Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 14:47   #2191
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ubrałam dopasowaną białą koszulę, podwinęłam rękawki do tego moje rurki z kokardkami i jadę na mecz

Monia.. pewnie będziesz wiedziała. Mój lekarz kazał mi brać Alvesco, ale zastrzegł, że po wziewach mam umyć zęby albo wypłukać buzię. O co chodzi?!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 15:11   #2192
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
haha moniaaa - ogladałam ale jakoś nigdy nie kusiło mnie żeby tam zadzwonić
A oglądałaś to pod wpływem alko?

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ubrałam dopasowaną białą koszulę, podwinęłam rękawki do tego moje rurki z kokardkami i jadę na mecz

Monia.. pewnie będziesz wiedziała. Mój lekarz kazał mi brać Alvesco, ale zastrzegł, że po wziewach mam umyć zęby albo wypłukać buzię. O co chodzi?!
Chyba chodzi o higienę-żeby nie dostać pleśniawek itp.

Dopasowana koszula i rurki,prosty i fajny zestaw
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 15:33   #2193
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tibb Pokaż wiadomość
Mi się właśnie skończył a na wadze +0,5kg..
Może w cyckach siedzi woda? Mi się utrzymuje waga jeszcze tak tydzień po @.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ej odwalcie się od krusu
Moi rodzice mają dzierżawę,więc jesteśmy na krus-ie

Wróciliśmy w nocy z imprezy, zostawiłam komórkę w taksówce więc postawiłam wszystkich na nogi. Taksówkarz zadzwonił do mojej koleżanki,która podjechała po niego na postój i mi przywiozła. Dobre ma serduszko,nie? Dobrze,że mam złom to nikt się na niego nie połasił
Monika... To Ty bądź grzeczna Już i tak masz w życiu lepiej!

No pewnie, że ma dobre serduszko Ja to bym się chyba załamała, jakbym zostawiła gdzieś telefon, tam jest tyle zboczonych zdjęć Jakby mi się popsuł, to nawet bym go nie dała do naprawy, bo bym się bała, że ktoś je zobaczy

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-26 o 15:34
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 17:14   #2194
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
MP, Konkretną paremię gałganie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Już sobie zinterpretowałam
temu pytałam jaka chciałaś bo kiedyś coś takiego przerabiałam Gałganie
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
To my wypijemy same za Twoje zdrowie

Dziewczyny, (jak na wątek o odchudzaniu przystało) macie zamiar kiedyś chrzcić dzieci? Bo ja np. uważam, że Kościół to złodziejska i wyrachowana instytucja i ,szczerze powiedziawszy, mam zamiar odciąć się od niej w przyszłości
Moja Mała ma chrzest

W ogóle co tu jakoś tak dziwnie sie zrobiło? Kościół, KRUS, itd.....

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Jestem już po egz , jak zdam te dwa ostatnie to wkońcu będzie trochę luzu , niedługo się okaże
Zdasz i bedziesz miała spokój na pewno

weekend w szkole..... Mam problemy z koncentracją i nie potrafie skupić się na wykładach

Ale ok 3 dni na wadze 58! A do moich urodzinek zamierzam mieć 55, a to juz niedługo

Aaaaaaaaa!!! Jutro do pracy....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 18:34   #2195
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
To brzmi jak opis jakiegoś patologicznego związku- normalnie wyobraziłam sobie melinę, Ania i TŻ śpią pijani jak bela, bród, smród itp.
Mój TŻ się kiedyś porzygał przez sen Ale nie po pijaku. Dobrze, że leżał na boku, bo by się chyba udusił.

U mnie też na pewno byłaby presja otoczenia, np. moi rodzice uważają, że ślub cywilny, to nie ślub, tylko rejestracja związku Tak samo podpisanie aktu apostazji uważają za wielką głupotę i twierdzą, że takie osoby będą żałować na starość I ja tam nie mam zamiaru chrzcić dziecka, niech sobie samo wybierze religię jak człowiek rozumny, a nie będę w nim szczepić od razu wirusa wiary, żeby uśpić jego czujność i myślenie- chciałabym, żeby moje dziecko czytało i myślało, a jak zacznie rozważać o wierze i religii, to niech sięgnie po Biblię, a nie idzie na lekcję religii, gdzie robi się pranie mózgu.
1. a przed, na zakupach , gdy tz ladowal piwo do wozka z niesmakiem powiedzialam, eeee, piwo, ja bym wolala wodke
to dopiero patologia

2. boze Agniesik jakaś Ty mądra, chyba zotane Twoja fanka o ile juz nie jestem xD a tak powanie, to zgadzam sie z kazdym slowem. religia jako lekcja w szkole to syf i nic wiecej, a jak jeszcze weszla do sredniej, to juz w ogole cyrki sie dzieja. sisotra raz dostala dwoje na koniec, bo ksiadz nie widzi jej w kosciele - ekstra nie ma to jak srednia koncowa obnizona przez religie
etyka moze bylaby dobrym pomyslem - ale nie etyka prowadzona przez ksiezy lub przez nawiedzone katechetki niby miala byc zapewniona, dla tych osob, ktore nie chcodza na religie. ale jakos nic o tym nie slychac

Cytat:
Edit: Właśnie moja siostra napisała, że dostała 100zł mandatu od sokistów za przejście po torach Cwaniaki, chodzą dzisiaj po cywilnemu Ma za swoje.
dobrze jej tak!
Cytat:
Ja jak mam @, to tyję nawet do 3 kilogramów, mam wtedy wielką depresję i czuję się mega paszteciarsko
ja tak samo i nie robie wtedy kupy
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Szukam nowej pracy, wyobrazcie sobie ze wlascicielka jednego salonu zaprosila mnie na rozmowe przez smsa, napisala go o godzinie 00:30 w nocy! a mialam przyjsc na nastepny dzien. Wtf??

niepowazna! i taka osoba mialaby byc przelozona, masakra :P
Cytat:
ja chyba też muszę tak zrobić. wczoraj wciągnęłam redd'sa, chrupki bekonowe i snikersa. wszystko przez @

Ja z tego,że jestem osobą nie wierzącą, nie chcę chrzcić tak małego dziecka. chcę dać jej wybór. jak będzie już większa i będzie rozumiała co nieco.a nie z góry narzucać jej wiarę.
ja zostałam ochrzczona i nie miałam wyboru, a jak podrosłam to zrozumiałam,że Boga nie ma i tyle.
1. wyciagnelas, ale pewnie nic nie zjadlas!
2. a Twoja rodzina, rodzina TZa - wierza, czy nie wierza
Cytat:
Napisane przez Tibb Pokaż wiadomość
Mi się właśnie skończył a na wadze +0,5kg..
pewnie Ci w cycki poszlo, ciesz sie
Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Właśnie pije soczek pomidorowy z pieprzem, powinnam zabrać się do nauki ale strasznie mi się nie chce Poćwiczyłam dziś trochę: 20 min hula hop + 100 brzuszków i 50 przysiadów - wiem, wiem że to nic wielkiego ale małymi kroczkami może dotrwam z katarem do wieczornych ćwiczeń i kolejnego dnia A6W
pycha
wykonalas sporo cwiczen, co Ty gadasz ze malo:P
Cytat:
Mogła od razu rozmowę kwalifikacyjną przeprowadzić przez telefon, po co się ograniczać jedynie do smsa w środku nocy?
hehehee, no, albo droga smsowa
Cytat:
Myślałaś,że ta mokra plama to co to?

Wróciliśmy w nocy z imprezy, zostawiłam komórkę w taksówce więc postawiłam wszystkich na nogi. Taksówkarz zadzwonił do mojej koleżanki,która podjechała po niego na postój i mi przywiozła. Dobre ma serduszko,nie? Dobrze,że mam złom to nikt się na niego nie połasił

A potem na fazie oglądaliśmy nocną audycję wróżek. Ledwo się powstrzymałam przed zadzwonieniem Oglądałyście to kiedyś?
1. ze nie siki
2. ooo boze jakby ktos obcy poczytal sobie moje smsy, tooooooo....... brrr! dobrze ze telefon trafil do Ciebie z powrotem!
a pan taksowkarz to slodziak i moj bohater na dzis!

3. HAHAHAHAH! Ogladalam to! boski jest ten program niestety nigdy nie zadzwoniam

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 18:42   #2196
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, co miało znaczyć to: "i kto to mówi"
Laura, chowaj pałę

Bo napisałaś tak:
Cytat:
Monia, a nie jesteś przed @? Albo.. Twój organizm daje Ci do zrozumienia - DOŚĆ DZIEWUCHO, bo wyglądasz jak milion dolarów! Masz taką kochaną buzię , a ciało na zdjęciach też wygląda dobrze!
a wlaśnie to samo mogłybyśmy napisać Tobie, też czepiasz się sama siebie, że nie możesz schudnąć, patrząc na Twoje zdjęcia też mogę stwierdzić, że swietnie wygladasz, a Twoj organizm buntuje sie przed chudnieciem

Stary 2012-02-26, 19:03   #2197
kselijka
Raczkowanie

Boże! Ale tu z Wami wesoło! Jak Was sobie podczytuje w przerwie na naukę, to jakoś lepiej mi potem idzie Zjadłam na kolacje jajko i do tego 2 rafaella - spłonę w piekle za takie łączenia
Na dziś koniec z jedzonkiem wypije sobie miętkę albo czerwoną tea za chwilkę i starczy... Oby jutro z dietką szło lepiej - zakładam zeszyt i będę liczyć kcal. Kurde, ambitnie... Fajnie, że już idzie wiosna będzie można trochę pobiegać, chciałabym zacząć od połowy miesiąca
Jeszcze dziś chwila ćwiczeń przed snem - odpuścić hula-hop czy nie odpuścić Może włączę za jakąś godzinkę romansidło i sobie trochę pokręcę Wracam do książek... Miłego wieczoru Kochane

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 19:04   #2198
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
W ogóle co tu jakoś tak dziwnie sie zrobiło? Kościół, KRUS, itd.....
Czemu dziwnie? Przecież to są tematy, o których rozmawia się na co dzień, a nie wymagają jakiegoś większego wysiłku umysłowego tak czy siak

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. a przed, na zakupach , gdy tz ladowal piwo do wozka z niesmakiem powiedzialam, eeee, piwo, ja bym wolala wodke
to dopiero patologia

2. boze Agniesik jakaś Ty mądra, chyba zotane Twoja fanka o ile juz nie jestem xD a tak powanie, to zgadzam sie z kazdym slowem. religia jako lekcja w szkole to syf i nic wiecej, a jak jeszcze weszla do sredniej, to juz w ogole cyrki sie dzieja. sisotra raz dostala dwoje na koniec, bo ksiadz nie widzi jej w kosciele - ekstra nie ma to jak srednia koncowa obnizona przez religie
etyka moze bylaby dobrym pomyslem - ale nie etyka prowadzona przez ksiezy lub przez nawiedzone katechetki niby miala byc zapewniona, dla tych osob, ktore nie chcodza na religie. ale jakos nic o tym nie slychac

ja tak samo i nie robie wtedy kupy
Chciałaś łoić z TŻ sama wódę w domu? Ty żulu

Mój ksiądz od religii, to jakiś zbokol, podrywa wszystkie dziewczyny i nic go nie odstrasza xDDDDD Kiedyś do dziewczyny z równoległej klasy tak się przyczepił, że powiedział jej, że dostanie 5 z religii na koniec, jak pojedzie z nim na kręgle. Palant Ja bym mu powiedziała, żeby sobie kręgiel w d. wsadził, jak tak szuka wrażeń I jeszcze bym do dyrektora poszła.

Ja też

Czas edycji: 2012-02-26 o 19:07
Stary 2012-02-26, 19:32   #2199
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że ma dobre serduszko Ja to bym się chyba załamała, jakbym zostawiła gdzieś telefon, tam jest tyle zboczonych zdjęć Jakby mi się popsuł, to nawet bym go nie dała do naprawy, bo bym się bała, że ktoś je zobaczy

Moja mama (vel dżaba, tak ją nazywamy) przejęła ostatnio mój stary telefon, pousuwałam zboczone foty, ale reszta została, bo nie miałam czasu na resety i inne głupoty. Potem dżaba opowiadała mi, że robiła nim zdjęcie, więc trafiła do galerii, oglądały z koleżanką moje zdjęcia, ale ona nie chciała, bo bała się że trafi na jakieś moje nagie foty, nagie foty TŻta czy jakieś inne
ona sama jest inna

Cytat:
to dopiero patologia

Też tak mam z agniesikk, chciałabym byc jej dzieckiem i siostrą Juliana Mądre dziewcze
Oj tam patologia, najpierw trzeba zaspokoić podstawowe potrzeby, żeby potem zająć się tymi wyższymi!

JA ZINTERPRETOWAŁAM CIĘ!
Tak naprawdę sam fakt, że przyszedł Ci do głowy wzwód do wewnątrz wynika z podświadomej ciągłej potrzeby seksu, a ten penis w środku oznacza spełnienie i wieczny orgazm.

Cytat:
Boże! Ale tu z Wami wesoło! Jak Was sobie podczytuje w przerwie na naukę, to jakoś lepiej mi potem idzie Zjadłam na kolacje jajko i do tego 2 rafaella - spłonę w piekle za takie łączenia
Na dziś koniec z jedzonkiem wypije sobie miętkę albo czerwoną tea za chwilkę i starczy... Oby jutro z dietką szło lepiej - zakładam zeszyt i będę liczyć kcal. Kurde, ambitnie... Fajnie, że już idzie wiosna będzie można trochę pobiegać, chciałabym zacząć od połowy miesiąca
Jeszcze dziś chwila ćwiczeń przed snem - odpuścić hula-hop czy nie odpuścić Może włączę za jakąś godzinkę romansidło i sobie trochę pokręcę Wracam do książek... Miłego wieczoru Kochane
zakładałam zeszyty pierdyliardy razy, prowadze jeden dzień i koniec
A miałam taki ładny z hello kitty, specjalnie po to kupiony
Miałyście tak w dzieciństwie, że ładne zeszyty były przeznaczane na coś ważnego, fajniejszego niż szkoła? No więc zeszyt z Hello Kitty był za dobry jak na te pierdoły których codziennie wysłuchuję, został stworzony do celów wyższych
Jaki Ty masz zeszyt?

Cytat:
Czemu dziwnie? Przecież to są tematy, o których rozmawia się na co dzień, a nie wymagają jakiegoś większego wysiłku umysłowego tak czy siak
Dokładnie, lubię sobie pogadać na takie tematy światopoglądowe i poczuć się, jakbym miała na cokolwiek wpływ

W ogóle kobity mam problem. Ubieram sie nudno i jakoś tak bez szału, za staro na moje 22 lata. Ale nie czuję się też ani na kolorowe strone, ani na typowo sportowy styl, a do zestawów typu fajne legginsy plus tunika nie mam figury.
Czuję się staro i brzydko

A jak mam @ (dzisiaj) to robię najwięcej kupy ever, myślałam że wszyscy tak mają .
Stary 2012-02-26, 19:38   #2200
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
jajko i rafaello, niezle laczenie, to fakt xD

daj znac co z tym zeszytem. nie znam osoby, ktora solidnie by do tego podchodzila ja zawsze szlam do empiku, kupowalam sobie fajny i wypsiony zeszyt, robilam ladna pierwsza strone, po czym yyyy nastepowal koniec moich zapiskow :P mam kilka takich zeszytow xD

jakie romansidlo ? napisz jaki film bedziesz ogladala

ja dzis ogladam kac vegas, ze wzglad na ostatni miesiac to raz, i dwa, ze wzglad na to, ze chce do las vegas, o. teraz , juz

ja ostatnio ogladam "holiday" z judem law boze jak ja go kocham i z cameron diaz, o dziwo podobala mi sie w tym filmie, choc nie byla to postac typowa dla tej aktorki. grala tam jeszcze kate winslet, ktora ostatnio polubiam, za sprawa filmu "w drodze do szczescia" gdzie zagrrala u boku, uwaga..... Leoooo DiCaprio - a on tam swietnie zagral, bardzo mi sie podobalo film smetny i dolujacy - zawsze doszukuje sie metafor, nawet na lejdis plakalam podczas gdy sala kinowa wyla, ale ze smiechu

co do Leo. Wyobrazacie sobie, ze on wybiera sobie laski wg jakiegos standardu ? ma same smukle , wysokie blondi modelki! ejjj leo, daj szanse innym

Cytat:

Chciałaś łoić z TŻ sama wódę w domu? Ty żulu

Mój ksiądz od religii, to jakiś zbokol, podrywa wszystkie dziewczyny i nic go nie odstrasza xDDDDD Kiedyś do dziewczyny z równoległej klasy tak się przyczepił, że powiedział jej, że dostanie 5 z religii na koniec, jak pojedzie z nim na kręgle. Palant Ja bym mu powiedziała, żeby sobie kręgiel w d. wsadził, jak tak szuka wrażeń I jeszcze bym do dyrektora poszła.

Ja też
1. moje ulubione, czuje, ze na strosc bede zrzedzaca baba z przystanku ktora chodzi w kaszkiecie, gada sama do siebie i zagaduje ludzi z gazetami

2. to samo do mnie powiedzial

3. moj smierdzi nalewka i ma romans z dyrektorka, serio, nawet w gazecie o tym kiedys pisali

Stary 2012-02-26, 19:54   #2201
aniabaniaa
Zakorzenienie

ach, nasza Honorata skarbek, pelzam teraz po pokoju żeby stlumic smiech, bo rodzina pewnie mysli, ze mam schizofrenie, raz wyje z rozpaczy, raz ze smiechu, nie jem obiadu, ciasta musze popelzac
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Też tak mam z agniesikk, chciałabym byc jej dzieckiem i siostrą Juliana Mądre dziewcze
Oj tam patologia, najpierw trzeba zaspokoić podstawowe potrzeby, żeby potem zająć się tymi wyższymi!
wlasnie, niby taka madra, a o piramidzie maslowa nie slyszala, Ty sie lepiej dziecko ucz do matury xD
Cytat:
JA ZINTERPRETOWAŁAM CIĘ!
Tak naprawdę sam fakt, że przyszedł Ci do głowy wzwód do wewnątrz wynika z podświadomej ciągłej potrzeby seksu, a ten penis w środku oznacza spełnienie i wieczny orgazm.
Śmietanka, swieny z Ciebie psychoanalityk,
chyba pojde na seksterapie
choc na dzien dzisiejszy mam dosc facetow, wzwodow i interpretowania ich zachowan, chyba jestem dzisiaj feministka, zaraz poszukam jakiejs opiniotworczej wypowiedzi odnosnie wieku emerytalnego, ustosunkuje sie do niej, i hejjaaaa na manife w sumie 8 marca juz wkrotce, zas beda czekoladki

Cytat:
Miałyście tak w dzieciństwie, że ładne zeszyty były przeznaczane na coś ważnego, fajniejszego niż szkoła? No więc zeszyt z Hello Kitty był za dobry jak na te pierdoły których codziennie wysłuchuję, został stworzony do celów wyższych
Jaki Ty masz zeszyt?
aaaaaaaaaaaa kocham to słowo i ja pierdziele, o cholera i o kurde i pozostale wiesniackie xD

ja tez zawsze szlam w strone hello kitty, do czasu gdy smierdzaca seria twiligght zawladnela empikiem i wszystkimi papierniczymi w okolicy apropo, lubicie zmierzch

ostatnio lubie miec zeszyty gladkie, ale w oczo.ebnych kolorach neon mam nie tylko w szafie ale i w tornistrze
lubie jeszcze psychiczne okladki z happy tree friends, bylam ich fanka, nawet mialam na dzwonku ta psychiczna melodyjke raz jeden chlopak zrobil mi miejsce w tramwaju jak zadzwonil telefon; byl przerazony, albo sobie wkrecam :P
Cytat:
Dokładnie, lubię sobie pogadać na takie tematy światopoglądowe i poczuć się, jakbym miała na cokolwiek wpływ

W ogóle kobity mam problem. Ubieram sie nudno i jakoś tak bez szału, za staro na moje 22 lata. Ale nie czuję się też ani na kolorowe strone, ani na typowo sportowy styl, a do zestawów typu fajne legginsy plus tunika nie mam figury.

A jak mam @ (dzisiaj) to robię najwięcej kupy ever, myślałam że wszyscy tak mają .
1. boze moi rodzice ciagle o tym gadaja, mam to po nich, lapie sie tez na tym, ze powtarzam to co uslysze od nich
2. hmmmm ja zawsze uwazalam ze legginsy i tunika sa dla kazdego :P
a jak sie teraz ubierasz, na jakie stawiasz kolory? masz jakas wizje siebie na wiosne? przydaloby sie odswiezyc szafe, myslalas juz nad jakimis ubraniami? pisz, cos wymyslimy
tu cekin, tam cekin, brokatowe szpilki, bedzie dobrze
3.
ja przed @ nie robie kupy tydzien przed @ jest beznadziejny, czuje sie jak prawdziwa wielka i gruba BAAANIAA
a w drugim dniu tez robie najwiecej kupy ever, w skali cyklu :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 20:02   #2202
Loriette
Zakorzenienie

Bania, BŚ - mam to samo co Wy z @ i tą kupową sprawą! Bałam się, że jestem w tym osamotniona, a tu proszę!

Wróciłam z meczu, wtopiliśmy 0:3, na konferencji prasowej trener przepraszał za swoich zawodników, ale i tak ich kocham
Do tego było tylu fajnych facetów wokół, że od jutra biorę się do kupy i robię ze swojego ciała bóstwo, żeby potem znowu nie usłyszeć: "Kochanie jesteś piekna, ale szczuplejsza byłabyś jeszcze większą laską", a ja potem zrzucę 8kg.. ooj co to, to nie!

Dobra, wygadałam się.. lecę spać, bo jutro 6:30 jest moja

Stary 2012-02-26, 20:27   #2203
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
A oglądałaś to pod wpływem alko?
eeee... nie

Cytat:
1. wyciagnelas, ale pewnie nic nie zjadlas!
2. a Twoja rodzina, rodzina TZa - wierza, czy nie wierza
niestety, ale zjadłam...
moi rodzice są nie wierzący, moja siostra też. Tża rodzice są wierzący ale nie praktykujący

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 20:55   #2204
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
co do Leo. Wyobrazacie sobie, ze on wybiera sobie laski wg jakiegos standardu ? ma same smukle , wysokie blondi modelki! ejjj leo, daj szanse innym
Ja nigdy nie wiem skąd on te lachony bierze, on jest taki okropnyyy strasznie go nie lubię, nie mój typ
Jude Law też nie.
Jestem jedyną fanką Pamiętników Wampirów, która woli Stefana

Cytat:
moje ulubione, czuje, ze na strosc bede zrzedzaca baba z przystanku ktora chodzi w kaszkiecie, gada sama do siebie i zagaduje ludzi z gazetami
ja też, lubię sobie pogadać z takimi starszymi panami w kolejkach do lekarza

Aaaaaa właśnie, chcecie piątkową śmietankowośc dnia?

Byłam u lekarza, ale mój lekarz jest też lekarzem sądowym. To była pilna wizyta więc zostałam po prostu wciśnięta w grafik, jak się okazało- w trakcie sądówek. W poczekalni byliśmy:
-ja (nieskromnie zacznę od siebie )
-5 uroczych panów w kajdankach
-8 policjantów
-5 facetów na warunkowym zwolnieniu.

Spostrzeżenia:
-kiedy chłopak obok opowiada jak zabił członka gangu krakowiaka skacząc po nim na przystanku autobusowym- nie masz pojęcia co robisz na prawie
-panowie znają kodeks karny o wiele lepiej niż ja, cytowali sobie poszczególne paragrafy, pouczająca lekcja
- naturalnie Ci z kajdankami (plus policja) wchodzili pierwsi, zostali tylko ci na warunku
-wiecie ile uroku osobistego potrzeba, żeby przekonać 5 kryminalistów, że to JA powinnam teraz wejść, bo spiesze się do pracy?
-lekarz później zdziwił się że mnie przepuścili, bo jak stwierdził "zazwyczaj są agresywni"

uwielbiam moją przychodnię

Cytat:
ach, nasza Honorata skarbek, pelzam teraz po pokoju żeby stlumic smiech, bo rodzina pewnie mysli, ze mam schizofrenie, raz wyje z rozpaczy, raz ze smiechu, nie jem obiadu, ciasta musze popelzac
Nie Honorata, ale Honey!!!

Cytat:
Śmietanka, swieny z Ciebie psychoanalityk,
chyba pojde na seksterapie
choc na dzien dzisiejszy mam dosc facetow, wzwodow i interpretowania ich zachowan, chyba jestem dzisiaj feministka, zaraz poszukam jakiejs opiniotworczej wypowiedzi odnosnie wieku emerytalnego, ustosunkuje sie do niej, i hejjaaaa na manife w sumie 8 marca juz wkrotce, zas beda czekoladki
Ja chcę iść z Tobą! Przynajmniej nie będę musiała już depilowac nóg, uff.

Cytat:
ja tez zawsze szlam w strone hello kitty, do czasu gdy smierdzaca seria twiligght zawladnela empikiem i wszystkimi papierniczymi w okolicy apropo, lubicie zmierzch
Ja nie lubiłam, obejrzałam pierwsze 2 części dla jaj, a potem miałam sen, o którym tu pisałam- śniło mi się, że jadę ze stefanem z pamiętników wampirów na ślub belli i edwarda zezmierzchu i MUSIAŁAM iść do kina to zobaczyć Moja podświadomość kocha zmierzch

Cytat:
2. hmmmm ja zawsze uwazalam ze legginsy i tunika sa dla kazdego :P
a jak sie teraz ubierasz, na jakie stawiasz kolory? masz jakas wizje siebie na wiosne? przydaloby sie odswiezyc szafe, myslalas juz nad jakimis ubraniami? pisz, cos wymyslimy
No właśnie ja się ubieram strasznie zachowawczo. Lubię klasykę i prostotę, zestawienie granatowego z białym, błękitne koszule, dużo czarnego, granatowe i czerwone sweterki i dużo sukienek Nie pasują mi luźne bluzki, muszę mieć coś dopasowanego w talii. Szukam jakichś fajnych blogów, lubię taki typowo francuski, dość naturalny styl, ale nie mam żadnych inspiracji Przeżywam okres nudy i w sklepach nic mi się nie podoba, już nawet moja idolka Kasia Tusk mnie tak nie fascynuje

Cytat:
Wróciłam z meczu, wtopiliśmy 0:3, na konferencji prasowej trener przepraszał za swoich zawodników, ale i tak ich kocham
Do tego było tylu fajnych facetów wokół, że od jutra biorę się do kupy i robię ze swojego ciała bóstwo, żeby potem znowu nie usłyszeć: "Kochanie jesteś piekna, ale szczuplejsza byłabyś jeszcze większą laską", a ja potem zrzucę 8kg.. ooj co to, to nie!
nadal nie wiem jak ktokolwiek może tak powiedzieć
Cytat:
eeee... nie

niestety, ale zjadłam...
moi rodzice są nie wierzący, moja siostra też. Tża rodzice są wierzący ale nie praktykujący
uwielbiam wieśniackie programy po pijaku, zwłaszcza pamiętniki z wakacji i inne takie

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-02-26 o 20:57
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 23:51   #2205
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, BŚ - mam to samo co Wy z @ i tą kupową sprawą! Bałam się, że jestem w tym osamotniona, a tu proszę!

1. nie pytajcie, kiedy bede o was myslala
2. aaa odnosnie Twojego ubioru na ten mecz, mialam pytac wczesniej, jednak zapomnialam jakie buty zalozylas?
bo aby wyeksponowac te urocze kokardki, musialabys chyba zalozyc baletki,a w nich jeszcze lekko pizga
ej, apropo butow, chodzicie do dajczmana? mam z dzis, a wlasciwie to z wczoraj :P takie wspomnienie z deichmana, jak tz (?) chce mi kupic buty, takie rozowe spilki, szpilka jest jakby korkowa. kojarzycie? sama nie wiem co o nich myslec, wydawaly mi sie boskie, ale perspektywa trzymania ich w garderobie jakos mnie przerosla - na impreze jakos mi sie nie widza, do czego moglabym je nosic ta korkowa szpila jest urocza, ale jakas niepraktyczna jesli chodzi o dopasowanie jej do jakis okazji ;p

tak czy inaczej teraz mam, trzeba bylo korzystac poki mialam okazje xD

a co do dalszej czesci z punktu drugiego, to brak slow. Ty jezdzisz na mecze siatkarskie, si? siatkarze wydaja sie byc porzadnymi facetami bierz sie za jakiegos madrego, przystojnego, uroczego, blyskotliwego i takiego, ze nam szczeny opadna do podlogi, julian wypadnie za parapet z wrazenia, a kolezanka siostry Psyhe zostanie potracona przez rowerzyste ktorym bedzie szefowa ewelki a za nia traktorem bedzie jechal rolnik z apteki Moni ; tak bedzie xD chyba pora spac
Cytat:
aa to luz. dobrze Ci sie trafilo, nie musisz sie zmagac z rodzinna szarancza moherow :P
Agnes! co tak Cie tu malo co z Toba?
Cytat:
Ja nigdy nie wiem skąd on te lachony bierze, on jest taki okropnyyy strasznie go nie lubię, nie mój typ
Jude Law też nie.
Jestem jedyną fanką Pamiętników Wampirów, która woli Stefana
noooooooooooo Leo to oblech, tez go nie lubie kojarzy mi sie z oblesnym przepoconym t shirtem i bebechem wywalonym przed telewizorem, nogami opartymi o jakis podnozek jakos niegdy nie jaralam sie ani nim ani titanicem :P ale we wspomnianej przeze mnie wczesniej "drodze do szczescia" stworzyli z kate na tyle fajne postaci, ze na jakis czas zapomnialam o tandetnym titanicu :P (sorry Agnes! nie lubie tego filmu;p i celine dion i tej piosenki)

a wiecie, wiecie? nie mialam pojecia kto to stefan i jak wyglada, dla tych co tez tak maja, uwaga,

tadammmm

stefan w roli glownej
malo tego, mam wiesci, ze stefan jest polakiem, tylko urodzonym w USA, moj wscibski nos wyczail wszystko, jego matka ma na imie Agnieszka, mysle ze pokochalaby nasza Honey tak jak ona kocha jej syna
ciekawe, czy jest dumny ze swoich korzeni, zna na pamiec jestes szalona i wszystkie hity ich troje, czy spiewal razem z majka jezowska: hula-li! po polu! i pili ka-ka-o! i czy przy goleniu mysli o mietku foggu?
Cytat:
ja też, lubię sobie pogadać z takimi starszymi panami w kolejkach do lekarza

Byłam u lekarza, ale mój lekarz jest też lekarzem sądowym. To była pilna wizyta więc zostałam po prostu wciśnięta w grafik, jak się okazało- w trakcie sądówek. W poczekalni byliśmy:
-8 policjantów

Spostrzeżenia:
-kiedy chłopak obok opowiada jak zabił członka gangu krakowiaka skacząc po nim na przystanku autobusowym- nie masz pojęcia co robisz na prawie
-panowie znają kodeks karny o wiele lepiej niż ja, cytowali sobie poszczególne paragrafy, pouczająca lekcja
- naturalnie Ci z kajdankami (plus policja) wchodzili pierwsi, zostali tylko ci na warunku
-wiecie ile uroku osobistego potrzeba, żeby przekonać 5 kryminalistów, że to JA powinnam teraz wejść, bo spiesze się do pracy?
-lekarz później zdziwił się że mnie przepuścili, bo jak stwierdził "zazwyczaj są agresywni"

1. ja tez czasami lubie, a czasami mnie wku.rwiaja ;p

2. nie mam pytan!
choc w sumie to lekka paranoja niby fajnie, ze Cie wcisnal w grafik, ale spoko, isc do lekarza i tafic miedzy kryminalistow, w dodatku uslyszec od lekarza tekst taki jak uslyszalas Ty? piekna groteska, jeszcze tylko kota behemota tam brakuje;p
Cytat:

Nie Honorata, ale Honey!!!

Ja chcę iść z Tobą! Przynajmniej nie będę musiała już depilowac nóg, uff.

Ja nie lubiłam, obejrzałam pierwsze 2 części dla jaj, a potem miałam sen, o którym tu pisałam- śniło mi się, że jadę ze stefanem z pamiętników wampirów na ślub belli i edwarda zezmierzchu i MUSIAŁAM iść do kina to zobaczyć Moja podświadomość kocha zmierzch
1. apropo, wiecie ze Honey zna się z Mrozem? widzialam w super słodkich urodzinach jak ze sobą gadali
;p Agniesik, myslisz, ze Kasta tez ?
i Honey tez chyba zna Roberta M, bo kolezanka mojej siostry chyba widziala ja u niego w wteledysku
xD

2. spoko ja ogolilam dzisiaj, ale zaczynam zapuszczac, pozniej zaloze rajstopy 15 den, zeby ten busz wyeksponowac pojde pod prad, a co. kto powiedzial, ze po rozstaniu lub w fazie klotni trzeba wygladac jaki milion dolarow. ja w ramach buntu przestane golic nogi i manife zalicze, gozdzika dostane, a jak zrobie ladny transparent, to i w wiadomosciach wystapie

3. pamietam ten sen, jest na drugim miejscu wizazowych snow, pierwsze okupuje sen Agnes i Śmietanie na poligonie

Cytat:
No właśnie ja się ubieram strasznie zachowawczo. Lubię klasykę i prostotę, zestawienie granatowego z białym, błękitne koszule, dużo czarnego, granatowe i czerwone sweterki i dużo sukienek Nie pasują mi luźne bluzki, muszę mieć coś dopasowanego w talii. Szukam jakichś fajnych blogów, lubię taki typowo francuski, dość naturalny styl, ale nie mam żadnych inspiracji Przeżywam okres nudy i w sklepach nic mi się nie podoba, już nawet moja idolka Kasia Tusk mnie tak nie fascynuje
na chwile obecna mam tak zorana czache, ze na mysl o typowo francuskim stylu przychodzi mi do glowy lansowanie sie po miescie z beretem i bagietka pod pacha
Ale piszesz serio, że Kasia to Twoja idolka? ona sie mega staro ubiera wg mnie ;p
czuje ze przysni mi sie wizja tego, co powinnam Ci odpisac

tymczasem ide spac w przekonaniu, że faceci to capy, cwele i uwaga, czopki tez mi przyszlo do glowy
spijcie slodko zboczone pączki

Stary 2012-02-27, 07:45   #2206
kselijka
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane!

bita smietana - specjalnie wczoraj byłam po zeszyt i kupiłam w takie misiaki friendsy przesłodki jest!

aniabaniaa - też miałam kilka takich "specjalnych" zeszytów i niestety nie były zbyt długo w centrum uwagi Ale... to nowy zeszyt! nowy tydzień, nowy poniedziałek i wgl no kurde, ja chcę w końcu schudnąć! No ile tak można żyć... Nie zabrałam sie wczoraj za kręcenie kółkiem ale na dobranoc obejrzałam "listy do M" w sumie wcześniej nie widziałam, a słyszałam, że fajny - idzie wiosna ostatnio moment, żeby obejrzeć świąteczne filmy

Dziś, po porannym ważeniu odnotowałam w moim nowym super zeszyciku spadek -0,3kg! Cieszę się jak dziecko - w sumie fajnie by było gdybym odnotowywała takie codzienne spadki
Mam ochotę zjeść na śniadanko podpieczoną w piekarniku połowę bułki z tuńczykiem, kukurydzką, pomidorkiem i oliwką Wiem! Zjem, oblicze na ilewazy.pl (polecam tą stronkę dziewuszki! ) kcal - zapisze w zeszycie i potem będę już grzecznie wybierała jedzonko

Stary 2012-02-27, 08:19   #2207
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Marzy mi się taka ładna dopasowana biała bluzka ale nigdzie nie mogę takiej znaleść. Świetna była ta co chyba psyhe wstawiała zdj z bloga Beauty Fashion Shopping ale to było body a ja chciałabym zwykłą

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ale ok 3 dni na wadze 58! A do moich urodzinek zamierzam mieć 55, a to juz niedługo
a kiedy masz urodzinki? jak się weźmiesz za siebie to 3 kg zrzucisz raz dwa
Cytat:
daj znac co z tym zeszytem. nie znam osoby, ktora solidnie by do tego podchodzila ja zawsze szlam do empiku, kupowalam sobie fajny i wypsiony zeszyt, robilam ladna pierwsza strone, po czym yyyy nastepowal koniec moich zapiskow :P mam kilka takich zeszytow xD
ja prowadzę zapisuje co zjadłam w dany dzień a na czerwono zapisuje wszystko słodkie więc wyobraźcie sobie jak mam kolorowo w tym zeszycie
Cytat:
Na pewno tak nie usłyszysz bo masz dobrą wagę jakbyś teraz schudła jeszcze 8 kg to trzeba by było patrzeć przez lupę żeby Cię zobaczyć
a druga sprawa że facet nie powinien takich rzeczy mówic kobiecie , no ewentualnie jak już schudnie może powiedzieć to w innym wypadku ja bym się chyba załamała ale i dostała silnego kopa w d*pe żeby się ruszyć

Cytat:
Dziś, po porannym ważeniu odnotowałam w moim nowym super zeszyciku spadek -0,3kg!
super zawsze to 0,3 mniej do celu liczy się że wogóle drgnęło , lepiej codziennie po troszku niż raz na tydzień a kg

Zjadłam wczoraj Prince Polo i miałam wyrzuty sumienia nie dobrze ze mną w sumie to jak zjadłam połowę to miałam już dość ale nie mogłam pozwolic żeby się zmarnowało albo żeby Tż pochłonął bo przecież miał swoje
A wogóle to lubię te ćwiczenia i to jak się po nich czuje nie mam już aż tylu kompleksów
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 08:43   #2208
psyhe666
Zakorzenienie

A kto się od dzisiaj odchudza?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 08:57   #2209
Sunday Rose
Zakorzenienie

Ja wpadnę do Was po południu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 09:02   #2210
psyhe666
Zakorzenienie

Sandeeej

To czekamy!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-27, 12:21   #2211
psyhe666
Zakorzenienie

ooo muszę schudnąć 5-6kg. do 8 kwietnia Mam większe wyjście z kolegą jako jego osoba towarzysząca
so trójka maybe.

Stary 2012-02-27, 13:26   #2212
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. nie pytajcie, kiedy bede o was myslala
2. aaa odnosnie Twojego ubioru na ten mecz, mialam pytac wczesniej, jednak zapomnialam jakie buty zalozylas?
bo aby wyeksponowac te urocze kokardki, musialabys chyba zalozyc baletki,a w nich jeszcze lekko pizga
ej, apropo butow, chodzicie do dajczmana? mam z dzis, a wlasciwie to z wczoraj :P takie wspomnienie z deichmana, jak tz (?) chce mi kupic buty, takie rozowe spilki, szpilka jest jakby korkowa. kojarzycie? sama nie wiem co o nich myslec, wydawaly mi sie boskie, ale perspektywa trzymania ich w garderobie jakos mnie przerosla - na impreze jakos mi sie nie widza, do czego moglabym je nosic ta korkowa szpila jest urocza, ale jakas niepraktyczna jesli chodzi o dopasowanie jej do jakis okazji ;p
1. Ania w kupie siła!
2. Musiałam ubrać musztardowe botki, bo pasowały do płaszczyka i są cienkie, a na hali jest ciepło. Chociaż planuję do nich kupić szpilki albo wiązane koturny [tak, JA chcę dodać sobie cm dobrze przeczytałaś]

Korkowe szpilki są super! Bania nie daj się prosić swojemu/nieswojemu Szpilki nabierają wtedy takiego luzu i sportowego image [jeśli to są te o których myślę]
Cytat:
a co do dalszej czesci z punktu drugiego, to brak slow. Ty jezdzisz na mecze siatkarskie, si? siatkarze wydaja sie byc porzadnymi facetami bierz sie za jakiegos madrego, przystojnego, uroczego, blyskotliwego i takiego, ze nam szczeny opadna do podlogi, julian wypadnie za parapet z wrazenia, a kolezanka siostry Psyhe zostanie potracona przez rowerzyste ktorym bedzie szefowa ewelki a za nia traktorem bedzie jechal rolnik z apteki Moni ; tak bedzie xD chyba pora spac
Jeżdżę jako dziennikarz, więc siedzę na płycie boiska, a męskie ciała [mistrzowie Polski, Europy, Amerykańce, Włosi i inne fajne tyłeczki] skaczą mi przed oczami Siatkarze to cudowni mężczyźni Ok.. taki, żeby Julian za parapet, koleżanka siostry Psyhe.. achh ok.. zapisane! Biorę się do poszukiwań!

Damon jest taki seksowny! A Stefan był w zeszłym roku w Poznaniu. Niestety moim skromnym zdaniem nie wychodzi mu udawanie tego ZŁEGO, bo ma za słodką buźkę.. Za to Damon/Ian - KLĘKAJCIE NARODY

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Marzy mi się taka ładna dopasowana biała bluzka ale nigdzie nie mogę takiej znaleść. Świetna była ta co chyba psyhe wstawiała zdj z bloga Beauty Fashion Shopping ale to było body a ja chciałabym zwykłą
No to ja mam taką, ale nie body.. Kupiłam w New Yorkerze. Ona jest z lycrą, więc fajnie dopasowywuje się do ciała!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
ooo muszę schudnąć 5-6kg. do 8 kwietnia Mam większe wyjście z kolegą jako jego osoba towarzysząca
Psyhe, gdzie idziesz?!

Stary 2012-02-27, 13:27   #2213
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monika... To Ty bądź grzeczna Już i tak masz w życiu lepiej!

Wcale bo nie mam lepiej!

Niedawno zmieniałam telefon,więc był praktycznie pusty,moje szczęście

Cytat:
3. HAHAHAHAH! Ogladalam to! boski jest ten program niestety nigdy nie zadzwoniam
Ej chodź zadzwonimy,a potem napiszemy co nam powiedziała

W ogóle to na początku lutego byłam z koleżanką umówiona do wróżki,ale przegapiłyśmy termin

Cytat:

a co do dalszej czesci z punktu drugiego, to brak slow. Ty jezdzisz na mecze siatkarskie, si? siatkarze wydaja sie byc porzadnymi facetami bierz sie za jakiegos madrego, przystojnego, uroczego, blyskotliwego i takiego, ze nam szczeny opadna do podlogi, julian wypadnie za parapet z wrazenia, a kolezanka siostry Psyhe zostanie potracona przez rowerzyste ktorym bedzie szefowa ewelki a za nia traktorem bedzie jechal rolnik z apteki
Ej widziałam te buty,ale moim zdaniem ta korkowa szpila wszystko psuje!

Traktorem? jak biedota? pewnie kombajn ma

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 13:31   #2214
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama (vel dżaba, tak ją nazywamy) przejęła ostatnio mój stary telefon, pousuwałam zboczone foty, ale reszta została, bo nie miałam czasu na resety i inne głupoty. Potem dżaba opowiadała mi, że robiła nim zdjęcie, więc trafiła do galerii, oglądały z koleżanką moje zdjęcia, ale ona nie chciała, bo bała się że trafi na jakieś moje nagie foty, nagie foty TŻta czy jakieś inne
ona sama jest inna

Jaki Ty masz zeszyt?

O ja, ale bym się wstydziła Ja swoich fot nie mam, ale za to portfolio z PRIVATE AREA TŻ Moja mama robi słitaśne foty- np. gwiazdy betlejemskiej i ustawia sobie na tapetę. A Julianka to nie chce

Julianek chce mieć siostrzyczkę! Pytał, czy będzie z nią chodzić do przedszkola, także jak chcesz, to przeprowadź się do mnie Julian pytał czy będzie mógł (gdy będziemy już w Krakowie) przyjeżdżać do Ciebie na ferie, do Kato?

A no pewnie, wszystkie superowe notesiki miały być na coś ważnego, nie jakieś pierdoły- tylko że potem leżały niezapisane, bo ja nie mam ważnych rzeczy w życiu

Ja też, zawsze mi jakoś lżej na sercu jak powyzywam polityków, skrytykuję wszystko dookoła Aż czuję moc wtedy.

Ej, ja bym legginsów i tuniki nie ubrała nawet z super figurą, nie lubię tego zestawu. Ja mam raczej klasyczny styl, nieraz jak patrzę na koleżanki z przemyślanymi strojami, to je podziwiam, że im się chce, bo ja to po omacku rano wybieram ubrania

Cytat:
ja ostatnio ogladam "holiday" z judem law boze jak ja go kocham i z cameron diaz, o dziwo podobala mi sie w tym filmie, choc nie byla to postac typowa dla tej aktorki. grala tam jeszcze kate winslet, ktora ostatnio polubiam, za sprawa filmu "w drodze do szczescia" gdzie zagrrala u boku, uwaga..... Leoooo DiCaprio - a on tam swietnie zagral, bardzo mi sie podobalo film smetny i dolujacy - zawsze doszukuje sie metafor, nawet na lejdis plakalam podczas gdy sala kinowa wyla, ale ze smiechu

1. moje ulubione, czuje, ze na strosc bede zrzedzaca baba z przystanku ktora chodzi w kaszkiecie, gada sama do siebie i zagaduje ludzi z gazetami

3. moj smierdzi nalewka i ma romans z dyrektorka, serio, nawet w gazecie o tym kiedys pisali
Też to oglądałam, leciało w "Wigilię". Dość fajny film, ale ta chałupa Kate to jak krasnoludków i Królewny Śnieżki

U mnie ksiądz, którego już tutaj nie ma, miał romans z polonistką.

Cytat:
wlasnie, niby taka madra, a o piramidzie maslowa nie slyszala, Ty sie lepiej dziecko ucz do matury xD

Eeee Słyszałam! Nawet pamiętam, co to jest- ale myślałam, że Ciebie nie dotyczą potrzeby fizjologiczne- fani K. Tusk nie robią qpy, jedzą tylko croissanty i piją kawusię na śniadanie

Pewnie. Nie martw się, Śmietanka

Cytat:

-8 policjantów

Spostrzeżenia:

Nie bałaś się tam siedzieć? Ja to nieraz mam schizy, że ktoś za mną idzie, na pewno jakiś gwałciciel itp. - nawet jak to kobieta. Także przy recydywistach to byłabym już posrana Brawa za odwagę i urok osobisty- możesz zostać dziewczyną gangstera

Ej, ja też lubię koszule, proste bluzki (żadne tiszerty z nadrukami), klasyczne spodnie, skórzane buty itp. W sumie nawet biżuterię lubię tylko typu kolczyki-wkrętki, prosty wisiorek, stronię od sieciówkowych szaleństw. Mam wrażenie, że wyglądałabym idiotycznie
Cytat:
1. apropo, wiecie ze Honey zna się z Mrozem? widzialam w super słodkich urodzinach jak ze sobą gadali
;p Agniesik, myslisz, ze Kasta tez ?
Jak zna Kastę, to życie nie ma sensu. Już mnie tym Mrozem dobiłaś
A no, bo Honorata występowała w teledysku u Roberta M. "Dance hall track". Taka laska w panterce i z lizakiem.
Stary 2012-02-27, 13:35   #2215
kselijka
Raczkowanie

A ja muszę schudnąć 6 kg do końca marca Damy rade!
Dziś na śniadanko: pół bułeczki z tuńczykiem, plasterkiem pomidora, 1 oliwką i kawałeczkiem sera ... Wypiłam w międzyczasie dwie herbatki czarną z cukrem brzozowym (może w końcu zrobię kupe ) i zieloną jasminowa Koło 11 zjadłam 1 pałeczkę kit-kata o smaku pomarańczowym jakieś 60 kcal ale w sumie i tak wolę taką pałeczkę kit kata niż rafaello xD
Obiadek: ryż + gotowany na parze kurczaczek+ gotowana na parze marchewka + 2 plastry pomidora + 2 łyżki kukurydzy - dodaje zdjęcie bo fajnie wyglądało Do tego wypiłam koktajl truskawkowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obiadek pon dz. 1.jpg (98,1 KB, 14 załadowań)

Stary 2012-02-27, 13:57   #2216
moooniaaaa
Zakorzenienie

Śmietanka, podobnie się czułam jak leżałam w szpitalu pod kroplówką z wesołym towarzystwem więźniów, ćpunów i bezdomnych,pamiętacie?

Apropo księży ... i baciuszków
W tej wiosce,w której pracuje kiedyś ksiądz zrobił dziecko dziewczynie. Rodzice ją wyrzucili, poszła do zakonnic, tam urodziła i zostawiła dziecko. A teraz pomyka po wiosce w kaloszach huntera i z jakimiś kozakami w najnowszych audi. Księdza oddalili
A znowu baciuszka mający żonę i rodzinie zrobił dziecko chorej umysłowo dziewczynie. Wypiera się chociaż badania dna to potwierdzają, nie stawia się na rozprawy itd. Wyrzucili go do jakiejś innej cerkwi. A ta biedna dziewczyna jest szykanowana przez jakies pisemka redagowane przez Urbana. Że jej rodzina taka i owaka,a baciuszka święty
Stary 2012-02-27, 14:06   #2217
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, mój kolega idzie na chrzciny i ma być chrzestnym i nie chce iść sam
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 14:08   #2218
agniesikk
Zakorzenienie

Qrwa takich, co współżyją z niepełnosprawnymi umysłowo to powinno się do więzienia wsadzać- ostatnio oglądałam reportaż, że dziewczynie chorej zabrali dziecko- co za debil jej zrobił tego dzieciaka? Porażka.

A te Huntery to za kasę księdza?

TŻta współlokator (tzn. już studia go rzuciły ) dostał wizę do USA. Temu to dobrze.
Stary 2012-02-27, 14:11   #2219
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Qrwa takich, co współżyją z niepełnosprawnymi umysłowo to powinno się do więzienia wsadzać- ostatnio oglądałam reportaż, że dziewczynie chorej zabrali dziecko- co za debil jej zrobił tego dzieciaka? Porażka.

A te Huntery to za kasę księdza?

TŻta współlokator (tzn. już studia go rzuciły ) dostał wizę do USA. Temu to dobrze.
Co nie,a ten sobie łazi i jeszcze katolickie gazety na rodzinę nasyła
A huntery pewnie od nowego plejboja ksiądz się tyłkiem odwrócił od niej.

Ja bym mogła rzucić wszystko i wyjechać do USA! chociaż na miesiąc! moje marzenie
Stary 2012-02-27, 14:17   #2220
agniesikk
Zakorzenienie

Ja tak samo. W sumie to chciałabym mieszkać w USA, od biedy to na wyspach, najpewniej w Anglii. Nissiax83 na swoim blogu odpowiada na pytania nt. życia w NYC i pisze, że to nie jest takie wszystko różowe itp. Co nie zmienia faktu, że w Ameryce łatwiej się dorobić, mają tańsze kosmetyki, ubrania, jedzenie, benzyna tania jak barszcz. Tak samo Nieesia25 też na swoim blogu pisała o nowej szmince YSL za 22funty i ktoś jej dał komentarz, że ma fajnie, bo dla niej zakup takiej szminki za 22 funty, to tak jak kupienie czegoś za 22zł. Oczywiście wielkie oburzenie itp. Tylko jakoś chyba nie pomyślała, że zarobki (pod względem ułożenia cyferek, czyli 1700zł i 1700funtów) są porównywalne, a w Polsce za szminkę tej firmy zapłaci się ponad stówę. Także my z budżetu tak czy siak na takie rzeczy wydajemy więcej niż Anglicy. Z jednej strony fajnie, że ktoś pisze, że to wszystko nie jest takie super, jak wygląda, ale wkurza mnie, że robi się ludziom wodę z mózgu, że niby tam się tak strasznie żyje, trudno, drogo- gdyby tak było, to by wróciły do Polski.

Czas edycji: 2012-02-27 o 14:19
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości