Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 14:22   #2251
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Nic dodać, nic ująć

Uważaj, bo zacznę Cię trzymać za słowo hehe
Swoją drogą ciekawe ile za paczuszkę by wyszło

ps. I ja mam tak samo - babki kasują a ja pomału się pakuję Tak przecie jest najkorzystniej nawet dla mnie samej Po co miałabym czas marnować
myslę że nie tak dużo..zalezy ile kubków;p
Stary 2012-03-05, 14:25   #2252
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Tez je dzisiaj oglądałam i tez się zastanawiałam skąd ta cena.

Uprzejmie donoszę, że dziś udałam się w poszukiwanie kubków i dalej nic, a to kolejna biedronka wyprzedażowa. Kupiłam za to dresik welurowy za 30zł i jestem naprawdę bardzo zadowolona, oraz te długie skarpety przecenione z 7.99 na 4.99 więc zakupy udane Siostra kupiła te perfumy Paradiso czy jakoś tak. Ładny zapach, ale chyba nie za bardzo trwały.

Byłam dziś w tesco i tam naprawdę trzeba sprawdzać ceny. Kupowałyśmy kawę za 16zł na półce, na kasie wybiło 17. Ja mówię, do pani, że cena na półce jest inna to babka wzięła i potoczyła się sprawdzać, moja siostra już strzeliła focha, że za złotówkę tyle będzie musiała czekać, ale nic. Wróciła po pewnym czasie i mówi że widocznie etykietka jest zła, bo kawa wchodzi za 17zł i czy chcemy ja za te 17, ja jakbym była sama to bym się kłóciła, bo to pomyłka sklepu i wprowadzanie klienta w błąd, kilka takich produktów i sumka się nazbiera, ale że siostra się spieszyła to wzięłyśmy taką. Niby to tylko 1zł, ale to nie o to chodzi, chodzi o zasady.
Trzeba sprawdzać ceny, paragony na każdym kroku. W sumie jest to męczące, ale jak piszesz 1 zł piechotą nie chodzi ...

Cytat:
Napisane przez Frytka012 Pokaż wiadomość
Poszłam do biedry z zamiarem kupna tych kosmetyczek, ale jak to coś zobaczyłam to od razu odłożyłam. Co za badziew za taką cenę, myślałam że jakieś skórzane będą a to zwykły materiał i malutkie strasznie.
Mam do Was pytanie: Jak się czujecie z tym że panie na kasach nie czekają aż się spakujemy i odejdziemy od kasy tylko z tyłu zaraz liczą kolejną osobę. Mnie osobiście to wnerwia na MAXA. W Lidlu to dopiero jest kulturka.
Mnie również czasami tempo kasowania produktów drażni. Jak mam duże zakupy i kogoś do pomocy, to ok. Ale jak jestem sama to naprawdę czasami mam wrażenie jakbym brała udział w teleturnieju "Milion w minutę".

Tylko ja wtedy zachowuję spokój i na spokojnie swoim tempem pakuję zakupy.

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
A mnie wnerwia jak pani kasuje klientowi zakupy, odstawia tam obok, a ten zamiast szybko pakować do wózka co by tłoku nie robić stoi sobie i czeka na zbawienie. No ludzie, zanim ona skasuje to można już się zabrać ze wszystkim, a nie tylko kolejkę przedłużać.
Właśnie, dzisiaj wszyscy wszystko chcą robić szybko. To absurdalne.

Kolega miał ostatnio taką przygodę. Nie zdąrzył wypakować części zakupów, a stojąca za nim kobieta napierała już z wózkiem i chciała wypakowywać swoje zakupy na taśmę.
Grzecznie poprosił ją żeby poczekała bo nie skończył jeszcze wypakowywać swoich zakupów, a przed nim był jeszcze jeden klient.
Kobieta nie zaregowała, tylko zaczęła go szturchać wózkiem i mruczeć przy tym pod nosem, że jej się spieszy itd.
Kolega się odwrócił, głośno i wyraźnie używając dosadnych słów wyraził zdanie na temat zachowania tej osoby. Poskutkowało.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:25   #2253
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
jak u mnie kubki przecenia to wam wszyskim kupie i powysyłam

ta kawa to maxwelka co??widzialam wczoraj ze poszla o złoty do góry..
Dokładnie, powinni zmienić cenę.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:25   #2254
partytura
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie do smakoszek toli

czy jest podobna w smaku do jogurtu z obrazka?
Nie wiem czy dobrze pamiętam ten smak, bo dawno tego jogurciku nie widziałam i nie jadłam, ale zaryzykuję stwierdzenie, że można je porównać (Ostatecznie - ryzyk fizyk kupić jeden za 1zł i przekonać się na własnych kubkach smakowych )
Cytat:
myslę że nie tak dużo..zalezy ile kubków;p
Wiadomo Tylko sęk w tym, że takie 3 szkiełka trza opatulić by dotarły w całości, waga pewnie koło kg, bo szkło grube Ale nie ma co gdybać, to sfera marzeń póki co

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2012-03-05 o 14:29
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:28   #2255
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny jak szukacie kubków tych szklanych, to praktycznie takie same, tylko z innym motywem kolorowym są teraz w Auchanie za 2,29

Ja wczoraj nabyłam 10
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:30   #2256
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak szukacie kubków tych szklanych, to praktycznie takie same, tylko z innym motywem kolorowym są teraz w Auchanie za 2,29

Ja wczoraj nabyłam 10
O to super. Czyli warto zaglądać w inne rejony. Ja wczoraj byłam tuż obok Auchan, ale nie miałam czasu na zakupy

Może to i lepiej ... kubków ci u mnie dostatek.
Stary 2012-03-05, 14:30   #2257
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze pamiętam ten smak, bo dawno tego jogurciku nie widziałam i nie jadłam, ale zaryzykuję stwierdzenie, że można je porównać (Ostatecznie - ryzyk fizyk kupić jeden za 1zł i przekonać się na własnych kubkach smakowych )
bo widziałam ze tola z wapniem,a ten tez więc sobie tak skojarzyłam a ten mi smakuje
ja to wybredna jestem w stosunku do nabiału...
nie lubie brejowatych jogurtów-musi mieć ładną aksamitną konsystencję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 14:34   #2258
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ja wczoraj nabyłam 10
No to super.. ale dla mnie niestety "super", bo za małą mieścina i auchan najbliższy 40km dalej.. grrr...
Cytat:
bo widziałam ze tola z wapniem,a ten tez więc sobie tak skojarzyłam a ten mi smakuje
ja to wybredna jestem w stosunku do nabiału...
nie lubie brejowatych jogurtów-musi mieć ładną aksamitną konsystencję
Jeśli o gęstość Ci chodzi to ja sobie Tolę chwalę, nie lubię rzadkich, on taki nie jest. Ja bym go breją nie nazwała zatem wg mnie warto kupić jeden na próbę, może i Tobie podpasuje

Stary 2012-03-05, 14:35   #2259
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Kolega miał ostatnio taką przygodę. Nie zdąrzył wypakować części zakupów, a stojąca za nim kobieta napierała już z wózkiem i chciała wypakowywać swoje zakupy na taśmę.
Grzecznie poprosił ją żeby poczekała bo nie skończył jeszcze wypakowywać swoich zakupów, a przed nim był jeszcze jeden klient.
Kobieta nie zaregowała, tylko zaczęła go szturchać wózkiem i mruczeć przy tym pod nosem, że jej się spieszy itd.
Kolega się odwrócił, głośno i wyraźnie używając dosadnych słów wyraził zdanie na temat zachowania tej osoby. Poskutkowało.
To inna historia, też nie lubię jak ktoś na siłę na mnie napiera, ale jeżeli ktoś nie to, że nie nadąża z pakowaniem tylko stoi bez celu i się gapi to wnerwia. Rozumiem też, że ktoś może np patrzeć na ręce kasjerce czy dobrze nabija, ale też bez przesady, jak się nie ma jakichś wielkich zakupów to chyba można robić te dwie rzeczy równocześnie.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:39   #2260
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
To inna historia, też nie lubię jak ktoś na siłę na mnie napiera, ale jeżeli ktoś nie to, że nie nadąża z pakowaniem tylko stoi bez celu i się gapi to wnerwia. Rozumiem też, że ktoś może np patrzeć na ręce kasjerce czy dobrze nabija, ale też bez przesady, jak się nie ma jakichś wielkich zakupów to chyba można robić te dwie rzeczy równocześnie.
Myślę, że przesada w jedną lub drugą stronę jest niezdrowa

Rozpoczęłam testowanie kawy d'Or. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Stary 2012-03-05, 14:44   #2261
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie czasami bywa tak że pani najpierw patrzy kasjerce na ręce,potem sprawdza dokładanie paragon a dopiero na samym końcu poooooowoli zaczyna pakowanie...

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

ma ktoś kartę pamięci z biedry??
bo się zastanawiam nad tą co ma być od 15marca..

ps.te podkładki z filcu u mnie są cały czas-po 99gr
Stary 2012-03-05, 14:48   #2262
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Czy ktoś już widział szlafroki z dzisiejszej oferty ?

Zastanawiam się, czy warto kupić. Cena niska tylko ciekawa jestem czy jakość dobra.
Stary 2012-03-05, 14:55   #2263
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja mam jogurt naturalny Tola mały i nie widziałam żelatyny. Mogę Wam skład napisać.
Już dzisiaj wrzucano skład faktycznie, nie ma żelatyny, poprawiła się więc bo kiedyś miała. Ale tak poza tym smaczna jest ta tola.

Cytat:
Czy ktoś już widział szlafroki z dzisiejszej oferty ?

Zastanawiam się, czy warto kupić. Cena niska tylko ciekawa jestem czy jakość dobra.
Szlafroki zawsze zbierały tutaj pozytywy tak więc chyba warto
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:59   #2264
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Już dzisiaj wrzucano skład faktycznie, nie ma żelatyny, poprawiła się więc bo kiedyś miała. Ale tak poza tym smaczna jest ta tola.

Szlafroki zawsze zbierały tutaj pozytywy tak więc chyba warto
Dobrze wiedzieć, dziękuję za odpowiedź.
Stary 2012-03-05, 16:13   #2265
kamisia_17
Rozeznanie

dziewczyny, a czy maseczki z regularnej oferty też poznikały z Waszych biedronek?
ja dzisiaj ustrzeliłam zestaw z Eveline
Stary 2012-03-05, 16:21   #2266
Caramella
Wtajemniczenie

dzieki za odpowiedzi odnosnie pierogow z serem, wiekszosc z was je na slodko, oprocz mamy Ervishy mama chce sobie je kupic, pewnie bedzie jadla je na slodko, to wtedy ja jej podbiore z 2 i dam na nie skwarek i skosztuje
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:42   #2267
Frytka012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedzi odnosnie pierogow z serem, wiekszosc z was je na slodko, oprocz mamy Ervishy mama chce sobie je kupic, pewnie bedzie jadla je na slodko, to wtedy ja jej podbiore z 2 i dam na nie skwarek i skosztuje
A te pierogi są z białym serem (twarogowym)? Kiedyś jadłam takie z firmy IGLOTEX były przepyszne. A są w zamrażarkach czy lodówkach?
Frytka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:43   #2268
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w domu nikt nie je pierogów z serem na słodko mama i tato jedzą ze stopioną słoniną i skwarkami. Ja jem z stopionym masłem a siostra ze zwykłą smietaną bez cukru. Na słodko rodzice jedzą tylko pierogi z owocami Wiesz dla mnie pierogi z serem są bardzo smaczne ze stopionym masłem (stopić masło i polać nimi pierogi) a siostra ubóstwia ze zwykłą śmietaną. Tak tez Twoja mama moze spróbowac. Śmietany jej nie posłodzisz

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:46   #2269
Libra2
Zadomowienie

Cytat:
Ervisha pewnie miała na myśli ruskie bo jakoś nie wyobrażam sobie jedzenia słodkich pierogów ze skwarkami,ale jak lubisz ekstremalne doznania to w sumie możesz spróbować.W mojej ubogiej Biedronce niestety nie ma pierogów ze szpinakiem więc zmuszona jestem sama wyprodukować bo narobiliście mi ochoty.

Edytowane przez Libra2
Czas edycji: 2012-03-05 o 16:47
Libra2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:53   #2270
@g@t@90
Raczkowanie

W końcu i ja mam moje pierogi ze szpinakiem i z serem tych ze szpinakiem trochę boję się spróbować xD ... z serem pewnie mi posmakują bo zawsze takie lubiłam a widziałam że ta firma robi też z jagodami więc kiedyś mam nadzieję że je dorwę w jakimś auchanie czy gdzieś a oprócz tego mam śliczny talerzyk z kubusiem (a moja współlokatorka kubek )
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:54   #2271
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Ervisha pewnie miała na myśli ruskie bo jakoś nie wyobrażam sobie jedzenia słodkich pierogów ze skwarkami,ale jak lubisz ekstremalne doznania to w sumie możesz spróbować.W mojej ubogiej Biedronce niestety nie ma pierogów ze szpinakiem więc zmuszona jestem sama wyprodukować bo narobiliście mi ochoty.
Tak czytając pierogi z serem myślalam ze chodzi o te zwykłe a nie slodkie Bo słodkie pierogi to tylko ze śmietaną

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
W końcu i ja mam moje pierogi ze szpinakiem i z serem tych ze szpinakiem trochę boję się spróbować xD ... z serem pewnie mi posmakują bo zawsze takie lubiłam a widziałam że ta firma robi też z jagodami więc kiedyś mam nadzieję że je dorwę w jakimś auchanie czy gdzieś a oprócz tego mam śliczny talerzyk z kubusiem (a moja współlokatorka kubek )
Zazdroszczębo u mnie nie ma tych ze szpinakiem. Sama sobie ulepię i też będę sie delektować

Stary 2012-03-05, 16:55   #2272
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
Troszkę szybko się ulatnia zapach z tej polecanej tutaj wody. Chociaż zapach nawet ładny. Było kilka flakoników, więc uznałam, że się wstrzymam. Teraz sama nie wiem, brać czy nie? A z lakierów pozostały tylko czerwone i 2 szare.
u mnie trzymał się do wieczora a psikałam rano jak byłam na zakupach
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 16:55   #2273
partytura
Zadomowienie

Właśnie jestem po spacerku do biedrony i oglądnęłam to i owo do czego dotąd niekoniecznie wyciągałam ręce. Polecane byly kulki z antyperspirantem, nie bardzo wierzę w ich działanie, ale zaciskam akurat pasa i mam jeszcze nieco innej w domu więc zaszalałam i kupiłam tę zieloną z aloesem. Wydaje mi się, że polecano różową (?), ale u siebie widziałam tylko niebieską sensitive zdaje się, tę zieloną i szarą sport. Nic różowego Zachodzę w głowę gdzie tam się mieści 50ml, ja rozumiem, że moja nivea może mieć grube szkło i optycznie robić psikusa, jednak ta kulka i tak wydaje mi się mało pojemna Ale najważniejsze by nie wysuszyła mojej i tak suchej skóry Jako, że dziś większość dnia biegałam po mieście to pokusiłam się też na deserek mleczny Dessella premium i oczywiście smakuje mi, bo jakżeby inaczej gdy mam słabość do słodkiego smaku Niuchłam też perfumy, całkiem całkiem, aczkolwiek byłam zbyt obładowana by spokojnie dokonać wyboru ( nie było już koszy na wejściu i miałam zapchane ręce i weź tu się babo psiknij w nadgarstek.. ) W przecenie po 7,99 skarpety narciarskie. Kupował ktoś może? Jak wrażenia? Kubków oczywiście BRAK. Czegoś takiego jak maskary solo w stałej ofercie też nima pomimo, że byłam w dużej biedronce, która jest również wyprzedażową - ale to akurat mnie nie zdziwiło. No, ale szkoda, bo przydała by mi się.. Pieczywo standardowo i do tego masmix - lubię takie sposobności Jeszcze parę pierdółek wzięłam jednakowoż wróciłam średnio usatysfakcjonowana. Kiełków niet, a surówki a ktore mnie tak pokusiło forum na moje oko z kończącym się terminem - choć.. one powinny mieć krótkie terminy w sumie. Następnym razem z wózkiem za plecami na spokojnie poczytam może będzie termin zapakowania to wówczas być może się skuszę znając czas 'powstania' sałatki

Stary 2012-03-05, 16:59   #2274
lza_slonca
Zakorzenienie

pierogi z serem na słodko...? to z czym jecie pyzy z serem?

Dziewczyny mam pytanie...jak wzg trwałości te lakiery evelinu? Używam normalnie inglota ale odpryskuje szybko

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:07   #2275
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie...jak wzg trwałości te lakiery evelinu? Używam normalnie inglota ale odpryskuje szybko
Ale wiesz są pierogi ze słodkim twarożkiem lub z serem i rodzynkami ja pierogi ryskie czy z samym zwykłym serem to jem tylko z maslem

Stary 2012-03-05, 17:08   #2276
AnusiaPn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość

no pewnie że na słodko przeważnie ser w pierogach ma sam w sobie lekko słodkawy posmak.. nie ma ani pieprzu ani soli..więc z cebulką czy skwarkami too.. tak jak ktoś wspomniał dosyć odważne połączenie.. nie wyobrażam sobie no chyba że ktoś ma na myśli ruskie pierogi a mówi z serem

ja mam z poprzedniej edycji miętowy i lawendowy lakier Eveline. Sam trzymał mi 2-3 dni, jeśli nałożyłam utwardzacz to 5-6 dni
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:25   #2277
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie wnerwia jak pani kasuje klientowi zakupy, odstawia tam obok, a ten zamiast szybko pakować do wózka co by tłoku nie robić stoi sobie i czeka na zbawienie. No ludzie, zanim ona skasuje to można już się zabrać ze wszystkim, a nie tylko kolejkę przedłużać.
mi ostatnio pewna pani podniosla cisnienie do granic możliwosci. Zostala obsluzona, sterczała nad tymi zakupami i sie nie mogła pozbierać, a wcale nie miala tego duzo, zwykle codzienne zakupy, potem zostałam obsluzona ja i jeszcze jeden klient i dopiero jak kasjerka obslugiwala kolejną osobę to szanowna Pani raczyła odejsc z zakupami od kasy. No ludzie!

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Trzeba sprawdzać ceny, paragony na każdym kroku. W sumie jest to męczące, ale jak piszesz 1 zł piechotą nie chodzi ...

Mnie również czasami tempo kasowania produktów drażni. Jak mam duże zakupy i kogoś do pomocy, to ok. Ale jak jestem sama to naprawdę czasami mam wrażenie jakbym brała udział w teleturnieju "Milion w minutę".

Tylko ja wtedy zachowuję spokój i na spokojnie swoim tempem pakuję zakupy.

Właśnie, dzisiaj wszyscy wszystko chcą robić szybko. To absurdalne.

mi się takie cos zdarza, najczesciej w sklepach w kolejce na mięsnym. Szlag mnie trafia jak ktoś mi za przeproszeniem w tyłek wjeżdza wózkiem. Odruchowo się wtedy posuwam ciut do przodu, ale wtedy się okazuje ze to cudowna okazja do przesunięcia się o 5cm więc z powrotem wózek ląduje na moim tyłku. Kiedys nie wytrzymam i powiem co o tym myslę bez względu na wiek Pani z wózkiem

A dziś w Lidlu jedna babcia się obruszyła jak jej kobieta zwrocila uwagę zeby przesunęla wozek kiedy nabiera bułki bo nie da się przejsc. A ta z wielkim oburzeniem: "mam przesuwać wózek? bo co? bo pani chcialaby przejsc? no chyba pani zartuje, jak pani nie pasuje to niech pani idzie inną alejką a nie!"
Szczyt wszystkiego..
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:25   #2278
BabaZMiasta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnusiaPn Pokaż wiadomość
u mnie trzymał się do wieczora a psikałam rano jak byłam na zakupach
Jak przyłożę nochal do nadgarstka to niby coś tam jeszcze czuć, ale ten zapach jest już bardziej słodki. Nie taki słodki jak typowo słodkie wody. Czy ktoś zrozumie moja paplaninę? Jutro się psiknę po ubraniu

Pisałyście, że te zapachy są odpowiednikami jakichś tam innych zapachów... Możecie przypomnieć o jakie chodzi?

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:43   #2279
Esti10
Zakorzenienie

Ja dzis dzielnie kupilam tylko chrupkie pieczywo z sezamem i wyszlam luknelam tylko na cene pierogow bo widzialam,ze rozne ceny pisalyscie u mnie byly po 3,89zl.

No i ja tez te z serem jem z cukrem a wiadomo ruskie tez z serem no ale raczej juz bez cukru
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 17:51   #2280
agusia642
Zakorzenienie

Ja dziś też zakupiłam pierogi ze szpinakiem. Wróciłam do domu, szybko otworzyłam i pierwszego na zimno szybko, a tu niespodzianka rodzynek z serem mi się trafił. Już myślałam, że okpakowania pomyliłam. Ale ogólnie pierogi bardzo smaczne.
Jogurt fruvita panna cota z truksawkami już mniej mi przypadł do gustu, następnym razem wypróbuję bananowy.
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości