Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-05, 19:05   #2251
Sofina
Raczkowanie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cześć Dziewuszki
może ktoś mnie pamięta- udzielałam się w pierwszych wątkach (choć niewiele) ale z braku czasu (praca, pisanie pracy mgr itd.) musiałam zrezygnować, wracam zgodnie z obietnicą gdy jestem na l4
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:06   #2252
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Witam popoludniowo

Dzis mnie nic nie boli, nowosc jakas

Wycielam troszke ornamentow, powiesilam 2 pranka na strychu, a potem Maz sprzatal piwnice i wynosil czesc rzeczy do niej, a my z Lala poszlysmy na rowerek teraz wcielam kotleta z piersi z grzankami i zastanawiam sie, co dalej pasowaloby ogarnac wkolo
He he he To teraz odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
eh z tym wózkiem, żal mi strasznie, ale ale...

mamy wybrany nowy!!! hura))

pokażę Wam na co padło tym razem, i bójcie się niebiosa jeśli tym razem coś pójdzie nie tak

akurat jest promocja w sklepie,
było 500 funtów
a my chyba kupimy za 299 funtow

takze sie bedzie oplacac.
kolor chyba czarny wybierzemy
za wybór nowego i za fajna promocję
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Byłam w Smyku - czy tylko mnie ich ceny dobijają?
Dlatego ja tam nie wchodzę
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Byłam dziś na chwilę w pracy po receptę, zmierzyłam sobie ciśnienie ze względu na to zasłabnięcie, ale ok- 120/60, no i podsłuchałam Fi na ktg
Ale już lepiej się czuję, tylko zadarł mi się paznokieć i piecze strasznie... no i po sprzątaniu w kuchni uczulenie mi wyskoczyło na dłoniach, więc już się nie tykam roboty
No to teraz słusznie usiądź i odpocznij ))

Skończyłam nadrabiać

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki
może ktoś mnie pamięta- udzielałam się w pierwszych wątkach (choć niewiele) ale z braku czasu (praca, pisanie pracy mgr itd.) musiałam zrezygnować, wracam zgodnie z obietnicą gdy jestem na l4
Pamiętamy

Witaj ponownie

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:07   #2253
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

aaa jeszcze mam pytanko czy u was jest taka siec Degustatornia? Z piwkami z różnych stron świata? Bo muszę powiedzieć ze tan w ciąży lubię chodzić bo jak zamawiam herbatę to dostaje w wielkim kuflu i czuje się prawie jakbym browara pila)) a kosztuje tyle co mala filiżanka gdzie indziej

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:09   #2254
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Wróciłam z lodami, frytkami i colą

Fajny, taki zgrabniutki

Uważam że to dobry pomysł,jeśli czujesz że tego będziesz potrzebować. Też bym tak chciała ale kasy brak na takie bajery niestety. Wiesz,czasem się trafi na fajne babki,z którymi da się pogadać,pożartować itd, ale można też trafić na takie współlokatorki,które nie będą się absolutnie liczyć z tobą i z tym że też potrzebujesz odpocząć. Różnie to bywa, ja w swoim życiu zaliczyłam 2x 3-dniowe pobyty w szpitalu i było bardzo fajnie w obu przypadkach, z kobietkami się dogadywałyśmy i wogóle. Ale jak ostatnio byłam tydzień przy zapaleniu gardła, było już gorzej, np jedna z którą leżałam na sali nonstop nawijała przez tel z łóżka, o bardzo różnych porach, nie licząc się z tym że np. reszta śpi rano (mi to cholernie przeszkadzało), jakby nie mogła wyjść na korytarz. A jeszcze miała tak głośny dzwonek że szok
Wiesz najbardziej to chce ten pokój bo boję się że w pierwszej dobie ja nie będę mogła się ruszyć, rodzinę po 18 wygonią do domu a Antoś będzie zdany na łaskę i niełaskę personelu szpitala. Zacznie płakać, trzeba go będzie przewinąć albo nakarmić i nie będzie miał kto tego zrobić I tu o to mi chodzi bo w takim pokoju ktoś z rodziny może być przez 24 h A to że spokój będzie to już tylko bonus.
Evewee Na Kościuszki tak można.
Stary 2013-05-05, 19:10   #2255
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
aaa jeszcze mam pytanko czy u was jest taka siec Degustatornia? Z piwkami z różnych stron świata? Bo muszę powiedzieć ze tan w ciąży lubię chodzić bo jak zamawiam herbatę to dostaje w wielkim kuflu i czuje się prawie jakbym browara pila)) a kosztuje tyle co mala filiżanka gdzie indziej
, nie kojarzę w ogóle...

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:10   #2256
dzoan
Zakorzenienie

Charlize, misiaczka, elaine, Perse, Adriana, En- za tygodnie!

Asiunia- powodzenia na maturze..trzymam

Agrafka- gratuluję synusia

Perse- rzeczywiście 'lodzik'

Oliath- moja przyjaciółka też piła liście malin..w sumie poród znośny miała, może i pomogło sama zastanawiam się czy nie pić..od 32tc już można?

surka- ja nie będę mieć swojego lekarza przy sobie..ponoć ma tylko jeden dyżur tygodniowo w szpitalu, więc nie liczę, że trafię ale położne ze szkoły rodzenia pracują tam, więc większe prawdopodobieństwo trafienia

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:10   #2257
milka_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja też mam 3, ale wybieram się jeszcze na czwarte do ch
Jak mnie nie odstraszy kolejka do tego usg he he he
Bo w sumie zależy mi tylko na tym, żeby dowiedzieć się ile Gluciątko waży )

Surka ja nie mam ani lekarza a ni położnej w szpitalu

Hej, wlasnie Was nadrabiam
Jesli Margosia jestes chetna to w Krakowie 18.05 w Plazie jest akcja USG 4D. Ja bylam na akcji w Bonarce pod koniec kwietnia wiec tam juz nie ide.
milka_krk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 19:10   #2258
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie znam

A co do komentarza pod zdjęciem to do głowy przychodzą mi same głupoty, że Tatuś może Gluta tylko lodami podtuczyć

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:10   #2259
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

sofina: witamy ponownie! Przypomnij jaki masz tp?

Kejt: nie przemeczaj się!

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 19:15   #2260
dzoan
Zakorzenienie

Wiecie co..podsumowałam sondę..

8:8 na Karola:Aleksandra..

dziękuję za porażającą jednomyślność

Stary 2013-05-05, 19:15   #2261
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

margosia: no wiesz podobne bardzo pożywne) wprawdzie miałam na myśli Twoich rodziców no ale ..) tak też może byc

Galeria pazurkowa:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 19:15   #2262
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
witam się zza pudeł i worów :P mam chwilę oddechu, już lepiej się czuję.

Jeżeli chodzi o opiekę położnej, to z mojego punktu widzenia nie ma to sensu. Zwykle na dyżurze położne dzielą się pacjentkami więc tak naprawdę tylko jedna jest z Wami przez cały poród (wyjątek - zmiana dyżurów, ale jest to znośne). Często opłacone położne i tak spędzają tyle samo czasu z pacjentką ile te dyżurujące, żeby zapewnić jak największy komfort i uszanować intymność. Także spoko
oj nie zgodze sie. Nas rodzilo 3, my dwie z dziewczyna mialysmy ta sama polozna i nad nami skakala doslownie, caly czas doradzala i takie tam, a 3 lezala na samolocie i spala, czasem pojekujac, a polozne ze zmiany, siedzialy w kanciapie i raz na godzine patrzyly co u niej.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:16   #2263
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzoan: zapomniałam glos oddać, na Karola

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 19:16   #2264
milka_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

to ja przewaze szale na korzysc OLKA zdecydowanie fajniej brzmi takie zdrobnienie niz Karolek
milka_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:19   #2265
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Ja wróciłam od mamy. I uwaga uwaga stała się rzecz niebywała po 4 latach od ślubu moja mama przeszła z TŻ na TY a teraz z wrażenia się zdrzemnę. Syneczek dalej się pięknie wiertoli więc mamusia zadowolona
Brawa dla tych Panstwa

Cytat:
eh z tym wózkiem, żal mi strasznie, ale ale...

mamy wybrany nowy!!! hura))

pokażę Wam na co padło tym razem, i bójcie się niebiosa jeśli tym razem coś pójdzie nie tak

akurat jest promocja w sklepie,
było 500 funtów
a my chyba kupimy za 299 funtow

takze sie bedzie oplacac.
kolor chyba czarny wybierzemy
Fajny wózek Domi.. szkoda, że z tamtym wyszły takie jaja

Cytat:
Milo by bylo raz dla odmiany bez bolu sobie urodzic
Koncert życzeń

Cytat:
dziewczyny ale wiecie co, my WSZYSTKIE będziemy miec łątwe porody, i lekarz nie będzie potrzebny.
będzie to trwało 3 godziny, szybko, bezboleśnie)

co się martwimy na zapas!?!
3 godziny to z dojazdem do domu, długą kąpielą i ubraniem dzidziola
Cytat:
Cześć
Wreszcie do Was dotarłam Wczorajsza parapetówa u znajomych udana. Dzisiaj kościółek, obiadek u rodziców i dłuuuugi 2godzinny spacerek z mężem zaliczony

Idę nadrabiać..
No hej, w końcu jesteś fajnie, że imprezka udana no i widzę pospacerowane !

Dzoan ja jestem za Karolkiem sama bym tak chciała nazwać Bezika, ale Tżtowi się oczywiście kojarzy z jakimś kolegą z podstawówki, który był grubiutki i go nie lubił

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Mnie TŻ w majówke taki numer odwalił. Byliśmy u znajomych i uwalił się jak świn.ia. Wstyd normalnie jak wysiadliśmy z auta. Obraz rodziny patologicznej. Ja z brzuchem i nawalony do granic możliwości TŻ który nie jest w stanie dojść do domu. Mina sąsiadów bezcenna. Zasnął od razu w sypialni a ja jak zwykle w salonie. Nie dość, że stłukł szklanke która stała na moim stoiku nocnym to zwymiotował na świeżo pościelone łóżko. Prawie dziada ze złości zabiłam.
Tak byłam wkurzona na niego, że cały dzień go olewałam i na poprawę humoru poszłam na zakupy i kupiłam piekielnie drogą bieliznę. Nowiusieńki cudowny staniczek...
Hahahahah umarłam

Cytat:
A na koniec będą lody
właśnie muszę iść do sklepu jeszcze po lodzika, bo dzisiaj nie jadłam, a to już w końcu tradycja
Tż wczoraj miał swoje, więc na jakiś czas mu starczy- on nie jest w ciąży, że musi mieć codziennie

Cytat:
Hy hy hy byliśmy z Glutkiem i Babcią na koncercie chóru uniwersytetu III wieku ale go to nie wzruszyło
Nie dziwię się Glutowi- mnie też by nie wzruszyło

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam
Pojechaliśmy do ZOO. Postaliśmy 5 min w kolejce i mąż stwierdził, że nie chce mu się stać kolejną godzinę. Ludzi pełno i naprawdę nie wiem czemu przyszło mi do głowy, żeby w nd jechać do ZOO! Pojechaliśmy do CH pochodzić, Małgosia pobiegała przy fontannach i też fajnie. Byłam w Smyku - czy tylko mnie ich ceny dobijają?
Smyk ma ceny tak paranoiczne, że zastanawiam się czasami kogo stać żeby tam kupować

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40653807]Hej!
Byliśmy na spacerze w parku i na piwku w Kato (tzn. ja na herbacie). Przepraszam wszystkie Katowiczanki, ale ja po prostu nie znoszę tego miasta, nienawidzę, tylko się tam wkurzam. A teraz to jest jeden wielki plac budowy....

A w parku było dokładnie tak, jak mówicie - wszyscy się lampią :O I to żeby jeszcze przyjaźnie, to zrozumiem, ale nie, takie typowe ciekawskie spojrzenia, prawie z byka :/ Masakra, aż mnie to wkurzało. Ja się tam cieszę z brzuszka, uwielbiam go, ale ludzie mogliby mnie traktować normalnie, co to za zjawisko....

A poza tym zaatakował mnie koń
Tzn. mój TŻ latał oczywiście po parku z aparatem i podjeżdżała policja konna i jeden policjant podszedł do nas i mówi, że zdjęcia z bliska są lepsze I TŻ cyka temu koniowi zdjęcia, a on z łbem praktycznie na mnie włazi
Aż musiałam wstać i się odsunąć, bo powiem szczerze, że trochę się bałam, choć oczywiście wiem, że nic by mi nie zrobił złego No ale ludzie obok oczywiście mieli ubaw :P Ale fajne konie, grzeczne, dzieci je głaskały, tylko ja uciekałam :P
[/QUOTE]

A nie mówiłam z tymi spojrzeniami? jak co najmniej bym była jakims okazem.
Też to dzisiaj przeżyłam dzisiaj będąc na randce z Tżtem w castoramie

Koń na Ciebie leciał powiadasz..

No, Tż skopał cały ogródek, wysypał nową ziemię i za pare dni będzie trawę nową siał namęczył się, ale muszę mu przyznać że kawał dobrej roboty zrobił
Potem zrobiłam kurczaki a'la kfc, domowe frytki... i teraz siedzimy
Może uda mi się go wyciągnąć na tego lodzika żebym sama się nie szlajała.. co by było jakby kto mnie jeszcze zgwałcił
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-05-05 o 19:20
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:24   #2266
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

I znowu remis

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

envl: to oklaski dla TZ-ta!! U nas 105m po budowie było mordega..wszyscy sąsiedzi nas kojarzą z tym przekopywaniem bo to ze2-3tyg trwało..trzeba było ze 2x i Wojtek, brat,ja plus nawet czasem jakiś sąsiad się litowal..:p no ale teraz przyzwoicie to wyglada

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 19:24   #2267
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:

Jeszcze ja! Stawiam na Olka

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:27   #2268
Myszolka91
Raczkowanie

Hej mamuski. Dzisiaj byl taki upal ze w sukience i japonkach bylo goraco. Bylismy dzis na lotnisku popatrzec na samoloty(hobby mojego tz),Potem lody i wesole miasteczko a w Domu jeszcze gofry z Bita smietana. Zyc nie umierac
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:32   #2269
dzoan
Zakorzenienie

No i znowu remis.. masakra

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Kurcze, ależ mnie nogi bolą od tego łażenia.. długie spacery mnie wykańczają..cienias jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 19:33   #2270
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Oliath- moja przyjaciółka też piła liście malin..w sumie poród znośny miała, może i pomogło sama zastanawiam się czy nie pić..od 32tc już można?
Roznie mowia- przy zdrowej, fizjologicznej ciazy lisc maliny nie WYWOLA skurczy, a jedynie "wzmocni" i przygotuje macice, wiec jedni mowia ze mozna nawet przez cala ciaze, inni ze od 32 tc, jeszcze inni ze najbezpieczniej od 36-38, gdy dzidzia juz donoszona... ewentualnie przerwac badz ograniczyc, jesli pojawi sie za duzo skurczy przepowiadajacych

LASKI, nie wierze, POWOLI DOCIERA DO MNIE, ZE MY NA FINISZU... ze moze jeszcze 6 czy 7 weekendow i Lileczka bedzie przy mnie bo do 40 tc na bank nie dociagne
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:35   #2271
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
I znowu remis

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

envl: to oklaski dla TZ-ta!! U nas 105m po budowie było mordega..wszyscy sąsiedzi nas kojarzą z tym przekopywaniem bo to ze2-3tyg trwało..trzeba było ze 2x i Wojtek, brat,ja plus nawet czasem jakiś sąsiad się litowal..:p no ale teraz przyzwoicie to wyglada
No u nas dużo mniej, bo 40m, ale i tak się namordował.. a już chcemy tą trawę zasiać, bo wcześniej to tragedia była
tak to przynajmniej będę mogła z dzidziolem sobie siedzieć na ogródku w lecie i będzie miło

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej mamuski. Dzisiaj byl taki upal ze w sukience i japonkach bylo goraco. Bylismy dzis na lotnisku popatrzec na samoloty(hobby mojego tz),Potem lody i wesole miasteczko a w Domu jeszcze gofry z Bita smietana. Zyc nie umierac
ale mi narobiłaś ochoty na gofry, o ja cieeeee

Cytat:
No i znowu remis.. masakra
rzuć monetą

Ejjjjj ... Tztowi nie chce sie ze mna isc po lodzika.. a sklep jest 300 metrow od nas
ale sama nie pojde, nie chce mi sie.. powiedziałam Tżtowi, żeby lepiej poszedł ze mna, bo ktos mnie moze po drodze zgwałcić, a on na to: "no bez jaj" chyba wg niego nie jestem zbyt pociągająca

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-05-05 o 19:36
Stary 2013-05-05, 19:35   #2272
Oliath
Zakorzenienie

NO NIECH KTOS TE LISCIE ZE MNA ZACZNIE PIC!!!

Bo jak nie to sie poczuje jak krolik doswiadczalny
Kubulek
Stary 2013-05-05, 19:36   #2273
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
A nie mówiłam z tymi spojrzeniami? jak co najmniej bym była jakims okazem.
Też to dzisiaj przeżyłam dzisiaj będąc na randce z Tżtem w castoramie

Koń na Ciebie leciał powiadasz..
No jak nie schudnę po ciąży, to już tylko konie będą mnie lubić :P (bo nie jem cukru, to im oddam:P)

Ja sobie chyba zrobię jakąś koszulkę z napisem: tak, jestem w ciąży, już możesz przestać się gapić :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:36   #2274
sammi24
Zadomowienie

Hej laski-grubaski
wpadam się przywitać, wróciliśmy z TŻ do siebie z majówki u rodziców/teściów obyło się bez sensacji w sensie rodzinnych zgrzytów, spotykaliśmy się ze znajomymi, wyspalismy się, wszystko pozytywnie. Nawet korków na wjeździe do Łodzi nie było
Jutro z rana uderzam po wyniki z glukozy i na wizytę do gina, czymajcie kciuki
Tak na szybciutko gratuluję tygodni
Jutro Was przelecę, bo teraz , mamy z TŻ wspólną posiadówę odpoczynkową po całym tygodniu, wreszcie na własnej kanapie, przed swoim tv
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:38   #2275
Oliath
Zakorzenienie

Na mnie nikt sie nie chce gapic
Ale w przejsciowej kurtce to w sumie nie widac wiele
A w upaly to ja sie bunkruje w domu
Kubulek
Stary 2013-05-05, 19:41   #2276
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
NO NIECH KTOS TE LISCIE ZE MNA ZACZNIE PIC!!!

Bo jak nie to sie poczuje jak krolik doswiadczalny
Ja bym chciała pić z Toba, ale jak przez to wczesniej urodze to dzidziol nie bedzie miał niczego
Chciałabym wczesniej urodzic, ale z drugiej strony zostawiac wybór Tżtowi w kwestii koloru ochraniacza do lozeczka, koloru wozka i modelu i innych w czasie jak ja bede rodzic to jednak nie dla mnie.. a wieksza kasa dopiero pod koniec czerwca.. potem bym musiała patrzec sie X miesiecy na te pstrokate brzydactwa

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40654590]No jak nie schudnę po ciąży, to już tylko konie będą mnie lubić :P (bo nie jem cukru, to im oddam:P)

Ja sobie chyba zrobię jakąś koszulkę z napisem: tak, jestem w ciąży, już możesz przestać się gapić :P[/QUOTE]

"Tak, rozłożyłam nogi i nic Ci do tego"

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Hej laski-grubaski
wpadam się przywitać, wróciliśmy z TŻ do siebie z majówki u rodziców/teściów obyło się bez sensacji w sensie rodzinnych zgrzytów, spotykaliśmy się ze znajomymi, wyspalismy się, wszystko pozytywnie. Nawet korków na wjeździe do Łodzi nie było
Jutro z rana uderzam po wyniki z glukozy i na wizytę do gina, czymajcie kciuki
Tak na szybciutko gratuluję tygodni
Jutro Was przelecę, bo teraz , mamy z TŻ wspólną posiadówę odpoczynkową po całym tygodniu, wreszcie na własnej kanapie, przed swoim tv
no bezczelna... laski grubaski
Dobrze, że weekend udany ! No i oczywiscie za wizytę i wyniki, zdawaj relacje na bieżąco!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 19:41   #2277
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Perse: hahaha..
Oliath: jak dobrze pójdzie to za tydzień zacznę ci towarzyszyć..musze chociaż meble dla Młodego zwiezc..
Envl: ogródek super sprawa..z dzieciaczkamu jeszcze nie testowalam,ale po niejednej wakacyjnej imprezie goście odsypiali w ogródku;p

Galeria pazurkowa:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 19:42   #2278
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, że smakowała )

Hy hy hy byliśmy z Glutkiem i Babcią na koncercie chóru uniwersytetu III wieku ale go to nie wzruszyło
Powiem Ci jedno
Jesteście jedyni w swoim rodzaju!!!!
Dwa Gluciątka

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 19:44   #2279
dzoan
Zakorzenienie

A ja dzisiaj zauważyłam, że jakiś koleś jadący autem, aż łeb odwrócił w naszą stronę, aż mu szyję w tył wykręciło..i mówię do męża 'widziałeś jak się gapił? aż się odwrócił..to na pewno na mnie, że tak ładnie wyglądam ', a on 'albo na mnie'..a ja 'no chyba że gej'

Stary 2013-05-05, 19:46   #2280
Rockyyy
Zakorzenienie

Dobry wieczorek żabcie

Ale jestem padnięta.Wczoraj a w sumie dzis po 24 wsadziłam przyjaciolke w autobus.Az lezke uroniłam bo bd tesknic ale w sierpniu przyjedzie znow dzis byłam w kosciólku -nawet juz nie probowałam klęczec bo mi nogi drętwieją...A potem z Tzem na pieskowym spacerku,zrobilismy sobie ognicho......I ciesze sie bo udało mi sie w ciagu dnia kimnąć godzinke i bede sobie te kimanie pilnowac bo od razu mi siły wróciły

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości