|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
myslę że nie tak dużo..zalezy ile kubków;p
|
|
#2252 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko ja wtedy zachowuję spokój i na spokojnie swoim tempem pakuję zakupy. Cytat:
Kolega miał ostatnio taką przygodę. Nie zdąrzył wypakować części zakupów, a stojąca za nim kobieta napierała już z wózkiem i chciała wypakowywać swoje zakupy na taśmę. Grzecznie poprosił ją żeby poczekała bo nie skończył jeszcze wypakowywać swoich zakupów, a przed nim był jeszcze jeden klient. Kobieta nie zaregowała, tylko zaczęła go szturchać wózkiem i mruczeć przy tym pod nosem, że jej się spieszy itd. Kolega się odwrócił, głośno i wyraźnie używając dosadnych słów wyraził zdanie na temat zachowania tej osoby. Poskutkowało. |
|||
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, powinni zmienić cenę.
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Wiadomo Tylko sęk w tym, że takie 3 szkiełka trza opatulić by dotarły w całości, waga pewnie koło kg, bo szkło grube Ale nie ma co gdybać, to sfera marzeń póki co
Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem ![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2012-03-05 o 14:29 |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak szukacie kubków tych szklanych, to praktycznie takie same, tylko z innym motywem kolorowym są teraz w Auchanie za 2,29
Ja wczoraj nabyłam 10
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może to i lepiej ... kubków ci u mnie dostatek. |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to wybredna jestem w stosunku do nabiału... nie lubie brejowatych jogurtów-musi mieć ładną aksamitną konsystencję
|
|
|
#2258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozpoczęłam testowanie kawy d'Or. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- ma ktoś kartę pamięci z biedry?? bo się zastanawiam nad tą co ma być od 15marca.. ps.te podkładki z filcu u mnie są cały czas-po 99gr
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś już widział szlafroki z dzisiejszej oferty ?
Zastanawiam się, czy warto kupić. Cena niska tylko ciekawa jestem czy jakość dobra. |
|
|
|
#2263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie, nie ma żelatyny, poprawiła się więc bo kiedyś miała. Ale tak poza tym smaczna jest ta tola.Cytat:
|
||
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a czy maseczki z regularnej oferty też poznikały z Waszych biedronek?
![]() ja dzisiaj ustrzeliłam zestaw z Eveline
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za odpowiedzi odnosnie pierogow z serem, wiekszosc z was je na slodko, oprocz mamy Ervishy
mama chce sobie je kupic, pewnie bedzie jadla je na slodko, to wtedy ja jej podbiore z 2 i dam na nie skwarek i skosztuje
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
A te pierogi są z białym serem (twarogowym)? Kiedyś jadłam takie z firmy IGLOTEX były przepyszne. A są w zamrażarkach czy lodówkach?
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama i tato jedzą ze stopioną słoniną i skwarkami. Ja jem z stopionym masłem a siostra ze zwykłą smietaną bez cukru. Na słodko rodzice jedzą tylko pierogi z owocami Wiesz dla mnie pierogi z serem są bardzo smaczne ze stopionym masłem (stopić masło i polać nimi pierogi) a siostra ubóstwia ze zwykłą śmietaną. Tak tez Twoja mama moze spróbowac. Śmietany jej nie posłodzisz
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
Ervisha pewnie miała na myśli ruskie bo jakoś nie wyobrażam sobie jedzenia słodkich pierogów ze skwarkami,ale jak lubisz ekstremalne doznania to w sumie możesz spróbować.W mojej ubogiej Biedronce niestety nie ma pierogów ze szpinakiem więc zmuszona jestem sama wyprodukować bo narobiliście mi ochoty.
"W naszym kraju żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle." Edytowane przez Libra2 Czas edycji: 2012-03-05 o 16:47 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
W końcu i ja mam moje pierogi ze szpinakiem i z serem
tych ze szpinakiem trochę boję się spróbować xD ... z serem pewnie mi posmakują bo zawsze takie lubiłam a widziałam że ta firma robi też z jagodami a oprócz tego mam śliczny talerzyk z kubusiem (a moja współlokatorka kubek )
|
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo słodkie pierogi to tylko ze śmietaną---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a psikałam rano jak byłam na zakupach |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie jestem po spacerku do biedrony i oglądnęłam to i owo do czego dotąd niekoniecznie wyciągałam ręce. Polecane byly kulki z antyperspirantem, nie bardzo wierzę w ich działanie, ale zaciskam akurat pasa i mam jeszcze nieco innej w domu więc zaszalałam i kupiłam tę zieloną z aloesem. Wydaje mi się, że polecano różową (?)
, ale u siebie widziałam tylko niebieską sensitive zdaje się, tę zieloną i szarą sport. Nic różowego Zachodzę w głowę gdzie tam się mieści 50ml, ja rozumiem, że moja nivea może mieć grube szkło i optycznie robić psikusa, jednak ta kulka i tak wydaje mi się mało pojemna Ale najważniejsze by nie wysuszyła mojej i tak suchej skóry Jako, że dziś większość dnia biegałam po mieście to pokusiłam się też na deserek mleczny Dessella premium i oczywiście smakuje mi, bo jakżeby inaczej gdy mam słabość do słodkiego smaku Niuchłam też perfumy, całkiem całkiem, aczkolwiek byłam zbyt obładowana by spokojnie dokonać wyboru ( nie było już koszy na wejściu i miałam zapchane ręce i weź tu się babo psiknij w nadgarstek.. ) W przecenie po 7,99 skarpety narciarskie. Kupował ktoś może? Jak wrażenia? Kubków oczywiście BRAK. Czegoś takiego jak maskary solo w stałej ofercie też nima pomimo, że byłam w dużej biedronce, która jest również wyprzedażową - ale to akurat mnie nie zdziwiło. No, ale szkoda, bo przydała by mi się.. Pieczywo standardowo i do tego masmix - lubię takie sposobności
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
pierogi z serem na słodko...?
to z czym jecie pyzy z serem?![]() Dziewczyny mam pytanie...jak wzg trwałości te lakiery evelinu? Używam normalnie inglota ale odpryskuje szybko
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pierogi ryskie czy z samym zwykłym serem to jem tylko z maslem
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie że na słodko przeważnie ser w pierogach ma sam w sobie lekko słodkawy posmak.. nie ma ani pieprzu ani soli..więc z cebulką czy skwarkami too.. tak jak ktoś wspomniał dosyć odważne połączenie.. nie wyobrażam sobie no chyba że ktoś ma na myśli ruskie pierogi a mówi z serem ![]() ja mam z poprzedniej edycji miętowy i lawendowy lakier Eveline. Sam trzymał mi 2-3 dni, jeśli nałożyłam utwardzacz to 5-6 dni
|
|
|
|
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
mi się takie cos zdarza, najczesciej w sklepach w kolejce na mięsnym. Szlag mnie trafia jak ktoś mi za przeproszeniem w tyłek wjeżdza wózkiem. Odruchowo się wtedy posuwam ciut do przodu, ale wtedy się okazuje ze to cudowna okazja do przesunięcia się o 5cm więc z powrotem wózek ląduje na moim tyłku. Kiedys nie wytrzymam i powiem co o tym myslę bez względu na wiek Pani z wózkiem A dziś w Lidlu jedna babcia się obruszyła jak jej kobieta zwrocila uwagę zeby przesunęla wozek kiedy nabiera bułki bo nie da się przejsc. A ta z wielkim oburzeniem: "mam przesuwać wózek? bo co? bo pani chcialaby przejsc? no chyba pani zartuje, jak pani nie pasuje to niech pani idzie inną alejką a nie!" Szczyt wszystkiego..
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Jak przyłożę nochal do nadgarstka to niby coś tam jeszcze czuć, ale ten zapach jest już bardziej słodki. Nie taki słodki jak typowo słodkie wody. Czy ktoś zrozumie moja paplaninę?
Jutro się psiknę po ubraniu Pisałyście, że te zapachy są odpowiednikami jakichś tam innych zapachów... Możecie przypomnieć o jakie chodzi? |
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis dzielnie kupilam tylko chrupkie pieczywo z sezamem i wyszlam
luknelam tylko na cene pierogow bo widzialam,ze rozne ceny pisalyscie u mnie byly po 3,89zl. No i ja tez te z serem jem z cukrem a wiadomo ruskie tez z serem no ale raczej juz bez cukru
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też zakupiłam pierogi ze szpinakiem. Wróciłam do domu, szybko otworzyłam i pierwszego na zimno szybko, a tu niespodzianka rodzynek z serem mi się trafił.
Już myślałam, że okpakowania pomyliłam. Ale ogólnie pierogi bardzo smaczne. Jogurt fruvita panna cota z truksawkami już mniej mi przypadł do gustu, następnym razem wypróbuję bananowy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Po co miałabym czas marnować 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ale u siebie widziałam tylko niebieską sensitive zdaje się, tę zieloną i szarą sport. Nic różowego
to z czym jecie pyzy z serem?
no chyba że ktoś ma na myśli ruskie pierogi a mówi z serem