|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
[QUOTE=Corvette;28300712]Witam Koleżanki
Ech, ale Ci dobrze. Mi się wydaje że w sklepie nie byłam od wieków! Fajnie że znalazłaś co chciałaś No to życzę powodzenia. Wiadomo, to inwestycja na wiele lat. Nie wiem jak Ty, ale ja z przyjemnością jeździłam oglądać. Mój też lubi. Szczególnie gdy wybieram i przymierzam sukienki na Sylwestra ale ja nie lubię, bo jak już wspomniałam, kudły mi się elektryzują Grrrrr...Do dzisiaj tak jest. U nas np Chińczycy lub Pakistanie, mieszkają na kupie (dosłownie). Pomęczą się przez parę, ale później każdemu zostaje trochę pieniędzy i kupują swoje własne. Nie lubię pizza (przejadła mi się) ale Twoja wygląda bardzo apetycznie Co to jest kurkuma? Zioło czy jakiś barwnik ? He, he..słodki ten Dropsik, jak....dropsik. Przypomina trochę sąsiada obok. (kopa włosów) ![]() Cytat:
w jakiej Ty części tej Kanady mieszkasz ![]() Nie kupiłam pędzli, upatrzone są, to będzie zakup na następny miesiąc, a może jeszcze następny ![]() Motylku ten prosiaczek jest śliczny takie nie z awatara My wczoraj zaliczyliśmy wizytę u mojej babci, potem zakupy, a wieczorem się troszkę zdenerwowałam na Niego Wzięłam sie za prasowanie, ale że On chciał oglądać "Harrego Pottera" no to robiłam to przed TV Ale w między czasie pranie trzeba było wstawić, wyjąć, psu ugotować jedzonko, zanieść i kilka innych "drobnych rzeczy", no jak to "babska robota", a On oglądał ten film i w pewnym momencie zaczęło mnie wkurzać że On leży i ogląda, a ja mam swoją robotę i jeszcze muszę się od niej odrywać co chwila i rzuciłam małego focha Teraz znów w pracy powiem Wam ze taka padnięta jestem że już rano nie reaguję na budzik
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
juz mam ochote
Cytat:
Chłopaki w nocy byli spokojni, dzis od rana tez. Zaraz jade na zakupy, pomyje klatki i sprobuje je połączyc
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co zakupów... mój czasem kręci nosem, ale jeździ ze mną
Wczoraj jakoś wyjątkowo się ucieszył On nie lubi ciuchów kupować... najchętniej to by chciał żebym ja mu kupowała- często tak robię, ale spodnie np to już musi mierzyć ![]() Ale wczoraj widziałam na wystawie pewnego sklepu, obok supermarketu świetną kiecę dopasowana, obcisła, z drapowaniami z przodu i miała 1 rękawek, a właściwie jak by taką falbankę zrobiona z cienkiego i zwiewnego materiału w ogóle fajne są tam ciuchy (sądząc po wystawie) i są też jakieś BUTY muszę sie tam wybrać w najbliższym czasie może ustrzelę tam coś na wesele ta kieca była w kolorze kawy z mlekiem... mnie się marzy coś bardziej kolorowego: czerwień lub chaberek, no ale wiadomo, nie zawsze kupuję to, co sobie umyśliłam ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
a jak ma na imię
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Domingo Romigares - po domowemu Domiś
![]() zbieram sie na zakupy, u nas kolejny dzien pada, pompy chodzą, piwnice zalane heh
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas na szczęście dziś słonko wyszło, ale i tak masakra z tą pogodą żeby w lipcu tak zimno było Dzisiaj sąsiadka ma weselicho, przynieśli nam wczoraj ciasto ![]() Dobrze że pogoda im się udała, ale pewnie nerwówkę mieli, jak widzieli ostatnie dni
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
to faktycznie mieli nerwowke, mam nadzieję ze pozniej sie wypogodzi i u mnie.
Jade po pellet żeby tylko byl
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
A co to takiego?
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Widzę, że tutaj znowu pustki. U mnie dzisiaj wyszło słonko, ale mimo to nie ma zbyt ciepło. Mąż w pracy, Bartuś śpi ja już zrobiłam obiadek, bo muszę korzystać z drzemki synusia. Mieszkanko posprzątałam wczoraj więc dzisiaj nie będziemy nic robić. Jedziemy popołudniu do teściowej na weekend, bo teść i bracia męża pojechali w góry pewne sprawy pozałatwiać, a ona z wnuczką musiała zostać więc będziemy im dotrzymywać towarzystwa. Poza tym Bartuś będzie miał kuzynkę do zabawy ![]() arnama bardzo ładne bucki, ale ja na takiej szpili czy koturnie to bym się zabiła. Mam płaskostopie i nie mogę nosić zbyt wysokich obcasów, bo stopy mnie bolą.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-07-23 o 12:41 |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Corvette kurkuma to przyprawa, tak jak cynamon czy szafran.
Od rana kłótnia z mężem.
|
#2262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wybralam najslabsza i zdechla, juz po przyniesieniu do domu nie chodzila ![]() [QUOTE=Corvette;28300712]Witam Koleżanki Ech, ale Ci dobrze. Mi się wydaje że w sklepie nie byłam od wieków! Fajnie że znalazłaś co chciałaś No to życzę powodzenia. Wiadomo, to inwestycja na wiele lat. Nie wiem jak Ty, ale ja z przyjemnością jeździłam oglądać. Mój też lubi. Szczególnie gdy wybieram i przymierzam sukienki na Sylwestra ale ja nie lubię, bo jak już wspomniałam, kudły mi się elektryzują Grrrrr... Do dzisiaj tak jest. U nas np Chińczycy lub Pakistanie, mieszkają na kupie (dosłownie). Pomęczą się przez parę, ale później każdemu zostaje trochę pieniędzy i kupują swoje własne. Nie lubię pizza (przejadła mi się) ale Twoja wygląda bardzo apetycznie Co to jest kurkuma? Zioło czy jakiś barwnik ? He, he..słodki ten Dropsik, jak....dropsik. Przypomina trochę sąsiada obok. (kopa włosów) Cytat:
dlatego czesalam je szczotka jonowa teraz juz sa spokojne![]() o rany padlabym na takim upale Cytat:
![]() tez mam ostatnio ochote na czerwona sukienke ![]() tesciowa i szwagier maja imieniny ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę tu pisać, szkoda że nie należę do klubu to bym napisała tam
![]() Smutno mi, mam nadzieję że mi przejdzie bo wieczorem spotykamy się ze znajomymi, a za godzinę jedziemy do szwagierki męża na urodziny - nie chcę, ale nie będę robić focha.
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!
U mnie sobota wygląda bardzo sobotnio sprzątam, gotuję tylko jakoś rozpędu nie mam i się ociągam zamiast skończyć raz dwaMotylku Domiś śliczny! Ariena Sernika pół już nie ma...dobry wyszedł
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie
![]() Ja już po pracy, zakupach i drzemce ![]() Mój mąż się na mnie obraził za wczoraj została mi łazienka i umycie podłóg ![]() Ale zaczęłam robić słodkie oczka do Niego i żartobliwie Go podszczypywać i udawał obrażonego, ale oczka już mu się śmiały Pojechał do swojej babci ![]() A ja miałam sen erotyczny już baaaardzo dawno nic takiego mi się nie śniło facet był blondynem Ale bym poszła na imprezę dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- [QUOTE=evelineau;28305343]sliczna swinka , wybralam najslabsza i zdechla, juz po przyniesieniu do domu nie chodzila ![]() Cytat:
bo nie zawsze spodnie są dla Niego po prostu wygodne ![]() Szkoda tej Twojej świnki pewnie musiałaś to mocno przeżyć A ja muszę sobie machnąć jakieś pazurki może coś z pękaczem ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
mnie tym razem nie wyszedł za mało posłodziłam.... ale ratuje Go dorobiona bita śmietana
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-23 o 17:07 |
||
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi to sprzątanie nie idzie...jeszcze nie skończyłam
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zabrać nie mogę
dobrze że mąż zrobił resztę Ale za to chyba załatwiłam nam "bibkę" jakiś festyn jest nie opodal nas nie chce mi sie dziś w domu siedzieć mam nadzieję że mąż wyrazi ochotę na pójście ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- A ja mam chyba nowy problem bo..... za gardło mnie ścisnęło ze wzruszenia jak widziałam jak moja sąsiadka wychodzi z domu, orkiestra gra.... ech wspomnienia się odezwały nawet teraz jak o tym myślę to mi się miękko na sercu robi Nigdy nie miałam mokrych oczu do takich sytuacji ![]() Jak tak dalej pójdzie to całe wesele kumpla przepłaczę
|
#2268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co mi się wczoraj stało? Przeskoczyło mi coś w kolanie i nie moge się za bardzo ruszać. Dziś i tak to juz jest dużo lepeij, ale mam zakaz chodzenia i robienia czegokolwiek w domu. Mój mąż wszystko robi i biega i usługuje mi. Ja jednak troszkę zlekceważyłam ten zakazik i zaczęłam trochę sprzatać by mu pomóc - zły był bardzo, martwi się o mnie. Kochany. Jest lepiej z nogą, bo na noc założyłam na to kolano świńską skórę i obwiązaliśmy ją. Tłuszcz pomógł, i chopc mogę wstać i przejść. Wczoraj była tragedia. Udało się mi wygrać aukcje i kupiłam tą sukienkę o której prosiłam was byście trzymały kciuki. Dziękuję. Nie wiem czy będę w niej wyglądała dobrze czy nie ale jeśli nie to odeślę po prostu. Wypatrzyłam juz też buciki na bardzo wysokim obcasie i się zakochałam w nich. O dziwo na pierwszy rzut wydają się być wygodne.Ten najbliższy miesiąc pod względęm wydatków będzie dosyć masakryczny. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- To daj sobie spokój, sprzatanie nie zając nie ucieknie. |
||
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że to nic poważnego Dobrze że mężuś umie się Tobą zająć i Ci pomóc ![]() ![]() Co do butów.... to ja się już nie wypowiadam kupowała bym na tony ![]() Gratulacje z powodu sukienki ![]() Co do wydatków... u nas też będzie masakra... wesele (ciuchy na wesele) + wczasy... huh, ale trudno, jakoś to będzie, najwyżej do pracy będę pomykać autobusem Ja juz łazienkę umyłam, jeszcze podłogi i pościel muszę rodzicom przebrać, bo jeszcze jest ta, pod którą znajomi spali też zawsze to powtarzam hihi
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
e tam, ja dzis tylko klatki wysprzątalam
![]() Cytat:
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do sukienki to wstawię jeśli będę dobrze w niej wyglądać. ![]() Ogólnie to umiem się dobrze ubrać, modnie i fajnie jak na mój rozmiar. Uwielbiam dodatki i sztuczną biżuterię. Ciągle farbuję włosy by mieć świeży ładny kolor. ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kochany ale własnie się z nim pokłóciłam. Jest z deka napięta sytuacja. Poszło o sprzątanie w moim stanie. Ponieważ jemu sie z tym nie spieszyło a godzina okropnie późna to wziełam się sama do robot, on spał i się obudził i się zaczęło. Bywa. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Anrama a ty nie na festynie? Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-23 o 20:08 |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele osób mi mówiło "A po co Ci to" itp ale ja wiem swoje, nie mogę się doprowadzić do zbytniego utycia. Takie 65kg daję sobie max na dzień dzisiejszy, a ja już dochodziłam do 64 Jak już mówiłam najlepiej czuję się w tych 54 kg, DO 53 kg i tak chcę doprowadzić... na dzień dzisiejszy jest 57 kg więc jestem już za połową ![]() Festynu nie było, ale skończyliśmy u koleżanki na ławeczce Przed chwilą wróciłam znów kilka piwek poszło i 3 kawałki pizzy od pon do p jest OK ale w weekend.... to już drugi kiedy pozwalam sobie na alkohol i inne jedzenie ![]() Rodzice wrócili w wczasów o 21:00 przywieźli rozmaite rybki wędzone... póki co spróbowałam maślany- przepyszna i halibuta- tez całkiem dobry jutro się obeżrę resztą pozostal rekin, cos jeszcze i jeszcze inna której mama nazwy nie pamięta
|
|
#2273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
a no do noszenia mam kilka takich strojów do których dobrze by wyglądały właśnie takie paski a coś ostatnio mi się zaczęły podobać więc chce kupić. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
super świniaczek tylko te czerwone oczka---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() a ja wczoraj zakupiłam sobie strój kąpielowy ![]() także mogę już jechać na wczasy ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
fajnie, że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko dobrze..no to czekamy ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
o rany jak Ty wytrzymujesz w takiej temperaturze??ehh no to współczuje.. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ja też ostatnio miałam ochotę na czerwoną sukienkę, w sumie nadal mam niestety ciężko jest kupić to co się chce ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- słodki a śpicie z nim w swoim łóżku ??
|
|
#2274 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie taką można kupić??to tak jak ja ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Mężuś kochany i taki opiekuńczy ![]() mam nadzieję że sukienka będzie idealna ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() a no u Nas też w następnym miesiącu wczasy, jeszcze nigdy nie musiałam pakować tyle osób jak sobie pomyślę o tym to mi się słabo robi ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
tylko jak to zrobić
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Dałam sobie wczoraj spokój ze sprzątaniem i poszłam na miasto z koleżankami z pracy
Wypad był super co ciekawe z bólem głowy nie wstałam dziś ja ale mój mąż i się okazało, że jak mnie nie było to On z kumplami imprezował i wypili prawie całą malinówkęCytat:
Podłączam się pod pytanie
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
śpimy, śpimy ![]() jonowa suszarka to taki bajer, dzis juz bardziej popularna, mam taką w domu. Podobno zamyka łuski wlosa i wygladza
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na spotkanku ze znajomymi w Katowicach, oni z Warszawy przyjechali, ja robiłam za kierowcę.
Wróciliśmy o 1 w nocy i dziś trochę nieprzytomna jestem. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- A wiecie co ja dziś zrobiłam w nocy? Padniecie.
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:04 |
|
|
|
|
#2279 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poplakalam sie wtedy i boje sie swinke kupic choc kusi mnie jakies malenstwo![]() co za sen ![]() a mi na tym tle gorzej od tabl wczoraj zapomnialam i dzis mi lepiej![]() Cytat:
nie wiem co to bylo ale nie moglam zgiac nogi w kolanie![]() Cytat:
http://esentia.pl/Panasonic_Beauty_C...sow_p30285.htmwrocilam z ryb wstalam na nie o 4 rano zmoklam, ubrudzilam sie ale mamy karpia nie bylo tak zle a wczoraj wrocilam pozno do domu i zapomnialam tabl wziasc bo wrocilam przemarznieta i padlam znowu bede musiala organizm przyzwyczajać ;(
|
||||
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Telka piękne buty Motylku suszarka jonowa, czy prostownica to co innego niż szczotka ![]() Eff może pójdę w poniedziałek przymierzyć tę sukienkę i spojrzę co jeszcze ciekawego maja, jakie ceny itp a te buty są z Zarry ale nie wiem w której takie znaleźć, ale są mega sexy moim zdaniem ![]() My dzisiaj doleżeliśmy do 12 potem oglądaliśmy 4 część Pottera, zaraz zbieramy się do kościoła i do babci potem na kawkę tak że niedzielne lenistwo pełną gębą ![]() Cos ostatnio nie mam weny do pisania ![]() Buziole
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Wiadomo, to inwestycja na wiele lat. Nie wiem jak Ty, ale ja z przyjemnością jeździłam oglądać.
ale ja nie lubię, bo jak już wspomniałam, kudły mi się elektryzują Grrrrr...
w jakiej Ty części tej Kanady mieszkasz

powiem Wam ze taka padnięta jestem że już rano nie reaguję na budzik 
a jak ma na imię 

, wybralam najslabsza i zdechla, juz po przyniesieniu do domu nie chodzila
dlatego czesalam je szczotka jonowa
teraz juz sa spokojne
już baaaardzo dawno nic takiego mi się nie śniło 
mam nadzieję że to nic poważnego
Jak już mówiłam najlepiej czuję się w tych 54 kg, DO 53 kg i tak chcę doprowadzić... na dzień dzisiejszy jest 57 kg