|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Asiulka Katee dzieki za info i linki w sprawie inhalatora. A wkurzyłam się na maxa bo gdyby nie ta baba to miałabym już fajny w super cenie. A tak raczyła się wtrącić w ogóle nie mając o tym pojęcia. A moja biedna mama - wiadomo się wystraszyła bo Pani mgr nie stoi tam od parady... Moi rodzice byli tam przy okazji. A teraz to ja muszę sama jechać - cały czas pada snieg - w mieście korki, ludzie po 2 godziny stoją. A galerii ludzi na potęgę no i jak tu się nie zdenerwować.....
|
|
|
|
#2252 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jedno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
biedaczek kochany ![]() Mamuski ja sie odmeldowuje na tydzień. Jutro wylatujemy, wiec mam mase pakowania i przygotowan. moze znajde chwile juz tam zeby zagladnac. Zdrówka dla wszystkich Maluszków |
||||||
|
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki laski
![]() Miło mi bardzo. Póki co jest naprawdę super - aż czuję niedosyt bo dużo pracujemy. Zielona wiesz przecież, że masz jeszcze możliwość ułożyć sobie szczęśliwe życie... A imię zmień ![]() co do jedzonka to najlepiej mieć własne warzywka, a jak ktoś nie ma???
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kontroli nie byłam bo nie kazała przyjść bo to była tylko gorączka. Może go zarejestruje na czwartek a z drugiej strony znowu będzie płacz |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc.
Jestem w szoku. Moje dziecko od 20 minut leży w leżaczku i gada do wiszących zabawek. Mało tego raz trafił w grającego ślimaka i teraz stara się w niego co chwile trafić. Czy to nie za wcześnie?
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
kraven dobrze,ze juz w domku.zdrowka dla Jasia
zbieram sie i ide do ogrodniczego kupic choineczki na balkon do pozniej
|
#2257 |
|
Konto usunięte
|
A myśmy dopiero wstali
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Mysłałam że Zośka po szczepieniu wczoraj będzie marudna a tu aniołek kochany
![]() Po kąpieli ja ja ubieram i zaczełam do niej jakieś śmieszne dźwięki wydwać a ta mała menda kochana wpadła w taki śmiech że bajka! i to był śmiech taki prawdziwy hihi d tej pory czegoś takiego nie słyszałam u niej, jak dorosły człowiek aż się zanosiła tym śmiechem i łezki jej ciekły z radości a jaki był dla niej szok jak usłyszała jakie dźwięki potrfi wydawać potem śmiała się na siłę żeby tylko jeszcze posłuchć samej siebie, a ja się normalnie praiwe popłakałam razem z nią ze szczęścia tżet mało nie padł jak usłyszał ten jej dziki rechot
|
#2259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Mój mały typ śpi a ja śniadanko jem i kawusię piję. Zaczęłam nabiał wprowadzać, na razie nic się nie dzieje, skóra piękna, gładka. My z Kropkiem znamy się już 16-cie lat. To wujek mojej przyjaciółki z podstawowki, a poznałam Go gdy kupował nam wino w sklepie bo babka nam sprzedać nie chciała, a na wycieczkę jechalyśmy I wtedy Go poznalam i już mi się spodobał i na wzajem. No ale wtedy to jeszcze prokurator nade mną stal Przez te lata nasze drogi się schodzily i rozchodziły, on zawsze naginał na kawę aby iść a ja się wstydziłam. No i po aferze z moim mężem przyszedł do mnie do pracy bo koparka mu rozjechała telefon i nie mial numeru i tak zauważył że coś jest nie tak. Przyszedł wieczorem na kawę i tak zaczął codziennie przychodzić. Aż w końcu uświadomiliśmy sobie że się kochamy. I tak jesteśmy razem. Najlepsze że ominęlo mnie poznawanie jego rodziny, bo wszystkich od małego znałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego odpoczynku życzę i szczęśliwej podróży. |
|||||
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj nadrobiłam ale nie miałam siły juz pisać.
Była mowa o tżtach, my jesteśmy razem 9 lat po slubie 4 i pół.Seks też był szybko po ok.2 tygodniach.A zamieszkaliśmy razem po 2 latach. Przykro mi że tyle dzieciaczków chorych, ja podaję od 1 miesiąca życia witaminę C po 4 kropelki dziennie i narazie nie chorowaliśmy |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile trwa badanie bioderek?
Choco ty szczęściaro U nas impreza od 6.00
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Kraven bioderka to chwila
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
|
#2264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale się uśmiałam ![]() |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba musimy to jakoś przeczekać
![]() widzę,że rozmawiacie o związkach. My jesteśmy ze sobą ponad 4 lata.. ![]() Ja zostawiłam dla niego chłopaka z którym byłam rok a on dla mnie dziewczyne z którą był 5 lat ![]() Spotkaliśmy sie przypadkiem jednego dnia a na drugi dzień byliśmy już parą . Poznaliśmy i związaliśmy sie w sierpniu,w październiku się zaręczyliśmy,w grudniu razem zamieszkaliśmy,w maju wzieliśmy ślub a w lipcu zaszliśmy w ciąże![]() .Jedziemy do mamci na wieś może Gracjanek sie rozkręci
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas po sprawie. Antybiotyk ma i jeden i drugi
|
|
|
|
#2267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
Pomocy! Jakiś wirus na pomorzu panuje. Mąż wymiotuje, matka już przeszła swoje, ojciec wymiotuje, nie ma się gdzie schować. Boje się o moją Aleńke
Mnie też delikatnie mdli...
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Uffff..Dzień Dobry
zamiast siedzieć przed kompem proszę się dziaciaczkami zajmować a nie piszecie jak szalone a później nadrobić ciężko żartuje piszcie ile wlezie ![]() Po wczorajszej wizycie nie pisałam bo siostra siedziała u mnie a później tż przyszedł z pracy to walnęliśmy się na wyrko i projektor poszedl w ruch, fajna sprawa, duży tv nie potrzebny bo mam filmy na całej ścianie wyświetlane jak w kinie ![]() U ortopedy było bardzo dobrze Naczytałam się w necie opinii na temat lekarza do którego poszłam i powiem szczerze, że aż się bałam bo były straszne, że nie delikatny, nie miły dla dziecka i rodzica itp. Nic podobnego! Baaaardzo miły facecik Delikatnie zbadał Maksa na tyle, że dziecko nawet nie zajęczało, szybciutko dokładnie razem z usg Bioderka są zdrowe, żadnych odchyleń od normy nie ma a doktorek się śmiał, że ma kiepskiego cela bo nie udało mu się w niego trafić Małemu .. ![]() Co do poznania się ze swoimi miłościami: Ja się ze swoim M poznałam grając razem w warcaby na kurniku porozmawialiśmy sobie parę dni z rzędu, zaprosiliśmy siebie do znajomych na grze później na gg. Powymienialiśmy się zdjeciami Później jak On beze mnie nie mógł żyć bo już wtedy mnie kochał choć jeszcze sie nie widzieliśmy na żywo i nie słyszeliśmy się powiedział mi, że mnie okłamał z miejscem zamieszkania i wiekiem okazało się, że ma 16 lat (ja miałam 18) i mieszka w małym miesteczku w woj. Łódzkim haha i znowu każdy mi odradzał, że kłamca itp ale ja się nie poddawałam. po roku rozmawiania na necie przyjechał do mnie na urodzinki, został 2 dni (mieszkałam jeszcze z rodzicami tak więc o spaniu razem nie było mowy), i znowu wyjechał do siebie. I tak 2 lata spotykaliśmy się tylko na sobotę i niedzielę przejeżdżając do siebie 465 km po 2 latach przyjechał do mnie studiować, i tak już został do dzisiaj ![]() już ponad 10 lat jesteśmy razem. Wspomnienia są cuuudowne, wzruszam się jak sobie pomyśle jakie piękne uczucie było jak do siebie tak jeżdźiliśmy i te łzy wylewane jak pks odjeżdżał z zachodniego buntowanie się jego dziadkowie albo moi rodzice nie pozwalali do siebie przyjechać bo w szkole coś się działo i trzeba było się uczyć w weekend ahhhh.. ![]() Zdrówko za Naszych Kochanych Facecików ![]() ![]() Aaaa.. i śmiesznie było z seksem kiedyś chciałam żeby podał mi jakąś rzecz z takiej szkatułki, otwiera ją a tam prezerwatywa hahaha myślałam, że padnę na widok jego miny bo myślał, że chce z nim tu i teraz ale nie .. byłam twarda. Seksik był po paru miesiącach poznania się w realu. A było to w takiej budce drewnianej na środku pola do której wchodzą myśliwi kiedy polują na zwierzynę Ja jestem jego pierwszą i On moim pierwszym i jedynym
Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2012-12-11 o 12:37 |
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak ja miałam teraz przez kilka dni biegunkę - młodemu nic nie było. Jak Paweł miał 7 miesięcy miałam jelitówke - jedną i drugą stroną leciało - w końcu zabrali mnie do szpitala pod kroplówę bo byłam coraz słabsza. Potem po kolei - mąż i teść podobnie, ale nie tak ostro. Młodemu nic nie było. Też był na cycu wtedy. |
|
|
|
|
#2272 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny! pochmurno i smutno na dworze
ale i tak pomaszerujemy na spacer, bo tylko -4 jest.Córi moja kochana po raz kolejny mnie zaskoczyła. Leżała sobie grzecznie w łóżeczku, patrzyła na karuzelkę i ssała smoka. Nagle tego smoka wyjmuje rączką z buzi i trzyma, coś pogadała do miśka i w najlepsze smoka wpakowała do buzi! rozłożyła mnie na łopatki Cytat:
w ogóle Zielona, jak z mężem? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
świetna myśl
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
maggie123
jak narazie z tz w porzadku,bo pracuje i go niema
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka zdróweczka dla dzieci. JA się dowiem wieczorem co i jak.
A historia z papierem no tragedia normalnie - jak mogłaś? Jejku laski co za historie.... Kurcze u mnie nuda. Poznaliśmy się na studiach - starszy o rok. Sam podryw - wracam z zajęć - podchodzę do auta, a za wycieraczką kartka - myślałam, że mandat a to była kartka od niego. Ze jakbym potrzebowała jakieś materiały, książki to służy pomocą i tam telefon. To zadzwoniłam. oczywiście materiały to była ściema, ale numer już zdobył. I tak od smsa do smsa o wszystkim i o niczym. W końcu zapytał o spotkanie. Potem 3 miesiące samych spotkań i rozmów (i na nich nic -ani buzi, ani rączka). Po 3 miesiącach pierwsze buzi (szaleństwo) a seks długo później.Po 5 latach zaręczyny, potem mieszkanie, potem ślub, potem dzieci ![]() Nuuuuuuuuuuuuuuuuuda
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
no to może jeszcze powiem jak było z eks
miałam jakieś 13 lat czy 14 już sama nie pamiętam ale coś koło tego, moje pierwsze wyjście nakłamałam babci że ide do koleżanki na noc a zkolerzanką na impreze poszłyśmy jakoś udało nam się wejść choć lokal 18+, no i pierwsze piwko, drugie piwko jak to małolaty wyszłyśmy na dwór zapalić (boże jakim ja byłam niedobrym dzieckiem ) no i tak sobie stoimy i nagle pojawiła się grupka chłopaków jak się okazało koleżanki znajomych. no i podeszli do nas i gadka szmatka zaczela mnie ze wszystkimi zapoznawać, oni oczywiście byli już pełnoletni no i tak przeleciała wszystkich chłopaków powymienialiśmy się imionami az doszło do eks a ta ni z gruchy ni z pietruchy z tekstem "to jest M to jest B- pocałujcie się " a ten niewiele myśląc do mnie z buziakiem, nie żeby w policzek no i tak już cała impreza razem wszyscy się bawili a my siedzieliśmy kilka godzin na schodkach przy toaletach i gadaliśmy o wszystkim i o niczym, okazało się że jego ojciec uczy mnie Historii potem po tej imprezie nie odzywalismy się do siebie aż któregoś pewnego dnia spotkałam go na spacerze z psem, potemwracam do domu odpalam komputer a tu wiadomość na gg od B "pięknie dziś wyglądałaś " (jak sie minelismy na dworze nawet cześć mi nie powiedział) no i od słowa do słowa umówiliśmy się na "randke" oj pamiętam jakie moje przyjaciółki były na mnie złe, że facet 6 lat starszy że jak tak można itd. po paru naszych spotkaniach zaprosił mnie do domu, ja oczywiście nie chciałam bo bałam się spotkania ze swoim nauczycielem, ale przysięgał mi że nie ma nikogo w domu, no to zgodziłam się. Poszliśmy. wchodzimy na klatke schodową a ten zamiast wyciągać klucze skoro nikogo nie ma łapie za klamke i otwiera.. no coż odwrotu nie było.. wchodzę a w zasadzie zostałam wciągnięta siłą a tu w przedpokoju mój nauczyciel i wtedy nasze drogi się rozeszły po kilku miesiącach nie dawania mi spokoju spotkałam się z nim znów i tak już zostało Seks był po hm.. 4 latach bycia razem, więc się bidny oczekał, potem się rozstaliśmy na 1,5 roku i nasze drogi znów się zeszły. po miesiącu byliśmy już małżeństwem.---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- aha i seks był po tej 1,rocznej przerwie właśnie czyli 4 lata bycia razem a 6 lat od poznania prawie
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
#2277 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej, my już po szczepieniu. Chcieliśmy zmienić na 5w1 ale lekarz nie pozwolił. Mały nawet bardzo nie płakał, myślałam, że będzie gorzej. Mąż mnie opierniczył, że przeżywałam a my takiego odważnego syna mamy.
Bartosz waży 6400g, w 3 tygodnie przybrał 550 g Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38077208]A myśmy dopiero wstali [/QUOTE]Za dobrze Wam ![]() Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38077642]no mam dzis farta ![]() a bioderka u nas z 30 minut trwały bo Leo obsikał pana doktora [/QUOTE]Bartoszek zrobił kupkę jak leżał na leżance
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
anusia jaki ślimaczek?
sojka Twój bagaż doświadczeń też idealny na książke
|
|
|
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to przypadek, a jeśli nie to tylko się cieszyć ![]() Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38077642]no mam dzis farta ![]() a bioderka u nas z 30 minut trwały bo Leo obsikał pana doktora [/QUOTE]Uffff... dzisiaj noc z gatunku tych lżejszych. Pobudki o 23, 2, 5 no i rano o 7 ale o 7 to i tak musiałam wstać bo na 8 byłam w banku umówiona. Byłyśmy na spacerze, tradycyjnie zahaczyłyśmy o lumpek, kupiłam sobie sukienkę, którą muszę troszkę skrócić, ale na lato będzie super no i tradycyjnie malutkie ciuszki dla Ali - dziś wyhaczyłam świetną sztruksową kurteczkę na wiosnę. I złapałam jeszcze spodnie dla TŻ oraz dwie pary krótkich spodenek dla siebie coby mieć w czym ćwiczyć
|
||
|
|
|
#2280 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
my dziś byliśmy na pobraniu krwi z Igą, mała nawet nie pisknęła jak pani jej wbijała igłe, nosz normalnie jestem w ciężkim szoku bo ja sie boję pobierania krwi i na sam widok igły twarz mi blednie więc córcia we mnie sie na pewno nie wdałajeszcze tylko odebrac wyniki jutro, mam nadzieję że będa dobre, 3majcie kciuki ![]() potem w tesco na zakupach, i tak od rana ciągle coś, dopiero usiadłam a Iga zasypia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

wole wszystko kupować nowe ;D
Życze Wam i sobie całkowitego pozbycia się kateu. Dla dzidzi to jest uciążliwe i płakać mi się chce jak czasem charczy w nocy, bo Mu sie gotuje w nosku 
z danych technicznych: seks po 2 tyg., zamieszkaliśmy razem po 2 miesiącach.
u mnie noc tragedia i to nie przez Fabianka,bo ten to jadł i spał.Ale Gracjanek mój malutki-tragedia,nie wiem co sie z Nim dzieje i jak mu pomóc 
a z drugiej strony znowu będzie płacz

I wtedy Go poznalam i już mi się spodobał i na wzajem. No ale wtedy to jeszcze prokurator nade mną stal 

buntowanie się jego dziadkowie albo moi rodzice nie pozwalali do siebie przyjechać bo w szkole coś się działo i trzeba było się uczyć w weekend ahhhh..