|
|
#2251 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
|
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
.
Uniwersytet Mikołaja Kopernika. doradca finansowy Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 08:23 |
|
|
|
#2253 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Ja nigdy się nie martwiłam, choć teraz tak sobie myślę, szkoda, że nie zaciążyłam, dla faceta to byłby szok
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 3 lata temu nie brałam tabletek, seks uprawiałam już 4 miesiące - a gumkę widziałam tylko raz :P
Jak facet umie się opanować albo wie kiedy wyjąć to też uważam, że nic się nie stanie. Ale nie podoba mi się to bo po prostu lubię kończyć spokojnie, razem a nie, że O! wyciąga i trysko
|
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
Jedenaście dni temu miałam swój pierwszy raz. Oczywiście z zabezpieczeniem. I to było przed moim okresem. Ostatni skonczył się 9 lipca, a już 29 a ja nie mam miesiączki. Wiem, że od stosunku każdego dnia strasznie się stresuje, chociaż próbuję myśleć, że byliśmy zabezpieczeni, nie ma możliwości wpadki, to kiedy tylko pomyślę, że mogłabym być w ciąży od razu panikuje. Czy to możliwe, że po prostu przez stres mi się opóźnia? Od razu mówie, że mam nieregularne. Oraz przed stosunkiem przez jakiś czas byłam na diecie + duża aktywność. To, plus okropny stres może się przyczyniać do tego, że mi się opóźnia okres? Bo panikuje, zaraz minie cały miesiąc a ja nie mam nic. A po test jestem zbyt nieśmiała pójść, chociażby przez wygląd i niski wzrost (jeszcze aptekarki pomyślałyby że 14latka albo 15latka)... Piłam nawet rumianek, bo czytałam, że na przyśpieszenie okresu działa. Zdarzał się też lekki ból, taki jak zwykle podczas okresu.
|
|
|
|
#2256 |
|
Przyczajenie
|
Masz 18 lat, jesteś młoda- Twoje okresy mogą być jeszcze przez to troszkę nieregularne. Ponadto 1 dzień za wcześnie? Kwestia 1 dnia jest jak najbardziej normalna i to nie świadczy o tym, że jest za wcześnie/ zbyt późno.
Zresztą 4 testy ciążowe to niemal pewność. Myślę, że nie masz się czego bać i na pewno nie jesteś w ciąży więc się nie martw tym. Naprawdę
|
|
|
|
#2257 | |
|
made in Wonderland
|
Odp: Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Cytat:
Mamusiu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to idz do drogerii. tam testy leżą na półce i można sprawę załatwić milcząco
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny poradzcie bo ja juz panikuje.
Bralam tabletki anty przez pol roku. Czerwiec był ostatnim miesiacem, kiedy bralam tabletki. 5 lipca dostalam okres, po ktorym przestalam juz brac tabletki. Myslalam, ze cykl mi sie calkiem rozreguluje, jednak 31 lipca dostalam okres. Dzisiaj jest juz 30 sierpnia i okresu brak. W miedzy czasie chorowalam, 22, 23 i 24 sierpnia bralam 3dniowy antybiotyk. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia, stosunek przerywany (16-19 sierpnia), jednak moj chlopak twierdzi, ze byl ostrozny i nie ma opcji, zeby coś mu poleciało. Robilam test ciazowy, wychodzi negatywny, jednak nie bardzo wierzę w te wszystkie testy ciązowe "sikacze" i nie ukrywam mam lekką paranoje. Co wy o tym myslicie? Nie moge sie na niczym skupic, wciaz o tym mysle. Mogę byc w ciąży? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
To mnie nie pocieszyłaś.
A to badanie krwi trzeba robić na czczo? |
|
|
|
#2264 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie trzeba robić na czczo.
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Przyczajenie
|
strasznie sie boje ze moge byc w ciazy. chlopak probowal wejsc we mnie bez prezerwatywy ale nie udalo mu, nie wiem jak to powiedziec - nie włozył go całego. wykonał dwa ruchy i załozyl prezerwatywe. bylo to po okresie, miałam dni niepłodne, ale wiadomo jak z tym jest. na pewno nie doszedł, tylko boje sie o ten płyn ktory wydziela sie przed. niby dotykalam go wiec moze dotykajac zostało mi to na dłoni. wybaczcie ze pisze to w ten sposob, ale nie wiem jak to ubrac w słowa.
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Cytat:
Nastepnym razem nie pozwalajcie sobie na takie ryzykowne zachowania.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2268 |
|
Konto usunięte
|
Ale czemu nadal pokutuje przekonanie, ze od smyrniecia zachodzi sie w ciaze? 0_O sama np. po tym, gdy pieszcze jego penisa reka, dochodzi, ja myje rece z mydlem w goracej wodzie i sama tez normalnie sie myje, dotykajac swoich narzadow plciowych o_O musialabym byc w ciazy juz setki razy!
|
|
|
|
#2269 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
Przeglądam ten wątek wybiórczo, ale nie trafiłam na podobny problem do mojego.
Wyjechałam za granicę na 4 miesiące, tuż przed wyjazdem miałam upojny tydzień z moim narzeczonym. Ogólnie wyglądało to tak: w pierwszy dzień 3 razy z zabezpieczeniem, w drugi raz z zabezpieczeniem drugi raz bez (następne dni już z). Ogólnie powinnam była być przed moimi dniami płodnymi (potencjalnymi, bo mam lekkie problemy hormonalne), jednak wyjątkowo okres pojawił się wcześniej niż zwykle, a wyglądał w taki sposób,że baaardzo bolało mnie podbrzusze (czasem mam bardzo bolące okresy) i "krwawiłam" jeden dzień. To było na dwa dni przed moim wylotem, więc bardzo się stresowałam i to też mógł być powód. Cykle mogą być nieregularne, bo dwa miesiące temu przestałam brać tabletki. Najchętniej to bym kupiła test i po sprawie. Jednak jestem na kompletnym odludziu i zakupy robię raz na tydzień, a zaczęłam się trochę denerwować. Niepokoi mnie to, że czasem czuję jakbym miała obrzmiałe piersi, mam zatrzymaną wodę w organizmie, szybko mi puchną palce i nogi po wysiłku fizycznym (bardziej niż kiedyś), a także mam nastroje bardziej płaczliwe. Myślicie, że jest to spowodowane stresem związanym z wyjazdem i tym, że mimo wszystko jeszcze cykl mi się nie unormował po zaprzestaniu braniu tabletek, czy może mieliśmy takie szczęście i pomimo intensywności w spermie znalazł się dojrzały plemnik? Czytałam, nie wiem ile to prawdy, że po czwartym stosunku w ciągu doby prawdopodobieństwo, że w spermie są dojrzałe plemniki jest bardzo minimalne. Test zrobię najwcześniej w piątek, o ile ktoś inny nie pojedzie, to wtedy mimo wszystko wole poczekać niż prosić o zakup testu ciążowego (nie chciałabym, żeby ktoś tu się dowiedział, że jestem, albo podejrzewał). Chodzi mi o to, czy któraś z Was na moim miejscu by się niepokoiła? Edytowane przez Stokrotka3103 Czas edycji: 2013-09-01 o 14:00 |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy można wykluczyć ciąże?
Tak mozesz byc w ciazy.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#2272 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażystki, pomóżcie rozwiać wątpliwości! Ostatnio współżyłam ze swoim partnerem w czasie dni płodnych. Jako zabezpieczeń użyliśmy prezerwatywy durex extra safe, globulek dopochwowych patentex oval oraz partner nie kończył w środku(wytrysk miał poza pochwą, w prezerwatywie). Oczywiście tych metod użyliśmy na raz przy jednym stosunku. Wszystko użyliśmy zgodnie z zaleceniami (dobrze założona prezerwatywa, z której na pewno nic nie wyciekało oraz globulka założona 10-15 min przed stosunkiem).
Podczas masturbacji zauważyłam bardzo gęsty, bezwonny, biały śluz. Od pewnego czasu mam również bardzo duże, powiększone otoczki wokół sutków. Ostatnia miesiączka zaczęła się 4 sierpnia, kolejna powinna wystąpić 4 września (chociaz obawiam się, czy trochę się nie przesunie ze względu zmian pogodowych, kataru, zmiany trybu życia). Nie wiem co o tym myśleć... Czy taki śluz i powiększone otoczki mogą być objawem ciąży? Czy w takim przypadku istnieje wysokie prawdopodobieństwo ciąży, jeśli współżyliśmy w dniach płodnych? Proszę o szybką odpowiedź. |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam za zaśmiecanie.
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cały lipiec nie miałam okresu. Nie wiem czy mam zacząć panikować... Normalnie mam objawy miesiączki, wczoraj okropnie bolał mnie brzuch, piersi mam nabrzmiałe, ale wciąż się nie pojawia... Przepraszam, że Was zadręczam, to pierwszy raz. I nie mam skończonych 18 lat, jestem strasznie przewrażliwiona na tym punkcie i prawdopodobnie jeszcze nie dojrzałam do sexu, a Wy jesteście bardziej doświadczone niż ja, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Edytowane przez n0yade Czas edycji: 2013-09-02 o 22:59 |
|
|
|
|
#2277 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Przyczajenie
|
Prezerwatywy. Nie pamiętam, żeby coś pękało. Więc nie wiem.. Chłopak też się zarzeka, że wszystko było w porządku.
Edytowane przez n0yade Czas edycji: 2013-09-02 o 23:29 |
|
|
|
#2279 |
|
Przyczajenie
|
W takim razie, będąc młodą osobą, przy nieregularnych cyklach, diecie i stresie, okres po prostu się spóźnia. Sama mam nieregularne cykle, więc wiem, że może być naprawdę różnie. Raz zdarzyło mi się, że mój cykl trwał ponad 40 dni, więc głowa do góry
|
|
|
|
#2280 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci za szybkie odpowiedzi. Uspokoiłaś mnie trochę, jestem za młoda na sex, właśnie to sobie uświadomiłam. Nie dojrzałam psychicznie, właśnie w tym miejscu jest kłopot.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

moja wymianka