|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Nie ma już nawet na stronie tej bielizny. Były do nich takie świetne koszulki koronkowe do spania.
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Ja wczoraj szorowałam cały dom u babci, z 2 godziny czyściłam samą malutką łazienkę, ale mają tam też piec centralny w niej więc wszystko uwalone. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Bell rzeczywiście nieciekawie
![]() ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
My po studencku wynajmujemy. Sami (w sensie we dwoje i w normlanych warunkach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Już parę razy farbowałam henną, myślałam, że zacznie się lepiej trzymać, a tu ostatnie dwa opakowania niecałę trzy tygodnie. ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-12-21 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
jak wszyscy to wszyscy.
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23888 Feeling, jasnym brązem farbujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, Bell
![]() A co tu taka cisza???? ![]() Bell piękny kolor włosów ![]() Kolejny dzień u nas leje, mięsko marynuje się od dwóch dni i niedługo zabieram się za pieczenie. Mała śpi, a ja się relaksuję przy kawce. Byłam wczoraj w Naturze, rany ![]() ![]() ![]() Włosy mi lecą, coraz bardziej mam wrażenie ![]() ![]() ![]() Polecacie cienie jakieś z Bell? Bo widziałam paletki o tak pięknych kolorach ![]() ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-23 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam lepić pierogi
![]() ![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
I tak długo Ci trzymał kolor?
Dzięki Asia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Próbowałaś już? Ciekawe czy ta wersja też będzie fajna ![]() Cytat:
![]() Moje też wypadają. Chyba znowu zacznę coś wcierać, bo już dawno tego nie robiłam. Codziennie odkurzasz? ![]() Ciekawe jak z pigmentacją tych cieni. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Wczoraj przyszły mi 3 rzeczy z Sheinside. Spodziewałam się, że przyjdzie jedna, bo zamawiałam sukienkę, której później nie było i babka prosiła o wybranie 2 rzeczy zamiast niej, ale pojawiła się znowu na stronie i myślałam, że wyśle tylko tą sukienkę, a wysłała oprócz niej te dwie rzeczy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Ja szukałam rano inspiracji przy suszarce, ale no cóż, same zobaczcie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Koleżanka urodziła dziecko,. nei wiem, kiedy się zobaczymy, ale kupiłam i zawiozę do jej mamy (na pewno zobaczą sie w ŚWięta) chusteczki nawilżane, żel do mycia duuży z Babydream i dwie maseczki dla zmęczonej mamy. Chyba spoko, nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Smutne te święta dla Nas, ciocia P. zmarła w sobotę. Zemdlała trzy tygodnie temu, zrobili jej usg i powiedzieli, że ma wyniki dobre. Wieczorem zasłabła i reanimowali ją, zapadła w śpiączkę na ponad dwa tygodnie. ![]() ![]() ![]()
#2263 |
Zakorzenienie
|
Miki jeszcze nie próbowałam, jutro będę, gdy będę się robić na bóstwo
![]() A co do cieni... Myślę, że z bazą byłoby na pewno fajnie ![]() ![]() Pokaż ciuszki! No, praktycznie codziennie odkurzam, mamy małe mieszkanie, ale jak nie ma Tż to wtedy tak co dwa, trzy dni. Celsetynku strasznie mi przykro ![]() Nie wiem, co napisać. Słyszałyście o tym? Wiecie co, wyć się chce aż... Nie wiem jakim sukinsynem trzeba być ![]() http://www.tvn24.pl/mysliwi-znecali-...,500950,s.html Popiekłam mięsko i padam na twarz ze zmęczenia ![]() Bell moim zdaniem lepiej Ci w takich ![]() ![]() Prezent dla mamy jak najbardziej, fajny ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-23 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Celestynko
![]() Asiu właściwie na co dzień takie nosze, fuksje, bordo ostatnio nawet sliwka. Albo czerwień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja w tym roku nie zjem ![]() Przetestowałam BB Bell, bardzo fajny, delikatny, nie ściemniał, nie klei się, pod oczy wskazany korektor, bo nie kryje jakoś mocno, ale póki co bardzo mi się podoba. Nie chwalę za bardzo, bo May. też chwaliłam i ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
A jaką masz? Taką w czarnym opakowaniu?
![]() ![]() pomalowałam paznokcie - jedną rękę ![]() ![]()
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-12-23 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na sobie zdjęć nie miałam jak zrobić, za kilka dni zrobię ![]() to dostałam: http://www.sheinside.com/Wine-Red-Lo...-cat-1727.html http://www.sheinside.com/Grey-Long-S...-cat-1734.html http://www.sheinside.com/Black-White...-cat-1727.html Ja teraz też częściej odkurzam odkąd mała raczkuje, ale codziennie nie chciałoby mi się ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt, spełnienia marzeń, cudownej atmosfery w gronie najbliższych. Ode mnie i małego szkraba
![]() Do zobaczenia po Świętach ![]() ![]() ![]() ![]()
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!
![]() Właśnie pomalowałam pazury, pierwszy raz od paru miesięcy ![]() ![]() ![]() Siedzę i myślę w co się ubrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt, kobietki
![]() U mnie wszystko takie piękne, dostałam świerk żywy od P., mam mały pokój, a choinka w nim taka piękna, duża, pachnąca. ![]() Dziękuję Wam też za wsparcie. Staram się o tym nie myśleć, wczoraj strasznie to przeżywałam.
#2274 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świat i dużo odpoczynku
![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
Gdzie wszystkie lachony uciekły?
![]() ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Święta święta i po świętach:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() A ja dzisiaj w pracy. TŻ mnie rozpieszcza. Rano zawiózł mnie do pracy, a później kupił dla mnie kawę ![]() A święta u mnie świetnie. Wypoczęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
Ja jestem rozczarowana, zresztą jak co roku, że święta minęły szybciej niż przygotowania i oczekiwanie na nie....
![]() Ja w Wigilię byłam u rodziców, pierwszy dzień świąt po południu (czytaj po 14) i obiedzie u moich rodziców byliśmy z Tż u jego rodziców- przyjechały jego siostry z dziećmi. Wieczorem jeszcze u moich rodziców. A wczoraj również u moich rodziców- przyjechał mój chrzestny, a później mała imprezka u nas w domu. Oczywiście na placu boju, czyli sprzątanie-mycie-chowanie jedzenia po lodówce i na balkonie, zostało dla mnie. No i gratis super nerwoból oka, zębów i ucha lewego. Nic nie pomagało, dopiero po nocy przeszło ![]() Mnie jest szkoda wujka, brata mojej mamy. Jego żona przyniosła jakieś paskudztwo od swojej mamy i całe święta przeleżał w łóżku. Ale nie to jest najgorsze, najgorsze jak ciotka krzyczała podczas rozmowy syna z matką (moją babcią)- "pie****** nierób leży tylko i wpi****" ![]() Może pojedziemy na Sylwestra na domówkę do siostry męża, do Grodziska Wlkp. ![]() Trochę jestem zdołowana, niektórym może się to wydać głupie...Kolejne koleżanki rodzą dzieci, a my z mężem staramy się już ponad dwa lata i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.