![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny pomóżcie,czy któraś tak ma- mój mały od jakiegoś czasu ma w nocy krytyczną godz a mianowicie 4. Wtedy niby śpi ale zaczyna się normalnie rzucać jak ryba bez wody i nie ma bata go ululać. Wczoraj pobił samego siebie bo już zasnąć nie mógł o 20ej- tak się kręcił,kopał,machał- oczywiście z zamkniętymi oczami i tak do 5.30- otem padł.
Zastanawiam się czy ciemieniucha swędzi bo musiałam mu rękawiczki założyć bo tak biedny po głowie się drapał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Blogerko-to u mnie ta pomoc chyba jeszcze gorzej wyglądała. Czemu mnie to nie dziwi
![]() A wyglądała w ten sposób że sterta garów stała na stole. Ja siedziałam przy małym jak nie spał a gary czekały na swoją kolej. Przychodziła mama i UWAGA!POMAGAŁA ![]() ![]() I naprawdę mogę śmiało powiedzieć że jak jestem sama w domu to lepiej sobie radzę. Zjem,załatwie co trzeba,zdąrze sprzątnąć i nawet się ponudzić. A jak oni są to jestem jakaś skrępowana.
#2223 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
hej.
Kubus wstap 4.40 i do 8 hulaj dusza. od 8 mega zmeczenie i sennosc wylazla i spi... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale nie zauwazylam zeby drapal sie po glowce, u mnie to ewidentie zwiazane bylo z qpka i bonczurami Cytat:
![]() a z jakiej firmy masz sloiczki? ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() teraz tez mam 2 w zestawie i tez pewnie mi jeden zostanie... ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- ah, zapomnialam sie "pochwalic" ![]() kupilam wkoncu to nosidelko bo czailam sie na nie prawie z miesiac ale w koncu sie zdecydowalam ![]() i wybralam jednak turkusowe bo poczatkowo chcialam jasny beż ale stwierdzilam ze bedzie szybko sie brudzil a do prania raczej latwe to nie bedzie.... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- eloooooooooooooo, jest ktos w ogole na forum? bo mam wrazenie ze gadam sama do siebie ![]() ale mi wyszedl dlugaaaaaaaaaaaaaaaasny wpis ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem, bry dzień!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Pstryniu, blondi bedziesz?
![]() ![]() ![]() Fewciu gratelejszyn za kapiel! ![]() Moj maluszek spal dzisiaj prawie 4godz pod rzad! Pewnie spalby dluzej, ale ja sie obudzilam przerazona czy dycha (nakryty byl kolderko-rozkiem po sam czubek glowki) zaczelam sprawdzac no i juz zaczal marudzic, poszlam do wc a ten zaczal sie dusic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Badziu o wow, jak tak w ogole mozna??? ![]() Ja wczoraj pobiegalam 20min a potem skalpel ![]() Dziolszki dzisiaj z Pietraszkiem mamy szczepienie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do smoczków, tym razem kupie jakies kolorowy bo ten co mam przezroczysty wrrrrrrr ciągle go szukac musze;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-17 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Ja tez jestem, ale na uczelni :P
U nas noc tez fajna, maly budzil sie kolejno co 4, 3 i 3h, nie cudowal przy cycu, obylo sie bez mm, takze super ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
ja tez lece na uczelnie na 12 mam aaaaaaaaaaaaafuj ;p
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć laski. Ja też jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie, wiało u nas wczoraj mimo że słońce piękne i taka dziwna ta pogoda była. A jak dzisiaj ubierasz na spacer. Chyba bardzo ciepło dzisiaj tylko nie wiem jak z wiatrem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
lady trzymam pstryczku tez jestem Zrobcie cos prosze, zeby mi sie chcialo tak, jak mi sie nie chce. To tlumaczenie mnie wykonczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie mialam Cię pytać, jadłaś tę rybę taką....... fugu? ona chyba jest specjalnością w Japonii ale niebezpieczną ;p
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
meneq Pietraszko dziękuje
![]() ![]() ![]() u nas dzisiaj ciepło ale pada ![]()
#2234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
![]() ![]()
#2236 |
Zakorzenienie
|
Jadlam, nie raz. W zaleznosci od sposobu podania skala smaku siega od bardzo sredniego do naprawde mniam mniam, palce lizac. Owszem jest niebezpieczna, ale zeby moc ja serwowac trzeba miec specjalny certyfikat, wiec bez obaw mozna jesc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, tak sobie myślę, na lato lepsiejsze półśpiochy ze stópkami czy bez? durne pytanie, ale help me
![]()
#2238 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Konto usunięte
|
Lady, półśpiochy bez stópek, znaczy się legginsy zwykłe? :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2243 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Jejku, jak ja kocham tego mojego brzdaca!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() czy za zacalowywanie wbrew woli mozna pojsc siedziec? ![]() kurcze, ten moj jak zje i sie wyspi to jest taki mega slodziak potem ze szok. przy porannym myciu tak sie smial na glos razem ze mna, ehhh ![]() ![]() Cytat:
![]() tak, chce sie farbnac na blond bo raz ze juz dluuugo bylam ciemna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.manduca.pl/manduca_newstyle_ocean.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Szajuś, coś takiego
![]() http://allegro.pl/kolorowe-spodenki-...148969526.html
#2245 |
Zakorzenienie
|
Badzia, przewalone z tym kroczem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no wlasnie. Rozczarowaly mnie te cukierki. Taki troche jak gumy rozpuszczalne maomam, a to mi zupelnie nie pasuje jako fuka fuka. Jeszcze jakby w smaku dobre byly, a i tu nie jest porywajaco... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ponawiam pytansko odnosnie kremow na slonce. jakie stosujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku-i dałaś za nie 500zł?
![]()
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam dwoch: spf 35 pa+++ krem nawilzajacy i spf 38 pa+++ mleczko, marki lokalne. Oba z filtrami fizycznymi. Robie sobie przerwe od tlumaczenia, minimum do jutra rana ;-))) Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-17 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane,
muszę Wam się wyżalić ale chyba mam kryzys z karmieniem piersią i pierwszy raz w życiu mam dość ![]() wiecie,że jestem zwolenniczką naturalnego karmienia Samuel wychowany na cycku i to przez dwa lata dlatego małego teź chcialam karmić bo widziałam korzyści ale teraz po prostu się gotuje, nie wiem kurde czy ja już się robie stara??? ![]() od początku miałam trudności z karmieniem po cc, potem kryzys, potem mały slabo przybierał przez ulewanie a teraz ja się kiepsko do tego czuje ![]() ![]() zjadłam szybko kaloryczny posiłek i po ok godzinie wróciło wszystko do normy kcal dobijam, nie głodzę się ale czuję,że organizm ma dość i ja sama się tym wszystkim irytuje jest jeszcze jedna rzecz, mam nadzieję,że nie zrozumiecie tego źle, ale czuję się taka uwiązana przez to karmienie, do tego stopnia,że sprawia mi to ból fizyczny- powinnam jeszcze głowę leczyć ![]() a potem jak Leonard wtula się w mojego cycka i przełyka z rozkoszą mleczko to mi się chce płakać,że jestem taką egoistką dzięki za wysłuchanie Cytat:
za to pewnie wszystkie pamiętają jakie miałam przeboje z nią w ciąży jak przejściowo mieszkaliśmy razem- nikt mnie nigdy w życiu do takich nerwow nie doprawdził jak on i wtedy nawet jej wykrzyczałam,że jej nienawidzę wyobraźcie sobie,że od dnia przeprowadzki to zupełni inny człowiek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój odkrył stópki no widzisz a mój uwielbia zasypiać jak mu słoneczko po oczkach świeci- ostatnio jak odwracałam wózek to płakał a jak do słoneczka to usypiał ![]() Cytat:
tutaj znalazłam taki test: https://mamotoja.pl/niemowle_rozszer...ykul,6833.html ninagg kiedyś coś fajnego wklejała ale kurde nie mogę tego znależć a raczej będę czekać do tego czasu a tak wogole to mój Sammy zaczął jeść jak miał 7 ![]() Meneq żartujesz,że cukierki niedobre? ![]() ![]() ![]() ![]() a Samuel ostatnio narysował jego portret i podpisał wielkimi literami FUKACZ ![]() ![]() najlepiej jest używać filtra i to wysokiego, ja miałam jeszcze probki vichy dla dzieci , teraz kupiłam babydream 50 w żóltym opakowaniu ale boję się,że jest niestabilny i w necie zamówiłam mustele z filtrem też 50 Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-04-17 o 10:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.