|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Mysia.. przedmuchają Cię, posprawdzają i raz dwa zaskoczysz.. Nas i samą siebie II kreskami
![]() ![]()
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Kami
![]() Arletko ![]() Gianna no pięknie! A przypływu ![]() ![]() Izuniu dziś Hania pierwszy raz złapała w rączki nemo wiszące nad leżaczkiem ![]() ![]() Lila też myślę, że to przepowiadajace dolegliwości ![]() Zophie jakie jedzonko pyszne robisz ![]() ![]() Co do pomocy chorym dzieciom to na styczniowkach jest chory chłopiec. Najpierw mówili, że to wada genetyczna, potem że uraz okoloporodowy. Ocenili że to 4 kończynowy niedowład oraz ślepota ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Osluchowo Hanka ok, gardło też. Mam obserwować bo u brzdąców szybko idą choroby. Dwa dni bez spacerów. W ogóle zapomniałam a na dziś mamy bilety do teatru. Nie jest to dobry moment ale trudno..rodzice przyjadą i posiedzą z małą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-25 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
Dla cioteczek
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jejku straszne to z tym chłopczykiem ![]() ![]() Dobrze że wszystko ok,ale tak jak mówisz obserwuj ją.U Domisia w poniedziałek był tylko kaszel a w środe już się dusił bo poszło na oskrzela. Baw się dobrze wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Mała księżniczka ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2257 |
Wtajemniczenie
|
Kami, ślicznotka jest z Natki, a jakie buciczki
![]() Kiedy dzieciaki nam tak urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
klusiu biedny chłopiec, jak zwykle z nikąd pomocy-radź sobie sam!
brawo dla Hanulki. kami jaka maleńka śliczna ksieżniczka! i brawa za 2 miesiace! moja zrobiła kupke,wiec za chwile chce ja przebrac, przebierajac zrobiła znów sporo i troche na mnie bryznęło,znowu chciałąm przebrac i znowu kupka,az sie przestraszyłam ze tak czesto i duzo tej kopki. ale cyca obaliła i spi,na razie nic nie ma w pieluszce.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Ale ślicznotka mala ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dla cioc nowe zdjecia Natalki w albumie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Kami jaka śliczna stylizacja
![]() Izunia, "ostra jazda" w teatrze komedia http://www.teatrkomedia.pl/ostra-jazda Właśnie jedziemy, mam nadzieję, że Hania nie zrobi dziadkom przedstawienia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Kluska Powiem tak szkoda strasznie tego dzieciątka, ale matka musi teraz wziąć się w garść, i poszukać dobrego ośrodka. Brutalna prawda jest taka, że jak nie trafi teraz w trybiki dobrze działającej maszyny, to stanie się sfrustrowana, bo będzie się odbijać od ścian!
Polecam jej w Krakowie Maltański ośrodek wczesnej interwencji - zajmuje się diagnozowaniem i rehabilitacją już od pierwszych tygodni życia, bo to bardzo ważne, żeby rozpocząć jak najszybciej! Polecam tam dr Małgorzatę Szmurło - fantastyczna młoda lekarka z ogromną empatią i wiedzą ( jest doktorem rehabilitacji medycznej) Oni mają finansowanie z różnych źródeł: NFZ, PEFRON, 1%, dotacje prywatnych firm Osrodek działa na wysikich standartach, i pręźnie się rozwija ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Arletka martwiłaś się o kupę- to dostałaś z nawiązką ![]() Gianna i Was dopadło ![]() ![]() ![]() Kluska Super, że macie wyjście do teatru! Uwielbiam... No i brawo dla Hani, idzie dzielnie w ślady zdolniachy Dominisia ![]() Jedzonko wyszło pyszne, mówiąc nieskromnie, babeczki poszły już prawie wszystkie ![]() Kami Cudna ta twoja córcia ![]() Idę robić naleśniki |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Zophee mam pytanie bo ty w temacie jestes , czy to normalne ze Natka w wiekszosci przekreca glowe na prawa strone? I czasem lezy taka wygieta na boczku z glowa do tylu jak odwrocone c , bardzo sie tym stresuje ostatnio.przekreca glowe na lewo ale jednak w wiekszosci na prawo.
Arletko my dzis jedno przebieranie a poszly 3 pampersy , dwa podklady i jeszcze dwa razy siku. Ja obdrzyzgana dwa razy juz w pewnym momencie nie wiedzialam co lapac i kogo wycierac : D Kluska udanego wieczoru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Ale jaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yss ![]() ![]() ![]() ![]() Klusiu super że z Haną wszystko ok, no i zazdroszczę teatru.My z TŻem gadaliśmy że dawno na randce nie byliśmy...ale nawet nie mamy kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko no super kupcia ![]() ![]() ![]() Gianna to wspaniale że Natalcia taka grzeczna a tym że nie masz czasu nie martw się-my się nigdzie nie wybieramy ![]() ![]() Zophiee ale pyszności robisz ![]() ![]() Mysiu współczuję dolegliwości-może zrób sobie gorącą kąpiel i "wymocz kuciapkę we wrzątku" ![]() Kami piękna dama w grochach ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu to wania agentka ![]() ![]() Panna Magda no jakie wieści masz od TŻta? Izka ![]() ![]() ![]() Lila Kochana Ty się chyba już oczyszczasz ![]() ![]() ![]() Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam najmocniej na świecie-czekam na wieści od TŻta czy dojechał i mam stresa ![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dobrze na pewno nie będzie,ale może uda się załatwić skierowanie na nfz..
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Kluska, ale Wam zazdroszcze! Uwielbiamy teatr, ale juz dawno nie bylismy.
Gianna, napisalam tutaj odnosnie spotkania. Widzialas? Kami, cora sliczna i sukieneczka jaka urocza. Ruda, no kuźwa, chyba mi przeszlo juz ![]() ![]() Ide zjesc parowki bo mi sie zachcialo ![]()
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Jak wasze dzieciaczki z lezeniem ? Moja dama to najlepiej czuje sie w pozycji tak jakby siedzacej tzn plecami do mojego brzucha. Jest taka ciekawska uwielbia wodzic oczkami za psem i jakby mogla to by za nim biegala tak sie rwie no i lubi bajki ogladac. Ostatnio wlaczam jej kubusiowe radio s ona sie tak fajnie wsluchuje w piosenki. No i jest wielka radosc gdy narobi w pieluchy i gdy szperan jej gruszka w nosku ;-). Jej jak ona sie przez te dwa miesiace zmienila ile nauczyla jak sie rozwinela. Kazdy mi mowi ze takie dziecko to powinno jeszcze lezec przede wszystkim a Natalia? Lezy tylko jak spi je i sie przebiera. Juz jej sie glowka stabilnie trzyma no i zaczyna ja dzwigac lezac na plecach.
Ostatnio zostawilam mala z tesciowa na godzine. Chcieliśmy z tz zrobic zakupy ale nie moglam sie na nich skupic bo myslami bylam w domu a jak zapiekly mnie cycki to juz calkiem zrobilam afere ze wracamy bo dziecko pewnie glodne (ale mleko zostawilam w razie czego) jak juz wróciliśmy ona spala a ja sie w nia wgapialam. Tz stwierdził ze jestem chora z miłości w pozytywnym znaczeniu. Stwierdzilam ze nie umiem ja z kims zostawic bo myslami jestem z nią . No normalnie chisteryczka ze mnie ;-) ale to z milosci.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja chyba tylko na chwilę. Sztuka fantastyczna, super się ubawiliśmy ale....straż miejska odholowała nam auto
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kami ja mam tak do tej pory ze jak za dlugo pierdla nie widzeTO JUZ CHCE NATYCHMIAST DO DOMU. Spadam spac. Przepraszam ze bez polskich znakow ale pisze z tel. I juz prawie spie. Dobranoc Laski:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witajcie.
Jestem mega wściekła ze nie mam czasu Was nadrabiać :-( brakuje mi Was strasznie. Całe dnie mam zawalone, dziś nie miałam ani minuty dla siebie, nic, zero. Dziś Krzysio pierwszy raz się do mnie uśmiechnął, pierwszy świadomy uśmiech.. Jestem mega wzruszona. No i za chwilę mu stuknie dwa miesiące... Czas tak szybko leci, ze nie mam czasu nawet narzekać :-D czerpie radość z każdej chwili, bo długo już nie będę miała takiego niemowlaka w domu. Urosną mi chłopaki ani się nie obejrze, zostaną tylko wspomnienia. Zasypiam już, bo jadę jutro siorke zawieść na egzamin a wstać muszę o 6.20. Trzymajcie za nią kciuki :-D Tęsknię i już się nie mogę doczekać maja, bo wtedy będę już na wsi i będę miała czas z Wami popisać ;-) Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety już nie jest fajnie. Do ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-26 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Hej witamy sie z rana z Synkiem ktory probuje mi grzebac w szakach-rece opadaja. Mam ambitny plan zeby posprzatac i isc do siostry na kawe.
Kluska no to nieciekawie. A na odebranie auta dlugo musicie czekac? Mysia mam nadzieje ze PAROWKA samkowala ![]() Misti czesc:-* Moj Syn atakuje gasienice gawedziarke-wicie jaki szczesliwy... zajrze pozniej;-)milego dnia Kochane:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2272 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś na 15:20 ide do tej gin.
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Kluska, jak to? Czemu wam odcholowali, pewnie jeszcze teraz sporo zapłacić trzeba ![]() Mysti uśmiech Krzysia ![]() Iza kciuki za wizytę ![]() Ewcia Kostuś rozwesela mamunię, żeby nie smuciła się, że tata pojechał. Szybciej zleci ![]() Zophee jakie ty dobre rzeczy robisz ![]() Gianna Kuba też tak ma z główką, że często przekręca Czekałam wczoraj cały dzień na kuriera i go nie było. Wchoszę na maila a tam, że mnie nie było w domu i zwrot paczki . Dzwonie dzisiaj z reklamacją i okazało się, że moją paczkę pomyłkowo pobrał kurier z innego regionu , a cwaniak chciał zwalić na mnie. Wkurzyłam sie bo dzisiaj muszę wyjść a pewnie wtedy przyjedzi. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jakiś mam dziwnie dobry humor ![]() Kluska, co tam się podziała u Was?? Ruda, parówy były pycha ![]() Iza kciuki za wizytę!! Ja mam na 18
#2276 |
Wtajemniczenie
|
Mysia u nas słońce, więc ja też już od rana głupieje
![]() Dobry humor nie jest zły ![]() Kciuki za wizytę , niech dobrze doradzą co do @ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieje, że lekarz doradzi. Dzisiaj 14dc i nie było jeszcze skoku tempki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Ysssmay - kciuki
![]() Tasia - o matko ![]() ![]() Mysia - ja czekam tylko na dobre wieści z Twojej strony i wierzę, że to już niebawem. ![]() Gianna - zdrówka! Iza, Arletka, Kami, Kluska - superaśne są te Wasze pociechy ![]() Boże, jutro mam egzamin końcowy z kursu, czuję zmęczenie materiału, a w piątek wizyta z maluszkiem, w tym tygodniu będę jak torpeda, mam nadzieję, że nie wystrzelę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Humor, jak wyżej pisałam w postach ![]() Kciuki za egzamin, zdasz zdolna bestio ![]()
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.