|
|
#2251 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
![]() no mnie się zapytał dosłownie, że "chyba nie będziemy robić badań na HIV?" a ja na to, że raczej nie... ale teraz tak się zastanawiam ... spała to chyba nie ale napatrzeć się nie mogę, jestem taka szczęśliwa szkoda tylko trochę, że męża nie mogłam namówić żeby ze mną poszedł
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ktorym tc jestes ??? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Trzymam mocno kciuki za Was Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-12 o 21:18 Powód: Blad |
||
|
|
|
#2253 |
|
Rozeznanie
|
10w2d czyli tydzień 11 już
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Wow!!! Niemozliwe jak ten czas leci! Jeszcze raz gratuluje
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-12 o 21:30 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2255 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam się padnięta, zmeczona i smutna ..
![]() Boje się o dzidziola , Adaśko daje mi tak w kość że ciągle od rana do wieczora chodzę poddenerwowana . TŻeta nie ma więc wszystko spada na moją głowę. Dzisiaj rozwaliłam z nerwów szybę w drzwiach . Wiem że to na pewno źle wpływa na dzidzie ale nie mogę nic na to zaradzić i to mnie strasznie martwi Cytat:
Cytat:
Najgorszy jest katar, jak Adasko ma śpika to zawsze pierwsze 4 noce nieprzespane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, serduszko się znajdzie na pewno Cytat:
Mnie dopiero w przyszlym tygodniu czekaja pierwsze badania , na nic nie mam czasu , wszystko muszę odkładać na później .. ehh Dzisiaj zauważyłam jak mi już brzuch wybiło Rozrastam się powoli
|
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja już zmykam dziewczyny pod prysznic i spać jutro idę po większe staniki do esotiqu, czekałam na promocję i właśnie kod dostałam, a cycki nie mieszczą się już w ogóle w dotychczasowych, poza tym rachunki muszę opłacić za mieszkanie i do natury chciałabym zalecieć, a i receptę wykupić... więc dobranoc
|
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki !! ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Super! Taki duży juz dzidziuś ----- Ja robiłam HIV bo dostałam zalecenie od lekarza, zreszta zapytajcie czego on mi nie zlecił ![]() Ja wczoraj do galerii pojechałam szukać stroju na bal przebierańców dla juniora, wróciłam o 21, byłam tak zmęczona ze nie mogłam ruszyc nogami... Jak ja nie lubię zakupów !! Ble... A i odebrałam wynik tarczycy. TSH spadło z ponad 10 na 5.2... liczę ze unormuje to, jutro wizyta u endo ![]() Miłego dnia dziewczyny, ja dzisiaj mam misje prace zaliczeniowa - na sama myśl mi słabo ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Jedna z korzyści ciazy. Piersi duże i jędrne
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Witamy sie
![]() Jo manh trzymam kciuki za serduszko. nie płacz na razie . Ja Hiv robiłam z młoda w ciazy i teraz tez zrobiłam płaciłam 50 zł ale jakos człowiek spokojniejszy. jednak od czasu ciazy byłam i u dentysty i kosmetyczki i w szpitalu. no róznie bywa..... wiec wole wiedziec. Matko ilez ja mam dzisiaj energiii zaczelismy 12 tydzien i czuje sie MEGA ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() I zycze zdrówka chorowitkom i ich maluszkom. Ja juz na L4 siedze i bede siedziec do konca. w ciazy z młoda pracowałam do ostatniego tyg. w ciazy poronionej tez nawet nie myslałam o zwolnieniu a teraz nie chce ryzykowac. Przesyłam mnustwo pozytywnej energii cierpiacym ciezarnym
|
|
|
|
#2259 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nospa Cytat:
U nas tydzień koopy... a pediatra mówi, żeby po prostu przeczekac i pilnowac, żeby się Młodzież nie odwodniła ![]() Cytat:
![]() A dlaczego Duphaston bierzesz? Cytat:
I trzymaj się mocno Kochana ![]() Cytat:
Zresztą w pakiecie mam też kiłę, różyczkę, toxo i kij wie co jeszcze ![]() Cytat:
Szybciorem to L4 Coś się dzieje, czy "profilaktycznie" wzięłaś?Umierałam wczoraj po tych parówkach, ale nauka poszła w las i na noc pożarłam wielką michę sałatki greckiej ![]() Dziewczynki, kiedy planujecie powiedziec w pracy o ciąży - o ile już nie powiedziałyście Ja się trochę waham, bo z jednej strony trochę wcześnie jest i wszystko się może zdarzyc... poza tym czekam na decyzję o podwyżce A z drugiej, kurcze, kogoś na moje miejsce musieliby znaleźc, no i na badania mogłabym sobie spokojnie jeździc...
|
||||||
|
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
Tak HIV jest za darmo jak ma sie skierowanie z NFZ albo jak sie człowiek zgłosi do poradni HIV .Ale w moim przypadku teraz to za duzo zachodu wiec juz wolałam zapłacic
![]() Co do L4 to nic sie nie dzieje ale ja pracuje w szkodliwych warunkach wys temp praca na stojaco opary platiku to wole teraz dmuchac na zimne ![]() I bułka z serem pochłonieta. ostatnio tym sie zywie i kwasnymi zupami
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie absolutnie się nie dziwię Chociaż chyba jest tak, że pracodawca musi Cię przenieś na inne - bezpieczne stanowisko - miałam ostatnio egzamin z BHP w pracy i tak mi coś dzwoni ![]() Bułkę z serem też bym zjadła W ogóle jest mi niedobrze, ale jestem głodna i tak się zastanawiam - zjeśc i zmulic się bardziej, czy miec mniejsze mdłości, ale by głodna ![]() Właśnie wrzuciłam sobie siebie w ciążowy kalkulator i wyszło mi, że mam za sobą 21% ciąży i zostało mi 220 dni do porodu - taka ładna okrągła liczba
Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2015-01-13 o 08:00 |
|
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
jo_ manh bedzie dobzre trzymam kciuki,dlatego do byle kogo nie chodze,moj ma sprawny aparat usg i o dziwo widac calkiem dobrze,
8katharina8 jesli moge zapytac ile masz wzrostu,ze tak przejmujesz sie wagą?ja rosne jakby od dołu...niby brzuch normalny ale juz odlozylam 2 pary jeansow bo za mocno mnie uciskały. vea7 tez mam zcasami taki problem ale wole zjesc i sie zmulic niz nie zjesc i tez sie zmulic,.,. AgaPLAST a to bierzesz L4 juz do końca ciąży?
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Ja od kilku lat jestem na swoim i nie mam gdzie sie przeniesc
![]() L4 co miesiac przedłuzone. Raczej nie wróce do pracy bo pamietam jak sie z córa męczyłam i w sumie nie wiem czemu sie do konca bujałam. No chyba ze ze bedzie mi sie nudziło.... zwłaszcza ze juz teraz mam brzuch duzy i to nie ułatwia mi pracy
|
|
|
|
#2264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Już coś wiadomo, odezwij się ![]() Cytat:
A tej przeprowadzki nie da się przesunąć, tak żeby mąż był w domu ? Cytat:
Witaj w klubie ja też nienawidzę chodzić po sklepach ![]() Co do piersi to przyznam rację są boskie niczym silikony , a mąż nie może się napatrzeć ![]() Co do HIV to robiłam w poprzedniej ciąży i teraz chyba nie będę robiła, bo sam lekarz powiedział, że nie muszę. Poza tym zrobiłam cały pakiet wszystkich innych i jeszcze ze 3 nowe mi dołożył na następną wizytę .
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() ja sie witam z rana ![]() dzis sie w miare dobrze czuje tez mi cycki spuchły mleczko tam sie robi w nich juz ![]() musze tez kupic staniki takie luzne najlepiej tez juz do karmienia takie ciuchy ciazowe zamowilam sobie uzywane od kogos spodnie i bluzki bo nowe za drogo dla mnie wychodza no brzusio rosnie tak jak cycki haha
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście mam jeszcze jedną parę po synku, ale takich na lato, więc dam rade obskoczyć całą ciążę .
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , czy Wy wszystkie mialyscie na poczatku ciazy robione wyniki TSH ???
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam jeszcze
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beatrix zjadłam i o dziwo mnie nie zmuliło... to jest nie zmuliło bardziej Teraz czaję się na kawę ![]() Sugarbaby, Lulla dobrze mówi - to znaczy stanik większy jak najbardziej, jeśli za mały nosisz, ale ja bym raczej nie liczyła, że będzie dobry do karmienia Jeszcze urosną, a z pokarmem na początku to już w ogóle
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dobrze radzą co do staników, bo nie oszukujmy sie do końca ciąży jeszcze dużo czasu i nasze cycki tez sporo urosną. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Mam też pytanko. Czy Wam też cały czas przelewa się w brzuchach ? Mam tak od 10 tc.
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny za odp ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Choc wydaje mi sie, ze teraz troche mniej niz np.2 tyg.temu... |
||
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, niestety nie mam najlepszych wiesci. Zarodek obumarl i byl zle wyksztalcony. Zatrzymali mnie w szpitalu i podali tabletki na przyspieszenie naturalnego ronienia. Nie chca robic lyzeczkowania, bo to zawsze ryzyko uszkodznia szyjki i macicy. W sumie to lepiej, bo za 2 tygodnie bed miala normalna owulacje, w ktorej moge sie starac o kolejnego dzidziusia. Smutno mi strasznie. Niesamowicie przykro jest czekac na bole ronienia i samo ronienie, kiedy widzialo sie juz bijace serduszko.
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro... Trzymaj sie dzielnie. Trzymam kciuki za Ciebie i za to zebys jak najszybciej nosila malenstwo pod swoim sercem |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja po porodzie nie będę miała kiedy kupić staników a męża nie wyślę bo on nigdy nie kupuje tego co ja chcę. W 1 ciąży tez kupiłam przed i było ok. Zobaczymy narazie jest czas . Mi się tez prelevant w brzuchu na ruchy dziecka to za wcześnie ale to raczej to ze tam się układa wszystko się miejsce robi dla dzidzi w brzuchu. Ciuchy ciążowe dziś mi właśnie poczta przyszły fajne ale teraz niestety za duże o wiele czyli musze tak czy siak po wypłacie lecieć i kupić legginsy czy coś bo jeansy mnie gniota. Jo manh ojej przykro mi razem z tobą straszne to musi być ojej chyba się porycze
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ale to ze względu na to, ze od kilku lat mam niedoczynnosc tarczycy i muszę pilnować. Natomiast duzo znajomych w ciazy pomimo braku oznak problemów z tarczyca na początku ciazy miały wykonywane to badanie Fiona mi sie tak przelewa ciagle w brzuchu. Junior chodzi i mowi, ze sobie dzidziuś kąpiele urządza w brzuszku mamusi i mocno pluska
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mocno Cię przytulam ![]() Straciłam pierwszą ciążę w 10tc dokładnie w taki sam sposób, więc wiem co czujesz Do mnie przemówił argument, że Matka Natura jest mądra i jeśli coś się nie tak dzieje, to szybko reaguje...Trzymam mocne kciuki, żebyś jak najszybciej do siebie doszła i duuużo ciepłych myśli wysyłam |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie jaki jest paradoks w tym wszystkim...pierwsza ciaze tez stracilam, tylko ze tam pojawilo sie kwrwawienie. Ale co "ciekawsze" do lekarza z plamieniem trafilam 12 stycznia 2012, 13 stycznia wyladowalam w szpialu, a 14 mialam zabieg. Teraz daty mi sie powtarzaja, jakbym miala jakies deja vu
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

caly czas placze i nie mam na nic ochoty. Przed synkiem tez stracilam ciaze, ale wtedy nie bylo w ogole serduszka, a tutaj juz widzialam.
. Pozostaje jeszcze spakowanie tego wszystkiego. Nie no nie zazdroszcze. Przeprowadzałam się w życiu 12 razy i to kuuupa roboty .
, serduszko się znajdzie na pewno
Rozrastam się powoli