|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Rozmawiaj częściej z nami, może te rozmowy Ci pomogą ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Chyba od siedzenia w domu A takie zawieszenie-nie napalanie się ale życie własnym życiem jest często najlepszym wyjściem dla wielu, a nadzieja zawsze gdzieś głęboko siedzi w nas |
||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się tak naprawdę chyba nigdy nie da usunąć z myśli - dopóki Ci ktoś czarno na białym nie napisze - NIE MOŻE MIEĆ PANI DZIECI - poparte dowodami.
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są jeszcze IUI i ICSI. No i cuda na forum mojej kliniki są takie cuda, że ciężko stracić nadzieję Cuda zdarzają się wtedy kiedy się ich nie spodziewamy |
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogliśmy iść za ciosem bo po 1-sze ja po porażce byłam w strasznej kondycji psychicznej i wychodziłam z założenia, że i tak się przecież nie uda, a z takim podejściem to na pweno by sie nie powiodło. Po 2-gie byłam tym zmęczona, chciałam odetchnąć. po 3-cie ivf nas wypłukało finansowo, a criotransfer z dojazdami to pewnie też nas wyniesie ok 2 tysi albo więcej.
|
|
|
|
#2255 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Martusiu fajnie, że jesteś z nami Cytat:
No ale spodnie mi jedne zostały, a i w tych wieczorem już mi ciasno Choć wolałabym, żeby już bardziej było widać - chyba czułabym się pewniej ![]() A przeczuć nie mam, teraz wizyta 28.02, to może uda się podglądnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wybieram się na małe zakupy, ale strasznie mi się nie chce wychodzić, bo dziś jakoś szaro i ponuro... Ale cóż, muszę...
Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2011-02-17 o 12:42 |
||||
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Uciekła mi wena na ten album dla dzieci ![]() Chcę go zrobić ale nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia ale na okładkę nie masz pomysłu czy na środek?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
) chyba was nie nadrobię!ale się postaram... a tymczasem... wpadam oświadczyć, że jednak na serio miałam owulację w 7dc, wszystkie znaki na to wskazują: temperatura (jestem w 11dc i temp mam w małej 37,2, wczoraj tak samo), testy owu już są negatywne, śluz biały, gęsty. próbuję się dowiedzieć skąd to się wzięło... na razie z tego co się dowiedziałam wychodzi na to, że byłam PRZESTYMULOWANA clostibegytem :/ i jakoś pęcherzyk z poprzedniego cyklu mógł teraz dojrzeć. dziwne to i porypane... no ale wychodzi na to, że bardzo dobrze iż zrezygnowałam z dalszej stymulacji. Niby psychicznie, ale gdzieś tam przeczucie było. Doszłam do wniosku, że ja powinnam brać po 1/2tabletki clo... ale już po ptokach ;p koniec stymulacji, niech ten cykl się kończy i kolejny będzie normalny. Ten cykl będzie miał 21dni, jeśli licząc fazę lutealną 14dniową (bo taką miałam zawsze w naturalnych cyklach)
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
LadyMK no to nieźle z tą stymulacją. A ile tabletek brałaś?
Aha i usuń linka do aukcji na allegro, bo to niedozwolone na forum.
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dokładnie to na wszystko
![]() Właśnie próbuje wyczarować choć jedną stronę Niby coś tam mi wychodzi, ale to nie to co bym chciała, nie mam zbyt wiele możliwości, tych papierków i ozdób Muszę coś dokupić-jakieś ramki, pianki, jakiś papier kolorowy cienki. Jak zrobię tą jedną kartkę to podeśle do oceny |
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to jestem w szoku, że już była owu ok już usuwam, dzięki
|
|
#2262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!!
wczoraj myslałam ze bede rozmawiac z kibelkiem, ale na szczescie jakos sie udało że nie wieczorem tak bylo mi nie dobrze ze az mi sie płakac chciało, tylko jak lezałam było w miare, ale dzisiaj jak narazie lepiej. teraz bedziemy spozywac obiadek nuggetsy z ryzem ![]() Cytat:
Cytat:
pacierp witaj paulinko porcja na dzisiaj |
||
|
|
|
#2263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawcią
Byłąm na pazurkach a teraz praca... Cytat:
zrzucam Cię na dół Cytat:
byłaś u lekarza??Trzymaj się cieplutko Skarbie i zaglądaj częściej Cytat:
![]() ciekawe co tam w środeczku ![]() Cytat:
![]() dzięki za kciuki ale chyba nic z tego nie będzie w tym cyklu byłam dziś w wc i normalnie na papierze była krew teraz tylko plamienie ale od tego się u mnie zaczyna... a dziś 25dc w niedziele nieplanowana @ ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 15 staraczki paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 23, last @ 14.02 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 24, last @ 16,02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
||||
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedną stronę
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Kiepska jakość, bo musiałam zmniejszyć rozmiar
![]() Lepsza jakość mi się nie ładuje ![]() Aga jak inaczej mogę zamontować test na tej kartce, bo tak wklejony mi się nie podoba
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to ta strona za ciemna, jak na album dziecięcy. Trochę chaotyczna. Ja bym zrobiła tak, że boćka w górny róg - może większego - ale na pewno nie wyciętego takimi nożyczkami. Tekst możesz każdą linijkę wyciąć osobno i przykleić na taśmie dystansowej, wtedy będą tak trochę odstawać od reszty - według mnie fajnie by to wyglądało. Dodałabym może jakąś koronkę z brzegu.
Zobacz sobie na ten album - całkiem fajny: http://blog.karteczkowo.pl/album-dla-chlopca.html
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam są ponaszywane kwadraciki, a ja szyć na maszynie nie umem-maszyny też nie mam Nie znalazłam też takch pastelowych kartek. Ta pierwsza jest ciemna, pozostałe są jaśnejsze, bo każda będzie w nnym kolorze, bo tylko takie kartki dostałam. Na żywo dość fajnie wygląda jak na moje możliwości
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bardziej pod kątem kolorów pokazałam
To, że on zaawansowany to wiem![]() A Ty kupujesz papiery u siebie w mieście czy przez neta?
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kupiłam w mieście. Ale na All też szukałam i nic nie było.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
To popatrz tu
![]() Mają bardzo dużo papierów.
|
|
#2271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorotko - gratuluję serduszek! Martuś - ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() W poniedziałek albo we wtorek pewnie do lekarza pójdę, chyba, że jakimś cudownym sposobem przejdzie. Oczywiście trzymam kciuczki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale dawno nie miałam takiego spokoju w sercu... Mam nadzieję, że takie życie bez nakręcania się będzie trwało. Bo cuda się zdarzają, ale innym. ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- ZMYKAM! ZOSTAWIAM WAM BUZIACZKI I POZDROWIONKA! |
||||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
ja też walczę w przeziębieniem. Na szczęscie nie pokręciło mnie mocno (póki co), delikatnie drapie mnie gardło, mam lekki katar, na szczeście bez stanu podgorączkowego nawet. Czuję się tylko lekko osłabiona.
Jutro mam wolne, więc sobie odpocznę. Chociaż zauważyłam, że TŻ jakiś bardziej chętny na staranka jest To dobrze.
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
edziu gratuluje córeczki
widzę,że może córcia będzie moją imienniczką cora kochana normalne,że teraz takie masz myśli,ja najbardziej bałam się tego całego pobytu w szpitalu jak sobie poradze jak ja z dziećmi do czynienia nie miałam itd.,ale kochana teraz po czasie mogę powiedziec instynkt tak działa jakbyś to od lat robiła.I na pewno sobie poradzisz,jedynie pierwszy miesiąc był najgorszy,bo hormony tak buzowały,że ryczałam z byle powodu,wielkie "ale" miałam do wszystkich,ale to przeszło.Aaa po porodzie sie chce wyjsc,bo jednak to duża zmiana i nie wachaj się wyjść ja zaraz wyszłam chodzmy do sklepu,aby sie wyciszyc,ale tak szybko wracałam,bo teskniłam.Hormony szaleja na poczatku,ale dasz rade. Co do lumpków ja też tam syna okupuje są ekstra ciuszki za grosze a i nieraz orginalne sie trafia.A takie maleńkie rzeczy są nie dosyc,ze cudne to nic nie zniszczone,a po co słono płacic za nowe,fakt nowe tez kupuje,ale raczej z promocji,bo 2razy założy dziecko i koniec,szczególnie te malenkie.Ale więcej wyboru jest dla dziewczynek.magdulec no ty teraz możesz dawac dziewczyna nadzieje ,ale taka prawda,że jak się uda dopiero zaczyna wierzyć się w cud,że natura może wszystko.egwene6 super wieści ![]() pacierpku kochana ![]() dania o to 15tc już no i bedziesz rosła rosła ![]() nadia mnie na album wena wzieła pod koniec ciąży wtedy siedziałam i siedziałam,ale z moimi umiejętnościami ah lepiej przemilczeć ![]() Ja nawet tu nie pokaże nic,bo straszydło,bo brak umiejętnosci,wszystkich tych dodatków cudnych,ale dla mnie to mniej ważne.A wiecie z czego album zrobiłam,bo nie mam urządzen do złączenia kartek to wziełam segregator ładnie go obkleiłam,a strony dziurkaczem i ooo mam album ![]() dziewczyny wierzyć cud jest,ale łatwiej uwierzyć gdy się się stanie.
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane ja po wizycie
wszystko ok dzidzius zdrowy wszystko na swoim miejscu i dziewczynka zostala dziewczynka![]() strasznie sie wiercila ale podgladalysmy dlugoo
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie zaczyna się owu
mam tyyyyle śluzu o tym świadczącego, że zaraz mnie chyba zaleje Chyba, że to skutek uboczny paracetamolu Wczoraj już chciałam poprzytulać się z TŻ, ale sam powiedział, że jest tak zmęczony, że nic z tego nie będzie. O 21 spał jak zabity. Nie będę go przecież zmuszała do niczego, jest zmęczony, niech odpoczywa. Musi Dziś może trochę szybciej wróci (chociaż taki śnieg pada więc nie sądzę aby był szybciej).
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
karolca
trzymam kciuki![]() wiec dzis beda ostre staranka! oby byly owocne;!!
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!!
byłam dzisiaj na badankach, mam nadzieje ze nic złego nie wyjdzie. w laboratotium spotkałam kolezanke z pracy która jest w ciazy i 8 marca ma planowane cc, fajny prezent na dzien kobiet. teraz jem śniadanko juz 3 bulę wcinam byłam taka głodna.paulinko mam nadzieje ze jednak nie przylezie ![]() malinko super ze z fasolką wszystko w porządku ![]() karolca za staranka
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
magdulec, trzymam za dobre wynikii dziękuję
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja oczywiście z kawusią może ktoś się dołączy??Cytat:
Cytat:
za dobre wynikiwątpię tak małpowato się czuję...Karolca za owocne staranka Tacca zdróweczka życzę Skarbie ![]() jak się dziś czujesz?? mam nadzieję, że dużo lepiej |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Chyba od siedzenia w domu
A takie zawieszenie-nie napalanie się ale życie własnym życiem jest często najlepszym wyjściem dla wielu, a nadzieja zawsze gdzieś głęboko siedzi w nas 

Choć wolałabym, żeby już bardziej było widać - chyba czułabym się pewniej 

i tylko wpadłam powiedzieć co u nas nowego.

byłam dziś w wc i normalnie na papierze była krew
widzę,że może córcia będzie moją imienniczką