|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
jak czytam co dziś jadłyście, jakie pyszności to cierpię jak diabli
![]() dołożyłam sobie 100g mojej kaszy bo byłam głodna, posypałam suszonym koperkiem i smakowało mi ![]() na dziś z kaszy i siemienia wyszło mi (o zgrozo-proszę mnie nie zlinczować ![]() 860kcal B-30 g W-166 g T-8,5 g najgorsze, że wróciłam do domu a rodzice mi zostawili kurczaka pieczonego ![]() ![]() ![]() jak znowu wstanę to się załamię-w lodówce mozzarella, szyneczki, twarożki, dżem dyniowy i cała torba świeżych bułek-ich mi chyba najbardziej brakuje w diecie-świeżych bułek z masłem i dżemem albo miodzikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana! Nie daj sie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
gotuje makaron, w międzyczasie podduszam szpinak na kropelce oleju z odrobiną czosnku później dodaje łyżkę serka kremowego(coś na kształt bielucha) doprawiam solą, pieprzem, czasem gałką muszkatołową mieszam z makaronem i gotowe
![]() dziś zblendowałam bo szpinak miał już parę dni więc nie chciałam żeby był nitkowaty ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44606802]Odebrałam dzisiaj wynik testu ciążowego z krwi i wychodzi na to, że jestem w 5 tygodniu (liczone od dnia ostatniej miesiączki) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 50 min ćwiczeń zaliczone ![]()
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ci dziś poszło? ![]() i pochwal się co to za dobre wiadomości? ![]() ja też nie mam żadnych planów na walentynki, ale chciałabym coś fajnego wymyślić...TŻ pisze pracę licencjacką, oboje ciągle nie mamy czasu, ja ciągle praca, on to samo i tak się mijamy i ciągle spieszymy...ale co tu wymyślić? ![]() ![]() znalazłam ciasto jakie chciałam zrobić na walentynki, ale jak zobaczyłam dziś centymetry to zmieniłam zdanie- chciałam takie tylko z foremki w kształcie serca- http://www.mojewypieki.com/przepis/red-velvet-cake Gryzelda, Ty możesz zrobić bez wyrzutów ![]() a powiedz jak teściowa i rodzice na wiadomość o wnuku? ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() 50min-ładnie ![]() dostałam od siostry na urodziny ksiązkę agnieszki maciąg "smak szczęścia" i przypomniało mi się, że ona dużo pisała o tej diecie niełączenia węgli z białkami i dziś chybą ją przeczytam jeszcze raz-muszę się dokształcić w tym temacie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Konto usunięte
|
Teściowa ma już jedna wnuczkę, na początku nie uwierzyła
![]() ![]() ![]() Za tydzień zamierzam powiedzieć mojej Babuni i Dziadziowi, że będą mieli prawnuka (albo prawnuczkę... Albo może prawnuki - bo wynik testu z krwi podobno jest dość wysoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44609049]Teściowa ma już jedna wnuczkę, na początku nie uwierzyła
![]() ![]() ![]() Za tydzień zamierzam powiedzieć mojej Babuni i Dziadziowi, że będą mieli prawnuka (albo prawnuczkę... Albo może prawnuki - bo wynik testu z krwi podobno jest dość wysoki ![]() Kochana! Gratuluję Wam z całego serduszka! Aż mi łezka poleciała! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleś który wcześniej zrezygnował z moich usług <korków> powrócił ![]() ![]() ![]() Dietka mi ładnie idzie. Kończę brać antybiotyk. Biorę dupę w garść i ćwiczę. Heee. Już nie mogę doczekać się tej Anglii. ![]() ![]() O jaaaa Cie. Ciasto w pytkę. Pewnie duuuużo kalorii. Gryzelda - bez kitu możesz sobie na nie pozwolić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Konto usunięte
|
Chcecie ze mnie zrobić słonia? Na razie nie mam ciągotek do łakoci
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie zjadlam kolacje i jestem strasznie objedzona. Prawie jak po jakims cheat dayu. Jak jutro rano bede wazyc mniej to znaczy ze opracowalam diete cud ![]() ![]()
![]() |
#2261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ulalaaaaa. Ja bym coś jeszcze wrzuciła na ruszt ale nie chce mi sie isc na dol. Standardowo ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44609345]Chcecie ze mnie zrobić słonia? Na razie nie mam ciągotek do łakoci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nieeeee, poprostu o Ciebie dbamy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
Słodycze nie są dla mnie dobre
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44609049]Teściowa ma już jedna wnuczkę, na początku nie uwierzyła
![]() ![]() ![]() Za tydzień zamierzam powiedzieć mojej Babuni i Dziadziowi, że będą mieli prawnuka (albo prawnuczkę... Albo może prawnuki - bo wynik testu z krwi podobno jest dość wysoki ![]() o łał, ale by było jakbyś miała bliźniaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44609611]Słodycze nie są dla mnie dobre
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To ja juz nie bede ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Konto usunięte
|
No byłby szał...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co jadłaś fajnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44609750]No byłby szał...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Haaaa. Czad! Wszystko podwójne ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Ja bym chciała mieć 10. Byłabym ustawiona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Dupeczki ide spać. Jutro musze wstać o 7. KOSMOS! ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Kolorowych snów, śpijcie dobrze i ani mi sie waż iść do lodówy w nocy! Jak się obudzisz walnij się w Łeb i pomyśl o nadchodzących wakacjach i swoich wymiarach, które chcesz zmienić. Buziiiiiiii <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też angielski ![]() a jutro o 7 to ja już muszę być w pracy ![]() śpij dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
pokrojone jabłko, cynamon, 1 orzech włoski, 25 g płatków zbożowych - to wrzucone do rondelka i podgotowane
![]() ![]() Bilans na dziś: kcal: 1100 B:78 T: 41 W: 120 Bł: ok 30 Prawdę mówiąc cały dzisiejszy mój dzień kręcił się wokół jedzenia. Muszę jeszcze zaplanować sobie coś na jutro ![]() ![]()
#2271 |
Zakorzenienie
|
heh
![]() ja gdybym nie była na kaszy to zjadłabym kusus zrobiony na mleku z bananem-power na pół dnia ![]() na obiad krem paprykowo pomidorowy z płatkami owsianymi... na podwieczorek...hmmm jakiś fajny owoc albo koktajl z mrożonych truskawe a na kolację pierś z kurczaka grillowana a na niej jakieś warzywka-pomidorek, cukinia albo ogóreczek kiszony ![]() wiecie co, jakby ktoś kiedyś miał dość diety to powinno się mu dać kaszę na parę dni ![]() ja już planuję jadłopsis na po monodiecie ![]() ![]() wogóle miałam Wam tego nie mówić, bo potem wstyd jak polegnę ale bardzo bym chciała wytrwać z kaszą do następnej soboty, to jest do 24 ![]() ![]() boję się, że się złamie którejś nocy i cała dieta z kaszy pójdzie w cholerę ![]() a jakbym wytrzymała to byłoby 11 dni-pełne oczyszczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Karolinek, ja Ci niestety nie pomogę w kwestii tej kaszy, bo ja bym sama na pewno codziennego jedzenia tylko kaszy nie wytrzymała, więc nie mam żadnych mądrych rad dla Ciebie.
![]() Ale pozostaje mi tylko trzymać za Ciebie kciuki. ![]() ![]()
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś moje małe zwycięstwo-wstałam w nocy się wysikać i nic nie zjadłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jakoś nie mam dziś weny do niczego... ani pomysłów na jedzenie. Teraz zjadłam bułkę dynią i wypiłam kawę z dużą ilością mleka. Na obiad może zjem mielonego indyka w sosie pomidorowym z ryżem.
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wam recenzję jak skończe ![]() dziś chyba taki dzień, u mnie pogoda brzydka-pada, ciemno, zimno-nic tylko leżeć w łóżku pod kocem z dobrą książką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuchy
![]() Ja na uczelni ![]() ![]() Jestem juz po 1 kolosie licze ze zalicze:p a za godzine kolejny:p trzymajcie kciuki ![]() ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
Karolinek a ważyłaś się po tych wzrostach cm cy czekasz do 25 stycznia ?
ja tak sobie myślę, że jak będę wazyć mniej niż 55, to zacznę stabilizować. bedę jadła coraz więcej ale jeszcze troszkę powoli chudnąć. Chciałabym mieć ustabilizowane 54 ![]() Jadłospis na dziś: ś: byłka z dynią, kawa z mlekiem, kawa zbożowa 2ś: omlet z 2 jaj z łyżeczką dżemu ob. mielony indyk w pomidorowym sosie z serem żółtym i ryż naturalny podw. kiwi i pół grejfruta kolacja.: pieczone jabłko z płatkami i twarogiem. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]()
#2278 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj z TZ wieczorkiem wypilam winko na pol:p zapomnialam sie przyznac:p
#2279 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
A u mnie śnieg pada.
![]() ![]()
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie wieje, leje i zimno czyli codzienny, zimowy standard ![]() zapomniałam Wam napisać że wczoraj założyłam jedne spodnie które zawsze były dopasowane w udach a wczoraj miałam luz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.