo wyjątkowo znał się na rzeczy i miał tam doświadczenie dzięki praktykom.Wiec moze to jakis inny rodzaj. Albo pracodawca dopłaca do tego 760zl. Ale czytam wątek o stazach juz pół roku i nigdy tego nie widziałam. To wyjatkowe przypadki, nie wiem
Zrobiłam rozgrzewke z pump it up, maja swietne cwiczenia ale pod spodem mam okropna sąsiadke
ale mam za maly pokoj zeby to cwiczyc, wiec dalam tylkowi w kosc starym najlepszym zestawem 8 min buns!
skoro matmę tak zawaliłam że nie zdałabym jej w ogóle... 

żeby nie bylo ;p

, podobnie do Buns, padam po koniec a tyłek mnie boli jak po zastrzykach. Na koniec zrobiłam za o całe Legs

fajnie, że jesteś
Ja niby pozaliczałam wszystko na 4-ki, ale nie jestem z siebie zadowolona, jakiegoś doła przez uczelnie mam od kilku dni 
No ale ważne że wątek tętni życiem.
poza tym z rzeczy niskokalorycznych mam jedynie do wyboru wieśniaka, jogurt naturalny i chleb chrupki