![]() |
#2251 |
www.dulcedo.pl
|
Dot.: TOHO zamówienie zbiorowe
Nie ma stresu ciut zostało z woreczków za 20 min piekę murzynka, mąż ma za zadanie upolować chlebuś na małe kanapeczki. I do tego kawusia, herbatka, soki
![]()
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
Rety jaka ciszaaaaaaaa - co one tam robią?
![]()
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieje, ze siedza przy kawie i murzynku i plotkuja sobie wesolo
![]() ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
Jakieś pół godziny temu wróciłam z rozdzielania toho i zaraz idę spać. Nieźle poszło, ino kręgosłupa nie czuję. Łóżeczko już na mnie czekało więc idę spać, a jutro będę się cieszyła ze swoich koraliczków o oglądała je pół dnia
![]() ![]() Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-03-11 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
No to ja piszę dzisiaj jako pierwsza. Poszło wspaniale, gospodarze
domu i to im największe dzięki, że udostępnili swoje piekne mieszkanko na tak ważną pracę. Dora przytargała dwie super dokładne wagi laboratoryjne lecz zapomniała wydrukowanej tabelki i trzeba bylo odczytywać z komputerka. Mąż KAsi uwijał się sprawnie dogadzając nam jedzonkiem i piciem /a każda chciała co innego/ oraz opiekował się sworą zwierzaczków. Mała psinka + 3 koty. Przy stole co jakiś czas było slychać jęki o a czy ja ten kolar mam!! No i znów rozpacz ale może kiedyś znów zamówię. A teraz zdjęcia. Kasiu jesteś wielka, że potrafiłaś wykonać dla nas wszystkich to mega zamówienie no i jeszcze ta wysyłka aż skóra cierpnie na samą myśl. To ostatnie zdjęcie to moje dobra. Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-03-11 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY jesteście wielkie. Widzę, że mój biały doszedł.JUPPI. Teraz to już nosa od szyby nie odkleję do przybycia kuriera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę osobistego kontaktu z tak wielką górą drobnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Rozeznanie
|
Patrzę na wasze uśmiechnięte twarze i wierzyć się nie chce ,że przy takim ogromie pracy humor was nie opuszczał.Jesteście niesamowite
![]() Ale przy takiej ilości pięknych kolorów koralików i w takim towarzystwie też bym mi sie paszcza śmiała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Teraz przyglądam się dokładnie zdjęciom i co robie ten kot tak wysoko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-03-11 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
www.dulcedo.pl
|
Hahah no było fajnie. Dziewczyny znosiły mój reżim koralikowy
![]() A teraz co nieco merytoryki: *kolory w tabeli na pomarańczowo to kolory które przyszły po pół. Rozdzieliłyśmy je także po pół. Za resztę dostaniecie kaskę. *paczuszki będą szły od jutra do was *rozliczenia i za to z góry przepraszam nie spodziewajcie się wcześniej niż w sobotę.
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
Ale musiało być sympatycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
www.dulcedo.pl
|
A tam sympatycznie terrror, reżim i taśma....
Apropo padła minimalna delikatna propozycja by zorganizować zamówienie tylko na FP w paczkach. Chętnie bym to zorganizowała nie jest ich dużo w paczce więc propozycja moja byśmy zrobiły takie zamówionko pełnych paczek... Chciałabym się zorientować, czy ktoś byłby chętny?? Problem z dzieleniem FP jest taki, że każdy kolor waży inaczej ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Apropo nie wcześniej niż za 2-wa miesiące.
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
Ale z Ciebie Tereniu ranny ptaszek
![]() ![]() ![]() Wracając do wczorajszego dnia to oczywiście zabłądziłam i ok godziny krążyłam wokół szukając słynnej ulicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zignorowane, ulokowały się w różnych częściach mieszkania czyli np na kanapie między koralikami śniąc, abyśmy dzięki temu ją zauważyły . Druga sypiała w koszyku na szafce, a na zdjęciu Tereni widać, jak schodzi z trasy do sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do koralików, to Katarzyna odwaliła kawał dobrej roboty z tym zamówieniem! Dzięki Ci za to dobra kobieto i polecamy się na przyszłość ![]() ![]() ![]() Zanna i Onaania tak się zgrały po swojej stronie stołu, że aż żal było je rozdzielać! Olala lalao to rozkładała woreczki do katronów, to przygotowywała nam torebki do paczak, żebyśmy miały do czego wsypywać. Terenia najpierw przygotowywała torebki, potem rozkładała do kartoników i jednocześnie dbała na pomocą masażu, żeby Zanna dała redę do końca, bo momentami kręgosłupy odmawiały nam posłuszeństwa. Cięły i nalepiały też naklejki z nazwami, abyśmy wiedziały co mamy, bo nie wszystko dałoby się rozpoznać wg zdjęcia! Oczy też dostały popalić, szczególniue pod koniec, ale dałyśmy radę i jestem z tego dumna!!! Katarzyna zmieniała miejsce, bo cały czas przy kompie też się nie da. Nawet Renesme, która po pracy wpadła nam z odsieczą, mimo, że dzisiaj raniutko znowu leciała do pracy w pewnym momencie też nie wytrzymała kompa, a przyzwyczajona ![]() ![]() ![]() Reasumując- dziękuję Wam: wszystkim dziewczynom i jednemu rodzynkowi za wszystko, a poza pracą w szczególności za miłą atmosferę i przemiły wieczór!!! Mam nadzieję, że gospodarze nie mają aż tak dosyć i przy następnym zamówieniu znowu się spotkamy ![]() Możemy się cieszyć, bo mamy już swoje koraliki w domu i możemy je podziwiać!!! Stwierdziłam, że aż żal ich do czegoś użyć i chyba przez jakiś czas będę je tylko oglądać, a dopiero potem coś spróbuję zrobić!! Dziewczyny miały na sobie własnoręcznie wykonane biżutki i mogłyśmy podziwiać. Terenia skromnie nie napisała, co tam na 3 zdjęciu głaszcze Kasia, a Zanna i Onaania wpatrują się w głaskany przedmiot- to przepiękna torebka Tereni ozdobiona sutaszem!!!!! Po prostu CUDO!!! Tereniu, dlaczego drażnisz mnie widokiem swoich pięknych FP!? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-03-11 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestescie nieziemskie!!! Dziekuje wszystkim a szczegolnie Kasi za zorganizowanie tego calego zamowienia!
Gdybym mieszkala jakies 2000km blizej ![]() ![]() ![]() Dzieki raz jeszczeeee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdalenstwo Czas edycji: 2012-03-11 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
Obserwuje wszystkich z góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Rozeznanie
|
A ja jedynie moge stwierdzic, ze dzielenie koralikow ma dosyc duza wade - po takiej akcji chce sie jeszcze wiecej i wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
Ni dodać, nic ująć! Terenia wszystko pięknie obfotografowała, a Rusa wszystko pięknie opisała!
![]() Ja też jeszcze siedzę i przekładam nowe koraliki i fp z kupki na kupkę i podziwiam wszystkie razem i każde z osobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lubomirka;32851955]A tam sympatycznie terrror, reżim i taśma....
Apropo padła minimalna delikatna propozycja by zorganizować zamówienie tylko na FP w paczkach. Chętnie bym to zorganizowała nie jest ich dużo w paczce więc propozycja moja byśmy zrobiły takie zamówionko pełnych paczek... Chciałabym się zorientować, czy ktoś byłby chętny?? Problem z dzieleniem FP jest taki, że każdy kolor waży inaczej ![]() - Kasiu jak najbardziej jestem ZA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
Ja oczywiście też FP chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęę!!!! Tak mi się podobają- Małgosiu, miałaś rację, one są nieziemskie!!!!
![]() ![]() Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-03-13 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
TO i ja się melduję. Opuściłam dziewczyny o 20, bo obowiązki rodzinne wzywały, ale potwierdzam słowa Rusy, było wspaniale. Tym razem kręgosłup nie zdążył się zmęczyć, bo niby 6 godzin, ale na początku trochę się obijałyśmy w oczekiwaniu na błądzącą Dorotkę. Koraliki cudowne. Pokarało mnie wprawdzie i zamówiłam kolor, przy którym poprzednim razem się odgrażałami i naśmiewałam z koleżanek, które wkładały go do swych pudełek (ten wściekły pomarańcz), ale córa już wymyśliła ciekawe zestawienie kolorów. I ten nazwała "świeżo utarta marchewka".
Następnego dnia jak odbierałam koraliki to jeszcze sobie z Kasią pohandlowałam ![]() ![]() Na FP też się piszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Rozeznanie
|
Na fb też byłabym chętna
![]()
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Musiało byś świetnie
![]() Dziewczyny jesteście boskie . Dziękuję ![]() Na FP też się piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Też się piszę na kolejne zamówienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
FP? Pisze sie i ja!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
No widzisz nasza Kasiu nie opędzisz się od roboty ... zamówieniowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
ja też chętnie coś zamówie z FP
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuję za waszą pracę
![]() ![]() na fb też oczywista byłabym chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Rozeznanie
|
Sama nie wiem jak ja to zrobiłam ,ze nic z fp
ty razem nie zamówiłam ![]() Więc na nastepne zamówionko pisze się i ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
www.dulcedo.pl
|
dziewczyny część paczek dziś poszła. Myślę, że do środy wszystkie wysłane bedą. Wszystkie są zapakowane. Nie wiem co z tym kurierem, bo nie ma mnie od rana do wieczora w domu. Może puszczę pocztą co??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.