|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Cytat:
I wrócić
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Ech zaręczynowe opowieści...kiedy to było
![]() Chciałam tylko powiedzieć,że nie jestem potworem. Dziecko kolegi było u babci i mieliśmy go odebrać o 23.30, a że ma nieodpowiedzialnego tatusia i chłopaki mieli gdzieś to,że trzeba po niego jechać to musiałam zrobić coś,żeby ruszyli tyłki.Dostali nauczkę za niesubordynację...bo wyjechaliśmy przez nich z godzinnym opóźnieniem... |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie nadrabiam bo nie mam czasu ![]() Wczorajsza impreza pt. "Jak oni sprzątają" trwała od 8.30 do ok 23...Było super, ludzie dopisali, wyczyściliśmy całe ściany i sufit a potem było malowanie - wyszło super, wszystko udało się pokryć i kuchnia wygląda jak nowa! Teraz siadam do nauki bo dawno mnie tam nie było
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wszystko idealnie udało się odmalować
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Teraz moją rodzicielkę dorwała grypa żołądkowa, egoistycznie jestem daleko od niej, bo ten koncert we wt. śpiewam i jakbym padła dzień przed, to bym się chyba zabiła, tyle przygotowań Ja w sumie też jestem za babeczkami, tyle, że wesela nie planuję ![]() capri - cieszę się, że udało się kuchnię do porządku doprowadzić ![]() http://www.tvn24.pl/-1,1726690,0,1,1...wiadomosc.html
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-12-04 o 12:31 |
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrob tak - powinno mu sie odechciec takich glupich zagrywek
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż i tak ćwiczę mniej więcej 2-3 razy w tygodniu po 40 minut, więc szału nie ma.Cytat:
|
||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Capri to fajnie
![]() Rozładowały mi się baterie do aparatu a nie mam innych |
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli to ta na twoich ostatnich jesiennych fotkach na fejsie to jest boska
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-12-04 o 12:40 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() nie przelece Was nawet na szybko, chciałam tylko powiedziec ze chyba moja rodzicielka przekonala mnie to nie robienia imprezy grillowe (pogoda jest nieprzewidywalna) prawdopodobnie zrobimy male przyjecie (tzn na ok 60 osób) cena wyjdzie podobna, obiecała nam że dołozy kasy jesli bedzie potrzeba i nie bedzie sie wtracac dzis jedziemy na obiad tutaj http://www.mazeltov.p a przyszłym tygodniu tutaj http://www.restauracjaantresola.pl/ jak myslicie w tej pierwszej z tyłu lokalu jest jeszcze ogród z parasolami Aleks a w stangrecie jaka oferte dostalas na swoj termin ?? i na ile osob mozna tam zrobic najmniej ???
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też urzekłaś tymi włosami ![]() Co do kosztów "mini remontu" farbę i przybory do malowania podzieliliśmy na 3 osoby - ja N. (ta od wosku) i K. (ta co zalała wodą - bardzo chciała się zrzucić) a N. zapłaci za cały okap. Dzwoniła do mnie, jutro ma przyjść elektryk obczaić go.
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie zjadłam obiad i czekam na imieninowych gości
|
|
|
|
#2264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Maj jest cały, w lipcu 2 soboty, wrzesień cały. |
||
|
|
|
#2265 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a może to i lepiej, że będzie przyjęcie?
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, nie lej wosku!!! To samo zło jest!
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku odpiszę Ci na wątku
![]() Masz rację, że dziewczyny sobie radzą. Ale zaproponowałam Aleks i Carmi zdjęcia moich zaproszeń - bo nie zawsze to co ładnie wygląda u sprzedawcy jest takie samo jak przyjdzie Wydaje mi się, że sensowne jest mieć spis w jednym miejscu, dlatego zrobiłam nowy wątek. M. in. też po to, żeby łatwo można było to wyszukać, a nie wertować cały wątek - bo przecież rozmawialiśmy o zaproszeniach. Nie komentuję zaproszeń, których nie zamówiłam, komentuję jedynie produkty, które zakupiłam i oceniam ich jakość. Nie sztuka jest zamówić próbki, ale po co, jeśli ktoś inny już zamawiał i wie, że zaproszenia są do niczego??? Jak będę mieć baterie to obfocę również moją etolę, bolerko i halkę z all ![]() Ja wiem, że niektóre dziewczyny zamówią w salonie za ciężkie pieniądze, ale może znajdą się takie, które będą chciały zaoszczędzić. Ja na ślub wypożyczałam halkę z salonu, musiałam oddać, na sesję miałam kupioną i była w porządku. Bolerko jedno przyszło do niczego - to tak samo jak przy zaproszeniach po co zamawiać, skoro wiadomo, że to stracone pieniądze? Jak ktoś będzie chciał to zajrzy, przecież nie musi czytać jak nie chce
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-04 o 13:18 |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies ale dziewczyny zamawiają sobie próbki po to,żeby zobaczyć zaproszenia na "żywo" i przecież nie od "Twoich"sprzedawców.G dyby chciały zamówić któreś z Twoich zaproszeń to zapewne takie komentarze byłyby bardzo pomocne.
A wstążki jak wstążki.Wszędzie można takowe znaleźć,a na allegro tego jest baaardzo dużo. Pisanie na co mają zwrócić uwagę jest o tyle dziwne,że dziewczyny są już dorosłymi, pełnoprawnymi Wizażankami,które od lat uczestniczą w wątkach ślubnych i ta tematyka jest im jak najbardziej znana. Kiedy pytają o zdanie to można im pomóc,ale po co im taki wątek? Nie wiem,pewnie się mylę i przesadzam,ale pisanie o oczywistych oczywistościach wydaje mi się bezcelowe. Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-12-04 o 13:30 |
|
|
|
#2269 |
|
Polka Ogarniaczka
|
pisanie i stawianie na ostrzu noża takich spraw na wątku w moim przypadku sprawia, że szlag mnie trafia jak pomyślę, że potencjalnie to też za jakiś czas ma mnie dotyczyć i nóż mi się w kieszeni otwiera, nie mam na to najmniejszej ochoty - będą Dziewczyny chciały to skorzystają z posta, nie to nie kwa mać, także tego
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl nie chcę się z Tobą kłócić bo nawet nie ma o co
![]() Wczoraj np. Aleks zamówiła próbki zaproszeń - a ja patrzę, a ja mam je w swojej kolekcji. Ja zamówiłam zaproszenia takie jakie ma Frezi - ale to wyłapałam dopiero po pewnym czasie. Dla mnie np. rozmiar zaproszeń i grubość papieru nie była taka oczywista. Nie wiem, może nie jestem zbyt kumata. Uważam, że warto, a jak nie chcesz nie musisz przecież czytać
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyluzujcie. Uważam, że na tym forum często gadamy o d. Maryny, więc jeden więcej temat w tym stylu nikomu nie zaszkodzi. My z B. świetnie sobie radzimy sami, ale każda wskazówka jest dla nas cenna i żadnej pomocy nie będę odrzucać
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście,że nie muszę czytać.
Moim zdaniem po prostu teraz ślubikami mają się podniecać nasze przyszłe PM. |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o takim zestawie prezentów dla najbliższych:
mama: karta podarunkowa do Reserved na 100 zł (lubi robić tam zakupy) + pędzel eco tools tata: książka "Steve Jobs", termokubek, spinki do mankietów "father od the bride" Tż: termokubek, "Klinika śmierci" Cobena Tylko nie wiem co kupić 11 letniej chrześnicy... Waham się między dodatkiem The Sims - Zwierzaki, jakąś książką (uwielbia czytać) a np. pidżamką z Oysho. |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chrześnica skoro ma 11 lat, chyba wolałaby grę ![]() Antosia ten rozdzielacz na usb był na allegro, ale już nie ma |
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadnijcie kto jest najlepszą kurą domową, ever ever?
![]() Zrobiłam ciasteczka czekoladowe, ciasteczka maślane i palmiry z cynamonem Została mi do ogarnięcia kuchnia i się biorę za obiad. A w międzyczasie obejrzałam kolejny odcinek "Damą być" ![]() P.S. Przepraszam, że ostatnio tylko o sobie. Ale chyba jakoś potrzebuję uwagi innych
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi super prezenty
![]() Właśnie poczytałam opis tej "Kliniki śmierci" i muszę sobie sprawić.Kocham Cobena
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za opinie
![]() Cytat:
![]() Też kocham Cobena W tym roku robimy sobie z B. trochę skromniejsze prezenty, bo głównym prezentem była konsola ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Motylku wy piliście prawdziwy alkohol na Waszym weselu, czy wodę? Jeśli wodę, to jak to zorganizowaliście? |
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() a mi TŻ zrobił prezent na mikołajki i w ramach przedłużania umowy u operatora pozwolił mi wybrać sobie nowy telefon Wie, jakiego mam świra na punkcie telefonów - wstyd się przynać, ale jestem typową gadżeciarą i szybko mi się telefony nudzą :PI już sobie w telefonie od wczoraj grzebię ![]() A z niemiłych rzeczy, to od wczoraj od rana mam jakieś zatrucie pokarmowe - MEGA ból żołądka i wizyty w kibelku... Te wizyty to z tych najbardziej nieprzyjemnych ;/ Dzisiaj mnie jeszcze pobolewa żołądek i dalej wizutyję toaletę. Ale telefon mi wynagradza wszystko I kupię TŻ na mikołajki pokrowiec na jego telefon - przyda mu się nowy, bo stary już zniszczony.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

I wrócić 

Polega mniej więcej na "byłeś lepszy, więc dostajesz mniej punktów"