Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-02, 20:29   #2251
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Natalia super że wszystko ok nadal chłopak?

Idę malować paznokcie na różowo
Stary 2011-08-02, 20:33   #2252
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

a ja w ramach urlopu mam pazurki potraktowane białą bazą i na to pękający turkusowy takie tam szaleństwo
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 20:36   #2253
shehzadi
Zadomowienie

inutil szkoda Twojego Tża, że się tak denerwuje. Niestety, często gadanie do faceta, to jak rzucanie grochem o ścianę . Nie przejmuj się, bo jeżeli nie możesz nic z tym zrobić, to tylko niepotrzebnie się martwisz.
Natalia cieszę się, że wizyta udana.

Dobra, zmobilizowałam się i założyłam ten blog. Wrzucę Wam adres w klubie, bo nie chcę, żeby ktoś obcy czytał tę moją niemoc twórczą . Oczywiście po pierwszym napisanym akapicie doszłam do wniosku, że to nuuuuudy. Czekam na oceny i proszę się nie krępować, jak zasnęłyście zanim dobrnęłyście do końca. Aha, i uprzedzam ewentualne pytania: tak, mnie się śnią takie głupoty.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 20:37   #2254
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

moja gin tylko na początku robiła mi co wizytę USG, więc nie wiem czy nadal syn, chociaż widziałam dowody więc raczej w tej kwestii nic się nie zmieni.

A co z Tobą i TŻ ?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 20:41   #2255
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dodatkowo tż nawet nie zagląda do projektu naszego domu... mieliśmy ogrodzić działkę, wyciąć krzaki i skosić trawę...

W łazience mamy taką wilgoć że pleśń się pojawia na fugach i normalnie ja to robiłam i było ok, teraz od dwóch miesięcy go proszę żeby posprzątał - nie muszę pisać, że nawet podłogi nie umył - ja sprzątam pobieżnie tylko, żeby nie wstydzić się ludzi puścić. Prysznic przecieka i woda zalega pod szafką, że pewnie nadaje się do wywalenia... nie ma kto naprawić prysznica. Powiedziałam, tż dzisiaj że jeśli łazienki w sobotę nie posprząta to poproszę o to mamę i tatę, żeby naprawił prysznic. A jeśli do tego dojdzie to będzie foch na tydzień. Mama już proponowała, że wyszoruje ten prysznic, ale bez przesady - nie chcę jej o to prosić

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a ja w ramach urlopu mam pazurki potraktowane białą bazą i na to pękający turkusowy takie tam szaleństwo
też chcę sobie kupić te pękające lakiery
Stary 2011-08-02, 21:01   #2256
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość

i co , taaaka bys jej niespodzianke chciala zrobic ze lada dzien babcia zostanie ?? szok
no dobra to do 36

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Dodatkowo tż nawet nie zagląda do projektu naszego domu... mieliśmy ogrodzić działkę, wyciąć krzaki i skosić trawę...

W łazience mamy taką wilgoć że pleśń się pojawia na fugach i normalnie ja to robiłam i było ok,
Na czarnego grzyba ww fugach najlepszy jest domestos ale to Twój tż musi polać na noc

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
[B]

Neska zostaw sobie czytanie bloga na lepsze dni. bo akurat smutami zalatuje.
Bobora ale lepszy humor to będzie gdzieś tak za tydzień

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
To poczekaj bo po przeczytaniu syrena gwarantowana!
To już normalnie groźby są

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Fajnie gdyby mojego żyły tyle...hihihi...zważając na nasz odmienny tryb życia i wynikającą z tego liczbę przytulanek w cyklu

Lepiej dziś tego bloga nie czytaj bo ja mimo że z tych niezbyt się rozczulających to poruszyły mnie nieźle te wpisy Totka.
To aż taka masakra
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:02   #2257
Toto1
Zadomowienie

Cytat:
ooo i od razu ci sie lepiej zrobi a na TZ sie nie denerwuj.. moze ten typ tak ma?
ja ze swoim tez sie mijam. ma wolne tylko srody i czwartki a tak pracuje przewaznie od 12 do 12.. wiec widzimy sie kawalek w nocy a rano jak wychodzi buziak i tyle rumakowania.. no . ale jakos sobie z tym poradzilam..

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a takiego cuda to ja jeszcze nie widzialam.. pokaz jak to wyglada na paznokciu?

