Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 15:44   #2251
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
oj przepraszam jakoś wydawało mi się, że to ty pisałaś a to wszakże nasza pani ekspert od zdrówka mam nadzieje, ze sie nie gniewacie o taką niewinną pomyłkę
Poślesz mi czekoladę we wrześniu to wybaczę

Archinta oko, usta wszystko jedno

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:44   #2252
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Już drugi raz widzę, że ktoś pomylił mnie z Archintą
No właśnie tez już widziałam, że ktoś nas pomylił
Ależ my podobne
Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
irmith.....Umyj duzego ziemniaka i pokroj w plastry tak ok 0,5 cm i przykladaj do
ugryzienia... Tak trzymaj po kilka minut jeden plaster potem zmien...
Ziemniak wyciaga jad
tego nie znałam
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:44   #2253
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
natka powiadasz

małgosia- no z opisu wydaje się być fajna ja właśnie jestem na etapie tez planowania szafy na wymiar- wiesz jak półki rozmieścić etc. Może wrzucisz orientacyjnie jak to u Was wygląda- może coś odgapię
Zazdroszczę wam U mnie już tylko wstawienie łóżeczka i dobranie tej drugiej komody- na którą nie możemy się zdecydować. Chciałabym urządzać już swoje gniazdko

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:44   #2254
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Acha i mała jest już główką obrócona (chociaż tyle się dowiedziałam) wiedziałam bo mocniej ją czuję ogólnie

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:46   #2255
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
No właśnie tez już widziała,że ktoś nas pomylił
Ależ my podobne

tego nie znałam
też nie znałam dzięki, zaraz zobacze czy pomoże

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:48   #2256
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Małgosia:rolley es:, a co do bagażu do szpitala - stwierdziłam, że pokupuje sobie te małe kosmetyki z rossmana, bo kosmetyczka zawsze najwięcej miejsca zajmuje. a tak to będzie miniwersja tego, co potrzebne, jak zabraknie to mąż dowiezie, daleko do szpitala nie mamy
ja też mam miniaturki w większości, tylko żel pod prysznic zwykł ale taki mniejszy nie jakiś gigant
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
[B]
a co jeszcze bratowa doradziła???
teraz dokładnie nie pamiętam co było na liscie a co ona doradziła, ale na pewno takie silikonowe nakładki na piersi do karmienia - podobno niedobrze dla maluszka od razu ich używac bo nie ssie wtedy tak jak powienien, ale w razie jakiś kłpotów z sutkami i bólu to są prawdziwym zbawieniem. Dałam za nie 11 zł więc koszt nie duży a warto je mieć pod ręką
jak cosik mi się jeszcze przypomni to napiszę
Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
... aaa proszę o kciuki za wyniki bo dziś mąż po pracy podjedzie odebrać
dziś to mam jakąś manie jedzenia słodkiego jak nigdy, właśnie wciągnęłam marsik, rano chlebek z serkiem i grubą warstwą dżemiku truskawkowego (zrobiłam kilka słoiczków na zimę ale jak tak dalej pójdzie to chyba mi się skończą do jesieni)
to chyba w razie złych wyników chce się najeść na zapas

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny bardzo miło z waszej strony

Ja właśnie wracam ze szpitala, .
Mam luteine 2x 2tab , nospe forte i magnez 3 razy dziennie, szyjka się nie skróciła prawdopodobnie, miałam tylko badania ginekologiczne przez swojego lekarza, dość długie i dokładne, jeśli nie poprawi mi się do czwartku będę miała USG i chce mnie do szpitala położyć, bo jest ryzyko wcześniejszego porodu.
A tak zalecenie leżenia, coś tam w domu robić mogę, mam nie dźwigać kategorycznie , ogólnie na siebie uważać.
Boli dalej, strzela mi dodatkowo w miednicy. Skurcze miałam nieregularne, lekarz powiedział że to dopiero początek, bo to takie przepowiadacze.
Serduszka maluszka posłuchałam
Strachu się dziś najadłam...

odpoczywaj kochana i nie martw się wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam taki ciężkawy temat od jakiegoś czasu w głowie, czy któraś z was zastanawiała się może nad pobraniem krwi pępowinowej podczas porodu, w celu zabezpieczenia komórek macierzystych? Może gdzieś ten wątek był poruszany, ale nie kojarzę a my z mężem trochę o tym rozmawialiśmy i mam zagwozdkę, jestem ciekawa waszego zdania
ostatnio kumpel o tym wsponiał, ale jeszcze nic o tym nie czytałam więc jestem kompletnie ciemna w temacie z jednej strony może i dobra opcja, z drugiej to duży koszt ... sama nie wiem ale chyba się nie zdecydujemy.
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

Na tapecie były nosidła i chusty - ja byłam z mojej szkoły rodzenia na spotkaniu odnośnie chustowania. Szłam nastawiona sceptycznie ale chyba dałam się przekonać. Myślę że kupimy chustę i zaczniemy używać gdzieś koło 15-20 dnia życia naszego okruszka. Nosidła to temat zupełnie mi nie znany a to które było pokazane podobne do torby na ramię jakoś nie wydaje mi się tak przytulne jak chusta.

Kupujecie do szpitala szlafrok?? Ja chyba kupię bo wrzesień październik to już dość zimno jest, tylko kiedy go kupić?? Pod koniec ciąży żeby brzuch się mieścił??
kurcze tak się zachwycacie tymi chustami, a ja sie strasznie boje ze to będe jakoś źle wiązać i zrobie Niuni krzywde

ja mam w domciu taki ciepluteńki fajny szlafrok ale do spzitala chyba jest zbyt gruy no i w torbie zajął by 3/4 miejsca do szpitala mama mi kupiła taki cienki szlafrok w rozmiarze normalnym tzn. M i tak tam jest dużo miejsca do założenia z przodu więc na pewno schowa brzusio a potem jeszcze go wykorzystam

Cytat:
Jeszcze mam taki dylemat... otóż dzieciątko jak jest malutkie na początku się weranduje a dopiero potem na spacer. A przecież jak urodzę i zabieram maluszka ze szpitala to jakoś muszę go przewieźć do domu a jeszcze nie było werandowane jak to ogarnąc, na fotelik na którym jest maluszek narzucić koc? Na całość czy buźka może być odkryta???
kochana wszystko zależy chyba od pogody ja słyszałam że jak jest ładnie to z dzieciątkiem można bardzo szybko wychodzić ja na pewno kocyk narzuce na fotelik bo też nie chce dzieciątka zbyt grubo ubierać to jest niezbyt wygodne co do buzi to chyba jak jest ładnie to może być w miare odkryta, jak chłodniej najlepsza chyba będzie tetra narzucona tak jak natka pisała ale ja tak tylko myśle po swojemu może doświadczone mamusie coś nam podpowiedzą
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Obiecany torcik urodzinowy chrześniaka mojego męża w wykonaniu mojej zdolnej kuzynki
śliiiiczny
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:49   #2257
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Ok dzięki dziewczyny za rady, czy jestem uczulona nie wiem dawno nic mnie nie gryzło
Nie jesteś bo już byś tu z nami nie siedziała
luzik
Cytat:
oj przepraszam jakoś wydawało mi się, że to ty pisałaś a to wszakże nasza pani ekspert od zdrówka mam nadzieje, ze sie nie gniewacie o taką niewinną pomyłkę
Cytat:
oj no już się kajam przecież

Prześlij wiadro malin i po sprawie
Cytat:

Archinta oko, usta wszystko jedno
hihi
anatomia to anatomia
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam U mnie już tylko wstawienie łóżeczka i dobranie tej drugiej komody- na którą nie możemy się zdecydować. Chciałabym urządzać już swoje gniazdko
i Ty się doczekasz

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-07-04 o 15:50

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-04, 15:52   #2258
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
natka powiadasz

małgosia- no z opisu wydaje się być fajna ja właśnie jestem na etapie tez planowania szafy na wymiar- wiesz jak półki rozmieścić etc. Może wrzucisz orientacyjnie jak to u Was wygląda- może coś odgapię
Wezmę to naszkicuję, ale Kochana później bo jestem z obiadem w kaczej d....

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Acha i mała jest już główką obrócona (chociaż tyle się dowiedziałam) wiedziałam bo mocniej ją czuję ogólnie
Kasik Ty się nie zamartwiaj tylko cierpliwie poczekaj, napewno się odezwie. I myślę że jakby bylo coś nie tak to napewno by Cię ktos powiadomił. Na cukrze się niestety nie znam ale dziewcyzny mowiły że nietolerancja glukozy to nie koniec swiata i myslę ze nie masz póki co mysleć o szpitalu i o najgorszym
za obrócenie główki
Stary 2011-07-04, 15:54   #2259
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
I będziesz Cierpliwości
Stary 2011-07-04, 15:54   #2260
cotynato
Zakorzenienie

Mam nadzieję tym bardziej, że już ledwo wytrzymuję z moim ojcem a wczoraj padło tyle gorzkich słów- dla których nie ma odwrotu , że gdybym miała gdzie to bym sobie poszła. Dobrze, że tż przy tym był to może się zmobilizuje i ja niedługo będę się chwaliła swoim osobostym kącikiem

Wymianka.
Stary 2011-07-04, 15:58   #2261
danika
Zakorzenienie

Cytat:
da się zrobić

Cytat:
Prześlij wiadro malin i po sprawie
z tym będzie gorzej, ale pomyslimy

Kasiuleczka na pewno z mężem wszystko ok, tylko pewnie czasu nie mial. Nie martw sie na zapas i tą glukozą tez się nie zamartwiaj. Powtórzysz test i może się okaze, że problemu nie ma

własnie zmierzyłam cukier po dwudaniowym obiadku i 110 chyba uczczę to kawą

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Mam nadzieję tym bardziej, że już ledwo wytrzymuję z moim ojcem a wczoraj padło tyle gorzkich słów- dla których nie ma odwrotu , że gdybym miała gdzie to bym sobie poszła. Dobrze, że tż przy tym był to może się zmobilizuje i ja niedługo będę się chwaliła swoim osobostym kącikiem
małe przyjdzie na świat, trochę się ogarniecie i pomału bedziecie urządzać swoje gniazdko
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:59   #2262
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Kasik Ty się nie zamartwiaj tylko cierpliwie poczekaj, napewno się odezwie. I myślę że jakby bylo coś nie tak to napewno by Cię ktos powiadomił. Na cukrze się niestety nie znam ale dziewcyzny mowiły że nietolerancja glukozy to nie koniec swiata i myslę ze nie masz póki co mysleć o szpitalu i o najgorszym
za obrócenie główki
nie pozostaje nic innego jak czekać i wierzyć, że nic się nie stało. A jak się odezwie, to będę miała żal że jest taki "bezmyślny" nie wie, że przez tyle godz się zamartwiam?

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-07-04, 16:00   #2263
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ostatnio kumpel o tym wsponiał, ale jeszcze nic o tym nie czytałam więc jestem kompletnie ciemna w temacie z jednej strony może i dobra opcja, z drugiej to duży koszt ... sama nie wiem ale chyba się nie zdecydujemy.

kurcze tak się zachwycacie tymi chustami, a ja sie strasznie boje ze to będe jakoś źle wiązać i zrobie Niuni krzywde

Powiem Ci że ja też nie chciałam używać bo się bałam że najnormalniej w świecie złamię w niej dziecko. Ale przeszłam szkolenie jak ją wiązać i wkładać do niej maluszka i wydaje mi się że będzie dobrze. Ważne jest żeby się nauczyć dobrze wiązać.

ja mam w domciu taki ciepluteńki fajny szlafrok ale do spzitala chyba jest zbyt gruy no i w torbie zajął by 3/4 miejsca do szpitala mama mi kupiła taki cienki szlafrok w rozmiarze normalnym tzn. M i tak tam jest dużo miejsca do założenia z przodu więc na pewno schowa brzusio a potem jeszcze go wykorzystam

kochana wszystko zależy chyba od pogody ja słyszałam że jak jest ładnie to z dzieciątkiem można bardzo szybko wychodzić ja na pewno kocyk narzuce na fotelik bo też nie chce dzieciątka zbyt grubo ubierać to jest niezbyt wygodne co do buzi to chyba jak jest ładnie to może być w miare odkryta, jak chłodniej najlepsza chyba będzie tetra narzucona tak jak natka pisała ale ja tak tylko myśle po swojemu może doświadczone mamusie coś nam podpowiedzą
Taki niby nie-problem a tyle dylematów ale wolę teraz pytać niż potem eksperymentować. Wygląda na to że technika ogólnie dobra

Cytat:
Nie jesteś bo już byś tu z nami nie siedziała
luzik
Ogólnie jestem alergikiem więc panikuję ale chyba rzeczywiście będę żyć aż do śmierci

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:01   #2264
19natka88
Zakorzenienie

kasiuleczkakuleczka oj ty nasza zamartwiaczko Nikt nie powiedział, że Cię do szpitala położy a Ty już snujesz scenariusze Będzie ok
Z tż to rozumiem - też bym się martwiła, ale może nic takiego się nie stało

Cytat:
hihi
anatomia to anatomia

Cytat:
Za szybkie znalezienie swojego gniazdka

Danika ja nie wiem co u mnie dzisiaj się dzieje, ale wszystkie wyniki poniżej 100 Pozwoliłam sobie na kawę i ciacho A teraz pora na kolację nr 1

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-07-04 o 16:03
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:01   #2265
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Wezmę to naszkicuję, ale Kochana później bo jestem z obiadem w kaczej d....
To czekam

A ja dziś zaszalałam i zrobiłam zapiekaną cukinię z soczewicą, pieczarkami i zółtym serem
Cytat:
i tego Ci życzę
Cytat:
własnie zmierzyłam cukier po dwudaniowym obiadku i 110 chyba uczczę to kawą
zaszalej
Stary 2011-07-04, 16:07   #2266
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Kasiuleczka na pewno z mężem wszystko ok, tylko pewnie czasu nie mial. Nie martw sie na zapas i tą glukozą tez się nie zamartwiaj. Powtórzysz test i może się okaze, że problemu nie ma

własnie zmierzyłam cukier po dwudaniowym obiadku i 110 chyba uczczę to kawą [COLOR="Silver"]
Ja jak małe dziecko, jak jakiś noworodek lubię powtarzające się czynności po tym powinno nastąpić to i owo... więc kiedy zawsze (codziennie) rano dostaję strz. od męża i w ciągu dnia dochodzą mu w czasie jego przerw moje smsy to z zegarkiem w ręce jest codziennie tak samo i dziś kiedy wszystko jest inaczej dostaję histerii Coś mi na dekiel pada ostatnio i boję się że coś złego nam się przydarzy - codziennie mam jakieś czarne myśli -jak się ich pozbyć???

Cukier ładniutki po takim jedzonku! napij się kawki
Ja miałam 115 po 1 daniowym

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

O moje słoneczko wstało, później jeszcze może w padnę mam nadzieję z lepszym nastrojem (po wieściach od mężulka )

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-07-04, 16:09   #2267
justii19
Raczkowanie

81gosia - ja także dobrze się czuję .. nie odczówam tego jakoś.
I mam nadzieje że się to nie pogorszy. Napewno dostanę skierowanie na wyniki i zobaczymy.
Któraś z was pisała coś o ciśnieniu.. ja na jednej z wizyt miałam 140\90 i mojej pani doktor się to nie spodobało wręcz była zaskoczona dlaczego tak dużo..
no i od tamtego razu to było w maju co wizytę mam trochę podwyższone ale już poniżej 140.
Ale za każdym razem przed wejściem do gabinetu modlę się żeby nie było za wysokie; /
Moja mam mówiła że jak była z emną w ciąży to także miała bardzo wysokie ciśnienie i położyli ją do szpitala..
justii19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:09   #2268
archinta
Zakorzenienie

Ej- a czy tylko mi się wydaję czy dawno nie było naszej jedynej forumowej mamuśki bliźniaczków- egwene???
Stary 2011-07-04, 16:10   #2269
anciaahk
kosmitka

I tu się przywitam, chociaż z nadrobieniem pewnie ciężko będzie.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-04, 16:12   #2270
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ej- a czy tylko mi się wydaję czy dawno nie było naszej jedynej forumowej mamuśki bliźniaczków- egwene???
Czasami pisze. Rzadko ale dużo W sensie kojarzę jej większe posty w których pokrótce opisuje co u niej
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
E do czasu jak żadna nie rodzi to nie ma co nadrabiać Przeżyjesz bez tego. Obyś nas nie zaniedbywała i pisała

Wymianka.
Stary 2011-07-04, 16:16   #2271
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
To że ty nie lubisz nie znaczy ze nie mogę tak napisac
taaa....że tak powiem - bez komentarza

Cytat:
i tego Ci kochana życzę

Cytat:
własnie zmierzyłam cukier po dwudaniowym obiadku i 110 chyba uczczę to kawą [COLOR="Silver"]
ee no to kawa i to z ciachem się należy

Mąż mnie wyciąga do teściów - w sprawie budowy domu, że się zdecydowaliśmy a ja się po prostu boję...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:17   #2272
justii19
Raczkowanie

kasiuleczkakuleczka - jesteśmy w podobnej sytuacji mój Tż także za granicą i także jak nie dostanę smsa o wyznaczonej porze to się denerwuje , martwię i wogóle wymyślam wszystko co najgorsze.. więc doskonale CIę rozumiem ale znając życie pewnie wszystko ok będzie dobrze ;*
Stary 2011-07-04, 16:17   #2273
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Danika ja nie wiem co u mnie dzisiaj się dzieje, ale wszystkie wyniki poniżej 100 Pozwoliłam sobie na kawę i ciacho A teraz pora na kolację nr 1
kolacje a ja jeszcze nawet obiadu nie jadłam
Cytat:
A ja dziś zaszalałam i zrobiłam zapiekaną cukinię z soczewicą, pieczarkami i zółtym serem
soczewica - kolejna rzecz po bobie której w życiu nie jadłam

Cytat:
na pewno tak będzie
Cytat:
tęskniłyśmy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-04, 16:18   #2274
anciaahk
kosmitka

Jak to nie ma co nadrabiać, jak jest . Małgosia w szpitalu, ale czytam, że już w domu, uff. Jak dojdę dalej, to jestem ciekawa, jakie pojawią się kolejne mrożące wiadomości.

Stary 2011-07-04, 16:18   #2275
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Ancia
co u Ciebie? Gdzie się podziewałaś??

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:19   #2276
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
kasiuleczkakuleczka oj ty nasza zamartwiaczko Nikt nie powiedział, że Cię do szpitala położy a Ty już snujesz scenariusze Będzie ok
Z tż to rozumiem - też bym się martwiła, ale może nic takiego się nie stało

Za szybkie znalezienie swojego gniazdka

U mnie też cukier spoko więc dzisiaj loda wciągnęłam i po 1h 103 nawet już się nie muszę kłuć tyle razy ale o tym już pisałam więc bez powtarzania

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:20   #2277
justii19
Raczkowanie

kasiuleczkakuleczka - jesteśmy w podobnej sytuacji.. Mój Tż także jest za granicą.. i jak nie dostanę smsa od nieog o wyznaczonej porze.. to wrrr panikuję, martwię się i wogóle wszytsko co najgorsze sobie wyobrażam, a potem okazuje się ze nic się nie stało. Tak jak wczoraj wieczorem po prostu mu się przysneło a potem jak się przebudził to było już późno i nie chciało mu się pisać ;| .
Faceci. a ja się martwiłam..
Więc z Twoim Tż-tem też pewnei wszystko ok. i niebawem sie odezwie ;]
będzie dobrze ;*
Stary 2011-07-04, 16:21   #2278
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605;27928071
Mąż mnie wyciąga do teściów - [COLOR=White
w sprawie budowy domu, że się zdecydowaliśmy a ja się po prostu boję.[/COLOR]
będzie super extra grejt
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
soczewica - kolejna rzecz po bobie której w życiu nie jadłam
Polcam
Czerwona szybciej się robi- zieloną trzeba(albo może ->warto) moczyć przez noc to tak na marginesie
Cytat:
Jak to nie ma co nadrabiać, jak jest . Małgosia w szpitalu, ale czytam, że już w domu, uff. Jak dojdę dalej, to jestem ciekawa, jakie pojawią się kolejne mrożące wiadomości.
Jak każda telenowela, wątki strachu i grozy muszą być
Kobito no jak ja za Tobą tęssssssssssssssskniłam

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-07-04 o 16:25
Stary 2011-07-04, 16:26   #2279
anciaahk
kosmitka

Acelinko, ja też

Agnieszka wszędzie mnie było pełno, tylko nie tutaj. Ale teraz muszę zwolnić, więc postaram się częściej ujawniać. Podczytywałam, ale bez weny na pisanie. A jakoś tak mi było.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Jak każda telenowela, wątki strachu i grozy muszą być
Kobito no jak ja za Tobą tęssssssssssssssskniłam

Twój wątek strachu też mnie nie ominął - musiałaś liczyć ruchy. Jak się to wszystko zakończyło?

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Archinta kochana

Stary 2011-07-04, 16:29   #2280
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Acelinko, ja też

Agnieszka wszędzie mnie było pełno, tylko nie tutaj. Ale teraz muszę zwolnić, więc postaram się częściej ujawniać. Podczytywałam, ale bez weny na pisanie. A jakoś tak mi było.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Twój wątek strachu też mnie nie ominął - musiałaś liczyć ruchy. Jak się to wszystko zakończyło?
a daj spokój - jedna wielka mega schiza po prostu masakra, a ten lek. od usg po ost. wizycie to Czytałaś pewnie...
W każdym bądz razie niby jest ok- chociaz wiadomo- spokojna nie będę i nie powiem, dalej mam złe mysli, ale staram sie przeganiać. Najgorsze 2 tyg. w moim zyciu!
Za tydzień idę do mojej lekarki to sobie ulżę wyżywając się na gościu- znaczy sie na ost. jego wymysłach.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości