Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-21, 11:26   #2251
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Nie ma już nawet na stronie tej bielizny. Były do nich takie świetne koszulki koronkowe do spania.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Ja wczoraj szorowałam cały dom u babci, z 2 godziny czyściłam samą malutką łazienkę, ale mają tam też piec centralny w niej więc wszystko uwalone. nie wiem, czy był sens tyle tam wszystko czyścić jak dziś pewnie znów czarne. Tyle rzeczy zrobiłoby się im, a oni nie chcą, nie zasłużyli na taki standard życia. Jak ma dziadek nie kasłać jak wszędzie wilgoć. Już pomijając to, ze od kilku lat chcemy ich wziąć do siebie, chociaż na zimę, no ale na siłę ich nie przywieziemy. Oczywiście jak zwykle sprzątałam ja mama i ciocia, jakoś nigdy inne kuzynki się nie poczuwają. No jedna jeszcze, ale ona teraz pracuje też w weekendy, to wiadomo. Jutro będę czyścić łazienkę tu w domu , też jest zabawa bo są panele . Na szczęście dziś już wybraliśmy płytki. Najgorzej sufit, bo nie ma drabiny i bez niej myję na palcach, a z krzesła znów za wysoka jestem.
Stary 2014-12-21, 12:30   #2252
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Bell rzeczywiście nieciekawie Ale wiesz jak to z rodziną, na zdjęciu najlepiej Szkoda dziadków, każdy zasługuje na normalne warunki, zwłaszcza starsze osoby. Wy wynajmujecie swoje mieszkanie z Tż czy to wasze?

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 13:29   #2253
Bellitudoo
Zakorzenienie

My po studencku wynajmujemy. Sami (w sensie we dwoje i w normlanych warunkach ) chcemy zamieszkać po ślubie.Na początku pewnie będziemy wynajmować, uzbieramy na wkład własny kredyt i kupimy coś. Dziadkowie mieliby tu do rodzinnego mojego przyjść.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Już parę razy farbowałam henną, myślałam, że zacznie się lepiej trzymać, a tu ostatnie dwa opakowania niecałę trzy tygodnie. Dodatkowo, jasny brąz zaczął za ciepły wychodzić, orzechowy też jakoś źle wypłukuje się bordowo. .

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-12-21 o 18:30
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-22, 20:23   #2254
201703240903
Konto usunięte

Aktualizacja
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=187957
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:24   #2255
Bellitudoo
Zakorzenienie

jak wszyscy to wszyscy.
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23888

Feeling, jasnym brązem farbujesz?
Stary 2014-12-23, 09:33   #2256
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
jak wszyscy to wszyscy.
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23888

Feeling, jasnym brązem farbujesz?
Ciemny brąz Khadi . Teraz miałam drugie podejście do farbowania henną. Ostatnim razem farbowałam włosy w lipcu
Stary 2014-12-23, 09:35   #2257
Asia19x
Zakorzenienie

Rozumiem, Bell

A co tu taka cisza????

Bell piękny kolor włosów

Kolejny dzień u nas leje, mięsko marynuje się od dwóch dni i niedługo zabieram się za pieczenie. Mała śpi, a ja się relaksuję przy kawce. Byłam wczoraj w Naturze, rany Rossmann się chowa, kurcze, w Naturze jest tyle fajnych włosowych kosmetyków, wszystkie serum Mariona, ale nic nie kupiłam do włosów, wzięłam BB od Bell Kolor wydaje się idealny, niedługo mam zamiar przetestować

Włosy mi lecą, coraz bardziej mam wrażenie Wszędzie moje kudły! Czyściłam dywan i dywanik w łazience, mimo codziennego odurzania wybrałam tyle włosów... Masakra.

Polecacie cienie jakieś z Bell? Bo widziałam paletki o tak pięknych kolorach Fiolety z brązami, beże, matowe, z połyskiem, wyglądały zjawiskowo. Nic nie kupiłam, bo póki co mam, ale ten fiolet za mną tak chodzi

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-12-23 o 09:38
Stary 2014-12-23, 11:07   #2258
Elewyn
Zakorzenienie

Właśnie skończyłam lepić pierogi z kapustą zasmażaną i grzybami
Stary 2014-12-23, 12:33   #2259
Bellitudoo
Zakorzenienie

I tak długo Ci trzymał kolor?

Dzięki Asia. jest ok ale po stokroć wolę swój naturalny.
Stary 2014-12-23, 13:10   #2260
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, bardzo gładkie.

Ja jadę we wtorek coś innego wymyślić z grzywką, ale nie wiem, czy nie est za krótka jeszcze na kombinowanie. Znudziła mi się już. Jeśli będzie za krótka to obetnę normalnie i zapuszczę znów, w Święta chciałabym wyglądać jak człowiek, a nie zaroślak.
Ja też z chęcią pokombinowałabym coś z włosami, od lat noszę tą samą fryzurę. Myślałam żeby je trochę pocieniować przy twarzy, tzn. tak od brody w dół, ale sama nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Miki - prześliczne

Zgrzeszyłam
Kończyłam prezenty w Rossie i złapałam Isanę Ale wzięłam do blondu (na ombre będę nakładać), bo była na promocji za 4,99 i wzięłam do włosów kręconych i falowanych, chciałam jeszcze tę, co Miki ma, ale nie chciałam przesadzać.
Nie mogę się doczekać testowania

Moje ciało to jeden, wielki zakwas. Wczoraj pół dnia sprzątałam u rodziców, nawet dłonie mnie bolą, rano nie miałam siły się podnieść
Otworzyli u nas Hosso, ale tam jest. Jedynie duży, super Rossmann, 5 10 15, Top Secret i nic więcej, co by mnie zainteresowało. Zaszłam dzisiaj do Top Secret - ceny z kosmosu Przepiękne rzeczy, kolekcja jesienno-zimowa niesamowita, mnóstwo skórzanych dodatków, ale 140zł za sweter to przesada

Tż pilnował małej, więc sobie pochodziłam spokojnie i się odstresowałam

Wczoraj umyłam włosy metodą OMO - używam Timotei drogocenne olejki (szampon) i Kallosa Latte, włosy boskie w dotyku, kurcze, wilgotne zaplotłam w warkocz i rano były fajnie pofalowane, mięciutkie, jestem bardzo zadowolona.

Kupiłam dwa kubki w sowy w Pepco

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Ja uwielbiam majciochy z Lidla Często kupuję, Tż też, skarpetki, jakieś bokserki, rzeczy do domu i dla małej mają świetne jakościowo. W ogóle uwielbiam Lidl

Masz takie klasyczne czy a la bokserki? Po dwie sztuki pakowane?
Zaraz obczaję gazetkę

Próbowałaś już? Ciekawe czy ta wersja też będzie fajna

Cytat:
Rozumiem, Bell

A co tu taka cisza????

Bell piękny kolor włosów

Kolejny dzień u nas leje, mięsko marynuje się od dwóch dni i niedługo zabieram się za pieczenie. Mała śpi, a ja się relaksuję przy kawce. Byłam wczoraj w Naturze, rany Rossmann się chowa, kurcze, w Naturze jest tyle fajnych włosowych kosmetyków, wszystkie serum Mariona, ale nic nie kupiłam do włosów, wzięłam BB od Bell Kolor wydaje się idealny, niedługo mam zamiar przetestować

Włosy mi lecą, coraz bardziej mam wrażenie Wszędzie moje kudły! Czyściłam dywan i dywanik w łazience, mimo codziennego odurzania wybrałam tyle włosów... Masakra.

Polecacie cienie jakieś z Bell? Bo widziałam paletki o tak pięknych kolorach Fiolety z brązami, beże, matowe, z połyskiem, wyglądały zjawiskowo. Nic nie kupiłam, bo póki co mam, ale ten fiolet za mną tak chodzi
U mnie od kilku dni nieprzerwanie pada przez co cały czas siedzimy w domu

Moje też wypadają. Chyba znowu zacznę coś wcierać, bo już dawno tego nie robiłam.

Codziennie odkurzasz?

Ciekawe jak z pigmentacją tych cieni.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Wczoraj przyszły mi 3 rzeczy z Sheinside. Spodziewałam się, że przyjdzie jedna, bo zamawiałam sukienkę, której później nie było i babka prosiła o wybranie 2 rzeczy zamiast niej, ale pojawiła się znowu na stronie i myślałam, że wyśle tylko tą sukienkę, a wysłała oprócz niej te dwie rzeczy.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 13:31   #2261
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja szukałam rano inspiracji przy suszarce, ale no cóż, same zobaczcie . https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23888 Posuwam niedługo także ten :p Jednak rozciapirzona, lekko za długa grzywka na prosto najlepiej mi pasuje. Szkoda tylko, że nie umiem sama ciąć.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Koleżanka urodziła dziecko,. nei wiem, kiedy się zobaczymy, ale kupiłam i zawiozę do jej mamy (na pewno zobaczą sie w ŚWięta) chusteczki nawilżane, żel do mycia duuży z Babydream i dwie maseczki dla zmęczonej mamy. Chyba spoko, nie ? Zaraz dopiszę kartkę i zawiozę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 15:18   #2262
Celestyn3k
Zakorzenienie

Witajcie

Smutne te święta dla Nas, ciocia P. zmarła w sobotę. Zemdlała trzy tygodnie temu, zrobili jej usg i powiedzieli, że ma wyniki dobre. Wieczorem zasłabła i reanimowali ją, zapadła w śpiączkę na ponad dwa tygodnie. Kobieta miała jakieś 55 lat, troje dzieci, córkę jedną w moim wieku. Poznałam ją na weselu w październiku wydawała córkę za mąż, jak myślę o tym, co się stało, to mam dreszcze. Miesiąc temu żyła, chodziła, może pierogi na święta mroziła, a dzisiaj... pogrzeb. Strasznie im współczuję

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:53   #2263
Asia19x
Zakorzenienie

Miki jeszcze nie próbowałam, jutro będę, gdy będę się robić na bóstwo
A co do cieni... Myślę, że z bazą byłoby na pewno fajnie Coś czuję, że niedługo się pojawię znowu w Naturze

Pokaż ciuszki!
No, praktycznie codziennie odkurzam, mamy małe mieszkanie, ale jak nie ma Tż to wtedy tak co dwa, trzy dni.

Celsetynku strasznie mi przykro
Nie wiem, co napisać.

Słyszałyście o tym?
Wiecie co, wyć się chce aż... Nie wiem jakim sukinsynem trzeba być
http://www.tvn24.pl/mysliwi-znecali-...,500950,s.html

Popiekłam mięsko i padam na twarz ze zmęczenia

Bell moim zdaniem lepiej Ci w takich I z chęcią zobaczyłabym Cię w jakimś mocniejszym makijażu, np. z ustami w kolorze fuksji
Prezent dla mamy jak najbardziej, fajny Ja też dostałam od Tż siostry, jak urodziłam prezenty, w tym ogromne pudło świetnych wkładek laktacyjnych.

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-12-23 o 15:55
Stary 2014-12-23, 15:55   #2264
Bellitudoo
Zakorzenienie

Celestynko

Asiu właściwie na co dzień takie nosze, fuksje, bordo ostatnio nawet sliwka. Albo czerwień
Stary 2014-12-23, 15:59   #2265
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam lepić pierogi z kapustą zasmażaną i grzybami

Ja w tym roku nie zjem Ale mama zrobiła mi ruskie, więc też super!

Przetestowałam BB Bell, bardzo fajny, delikatny, nie ściemniał, nie klei się, pod oczy wskazany korektor, bo nie kryje jakoś mocno, ale póki co bardzo mi się podoba. Nie chwalę za bardzo, bo May. też chwaliłam i blada wyszła

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Celestynko

Asiu właściwie na co dzień takie nosze, fuksje, bordo ostatnio nawet sliwka. Albo czerwień
O, śliwka Też mi się marzy! Z tym, że ja nie wychodzę codziennie, jestem z małą, więc też nie zawsze mam możliwość używania mocnych szminek, dlatego korzystam jak tylko wyłążę Za to wczoraj na miasto pojechałam po zakupy i nałożyłam świetną czerwono-malinową pomadkę Cien, którą kiedyś kupiłam w Lidlu, świetna! Dobrze się czuję w ciemnych ustach, blada jestem i jakoś ładniej wtedy wyglądam

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 16:41   #2266
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:

O, śliwka Też mi się marzy! Z tym, że ja nie wychodzę codziennie, jestem z małą, więc też nie zawsze mam możliwość używania mocnych szminek, dlatego korzystam jak tylko wyłążę Za to wczoraj na miasto pojechałam po zakupy i nałożyłam świetną czerwono-malinową pomadkę Cien, którą kiedyś kupiłam w Lidlu, świetna! Dobrze się czuję w ciemnych ustach, blada jestem i jakoś ładniej wtedy wyglądam
Też mam szminkę z Lidla, ale jej nie lubię Krótko się trzyma, wysusza usta i tak dziwnie wygląda po pewnym czasie - zostaje tylko w wgłębieniach, że mam usta w różową zebrę Skusiłam się na nią ze względu na kolor
Stary 2014-12-23, 17:29   #2267
Asia19x
Zakorzenienie

A jaką masz? Taką w czarnym opakowaniu? Ja chyba latem kupiłam, w każdym bądź razie w ciąży wtedy jeszcze byłam

pomalowałam paznokcie - jedną rękę Bo mała się wybudza, drugą pomaluję jutro albo wieczorem

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-23, 20:28   #2268
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Prezent dla mamy jak najbardziej, fajny Ja też dostałam od Tż siostry, jak urodziłam prezenty, w tym ogromne pudło świetnych wkładek laktacyjnych.
Też bym chciała rodzić prezenty! Może nie wkładki laktacyjne, ale jakaś biżuteria całkiem spoko. A najbardziej takie czekolady z wkładką pieniężną jak od babci dostajemy na Święta.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-12-23 o 20:31
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 21:08   #2269
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Witajcie

Smutne te święta dla Nas, ciocia P. zmarła w sobotę. Zemdlała trzy tygodnie temu, zrobili jej usg i powiedzieli, że ma wyniki dobre. Wieczorem zasłabła i reanimowali ją, zapadła w śpiączkę na ponad dwa tygodnie. Kobieta miała jakieś 55 lat, troje dzieci, córkę jedną w moim wieku. Poznałam ją na weselu w październiku wydawała córkę za mąż, jak myślę o tym, co się stało, to mam dreszcze. Miesiąc temu żyła, chodziła, może pierogi na święta mroziła, a dzisiaj... pogrzeb. Strasznie im współczuję
Przykre bardzo

Cytat:
Miki jeszcze nie próbowałam, jutro będę, gdy będę się robić na bóstwo
A co do cieni... Myślę, że z bazą byłoby na pewno fajnie Coś czuję, że niedługo się pojawię znowu w Naturze

Pokaż ciuszki!
No, praktycznie codziennie odkurzam, mamy małe mieszkanie, ale jak nie ma Tż to wtedy tak co dwa, trzy dni.

Celsetynku strasznie mi przykro
Nie wiem, co napisać.

Słyszałyście o tym?
Wiecie co, wyć się chce aż... Nie wiem jakim sukinsynem trzeba być
http://www.tvn24.pl/mysliwi-znecali-...,500950,s.html

Popiekłam mięsko i padam na twarz ze zmęczenia

Bell moim zdaniem lepiej Ci w takich I z chęcią zobaczyłabym Cię w jakimś mocniejszym makijażu, np. z ustami w kolorze fuksji
Ja tej swojej używam codziennie odkąd dostałam i jestem bardzo zadowolona

Na sobie zdjęć nie miałam jak zrobić, za kilka dni zrobię
to dostałam:
http://www.sheinside.com/Wine-Red-Lo...-cat-1727.html
http://www.sheinside.com/Grey-Long-S...-cat-1734.html
http://www.sheinside.com/Black-White...-cat-1727.html

Ja teraz też częściej odkurzam odkąd mała raczkuje, ale codziennie nie chciałoby mi się

Cytat:

Ja w tym roku nie zjem Ale mama zrobiła mi ruskie, więc też super!

Przetestowałam BB Bell, bardzo fajny, delikatny, nie ściemniał, nie klei się, pod oczy wskazany korektor, bo nie kryje jakoś mocno, ale póki co bardzo mi się podoba. Nie chwalę za bardzo, bo May. też chwaliłam i blada wyszła

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

W tamtym roku też nie jadłam, strasznie ubolewałam, bo kocham pierogi z kapustą i grzybami W tym nadrobię. Mam nadzieję, że teściowej będą równie smaczne co mojej mamy

Stary 2014-12-24, 08:27   #2270
Asia19x
Zakorzenienie

Dziewczynki życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt, spełnienia marzeń, cudownej atmosfery w gronie najbliższych. Ode mnie i małego szkraba
Do zobaczenia po Świętach No i prezentów pięknych Wam życzę, Bell, z wkładką o dużej wartości

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-24, 09:45   #2271
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
A jaką masz? Taką w czarnym opakowaniu? Ja chyba latem kupiłam, w każdym bądź razie w ciąży wtedy jeszcze byłam
przez środek prześwituje kolor szminki
Stary 2014-12-24, 12:48   #2272
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wesołych Świąt!

Właśnie pomalowałam pazury, pierwszy raz od paru miesięcy Czerwień rządzi Poza tym uwielbiam ten wynalazek https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-top-coat.html paznokcie wysychają w tempie błyskawicznym

Siedzę i myślę w co się ubrać

Stary 2014-12-24, 13:09   #2273
Celestyn3k
Zakorzenienie

Wesołych świąt, kobietki

U mnie wszystko takie piękne, dostałam świerk żywy od P., mam mały pokój, a choinka w nim taka piękna, duża, pachnąca.

Dziękuję Wam też za wsparcie. Staram się o tym nie myśleć, wczoraj strasznie to przeżywałam.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 20:27   #2274
Bellitudoo
Zakorzenienie

Wesołych Świąt !
Stary 2014-12-24, 21:26   #2275
ParoleParole
Zakorzenienie

Wesołych Świat i dużo odpoczynku
Stary 2014-12-25, 18:57   #2276
Maryha_ah
Zakorzenienie

Gdzie wszystkie lachony uciekły? jak święta wam mijają? Okropna tu cisza, czyżby wszystkie buzie zapchane ciastem miały?
Stary 2014-12-25, 21:26   #2277
xxxMikixxx
Zakorzenienie

No właśnie Jak Wam święta mijają? My Wigilię spędziliśmy u teściów, a dzisiaj mieliśmy być u moich rodziców, ale tata złapał jelitówkę i byliśmy u siostry. Świetnie było Bardzo udane święta Mała dostała tyle prezentów, radość nie z tej ziemi Wszędzie tyle pyszności na stole Jutro jeszcze doprawimy u teściów Ojca mi szkoda, bo musiał zostać w domu, fatalnie się czuje Ja wyzdrowiałam, a teraz jego wzięło, ale raczej nie ode mnie, bo nie widzieliśmy się przez ten czas.

Stary 2014-12-27, 09:52   #2278
astra85
Zakorzenienie

Święta święta i po świętach:/
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-27, 10:02   #2279
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

A ja dzisiaj w pracy. TŻ mnie rozpieszcza. Rano zawiózł mnie do pracy, a później kupił dla mnie kawę . Dzisiaj pracuje 11h, jutro 10h, a pojutrze 15h.

A święta u mnie świetnie. Wypoczęłam . Wigilie spędziłam z TŻ i jego rodzicami, po czym pojechaliśmy do moich rodziców na drugą Wigilie. A pierwszego dnia świąt odwiedziłam babcie. Drugi dzień świąt spędziłam tylko z TŻ.
Stary 2014-12-27, 10:55   #2280
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Ja jestem rozczarowana, zresztą jak co roku, że święta minęły szybciej niż przygotowania i oczekiwanie na nie....
Ja w Wigilię byłam u rodziców, pierwszy dzień świąt po południu (czytaj po 14) i obiedzie u moich rodziców byliśmy z Tż u jego rodziców- przyjechały jego siostry z dziećmi. Wieczorem jeszcze u moich rodziców. A wczoraj również u moich rodziców- przyjechał mój chrzestny, a później mała imprezka u nas w domu. Oczywiście na placu boju, czyli sprzątanie-mycie-chowanie jedzenia po lodówce i na balkonie, zostało dla mnie. No i gratis super nerwoból oka, zębów i ucha lewego. Nic nie pomagało, dopiero po nocy przeszło

Mnie jest szkoda wujka, brata mojej mamy. Jego żona przyniosła jakieś paskudztwo od swojej mamy i całe święta przeleżał w łóżku. Ale nie to jest najgorsze, najgorsze jak ciotka krzyczała podczas rozmowy syna z matką (moją babcią)- "pie****** nierób leży tylko i wpi****"

Może pojedziemy na Sylwestra na domówkę do siostry męża, do Grodziska Wlkp.

Trochę jestem zdołowana, niektórym może się to wydać głupie...Kolejne koleżanki rodzą dzieci, a my z mężem staramy się już ponad dwa lata i .... przeraża mnie wizja jeżdżenia w tą i z powrotem do Poznania- na leczenie... i to robienie czegoś pod dyktando i przymus
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości