![]() |
#2131 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Cytat:
![]() dopytałam P. czarna łazienka miała 24m2 ![]() ![]() gdy wszystko dla ciebie za małe, za krótkie. Swój rozmiar zmień i zostań krasnoludkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() a 19 stopni to upał jest przecież ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
coś delikatnie poczułam
a może mi się to śniło ![]() Cytat:
trzeba było napisać " od przemiłej wizażanki" ![]() ale kto rano wstaje, temu.... więc klikłam se o 6 rano dzięki, że o mnie pomyślałeś ![]() Cytat:
ja miałam kiedyś na kawalerce ponad 1000zł a teraz jakoś miałam nadpłatę a zima była sroga ![]()
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
kurczę, jakim Ty z takim "wisielczym" nastrojem do baru wpadasz, to chyba tylko urżnąć się
![]()
#2135 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dla tych co pamietają i dzień dobry dla tych co nie znają
![]() Melduję, ze żyję, podczytuję ( wiem-nieładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie sukienka bardzo podoba, ale ta laska w niej wygląda jak sierota ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodzą dziś kominiarze sprawdzać wentylację. Chciałam odkurzyć kratkę w kuchni i włażąc na taboret tak łupnęłam głową w mur,że nadal widzę masę gwiazd i mam pięknego guza. A jutro impreza ![]() Co do planszówek i karcianek to na razie tż sprowadził do domu Horror w Arkham i Warhammer Inwazja. Fajne toto? Będziemy rozgryzać w niedzielę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-16 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry, czesć ![]() Cytat:
a tak serio to kopara opada - ja zużywam zawsze mnóstwo wody i co jakiś czas drzymy o opłaty a wychodzimy na przecietniaki - oby się wyjaśniło już widze jak im tam w SM mówi że przecież on sie wogóle nie myje praktycznie więc o co kaman ![]() (sorry) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
perfumowy zawrót głowy
|
Miciel - mam angosturę - toż to jak próbki niszowe
2 x po 3,5ml i każda niby starcza na 2 drinki ![]() a w ogóle angostury przyleciały aż z rpa, a dostałam je od przedstawicieli trynidadu i tobago ![]() Justyno! czy Ty wiesz, że masz na aukcji do sprzedaży moją byłą Gardenię, ja ją sprzedałam we wrześniu jako nówkę nieśmiganą pani na ha, pani ta ją rozdziewiczyła, psiknęła i sprzedała pani w czerwieni, która długo oferowała próbkę laną prawie po 10 zł za ml nie szło chyba zbytnio i sprzedała Tobie drożej niż kupiła a teraz Ty ją sprzedajesz. Biedna Gardenia, nalatała się po Polsce i nikt jej nie chce ![]() może ja ją będę u Ciebie licytować
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-12-16 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | ||||||
BAN stały
|
Zgadza (pierwsze, urzędowe, na S.)
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię zimy przede wszystkim ze względu na te wszystkie bezdomne zwierzaki (te wolno żyjące też) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj Kagan! ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę Cię w biurze doradztwa klientom beznadziejnym ![]() ![]() Polly i skarbek - w sprawach podłóg i inkszych remontowych - jeździcie po jakich sklepach? lirojach? ciastoramach? byłyście w TTW Opex ? - ale ich jest mało na Polske EDIT: doczytałąm ze bywacie chyba wszendzie tam już był jakiś wybór - aczkolwiek cena czyni cuda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-16 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
"to ja panu znajdę... wynajdę"
![]() i "Będzie pan zadowolooonyyy!" fogóle szafa mnei załamuje - jedna laska wkleiła fotki z wakacji, swój pierscionek zaręczynowy itp ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-16 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Wtajemniczenie
|
A proszę Cie bardzo - polskie jeżyki kupione bodajże w Asdzie
![]() Jeszcze tak. 18 rano planujemy wyjechać do Pl, ale co nam z tego wyjdzie to się okaże. Zimówki ściągnięte z Polski, łancuchy po długich poszukiwaniach udało się też kupić, ni i będzie hardcor na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w kwesti podłog to ja byłam w marketonach of kors w komforcie i w takim sklepie wybitnie panelowym-gdzoie sa tylko panale i drzwi..... i koniec konców wybrałam te: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=96&ty=72 ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- a ten opex widze tylko w warszawie i katowicach ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- strasznie sie stresuje tym remontem-ze on własnie jusz sie odbywa....i ze wyjdzie do dupy ![]() ![]() w dodatku nie mam wodki-ani kropelki ![]()
![]() |
#2149 | |||
Zakorzenienie
|
dobry, dobry nastrój mamy
![]() Cytat:
![]() ja z tych nowych Cytat:
![]() Cytat:
o dobry pomysł ![]() nic mnie się nie chce ![]() drewno zamarzło na ajmen, już żadnego kawałka nie można wyrwac z tego monolitu i musimy kupic nowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
grozi wypollizowaniem
|
no dposz...to tera biere pifko,notes, nieszczesne wzorniki i dosyc fajne oprogramowanie i biere sieu za wybor koloru scian
![]() info dla remontujacych-nie jeźdxic wogle do OBI-nic tam nie ma i droga-castorama i ew liroy wchodzo w gre
#2151 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
zaprawdę powiadam Wam w obskurnym barze wietnamskim koło mnie robią najlepsze zupy na świecie
![]() wracając z pracy pooglądałam sobie meubles - a co! i spodobały mi się o takie o jako siedzisko-legowisko do większego pokoju (szczególnie to o nazwie Twister ![]() tylko strasznie wielkie toto ale coś dokładnie w tym stylu kcem Cytat:
![]() kurka, 19 stopni, niech se wsadzą takie rady Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie jesteś czasem na prf na fb? (coś mi się kojarzy..) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za radę, ja swoje kafle właśnie w Obi wybrałam ![]() a wódki mam dużo, w tym weselną z czerwca i września, kolorowe różne też ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat huopa takie wział do sypialni ale w ciemniejszej tonacji no TTW mi bardzo odpowiadało asortymentem - myślałam ze w krakowie jest odzdział |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nawet kciałam sobie zrobić ale ni mam z czego jak nigdy ![]() więc chyba ukrecę risotto curry ale jak mi się kce zupy - bosz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Wpisz tu zomzing
|
zupa jezd zimowy żer
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- szczeć, Miciek jezdem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o-bo-ze! 24 m to dokładnie połowa mojego mieszkania-a salon mam 15,5 m2 ![]() dzizusie-powiedz ze masz jakies foty tego przybytku ![]() Cytat:
myslisz ze bedzie oczoplons? TZ tez sie tego obawia-ja nie mam probelmu-najwyzej bede okulary ściagac-sie ladnie rozmyje wszystko ![]() a serio jak bedzie vardzo żle to sie zdemontuje i da do małego pokoju ![]() aleale-czytałam, kilka opini i wszyscy którzy to połozyli na podłodze są zachwyceni......to mnie nastraja pozytywnie ![]() ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
![]() ło matulu, ale wnerwiająca laska ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.