|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
no za darmo by mi raczej nie sprzedali
a czemu sie smiejesz ze mnie?
|
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może ten lepszy? http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydr...ml,109841,1663 Sama nie wiem... Nawijko, Black pomocy
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Konto usunięte
|
Lady, toż to dresiaki zwykłe
ale fajne Marsi, rozumiem cię, u nas w miarę bezproblemowo kp idzie, ale z kolei przy drugiej małej męczące o tyle, że kp na żądanie i często potrzeby jednej nakładają się z potrzebami drugiej przy mm da się regularność bardziej ustalić. Ale dam radę.Popatrzcie na to, cudne zabawki szyje! http://mojekreacyjki.blogspot.com/search/label/zabawki |
|
|
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas dzisiaj 20 stopni, ciepło, ale niebo pochmurne, czasem wyjdzie słońce i znowu będę się zastanawiać jak ubrać Krzycha na spacer.
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem i ja
A tu znowu 8 stron do nadrobienia ![]() Daria dalej chora A najgorsze że mnie też łapie, rano obudziłam się z potwornym bólem gardła (nawet śliny przełknąć nie umiem) i zatkany nos mam Idę Wam przelecieć tak raz dwa. A na 15.00 do fryzjera. Strzele se pasemka do włosach
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zażyłam wczoraj o 20.00.Cytat:
![]() Co lekarz to inna opinia... Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Mi też zawsze pomaga Tantum Verde. Zaraz lecę do apteki.
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś ty oczadziała? Zdziwiona jestem że takie drogie rzeczy są
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, tak na szybko: widze, ze ten z BD jest stabilny, tzn nie trzeba go aplikowac ponownie, a ochrona nadal jest. Ale podobno bieli i trudno go rozsmarowac (jak wiekszosc filtrow niestety).
Nie wiem jak z Nivea, nie czytalam skladu. Temat filtrow to temat rzeka, dodatkowo sklady czesto zmieniaja sie co sezon .Nie jestem na biezaco odkad znalazlam pasujacy mi filtr. |
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate,Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Zinc Oxide (nano), Isopropyl Stearate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Butylene Glycol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Starch Octenylsuccinate, Trimethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylisothiasolinone. Co sądzisz? A Ty Kubusia czym będziesz smarowała? |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie o to samo mialam zapytac
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Wzięłam się za porządki w szafkach,jakąś część przejrzałam i odłożyłam ale jak otworzyłam drugą szafke tak żyć mi się odechciało jak zobaczyłam ile tego i jak to sensownie poukładać to ręce mi opadły i upchnęłam wszystko jak było Przeżyłam traume i stwierdzam że przydałaby mi się mega wielajna szafa-najlepiej 3-4 drzwiowa ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- No! I żeby mi to było ostatni raz
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sama używam pod oczy hehe i jest delikatny bo ja jestem badzo wrażliwa na filtry i np po avene albo biodermie oczy mam jak krolik
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Silver mi lekarz tłumaczył to tak,że mimo że nie ma okresu to owulacja może być a wtedy nic nie świadoma mogę zaciążyć
![]() Tyle że ją jeszcze nie mogę się zebrać żeby wykupić receptę
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, wybacz mi bosz, ja tez musze zrobic porzadek w szafie, tzn mam na dnie a to buty zimowe, a to jakiesz szparaly i tak sie zabieram za to od poczatku ciazy
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja, całą noc nadrabialam, do tej pory mi zeszło. Mała się wietrzy a ja razem z nią. Nie cytuje no z tel ciężko. Dzisiaj przyjeżdża moja siostra to może wreszcie do kompa siąde.
Black super fryzura. Laurka kuchnia bardzo fajnie wygląda, nas czeka remont ale to chyba w przyszłym roku bo teraz na tapecie taras i poddasze. Nosidelko fajowe ale cena zaporowa dla mnie, mam jakieś od kuzynki i muszę w końcu wypróbować. Co do tesciowych to Wam szczerze współczuję. Moja jak już pisałam ka 80 lat i nie wtrąca się ale też nic już nie pomoże. Za to że względu na wiek i probemy z pamięcią sama wymaga dużo pomocy: ubieranie, kapanie itp. Za to mama jak przyjedzie to jak dar z nieba. Wyprasuje, ugotuje, Mała się zajmie. Jej rady nie są jakieś szczególnie upierdliwe, standardowo że za zimno dziecku itp, ale jak przyjedzie to mam chwilę oddechu no i zawsze gdzieś jedziemy wtedy z Tz. Mój szkrab wczoraj usnal o.6, przerwa na kapnie o jedzenie i w sumie pobudka dopiero o 3 jo a potem już niestety co 2 h. Muszę na noc dokarmiac mm bo ewidentnie głodna, nic nie da.lezenie z nią przy cycu bo drze się tak że nawet Tz jej nie uspokoi. No i dzisiaj wreszcie odkryła karuzele tak naprawdę świadomie, gadala, śmiała się, wodzila oczami, no nie było dziecka prawie godzinę.
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680547&page=91
O to Ci chodziło Marsi?
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, Ty to szybka jesteś hehehe |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hej
![]() My już po spacerku pogoda super nie za ciepło,nie za zimno :p Obiadek się gotuje. Mam pytanko czy dajecie dziecku coś do picia na spacerze ?my tak wychodzimy na 1,5h i nie wiem właśnie czy coś dawać. I tak zawsze mi śpi. I właśnie jakim kremem smarujące buźkę ? Silver współczuje choroby. Kuruj się. Trzymam kciuki za szczepienia. My mamy jutro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Mała ja mam 3 drzwiowa szafę i też się nie mieszcze
![]() Wczoraj próbowaliśmy się poseksic z Tz, normalnie tragikomedia. On do calowania cyckow a mi mleko.fontanna trysnelo, pn tamowal w jednym w ja sciagalam w drugim. No i mimo kilku podejść nie udało się. Boli i mam tam coś tak jakby zacisniete, któraś z Was pisała, przepraszam ale nie pamiętam która. Jak przez to przejść???? Zacisnac zęby czy poczekać jeszcze chwilę, może coś się samo tam w środku zmieni????
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam się na przyszłość
|
#2275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po cc jestem na dodatek a też coś tam mam w co TŻ uderza na początku i nie jest to zbyt przyjemne. To bokeh pisała, ja mam identycznie a jestem 3,5 miesiąca po porodzie. Pocieszę Cię że na początku bolało bardziej...
|
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ten zawiera dwa mineralne filtry: Titanium Dioxide i Zinc Oxide, wiec bedzie bielil buzke, bo w ten sposob tworzy ochronna warstwe. Mineralne w przeciwienstwie do chemicznych nie wchlaniaja sie w skore, dlatego sa polecane dla niemowlat wlasnie. Takze z tych dwoch, ktore wkleilas ten wydaje sie lepszy. Zaskoczylyscie mnie tym pytaniem o filtry. W sumie nie wybralam jeszcze zadnego produktu. Wybiore cos mineralnego, ewentualnie chemicznego, ale wtedy produkt musi byc koniecznie stabilny. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-17 o 12:43 |
||
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kleik ryżowy mam z nestle. Jak się trochę oswoi z kleikiem (znaczy żołądej, bo kleik jest bardziej lekkostrawny) to zmienię na kaszkę ryżową z Holle. A słoiczki mam gerbera, bobovity i hippa. Tyle, że najpierw chciałabym, żeby ona poznała smaki każdego warzywa z osobna, więc muszę jechać do sklepu z zdrową żywnością i kupić jej trochę warzywek (ponoć u nas w Kielcach taki jest muszę się wybrać) bo pryskanych dawać jej nie będę. Mi to rozszerzanie też wydawało się takie straszne, ale puki co wszystko jest ok. Poczytałam trochę a ostatnio dostałam jeszcze taki poradnik z bobovity i tam najważniejsze rzeczy popisane w pigułce. Chyba najgorsze w tym jest to, żeby tak pokierować żeby zaparć dziecko nie miało (np. marchewka zestala stolec, więc ja godzinę przed podaniem marcheweczki małej dałam wczoraj wodę i dziś kupka ładna). No i trzeba się tak kierować, żeby w razie ewentualnego uczulenia wiedzieć od czego. |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Wykonczy mnie katar
Gardlo juz nie piecze, bo psikam intensywnie, ale leci mi z nosa No nic, szykuje malucha, biore materialy do licencjatu i lecimy na laweczke
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfka niestety się nie zmieni :/ ja do tej pory czuję i M. musi wchodzić pod innym kątem
widzę, że większość z nas ma to samo, że przy wejściu ok a potem jakby jakaś obręcz.... Na samym początku to ja płakałam z bólu, ale trzeba to chyba trochę rozciągnąć, bo o ile boli do teraz, tak nie jest tak mega strasznie jak na początku.....Marsi, ja też mam czasem kryzysy, zresztą pisałyśmy kiedyś, zawroty głowy też mam straszne, czasem na sekundę tracę w ogóle świadomość, wstaję i wszystko mi się rozmywa i staram się nie zemdleć, ehhh..... A od czasu jak mnie wystraszyłaś jem normalnie, staram się biorę tą wit D 2x dziennie, chyba trzeba to po prostu przetrzymać..... Poza tym mam tak samo - jak Pietraszko się wtula we mnie, wzdycha i szama mleczko to wszystkie kryzysy mijają i wiem, że muszę wytrwać i że będzie dobrze, dla Małego ja się pomęczę chwilę
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://mamotoja.pl/niemowle_rozszer...0.html?print=1 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

a czemu sie smiejesz ze mnie?

ale fajne
przy mm da się regularność bardziej ustalić. Ale dam radę.
Mi też zawsze pomaga Tantum Verde. Zaraz lecę do apteki.

jak zobaczyłam ile tego i jak to sensownie poukładać to ręce mi opadły i upchnęłam wszystko jak było

22.05.2008

takim sposobem mam jeden nowka sztuka nie smigana 0-3 bo kupilam 2 w komplecie. dobrze ze tylko jeden zestaw kupilam