![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie kumam...chodzi o remont, czy co innego? Wytłumaczysz tępocie?
Ide podmuchać przez rurkę
#2252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no no szaleństwa wolności ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 4 dniowy plamnik jest rambo, komando, wietnam ![]() pracujemy, pracujemy ![]() ja też ![]() ![]() ja nie mam pasy muszę ukrywac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślałem, że droższe są (ale, w sumie, za kawałek plastiku to i tak zbyt dużo) ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
w ramach wcześniejszego chodzenia spać
![]() ![]() ![]() nadrobiłam nienadrobioną strone baru i okazuje się kluczową Polly - ramka stalowa IKEA mam dużą też tanie są ale nic w niej nie mma jeszcze - nadal folia agnes - bossssskie kafelki - bardzo lubiem taki zestaw a co szarej łazienki to widziałam to http://www.domus.pl/pl/galeria/katowice/it1.html niestety zdjecie mocno kijowe ale na żywo jest tak seksssi szarość ciemniejsza |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki-patrzyłam na strony ikei i ni ma na stronie ![]() bo ja potzrbuje nietypowy wymiar ....
![]() |
#2257 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ma 50x70 nie pamiętam czy były większe bo brałam tak jakoś bez zastanowienia chyba pod kątem popularnych wymiarów plakatów a teraz wiszą juz pół roku we folii szara fajna łazienka http://en.delconca.com/ambientazioni/ Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-17 o 00:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tu jeszcze krzesła, dzięki bóg mam stół ![]() ![]() Cytat:
![]() co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
a jednak pójdę do łóżka przed 2
papaty |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
zmontowałm sztyft dowarżny wg vesenka, troszku zmieniłam składniki ale jest ok.
Rejcz u mnie kafle szare będą wzdłuż ![]()
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie godz. zero to 24.12
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Poszedlem spac kolo 22-giej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Pierwszy ![]() ![]() Milego dnia zycze ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |||
Wpisz tu zomzing
|
mają. mnóstwo
![]() zaparzyłam podwójnego siemiora, w kalendarzu była świeczka żymno ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- a ło ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
2 ele za 1 ludwisia ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() piątek jak miło....
#2268 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wrociłam do domu, a tu net padł i tylko przez gprs mogę się podłączyć. Jakoś doczytałam ostatni tydzień. ![]() W temacie ciążowo-dzieciowym zawiązuję język na supełek. W łazienkowo-remontowym też nie mam za dużo do powiedzenia. Chociaż w łazience mogłabym zamieszkać - najważniejsze żeby ciepło i czysto było. Marchewkowemu Chuopowi Gratuluję ![]() Kagan, Sabb - ucałuję ![]() bo dawno nie widziałam. Obejrzałam zdjęcia Sabb ![]() ![]() Dziś jestem beznadziejnie niewyspana, bo 2 noce oka nie zmrużyłam, a całe dnie na nogach. Jet lag ![]() I jeszcze wam napiszę: jeśli nie chcesz dziur w kolanie, to nie fikaj na dywanie ![]() Rozważam zabranie ochraniaczy w sobotę... Cytat:
![]() Ale rzeczywiście szafranowe do ostrych nie należy. Ktoś tu jeszcze pisał o antybiotyku i gorzkim posmaku- też tak miałam ostatnio, przy doksycyklinie. ![]() Pięć dni nie jadłam i gorączkowałam (>39.5), a nic nie schudłam. Skanal! ![]()
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje jeszcze raz ![]() ![]() Idę na zakupy (np kupić kable do uruchomienia auta ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ja mam gorzki posmak ( nie nie od tego ![]() Ale grunt, że ten antybiotyk działa.
![]() |
#2272 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej! Jak fajowo dziś słońce świeci i piątek jest i w ogóle najssss
![]() Cytat:
![]() a moja premierowa ziupka losiołkowa przez noc naciongła i jest całkiem dobra Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2274 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu się pogubiłam w Barze.... ![]() O higienie było...pod tym względem jestem szczęściarą bo TŻ się pucuje na okrągło i zawsze pachnie i jeszcze chętnie używa podrzucane maseczki ,kremy i takie tam.... Tylko lushowej kostki natłuszczającej nie znosi bo mówi że czuje się nieumyty ![]() Flo życzę szwarnego plemnioka ![]() U mnie znowu armagedon....pokój duzy wszystko wyniesione wczoraj wpadło 5 chłopa i każdy latał z pacą po ścianach ,dziś znowu będą latać z drugą warstwą ![]() O tyle trudno ze tera do kuchni wchodzi sie własnie z tego pokoju ![]() I dzwonili że można przyjechać po meble.. A na koniec dnia TŻ powiedział: -wiesz....znowu palnełaś..... co?- się pytam - no ten tekst jak weszłaś do pokoju...wiesz bo Ciebie jak ktoś nie zna to nie rozumie twojego specyficznego poczucia humoru. - ale który tekst? - " ooo jnormalnie jak za prl, jeden robi 5 stoi" ![]() - no so -mówię-przecież tak było ![]() na to TŻ: -yhhhhh ![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
a właśnie...
Red, Melk, i kto tam jeszcze będzie, jak się umawiamy na jutro? na 15? rezerwować chyba nie trzeba o tej porze? ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- hmm.. fogle to jutro impreza 7 urodziny Paradox Cafe.. start 20, więc wcześniej powinno być ok?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||||
Zakorzenienie
|
No nie?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To kiedy razem zamieszkacie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko
![]() zastanawialam sie tez nad chlopami do szpachlowania...ale ostatecznie TZ z bratem dłubia ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- wiecie co wczoraj rozkminiałam? jaki to byłby efekt jakby 2 przeciwległe sciany wąskiego korytarzyka okleic matą lustrzaną? ![]() acha-zanieniłam szaroscic na bardziej bezosci......chyba w pn malowanie ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-17 o 10:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
niedawno któraś pytała o tamta stronkę z długopiórami, to tu jezd
http://fymenwithlonghair.tumblr.com/page/3 i dorzucili nawet parę brudasków for Redsik ![]()
#2279 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Byłaś w Rosji? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale zryte sny noc całą miałem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.