Zazdrośnice część 52 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 11:30   #2251
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 52

Zuz ja Cię w 100% rozumiem. Też miałam takie okresy z Tżtem. On może nie zarabia groszy - bywają lepsze i gorsze miesiące, ale ma chore godziny pracy, która jest dosyć stresująca. Ja jestem typem działającym i jak mi cos nie pasuje, to staram się zrobić wszystko, żeby to zmienić. Kropka. Nie ma "ale". Vicky może będę ostra, ale jak sie szuka pracy nie mając innej to moim zdaniem oprócz poświacania maksimum czasu na poszukiwania można postawić na rozwój osobisty. No bo dlaczegoś Ci pracodawcy nas nie chcą. Albo jesteśmy za słabo wykształceni, albo nie znamy języków, albo mamy problem z pewnością siebie lub inną cechą z serii soft skills. Treba cos robić! Bez tego raczej nie odniesiemy sukcesu.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:31   #2252
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Się gazetami obłóż
poczekaj która jest najwieksza rzeczpospolita czy DF z wyborczej ??

Miko sory ze to powiem ale Twoj facet to cos nei ten teges, przeciez jakby nei patrzec pracujesz cialem i on nie powinien w tej kwestii byc zazdrosny bo wiedzialze wiaze sie z modelka

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:34   #2253
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

pewnie w sobote zaczne sie stresowac
gupia! Czym????!!!! mnie np. znasz i jakoś nie wyglądałaś na wystresowaną
Cytat:
no to możecie wszyscy z niej korzystać, zresztą jak nie widać nic poza nią, to chyba nie będziecie mieli wyboru
wiesz,
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Gwizdak, przeczytałam właśnie opowieść o pływaniu - super! Zawsze, jak Cię czytam, to się śmieję sama do siebie
cieszę się bardzo

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie przegięliście; Gordon jest maine coonem jak dorośnie to będzie miał ze 12-15 kg strasznie się jaram jego pierwszym dniem u was
niee, one takie wielkie wcale nie rosną. Koło 8-10 kg będzie miał. I może w stosunku do kota nie przegięliśmy, ale w stosunku do łazienki tak, a nie mamy tego gdzie postawić w innym miejscu

Mrówka się właśnie integruje z nianią
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:36   #2254
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Jusia to jest poje**na sytuacja bo: prace musiał rok temu znaleźc na szybko, bo do zeszłej firmy weszło CBA i szefowie zaczeli tuszować różne rzeczy i zwalniac nagminnie, wiec z dnia na dzien powiedzmy został bez pracy, wiec wziął co było, tu z szefem sie umówił na 3-mce próby a potem umowa na stałe i lepsza kasa. w efekcie dostał duzo mniej niz sie umawiali i juz od roku ciągnie sie ten 3-miesieczny okres próbny;/ od poczatku maja ma PODOBNO w konu dostac normalną umowe i to go trzyma, bo on nie chce skakac z pracy do pracy, a umowa żeby kiedys wziac kredyt itepe ok rozumiem, ale: szef nagminnie robi go w chu**a nie płaci za nadgodziny, drze sie na kur*y wymaga a gówno daje... TŻ niby wysyła CV ale nikt nie dzowni, ok rozumiem, ALE: egoistycznie i chamsko: che miec swoje jakies w koncu okreslone miejsce w tym bagnie. auto dostał od starszyh, stare sypiace si, do którego trzeba non stop dokładac, proponowałam na poczatku zeby je sprzedac cos dołozyc, kupic na gaz, czy cos... of course nie. I teraz go przypiliły wydatki zaczeła sie czarna wizja że on mało zarabia, że nie jest w stanie nic odłożyć, że co z przyszłoscią itepe.... i jak mam sie nie dołowac, jak wiem, ze znowu nic na serio sie nie szykuje, ze znowu mam czekac, ze obiecanki sranki. Nie chce tez wychodzic na mega jędzę, chociaż wychodze: i truć mu ze ma sie postawic szefowi, bo on to wie, a im wiecej ja tak pierdziele tym wiekszą cio**ą on sie czuje.... bez sensu.
Ja bym na Twoim miejscu przeczekała jeszcze chwilę. Vicky ma rację, robota licha, ale zawsze jest. Niech szuka dalej, a jeśli do końca maja nic się nie zmieni, to przejdziecie do ofensywy. No przekichana sprawa...

