Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 14:59   #2251
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
na razie tylko brzuszek, nie mam siebie w całej okazałości z przedd turbo porównam tylko wymiary i wage. ajjj
świetny ja marze o takim delikatnym zarysie mięśni ale przez mój tłuszcz sie nie przebije
Oli jest przekochana i rośnie jak na drożdżach niedługo zacznie Ci ganiać po domu i rozrabiać

Agniesikk jak u Ciebie wygląda dzień smakołyczków? pozwalasz sobie na jednego batonika tylko czy na coś więcej?

Zgadnijcie kto zawalił wczoraj miesiąc diety?
tak tak ja
nie miałam czasu zjeść nic od obiadu do kolacji i byłam tak głodna że pochłonęłam 7 daysa, prince polo , 1 rafaello i żelka
ALE od dziś znów będę silna ciężko bedzie bo niedługo @ ale wiem że dam radę
Wczoraj ustaliłam zasadę że nie jem słodkiego kiedy nie widzę sie z TŻ to i tak 5 dni bez słodkiego

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-02-28 o 15:07
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 15:35   #2252
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Słodziaczka, jeszcze trochę i będzie sama siedzieć

A podoba mu się Twój brzuch? Czy wpada w kompleksy i mówi, żebyś przystopowała?
już się nie mogę doczekać aż sama będzie siedzieć
bardzo mu się podoba w kompleksy wpadł, bo zaczał robić a6w ale przestał po 2danich
a co do ćwiczeń, mówi,że jeśli to lubię i sprawia mi to przyjemność to jest jak najbardziej za!

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Alexis - dziękuje dziękuje jak zacznie biegać po mieszkaniu to nie będa mi juz potrzebne ćwiczenia

wieeeem jak cięzko jest się powstrzymać od słodkiego i chrupkiego podczas @... ja o niczym innym wtedy nie myślę jak o chipsach i czekoladzie

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 15:55   #2253
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Chcę podciąć końcówki o jakieś 5cm., przyda im się regeneracja po zimie i farbowaniu

A w ogóle chciałam powiedzieć,że po drugim farbowaniu na "paloną kawę" czuję że to mój kolor

To w tym roku urodziny Ci wypadają w święta jeśli dobrze liczę :P

Ja byłam w tą sobotę na solarium i plecy sobie przysmażyłam, ciężko się leży A Ty już zdrowa? chodzisz do pracy?
ja tez kiedys farboeałam na paloną kawę i po wszystkich eksperymentach z włosami stwierdzam że był najlepszy
Wielka Sobota = stara MP
Muszę isć na solarium bo juz nie moge na siebie patrzeć
Od wczoraj chodze do pracy, okazało się że ie potrwa to długo bo w firmie brak zamówień=brak produkcji= brak pracy ALE stwierdziłam że nie bedę sie tym dołować, bo jak juz wiem że umiem pogodzić pracę, szkołe, dom to znajde cos nowego i bedzie ok
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ejjj, ja jutro idę do fryzjera na farbowanie
jaki kolor?
Cytat:
7 kwietnia to wielka sobota :P Także MP będzie w urodziny święcić jajeczka z koszyczka i jajeczka TŻ :P
oj tak
Cytat:
na razie tylko brzuszek, nie mam siebie w całej okazałości z przedd turbo porównam tylko wymiary i wage. ajjj
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Jaki brzuch!!!!

LASKI! załapałam się do testowania Therm Line na Wizazu cieszę się bo właśnie postanowiłam wrócić na dobrą drogę, planuję kupić motylka żeby nie marudzic że mam malo jędrny biust, przy okazji trochę chcę schudnąć i ujędrnić całe ciałko latem wskoczę w bikini i nie będę się wstydziła swojego ciała!
O! taki mam plan!

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 16:07   #2254
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
LASKI! załapałam się do testowania Therm Line na Wizazu cieszę się bo właśnie postanowiłam wrócić na dobrą drogę, planuję kupić motylka żeby nie marudzic że mam malo jędrny biust, przy okazji trochę chcę schudnąć i ujędrnić całe ciałko latem wskoczę w bikini i nie będę się wstydziła swojego ciała!
O! taki mam plan!
Nie dość, że będzie miała San Francisco to jeszcze Therm Line

Agnesuk, jestem pod ogromnym wrażeniem! Zwłaszcza, że reklamowali przed chwilą jutrzejsze "Rozmowy w toku", gdzie kobiety zwalają na mężczyzn zły stan ich ciała po ciąży "Gdybym wcześniej wiedziała co mi zrobisz to cofnęłabym czas i nie byłabym z Tobą" - brawo dla tej Pani.. Najłatwiej usiąść i płakać jakie życie jest niesprawiedliwie. Aga idź tam i zrób porządek

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 16:25   #2255
MalaPikanteria
Zadomowienie

Loriette ja właśnie takich kobiet nie rozumiem... Przeciez dziecko to najcudowniejszy skarb świata, a to że podczas ciaży mozna przytyc to tylko "skutek uboczny" tego szczescia. Zwalac wine na faceta? Bo co, one nie wiedzą jak sie w ciażę zachodzi?! Dla mnie to chore!
Ale wizazowe mamuski takie nie sa

Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego Therm Line

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 16:25   #2256
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
jLASKI! załapałam się do testowania Therm Line na Wizazu cieszę się bo właśnie postanowiłam wrócić na dobrą drogę, planuję kupić motylka żeby nie marudzic że mam malo jędrny biust, przy okazji trochę chcę schudnąć i ujędrnić całe ciałko latem wskoczę w bikini i nie będę się wstydziła swojego ciała!
O! taki mam plan!
oooo fajnie pisz nam czy to działa
plan zapowiada się super!
ja jak to brała, to ciągle chodziłam głodna, ciekawa jestem na Ciebie zadziała
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

Agnesuk, jestem pod ogromnym wrażeniem! Zwłaszcza, że reklamowali przed chwilą jutrzejsze "Rozmowy w toku", gdzie kobiety zwalają na mężczyzn zły stan ich ciała po ciąży "Gdybym wcześniej wiedziała co mi zrobisz to cofnęłabym czas i nie byłabym z Tobą" - brawo dla tej Pani.. Najłatwiej usiąść i płakać jakie życie jest niesprawiedliwie. Aga idź tam i zrób porządek
coooo? Boże, co za głupie babsztyle zamiast ruszyć dupę, to zwalają winę na facetów. no brak słów...

podwijam rękami i zaraz tam jadę

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-02-28 o 16:26
Stary 2012-02-28, 16:45   #2257
Sunday Rose
Zakorzenienie

Agnes dziewczyno! Jak Ty to zrobiłaś? Wielkie wow, świetnie wyglądasz Ale powiedz mi, na pierwszym zdjęciu masz już wyraźnie zaznaczone mięśnie, to efekt dwóch tygodni Turbo Jam? Czy jeszcze przed ciążą już Ci się coś tam zarysowywało? Kurcze, wielkie brawa, wyglądasz naprawdę fantastycznie

MP, a to nie są te tabletki z termogenezą? Psyhe chyba kiedyś brała coś takiego i pisała o uderzeniach gorąca i o nadpobudliwości, czy zmyślam? W każdym razie powodzenia

A ja wróciłam od dziś na siłownię, ależ mi tego brakowało! Uwielbiam to uczucie zmęczenia, wtedy wiem, że robię dla siebie coś dobrego A poza tym w końcu powoli ogarniam się z uczelnią, bo to ona jest głównym powodem mojej nieobecności, choć wiem, że do świąt będę miała bardzo gorący okres

U Was też pogoda jest taka dziwna? Kilka dni temu pięknie świeciło słońce i było 8 stopni na plusie, zaczęłam wierzyć w to, że niedługo będę mogła wychodzić ze skakanką, może pobiegać, a tu dziś spadł śnieg i teraz leje deszcz masakra :P

Iiiiii chyba złapało mnie przesilenie, bo włosy mam takie marne, chociaż je olejuje i dbam i staram się nie suszyć, w ogóle nie prostuje i niańczę je strasznie, a dziś odkryłam masę połamańców i rozdwojonych, phi, będę sobie wmawiać, że to światłow auli było takie brzydkie

A, jestem na diecie od soboty w zasadzie ale takiej lekkiej diecie, chociaż pół kg już spadło i zostało mi 2 do celu, a 3 byłyby marzeniem :P Chociaż w sumie bardziej patrzę na centymetry i kilka mniej w biodrach i talii byłoby w zupełności zadowalające Ale włączyłam pozytywne myślenie - zdrowe odżywianie się i siłownia - nie ma szans, żeby się nie udało No, dobra, to w końcu troszkę Wam napisałam Jak mnie nie było, to czytałam codziennie, więc ze wszystkim jestem na bieżąco buziaki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 16:47   #2258
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette ja właśnie takich kobiet nie rozumiem... Przeciez dziecko to najcudowniejszy skarb świata, a to że podczas ciaży mozna przytyc to tylko "skutek uboczny" tego szczescia. Zwalac wine na faceta? Bo co, one nie wiedzą jak sie w ciażę zachodzi?! Dla mnie to chore!
Ale wizazowe mamuski takie nie sa

Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego Therm Line
No właśnie widzę, że macie takie zdrowe podejście do bycia matką. W sumie nie rozumiem kobiet, które nie cieszą się z tego, że są matkami, bo jak piszesz MUSZĄ WIEDZIEĆ JAK SIĘ ZACHODZI W CIĄŻĘ. W sumie najłatwiej zwalić winę na faceta - pewnie 9 miesięcy dziergał im rozstępy na brzuchu
Cytat:

coooo? Boże, co za głupie babsztyle zamiast ruszyć dupę, to zwalają winę na facetów. no brak słów...

podwijam rękami i zaraz tam jadę
DOKŁADNIE!

Jedź! A potem daj znać jak było i wystaw na allegro swój autograf czy coś!

Stary 2012-02-28, 16:51   #2259
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie widzę, że macie takie zdrowe podejście do bycia matką. W sumie nie rozumiem kobiet, które nie cieszą się z tego, że są matkami, bo jak piszesz MUSZĄ WIEDZIEĆ JAK SIĘ ZACHODZI W CIĄŻĘ. W sumie najłatwiej zwalić winę na faceta - pewnie 9 miesięcy dziergał im rozstępy na brzuchu
hahaha

ej, macie jakiś sposób na dobre krewetki? Nigdy ich nie jadłam a mam troche mrożonych i chciałabym cos z nimi zrobić

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 16:54   #2260
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

ej, macie jakiś sposób na dobre krewetki? Nigdy ich nie jadłam a mam troche mrożonych i chciałabym cos z nimi zrobić
Obrane czy jeszcze w pancerzyku?

Nigella robiła kiedyś w sosie majonezowo-ketchupowym z dodatkiem limonki.
U mnie najczęściej lądują w sałatce, pycha! W internecie masz masę dobrych przepisów

Stary 2012-02-28, 17:01   #2261
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Obrane czy jeszcze w pancerzyku?

Nigella robiła kiedyś w sosie majonezowo-ketchupowym z dodatkiem limonki.
U mnie najczęściej lądują w sałatce, pycha! W internecie masz masę dobrych przepisów
obrane są. Bede musiała poszukac jakis przepis i jutro zrobie sobie z TZ jakas romantyczną (i mam nadzieję zjadliwa ) kolację

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 17:03   #2262
Loriette
Zakorzenienie

MP, od krewetek można się uzależnić - SĄ PRZEPYSZNE!

Co by tu zjeść na kolację.. chyba jogurt

Stary 2012-02-28, 17:08   #2263
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, od krewetek można się uzależnić - SĄ PRZEPYSZNE!

Co by tu zjeść na kolację.. chyba jogurt
a ja chyba ugutuje sobie jajko...
TZ bedzie dopiero ok 21-22 z pracy rano się trochę poprztykaliśmy, myślałam że sie poprzytulamy na zgodę a tu dupa....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 18:05   #2264
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez kiedys farboeałam na paloną kawę i po wszystkich eksperymentach z włosami stwierdzam że był najlepszy

Od wczoraj chodze do pracy, okazało się że ie potrwa to długo bo w firmie brak zamówień=brak produkcji= brak pracy ALE stwierdziłam że nie bedę sie tym dołować, bo jak juz wiem że umiem pogodzić pracę, szkołe, dom to znajde cos nowego i bedzie ok

O! taki mam plan!
Palona kawa jest super, tania i nie zniszczyła mi włosów i nawet pokryła siwki na grzywce

Wiesz co, przeszłaś wielką przemianę odkąd się pojawiłaś na wątku Uczysz się, pracujesz, stałaś się przebojową i pewną siebie kobietą. Oby tak dalej!

Też się zgłosiłam do TLII,ale mnie nie wzięli :P Mi tylko przydzielają wszelkie kosmetyki, ostatnio kijowego Fenjala, który ma brzydkie opakowania i śmierdzące zapachy

Cytat:
Ej bo jest niesprawiedliwe,oni tylko machną fiutkiem na prawo i lewo,a potem baba chodzi 9 m-cy w ciąży ze zgagą, zatwardzeniem i rozstępami

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
U Was też pogoda jest taka dziwna? Kilka dni temu pięknie świeciło słońce i było 8 stopni na plusie, zaczęłam wierzyć w to, że niedługo będę mogła wychodzić ze skakanką, może pobiegać, a tu dziś spadł śnieg i teraz leje deszcz masakra :P

Iiiiii chyba złapało mnie przesilenie, bo włosy mam takie marne, chociaż je olejuje i dbam i staram się nie suszyć, w ogóle nie prostuje i niańczę je strasznie, a dziś odkryłam masę połamańców i rozdwojonych, phi, będę sobie wmawiać, że to światłow auli było takie brzydkie
Ja wczoraj jeździłam w okularach przeciwsłonecznych,a dzisiaj skrobałam szyby i przebijałam się przez zaśnieżone miasto Zima? Wiosna? hmm.

Ja przestałam sobie wmawiać,że moje rozdwojone końce to wina złego światła albo wady wzroku i zapisałam się do fryzjera

Cytat:
Pizza?

Cytat:
a ja chyba ugutuje sobie jajko...
TZ bedzie dopiero ok 21-22 z pracy rano się trochę poprztykaliśmy, myślałam że sie poprzytulamy na zgodę a tu dupa....
Mój też będzie po 22 z pracy,a mimo to chłodzę wino w lodówce i czekam na przytulanie więc bez marudzenia, rób kolacje, jakieś świeczki

Grałyście w to?
http://www.fabrykamuzy.pl/disco_polo_music_game
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 18:11   #2265
MalaPikanteria
Zadomowienie

Monia dziękuję, nawet ne wiesz jak mnie podbudowują takie opinie wiem, jak przyszlam do Was byłam marudzącą szarą myszką, która robiła to czego chcą inni, ale postawiłyście mnie do pionu! O!

heh... kolacji juz robic nie będę - jutro napadne go tymi krewetkami ;-p

mam zakwasy i od pracy i od wczorajszych brzuszków

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 18:28   #2266
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia dziękuję, nawet ne wiesz jak mnie podbudowują takie opinie wiem, jak przyszlam do Was byłam marudzącą szarą myszką, która robiła to czego chcą inni, ale postawiłyście mnie do pionu! O!

heh... kolacji juz robic nie będę - jutro napadne go tymi krewetkami ;-p

mam zakwasy i od pracy i od wczorajszych brzuszków
O jezu to czym Ci rano podpadł,że aż kolacji nie będzie?

Jasne jasne to nasza zasługa, stawiasz flaszkę a serio-żebyś sama do tego nie dążyła to nic by Ci nie pomogło w przemianie

Ja mam zakwasy w ramionach, od trzymania puszki piwa

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Bania widzę Cię!!!!!!
Stary 2012-02-28, 18:35   #2267
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

a pro po jedzenia zrobiłam risotto i ciasto z jabłkami i masą kajmakową ....
( od dziś miałam być na diecie)

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 18:42   #2268
Loriette
Zakorzenienie

Ok. 18 zjadłam pół szklanki jogurtu truskawkowego, a przed chwilą *___* mama zawołała mnie na mix sałat + kiełki + camember + suszone pomidory + sos winegret i jeden trójkąt pizzy PYYCHA

Stary 2012-02-28, 18:45   #2269
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
O jezu to czym Ci rano podpadł,że aż kolacji nie będzie?

Jasne jasne to nasza zasługa, stawiasz flaszkę a serio-żebyś sama do tego nie dążyła to nic by Ci nie pomogło w przemianie

Ja mam zakwasy w ramionach, od trzymania puszki piwa

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Bania widzę Cię!!!!!!
on cos powiedział, ja dogadałam, on doprawił swoim tekstem i wpadłam w poranną furię - nie można mnie draznić tuz po przebudzeniu

Monia wiem że sama do tego dążyłam, ale nie ukrywam, że to, że miałam (i mam )w Was wsparcie mi pomoglo. Zaczełam bardziej o siebie dbac, zrozumiałam, że bycie kobietą może byc naprawdę przyjemne (mimo tego gdzie mieszkam i nie mam tu żadnej przyjacielskiej duszy ).
DZIĘKUJĘ WAM!!
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
a pro po jedzenia zrobiłam risotto i ciasto z jabłkami i masą kajmakową ....
( od dziś miałam być na diecie)
zacznij od 1 marca

BANIA tez Cie widzę

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 19:17   #2270
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej chodź zadzwonimy,a potem napiszemy co nam powiedziała
ja zadzwonie jak bede pijana!
i zeby miala pod gorke i ciezko bylo jej zmyslic ze niby wie o co chodzi, zadam pytanie - abstrakcje, np. co bedzie z pasztetami, albo czy Julian znajdzie faceta
Cytat:
O ja, ale bym się wstydziła Ja swoich fot nie mam, ale za to portfolio z PRIVATE AREA TŻ Moja mama robi słitaśne foty- np. gwiazdy betlejemskiej i ustawia sobie na
tez mam jedno takie na karcie do aparatu ktora zaginela mam nadzieje, ze nie ma jej u rodzicow w aparacie no i tam jest zdjecie o nazwie DUCH bo private area TZa wtedy sie ruszala a ja nie zdarzylam ustawic trybu sport

jestem oblesna

czemu nie masz gwiazdy na avku Jezus by tak nie zrobil
Cytat:
Eeee Słyszałam! Nawet pamiętam, co to jest- ale myślałam, że Ciebie nie dotyczą potrzeby fizjologiczne- fani K. Tusk nie robią qpy, jedzą tylko croissanty i piją kawusię na śniadanie
a wiesz, ze tzowi na poczatku mowilam, ze dziewczynki nie robia kupy? nawet uwierzyl, ale pozniej powiedzialam, ze robia male smółki poczatkowo podlapal dola, ale z biegiem czasu sie pozbieral. czas leczy rany

co do blogow, mialam dzis z jednym kilkuminutowe doswiadczenie, bylo to oczywiscie makelifeeasier.
nie moge z tych zdjec.
najbardziej chodzi mi o zdjecie: patrzcie jak trzymam kubek i zastanawia mnie jak mozna pokazywac wnetrze swojego kubka ;p i po drugie, jak ona lapie kubek jak ma na rekach rekawiczki bez rozdzielonych palcow :| dla mnie to jest mission impossible! probowalyscie? sprobujcie! ja nie wiem jak Kacha to robi! magia!
chyba ze lepie dwoma rekami, ale chodzic ciagle z kubkiem w dwoch rekach...?

Cytat:
Ej, ja też lubię koszule, proste bluzki (żadne tiszerty z nadrukami), klasyczne spodnie, skórzane buty itp. W sumie nawet biżuterię lubię tylko typu kolczyki-wkrętki, prosty wisiorek, stronię od sieciówkowych szaleństw. Mam wrażenie, że wyglądałabym idiotycznie

Jak zna Kastę, to życie nie ma sensu. Już mnie tym Mrozem dobiłaś
A no, bo Honorata występowała w teledysku u Roberta M. "Dance hall track". Taka laska w panterce i z lizakiem.
ejjj Aga. Klasyczne to juz nie sa jeansowe dzwony z koronkowa wstawka a'la beata kozidrak

honorata u Roberta?! podnieca mnie jego wada wymowy, moge byc jego skarbkiem xD

Kurdę, myślę że nawet jeśli zna KAstę, to i tak by na nią nie poleciał
wiem na pewno, że zna Ewę Farnę
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Loriette, mój kolega idzie na chrzciny i ma być chrzestnym i nie chce iść sam
będziesz musiala isc do spowiedzi, polubic na facebooku rade parafialna, i ladnie wygladac w kosciele
Cytat:
TŻta współlokator (tzn. już studia go rzuciły ) dostał wizę do USA. Temu to dobrze.
za-mszowe

hmmm a jakby sie ozenil przed wylotem, to zona leci z nim, nie?

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Bania widzę Cię!!!!!!
Cytat:
BANIA tez Cie widzę
dajcie spokojnie nadrobic!

barwy szczescia leca!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 19:18   #2271
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bańka, co to są małe smółki?
Stary 2012-02-28, 19:29   #2272
agniesikk
Zakorzenienie

Anno Banno:

O matko! Julian nie znajdzie NIGDY faceta, dziewczyny też, nie pozwolę na to! To mały misio bez siusiaka i tak ma pozostać do końca mojego życia D

Jezus to ściema, kręcił z Marią Magdaleną- aha, wydało się

Ej Kasia Tusk to ma coraz gorsze te stylizacje, ja chyba wyłączam go z sub na facebooku, bo coraz gorsze te stroje, takie zachowawcze aż za bardzo. A ona te rękawiczki to miała z takim jakby skórkowym spodem, to może ograniczało poślizg, co nie zmienia faktu, że kubki w mc do kawy są małe. Ale lans musi być

Bania Przypomniało mi się: niedawno było Viva Comet 2012- i Honorata tam była, Mrozu z Kastą też Także Honey na pewno ZNA KASTĘ, AAAAAAAAA

Nie, tego kolesia to nie bierz To jest ruchadło pospolite, potrafi obrócić dwie laski na jednej dyskotece No chyba, że to ma być fikcyjne małżeństwo

Wiecie, że moja koleżanka jak miała założony aparat na zęby, to tak sepleniła. No i poszła z tatą do sklepu, a sprzedawczyni "A to twoja córka?". A jej ojciec "Nieeee, na święta jest u nas, z domu dziecka ją zabraliśmy na trochę. Jest Rosjanką". A babka "Och jak pięknie, to bardzo fajnie" itp. i dała jej lakier do włosów

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-28 o 19:30
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 19:56   #2273
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Aczkolwiek mój facet jest tego w pełni świadomy i akceptuje moje fanaberie

Czy ombre jest jeszcze modne?
kurde, moj ostatnio byl zazdrosny o studenciaka w golfiku na stoisku ze slodyczami
xD

A co, odrosty Ci sie pojawily

hm, chyba nadal sa modne. dawno nie widzialam Edzi ani Mai . S., trandsetterek w kwestii ombre :P wiec ciezko mi powiedziec, kasia milczy
a chcesz?
moja siostra jest psycholem i teraz marza jej sie obre+ rozowe koncowki fakenqrwa szit.

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
zjadlam dzisiaj milion kalorii, a lasagne z biedronki jest niedobra!!!

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Pamiętacie mnie jeszcze? Powinniście bo wize tu Stare Wyjadaczki :P
aaaa pamietam!

jadlas duzo slodyczy i masz bransoletke lilou dobra mam pamiec
Cytat:
moje serduszko :
jaka ona juz jest duza!
Cytat:
Jak to porzuca?! dowie się o romansie z Agnieszką?!!!
ja mysle ze ma wzwod do wewnatrz! i to wszystko przez to!
Cytat:
o matko

Aga, jestes moim mistrzem!!!!

wstyd mi

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Bańka, co to są małe smółki?
dziewczyńskie kupki!
Cytat:
Anno Banno:

O matko! Julian nie znajdzie NIGDY faceta, dziewczyny też, nie pozwolę na to! To mały misio bez siusiaka i tak ma pozostać do końca mojego życia D
eunuch!
Cytat:
Ej Kasia Tusk to ma coraz gorsze te stylizacje, ja chyba wyłączam go z sub na facebooku, bo coraz gorsze te stroje, takie zachowawcze aż za bardzo. A ona te rękawiczki to miała z takim jakby skórkowym spodem, to może ograniczało poślizg, co nie zmienia faktu, że kubki w mc do kawy są małe. Ale lans musi być
ja myślę, że ona zatrzymała na ladzie ten kubek brodą albo policzkiem i dzięki temu mogła złapać go rękawiczką antypoślizgową z h&m . (dzialu dzieciecego) pozniej wspiela sie na gzyms , zamonotowala tam jedna reka aparat, ustawila samowyzwalacz, zwinnie zwinela sie na ziemie i zrobila sobie zdjecie wnetrza kubka
Cytat:
Bania Przypomniało mi się: niedawno było Viva Comet 2012- i Honorata tam była, Mrozu z Kastą też Także Honey na pewno ZNA KASTĘ, AAAAAAAAA

Nie, tego kolesia to nie bierz To jest ruchadło pospolite, potrafi obrócić dwie laski na jednej dyskotece No chyba, że to ma być fikcyjne małżeństwo

Wiecie, że moja koleżanka jak miała założony aparat na zęby, to tak sepleniła. No i poszła z tatą do sklepu, a sprzedawczyni "A to twoja córka?". A jej ojciec "Nieeee, na święta jest u nas, z domu dziecka ją zabraliśmy na trochę. Jest Rosjanką". A babka "Och jak pięknie, to bardzo fajnie" itp. i dała jej lakier do włosów
1. wiem, wlasnie stamtad wiem, ze Ewa i honey to teraz psiapsioly
kurdę, może Kasta siedzial gdzies dalej niz Honey?

2. ale z niego ANCYMONEK jak to przed chwila powiedziala Maria w MJM

3.

Stary 2012-02-28, 19:59   #2274
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

co za ojciec

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 20:44   #2275
aniabaniaa
Zakorzenienie

Ej, Kasia ma mini ombre!

to chyba jest modne ;p

w ogole dzisiejszy stroj dnia jest mega. juz pomijam caly zestaw ktory wybitnie mi sie nie podoba.
ale szczegolnie krytycznie podchodze do zdjec, na jednym kasia jest bez plaszcza na dworze (w sukienkce odkrywajacej ramiona)
a na ostatnim wlosy ma przypruszone sniegiem

Stary 2012-02-28, 20:54   #2276
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Ej, Kasia ma mini ombre!

to chyba jest modne ;p

w ogole dzisiejszy stroj dnia jest mega. juz pomijam caly zestaw ktory wybitnie mi sie nie podoba.
ale szczegolnie krytycznie podchodze do zdjec, na jednym kasia jest bez plaszcza na dworze (w sukienkce odkrywajacej ramiona)
a na ostatnim wlosy ma przypruszone sniegiem
jaaaaaa..... az tak jej nie lubisz?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-28, 21:48   #2277
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Agnes dziewczyno! Jak Ty to zrobiłaś? Wielkie wow, świetnie wyglądasz Ale powiedz mi, na pierwszym zdjęciu masz już wyraźnie zaznaczone mięśnie, to efekt dwóch tygodni Turbo Jam? Czy jeszcze przed ciążą już Ci się coś tam zarysowywało? Kurcze, wielkie brawa, wyglądasz naprawdę fantastycznie

A ja wróciłam od dziś na siłownię, ależ mi tego brakowało! Uwielbiam to uczucie zmęczenia, wtedy wiem, że robię dla siebie coś dobrego A poza tym w końcu powoli ogarniam się z uczelnią, bo to ona jest głównym powodem mojej nieobecności, choć wiem, że do świąt będę miała bardzo gorący okres
dziękuje Ci bardzo po 2tyg. zaczał robić sie zarys mięśni. Po ciąży mój brzuch był wiszący i nie było widać dosłownie nic
mam dokładnie tak samo jak Ty! kocham to uczucie, kiedy jestem zmeczona i jak pot się ze mnie leje. wtedy wiem,że ćwiczę i że to na pewno działa.

Cytat:
jeszcze nigdy nie jadłam krewetek... Jakoś się boję ich spróbować.

Cytat:
Jedź! A potem daj znać jak było i wystaw na allegro swój autograf czy coś!
hehe ok

Cytat:
Ok. 18 zjadłam pół szklanki jogurtu truskawkowego, a przed chwilą *___* mama zawołała mnie na mix sałat + kiełki + camember + suszone pomidory + sos winegret i jeden trójkąt pizzy PYYCHA
co to jest pół szklanki jogurtu
kurczę, Ty zawsze jesz takie rarytasy

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Aga, jestes moim mistrzem!!!!

wstyd mi
to Ty jesteś moim mistrzem mając takie nogi

Stary 2012-02-28, 23:37   #2278
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
jaaaaaa..... az tak jej nie lubisz?
ee, ja do niej nic nie mam troche mnie wkurza ze malolaty na nia leca i nie zdaja sobie sprawy z tego ze ten caly blog to jeden wielki pr, kacha na tym zarabia i te zdjecia cyka jej jakis super paparazzi jak to juz zostalo ustalone wczesniej na tym watku, co nie dziewczyny

a wiecie. co do blogow to mam jedna doswiadczenie nabyte pod wplywem % calkiem niedawno, podczas ostatniego ciagu alkoholowego nagle ogarnela mnie i kolezanke namietna zadza nocnych przygod, wiec ubralysmy sie w to co akurat lezalo zmietolone na fotelu i poszlysmy heja w miasto
a ze spac nie moge i jest nuda to wam wszystko opisze, macie za kare ze mozecie spac a ja nie ;p

trafilysmy do malego baru gdzie byla grupka pryszczatych chlopcow w sweterkach. my tez nie za ciekawie i nie za apetycznie wygladalysmy, wiec chyba wzieli nas za intelektualne bestie xD (czaicie to............ )
no i ladnie pieknie, ha ha hi hi, az tu nagle do baru wchodzi grupa przebojowych lasek w stylu seksu w wielkim miescie ale w polskim wydaniu my z kolezanka prawie schowalysmy sie pod stol i weszlysmy na temat obrazu kobiety w Internecie oraz roznic miedzy obrazem rzeczywistym a tym, jaki jest kreowany przez nie same :P i to ogolnie bylo smieszne, ale wiecie co, jak ci kolesie powiedzieli, ze kazda dziewczyna teraz musi miec slitaśnego bloga/ trendy photobloga lub konto na stylio to padlam. od razu sobie pomyslalam- no nie, zaraz zaatakuja wizaz i pewnie wiedza ze aniabania to ja :P

i jak te laski wyciagnely aparat, najpierw zaczely pudrowac nosy i malowac rzesy a pozniej strzelac dziwne miny, wspolnie zrobilismy klasyfikacje słit foć chcecie poznac, chcecie?

w sumie wyroznilismy mniej wiecej takie slit focie. (agniesik, poniekad inspiracja dla mnie byla red lipstick i pare innych, ale ona tez )

słit focia twarzy przeswietlona na ktorej nie widac twarzy, ale po co komu nos, najwazniejsze sa oczy! robione "z ręki" albo bardziej przybajerzone, samowyzwalaczem

grupowa słit focia, najbardziej chyba meczaca. trzeba sie do niej dlugo przygotowywac zeby dobrze wyjsc na tle kolezanek. zero pryszcza, tona tapety minimum, czy zero wad, za to tynk i szpachla obowiazkowo kazda musi zrobic "glupia mine" , wystawic jezyk, zrobic zeza albo inne pierdu pierdu ;p

faszyn słit focia, wymaga zlożonych i skomplikowanych umiejetnosci mimicznych, i z reguly dlugich lub ew. doczepianych wlosow, bo trzeba zrobic dziubek i reke wlozyz we wlosy, udajac, ze niby nie dbam jak sa ulozone, a i tak wygladam ekstra! ciuchy z sieciowek dla lansu, ale raczej rzadzi bazarrrrr

faszyn slit focia hard uuu tu juz wersja dla trandsetterek, w drogich ciuchach z second handu (z lumpa to juz nie ten sam lans ) i tu nawiazuje do blogaskow, bo to raczej tam sa takie focie focia musi zawierac jakies tam elementy, dobrze wam znane. musi byc widac kawe, logo zabki albo biedronki (zartuje xD) trzeba miec skrzyzowane nogi, pochylona glowe i lekki usiech, albo pochylona glowe, dlon dotykajaca policzka niby odgarnia niby niesforne wlosy, a laska patrzy w dol trzeba wyeksponowac w ten sposob nowe piersioneczki i nowy faszyn lakier + do tego torebunia tylko na zgietym przedramieniu!

jeszcze sa tap madl słit focie, to juz lans jak kolezanka ma jakas lepsza lustrzanke i potrafi dodac do zdjecia znak wodny, i mozna wtedy wpisac pierdupierdu photography i huraaa jestem modelka! poza ma przedstawiac emocje a przedstawia niemoc walniecia kupki xD

na zwienczenie tej milej alkoholowej pogawedki je.buam im słit focie /na ktorej nie wyszli tak słit :/

Stary 2012-02-28, 23:38   #2279
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

mialam wynik ponad 7,000 , myślę, że nieźle, najwięcej trudnoci sprawiają mni zdjęcia no i nie znam nowych zespołów
classic, boys, bayer full idą mi ekstra a pozostałe piosenki muszę rozkminiać na podstawie refrenu, który przeważnie jest jednoczesnie tytulem xD

hm, ale to dobry test przed "jaką to melodią"
myślę, że Pan Nutka byłby pod wrazeniem mojej osobowosci
Cytat:
dziękuje Ci bardzo po 2tyg. zaczał robić sie zarys mięśni. Po ciąży mój brzuch był wiszący i nie było widać dosłownie nic

to Ty jesteś moim mistrzem mając takie nogi
1. wiesz co, zmotywowałaś mnie
co z tego ze jestem szczupla skoro miesnie mam sflaczale nie ma bata. koniec z zarciem przed telewizorem po 20, musze wrocic do nawyku krecenem hula!

2. kochana moja! pogadamy jak bede po ciazy mi moje nogi sie nie podobaja :P a Ty jestes mistrzem, jeszcze nie widzialam chyba takiego brzucha u dziewczyny po ciazy na prawde jestem pod super wielkim wrazniem, no to raz, a dwa - nie napisalam wczesniej przez ten szok tego, ze Ty jestes mega szczuplakiem! masz przepiekny (!) brzuch i takie szczuplutkie raczki, jak Ty to tak szybko zrobilas
mysle ze jakbym Cie zobaczyla na basenie czy na plazy to chyba bym zanurkowala na godzine ze wstydu
brawo brawo brawo
!

Stary 2012-02-29, 06:03   #2280
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Aniabaniaa

Lilou sie zgadza ale te słodycze?! to ja nie wiem skąd?!
jadać jadałam (i nadaj jestem) ale umiarkowanie

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości