|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Oli jest przekochana ![]() ![]() ![]() ![]() Agniesikk jak u Ciebie wygląda dzień smakołyczków? ![]() Zgadnijcie kto zawalił wczoraj miesiąc diety? tak tak ja ![]() nie miałam czasu zjeść nic od obiadu do kolacji i byłam tak głodna że pochłonęłam 7 daysa, prince polo , 1 rafaello i żelka ![]() ALE od dziś znów będę silna ![]() ![]() Wczoraj ustaliłam zasadę że nie jem słodkiego kiedy nie widzę sie z TŻ ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-02-28 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() bardzo mu się podoba ![]() ![]() a co do ćwiczeń, mówi,że jeśli to lubię i sprawia mi to przyjemność to jest jak najbardziej za! ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Alexis - dziękuje dziękuje ![]() ![]() wieeeem jak cięzko jest się powstrzymać od słodkiego i chrupkiego podczas @... ja o niczym innym wtedy nie myślę jak o chipsach i czekoladzie ![]()
![]() |
![]() |
#2253 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wielka Sobota = stara MP ![]() Muszę isć na solarium bo juz nie moge na siebie patrzeć ![]() Od wczoraj chodze do pracy, okazało się że ie potrwa to długo bo w firmie brak zamówień=brak produkcji= brak pracy ALE stwierdziłam że nie bedę sie tym dołować, bo jak juz wiem że umiem pogodzić pracę, szkołe, dom to znajde cos nowego i bedzie ok ![]() jaki kolor? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() LASKI! załapałam się do testowania Therm Line na Wizazu ![]() ![]() O! taki mam plan! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnesuk, jestem pod ogromnym wrażeniem! Zwłaszcza, że reklamowali przed chwilą jutrzejsze "Rozmowy w toku", gdzie kobiety zwalają na mężczyzn zły stan ich ciała po ciąży ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Loriette ja właśnie takich kobiet nie rozumiem... Przeciez dziecko to najcudowniejszy skarb świata, a to że podczas ciaży mozna przytyc to tylko "skutek uboczny" tego szczescia. Zwalac wine na faceta? Bo co, one nie wiedzą jak sie w ciażę zachodzi?! Dla mnie to chore!
Ale wizazowe mamuski takie nie sa ![]() Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego Therm Line ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() plan zapowiada się super! ja jak to brała, to ciągle chodziłam głodna, ciekawa jestem na Ciebie zadziała ![]() Cytat:
![]() ![]() podwijam rękami i zaraz tam jadę ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-02-28 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Agnes
![]() ![]() ![]() ![]() MP, a to nie są te tabletki z termogenezą? Psyhe chyba kiedyś brała coś takiego i pisała o uderzeniach gorąca i o nadpobudliwości, czy zmyślam? ![]() ![]() A ja wróciłam od dziś na siłownię, ależ mi tego brakowało! Uwielbiam to uczucie zmęczenia, wtedy wiem, że robię dla siebie coś dobrego ![]() ![]() U Was też pogoda jest taka dziwna? Kilka dni temu pięknie świeciło słońce i było 8 stopni na plusie, zaczęłam wierzyć w to, że niedługo będę mogła wychodzić ze skakanką, może pobiegać, a tu dziś spadł śnieg i teraz leje deszcz ![]() Iiiiii chyba złapało mnie przesilenie, bo włosy mam takie marne, chociaż je olejuje i dbam i staram się nie suszyć, w ogóle nie prostuje i niańczę je strasznie, a dziś odkryłam masę połamańców i rozdwojonych, phi, będę sobie wmawiać, że to światłow auli było takie brzydkie ![]() A, jestem na diecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedź! A potem daj znać jak było i wystaw na allegro swój autograf czy coś! ![]()
![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ej, macie jakiś sposób na dobre krewetki? Nigdy ich nie jadłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigella robiła kiedyś w sosie majonezowo-ketchupowym z dodatkiem limonki. U mnie najczęściej lądują w sałatce, pycha! W internecie masz masę dobrych przepisów ![]()
![]() |
![]() |
#2261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
MP, od krewetek można się uzależnić - SĄ PRZEPYSZNE!
![]() Co by tu zjeść na kolację.. chyba jogurt ![]()
![]() |
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ bedzie dopiero ok 21-22 z pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, przeszłaś wielką przemianę odkąd się pojawiłaś na wątku ![]() ![]() Też się zgłosiłam do TLII,ale mnie nie wzięli :P Mi tylko przydzielają wszelkie kosmetyki, ostatnio kijowego Fenjala, który ma brzydkie opakowania i śmierdzące zapachy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja przestałam sobie wmawiać,że moje rozdwojone końce to wina złego światła albo wady wzroku i zapisałam się do fryzjera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Grałyście w to? http://www.fabrykamuzy.pl/disco_polo_music_game ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
Monia dziękuję, nawet ne wiesz jak mnie podbudowują takie opinie
![]() ![]() heh... kolacji juz robic nie będę - jutro napadne go tymi krewetkami ;-p mam zakwasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne jasne to nasza zasługa, stawiasz flaszkę ![]() ![]() Ja mam zakwasy w ramionach, od trzymania puszki piwa ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Bania widzę Cię!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Zadomowienie
|
a pro po jedzenia zrobiłam risotto i ciasto z jabłkami i masą kajmakową ....
( od dziś miałam być na diecie) ![]()
![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Ok. 18 zjadłam pół szklanki jogurtu truskawkowego, a przed chwilą *___* mama zawołała mnie na mix sałat + kiełki + camember + suszone pomidory + sos winegret i jeden trójkąt pizzy
![]()
![]() |
#2269 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Monia wiem że sama do tego dążyłam, ale nie ukrywam, że to, że miałam (i mam ![]() ![]() DZIĘKUJĘ WAM!! ![]() ![]() Cytat:
![]() BANIA tez Cie widzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() i zeby miala pod gorke i ciezko bylo jej zmyslic ze niby wie o co chodzi, zadam pytanie - abstrakcje, np. co bedzie z pasztetami, albo czy Julian znajdzie faceta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jestem oblesna ![]() czemu nie masz gwiazdy na avku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do blogow, mialam dzis z jednym kilkuminutowe doswiadczenie, bylo to oczywiscie makelifeeasier. nie moge z tych zdjec. najbardziej chodzi mi o zdjecie: patrzcie jak trzymam kubek ![]() chyba ze lepie dwoma rekami, ale chodzic ciagle z kubkiem w dwoch rekach...? ![]() Cytat:
![]() ![]() honorata u Roberta?! ![]() Kurdę, myślę że nawet jeśli zna KAstę, to i tak by na nią nie poleciał ![]() wiem na pewno, że zna Ewę Farnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hmmm a jakby sie ozenil przed wylotem, to zona leci z nim, nie? ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- dajcie spokojnie nadrobic! barwy szczescia leca!
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Bańka, co to są małe smółki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Anno Banno:
O matko! Julian nie znajdzie NIGDY faceta, dziewczyny też, nie pozwolę na to! To mały misio bez siusiaka i tak ma pozostać do końca mojego życia ![]() Jezus to ściema, kręcił z Marią Magdaleną- aha, wydało się ![]() Ej Kasia Tusk to ma coraz gorsze te stylizacje, ja chyba wyłączam go z sub na facebooku, bo coraz gorsze te stroje, takie zachowawcze aż za bardzo. A ona te rękawiczki to miała z takim jakby skórkowym spodem, to może ograniczało poślizg, co nie zmienia faktu, że kubki w mc do kawy są małe. Ale lans musi być ![]() Bania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie, tego kolesia to nie bierz ![]() ![]() ![]() Wiecie, że moja koleżanka jak miała założony aparat na zęby, to tak sepleniła. No i poszła z tatą do sklepu, a sprzedawczyni "A to twoja córka?". A jej ojciec "Nieeee, na święta jest u nas, z domu dziecka ją zabraliśmy na trochę. Jest Rosjanką". A babka "Och jak pięknie, to bardzo fajnie" itp. i dała jej lakier do włosów ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-28 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xD A co, odrosty Ci sie pojawily ![]() ![]() hm, chyba nadal sa modne. dawno nie widzialam Edzi ani Mai . S., trandsetterek w kwestii ombre :P wiec ciezko mi powiedziec, kasia milczy ![]() a chcesz? moja siostra jest psycholem i teraz marza jej sie obre+ rozowe koncowki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jadlas duzo slodyczy i masz bransoletke lilou ![]() ![]() ![]() ![]() ja mysle ze ma wzwod do wewnatrz! i to wszystko przez to! Cytat:
![]() Aga, jestes moim mistrzem!!!! wstyd mi ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- dziewczyńskie kupki! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurdę, może Kasta siedzial gdzies dalej niz Honey? 2. ale z niego ANCYMONEK jak to przed chwila powiedziala Maria w MJM ![]() 3. ![]()
![]() |
![]() |
#2274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Ej, Kasia ma mini ombre!
![]() to chyba jest modne ;p w ogole dzisiejszy stroj dnia jest mega. juz pomijam caly zestaw ktory wybitnie mi sie nie podoba. ale szczegolnie krytycznie podchodze do zdjec, na jednym kasia jest bez plaszcza na dworze ![]() a na ostatnim wlosy ma przypruszone sniegiem ![]()
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam dokładnie tak samo jak Ty! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurczę, Ty zawsze jesz takie rarytasy ![]() ![]() to Ty jesteś moim mistrzem mając takie nogi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
ee, ja do niej nic nie mam
![]() ![]() a wiecie. co do blogow to mam jedna doswiadczenie nabyte pod wplywem % ![]() ![]() a ze spac nie moge i jest nuda to wam wszystko opisze, macie za kare ze mozecie spac a ja nie ;p trafilysmy do malego baru gdzie byla grupka pryszczatych chlopcow w sweterkach. my tez nie za ciekawie i nie za apetycznie wygladalysmy, wiec chyba wzieli nas za intelektualne bestie xD (czaicie to............ ![]() no i ladnie pieknie, ha ha hi hi, az tu nagle do baru wchodzi grupa przebojowych lasek w stylu seksu w wielkim miescie ale w polskim wydaniu ![]() ![]() i jak te laski wyciagnely aparat, najpierw zaczely pudrowac nosy i malowac rzesy a pozniej strzelac dziwne miny, wspolnie zrobilismy klasyfikacje słit foć ![]() ![]() w sumie wyroznilismy mniej wiecej takie slit focie. (agniesik, poniekad inspiracja dla mnie byla red lipstick i pare innych, ale ona tez ![]() słit focia twarzy ![]() ![]() grupowa słit focia, najbardziej chyba meczaca. trzeba sie do niej dlugo przygotowywac zeby dobrze wyjsc na tle kolezanek. zero pryszcza, tona tapety ![]() ![]() faszyn słit focia, wymaga zlożonych i skomplikowanych umiejetnosci mimicznych, i z reguly dlugich lub ew. doczepianych wlosow, bo trzeba zrobic dziubek i reke wlozyz we wlosy, udajac, ze niby nie dbam jak sa ulozone, a i tak wygladam ekstra! ciuchy z sieciowek dla lansu, ale raczej rzadzi bazarrrrr ![]() faszyn slit focia hard uuu tu juz wersja dla trandsetterek, w drogich ciuchach z second handu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze sa tap madl słit focie, to juz lans jak kolezanka ma jakas lepsza lustrzanke i potrafi dodac do zdjecia znak wodny, i mozna wtedy wpisac pierdupierdu photography i huraaa jestem modelka! poza ma przedstawiac emocje a przedstawia niemoc walniecia kupki xD na zwienczenie tej milej alkoholowej pogawedki je.buam im słit focie /na ktorej nie wyszli tak słit ![]()
![]() |
#2279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mialam wynik ponad 7,000 , myślę, że nieźle, najwięcej trudnoci sprawiają mni zdjęcia ![]() ![]() classic, boys, bayer full idą mi ekstra ![]() hm, ale to dobry test przed "jaką to melodią" ![]() myślę, że Pan Nutka byłby pod wrazeniem mojej osobowosci ![]() Cytat:
![]() co z tego ze jestem szczupla skoro miesnie mam sflaczale ![]() 2. kochana moja! pogadamy jak bede po ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() mysle ze jakbym Cie zobaczyla na basenie czy na plazy to chyba bym zanurkowala na godzine ze wstydu ![]() brawo brawo brawo !
![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
Aniabaniaa
Lilou sie zgadza ale te słodycze?! to ja nie wiem skąd?!jadać jadałam (i nadaj jestem) ale umiarkowanie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.