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
A teraz mnie na plecach i dekoldzie, że masakra Do tego ja non stop to drapię, więc cąła jestem w rankach Po odstawieniu tabletek anty bałam się wysypu na twarzy, a okazuje się, że z twarzą w miare OK, ale za to plecy i dekold w opłakanym stanie

Mnie pokusiło wczoraj i zrobiłam sobie sama oczyszczanie twarzy, więc będę na zlocie w kropki, cała twarz mam pokiereszowaną I nie będzie już zachwycania się moją cerą bez makijażu
U mnie dekolt też tragiczny, plecy też, choć i tak już lepsze... Masakra!!! Chyba muszę codziennie pić wapno a buźkę na pewno masz piękną
Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Używałam punktowo, tylko, że mi co chwilę coś wyskakiwało w innym miejscu, aż z tego "punktowo" wychodziło pół twarzy
U mnie "punktowo" wygląda tak samo jak u Ciebie
Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
gadałam, ale to jest śliski temat, mega łatwo sie pokłócić o kase, wiec ciezko mi sie tak super całkiem 'uzewnetrznic' bo on sie wkurza
To racja... ech, nie zazdroszczę Wam tej sytuacji. Ty nerwus jesteś, więc rozmowa na ten temat bez denerwowania się musi być ciężka wiem po sobie, mam tak samo.

Kurna, dziewczyny, to normalne, że ja mam tego palucha zimnego? nie chcę nosić bandaża, bo mnie wkurza, ruszać palcem ruszam, ale w ograniczonym zakresie, jak go lekko zegnę, to mi kostka nie wystaje jak w drugim kciuku. Boli i jest zimny obumieram! a Najka myślała, że będzie pierwsza

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:37   #2255
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Miko sory ze to powiem ale Twoj facet to cos nei ten teges, przeciez jakby nei patrzec pracujesz cialem i on nie powinien w tej kwestii byc zazdrosny bo wiedzialze wiaze sie z modelka
no właśnie jest coś nie teges, powoli się uspokaja, piszę z nim na gg... może jest zazdrosny ale powinien być zdrowo zazdrosny, a nie przez to robić nam obojgu przykrość. Takie jest moje zdanie.

Jakoś nie miał sprzeciwu, że chodząc teraz w galerii na pokazie miałam na sobie bieliznę, a goście kręcili dookoła filmiki.
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:38   #2256
peach_passion
Zakorzenienie

zuza

mydło biały jeleń polecam, ale teraz przerzuciłąm się na takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ce-herbal.html tylko nie herbal, ale normalne i też jest git

ja dzisiaj farbuję wlosy i modlę się żeby nie wyszly kurczakowe:/ jak wyjdą ok, to jutro idę do fryzjera się ściąć, a jak nie to lecę po następną farbę...
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:39   #2257
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Zuz ja Cię w 100% rozumiem. Też miałam takie okresy z Tżtem. On może nie zarabia groszy - bywają lepsze i gorsze miesiące, ale ma chore godziny pracy, która jest dosyć stresująca. Ja jestem typem działającym i jak mi cos nie pasuje, to staram się zrobić wszystko, żeby to zmienić. Kropka. Nie ma "ale". Vicky może będę ostra, ale jak sie szuka pracy nie mając innej to moim zdaniem oprócz poświacania maksimum czasu na poszukiwania można postawić na rozwój osobisty. No bo dlaczegoś Ci pracodawcy nas nie chcą. Albo jesteśmy za słabo wykształceni, albo nie znamy języków, albo mamy problem z pewnością siebie lub inną cechą z serii soft skills. Treba cos robić! Bez tego raczej nie odniesiemy sukcesu.
Z tego co Zuzik pisała, jej TŻ nie jest bierny i szuka innej pracy, więc ja nie widzię powodu, aby w takiej sytuacji mieć do niego pretensje, co zresztą już napisalam. A jeśli chodzi o mnie to jestem slabo wykształcona, nie mam doświadczenia, kierunek moich studiów nie jest pożądany. Na mój brak pracy składa się też wiele innych czynników, o których nie będę pisać. Cóż takie życie. Ale po wysłaniu dziesiątek, setek CV i braku efektu można się załamać
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:41   #2258
Hawwa87
Zakorzenienie

Hej

Przytulam Zu i Miko

Muszę iść szykować się na zajęcia, dziś seminarium i wydłużony wykład, zajęcia do wieczora, a potem przyjeżdża moja kuzynka... Zadzwoniła wczoraj wieczorem, więc z urodzin kolegi nici. Choć i tak będę musiała siedzieć nad magisterką...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:41   #2259
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
zuza

mydło biały jeleń polecam, ale teraz przerzuciłąm się na takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ce-herbal.html tylko nie herbal, ale normalne i też jest git

ja dzisiaj farbuję wlosy i modlę się żeby nie wyszly kurczakowe:/ jak wyjdą ok, to jutro idę do fryzjera się ściąć, a jak nie to lecę po następną farbę...
kurczakowy jest fajny, pasowałby Ci na Wielkanoc

