SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 05:56   #2251
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

OBCIĘŁAŚ WŁOSY????????????????? a ja bym zabiła za takie loczki długie poka zdjęcie
zdjęcie będzie ale po powrocie
ja tez kiedys myslalam ze to super miec takie włosy itd ale jak już je mialam i musialam myć i rozczesywac z czym schodziło ponad 40minut to dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Pamietacie jak mowilam ze juz nic nie bede kupowac? Przemyslalam sprawe iiii potrzebne by mi byly plaskie botki bo w sumie na jesien mam same na obcasie a w balerinkach bedzie juz za zimno, a te z zeszlego roku zdarlam totalnie, tyle w nich chodzilam
I jak ogladalam na plaskim czarne to wpadly mi w oko na obcasie szare (szarych jeszcze nie mam wiec jak to? ) no i jeszcze jedne czarne na obcasie ale czolenka, nie botki no i szare kozaczki. Musze na nie popatrzec jeszcze jutro i dzis ale czuje ze zamowie

W koncu raz sie zyje A ze dostalam wlasnie grafik dyzurowy i jak dla mnie jest sredni to sobie przynajmniej to slodko wynagrodze

Ło rany julek, Nurek, przepraszam zapomnialabym o tym co najwazniejsze - gratuluje zdania klask i:

Aaa i kurier do mnie dzwonil - czeka na mnie paczka z wizazu z zestawem Physiogel Jeszcze nigdy nic nie wygralam, to moj pierwszy raz
gratuluje wygranej i dziekuje za gratulacje
mnie sie podobaja wszystkie te buty co pokazalas oprocz tych trampek może zadzwon do nich czy nie dostaniesz jakiejs znizki na tyle par

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Chyba dam sobie spokój z ich ankietami, bo nigdy mi nic nie wysłali, a ja tracę czas
ja tez na nic sie do testowania od nich nie dostałam

Cytat:
Lilik, zeszytów do pisania to mam łooooo wszystkie czyściutkie, pachnące drukarnią teraz muszę wybrać jeden i zaszczycić go pisaniem pachnącym długopisem a jak wypali z dziekanem, to i więcej się przyda
i zeszyt do przepisów muszę nowy założyć, bo stary mam poplamiony i zapisany prawie cały a i tak połowa przepisów na kompie i w zakładkach i tak się zastanawiam, czy większy, b5, czy segregator z wpinanymi kartkami i działami, czy mały a5 ale gruby... ech... dramatycznie trudna decyzja bo wszystkie śliczne i każdy ma zalety i wady

i właśnie ten wybór a właściwie niemożność jego wykonania sprawia, że nadal nie mam porządnego zeszytu do przepisów i nie mogę zacząć uaktualniać moich zbiorów długopisiki, mazaczki itp. mam

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

aaaa złapałam 3 ósemki
ja tez uwielbiam piekne zeszyty

Cytat:
A to super A dzialaly cos te paseczki?
ja tez wtedy załapałam się na te paseczki al efektów nie zauwazyłam

o matko dziewczyny musze się zabrac za pakowanie bo dziś jedziemy do Warszawy w południe a jutro prosto z warszawy na okecie a ja chce zabrac tyle rzeczy ze nie chca sie zmiescic do walizki szczegolnie moj ukochany materac
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 08:05   #2252
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Miałam wczoraj grzecznie poodpisywać z cytowaniem ale padłam

Tallu, wszystkie buty mi się podobają Bierz, raz się żyje Trampki też bierz, fajne są

Anoola,

I wracam do tyrki

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 08:29   #2253
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Wybieram się właśnie do pracy Kawka wypita, mogę iść.
Na obiad dziś u mnie zupka jarzynowa i spagetti bolońskie, czyli to co moje tygryski lubią najbardziej

Miłego dnia

Talu
- baleriny super, szczególnie te drugie bardzo mi się podobają
Anoola- Świetna decyzja z rzuceniem palenia. Nie poddawaj się dasz radę.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 09:20   #2254
lili1987
Zakorzenienie

Witam się
Wstałam już dawno, wypiłam kawę, powalczyłam z małą, bo dziś wywija , a teraz gotuję pierogi z mięsem, może mała zje, bo bardzo wybrzydza ostatnio

Zakupów nie mam porobionych, ale chyba dla Tż zrobię ziemniaki ze schabem, tylko muszę go odmrozić

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Bierz, raz się żyje
jakbym ja wg tej zasady postępowała to bym z pół sklepu wykupiła
Kocham buty
Takie gumowe też mi się podobają bardzo, ale najbardziej w kolorze cielistym

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 09:41   #2255
golden_eye
Wtajemniczenie

ema

Nurek - udanej wycieczki życzę znam ból pakowania materaca P. też jakby mógł to by go wszędzie targał, nawet na ryby nienawidzę pakowania walizek coraz gorzej mi się to kojarzy
Talu - a ja myślałam, że nad jedną parą się zastanawiasz i wyszczególniłam dwie, żeby łatwiej było wybrać, gdybyś się ewentualnie sugerowała czyimś zdaniem ale jak chcesz wszystkie to wszystkie są mega bierz nie zastanawiaj się nawet
Anoola - też trzymam kciuki
Lilo - i miłego dnia nawzajem

piękna pogoda, biorę się za te bidy nazywane kiedyś kwiatkami, bo normalnie mnie trafia kolejny oprysk a przydałyby się dwa naraz tylko tak to je spalę
w biedronce są mega kostki mięsne marki culineo. kupiłam wczoraj, sos zrobiłam na jednej, bardzo dobry, polecam
nie polecam za to karafek na nalewki, jak się baaaardzo dokładnie obejrzy, to każda prawie jest pęknięta i się rozleci w rękach razem z nalewką. szkoda nalewki
aaa co do nalewek to również w sobotę będę czarować pigwówkę a za miesiąc żurawinówkę
idę na śniadanie i do kwiatków
Stary 2011-09-15, 09:55   #2256
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
ema

Nurek - udanej wycieczki życzę znam ból pakowania materaca P. też jakby mógł to by go wszędzie targał, nawet na ryby nienawidzę pakowania walizek coraz gorzej mi się to kojarzy

piękna pogoda, biorę się za te bidy nazywane kiedyś kwiatkami, bo normalnie mnie trafia kolejny oprysk a przydałyby się dwa naraz tylko tak to je spalę
w biedronce są mega kostki mięsne marki culineo. kupiłam wczoraj, sos zrobiłam na jednej, bardzo dobry, polecam
nie polecam za to karafek na nalewki, jak się baaaardzo dokładnie obejrzy, to każda prawie jest pęknięta i się rozleci w rękach razem z nalewką. szkoda nalewki
aaa co do nalewek to również w sobotę będę czarować pigwówkę a za miesiąc żurawinówkę
idę na śniadanie i do kwiatków
ja od momentu kiedy wyjechałam na studia mam taki wstręt do tego bo pakuje i rozpakowuje jedna walizke srednio co tydzień
ale ja musze zabrac ten materac bez niego nie polece
ja nigdy nie piłam pigwówki ani żurawinówki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:31   #2257
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja od momentu kiedy wyjechałam na studia mam taki wstręt do tego bo pakuje i rozpakowuje jedna walizke srednio co tydzień
ale ja musze zabrac ten materac bez niego nie polece
ja nigdy nie piłam pigwówki ani żurawinówki
wielka strata. najlepsze nalewki jakie w życiu próbowałam, a próbowałam dużo ale zrobić też możesz tylko trzeba owoce gdzieś dostać żurawinę na ryneczkach spokojnie kupisz, a pigwowca może ktoś na działce będzie miał. idealne na zimę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 12:36   #2258
dudipopka
kobieta za ladą

siemka pyszczki jak mija dzionek??
podkablowałyście już kogoś
pamietajcie jak nie macie co robić(wiadomo my leniwe i zyjemy cudzym zyciem)donoście aby zabić czas

a tak na serio
nuruś WSPANIAŁEGO WYPOCZYNKU WAM ŻYCZE!!i czekam na fotki
effie MASAKRA Z TYMI KOSMETYKAMI DO SZKOŁY i z sąsiadami ja do dziś pamiętam jak sie sąsiadka darła na dzieci tzn jak je wołała do domu,tak słodziutko aaagnieszka ,sebastian. do domu.....s✂✂✂✂ysyny":rotf l:
taluśka szalejesz super zakupy

ide po kawkę i wstawie pranie ,my już po obiedzie-robiłam wczoraj pierogi)-- byłam sie wyrejestrować z UP i na małych zakupach uwaga w tesco wczesne jabłka po 0,99 gr/kg!!
na 16 do pracy

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 12:58   #2259
irenkaaa
Zakorzenienie

dudi wariacie mordko ty moja
napisz mi czy wszystko dziala znaczy czy probowalas

nurek ty mowisz 40 min ... Ja swoich kreconych niemam ale godzine to napewno siedze jak umyje strasznie dlugo suszenie mi schodzi ale chce zapuscic .teraz niemam jakis bardzo dlugich moze 40pare cm ale nawet nie mysle co jak beda dlugie heh suszarka 2 godziny ?
no i przedewszystkim .. Nurus udanego wyjazdu

leze chora
mala wymiana zdan z szefowa i chlopem ale do jutra musze wyzdrowiec
ktos ma pomysl jak ?
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:01   #2260
dudipopka
kobieta za ladą

irenka działa działa wszystko pierwsze fotki mam zrobione ale kompletnie nie mam kiedy wrzucić normalnie brak czasu przy 4 h pracy dziennie no masakra jakaś
zimno miałam iść w swetrze ale załoze mój ukochany różowy sweterek pod spód

wiecie co mój jest ubespieczony w BPH dodatkowo i właśnie sie doczytalismy ze chyba mu sie należy odszkodowanie więc będziemy działać

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-09-15, 13:25   #2261
golden_eye
Wtajemniczenie

Dudi mordko działaj
ja już po kawusi kwiatki obrobione i zabieram się za obiad
filet z kurczaka z hmmmmm.... no nie wiem, z ziemniakami? i serem?

a ja mam za friko jabłka, polne kwasiury

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 13:34   #2262
Lilo123
Rozeznanie

Dudi- żeby się ubezpieczenie Wam należało, bo to zawsze dodatkowa kasa

Dziewczyny wiecie co ja nie jestem w stanie zrozumieć jak trzeba być zawistnym i uprzedzonym, żeby kogoś bezpodstawnie oceniać.
Jak trzeba być zadufanym w sobie, żeby myśleć, że inni nie mają co robić, tylko czyhać na czyjś błąd i śledzić losy i wypociny kogoś zupełnie obojętnego, piszącego w innym wątku Zawsze lepiej się doszukiwać winy w innym gronie, niż towarzystwie uniżonej, poskromionej, wzajemnej adoracji
Cieszę się, że całe zuooo jest już w swoim piekiełku i powiem Wam tyle, że szkoda sobie głowy zaprzątać głupotami.

Punto- Ja też dziś miałam chwile zawirowania w pracy, ale już jest dobrze. Ogarnęłam wszystko.

Irenka- Zdrówka Mordko Ja już prawie się wykurowałam i czuję się dużo lepiej.

Nurek- Miłego wypoczynku

Golden- Ale pyszne musza być te nalewki Ja ograniczam się tylko do robienia wina z winogron, ale kusi mnie, żeby udoskonalić swoje umiejętności i stworzyć taka nalewkę. Daj przepis

Lili-- Ja też kocham buty. Wystarczy, że mam nowe i już czuję się wyjątkowo
Stary 2011-09-15, 13:39   #2263
dudipopka
kobieta za ladą

apropo butów moja koleżanka z pracy rozwaliła rano buta jak szła na 6 nie wiem jak ona szła ale dobrze ze palca nie zlamala,w każdym bądz razie zmuszona była iść najbliżej czyli do sklepu po 5 zł i kupiła sobie białe butki za 25 zł sznurowane takie mięciutkie aż załowałam ze nie mam kasy na cele obuwnicze(recepte musiałam wykupić)
ja mam pełno butów bo mama mnie zaopatruje jak sobie kupi stwierdzi ze za małe/duże to śle mi
JUluśce musze kupić bo ma jedne i trampki

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-09-15, 13:57   #2264
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość

Dziewczyny wiecie co ja nie jestem w stanie zrozumieć jak trzeba być zawistnym i uprzedzonym, żeby kogoś bezpodstawnie oceniać.
Jak trzeba być zadufanym w sobie, żeby myśleć, że inni nie mają co robić, tylko czyhać na czyjś błąd i
każdy ocenia wedle tego jaki sam jest

Fakt rzucania oskarżeń na osoby, które nic nie zrobiły pominę Żenujące....

Cytat:
Lili-- Ja też kocham buty. Wystarczy, że mam nowe i już czuję się wyjątkowo
ja bym chciała nowe codziennie

Ja się prześpię 20 minut i idę ziemniaki strugać

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-15 o 16:18
Stary 2011-09-15, 14:41   #2265
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Wróciłam z pracy, byłam na poczcie, uwaga uwaga! kolejki nie było
Po drodze weszłam po przysmaki dla bestii (których nie chce ) i uszka wewnętrzne (wielkości jej głowy ) które uwielbia Ale uroczo wygląda

Moja przyjaciółka urodziła rano zdrowiutkiego synka Szybko minęła ta ciąża, jeszcze niedawno jak robiła USG to się nabijałyśmy jak laski zdjęcia wstawiają na naszej klasie To chyba jakieś kompleksy albo coś jeszcze gorszego

Chłopaki mecza pykają to mam chwilę przed kompikiem Poszłam na łatwiznę i nafaszerowałam TŻa pizzą i zajada i kibicuje

Aaaa, a w sprawie żenujących domysłów i komentarzy panienek mierzących innych swoją miarą, to pragnę zauważyć, że niedawno takie komentarze kierowane były w stronę dziewczyn, które były tutaj i wróciły tam ze skomleniem i podkulonym ogonem Także obłuda króluje Normalnie mnie to bawi

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 15:07   #2266
Lilo123
Rozeznanie

Poszłabym już do domu Na szczęście jeszcze tylko godzina, a jutro wolne Cały weekend ma być ciepły i słoneczny i mam zamiar to wykorzystać

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

ja bym chciała nowe codziennie
Jak już wygrasz w lotto to sobie codziennie będziesz kupowała po 5 par

Cytat:

Moja przyjaciółka urodziła rano zdrowiutkiego synka Szybko minęła ta ciąża, jeszcze niedawno jak robiła USG to się nabijałyśmy jak laski zdjęcia wstawiają na naszej klasie
Gratki dla koleżanki

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2011-09-15 o 16:15
Stary 2011-09-15, 15:21   #2267
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Jak już wygrasz w lotto to sobie codziennie będziesz kupowała po 5 par

dokładnie tak

Punciak fajnie, że koleżanka ma poród za sobą, bo to koszmar jest Jak sobie przypominam to mi słabo
Zrób R. focię z uszkami

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-15 o 15:22
Stary 2011-09-15, 16:58   #2268
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Po drodze weszłam po przysmaki dla bestii (których nie chce ) i uszka wewnętrzne (wielkości jej głowy ) które uwielbia Ale uroczo wygląda

Moja przyjaciółka urodziła rano zdrowiutkiego synka

właśnie, daj zdjęcie Ritki jak walczy dzielnie z uszkiem

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-09-15 o 17:00
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:01   #2269
Talullah
Wtajemniczenie

Dziekuje dziewczyny za wszystkie opnie

I faktycznie wzielam wszystkie - lacznie wyszlo 6 par - oprocz trampek

Kurcze znow mi sie przytylo w domu - po powrocie do normalnego trybu zycia wskakuje na orbitreka W ogole wracam po urlopie i prawie zaraz bo kolejnego dnia mam 24h dyzur Ale nic to, sie da rade

Dudi - mam nadzieje ze ubezpiecznie bedzie Wasze

Cytat:
Jak trzeba być zadufanym w sobie, żeby myśleć, że inni nie mają co robić, tylko czyhać na czyjś błąd i śledzić losy i wypociny kogoś zupełnie obojętnego, piszącego w innym wątku Zawsze lepiej się doszukiwać winy w innym gronie, niż towarzystwie uniżonej, poskromionej, wzajemnej adoracji
Cieszę się, że całe zuooo jest już w swoim piekiełku i powiem Wam tyle, że szkoda sobie głowy zaprzątać głupotami.
Ooo wlasnie, uwazam tak samo ale nie potrafie tego tak ladnie ubrac w slowa jak Ty, swietna wypowiedz

Cytat:

Moja przyjaciółka urodziła rano zdrowiutkiego synka Szybko minęła ta ciąża, jeszcze niedawno jak robiła USG to się nabijałyśmy jak laski zdjęcia wstawiają na naszej klasie To chyba jakieś kompleksy albo coś jeszcze gorszego

Chłopaki mecza pykają to mam chwilę przed kompikiem Poszłam na łatwiznę i nafaszerowałam TŻa pizzą i zajada i kibicuje

Aaaa, a w sprawie żenujących domysłów i komentarzy panienek mierzących innych swoją miarą, to pragnę zauważyć, że niedawno takie komentarze kierowane były w stronę dziewczyn, które były tutaj i wróciły tam ze skomleniem i podkulonym ogonem Także obłuda króluje Normalnie mnie to bawi
Gratulacje dla przyjaciolki

Nooo dokladnie, mi najbardziej zal charakteru Haniuli a moze raczej jego braku, toz to pod koniec tamtego watku stoczyla niezla walke slowna z nimi a teraz potulnie wrocila, takze obludna jest i nie tylko ona.

No coz, mozna tylko wspolczuc.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 17:25   #2270
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dudi-
taka prawda lilo
lepiej by tego nikt nie napisal

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
irenka działa działa wszystko pierwsze fotki mam zrobione ale kompletnie nie mam kiedy wrzucić normalnie brak czasu przy 4 h pracy dziennie no masakra jakaś
zimno miałam iść w swetrze ale załoze mój ukochany różowy sweterek pod spód

wiecie co mój jest ubespieczony w BPH dodatkowo i właśnie sie doczytalismy ze chyba mu sie należy odszkodowanie więc będziemy działać
dudi to super ciesze sie ze wszystko gra
i kciuki za ubezpieczenie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za wszystkie opnie

suuuuper tez lubie kupowac nowe buty ale czasem sa ograniczenia ( wynajmujemy tylko pokoj i malo miejsca mamy no i kasa ...)

troche dzis polezalam i czuje ze dobrzeje mam nadzieje ze szefowa mi jutro z jakims upomnieniem nie wreczy
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:42   #2271
golden_eye
Wtajemniczenie

wiecie co, dostałam próbki perfum Pumy dzisiaj, z huntersów chyba, dawno temu się zapisałam i zapomniałam. przyszły. w opakowaniu jak próbka kremu po 0,7 ml damska i męska.
otworzyłam, wymaziałam się, pachnę ale co z tego, skoro ta reszta próbki w plastiku do jutra się ulotni spodziewałam się czegoś w stylu próbek avonowskich, w minipojemniczkach a tu taka wielka buba...

przyszły jeszcze rachunki za gaz na rok do przodu. stówka co 2 mies. za prąd nie przeglądałam, ale jutro robię porządki z papierami, to wrzucę całą rozpiskę. teraz już stałe kwoty są, po tym roku mamy już spisane z nas liczniki i płacimy za to co faktycznie zużywamy. nie jest źle ale kwota miesięczna i tak mnie przeraża, biorąc pod uwagę to co mam na miesiąc na wszystko, i rachunki i życie.

chce mi się dobrego lekkiego słodkiego wina. z biedronki najlepiej, bo to mam najbliżej i najuczciwiej zaopatrzone. poratujcie

Talu zazdraszczam takich zakupów aż się sama zacznę rozglądać za kozakami na zimę, przydałyby się
Stary 2011-09-15, 18:00   #2272
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć.

Mam dzisiaj wolne to się zabrałam za sprzątanie, pranie itd.

Rodzice wpadli mnie odwiedzić i przywieźli gołąbki Będzie z tego parę obiadów.

Jutro za to rano jadę do nich bo trzeba załatwić ubezpieczenie samochodu i przedłużenie umowy na telefon.
I mam dylemat teraz jaki telefon wziąć
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:51   #2273
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Cześć.

Mam dzisiaj wolne to się zabrałam za sprzątanie, pranie itd.

Rodzice wpadli mnie odwiedzić i przywieźli gołąbki Będzie z tego parę obiadów.

Jutro za to rano jadę do nich bo trzeba załatwić ubezpieczenie samochodu i przedłużenie umowy na telefon.
podziel się gołąbkami
pazerna jestem wiem ale zjadłabym chętnie

z telefonem nie pomogę (nie wiem jaka sieć i umowa i z jakich możesz wybierać ), dla mnie osobiście priorytet to mocna bateria a teraz jeszcze dual sim, bo mam 2 karty i wkurza mnie przekładanie codziennie żeby z kimś pogadać
ALE jak masz okazję wziąć nokię e52 to weź, mój P. ją ma i jak na razie tel chodzi 4ty tydzień bez ładowania jest po pierwszym ładowaniu w ogóle ma wszystkie gpsy, wordy audiobooki i wodotrysk z funkcją prania, no ale ta bateria mnie rozłożyła. nawet moja avilcia tyle nie wytrzymywała. poza tym lekka, tylko obsługa cierpliwości na początku wymaga, tyle ikonek i skrótów na ekranie ...
albo samsunga avilę, mój ulubiony dotykowiec, genialny telefonik. i bateria nie do zajechania.

aż sobie poszukam jakiegoś fajnego duala, w biedro kiedyś były ale dawno nie widziałam już żadnego

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

uciekam już, P kicha jak po pieprzu, trzeba chłopaka podleczyć miłego wieczorku dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 19:09   #2274
senioritta19
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
Z ciekawości zajrzałam na tamten wątek i z całym szacunkiem nie skomentuję bo nie zniżę się do ich poziomu dziękuję do widzenia

Talu super butki, mnie się podobają te http://allegro.pl/royal-fashion-ekst...7.html#gallery , czarne i sprawie je sobie na wypłatę
Przed chwilką kliknęłam o ten sweterek z czarnym wzorkiem http://moda.allegro.pl/nowosc-dlugi-...819514170.html, może Was zainteresuje bo cena przyzwoita
Pozdrawiam

Aha i u mnie zimno..odpaliłam gazowe

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:13   #2275
effie22
Wtajemniczenie

Witam, ja dzisiaj znowu zabiegana. Miałam miec jutro wolne, ale zadzwoniła szefowa czy moge jutro przyjść. No moge bo mały i tak od 10-14 w przedszkolu, ale planowałam zakupy.

Jeszcze dwa tygodnie do wypłaty, a kasa mi sie ulatnia. Dzisiaj wypłaciłam kasę na jutrzejsze zakupy, a juz jej nie mam. Kupiłam sobie portfel za 10 zł, bo mój się podarł i drobniaki wylatywały i małemu dresy żeby miał wygodne spodnie do przedszkola. I jutro znowu musze odwiedzić ściane płaczu.

Tż już wraca, a ja dopiero teraz doceniam życie z dzieckiem w domu. A tak wychodze z domu o 9 rano, wracam około 16 i biore się za obiad, pranie, sprzatanie i nie ma kiedy usiąść. A co dopiero jak zaczne pracować po 8 godzin, to chyba nie będe spać.

Co do sąsiadów to oni są bardzo bogaci, a raczej przeszli z "chama na pana" i przed ludżmi stwarzają pozory, że niby są tacy ą, ę a tak a tak naprawdę awanturują się jak żule z rynsztoka

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:14   #2276
Lilo123
Rozeznanie

Posprzątałam domek. Na jutro nie gotuję, bo została zupa z dziś
Jutrzejszy dzień spędzę prawie cały poza domem, bo mam ważny wyjazd, więc pojawię się pewnie dopiero wieczorem.

Miłego wieczorku

Cytat:
W ogole wracam po urlopie i prawie zaraz bo kolejnego dnia mam 24h dyzur Ale nic to, sie da rade
O to nie fajnie, że tak od razu po urlopie 24 h, no ale na pewno dasz radę.

Cytat:
wiecie co, dostałam próbki perfum Pumy dzisiaj, z huntersów chyba, dawno temu się zapisałam i zapomniałam. przyszły. w opakowaniu jak próbka kremu po 0,7 ml damska i męska.
otworzyłam, wymaziałam się, pachnę ale co z tego, skoro ta reszta próbki w plastiku do jutra się ulotni spodziewałam się czegoś w stylu próbek avonowskich, w minipojemniczkach a tu taka wielka buba...

chce mi się dobrego lekkiego słodkiego wina. z biedronki najlepiej, bo to mam najbliżej i najuczciwiej zaopatrzone. poratujcie
Beznadziejnie zatem te próbki przygotowali, bo faktycznie na drugi dzień pewnie nic nie będzie czuć.

Co do wina to raz piłam jakieś słodkie z Biedronki, chyba Sangria, czy jakoś tak Mi smakowało i wchodziło jak soczek

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
przedłużenie umowy na telefon.
To zależy na jakich funkcjach w telefonie korzystasz i co jest dla Ciebie ważne. Jak dobrz bateria to tak jak Golden pisze Nokia E52 jest the best, bardzo długo wytrzymuje w niej bateria. Ja ogólnie preferuje Nokię Fajne są jeszcze x3-02, lub dotykowa c5-03.
Stary 2011-09-15, 19:15   #2277
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze znow mi sie przytylo w domu - po powrocie do normalnego trybu zycia wskakuje na orbitreka W ogole wracam po urlopie i prawie zaraz bo kolejnego dnia mam 24h dyzur Ale nic to, sie da rade
super, mi się wszystkie podobały prócz tych trampek właśnie
Ciekawa jestem jak noga w tym szarych/złotych z czarną kokardą wygląda

Ja też utyłam, ale jem mniej i jest lepiej

Stary 2011-09-15, 19:15   #2278
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Z ciekawości zajrzałam na tamten wątek i z całym szacunkiem nie skomentuję bo nie zniżę się do ich poziomu dziękuję do widzenia

Talu super butki, mnie się podobają te http://allegro.pl/royal-fashion-ekst...7.html#gallery , czarne i sprawie je sobie na wypłatę
Przed chwilką kliknęłam o ten sweterek z czarnym wzorkiem http://moda.allegro.pl/nowosc-dlugi-...819514170.html, może Was zainteresuje bo cena przyzwoita
Pozdrawiam

Aha i u mnie zimno..odpaliłam gazowe

Butki ciekawe musze zobaczyć co mam pochowane z na zimę (bo nie pamiętam jakie mam buty ). No i chyba wypadałoby już popakować głęboko w szafę japonki

A nad sweterkiem poważnie się zastanowię

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:20   #2279
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
H
mnie się podobają te http://allegro.pl/royal-fashion-ekst...7.html#gallery , czarne i sprawie je sobie na wypłatę
fajne

u mnie też zimno, jesień idzie, dziś wyszłam w ciepłej bluzie pod wieczór i była ok na tą pogodę

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Butki ciekawe musze zobaczyć co mam pochowane z na zimę (bo nie pamiętam jakie mam buty ). No i chyba wypadałoby już popakować głęboko w szafę japonki
japonki chyba faktycznie dopiero za rok się przydadzą ..

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Jeszcze dwa tygodnie do wypłaty, a kasa mi sie ulatnia. Dzisiaj wypłaciłam kasę na jutrzejsze zakupy, a juz jej nie mam.
mi dziś 80 zł poszło
Wyszłam z Tż na wieczorne zakupy, on nakupił dziadostwa(chipsy, czekolady, lody, itp.....) do tego podstawy i kasa wyparowała

Stary 2011-09-15, 19:30   #2280
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lili1987;29425741[COLOR=Silver
[/COLOR]
mi dziś 80 zł poszło
Wyszłam z Tż na wieczorne zakupy, on nakupił dziadostwa(chipsy, czekolady, lody, itp.....) do tego podstawy i kasa wyparowała
Skąd ja to znam nie mogę robić zakupów z tż bo zawsze dużo wydamy

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości