|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
A ja mysle, ze bede uzywac tych rozwiazan w krzeselku
jestem zadowolna z prezentu ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Takayka, gratulacje! Co do rozszerzania diety, to u nas od 6tego miesiaca, jeszcze nad tym nie myslelismy.
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Ik czekamy
![]() Takaya ty szczesciaro!!Super
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Monita czyli u was to wszystko jedno czy cyckiem czy mm karmione?
Ewka to nie szczęście to zasługa uroczej modelki Będę jeszcze wysyłać fotki bo chce wygrać tego Ipada Chociaż pewni marne szanse bo na pewno będa chcieli dac komuś kto jeszcze nic nie wygrał. Może Madzia za mało sie uśmiecha na tej focie ![]() Aaaaa! Madzi prowadzona za rączki chodzi! Nie tak,że tylko przebiera nogami ale na prawdę stawia kroczki Owszem sama równowagi nie utrzyma ale taką jej wielką frajdę sprawia takie 'chodzenie'.
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda,że nie załapiemy się chociaż na końcówkę wyprzedaży bo bon dostaniemy dopiero we wrzesniu
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, nawet nie wiem, ale chyba tak. Na ostatniej wizycie pediatra mowil aby nic nie podawac do 6tego miesiaca.
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Monita wrzuć jakieś zdjęcie Wróbelka
![]() A jak często budzi Ci się w nocy na karmienie? Myślisz powoli o wprowadzaniu kaszki bezglutenowej, bo wiem że od 4mies spokojnie można podawać na noc. Gdybym nie karmiła piersią tak długo to pewnie tez szybciej podałabym kaszę aby jednak Robaczek spała w nocy dłużej. Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-07-21 o 20:33 |
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya gratulacje
wyjazd się udal co spotkania to pyt a łam ostatnio. Termin na razie trzymam. Tylko moglibyście w miarę szybko się określić. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no to fajnie
jak Maja przeżyła wasz wyjazd? muszę się pochwalić pierwszymi zakupami dla K kupiłam adaptery łączące fotelik z wózkiem nie mam jeszcze fotelika no ale fotelik to grubsza sprawa
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze. Zaskoczona była jak nad zobaczyła
brawa za poważne zakupy a to fotelik nie został po P? Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
haha to fajnie
![]() fotelik miałam pożyczony od kol. oddałam dobrowolnie bo znów drug kol. urodziła, tamten nie miał możliwości połączenia z moją spacerówką a ja muszę mieć coś lekkiego żeby do żłoba jeździć z dwójką ![]() chciałabym jakąś używkę cybex aton z bazą a potem sprzedam za podobną cene
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ja bym chciała przyjechac ,ale kiepsko u nas z kasą
Dlatego kombinuje czy by mnie Badzia nie przygarnęła to dorzuciłabym się im do paliwa moze wysżło by taniej :P Kurcze żałuje, że Madzia nie będzie miała swojego pokoju zbyt szybko Zrobiłabym jej szaro-turkusowy z zielenią albo szaro żółty |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Przez telefon nie zobaczę ani wózka ani pokoju
no i M lubi Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Passion a ty używasz tego taplatalk czy jak to tam? Ja tam z telefonu normalnie w przeglądarkę włażę i omijam te aplikację
Nawet wrzuciłam sobie skrót do zakładek z wizażem |
|
|
|
#2266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znacz y jesieniaCytat:
za zakupytz powiedzial ze bedziemy kupowac jak juz bedziemy miec dziecko na rekach witam sie ![]() dzis znowu upał
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Takayka... w nocy zazwyczaj ma mnien wiecej tak: je po kapieli, kolo 9-9:30, isypia nam do okolo 1:30-2:30, potem je kolo 6, 7 i potem spimy jeszcze do nastepnego karmienia o 9 czy 10. Co do kaszki poradze sie tego znajomego pediatry... w necie pisza, ze nke wolno, bo to wpluwa na pozniejsza nadwage... zobaczymy co on powie. Z checia bym uspala Wrobcia na cala noc. Aha, wrzu e cpz w klubie, tylko najpierw skocze pod prysznic
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Passion, ja tez zagladam z telefonu i bez tej aplikacji widze i fotki i normalnie moge wejsc do klubu
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, kupujecie?
Ha, ha.
|
#2270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, ale to tak przesadnie? Ja bym mocno odradzala zostawianie zakupow na po porodzie... glowy ani czasu do tego nie ma. Przynajmniej ja nie mialam... a jasie sie w sumie b. dobrze czulam
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Taa juz kase odkladam
![]() ![]() Cytat:
Ale oczywiscie nie wyobrazam sobie wszystkiego kupowac po Przeciez dziecko w czyms musze ze szpitala przywiez
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ty się śmiej, ale ze mną leżała dziewczyna która jak dopiero urodziła mąż jeździł pod sklepach i kupował rzeczy
fotelik itp, nawet pieluch nie miała teściowa też mi zapowiedziała ze wózka się nie kupuje przed urodzeniem
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
IK, znając Ciebie na pewno posłuchałaś
Ewcia, lepiej, żeby po porodzie mąż miał czas dla Ciebie, a nie na sklepy Rozumiem, że nie chce zapeszać, no ale teraz prawdopodobieństwo, że cos się stanie złego jest bardzo małe Trezba byc dobrej mysli!
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ,zapomniala ze ciaza konczy sie porodem Cytat:
Monita lekarz mowil wczesniej ze "byle do 16tc" i wlasnie leci 16 ![]() Nie wyobrazam sobie aby cala przyjemnosc kupowania miala by mnie ominac ![]() Taa juz nawet nie chce sobie wyobrazac co on by nakupil
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-07-22 o 15:21 |
||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooo
Spłukałam się totalnie i naruszyłam nasze oszczędności bo w rossmanie jest promocja na mleko drugie -50%, do tego doliczyć -7% z karty Rossnę i już zamiast 39,90zł za 800g mamy 27,89zł! Objechałam wszystkie Rossmany w okolicy i kupiłam na razie tylko 6pudełek. W czwartek/pt mają być dostawy Ewka wanienka bomba No i tak jak dziewczyny pisza przecież jak dziecko się rodzi to od razu w coś je ubierają i to coś musisz ty zagwarantować. No i jak sama zauważyłaś to za duża przyjemnośc ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- aaa Monita to i tak wam ładnie śpi |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya to gadaj z Ik żeby obczaika trasę do Ciebie. Mi obojętne gdzie
Ewka przyjemność z zakupów z przyjemnością ale nie wyobrażam sobie po porodzie o tym myśleć. COŚ musicie mieć. Wózek mo z ecie wybrać i kupić później jak tak bardzo chce. No i rozumiem, że na wsi zabobony wciąż dobrze się mają. Jak mi mówili za wcześnie b a to na tamto to nie słuchałam. I okazało się, że to ja miałam racje:P Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- U nas idzie 4 ząb a już dwójki widać no i pochwałę się ze dostałam od męża na urodziny srebrna bransoletkę z przywiesxk as mi z aparatu śmieje się, że to na te urod z ony, trxydziestke i za urod z e nie dziecka Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Passion pokaż! jest gdzieś na stronie? kiedy masz te urodziny?
zebym nie zapomniała ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ![]() obmyślam kompozycje moich jeżówek nie ma któraś takich w ogródku? zółte będę miała ale pozostałych brak :/ posiałam ale Piotruś dokładnie mi przekopał a potem ja zamiast powyrywać chwasty to wyrywałam jeżówki (chwasty miały ładniejsze listki i się pomyliłam )
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu jak wczesniej pisalam poprzednim razem sie bardzo nastawil i nie wyszlo Ja tez jakos na poczatku "balam "sie nawet ogladac rzeczy na all dopiero od jakiegos tyg zaczelam ![]() Pokazuje tz ta wanienke a on "wez to zamknij bo jeszcze nacisnie ci sie kup teraz"
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-07-22 o 17:46 |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny tak ogólnie napiszę że macie super dzieciaczki i takie słodkie że można je schrupać. Takaya gratulacje wygranej , Monitka bardzo ładny prezent od kolegów Qsloncu podziwiam Cię że jeszcze masz czas na przyjemności dla siebie ![]() Passion widzę że wypad się udał i trafiła się bardzo ładna pogoda U mnie nie ma co opowiadać poza tym że tą pracę którą znalazłam okazała się oszustwem, teraz czekam na kasę jeżeli nie przyślą choćby połowę za co przepracowałam to zgłaszam sprawę na policję. I cieszę się bardzo że nie wzięłam normalnej umowy tylko o dzieło
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

jestem zadowolna z prezentu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co spotkania to pyt a łam ostatnio. Termin na razie trzymam. Tylko moglibyście w miarę szybko się określić. 

Dlatego kombinuje czy by mnie Badzia nie przygarnęła to dorzuciłabym się im do paliwa moze wysżło by taniej :P 
znacz y jesienia
za zakupy

no i pochwałę się ze dostałam od męża na urodziny srebrna bransoletkę z przywiesxk as mi z aparatu