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
no dobra to do 36
hahah no u mnie ciezko by bylo.. bo mamutek srednio co dwa miesiace jest u mnie.. bede sciemniac jak dlugo sie da!
matko. co ja gadam,. najpierw to ja w ta ciaze zajsc musze!

Sheh rozumiem ze ten twoj blog to tylko dla nas~?
ide czytac

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:02   #2258
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość

Właśnie miałam napisać, że Kasiorek zejdzie na zawał jak to przeczyta, ale już się sama wypowiedziała.
Stary 2011-08-02, 21:04   #2259
bacharybnik
Zadomowienie

Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok. Na początku USG leżał sobie na pleckach ale szybko odwrócił się plecami. Śmiałam się z lekarzem, że nie chciał, żeby go podglądać i się odwrócił Następna wizyta 19 sierpnia

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:07   #2260
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

hahah no u mnie ciezko by bylo.. bo mamutek srednio co dwa miesiace jest u mnie.. bede sciemniac jak dlugo sie da!
matko. co ja gadam,. najpierw to ja w ta ciaze zajsc musze!
Dobra, dobra dziś oglądałam program o kobietach które dowiedziały się o ciąży jak zaczęły rodzić Jak się chce to się da radę ...

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok. Na początku USG leżał sobie na pleckach ale szybko odwrócił się plecami. Śmiałam się z lekarzem, że nie chciał, żeby go podglądać i się odwrócił Następna wizyta 19 sierpnia
Superowo , dzień do niczego a na noc taka świetna wiadomość
Stary 2011-08-02, 21:15   #2261
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
I ja bym chciała za Twoją obecność tutaj z nami tak właśnie powiedzieć: Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.
Amen. I niech będzie to przesłanie z nami wszystkimi

Cytat:

Wiem, że robi to dla nas, żebyśmy mieli pieniądze. Ale mam dosyć tego. Ja siedzę cały dzień w domu i nie mam do kogo gęby otworzyć, on wraca po pracy i mówi mi 'cześć, nie jestem głodny' i idzie do komputera. Potem ja idę spać...
heh skąd ja to znam...

Cytat:
A jeśli do tego dojdzie to będzie foch na tydzień.

też chcę sobie kupić te pękające lakiery
mój ojciec przykręcił półkę, o którą konkubenta 3 tygodnie prosiłam (nie miał czasu, ochoty, czasu, pomysłu, czasu). Obraza majestatu

A pękający mam z vipery i jestem bardzo zadowolona. Tylko ja na smuty maluję każdy paznokieć na inny kolor a co trzeci traktuje pękającym. Przynajmniej mam radość na palcach

Cytat:
Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok.
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 21:19   #2262
Toto1
Zadomowienie

Basia Natka super ze z chlopakami wszystko wporzadku

Neskaaaa a gdzie one ten brzuch chowaly co==

Stary 2011-08-02, 21:21   #2263
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Sheh rozumiem ze ten twoj blog to tylko dla nas~?
ide czytac
Tak, tak. Bo to się nie nadaje do pokazywania.

Cytat:
Jaka nieśmiała dzidzia . Dobrze, że wszystko ok. Niepotrzebnie się stresowałaś.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:26   #2264
Toto1
Zadomowienie

pani mi nie chodzi o firme tylko o wyglad jedyny krak jakiego uzywam to na moich decouwyklejankach zdjecie kolezanko. zdjecie prosze!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

dobra kociaki, TZ sie meldowal ze wraca do domu. Wskakuje wiec w seksi ciuszki i mowie doooobraaanocki!!

Stary 2011-08-02, 22:12   #2265
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
pani mi nie chodzi o firme tylko o wyglad jedyny krak jakiego uzywam to na moich decouwyklejankach zdjecie kolezanko. zdjecie prosze!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

dobra kociaki, TZ sie meldowal ze wraca do domu. Wskakuje wiec w seksi ciuszki i mowie doooobraaanocki!!
Poczytałam Twojego bloga na dobranoc, wzruszyłam się. Podziwiam Cię za wiarę.

Czekam na tż, aż przyjdzie z pracy.
Dobranoc.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:06   #2266
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Podobno najsilniejsze chłopaki żyją 9 dni szok

Toto kusi mnie żeby poczytać bloga ale chyba poczekam na lepszy nastrój , bo cos dziwnie mi dziś oczy wilgocią zachodziły ale to u mnie normalne przed @
9 dni??? ojjjj....i dopiero teraz mi to mówisz? Ja sobie wymyśliłam, że przez noc to pewnie tak ale dłużej??? Toś mnie właśnie wystraszyła!!!

Dzień dobry Paniom

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-08-03 o 07:18
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:07   #2267
Nita6
Zakorzenienie

TOTO = ale ty piszesz , brak mi słów , pięknie.
Natalia- widzisz z dzidzią wszystko ok
Bacha - ty też nie potrzebnie schizowałaś

a tak w ogóle dzień dobry
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:19   #2268
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Nikogo od rana nie ma? A ja wstałam znowu z dołem ale jadę z mamą do miasta to może mi przejdzie.

Basia
dobrze, że dobrze wszystko mały ma się świetnie

Cytat:
Na czarnego grzyba ww fugach najlepszy jest domestos ale to Twój tż musi polać na noc
tylko to jest też na ścianach to ten domestos spłynie poza tym rano ktoś musiałby to umyć a kto???

Cytat:
ooo i od razu ci sie lepiej zrobi a na TZ sie nie denerwuj.. moze ten typ tak ma?
ja ze swoim tez sie mijam. ma wolne tylko srody i czwartki a tak pracuje przewaznie od 12 do 12.. wiec widzimy sie kawalek w nocy a rano jak wychodzi buziak i tyle rumakowania.. no . ale jakos sobie z tym poradzilam..

a takiego cuda to ja jeszcze nie widzialam.. pokaz jak to wyglada na paznokciu?
no w sumie to nie o to chodzi że się nie widzimy, bo to jest taki czas i przejdzie. Ale ogólnie to .... nie wiem chyba hormony mi w nim przeszkadzają

a te paznokcie to takie cuś
http://www.google.pl/imgres?q=pop%C4...19&tx=66&ty=32
Stary 2011-08-03, 07:20   #2269
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochaniutkie u mnie pięknie słonko świeci dziś w końcu!!!

Natalia,Basia i po co te stresy?? za wizyty

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 07:35   #2270
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ups... Ja dzisiaj by natural
Cytat:
A ja wstałam znowu z dołem ale jadę z mamą do miasta to może mi przejdzie.

tylko to jest też na ścianach to ten domestos spłynie poza tym rano ktoś musiałby to umyć a kto???
Zaraz będzie lanie za doły z samego rana...
Ja Ci polecam jedyny skuteczny środek przetestowany w wilgotnych, ciemnych, sztucznie dogrzewanych łazienkach kamienicznych tylko nie wiem jak się nazywa w sklepach z chemią takich małych jest - czarna butelka, niemiecki spray. Kosztuje ok. 27 zł. Psika Twój TŻ (Ty nie, bo trochę śmierdzi, więc żeby dzidziuś nie szalał z inhalowany) na noc, rano spłukuje prysznicem. Preparat ma w sobie wybielacz i jest najlepszy. Kupiłam w poprzednim mieszkaniu na grzyba ściennego, którego potraktowałam raz - i po grzybie. Potem psikałam czasem profilaktycznie, ale nawrotu nie było. Teraz kupiliśmy mieszkanie i w silikonie przy wannie było kilka czarnych plamek - chłop chciał zdzierać, ale potraktowałam to dwa razy tym czymś i śladu nie ma... Jak chcesz to sprawdzę Ci nazwę wieczorem.

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-08-03 o 07:36
Stary 2011-08-03, 07:40   #2271
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Zaraz będzie lanie za doły z samego rana...
Ja Ci polecam jedyny skuteczny środek przetestowany w wilgotnych, ciemnych, sztucznie dogrzewanych łazienkach kamienicznych tylko nie wiem jak się nazywa w sklepach z chemią takich małych jest - czarna butelka, niemiecki spray. Kosztuje ok. 27 zł. Psika Twój TŻ (Ty nie, bo trochę śmierdzi, więc żeby dzidziuś nie szalał z inhalowany) na noc, rano spłukuje prysznicem. Preparat ma w sobie wybielacz i jest najlepszy. Kupiłam w poprzednim mieszkaniu na grzyba ściennego, którego potraktowałam raz - i po grzybie. Potem psikałam czasem profilaktycznie, ale nawrotu nie było. Teraz kupiliśmy mieszkanie i w silikonie przy wannie było kilka czarnych plamek - chłop chciał zdzierać, ale potraktowałam to dwa razy tym czymś i śladu nie ma... Jak chcesz to sprawdzę Ci nazwę wieczorem.

O tak też mam taki płyn jak pójdziesz do jakiegoś chemicznego sklepu to pow że chcesz jakis preparat na grzyba bo wychodzi na ścianie on właśnie pachnie (śmierdzi) jak domestos bo jest w nim wybielacz popsikasz raz na jakiś czas i wszystko schodzi tylko trzeba dobrze wietrzyć pomieszczenie bo idzie się zatruć tym

Sofciaaaaa co u Ciebie Kochana????

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 07:46   #2272
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Agatka, u nas też słońce wychodzi, może to też poprawi mi humor

pani22ka dzięki, czy to to: http://www.karolewscy.pl/index.php?p...65e2e038c783a3

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Sofcia.. widzę cię... jak tam samopoczucie??
Stary 2011-08-03, 07:51   #2273
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie ten. Grzyba starłam ręcznikiem papierowym, z silikonu tylko spłukiwałam prysznicem.
Dobrze Agatka mówi - dobrze wywietrzyć.
Stary 2011-08-03, 07:55   #2274
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Sofciaaaaa co u Ciebie Kochana????

Wypatrzyłaś mnie

Hej! Kurka wodna, nie jestem w stanie tyyyyyyyyyyylu stron nadrobić. Nie było mnie tyle czasu. Jakoś ostatnio miałam trochę doła. Jakiś kryzys mnie dopadł... Potrafiłam całe dnie przepłakać, a że to sobie nie dam rady, a to że jaka ze mnie będzie matka... a kulminacja to była 2 dni temu, jak miałam wyjść na obiad na miasto - nie miałam już co na siebie włożyć! Rozbeczałam się i uznałam, że nigdzie nie idę bo wyglądam jak morświn haha do tego męczyły mnie straszne koszmary! A to jakieś safari, na którym atakuje mnie lew i wbijam mu widły w pysk a to w ocenianie kogoś atakuje rekin a ja rzucam się na pomoc i palce w oczy mu wciskam a to mam męża (nie wiem kto to był haha ale przystojniaczek) i uciekam przed jego bratem mordercą hahaha po prostu miałam dość... Dzisiaj pierwsza noc bez koszmaru i co?! O 7 zrywam się z wrzaskiem - skurcz łydki! i domyślam się, że nie z niedoborów - bo witaminy łykam, wapń w diecie mam, pije litry wody... Wczoraj mi ta sama w nocy zdrętwiała ech... i tak mnie boli po tym skurczu, że od kiedy wstałam - nie mogę chodzić normalnie
I tak to by było... Leci 17 tydz. Dokładnie dziś 17 tydz. 3 dzień... Pare razu mi coś bulgotało w brzuchu, jestem na 95% pewna, że to już pierwsze ruchy I tak leci...
Ale litanie walnęłam hehe... Pojawię się nagle i macie poemat moich żali

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:56   #2275
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

No dobra, będę dziś w mieście to popytam ale pewnie sama tego i tak nie zrobię - ale chociaż zmuszę tż - stanę w drzwiach i będę pilnować

zmykam się ubrać, po śniadanko i do miasta

aha, czy w ciąży mogę zjeść taki prawdziwy wiejski twaróg??
Stary 2011-08-03, 07:57   #2276
agatkaa1
Zakorzenienie

Inutil Kochanie jak tylko słonko się rozgości u CIebie to i humorek się poprawi ja od wczoraj wieczora mam wilgotne oczka ale jak widzę to słonko to już mi lepiej na serduszku

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 08:00   #2277
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Wrzuciłam przy okazji fotkę w klub mojego "morświnkowego brzucha" hehe

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
Stary 2011-08-03, 08:04   #2278
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, będę dziś w mieście to popytam ale pewnie sama tego i tak nie zrobię - ale chociaż zmuszę tż - stanę w drzwiach i będę pilnować

zmykam się ubrać, po śniadanko i do miasta

aha, czy w ciąży mogę zjeść taki prawdziwy wiejski twaróg??
Kochana ani się waż robić to sama!!!! Najlepiej niech Tż to spryska tylko powynoś sobie wszystko z łazienki typu ręczniki,szczoteczki do zębów i dobrze byłoby jakbys się ulotniła z domku jak będzie to robił na dobre kilka godzin żebyś tych oparów nie wdychała bo na prawde nieprzyjemnie pachnie!!!

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Wypatrzyłaś mnie

Hej! Kurka wodna, nie jestem w stanie tyyyyyyyyyyylu stron nadrobić. Nie było mnie tyle czasu. Jakoś ostatnio miałam trochę doła. Jakiś kryzys mnie dopadł... Potrafiłam całe dnie przepłakać, a że to sobie nie dam rady, a to że jaka ze mnie będzie matka... a kulminacja to była 2 dni temu, jak miałam wyjść na obiad na miasto - nie miałam już co na siebie włożyć! Rozbeczałam się i uznałam, że nigdzie nie idę bo wyglądam jak morświn haha do tego męczyły mnie straszne koszmary! A to jakieś safari, na którym atakuje mnie lew i wbijam mu widły w pysk a to w ocenianie kogoś atakuje rekin a ja rzucam się na pomoc i palce w oczy mu wciskam a to mam męża (nie wiem kto to był haha ale przystojniaczek) i uciekam przed jego bratem mordercą hahaha po prostu miałam dość... Dzisiaj pierwsza noc bez koszmaru i co?! O 7 zrywam się z wrzaskiem - skurcz łydki! i domyślam się, że nie z niedoborów - bo witaminy łykam, wapń w diecie mam, pije litry wody... Wczoraj mi ta sama w nocy zdrętwiała ech... i tak mnie boli po tym skurczu, że od kiedy wstałam - nie mogę chodzić normalnie
I tak to by było... Leci 17 tydz. Dokładnie dziś 17 tydz. 3 dzień... Pare razu mi coś bulgotało w brzuchu, jestem na 95% pewna, że to już pierwsze ruchy I tak leci...
Ale litanie walnęłam hehe... Pojawię się nagle i macie poemat moich żali
Kochana jak masz doła to tym bardziej do Nas zaglądaj my Ci pomożemy i będzie o wiele lepiej!! Snami się nie przejmuj może oglądałaś jakieś filmy czy coś?? Ale ten czas leci t już prawie 18 tydz ahhh zaglądaj do Nas częściej!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 08:09   #2279
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Toto zaglądałam do Twojego bloga - wspaniale piszesz! Jest już u mnie na liście "Bratnich dusz"

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Kochana jak masz doła to tym bardziej do Nas zaglądaj my Ci pomożemy i będzie o wiele lepiej!! Snami się nie przejmuj może oglądałaś jakieś filmy czy coś?? Ale ten czas leci t już prawie 18 tydz ahhh zaglądaj do Nas częściej!!

Yyy... No często oglądam przed snem różne programy popularnonaukowe typu Animal Planet, Nat Geo czy Discovery haha stąd pewnie ataki zwierząt - już zaliczyłam krokodyla, lwa, rekina... Dobra jestem! Nie muszę zbierać kasy już na moją wymarzoną wycieczkę do Parku Krugera haha, a po śnie o bracie męża obudziłam się, zasnęłam i śniło mi się jeszcze, że dostałam okres i nie wiedziałam co mam robić... No masakra!

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
Stary 2011-08-03, 08:20   #2280
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Jakoś ostatnio miałam trochę doła. Jakiś kryzys mnie dopadł... Potrafiłam całe dnie przepłakać, a że to sobie nie dam rady, a to że jaka ze mnie będzie matka...
Lekarz mi mówił, że będę mieć takie myśli i żeby się nimi nie przejmować. Hormony szaleją
Trzymaj się. A koszmary konkretne i jakie... fabularne

Cytat:
ale pewnie sama tego i tak nie zrobię - ale chociaż zmuszę tż - stanę w drzwiach i będę pilnować
Zmuś. A Ty nie w drzwiach tylko na balkonie i relaksacyjnej pozie. Dla TŻ nic trudnego - wystarczy psiknąć. 3 minuty i po sprawie + wietrzenie. Ja to robiłam na noc, ale mam duże okno w łazience, które jest non stop uchylone. Rano nic nie było czuć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości