|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Iza, to prawda. mi od razu z dniem zrobienia testu dni zaczely sie ciagnac jak glupie. jeden jedyny plus tej sytuacji: jak bylismy na wakacjach w pierwszej ciazy, to przynajmniej mialam dluuuuuuuugie wakacje na korfu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Ano
![]() ![]() ![]() ![]() Eeeh człowiek stary i głupi ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
a noo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- znalazlam super blog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Rozeznanie
|
zdycham
![]() ![]()
#2255 |
Zakorzenienie
|
cierp cialo
![]() ![]() ![]() co na obiad robicie dzis? |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Cebulova jak się czujesz?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
chyba mocno jestestem w tej ciazy, bo mnie mdli
![]() ![]() ![]() zaraza widzem Ciem!!! co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie pomogę bo sama mam z tym problem;-) :-P kac morderca? Witam się:-* U nas deszczowo. Tymek od 14stej śpi w najlepsze:-D Jutro skończy tydzień ![]() Izuś porozmawiajcie z mężem na spokojnie. Nerwy to zły doradca,przerabialiśmy to też na początku małżeństwa. Będzie dobrze:-* Za wszystkie testujące trzymam kciuki!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba mówiłaś ![]() Ja nie chcę się mądrzyć, ale wcale nie uważam, ze cc jest lepsze od SN. Jest wygodniejsze dla matki a poza tym modne. Cesarka to poważna ingerencja w organizm kobiety, niosąca ryzyko powikłań i komplikacji. Przeciete zostają powłoki brzuszne i macica. Podczas operacji istnieje ryzyko krwotoku a po niej - rozwinięcia się choroby zatorowo-zakrzepowej. Taki poród niesie też ryzyko uszkodzenia pęcherza, pęknięcia macicy czy endometriozy. Poza tym dla dziecka przejście przez kanał rodny jest też lepszy. Z klatki piersiowej wypływają płyny, które w niej zalegają, maluchy są mniej narażone na na ryzyko niewydolności oddechowej lub zapalenia płuc. Poza tym skurcze przygotowują je, że ich sytuacja się zmieni. Dla tych raptownie wyciągniętych z brzucha mamy kontakt ze światem zewnętrznym może być szokiem. Ale to moje zdanie. Jak zawsze trzeba rozpatrzeć wszystkie za i przeciw.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Ten weekend mnie wykończył;basen,zakupy,sp otkanie z znajomymi i dziś pół dnia nad jeziorkiem,aaaa i jeszcze wyskoczyliśmy na tortillę ![]() ![]() Jutro muszę z rańca jechać do pracy załatwić ubezpieczenie i zaopatrzyć się na mieście w jakieś sandały ![]() Dziś u Nas była piękna pogoda-chociaż coś.. bo wczoraj burza i deszcz ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Dziękuje, że pytasz
![]() Czuję się świetnie. Brzuch pobolewa juz baaaardzo rzadko, piersi caly czas bola. Brązowego śluzu od 2 dni nie ma. Czekam ze zniecierpliwieniem na przyszly poniedzialek, bo mam nadzieje zobaczyc wtedy pieknie bijace serduszko mojego malenstwa. ![]() Co do slodyczy to od owulacji kompletnie nie mam ochoty na slodkie. Mam nadzieje, ze tak pozostanie to moze nie roztyje sie w tej ciazy jak swinka. :p
#2263 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() eee mnie na słodkie wzięło dopiero od jakiś 3 tygodni wiec może jeszcze wszystko przed Tobą :P hihi
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-09 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Izka,doczytałam że już 12 tydzień Wam leci
![]() ![]() Jutro masz wizytę?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Cytat:
![]()
![]() |
#2267 |
Zadomowienie
|
Urodziny mojego męża.
Rok temu miałam ostatnią @.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Tak,jutro
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
Zakorzenienie
|
a ja już mam pieczenie sutków
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy Wy tez zawsze na początku cyklu kochanie swojego męża? ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Tż ma l4 jeszcze na 4 tygodnie
![]() ![]() Chyba muszę zacząć myśleć bardziej egoistycznie i chodzić sama na spacery, basen. Bardzo źle się czuję bez tego. Izunia chylę czoła za leżenie plackiem! Dobrze, że jutro wizyta i pewnie będziesz mogła już chodzić normalnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Aaaa, dobrego nic. Jakoś nie mogę się wbić, więc milczę sobie, ale podczytuję, żeby być na bieżąco. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Do starań wracamy po wakacjach, czyli koniec sierpnia, początek września. Do tego czasu muszę sobie to wszystkow głowie poukładać. Na razie na samą myśl o widoku II jestem przerażona, że znów coś pójdzie źle
![]() Trzymam kciuki za Was wszystkie, starające się, pauzujące jak ja, rozpakowane, i te, które odliczaja kolejne tc. Trzymajcie sie cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Linka mój Ty dietetyku prywatny trzymam Cię za słowo. :p
Co do poczatku cyklu i miłości do męża to taaaak! Zawsze na początku jest większa :p tak do owu mniej wiecej ![]() Ja teraz staram się trzymac nerwy na wodzy i nie krzyczec na niego, ale chyba zaraz wybuchne, bo od wczoraj nie moge sie doprosic umycia wanny. :banghead:
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() dziś jest fajny bo naprawił odkurzacz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ktos tesknil ??
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
niestabilna, gdzies Ty sie podziewala?!!
zaraza pewnie, jesli czujesz taka potrzebe, to nie ma co sie spieszyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
kocurku nie rodzę, a chciałabym. Ale się nie zapowiada... Nie mam nastroju, bo znów to pierońskie ucho, znów muszę jechać prywatnie do laryngologa...
na dodatek zmarł wujek... ale na pogrzeb nie pojadę bo za daleko... ![]() gratuluję zaczętych i ukończonych tygodni ciąży. A santom i inne dziewczyny trzymam za słowo, że to ciąża ![]()
#2277 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
a jak Tz? bo mowilas, ze ma miec zabieg jakis?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Jutro wszystko napidze co i jak... dobranoc dziobaki
![]()
![]() |
#2280 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Pisz co u ciebie ![]() Cytat:
![]() Od 5 nie moge spać- miałam przed wizytowe koszmary ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.