![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
no za darmo by mi raczej nie sprzedali
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może ten lepszy? http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydr...ml,109841,1663 Sama nie wiem... Nawijko, Black pomocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Konto usunięte
|
Lady, toż to dresiaki zwykłe
![]() ![]() Marsi, rozumiem cię, u nas w miarę bezproblemowo kp idzie, ale z kolei przy drugiej małej męczące o tyle, że kp na żądanie i często potrzeby jednej nakładają się z potrzebami drugiej ![]() Popatrzcie na to, cudne zabawki szyje! http://mojekreacyjki.blogspot.com/search/label/zabawki |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas dzisiaj 20 stopni, ciepło, ale niebo pochmurne, czasem wyjdzie słońce i znowu będę się zastanawiać jak ubrać Krzycha na spacer. ![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem i ja
![]() A tu znowu 8 stron do nadrobienia ![]() ![]() Daria dalej chora ![]() ![]() ![]() Idę Wam przelecieć tak raz dwa. A na 15.00 do fryzjera. Strzele se pasemka do włosach ![]()
#2256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co lekarz to inna opinia... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdziwiona jestem że takie drogie rzeczy są ![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Illusion, tak na szybko: widze, ze ten z BD jest stabilny, tzn nie trzeba go aplikowac ponownie, a ochrona nadal jest. Ale podobno bieli i trudno go rozsmarowac (jak wiekszosc filtrow niestety).
Nie wiem jak z Nivea, nie czytalam skladu. Temat filtrow to temat rzeka, dodatkowo sklady czesto zmieniaja sie co sezon .Nie jestem na biezaco odkad znalazlam pasujacy mi filtr. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate,Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Zinc Oxide (nano), Isopropyl Stearate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Butylene Glycol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Starch Octenylsuccinate, Trimethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylisothiasolinone. Co sądzisz? A Ty Kubusia czym będziesz smarowała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
dokladnie o to samo mialam zapytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Wzięłam się za porządki w szafkach,jakąś część przejrzałam i odłożyłam ale jak otworzyłam drugą szafke tak żyć mi się odechciało ![]() ![]() Przeżyłam traume i stwierdzam że przydałaby mi się mega wielajna szafa-najlepiej 3-4 drzwiowa ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- No! I żeby mi to było ostatni raz ![]() ![]()
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Silver mi lekarz tłumaczył to tak,że mimo że nie ma okresu to owulacja może być a wtedy nic nie świadoma mogę zaciążyć
![]() Tyle że ją jeszcze nie mogę się zebrać żeby wykupić receptę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bosz, ja tez musze zrobic porzadek w szafie, tzn mam na dnie a to buty zimowe, a to jakiesz szparaly i tak sie zabieram za to od poczatku ciazy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja, całą noc nadrabialam, do tej pory mi zeszło. Mała się wietrzy a ja razem z nią. Nie cytuje no z tel ciężko. Dzisiaj przyjeżdża moja siostra to może wreszcie do kompa siąde.
Black super fryzura. Laurka kuchnia bardzo fajnie wygląda, nas czeka remont ale to chyba w przyszłym roku bo teraz na tapecie taras i poddasze. Nosidelko fajowe ale cena zaporowa dla mnie, mam jakieś od kuzynki i muszę w końcu wypróbować. Co do tesciowych to Wam szczerze współczuję. Moja jak już pisałam ka 80 lat i nie wtrąca się ale też nic już nie pomoże. Za to że względu na wiek i probemy z pamięcią sama wymaga dużo pomocy: ubieranie, kapanie itp. Za to mama jak przyjedzie to jak dar z nieba. Wyprasuje, ugotuje, Mała się zajmie. Jej rady nie są jakieś szczególnie upierdliwe, standardowo że za zimno dziecku itp, ale jak przyjedzie to mam chwilę oddechu no i zawsze gdzieś jedziemy wtedy z Tz. Mój szkrab wczoraj usnal o.6, przerwa na kapnie o jedzenie i w sumie pobudka dopiero o 3 jo a potem już niestety co 2 h. Muszę na noc dokarmiac mm bo ewidentnie głodna, nic nie da.lezenie z nią przy cycu bo drze się tak że nawet Tz jej nie uspokoi. No i dzisiaj wreszcie odkryła karuzele tak naprawdę świadomie, gadala, śmiała się, wodzila oczami, no nie było dziecka prawie godzinę.
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680547&page=91
O to Ci chodziło Marsi? ![]()
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hej
![]() My już po spacerku pogoda super nie za ciepło,nie za zimno :p Obiadek się gotuje. Mam pytanko czy dajecie dziecku coś do picia na spacerze ?my tak wychodzimy na 1,5h i nie wiem właśnie czy coś dawać. I tak zawsze mi śpi. I właśnie jakim kremem smarujące buźkę ? Silver współczuje choroby. Kuruj się. Trzymam kciuki za szczepienia. My mamy jutro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Mała ja mam 3 drzwiowa szafę i też się nie mieszcze
![]() Wczoraj próbowaliśmy się poseksic z Tz, normalnie tragikomedia. On do calowania cyckow a mi mleko.fontanna trysnelo, pn tamowal w jednym w ja sciagalam w drugim. No i mimo kilku podejść nie udało się. Boli i mam tam coś tak jakby zacisniete, któraś z Was pisała, przepraszam ale nie pamiętam która. Jak przez to przejść???? Zacisnac zęby czy poczekać jeszcze chwilę, może coś się samo tam w środku zmieni????
#2274 |
Zakorzenienie
|
Polecam się na przyszłość
![]() ![]()
#2275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten zawiera dwa mineralne filtry: Titanium Dioxide i Zinc Oxide, wiec bedzie bielil buzke, bo w ten sposob tworzy ochronna warstwe. Mineralne w przeciwienstwie do chemicznych nie wchlaniaja sie w skore, dlatego sa polecane dla niemowlat wlasnie. Takze z tych dwoch, ktore wkleilas ten wydaje sie lepszy. Zaskoczylyscie mnie tym pytaniem o filtry. W sumie nie wybralam jeszcze zadnego produktu. Wybiore cos mineralnego, ewentualnie chemicznego, ale wtedy produkt musi byc koniecznie stabilny. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-17 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kleik ryżowy mam z nestle. Jak się trochę oswoi z kleikiem (znaczy żołądej, bo kleik jest bardziej lekkostrawny) to zmienię na kaszkę ryżową z Holle. A słoiczki mam gerbera, bobovity i hippa. Tyle, że najpierw chciałabym, żeby ona poznała smaki każdego warzywa z osobna, więc muszę jechać do sklepu z zdrową żywnością i kupić jej trochę warzywek (ponoć u nas w Kielcach taki jest muszę się wybrać) bo pryskanych dawać jej nie będę. Mi to rozszerzanie też wydawało się takie straszne, ale puki co wszystko jest ok. Poczytałam trochę a ostatnio dostałam jeszcze taki poradnik z bobovity i tam najważniejsze rzeczy popisane w pigułce. Chyba najgorsze w tym jest to, żeby tak pokierować żeby zaparć dziecko nie miało (np. marchewka zestala stolec, więc ja godzinę przed podaniem marcheweczki małej dałam wczoraj wodę i dziś kupka ładna). No i trzeba się tak kierować, żeby w razie ewentualnego uczulenia wiedzieć od czego. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Wykonczy mnie katar
![]() Gardlo juz nie piecze, bo psikam intensywnie, ale leci mi z nosa ![]() No nic, szykuje malucha, biore materialy do licencjatu i lecimy na laweczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Iwfka niestety się nie zmieni :/ ja do tej pory czuję i M. musi wchodzić pod innym kątem
![]() Marsi, ja też mam czasem kryzysy, zresztą pisałyśmy kiedyś, zawroty głowy też mam straszne, czasem na sekundę tracę w ogóle świadomość, wstaję i wszystko mi się rozmywa i staram się nie zemdleć, ehhh..... A od czasu jak mnie wystraszyłaś jem normalnie, staram się ![]() ![]()
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://mamotoja.pl/niemowle_rozszer...0.html?print=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.