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:41   #2260
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość

wogóle ile nas będzie na zlocie?
cale stado jakos ponad 20 nas chyba sie zbierze

a twoj TZ jest glupi - ja bym sie obrazila za takie fochy i oskarzenia. Zazdrosc potrafi zrujnowac zwiazek - moj poprzedni zwiazek rozpadl sie min przez jgo zazdrosc i proby ograniczania mnie na kazdym kroku...

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
gupia! Czym????!!!! mnie np. znasz i jakoś nie wyglądałaś na wystresowaną
ale wtedy bylismy w trojke tylko, i jak poznalam aleks i zwiesia to tez nas bylo malo a teraz nas bedzie cale mnostwo i sie bede stresowac ze mnie nie polubicie czy cos
Stary 2012-03-15, 11:43   #2261
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Kurna, dziewczyny, to normalne, że ja mam tego palucha zimnego? nie chcę nosić bandaża, bo mnie wkurza, ruszać palcem ruszam, ale w ograniczonym zakresie, jak go lekko zegnę, to mi kostka nie wystaje jak w drugim kciuku. Boli i jest zimny obumieram! a Najka myślała, że będzie pierwsza
utnij i po problemie
Stary 2012-03-15, 11:44   #2262
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

ale wtedy bylismy w trojke tylko, i jak poznalam aleks i zwiesia to tez nas bylo malo a teraz nas bedzie cale mnostwo i sie bede stresowac ze mnie nie polubicie czy cos
WYJDŹ! przemyśl co powiedziałaś i wróć ile lat już ze sobą piszemy? 3-4? myślisz,że jest szansa Cię nie lubić?

Justyna, Twój palec może się okazuje jakąś inną, obcą formą życia?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:45   #2263
Hawwa87
Zakorzenienie

Arrakis, nie martw się, przynajmniej znasz kilka zazdrośnic Dla mnie wszystkie będziecie nowe i już teraz jestem lekko przerażona

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:47   #2264
kasia0912
Zakorzenienie

Mój TŻ też jak wysyłał CV to nikt nie zadzwonił. Fakt,że nie ma wykształcenia ,a do określonego doświadczenia brakuję mu 5 miesięcy. Więc też już się wkurzał i załamywał.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:49   #2265
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też jak wysyłał CV to nikt nie zadzwonił. Fakt,że nie ma wykształcenia ,a do określonego doświadczenia brakuję mu 5 miesięcy. Więc też już się wkurzał i załamywał.
No widzisz, do mnie od czerwca zadzwonili raz, przy czym na rozmowie i tak pani mnie zjechała, że nie mam doświadczenia
Stary 2012-03-15, 11:50   #2266
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
kurczakowy jest fajny, pasowałby Ci na Wielkanoc
fakt
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:50   #2267
kasia0912
Zakorzenienie

Vicky a próbowałaś od jakiś KFC czy innych Maców?

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-03-15, 11:51   #2268
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
WYJDŹ! przemyśl co powiedziałaś i wróć ile lat już ze sobą piszemy? 3-4? myślisz,że jest szansa Cię nie lubić?
no gdzies z 4 bedzie - ja tu od pierwszej czesci jestem i zaczelam jak bylam w zwiazku z M i myslalam,z e chce zbey on byl moim mezem a nie jestem z nim juz 3 lata

Dobra - wyszlam, przemyslalam, wrocilam - wniosek -> Jestem fantastyczna i wszyscy mnie kochaja

nie no - ja sie stresuje takimi duzymi grupami ale pewnie bede sie stresowac po drodze a jak juz przyjde to mi przejdzie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Arrakis, nie martw się, przynajmniej znasz kilka zazdrośnic Dla mnie wszystkie będziecie nowe i już teraz jestem lekko przerażona
bedzie dobrze
ciebie odbierze zwies, potem po kogos tam jedziecie to bedziesz poznawac co chwile jakas i jak dotrzesz do stefki to kilka juz bedziesz znac
Stary 2012-03-15, 11:52   #2269
kasia0912
Zakorzenienie

Ja zacznę poznawanie od Patuski

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-03-15, 11:53   #2270
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Jak tak czytam o Waszych TŻ-ach, to powiem Wam, że Mój ma anielską cierpliwość Zważając na to, co u mnie się dzieje...
U mnie się nic nie dzieje właściwie tylko cały czas coś tam ubzduram sobie Ja po prostu jestem mega zazdrosna o TŻ i każdej dziewczynie mogłabym włosy powyrywać i oczy wydłubać jak by spojrzała na mojego faceta jako na obiekt pożądania

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:53   #2271
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
jestem w tej samej sytuacji! choć kawkę znam
Stary 2012-03-15, 11:53   #2272
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gópie! Przecież my się wszystkie znamy na wylot!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:54   #2273
karola991
Zakorzenienie

klub
Stary 2012-03-15, 11:55   #2274
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
utnij i po problemie
Cytat:
Justyna, Twój palec może się okazuje jakąś inną, obcą formą życia?
Muahahaha, ajm soł speszjal

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:56   #2275
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
U mnie się nic nie dzieje właściwie tylko cały czas coś tam ubzduram sobie Ja po prostu jestem mega zazdrosna o TŻ i każdej dziewczynie mogłabym włosy powyrywać i oczy wydłubać jak by spojrzała na mojego faceta jako na obiekt pożądania
dla mnie to dziwne jest - ja nigdy nie bylam zazdrosna o kontakty TZtow z innymi kobietami - mogli miec kolezanki i normalne kontakty z nimi tak jak ja mam z kolegami...

a w takiej sytuacji zamiast patrzec z mordem w oczach to patrzylam na takie z satysfakcja i spojrzeniem pt "ha, ty sobie mozesz popatrzec tylko " - ja takie ogladanie sie za moim facetem traktuje jako komplement dla mnie

zreszta tez jak bylam z takim M. z Krakowa kiedys to on zawsze mowil "z toba to nawet przez ulice latwiej przejsc, bo sie wszyscy zatrzymuja" i tez nie byl zazdrosny a wrecz mu sprawialo przyjemnosc jak sie za mna ogladali

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2012-03-15 o 11:58
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:56   #2276
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Idę buźka

Arrakis ależ ja mu nie zabraniam kontaktów ) Kiedyś jedna dziewczyna do niego napisała że ma ochotę się z nim przespać i że kiedy mogą się spotkać... Co to ma w ogóle znaczyć ??

Edytowane przez FioletowyAnanas
Czas edycji: 2012-03-15 o 11:59
FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:57   #2277
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Powiem Wam coś śmiesznego. Moja mama wczoraj wymysliła, że oni przyjadą z moją rodziną autobusem na wesele i po weselu, około tej 5 rano pojadą prosto do domu, bez noclegu, żeby było taniej

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:58   #2278
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
no a jak te ponad 20 bab zacznie gadać na raz??? ło jezusie...

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

no mój tż już wyluzował.... i mi jakoś lepiej

przyjdzie oglądać mnie na pokazie dziś na szczęście to już ostatni dziej.. ufff. bolą mnie już nogi od 15cm szpilek!
Stary 2012-03-15, 12:01   #2279
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
A będziesz piszczeć jak kurczak? a tak na serio to trzymam za odpowiedni kolor

Ja farbowałam 3 miesiące temu farbą w piance. Niestety wybrałam ciemniejszy kolor niż miałam na głowie i dalej mi się trzyma Ja chce jaśniejsze i właśnie nie wiem czy jak kupię jaśniejszą to mi to złapie

Cytat:
Piona

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Rozumiemy się bez słów

A w ogóle jechała któraś z Was PolskimBusikiem? Śmiga tam wifik?

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:03   #2280
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to dziwne jest - ja nigdy nie bylam zazdrosna o kontakty TZtow z innymi kobietami - mogli miec kolezanki i normalne kontakty z nimi tak jak ja mam z kolegami...

a w takiej sytuacji zamiast patrzec z mordem w oczach to patrzylam na takie z satysfakcja i spojrzeniem pt "ha, ty sobie mozesz popatrzec tylko " - ja takie ogladanie sie za moim facetem traktuje jako komplement dla mnie

zreszta tez jak bylam z takim M. z Krakowa kiedys to on zawsze mowil "z toba to nawet przez ulice latwiej przejsc, bo sie wszyscy zatrzymuja" i tez nie byl zazdrosny a wrecz mu sprawialo przyjemnosc jak sie za mna ogladali
Zgadzam się, ja też TŻtowi nie robię problemów o koleżanki. Niech się spotyka z kim chce, mam do niego 110% zaufania. Zresztą ja się najlepiej dogaduję z facetami, więc czasem sama wychodzę na kawę czy gdzieś z kolegą.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości