|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
[QUOTE=Corvette;28300712]Witam Koleżanki
![]() Ech, ale Ci dobrze. Mi się wydaje że w sklepie nie byłam od wieków! Fajnie że znalazłaś co chciałaś ![]() No to życzę powodzenia. ![]() Mój też lubi. Szczególnie gdy wybieram i przymierzam sukienki na Sylwestra ![]() Do dzisiaj tak jest. U nas np Chińczycy lub Pakistanie, mieszkają na kupie (dosłownie). Pomęczą się przez parę, ale później każdemu zostaje trochę pieniędzy i kupują swoje własne. Nie lubię pizza (przejadła mi się) ale Twoja wygląda bardzo apetycznie ![]() Co to jest kurkuma? Zioło czy jakiś barwnik ? He, he..słodki ten Dropsik, jak....dropsik. Przypomina trochę sąsiada obok. (kopa włosów) ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie kupiłam pędzli, upatrzone są, to będzie zakup na następny miesiąc, a może jeszcze następny ![]() ![]() Motylku ten prosiaczek jest śliczny ![]() ![]() ![]() My wczoraj zaliczyliśmy wizytę u mojej babci, potem zakupy, a wieczorem się troszkę zdenerwowałam na Niego ![]() ![]() Wzięłam sie za prasowanie, ale że On chciał oglądać "Harrego Pottera" no to robiłam to przed TV ![]() ![]() ![]() Teraz znów w pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
juz mam ochote
Cytat:
Chłopaki w nocy byli spokojni, dzis od rana tez. Zaraz jade na zakupy, pomyje klatki i sprobuje je połączyc ![]()
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
A jeszcze co zakupów... mój czasem kręci nosem, ale jeździ ze mną
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wczoraj widziałam na wystawie pewnego sklepu, obok supermarketu świetną kiecę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Domingo Romigares - po domowemu Domiś
![]() zbieram sie na zakupy, u nas kolejny dzien pada, pompy chodzą, piwnice zalane heh
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas na szczęście dziś słonko wyszło, ale i tak masakra z tą pogodą ![]() ![]() Dzisiaj sąsiadka ma weselicho, przynieśli nam wczoraj ciasto ![]() Dobrze że pogoda im się udała, ale pewnie nerwówkę mieli, jak widzieli ostatnie dni ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
to faktycznie mieli nerwowke, mam nadzieję ze pozniej sie wypogodzi i u mnie.
Jade po pellet żeby tylko byl
#2257 |
Zakorzenienie
|
A co to takiego?
#2258 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Widzę, że tutaj znowu pustki. U mnie dzisiaj wyszło słonko, ale mimo to nie ma zbyt ciepło. Mąż w pracy, Bartuś śpi ja już zrobiłam obiadek, bo muszę korzystać z drzemki synusia. Mieszkanko posprzątałam wczoraj więc dzisiaj nie będziemy nic robić. Jedziemy popołudniu do teściowej na weekend, bo teść i bracia męża pojechali w góry pewne sprawy pozałatwiać, a ona z wnuczką musiała zostać więc będziemy im dotrzymywać towarzystwa. Poza tym Bartuś będzie miał kuzynkę do zabawy ![]() arnama bardzo ładne bucki, ale ja na takiej szpili czy koturnie to bym się zabiła. Mam płaskostopie i nie mogę nosić zbyt wysokich obcasów, bo stopy mnie bolą.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-07-23 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Corvette kurkuma to przyprawa, tak jak cynamon czy szafran.
Od rana kłótnia z mężem. ![]()
#2262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Corvette;28300712]Witam Koleżanki Ech, ale Ci dobrze. Mi się wydaje że w sklepie nie byłam od wieków! Fajnie że znalazłaś co chciałaś No to życzę powodzenia. Wiadomo, to inwestycja na wiele lat. Nie wiem jak Ty, ale ja z przyjemnością jeździłam oglądać. Mój też lubi. Szczególnie gdy wybieram i przymierzam sukienki na Sylwestra ale ja nie lubię, bo jak już wspomniałam, kudły mi się elektryzują Grrrrr... Do dzisiaj tak jest. U nas np Chińczycy lub Pakistanie, mieszkają na kupie (dosłownie). Pomęczą się przez parę, ale później każdemu zostaje trochę pieniędzy i kupują swoje własne. Nie lubię pizza (przejadła mi się) ale Twoja wygląda bardzo apetycznie Co to jest kurkuma? Zioło czy jakiś barwnik ? He, he..słodki ten Dropsik, jak....dropsik. Przypomina trochę sąsiada obok. (kopa włosów) Cytat:
![]() ![]() ![]() o rany ![]() ![]() Cytat:
![]() tez mam ostatnio ochote na czerwona sukienke ![]() ![]() tesciowa i szwagier maja imieniny ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Nie będę tu pisać, szkoda że nie należę do klubu to bym napisała tam
![]() Smutno mi, mam nadzieję że mi przejdzie bo wieczorem spotykamy się ze znajomymi, a za godzinę jedziemy do szwagierki męża na urodziny - nie chcę, ale nie będę robić focha.
#2264 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!!
U mnie sobota wygląda bardzo sobotnio ![]() ![]() ![]() Motylku Domiś śliczny! Ariena ![]() Sernika pół już nie ma...dobry wyszedł ![]()
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie
![]() Ja już po pracy, zakupach i drzemce ![]() Mój mąż się na mnie obraził za wczoraj ![]() ![]() ![]() Ale zaczęłam robić słodkie oczka do Niego i żartobliwie Go podszczypywać i udawał obrażonego, ale oczka już mu się śmiały ![]() ![]() A ja miałam sen erotyczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale bym poszła na imprezę dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- [QUOTE=evelineau;28305343]sliczna swinka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda tej Twojej świnki ![]() ![]() A ja muszę sobie machnąć jakieś pazurki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-23 o 16:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Ale mi to sprzątanie nie idzie...jeszcze nie skończyłam
![]()
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zabrać nie mogę
![]() ![]() Ale za to chyba załatwiłam nam "bibkę" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- A ja mam chyba nowy problem bo..... za gardło mnie ścisnęło ze wzruszenia jak widziałam jak moja sąsiadka wychodzi z domu, orkiestra gra.... ech wspomnienia się odezwały ![]() ![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie to całe wesele kumpla przepłaczę ![]()
#2268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co mi się wczoraj stało? Przeskoczyło mi coś w kolanie i nie moge się za bardzo ruszać. Dziś i tak to juz jest dużo lepeij, ale mam zakaz chodzenia i robienia czegokolwiek w domu. Mój mąż wszystko robi i biega i usługuje mi. Ja jednak troszkę zlekceważyłam ten zakazik i zaczęłam trochę sprzatać by mu pomóc - zły był bardzo, martwi się o mnie. Kochany. Jest lepiej z nogą, bo na noc założyłam na to kolano świńską skórę i obwiązaliśmy ją. Tłuszcz pomógł, i chopc mogę wstać i przejść. Wczoraj była tragedia. Udało się mi wygrać aukcje i kupiłam tą sukienkę o której prosiłam was byście trzymały kciuki. Dziękuję. Nie wiem czy będę w niej wyglądała dobrze czy nie ale jeśli nie to odeślę po prostu. Wypatrzyłam juz też buciki na bardzo wysokim obcasie i się zakochałam w nich. O dziwo na pierwszy rzut wydają się być wygodne.Ten najbliższy miesiąc pod względęm wydatków będzie dosyć masakryczny. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- To daj sobie spokój, sprzatanie nie zając nie ucieknie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do butów.... to ja się już nie wypowiadam ![]() ![]() Gratulacje z powodu sukienki ![]() ![]() ![]() Co do wydatków... u nas też będzie masakra... wesele (ciuchy na wesele) + wczasy... huh, ale trudno, jakoś to będzie, najwyżej do pracy będę pomykać autobusem ![]() Ja juz łazienkę umyłam, jeszcze podłogi ![]() ![]() też zawsze to powtarzam hihi ![]()
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
e tam, ja dzis tylko klatki wysprzątalam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do sukienki to wstawię jeśli będę dobrze w niej wyglądać. ![]() Ogólnie to umiem się dobrze ubrać, modnie i fajnie jak na mój rozmiar. Uwielbiam dodatki i sztuczną biżuterię. Ciągle farbuję włosy by mieć świeży ładny kolor. ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kochany ale własnie się z nim pokłóciłam. Jest z deka napięta sytuacja. Poszło o sprzątanie w moim stanie. Ponieważ jemu sie z tym nie spieszyło a godzina okropnie późna to wziełam się sama do robot, on spał i się obudził i się zaczęło. Bywa. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Anrama a ty nie na festynie? Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-23 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Festynu nie było, ale skończyliśmy u koleżanki na ławeczce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice wrócili w wczasów o 21:00 przywieźli rozmaite rybki wędzone... póki co spróbowałam maślany- przepyszna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2273 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() a no do noszenia ![]() ![]() a coś ostatnio mi się zaczęły podobać więc chce kupić. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() a ja wczoraj zakupiłam sobie strój kąpielowy ![]() także mogę już jechać na wczasy ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() no to czekamy ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
o rany ![]() ehh no to współczuje.. ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ja też ostatnio miałam ochotę na czerwoną sukienkę, w sumie nadal mam ![]() niestety ciężko jest kupić to co się chce ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- słodki ![]() ![]()
![]() |
#2274 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak jak ja ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Mężuś kochany i taki opiekuńczy ![]() mam nadzieję że sukienka będzie idealna ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() a no u Nas też w następnym miesiącu wczasy, jeszcze nigdy nie musiałam pakować tyle osób jak sobie pomyślę o tym to mi się słabo robi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Dałam sobie wczoraj spokój ze sprzątaniem i poszłam na miasto z koleżankami z pracy
![]() ![]() ![]() Cytat:
Podłączam się pod pytanie ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
śpimy, śpimy ![]() jonowa suszarka to taki bajer, dzis juz bardziej popularna, mam taką w domu. Podobno zamyka łuski wlosa i wygladza ![]()
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na spotkanku ze znajomymi w Katowicach, oni z Warszawy przyjechali, ja robiłam za kierowcę.
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- A wiecie co ja dziś zrobiłam w nocy? Padniecie. ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-07-25 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co za sen ![]() a mi na tym tle gorzej od tabl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wrocilam z ryb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Telka piękne buty ![]() Motylku suszarka jonowa, czy prostownica to co innego niż szczotka ![]() Eff może pójdę w poniedziałek przymierzyć tę sukienkę i spojrzę co jeszcze ciekawego maja, jakie ceny itp ![]() ![]() My dzisiaj doleżeliśmy do 12 ![]() ![]() ![]() Cos ostatnio nie mam weny do pisania ![]() Buziole ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.