|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
|
|
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Hejka, no proszę widzę, że się trochę uspokoiłyście
![]() Zmęczona dzisiaj jestem a jutro wyjątkowo idę do pracy, ech... Za to Tż posprząta i ugotuje obiad Lineczka znalazłaś mnie superowe masz kocuryDominika Idę Ewcika szukać. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Natalka oczywiście gratuluję samochodu
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Podróżniczka
|
Cześć wróciłam
![]() No więc na tym pokazie było spoko. Każdy miał przypisanego swojego makijażystę no i jak to na makijażu babeczka tłumaczyła co robi, jakich kosmetyków używa, jak się powinnam a jak nie powinnam malować, jakich kolorów używać jak najlepiej dobierać kolor podkładu do koloru i stanu cery, różne porady w trakcie malowania itd. Później można było kupić produkty, którymi malowała z rabatem. Wszystkie numery i nazwy na kartce spisane i tyle Pytała najpierw jak pomalować więc zaszalałam z kolorami których na co dzień nie używam i wyszło całkiem spoko, ale TŻ twierdzi, że za mocno, ale chłopy to się nie znają ![]() Lineczka - no Nela chyba się ewidentnie nie śpieszy na świat. Zobaczysz, że pewnie zrobi to z zaskoczki, ale jak już będziecie po remoncie , co się dziecię będzie pchało na świat jak chałupa wymaga jeszcze paru sprawnych ruchów nadgarstkiem ![]() Dominika - cierpliwości kochana Dziewczyneczka - i jak były staranka ? Jak się TŻ stawia to gwałtem go! Linka - mojego psiego zabójcę Dyzia możecie podejrzeć na fb - na dwóch zdjęciach jest Tu http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater i jeszcze jedno wcześniej ![]() Ula - super, że Zosia już jest spokojna i zajmie się czasem sobą. Robi się z niej rasowy niemowlak Oby tak dalej Dawno nie było u nas Kingi ?
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-10-11 o 18:51 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
madzia
no to wydaje się że ciekawie było ![]() psinka słodka ![]() a Kingi faktycznie już dosyć czasu nie ma
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Magdzia ale słodki
To teraz możesz nas makijażować a skąd się na takie warsztaty dostałaś?
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Podróżniczka
|
Aga - no było właśnie ciekawie i paru sztuczek się dowiedziałam
Linka - w imieniu Dyzia dziękuję A na warsztaty zapisałam się jakiś miesiąc temu. Akurat kupowałyśmy coś tam z kuzynką w Inglocie i można było wtedy się zapisać. Zostawiłam dla Was małą prośbę w klubie
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja dziś przelotem przez wizaż, przeczytałam, ale na szybko odpiszę Ale teraz robimy bo potem to nie wiadomo jak będzie z chęciami lineczka - no kotki muszą się zapoznać z nową sytuacją i nową osóbką |
|
|
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
Brilliant Lineczka
może zorganizujemy jakieś zakłady wśród dziewczyn ![]() ja obstawia że ja urodze jako 3 mam tyle objawów a u mnie zawsze wszystko na opak się dzieje więc wiecie ![]() madzia a to trzeba konto na gmail mieć??
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze na chwilkę mi się udało tu wskoczyć :P
agi - ja na razie nie obstawiam, bo znając moje szczęście jakbym założyła na 100% że będę rodzić w przyszłym tygodniu to mi gin nie wypisze skierowania Muszę zadanie na niedzielę albo pon sobie zapisać, żeby resztę dziewczyn na fb wyszukać |
|
|
|
|
#2260 |
|
Podróżniczka
|
Brilliant - Aga - Ja stawiam, że będziecie rodzic w tym samym tygodniu więc szykujcie się
![]() Aga - no niestety trzeba mieć na gmailu, twitterze albo na czymś jeszcze słabo popularnym. Ale zwykle chodzi o gmaila. Bo Blogspot (bloger) to jest jakby odnoga google czyli liczy się mail z gmail. |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
sorki laski ale nie mam sił was nadrabiać jestem zjechana jak nie wiem co....
w pracy miałam mega zapieprz... jutro po pracy idziemy na roczek wiec też nie będe miała czasu, rano tylko bede przed pracą to wam napisze czy @ przyszła bo dalej jej nie ma ,co jakis czas mnie jajnik prawy boli i tyle cycki zrobiły się miekkie i nie bolą sutki juz też nie wiec ten jutrzejszy test to w sumie strata testu ale zrobie zeby nie było buziaki |
|
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Natalyyya i jak test???
Witaj Paulina. udanej imprezki ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Znalazłam MagdziaS na fejsie
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cycki mam juz normalne nic nie boli jedynie humor mam dobry no nic teraz zostaje mi czekać na @ i zaczynamy od nowa ... Tak w ogole to dzien dobry |
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
Jak zwykle witam się przy kawusi.
Natalka jak tam???? A jakaś nie kumata jestem na fejsie i bez podstawowych danych nie umiem nikogo znaleźć U mnie sytuacja powoli się wyjaśnia i idzie ku dobremu ale to zaraz naskrobię w klubiku. |
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) No to za Was
|
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Ludu tak mi net żęzi że zanim mój post dotarł Natalka zdążyła już napisać, ale wiesz jak to my gadamy do póki nie ma @ jest nadzieja...
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Natalka ja sprawdzałam wcześniej z kom ale nie wiedziałam co napisać ![]() kurde co za niesprawiedliwość ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Dominia ja chce Cię na fb
|
|
#2268 |
|
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny. Na chwilę wpadłam. 5 godzin dzisiaj tylko spałam, rano oczywiście miłość z WC i teraz ledwo stoję na nogach a tu tyle roboty jeszcze
Chyba zagonię TŻta a sama się zdrzemnę ![]() Natalka Ale @ się jeszcze nie pojawiła wiec ![]() Ewcik - strzał w 10 - na fb to byłam ja ![]() Dominika - cieszę się że u Was lepiej Zmykam coś zjeść i sprzątać dalej. Miłego weekendu |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia współczuje bliskiego spotkania z wc ale pocieszajace jest to ze ciaza silna !! Lada dzien to powinna minąć A jak nasze ciężarówki do rozpakowania? Ktora idzie pierwsza ??? |
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
pusto znaczy się jest weekend. Aktywnie dzisiaj przeżyłam sobotę, najpierw praca, potem rurka a potem obiad ugotowany przez Tż. Teraz będę odpoczywać nareszcie![]() Natalka przykro mi, mam nadzieję że szybko uda Ci się zrobić hsg i to rozwiąże wszystkie problemy. Też liczę że w moim przypadku to pomoże Magdzia współczuje miłości z kibelkiem wiem co to znaczy po ostatniej imprezie ![]() Zakupiłam dzisiaj ekstrakt zielonej herbaty i zaczynam się z nim odchudzać, podobno przyspiesza trawienie. |
|
|
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Linka
dokładnie weekend ![]() a odnośnie Twojej aktywności sobotniej to praca - rozumiem, rurka też ale obiadek zrobiony przez tż-ta więc gdzie Twoja aktywność hehe no chyba że w spożywaniu
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Witam się przy kawusi, ależ tu cichutko. W sumie to normalne w weekend.
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też się witam
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się witam niedzielnie jeszcze z łóżka
trzeba korzytsać bo za ok 2 tygodnie mogę nie mieć takiej możliwości
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#2276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ja pewnie tą możliwość wylegiwania się pewnie docenie jak już mała będzie poza brzusiem ![]() kurde dziewczyny powoli bo nie ogarniam postów ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- lineczka kurka jak Nela zdecyduje się wyjść wg OM to został Ci jeszcze tylko jeden wolny weekend jak remoncik? może wrzuć zdjęcie wykończonego już pokoiku sówkowego
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
remoncik? w miarę dobrze wczoraj ułożyliśmy panele w sypialni i pomalowaliśmy jedną ścianę, dzisiaj bierzemy się za pozostałe 3 i pewnie złożymy już łóżko czy w sumie 2 pokoje mamy skończone ![]() we wtorek przyjeżdza teść i będzie dalej łazienkę dziergał ![]() wrzucę, tylko polecę zrobić foty
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-10-13 o 10:50 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja z @.... znowu 13go....
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze bardzo Nelkowy pokoj
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

- 09.06.2006

superowe masz kocury

Ale teraz robimy bo potem to nie wiadomo jak będzie z chęciami

w pracy miałam mega zapieprz... jutro po pracy idziemy na roczek wiec też nie będe miała czasu, rano tylko bede przed pracą to wam napisze czy @ przyszła bo dalej jej nie ma ,co jakis czas mnie jajnik prawy boli i tyle cycki zrobiły się miekkie i nie bolą sutki juz też nie wiec ten jutrzejszy test to w sumie strata testu ale zrobie zeby nie było

za Was
Ale @ się jeszcze nie pojawiła wiec