|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
http://www.youtube.com/watch?v=spljNYgxLuU
już drugi bardzo dobry filmik u Zmalowanej. Obejrzałam do końca. |
|
|
|
#2252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy mówienie o sobie, że się nie może schudnąć przez chorobę, a potem wrzucanie do publicznego wglądu zdjęć swojego śmieciowego, niezdrowego, tuczącego jedzenia nie jest śmieszne? A LittleStar jest teraz sławnom modowom blogerkom. http://stylelittlestar.blogspot.com Popieram ideę prowadzenia takich blogów przez dziewczyny w rozmiarze 40+, bo można zawsze wziąć jakąś inspirację, przecież ludzie mają różne rozmiary. Szczególnie, że ona na zdjęciach wychodzi bardzo ładnie. Ale razi mnie, że już pierwszy post jest sponsorowany, wszystkie ciuchy - prezenty od sklepów. Zwykle modowe blogerki zaczynają inaczej, komercha wkrada się dopiero potem. |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://3.bp.blogspot.com/-kIJ_agjhaS...0/DSC00125.JPG |
|
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm ja nie widzę aby przybrała na wadze. RGP owszem, ale Marzenka nieee... jak się ogląda filmiki gdzie jest sama twarz to nie widać wagi, często twarz jest szczupła, a reszta niet może dlatego uważacie, że przytyła.
marzenka fajna jest. Szkoda, że nie nagrywa. |
|
|
|
#2256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz rację, takie samo zaskoczenie było przecież z Hanią digitalgirl... Byłam w szoku widząc ją w Mistrzyni Makijażu. |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to i jeszcze ja na koniec Zgadzam sie z Tobą przymusu w tym kraju nie ma - nie podoba jej sie to już, nie sprawia przyjemności - to ktoś jej tam napisał - to niech wraca do pracy na etat. Nie widzę żadnego problemu. Łaski niech nikomu nie robi. Ludzie mają prawo pisać że jest super i mają prawo krytykować. Koniec i kropka. Jeśli tak bardzo przeszkadza jej krytyka to niech skończy nagrywanie i przestanie tylko to zapowiadać. Zachowuje sie jak Edyta Górniak...Jak mi coś nie odpowiada to tego nie robie - a nie robie i jęczę że mi źle. Karabin ktoś jej trzyma przy głowie żeby nagrywała ? Nie nauczyła sie nic ze swoich tatuaży. A co z filmikami o pewności siebie ???
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2013-01-11 o 07:44 |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do bloga- faktycznie potrzebne sa takie. Ja ogolnie mam typowa figure klepsydry i wbrew pozorom to jest najgorsza figura zeby sie ubrac. Biodra mam w rozmiarze jakos 38-40, ale wcale nie mam mega tylka ani ud, a jak zaloze cos luznego to wygladam na +15 kg. To samo z koszulkami, zeby sie zmiescil biust, zwlaszcza w takie z guzikami to musialabym L nosic, pod wzgledem brzucha to sie spokojnie w S mieszcze. Kurtka tak samo. A sklepy po prostu nie prowadza ostatnio nic innego niz XS i 28-36, jak na Chinczykow te ciuchy. |
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
kilka stron temu (niestety nie mogę tego odszukać
) jakaś dziewczyna podawała linka do kanału chłopaka który jest też lektorem w stacjach radiowych, może ktoś kojarzy? |
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Zresztą 'spędziłam z Nią Sylwestra bo był koncercik na HBO. A co do ubrań S i XS ... Ostatnio byłam w sklepie i dużo się przymierzało. Mniej więcej wiem do jakiego sklepu wejść by mieć rozmiar taki jaki potrzebuje. Dużo eSek jest w Housie, Croppie, też w New Yorkerze(tutaj też dużo XS). W TALLY WEiJL ktoś noszący eSkę Croppową nie ma szans by się tam zmieścił w rozmiar 36 przekonałam się na własnej skórze
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokladnie, albo za opiete albo ciaza |
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysyłam ci PW.
|
|
|
#2265 | |
|
Klientka w krawacie
|
Do Zary! Tam XS to jest chyba dla niemowlaków
![]() Cytat:
![]() Oglądam filmik theduedonne - ubolewam nad tym, że Margaretka rzadko nagrywa. Gosiu, pojawiaj się częściej
|
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- w Zarze najleprze są jeansy -zaczynają ci sie na tyłku a nogawki kończą gdzieś koło wyjścia ze sklepu - też tak macie ? Długość nieprzeciętna a nie jestem jakimś niziołkiem
|
|
#2267 |
|
Konto usunięte
|
O taa, ja ciagle chodze w tym jednym rozpietym guziku i sie dziwie, czemu tak chetnie ze mna rozmawiaja...
ostatnio mierzylam jeansy w terranovie wlasnie, jak juz znajde ten swoj rozmiar L tam, czasem maja ze dwie pary takiego, to jeszcze mi majtki wystawaly, jestem pewna, ze gdyby nie depilacja to i sporo loniakow by bylo widac co sie stalo z normalnym stanem? jak sie nie ma plaskiego brzucha to biodorwy tylko to jeszcze podkreslaja ;/ a to to nie wiem co to bylo, chyba majtkowy |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Szusz pojechała po bandzie z tym filmikiem - bidulka. Naprawdę myśli, że wzbudzi współczucie u kogokolwiek? Kurde, zarabia krocie na yt, jeździ na darmowe wyjazdy, dostaje kupę kosmetyków i gadżetów i się księżniczce już znudziło... Przykre.
Każdy chciałby mieć taką pracę, jak ona. Jak widać, mało kto docenia, to co ma. Jak dla mnie, Szusz powinna pożegnać się z yt, bo się mało, że wypaliła, ale po prostu już mega przejadła tym swoim zmanierowanym, paskudnym zachowaniem.
|
|
#2269 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dowiedziałam się,że mam rozmiar jak Chińczyk,w dodatku niemowlę :P
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2013-01-11 o 11:49 |
|||
|
|
|
#2270 | |
|
Karo
|
Cytat:
ostatnio kupiłam z normalnym stanem (bo nie lubię biodrówek) w orsayu u szusz niezła dyskusja tam wczoraj była |
|
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
nadal dyskusja trwa
chyba sie nie spodziewała takiego ataku...mało kto ją broni. Nawet wierne fanki piszą - Szuszi - spasuj i idź sobie na urlop. Podobał mi sie komentarz dziewczyny która dziwiła sie skad u Vlogerek przekonanie że kręcąc filmiki prowadzą jakąś działalność misyjną i robią to tylko i wyłącznie dla nas ?! Absolutnie nie dla siebie bo to bardzo uciążliwe...te wszystkie obróbki filmów itd...
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to Szusz... Obejrzałam kawałek jej gorzkich żali i mam dość. Wg mnie nic nowego nie wnosi do youtube, ani nie umie się dobrze malować, ani ubrać. Nie rozumiem skąd u niej taka liczba subskrybentów, no nie potrafię tego ogarnąć.
|
|
|
#2273 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2274 | |
|
Konto usunięte
|
Ahahahaha, myślałam, że tylko ja mam taki problem z ciuchami.
![]() No bo naprawdę, większe rozmiary są szyte nieproporcjonalnie... I nie wiem na kogo to jest dobre, na osobę już naprawdę prostą, z brzuchem. A przecież jak noszę 40, czy nawet 42 to nie oznacza, że nie mam wcięcia w talii... Zakładam spodnie, tyłek dobry, w pasie mogę sobie włożyć dwie ręce i torebkę, tak odstaje. Terranovy nie skomentuję, bo tam to naprawdę na pół tyłka. Mi się udaje kupić pasujące spodnie w reserved, czasami w new yorkerze z fishbone albo amisu, czaaasaaaami w vero modzie. Z bluzkami to samo, 38-40 byłoby dobre, ale cycki nie wchodzą, spłaszcza masakrycznie, albo robią się takie dziury między guziczkami, że równie dobrze mogłabym jej nie zapinać. A jak wezmę rozmiar większe to przecież są za szerokie w ramionach za długie, całe wiszą. Dlatego szkoda, że tak mało takich dziewczyn ma szafiarskie/modowe blogi. Same chudzielce i co jakiś czas ktoś w rozmiarze 46-50 (chodzi mi raczej o zagraniczne blogerki)... A gdzie są 40 ja się pytam! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Nie będę słuchać jak się malować od kogoś kto preferuje glołi kejki fejs łotewa. Buntuję się. |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy widziałyście na twitterze, ale sytuacją z Susz obudzona jest Niisia
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
LBBS nie jest taka zła - dziewczyna dosyć pozytywnie zakręcona, często hejtowana, ale oprócz dziwnego filmiku przedświątecznego, w sumie nic głupiego nie gada szusz natomiast tragedia
|
||
|
|
|
#2277 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spodziewałąm sie właśnie ze z tą działalnością misyjną to niedługo w programie 2 TVP wylądują albo TV Trwam...Kręcą bo lubią gadać o kosmetykach ( która kobieta nie lubi? ) a przy okazji wpada kasa. Sorry. I ciężko z tego zrezygnować. Obstawiamy za ile wróci Szuszi z podkulonym ogonem mówiąc że wróciła w odpowiedzi na mase listów poparcia i tylko dla najwierniejszych fanów? - 2 tygodnie ? I zapewne z nowym tattoo hejters gona hejt na czole!---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
aq co myslicie o filmiku 1kasia i BBL? ja wurzucilam z subow, w ogole czyszczenie zrobilam
wyleciala oleska i kilka innych, bo nie ogladam... a co do 1kasia, mi sie ten makijaz na BBL nie podoba... |
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę :
Agnieszka @nissiax83 czytam komentarze pod filmikiem @szusz i jest mi strasznie, strasznie przykro ...ale wiem ze nasza Weronika jest twarda i da sobie rade |
|
|
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem to jakaś paranoja bo Szusz sama jest sobie winna,myśli że ludzie to przymuły i nie widzą co ona wyprawia , 3 razy robiła TAG z torebką i za każdym razem była reklama torebki i zawartości w niej , gadżety , kosmetyki itp wszystko z podarków. Widzę jej koniec . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

13.03.2008

Zgadzam sie z Tobą 

) jakaś dziewczyna podawała linka do kanału chłopaka który jest też lektorem w stacjach radiowych, może ktoś kojarzy?