|
|
#2131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Cytat:
![]() dopytałam P. czarna łazienka miała 24m2 , teraz będę miała mniej więcej taki salon ![]() gdy wszystko dla ciebie za małe, za krótkie. Swój rozmiar zmień i zostań krasnoludkiem ![]() Cytat:
![]() a 19 stopni to upał jest przecież
|
|
|
#2132 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
coś delikatnie poczułam
a może mi się to śniło ![]() Cytat:
trzeba było napisać " od przemiłej wizażanki" ![]() ale kto rano wstaje, temu.... więc klikłam se o 6 rano dzięki, że o mnie pomyślałeś ![]() Cytat:
ja miałam kiedyś na kawalerce ponad 1000zł a teraz jakoś miałam nadpłatę a zima była sroga
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, jakim Ty z takim "wisielczym" nastrojem do baru wpadasz, to chyba tylko urżnąć się
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dla tych co pamietają i dzień dobry dla tych co nie znają
![]() Melduję, ze żyję, podczytuję ( wiem-nieładnie ), ale mam lenia i nie piszę. Nie mogę za często wchodzić, bo kusicie nowościami, zapachami, których nie znam. Ale jak tu nie wejść jak tu takie " Polaków wieczorne rozmowy " Wczoraj usmiałam się do łez, a z laptopa musiałam scierać resztki ciastek haha.
|
|
|
|
#2136 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie sukienka bardzo podoba, ale ta laska w niej wygląda jak sierota -zwłaszcza 2 pierwsze zdjecia są dobre
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodzą dziś kominiarze sprawdzać wentylację. Chciałam odkurzyć kratkę w kuchni i włażąc na taboret tak łupnęłam głową w mur,że nadal widzę masę gwiazd i mam pięknego guza. A jutro impreza ![]() Co do planszówek i karcianek to na razie tż sprowadził do domu Horror w Arkham i Warhammer Inwazja. Fajne toto? Będziemy rozgryzać w niedzielę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-16 o 19:18 |
|
|
|
|
#2138 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
O, zjadlabym ciastka...Cytat:
|
|||
|
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry, czesć Cytat:
a tak serio to kopara opada - ja zużywam zawsze mnóstwo wody i co jakiś czas drzymy o opłaty a wychodzimy na przecietniaki - oby się wyjaśniło już widze jak im tam w SM mówi że przecież on sie wogóle nie myje praktycznie więc o co kaman (sorry) |
||
|
|
|
#2140 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Miciel - mam angosturę - toż to jak próbki niszowe
2 x po 3,5ml i każda niby starcza na 2 drinki ![]() a w ogóle angostury przyleciały aż z rpa, a dostałam je od przedstawicieli trynidadu i tobago ![]() Justyno! czy Ty wiesz, że masz na aukcji do sprzedaży moją byłą Gardenię, ja ją sprzedałam we wrześniu jako nówkę nieśmiganą pani na ha, pani ta ją rozdziewiczyła, psiknęła i sprzedała pani w czerwieni, która długo oferowała próbkę laną prawie po 10 zł za ml nie szło chyba zbytnio i sprzedała Tobie drożej niż kupiła a teraz Ty ją sprzedajesz. Biedna Gardenia, nalatała się po Polsce i nikt jej nie chce może ja ją będę u Ciebie licytować
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-12-16 o 19:38 |
|
|
|
#2142 | ||||||
|
BAN stały
|
Zgadza (pierwsze, urzędowe, na S.)
![]() Cytat:
Ja nie lubię zimy przede wszystkim ze względu na te wszystkie bezdomne zwierzaki (te wolno żyjące też) ![]() Cytat:
Cytat:
Popieram! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Toż to salon kąpielowy, a nie łazienka ![]() Cytat:
![]() Witaj Kagan!
|
||||||
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę Cię w biurze doradztwa klientom beznadziejnym ![]() ![]() Polly i skarbek - w sprawach podłóg i inkszych remontowych - jeździcie po jakich sklepach? lirojach? ciastoramach? byłyście w TTW Opex ? - ale ich jest mało na Polske EDIT: doczytałąm ze bywacie chyba wszendzie tam już był jakiś wybór - aczkolwiek cena czyni cuda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-16 o 19:56 |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
"to ja panu znajdę... wynajdę"
![]() i "Będzie pan zadowolooonyyy!" fogóle szafa mnei załamuje - jedna laska wkleiła fotki z wakacji, swój pierscionek zaręczynowy itp
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-16 o 19:50 |
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Wtajemniczenie
|
A proszę Cie bardzo - polskie jeżyki kupione bodajże w Asdzie
![]() Jeszcze tak. 18 rano planujemy wyjechać do Pl, ale co nam z tego wyjdzie to się okaże. Zimówki ściągnięte z Polski, łancuchy po długich poszukiwaniach udało się też kupić, ni i będzie hardcor na maxa
|
|
|
|
#2148 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w kwesti podłog to ja byłam w marketonach of kors w komforcie i w takim sklepie wybitnie panelowym-gdzoie sa tylko panale i drzwi..... i koniec konców wybrałam te: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=96&ty=72 ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- a ten opex widze tylko w warszawie i katowicach ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- strasznie sie stresuje tym remontem-ze on własnie jusz sie odbywa....i ze wyjdzie do dupy w dodatku nie mam wodki-ani kropelki
|
|
|
#2149 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry, dobry nastrój mamy
![]() Cytat:
![]() ja z tych nowych Cytat:
Cytat:
o dobry pomysł nic mnie się nie chce ![]() drewno zamarzło na ajmen, już żadnego kawałka nie można wyrwac z tego monolitu i musimy kupic nowe , a końca zimy ni widu ni słychu
|
|
|
#2150 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no dposz...to tera biere pifko,notes, nieszczesne wzorniki i dosyc fajne oprogramowanie i biere sieu za wybor koloru scian
![]() info dla remontujacych-nie jeźdxic wogle do OBI-nic tam nie ma i droga-castorama i ew liroy wchodzo w gre
|
|
#2151 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak btw - od kiedy mieszkacie w UK? Pamiętam jeszcze, jak zastanawiałaś się, czy wyjeżdżać
|
|
|
|
|
#2152 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zaprawdę powiadam Wam w obskurnym barze wietnamskim koło mnie robią najlepsze zupy na świecie
![]() wracając z pracy pooglądałam sobie meubles - a co! i spodobały mi się o takie o jako siedzisko-legowisko do większego pokoju (szczególnie to o nazwie Twister )tylko strasznie wielkie toto ale coś dokładnie w tym stylu kcem Cytat:
![]() kurka, 19 stopni, niech se wsadzą takie rady Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie jesteś czasem na prf na fb? (coś mi się kojarzy..) Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za radę, ja swoje kafle właśnie w Obi wybrałam , czyli zwiedzę jeszcze te dwa przybytki budowlane a wódki mam dużo, w tym weselną z czerwca i września, kolorowe różne też zapraszam
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat huopa takie wział do sypialni ale w ciemniejszej tonacji no TTW mi bardzo odpowiadało asortymentem - myślałam ze w krakowie jest odzdział |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nawet kciałam sobie zrobić ale ni mam z czego jak nigdy więc chyba ukrecę risotto curry ale jak mi się kce zupy - bosz |
|
|
|
|
#2157 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zupa jezd zimowy żer
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- szczeć, Miciek jezdem
|
|
|
|
#2158 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o-bo-ze! 24 m to dokładnie połowa mojego mieszkania-a salon mam 15,5 m2 dzizusie-powiedz ze masz jakies foty tego przybytku ![]() Cytat:
myslisz ze bedzie oczoplons? TZ tez sie tego obawia-ja nie mam probelmu-najwyzej bede okulary ściagac-sie ladnie rozmyje wszystko a serio jak bedzie vardzo żle to sie zdemontuje i da do małego pokoju ,aleale-czytałam, kilka opini i wszyscy którzy to połozyli na podłodze są zachwyceni......to mnie nastraja pozytywnie ![]()
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ło matulu, ale wnerwiająca laska
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

mam nadzieję że znalazła jakieś ciepłe miejsce..
, teraz będę miała mniej więcej taki salon
Ja pitole... To co bedzie teraz przy 64 m? Jeszcze wkurzaja mnie internetowe rady "zamykaj okna, wietrz tylko 10 min, ustaw temperature na 19 stopni", pewnie, bede siedziec w smrodku TZta i sie kisic, kapac raz w tygodniu i siedziec w domu w futrze.

Nasturcja jest zaufaną osobą przecież
Chciałem wysłać Ci smsa o tej aukcji, ale po północy już było, a drugiego dnia najwidoczniej wyleciało mi to z głowy 

Toż to salon kąpielowy, a nie łazienka 

.