Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 10:31   #2251
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
współczuje tym co miały ciężkie noce

ja miałam dobrą noc i spałam do 7 niby dwie godzinki dłużej a człowiek taki zadowolony
zjadłam z mężem jajecznice, wypiłam kawę i pojechał do W-wy bawić się na imprezie integracyjnej - więc mam chatę wolną
Na 14:45 mam gina - zobaczę co powie
:Gan:
i udanej wizyty u gina będę kciukać

Gwizddddddddddddd, super!!!!!!! że Ci super, oczywiście i wyobrażam sobie Wasze oczyszczające spotkanie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:32   #2252
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwizdaku powiem ci tak prosto z głębi mojej duszy, że cieszę się z twojej poprawy samopoczucia.

A mnie się cykl dobowy poprzestawiał. Późno zasypiam i śpię do nieprzyzwoicie późnych godzin.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:37   #2253
peach_passion
Zakorzenienie

byou na cala kolorowke? co zakupilas?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

osz zazdroszczę wolnego i trzymam mooocne kciuki za gina

moj tż też ma dzisiaj wolne, ale przynajmniej porobi coś w domu, posprząta, zrobi obiad, kupi lampki na choinkę i zapisze mnie do fryzjera chcialabym być taką dobrą gosposia jak on
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:38   #2254
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwizdaku powiem ci tak prosto z głębi mojej duszy, że cieszę się z twojej poprawy samopoczucia.
ja też! ja też!

A tak w ogóle to mam już 6 z przodu 6 miesięcy i 30 dni do ślubu [/COLOR]
Stary 2012-11-23, 10:39   #2255
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou;37773057
[B
Smerfetka[/B] nadrabiałam ale nie wiem czy to dziś ich potrzebujesz czy to było z wczoraj:/
są potrzebne dziś, o 12.45

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:39   #2256
BYou
MBZ♥

Peach na całą-wszystko co w szafach. Kupiłam tusz, kredki, błyszczyk, fluidy i cienie

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:45   #2257
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Oglądam jakiś program kulinarny i naszła mnie ochota na coś dobrego. Muszę chyba przekonać tż żeby zabrał mnie gdzieś w weekend.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 10:51   #2258
najfajniejsza
Zakorzenienie

capri, to zajedź do sklepu po drodze

by, o dzięki za info na razie nie mam żadnych symptomów zbliżającego się okresu. ale ja nigdy nie mam symptomów, więc może brak symptomów to symptom?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

moj tż też ma dzisiaj wolne, ale przynajmniej porobi coś w domu, posprząta, zrobi obiad, kupi lampki na choinkę i zapisze mnie do fryzjera chcialabym być taką dobrą gosposia jak on
Stary 2012-11-23, 10:57   #2259
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ehh bylam wczoraj na koncercie kolezanki i mam kaca dzis a tu do pracy trzeba isc
i mam kolejne mejkapowe zlecenie -
Stary 2012-11-23, 11:06   #2260
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
capri, to zajedź do sklepu po drodze
właśni nie

wizyty w domu to dobra motywacja do odchudzania
Stary 2012-11-23, 11:19   #2261
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem czołgiem

zaraz rzuce pawia na ustawy bleeeeeeeeeeeee
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Elo Ziomalki!

Ano będzie masakra, będzie Wróżę porozrzucane książki, porozrzucane bibeloty, poobijany łepek, zabawki poroznoszone po całym mieszkaniu Chodzące dziecię - sama radość, mówię Ci

Na pocieszenie - moja pociecha prowadzana za ręce chodziła od sierpnia. Sama chodzić zaczęła ze 3 tygodnie temu. No ale ona dużo gada, a to podobno nigdy nie idzie w parze. No i podobno chłopcy szybciej się rozwijają motorycznie, ale to wszystko - podobno

w tej sytuacji nie wypada mi nic innego, jak zgodzić się z koleżanką Stefką cytowaną poniżej :

Ja kupiłam w Bartku dla Mrówki. Zimowe. I jestem zadowolona. Nie wiem jak Mrówka, bo jakoś specjalnie ani nie chwali ani nie narzeka Mają wadę zasadniczą - są drogie - buty zimowe koło 200-300 zł, a wiadomo, że to max na jeden sezon. Nam się udało w jakiejś promocji za 90 kupić, no ale niech ma. Trzymają ciepło nawet do -20 st. więc chyba warto było. I nie jest tak źle z tymi zmianami. Przynajmniej u nas. Od pół roku noga jej się zwiększyła o jeden rozmiar. A buty i tak się za duże kupuje, więc w sumie spoko.

Jestem jak nowo narodzona od dwóch dni - nic mnie nie mdli. Jestem zmęczona, ale jaka ulga...... I jakby mi hormony się trochę uspokoiły, bo ostatnio to byłam taka cięta na każdego, że uch No ale chyba najgorsze za mną.

Miałam czadowe spotkanie wczoraj w ogóle. Spotkałam się z dwoma koleżankami. Obie w ciąży. Jedna w trzeciej ciąży, ale urodzi drugie dziecko (w styczniu), druga po wieloletnich staraniach, leczeniu, próbach adopcji i w końcu 3 próbach in vitro (trzecia udana), termin ma taki jak ja No i ja . Chyba normalnie przeżyłyśmy katharsis Jak zaczęłyśmy gadać o tym co nas wkurza, jak się źle czujemy, użalać się nad sobą i życiem Każda się poryczała, każda z innego powodu. I zrobiło się nam lepiej A najlepsze, że my się wcale jakoś dobrze nie znamy. Każda jest w zupełnie innej sytuacji, każda zupełnie inaczej podchodzi do swego stanu. Jeszcze ta koleżanka co ma dziecko już ma zupełnie inne podejście do wychowania syna niż ja do swojej. A jakoś się dogadałyśmy i nawet (chyba ) każda każdą zrozumiała

CROOZE moja kolezanka kupuje nw bartku (u nich na stronie ) zawsze drugi gatunek ato gdies sa kezywo przeszyte albo zarysowane, dzieci szybko wyrastaja a buty o polwe tansze

Gwizdaku bardzo sie ciesze ze jakos ogolnie Ci lepiej i fizycznie i mentalnie
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Na razie dosyć monotonne, jak w Krakowie, ale ciągle mnie coś zachwyca Czasem nie mogę uwierzyć, że jestem tu na dłużej niż 2 miesiące.
Poniedziałek-piątek praca, w sobotę zapupy i odpoczynek, w niedzielę spacery z B. zwiedzanie, relax, po południu jeździmy do taty, robimy zakupy spożywcze, ściągamy seriale na cały tydzień. I tak mija dzień po dniu
zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Wczoraj na promocji rossmanowskiej -40% na kolorówkę się obłowiłam ale że trwa do 28 to jeszcze Mąż mi obiecał małe co nie co
ale ze na wszystko ?? chwal sie co kupilas

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:27   #2262
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

ale ze na wszystko ?? chwal sie co kupilas
tak kawa - na wszystko z kolorowki 40% znizki chyba wydam tam czesc tego co jutro zarobie
Stary 2012-11-23, 11:28   #2263
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj na promocji rossmanowskiej -40% na kolorówkę się obłowiłam ale że trwa do 28 to jeszcze Mąż mi obiecał małe co nie co
Ja się dziś na tą promocję wybieram Na wątku rosmannowskim wrze

I kupiłam ten podkład MF za 44 zł, a teraz jest za 36 zł

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

Ja dziś nie mam obiadu chyba Zrobiłam wczoraj tżtowi chili con carne na 3 dni a sama jade do rodziców a że moja mama wiecznie na dietach to zwykle w piątki wieczorem lodówka jest pusta i jak przyjeżdżam to słysze zwykle "Zrób sobie kanapke jak jesteś głodna bo nic nie ma"
także tego, jedyna nadzieja w teściach chyba
Marze o tym Ja jadę dziś do Rodziców, a tam zawsze pełna lodówka jedzenia i to jeszcze domowego (pierogi, kluski, gołąbki, itp.) i pełno słodyczy Jak ja bym chciała, żeby Rodzinka była na diecie... ;p:

A w ogóle Tato wczoraj do mnie dzwonił z pytaniem czy żyję i czy przyjadę na weekend i jakoś mnie tym rozczulił, bo On nigdy wylewny nie był, a poczułam, że się stęsknił Więc jadę, a w planach za bardzo nie miałam
Cytat:
Peach na całą-wszystko co w szafach. Kupiłam tusz, kredki, błyszczyk, fluidy i cienie
Marki poproszę I dokładne opisy
Stary 2012-11-23, 11:35   #2264
kasia0912
Zakorzenienie

Dzień DObry jak dobrze,że dziś piątek

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:59   #2265
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
stefka, ten rachunek za miesiąc, ale licznik cały czas chodzi, więc to faktycznie wina pękniętej rury
Niedobrze, będziecie musieli kuć

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Jestem jak nowo narodzona od dwóch dni - nic mnie nie mdli. Jestem zmęczona, ale jaka ulga...... I jakby mi hormony się trochę uspokoiły, bo ostatnio to byłam taka cięta na każdego, że uch No ale chyba najgorsze za mną.

Miałam czadowe spotkanie wczoraj w ogóle. Spotkałam się z dwoma koleżankami. Obie w ciąży. Jedna w trzeciej ciąży, ale urodzi drugie dziecko (w styczniu), druga po wieloletnich staraniach, leczeniu, próbach adopcji i w końcu 3 próbach in vitro (trzecia udana), termin ma taki jak ja No i ja . Chyba normalnie przeżyłyśmy katharsis Jak zaczęłyśmy gadać o tym co nas wkurza, jak się źle czujemy, użalać się nad sobą i życiem Każda się poryczała, każda z innego powodu. I zrobiło się nam lepiej A najlepsze, że my się wcale jakoś dobrze nie znamy. Każda jest w zupełnie innej sytuacji, każda zupełnie inaczej podchodzi do swego stanu. Jeszcze ta koleżanka co ma dziecko już ma zupełnie inne podejście do wychowania syna niż ja do swojej. A jakoś się dogadałyśmy i nawet (chyba ) każda każdą zrozumiała
Dobrze, że Ci lepiej. I fajnie, że się wygadałaś

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Na 14:45 mam gina - zobaczę co powie
Kciukam

Cytat:
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:55   #2266
capriola_87
Zakorzenienie

Właśnie dostałam mailem potwierdzenie mojego zatrudnienia!
Niestety, dopiero od 1 marca, ale ogólne warunki baaaaaardzo spoko więc się jaram

Jadę do domu, udanego weekendu!
Stary 2012-11-23, 13:05   #2267
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, dopiero od 1 marca, ale ogólne warunki baaaaaardzo spoko więc się jaram

gratuluję i zazdroszczę

ja jestem po rozmowie, mam nadzieję, ze Wasze kciuki pomogą

Stary 2012-11-23, 13:06   #2268
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
kasia a my dzisiaj 6lat
Spóźnione gratulacje

Cytat:
uwielbiam, gdy ktoś dodzwoni się do mojego działu przez pomyłkę reakcje są super, gdy się dowiaduje, gdzie zadzwonił. Przed chwilą odbieram telefon i słyszę: "Wychodzisz już?", ja powtarzam, że to taka a taka firma, a tam: "O Chryste...". Albo niedawno miałam: "Gazeta??? To niech mi pani powie, jaki w takim razie jest numer do masażysty Jana Kowalskiego, jak pani taka mądra!".
A dobre było, jak dzwonił jakiś pracownik call center na wszystkie numery po kolei w pokoju - my mu w końcu mówimy, że od końcówki 28 do 70 to jest nasza firma na 100%, a on: "Aha, rozumiem, to nie jest żaden problem, ja oczywiście mogę przesłać na adres firmowy tę pościel"

Ja kiedyś miałam numer bardzo podobny do żużlowego klubu sportowego u nas w mieście, tylko dwie cyfry zamienione kolejnością, i co niedzielę dzwonili kibice zapytać, czy mecz się odbędzie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Capri śniło mi się, że rozmawiałyśmy o diecie i odchudzaniu i nagle powiedziałaś, że nie tak łatwo schudnąć po dwóch ciążach... Ja sobie myślę wtf, a Ty mi spokojnie tłumaczysz, że za pierwszym razem miałaś 18 lat i nie byłaś gotowa na dzieko, więc oddałaś je do adopcji, a drugi raz to była wpadka na początku związku z Sz. i teraz Twoją córka opiekują się Twoi rodzice, a ona myśli, że jest Twoją młodszą siostrą
Skąd Ty masz takie sny

Cytat:
dziewczyny które stosują soczewki- jakie macie wady wzroku? jakie soczewki polecacie? w sensie firmy? i bardziej te codziennie czy np. 2 tygodniowe? jakieś godne zaufania sklepy internetowe z dobrymi cenami?
Ja nie umiem zapamiętać mojej wady wzroku, ale stawiam na -1,5 i -2,5 jakoś Soczewki kupuję w Vision Express mniej więcej za 115 zł za opakowanie, w którym jest 6 sztuk, a to soczewki miesięczne, więc starcza na pół roku. Jedyny minus u mnie jest taki, że potrzebuję do każdego oka innego opakowania

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Byłam u optyka na badaniach. Koszt badania okulistycznego w Vision Express to wydatek 85 zł, a jeżeli po tym badaniu kupi się u nich okulary (niestety nie soczewki) to płaci się za samo badanie 1 zł. Ja jako, że kupiłam soczewki to niestety musiałam zapłacić całą kwotę. Ale może samo badanie warte takiej ceny. Spędziłam tam ponad 30 min, wszystko zostało dokładnie sprawdzone i co się okazało - mam astygmatyzm Wada się pogorszyła i z -1,5 mam 2. I wskazanie do noszenia okularów....
To się pozmieniało, bo jak ja badałam oczy do soczewek w VE i kupowałam soczewki, to płaciłam właśnie 1 zł za badanie...

Cytat:
to Wam poskarżę - dopiero co się chwaliłam, że mam cykle jak w zegarku, dokładnie co 26 dni, no i co?i teraz okres mi się spóźnia drugi dzień, ale OK - to nie dramat, dopiero odstawiłam tabsy, może się nieco rozciągnąć. Tylko że płodny śluz w 28. dniu cyklu to już lekka przesada
chyba że mam drugą owulację???
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę, miałam owulację właśnie koło 28-30 dnia cyklu Za to cykl wcześniej, tak, jak pisała By, śluz typu płodnego miałam jakieś 2 dni przed @

Cytat:
za mnie kciuki jutro - wysyłam jutro szefowi podsumowanie zadania, które koordynowałam. od tego zależy, czy zmieni się metodyka pracy u mnie w dziale. oby nie...

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość

i ja poproszę jutro o 12.45 mocne kciuki
Trochę za późno, ale i tak

Cytat:
Ja mam dużo ale jak zacznę pisać sama ze sobą to moje monologi wewnętrzne mogą pogrzebać wątek
Ja teraz też mam dużo czasu, to już dialog możemy tworzyć
I też ostatnio wstaję późno, więc może nawet zaczynać będziemy o tej samej porze

Witam się po przerwie znów

Od środy jestem w końcu panią magister

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:13   #2269
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

gartuluje

Stary 2012-11-23, 13:14   #2270
Hawwa87
Zakorzenienie

Smerf, dziękuję

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-11-23, 13:21   #2271
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Gratulacje!
Stary 2012-11-23, 13:25   #2272
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Gratuluję
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:42   #2273
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teraz też mam dużo czasu, to już dialog możemy tworzyć
I też ostatnio wstaję późno, więc może nawet zaczynać będziemy o tej samej porze

Od środy? I dopiero w piątek nam o tym mówisz? O ty niedobra! No ale i tak cieszę się i gratuluję
No i chętnie z Tobą podialoguję

Capri
to super, że warunki dobre i zatrudnienie już pewne. Cieszę się

Idę sprawdzić czy cycki rozmarzły i biorę się za obiad wreszcie.

Stary 2012-11-23, 13:57   #2274
Hawwa87
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczyny

Aleks, od środy jeszcze nie dotykałam komputera I parę dni wcześniej też

Ale to bardzo miłe uczucie, mieć to z głowy, polecam

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-11-23, 14:18   #2275
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny

Aleks, od środy jeszcze nie dotykałam komputera I parę dni wcześniej też

Ale to bardzo miłe uczucie, mieć to z głowy, polecam
Skoro tak rekomendujesz A poza obroną zakończoną sukcesem to jak się miewasz? Dobrze się czujesz? Bo ja jestem śpiąca przez pogodę.

Jak myślicie ile czasu może stać maska do włosów? Zaznaczam, że nówka sztuka nie śmigana. Bo na opakowaniu jest tylko 12 m-cy od otwarcia a znalazłam na dnie szafy opakowanie, które leżało tam 2 lata.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Swoją drogą Hawwa właśnie zauważyłam, że masz ładny podpis.

Stary 2012-11-23, 14:19   #2276
Choji
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

gratulacje dla Was obu!

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:20   #2277
Hawwa87
Zakorzenienie

Aleks, poza tym, że też jestem śpiąca, to dobrze się czuję Nie dość, że pogoda, to jeszcze w nocy dość często się budzę, a najlepiej mi się śpi tak od 6 do 10-11, jak już P. pojedzie do pracy

Dziękuję, podpis też mi się podoba Zaczęłam jakiś czas temu czytać Pismo Święte od początku i jak przeczytałam to zdanie, to uznałam, że to o mnie

Choji, dziękuję

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2012-11-23 o 14:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 14:27   #2278
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks, poza tym, że też jestem śpiąca, to dobrze się czuję Nie dość, że pogoda, to jeszcze w nocy dość często się budzę, a najlepiej mi się śpi tak od 6 do 10-11, jak już P. pojedzie do pracy

Dziękuję, podpis też mi się podoba Zaczęłam jakiś czas temu czytać Pismo Święte od początku i jak przeczytałam to zdanie, to uznałam, że to o mnie

Choji, dziękuję
O mnie też, może trzeba męża przekonać do pracy na nocki to się człowiek wyśpi

Stary 2012-11-23, 14:34   #2279
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
O mnie też, może trzeba męża przekonać do pracy na nocki to się człowiek wyśpi
Hm, noc wcześniej miał wezwanie do pracy, nie było go od północy do drugiej, to w tym czasie nie spałam, tylko czekałam, aż wróci Więc lepiej niech pracuje w dzień

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-11-23, 15:08   #2280
najfajniejsza
Zakorzenienie

hawwa, moje gratulacje!

dziękuję za kciuki zostałam pochwalona przez mojego szefa, a ”szef szefów” milczy, co dla niego nietypowe, więc chyba rzuciłam mocne argumenty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości