Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 09:58   #2251
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Hej Kochane...właśnie sobie zrobiłam przerwę na kawkę...sprzątam i sprzątam, a dzieci z powrotem wszystko wywalają z szafek Męża na zakupy wysłałam...
Nie pomyślałam o tym, że to hula-hop ma też drugą zaletę- po porodzie miałam problemy jak Despa, teraz już jest ok
Te japonki śliczne Sarunieczko, a jak są na koturnie to stopa nie zjeżdża i pasek nie wrzyna się między palce- zawsze się tego bałam...???

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jak ktoś pracuje od pn do soboty jak Sarunieczka to może odczuwa, a ja po pierwsze mam dziecko, czyli co dzień to samo, nie ma spania do południa, po drugie pracuję w domu i czasami zdaża mi sie też w niedziele, jak mam dużo pracy, do kościoła nie chodzę różnica taka, że w sobotę i niedzielę tż nie idzie do pracy, no a teraz cały lipiec urlopuję, więc wogóle wszystkie dni jednakowe, czasami sie gdzieś wyskoczy ale to wiadomo, normalka
Ja odczuwam niedzielę, bo śpię do 9-10...mąż rano sprząta i dziećmi się zajmuje Poza tym często gdzieś razem wychodzimy w niedziele
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 10:36   #2252
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dzień dobry Kochane w moją odświętną niedzielę, w którą o 6 wróciłam do domu z inwentaryzacji, a na 19,30 idę z powrotem Ale generalnie nie było źle, miałam sporo szczęścia. Bo trafiło mi się liczenie ciuszków, rzeczy papierniczych, książek i świątecznych ozdób. Tyle że w magazynie poskakałam sobie trochę po megadrabinie i ciągle się zastanawiałam, czy spadnę, czy nie Śmieszna rzecz, kazali nam przynieść kalkulatory i nie wiedziałam po co. Ale potem powiedzieli, żeby ich jednak nie wnosić na sklep. Przyszła godzina 3-4 w nocy, Ania próbuje policzyć, ile to jest 3x8 a w głowie pustka. I w końcu siadłam i liczę 1,2,3,4,5,...,24. Ale nad ranem już każdy miał taki lekko zlasowany mózg
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 10:55   #2253
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane w moją odświętną niedzielę, w którą o 6 wróciłam do domu z inwentaryzacji, a na 19,30 idę z powrotem Ale generalnie nie było źle, miałam sporo szczęścia. Bo trafiło mi się liczenie ciuszków, rzeczy papierniczych, książek i świątecznych ozdób. Tyle że w magazynie poskakałam sobie trochę po megadrabinie i ciągle się zastanawiałam, czy spadnę, czy nie Śmieszna rzecz, kazali nam przynieść kalkulatory i nie wiedziałam po co. Ale potem powiedzieli, żeby ich jednak nie wnosić na sklep. Przyszła godzina 3-4 w nocy, Ania próbuje policzyć, ile to jest 3x8 a w głowie pustka. I w końcu siadłam i liczę 1,2,3,4,5,...,24. Ale nad ranem już każdy miał taki lekko zlasowany mózg
Ale dałaś radę
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 11:09   #2254
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

kurde w tym sklepie, gdzie kupowałam cienie, już dostawa na paczkomat nie jest za darmo 8zł sobie liczą
ale lipa ....

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 11:12   #2255
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ale dałaś radę
Dałam radę. Sama stwierdziłaś, że żadnej pracy się nie boję Ale teraz idę dalej spać, bo dziś w nocy też nie pośpię
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 11:28   #2256
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzień dobry przy kawce
witam,wstałam godz.temu i siedzę jak otępiała narazie zjadłam tylko pomidorówkę,potem zjem kotleta i dopiero chyba zrobię kawusię
Cytat:
ja uwielbiam różowy ale córkę ubieram w różnych kolorach, zresztą siebie też
Ja jedyny róż jaki toleruję,to pudrowy,brudny taki bo mi się kojarzy ze stylem retro vintage

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Trochę źle to ujęłam, raz na miesiąc ręczniki, pościele itp. Ubrania na bieżąco, bo chyba dodatkową szafę na rzeczy do prasowania bym musiała mieć

I dzień dobry wszystkim Dziś Kaszka wraca!
Ja pościel prasuję,choć z kory nie zawsze ręczników nie,szkoda mi czasu i prądu

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Te japonki śliczne Sarunieczko, a jak są na koturnie to stopa nie zjeżdża i pasek nie wrzyna się między palce- zawsze się tego bałam...???
na początku łaskocze między palcami,ale potem stopa się przyzwyczajamnie się nigdy nie wrzynał tak żebym miała rany np

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Dałam radę. Sama stwierdziłaś, że żadnej pracy się nie boję Ale teraz idę dalej spać, bo dziś w nocy też nie pośpię

wyśpij się Ty idziesz spać,ja dopiero wstałam

aaa wiecie co miałam cuuudny sen śnił mi się "mój" Krystian Wieczorek że byłam gdzieś z mamą,i zobaczyłam go jak rozdaje autografy,i tak się czaiłam na niego,że jak się będzie odwracał,to będę udawała że na niego niechcący wpadam,i tak zrobiłam i on mnie złapał w talii,zaczął głaskać po włosach i...całować tak smakował mmmm potem był u mnie w mieszkaniu,jadł coś w kuchni,a ja sie stresowałam ze źle wyglądam,nie umalowana,w pidżamie chyba idę spać,dokończę sen i zaciągnę go do łóżka
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 11:44   #2257
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
kurde w tym sklepie, gdzie kupowałam cienie, już dostawa na paczkomat nie jest za darmo 8zł sobie liczą
ale lipa ....
to trzeba czekać na kolejną promocję przesyłkową... może to ostudzi nasze zapędy zakupowe
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 12:48   #2258
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Despa,apropo hula hop,masz takie tradycyjne jak było dawniej,plastikowe? czy takie z kulkami srebrnymi od wewnątrz? bo w Helu dziewczyny zachęcały do kupna takie z kulkami właśnie,pierwszy raz takie coś widziałam

Kochane biegnę spać,jutro się nareszcie wyśpię

wpadnę na kawkę przed płudniem,buźka
Ja mam to z kulkami, ono ponoć zdrowe jest, bo te kulki wytwarzają jony, które powodują dobre samopoczucie... Ale tylko jedna firma ma takie oryginalne... Mi je radek kupił 2 lata temu za 100 z czymś na alle... Uzywałam, pierwsze razy i siniaki na podbrzuszu, ze hoho. potem znikaja i no9we się nie nabily, bo juz ciało przyzwyczajone.. Hula jest dużo cięższe, ale fajnie się nim kręci... Niestety ciągle mam przerwę po laparo, ale od jutra własnie zaczynam znowu

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
też masz tak ze nie odczuwasz niby tej "odświętnej " niedzieli ?
Ja jej nie odczuwam, no jedynie, bo mozemy pospać do 9,30
słonko wreszcie wychodzi
Stary 2011-07-24, 13:13   #2259
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja jej nie odczuwam, no jedynie, bo mozemy pospać do 9,30
słonko wreszcie wychodzi
Słonko?ale Ci fajnie u mnie pochmurno od rana,ale nie pada,tak nijak i 18 stopni,nie wiem w co się ubrać idę za 2h do swojego Tża,bo wraca właśnie ze wsi od mamy,a potem do kościoła idę,więc przyzwoicie muszę wyglądać
No i wreszcie piję kawkę,1 kawa o 14 godz,zawsze jestem do tej pory już po dwóch
Stary 2011-07-24, 13:56   #2260
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Słonko?ale Ci fajnie u mnie pochmurno od rana,ale nie pada,tak nijak i 18 stopni,nie wiem w co się ubrać idę za 2h do swojego Tża,bo wraca właśnie ze wsi od mamy,a potem do kościoła idę,więc przyzwoicie muszę wyglądać
No i wreszcie piję kawkę,1 kawa o 14 godz,zawsze jestem do tej pory już po dwóch
Ubierz się ciepło, bo bez rewelacji na zewnątrz i co chwile kropi
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 14:15   #2261
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
aaa wiecie co miałam cuuudny sen śnił mi się "mój" Krystian Wieczorek że byłam gdzieś z mamą,i zobaczyłam go jak rozdaje autografy,i tak się czaiłam na niego,że jak się będzie odwracał,to będę udawała że na niego niechcący wpadam,i tak zrobiłam i on mnie złapał w talii,zaczął głaskać po włosach i...całować tak smakował mmmm potem był u mnie w mieszkaniu,jadł coś w kuchni,a ja sie stresowałam ze źle wyglądam,nie umalowana,w pidżamie chyba idę spać,dokończę sen i zaciągnę go do łóżka
fajny sen mi się śniło, że mi wszystkie włosy z głowy wyszły a później znowu je miałam

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

oczywiście leje za oknem bo jakby mogło być inaczej latem
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 14:22   #2262
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ubierz się ciepło, bo bez rewelacji na zewnątrz i co chwile kropi
uprasowałam właśnie tę czerwoną tunikę z wczorajszego zdjęcia,ale nie wiem czy nie będzie mi w niej za chłodno...chyba wyjmę moje białe ponczo jednak,sama nie wiem... 18 stopni to nie aż tak zimno w sumie...Typowy dylemat kobiecy-w co się ubrać

Cytat:
fajny sen mi się śniło, że mi wszystkie włosy z głowy wyszły a później znowu je miałam

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

oczywiście leje za oknem bo jakby mogło być inaczej latem
u mnie teraz też zaczęło lać a sen fajny,jestem pod wrażeniem ciągle
Stary 2011-07-24, 14:26   #2263
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
uprasowałam właśnie tę czerwoną tunikę z wczorajszego zdjęcia,ale nie wiem czy nie będzie mi w niej za chłodno...chyba wyjmę moje białe ponczo jednak,sama nie wiem... 18 stopni to nie aż tak zimno w sumie...Typowy dylemat kobiecy-w co się ubrać

u mnie teraz też zaczęło lać a sen fajny,jestem pod wrażeniem ciągle
ja się ubieram cienko, bo wszędzie jeżdżę autem ale jakbym miała na piechty pomykać to chyba wyciągnełabym kurtkę zimową, brrr
Stary 2011-07-24, 14:38   #2264
Sarunieczka

Cytat:
ja się ubieram cienko, bo wszędzie jeżdżę autem ale jakbym miała na piechty pomykać to chyba wyciągnełabym kurtkę zimową, brrr
Ja dawniej byłam strasznym zmarzluchem,a teraz jest mi ciągle ciepło,poza tym ja szybko chodzę i wiecznie jestem zgrzana więc ubieram się raczej lekko lecę w czerwonej bluzce(oczywiście w spodniach i butach też )to do wieczora i miłej niedzieli
Stary 2011-07-24, 14:41   #2265
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio na rodzinny wypad na zakupy założyłam skórzaną kurtkę A Młoda stwierdziła, że w Ck było jeszcze gorzej (czyt. zimniej). Pima miała na sobie kurtkę, sweter i top z rękawem 3/4 - cholernie ją wypiździło:/

A ja właśnie piję kawę - pierwsza od kilku dni Jakoś odzwyczaiłam się od kawy Ostatnio popijam "frappe", a raczej podróbkę zakupioną w kauflandzie Pycha
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 14:49   #2266
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

u Was zimno a u mnie cieplutko słonko świeci

jednak pojechałam do galerii ale kupiłam tylko jedną bluzkę w orsay'u; wzięłam bez mierzenia rozmiar M, bo taki noszę; w domu mierzę i za duża jestem niepocieszona ale do czegoś ją przypasuję

Stary 2011-07-24, 17:14   #2267
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Witam Was Robaczki
Chciałam już wcześniej coś napisać ale z racji, że mam dziś dzień nic nie robienia jakoś mi to nie wyszło non stop siedzę na yt i oglądam filmiki o makijażach

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:13   #2268
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Mnie tez zawsze zimno, mój TŻ się śmieje, że w jakimś kożuchu powinnam pomykać.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:28   #2269
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Witam Was Robaczki
Chciałam już wcześniej coś napisać ale z racji, że mam dziś dzień nic nie robienia jakoś mi to nie wyszło non stop siedzę na yt i oglądam filmiki o makijażach

Hej Tygrysica ja dziś oglądałam na blogu Cleo80 makijaże jakie robi,śliczne,ale za mocne i za kolorowe na cozień,jeden piękny wypatrzyłam dla siebie

ja wróciłam z randki i z koscioła,Despa przez Ciebie nie mogłam się opanować,jak widziałam ks.Krecika myślałam że parsknę śmiechem a wiesz że jednego od nas przenoszą na inną parafię? i już oblukałam na NK który nowy przyjdzie

Musso dla Ciebie link:
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/popu...wiadomosc.html

kawka na bok i robimy dzidzi

No,druga kawusia plus popcorn serowy,częstuję

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-07-24 o 19:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 19:47   #2270
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
a popkornem nie pogardzę ... ale o innym smaku

ja przy piwku znowu to chyba z nudów

jakiś czas temu pisałyście o kolorowych tuszach; ja dziś kupiłam granatowo-fioletowy z essence całe 9zł fajny podoba mi się

Stary 2011-07-24, 19:47   #2271
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Tygrysica ja dziś oglądałam na blogu Cleo80 makijaże jakie robi,śliczne,ale za mocne i za kolorowe na cozień,jeden piękny wypatrzyłam dla siebie
Czasami chciałabym mieć taki talent jaki mają te dziewczyny
Kurcze jakie mam braki na naszym wątku to głowa mała chyba nigdy nie dam rady tego nadrobić, ale to wszystko z ciągłego braku czasu wątpię czy będę miała go więcej bo od października rozpoczynam drugi kierunek

Stary 2011-07-24, 19:48   #2272
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Musso dla Ciebie link:
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/popu...wiadomosc.html

kawka na bok i robimy dzidzi

ja pije taką lurę, że pewnie nie szkodzi
Stary 2011-07-24, 19:49   #2273
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
jakiś czas temu pisałyście o kolorowych tuszach; ja dziś kupiłam granatowo-fioletowy z essence całe 9zł fajny podoba mi się
gdzie mogę dostać kosmetyki z essence? bo w sumie nigdy się z nimi nie spotkałam

Kochane powiedźcie mi czy używacie jakiś płynów do prania pędzli? a jeśli tak to gdzie mogę dostać takie cudo??

Edytowane przez Tygrysek17
Czas edycji: 2011-07-24 o 19:51
Stary 2011-07-24, 19:50   #2274
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

wstałam a wy co tak mało dzisiaj nadajecie ?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
gdzie mogę dostać kosmetyki z essence? bo w sumie nigdy się z nimi nie spotkałam
w douglass np

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:55   #2275
Sarunieczka

Cytat:
ja mam fioletowy i turkusowy z Joko,za 12 zł,też super ale napaliłam się na taki odcień bordo,i nie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie

Cytat:
Kurcze jakie mam braki na naszym wątku to głowa mała
ja tygodniową nieobecnosć nadrabiałam 2 i pół godz

Kuźwa poprawi się ta pogoda czy nie? co zapowiadali w Tv bo nie oglądałam
Stary 2011-07-24, 19:56   #2276
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
wstałam a wy co tak mało dzisiaj nadajecie ?

w douglass np
jak będę w dalekim świecie to muszę sprawdzić bo w wakacje raczej jestem odcięta od świata

Stary 2011-07-24, 19:57   #2277
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
w drogeriach natura w niektórych jest jedna szafa, ale w większości dwie, więc ogromny wybór
poza tym w douglasie, ale nie każdym ... i to jest zazwyczaj mały stand, czyli mały wybór;
poza tym żadko w rossmanie, super pharm i lokalne drogeryjki
i teraz doszła drogeria hebe - ale póki co jest tylko w warszawie a ma najnowszą limitowankę w sprzedaży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 19:58   #2278
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tygodniową nieobecnosć nadrabiałam 2 i pół godz

Kuźwa poprawi się ta pogoda czy nie? co zapowiadali w Tv bo nie oglądałam
Ja to chyba będę musiała poświecić około pół tygodnia

Pogoda w sumie raczej będzie taka do W pracy wszyscy powtarzają, że sierpień ma być ładny i niech będzie bo chce poszaleć póki mogę z resztą moja przyjaciółka na pewno wymyśliła już coś szurniętego z okazji moich imienin

Edytowane przez Tygrysek17
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:06
Stary 2011-07-24, 19:59   #2279
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam. Melduję się i ja po weekendzie Jakoś tak instensywnie mi minął. To na działce grill, to wypad do galerii handlowej itd itp Jako tako Was nadrobiłam
Pierwszy raz chyba sobie nic nie kupiłam w sklepie Ogólnie pogoda nie nastraja optymistycznie...
Miłego wieczorku
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:02   #2280
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
w drogeriach natura w niektórych jest jedna szafa, ale w większości dwie, więc ogromny wybór
poza tym w douglasie, ale nie każdym ... i to jest zazwyczaj mały stand, czyli mały wybór;
poza tym żadko w rossmanie, super pharm i lokalne drogeryjki
i teraz doszła drogeria hebe - ale póki co jest tylko w warszawie a ma najnowszą limitowankę w sprzedaży
w rossmanach nigdy nie widziałam a korzystam zazwyczaj z 3 W moim powiecie jest jedna natura ale bez szału a w Opolu nie ma a do lokalnych drogerii nie chodzę bo nigdy nic w nich nie ma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości