![]() |
#2251 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ja tez kiedys myslalam ze to super miec takie włosy itd ale jak już je mialam i musialam myć i rozczesywac z czym schodziło ponad 40minut to dziekuje bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie sie podobaja wszystkie te buty co pokazalas oprocz tych trampek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez wtedy załapałam się na te paseczki al efektów nie zauwazyłam ![]() o matko dziewczyny musze się zabrac za pakowanie bo dziś jedziemy do Warszawy w południe a jutro prosto z warszawy na okecie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Miałam wczoraj grzecznie poodpisywać z cytowaniem ale padłam
![]() Tallu, wszystkie buty mi się podobają ![]() ![]() ![]() Anoola, ![]() I wracam do tyrki ![]()
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Wybieram się właśnie do pracy ![]() Na obiad dziś u mnie zupka jarzynowa i spagetti bolońskie, czyli to co moje tygryski lubią najbardziej ![]() Miłego dnia ![]() Talu- baleriny super, szczególnie te drugie bardzo mi się podobają ![]() Anoola- ![]()
#2254 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Wstałam już dawno, wypiłam kawę, powalczyłam z małą, bo dziś wywija ![]() ![]() Zakupów nie mam porobionych, ale chyba dla Tż zrobię ziemniaki ze schabem, tylko muszę go odmrozić ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- jakbym ja wg tej zasady postępowała to bym z pół sklepu wykupiła ![]() Kocham buty ![]() Takie gumowe też mi się podobają bardzo, ale najbardziej w kolorze cielistym ![]()
![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
ema
![]() Nurek - udanej wycieczki życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Talu - a ja myślałam, że nad jedną parą się zastanawiasz ![]() ![]() Anoola - też trzymam kciuki ![]() Lilo - i miłego dnia nawzajem ![]() piękna pogoda, biorę się za te bidy nazywane kiedyś kwiatkami, bo normalnie mnie trafia ![]() ![]() w biedronce są mega kostki mięsne marki culineo. kupiłam wczoraj, sos zrobiłam na jednej, bardzo dobry, polecam ![]() nie polecam za to karafek na nalewki, jak się baaaardzo dokładnie obejrzy, to każda prawie jest pęknięta ![]() ![]() aaa co do nalewek to również w sobotę będę czarować pigwówkę ![]() ![]() ![]() idę na śniadanie i do kwiatków ![]()
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ja musze zabrac ten materac bez niego nie polece ![]() ja nigdy nie piłam pigwówki ani żurawinówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2258 |
kobieta za ladą
|
siemka pyszczki jak mija dzionek??
podkablowałyście już kogoś ![]() ![]() pamietajcie jak nie macie co robić(wiadomo my leniwe i zyjemy cudzym zyciem ![]() ![]() ![]() a tak na serio ![]() nuruś WSPANIAŁEGO WYPOCZYNKU WAM ŻYCZE!!i czekam na fotki ![]() effie MASAKRA Z TYMI KOSMETYKAMI DO SZKOŁY i z sąsiadami ![]() taluśka szalejesz super zakupy ![]() ide po kawkę i wstawie pranie ,my już po obiedzie-robiłam wczoraj pierogi ![]() ![]() na 16 do pracy ![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
dudi wariacie mordko ty moja
napisz mi czy wszystko dziala znaczy czy probowalas nurek ty mowisz 40 min ... Ja swoich kreconych niemam ale godzine to napewno siedze jak umyje strasznie dlugo suszenie mi schodzi ale chce zapuscic .teraz niemam jakis bardzo dlugich moze 40pare cm ale nawet nie mysle co jak beda dlugie heh suszarka 2 godziny ? ![]() no i przedewszystkim .. Nurus udanego wyjazdu leze chora mala wymiana zdan z szefowa i chlopem ale do jutra musze wyzdrowiec ktos ma pomysl jak ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
kobieta za ladą
|
irenka działa działa wszystko pierwsze fotki mam zrobione ale kompletnie nie mam kiedy wrzucić
![]() ![]() zimno miałam iść w swetrze ale załoze mój ukochany różowy sweterek pod spód ![]() wiecie co mój jest ubespieczony w BPH dodatkowo i właśnie sie doczytalismy ze chyba mu sie należy odszkodowanie więc będziemy działać ![]()
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Dudi mordko działaj
![]() ja już po kawusi ![]() filet z kurczaka z hmmmmm.... no nie wiem, z ziemniakami? i serem? a ja mam za friko jabłka, polne kwasiury ![]()
#2262 |
Rozeznanie
|
Dudi-
![]() ![]() Dziewczyny wiecie co ja nie jestem w stanie zrozumieć jak trzeba być zawistnym i uprzedzonym, żeby kogoś bezpodstawnie oceniać. ![]() Jak trzeba być zadufanym w sobie, żeby myśleć, że inni nie mają co robić, tylko czyhać na czyjś błąd i śledzić losy i wypociny kogoś zupełnie obojętnego, piszącego w innym wątku ![]() ![]() Cieszę się, że całe zuooo jest już w swoim piekiełku ![]() ![]() Punto- Ja też dziś miałam chwile zawirowania w pracy, ale już jest dobrze. ![]() Irenka- Zdrówka Mordko ![]() Nurek- Miłego wypoczynku ![]() Golden- Ale pyszne musza być te nalewki ![]() ![]() ![]() Lili-- Ja też kocham buty. Wystarczy, że mam nowe i już czuję się wyjątkowo ![]() ![]()
#2263 |
kobieta za ladą
|
apropo butów moja koleżanka z pracy rozwaliła rano buta jak szła na 6 nie wiem jak ona szła ale dobrze ze palca nie zlamala,w każdym bądz razie zmuszona była iść najbliżej czyli do sklepu po 5 zł i kupiła sobie białe butki za 25 zł
![]() ![]() ja mam pełno butów bo mama mnie zaopatruje jak sobie kupi stwierdzi ze za małe/duże to śle mi ![]() JUluśce musze kupić bo ma jedne i trampki ![]()
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt rzucania oskarżeń na osoby, które nic nie zrobiły pominę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się prześpię 20 minut i idę ziemniaki strugać ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-15 o 16:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Wróciłam z pracy, byłam na poczcie, uwaga uwaga! kolejki nie było
![]() Po drodze weszłam po przysmaki dla bestii (których nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Moja przyjaciółka urodziła rano zdrowiutkiego synka ![]() ![]() ![]() Chłopaki mecza pykają to mam chwilę przed kompikiem ![]() ![]() Aaaa, a w sprawie żenujących domysłów i komentarzy panienek mierzących innych swoją miarą, to pragnę zauważyć, że niedawno takie komentarze kierowane były w stronę dziewczyn, które były tutaj i wróciły tam ze skomleniem i podkulonym ogonem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2266 | |
Rozeznanie
|
Poszłabym już do domu
![]() ![]() ![]() Jak już wygrasz w lotto to sobie codziennie będziesz kupowała po 5 par ![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-09-15 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punciak fajnie, że koleżanka ma poród za sobą, bo to koszmar jest ![]() ![]() ![]() Zrób R. focię z uszkami ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-15 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie, daj zdjęcie Ritki jak walczy dzielnie z uszkiem ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-09-15 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczyny za wszystkie opnie
![]() ![]() ![]() I faktycznie wzielam wszystkie - lacznie wyszlo 6 par - oprocz trampek ![]() Kurcze znow mi sie przytylo w domu - po powrocie do normalnego trybu zycia wskakuje na orbitreka ![]() ![]() ![]() Dudi - mam nadzieje ze ubezpiecznie bedzie Wasze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo dokladnie, mi najbardziej zal charakteru Haniuli a moze raczej jego braku, toz to pod koniec tamtego watku stoczyla niezla walke slowna z nimi a teraz potulnie wrocila, takze obludna jest i nie tylko ona. No coz, mozna tylko wspolczuc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej by tego nikt nie napisal Cytat:
![]() i kciuki za ubezpieczenie Cytat:
![]() ![]() troche dzis polezalam i czuje ze dobrzeje mam nadzieje ze szefowa mi jutro z jakims upomnieniem nie wreczy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co, dostałam próbki perfum Pumy dzisiaj, z huntersów chyba, dawno temu się zapisałam i zapomniałam. przyszły. w opakowaniu jak próbka kremu
![]() otworzyłam, wymaziałam się, pachnę ale co z tego, skoro ta reszta próbki w plastiku do jutra się ulotni ![]() przyszły jeszcze rachunki za gaz na rok do przodu. stówka co 2 mies. za prąd nie przeglądałam, ale jutro robię porządki z papierami, to wrzucę całą rozpiskę. teraz już stałe kwoty są, po tym roku mamy już spisane z nas liczniki i płacimy za to co faktycznie zużywamy. nie jest źle ![]() chce mi się dobrego lekkiego słodkiego wina. z biedronki najlepiej, bo to mam najbliżej i najuczciwiej zaopatrzone. poratujcie ![]() Talu zazdraszczam takich zakupów ![]() ![]()
#2272 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Mam dzisiaj wolne to się zabrałam za sprzątanie, pranie itd. Rodzice wpadli mnie odwiedzić i przywieźli gołąbki ![]() Jutro za to rano jadę do nich bo trzeba załatwić ubezpieczenie samochodu i przedłużenie umowy na telefon. I mam dylemat teraz jaki telefon wziąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pazerna jestem wiem ![]() ![]() z telefonem nie pomogę (nie wiem jaka sieć i umowa i z jakich możesz wybierać ![]() ![]() ALE jak masz okazję wziąć nokię e52 to weź, mój P. ją ma i jak na razie tel chodzi 4ty tydzień bez ładowania ![]() ![]() ![]() albo samsunga avilę, mój ulubiony ![]() aż sobie poszukam jakiegoś fajnego duala, w biedro kiedyś były ale dawno nie widziałam już żadnego ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- uciekam już, P kicha jak po pieprzu, trzeba chłopaka podleczyć ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Z ciekawości zajrzałam na tamten wątek i z całym szacunkiem nie skomentuję bo nie zniżę się do ich poziomu ![]() ![]() Talu super butki, mnie się podobają te http://allegro.pl/royal-fashion-ekst...7.html#gallery , czarne i sprawie je sobie na wypłatę ![]() Przed chwilką kliknęłam o ten sweterek z czarnym wzorkiem ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Aha i u mnie zimno..odpaliłam gazowe ![]()
#2275 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja dzisiaj znowu zabiegana. Miałam miec jutro wolne, ale zadzwoniła szefowa czy moge jutro przyjść. No moge bo mały i tak od 10-14 w przedszkolu, ale planowałam zakupy.
Jeszcze dwa tygodnie do wypłaty, a kasa mi sie ulatnia. Dzisiaj wypłaciłam kasę na jutrzejsze zakupy, a juz jej nie mam. Kupiłam sobie portfel za 10 zł, bo mój się podarł i drobniaki wylatywały i małemu dresy żeby miał wygodne spodnie do przedszkola. I jutro znowu musze odwiedzić ściane płaczu. Tż już wraca, a ja dopiero teraz doceniam życie z dzieckiem w domu. A tak wychodze z domu o 9 rano, wracam około 16 i biore się za obiad, pranie, sprzatanie i nie ma kiedy usiąść. A co dopiero jak zaczne pracować po 8 godzin, to chyba nie będe spać. Co do sąsiadów to oni są bardzo bogaci, a raczej przeszli z "chama na pana" i przed ludżmi stwarzają pozory, że niby są tacy ą, ę a tak a tak naprawdę awanturują się jak żule z rynsztoka
#2276 | ||
Rozeznanie
|
Posprzątałam domek. Na jutro nie gotuję, bo została zupa z dziś
![]() Jutrzejszy dzień spędzę prawie cały poza domem, bo mam ważny wyjazd, więc pojawię się pewnie dopiero wieczorem. ![]() Miłego wieczorku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wina to raz piłam jakieś słodkie z Biedronki, chyba Sangria, czy jakoś tak ![]() ![]() To zależy na jakich funkcjach w telefonie korzystasz i co jest dla Ciebie ważne. Jak dobrz bateria to tak jak Golden pisze Nokia E52 jest the best, bardzo długo wytrzymuje w niej bateria. Ja ogólnie preferuje Nokię ![]()
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak noga w tym szarych/złotych z czarną kokardą wygląda ![]() Ja też utyłam, ale jem mniej i jest lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butki ciekawe ![]() ![]() ![]() A nad sweterkiem poważnie się zastanowię ![]()
![]() |
#2279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też zimno, jesień idzie, dziś wyszłam w ciepłej bluzie pod wieczór i była ok na tą pogodę ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Wyszłam z Tż na wieczorne zakupy, on nakupił dziadostwa(chipsy, czekolady, lody, itp.....) do tego podstawy i kasa wyparowała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.