|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
u mnie alternatywą była wizja krojenia paszczy przez jakiegoś rzeźnika, który pewnie uszkodzi mi nerw trójdzielny i zostawi wielką bliznę ![]() z ósemkami nie miałamm na razie traumatycznych przeżyć. chociaż trochę mnie rwacz zdezorientował jak stanął za mną, założył chwyt przez ramiona i po chwili było po wszystkim... w dodatku myślałam, że mi szóstkę wyrwał, bo ona mnie bolała i głupio zapytałam co mi tam wstawi ponoć korzeń był imponująco krzywy ![]() żadnych komplikacji po... liczę na podobny przebieg. ale i tak zawsze znieczulenie na powitanie obowiązkowe Cytat:
raczej niedomyślna, nawet jak mi na koniec serii wypolerowała zęby gratis tuż przed jego studniówką ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- dziś rodzinna dobierając mi dawkę antywira pyta ile ważę jakoś ostatnio nie było okazji sprawdzić więc rzuciłam 55 (zawsze się boję, że powiem za mało, a jak mi każe stanąć na wadze to będzie więcej )ona: 56? ja: mhm ![]() w domu waga: 52
|
|
#2252 | |
|
BAN stały
|
Ja się w figach nie obeznaję, ale Nilowy uwielbiam latem, piękny świeżak
Cytat:
|
|
|
|
|
#2253 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ładnie
![]() ale jak sobie pomyślę jaki ten śnieg jest mokry i łobrzydliwy to przestaje mi sie podobać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poka ! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czas gdyby mi minęło zniechęcenie. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Prawda? Nie mam ochoty wychodzić z domu. ![]() Strach pomyśleć co będzie jak przyjdzie wiosna i lato
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
Betty też chcę tyle ważyć
![]() choć żem ponad 10 cm niższa od Ciebie
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Pachnącego wieczoru całemu Baru jakaś zamulona jestem ostatnio...
|
|
|
#2258 |
|
Nindżopesz
|
Mnie podejrzanie ujął Śródziemnomorski ale jestem bardzo ciekawa Monsunowego. Nilowy fajny ale za mało "wydziwiony".
|
|
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobał mi się Nilowy, ale za bardzo kojarzył z koleżanką. Nie kupiłam.
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Zna ktoś Capucine Chloe?
|
|
#2260 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak Wam się podoba zdanie: "fryzurę miała w stanie correct"?
Czy w dzisiejszych czasach przed wydaniem książki nie ma już czegoś takiego jak korekta czy redakcja tekstu? Wydajemy wszystko,co tzw.pisarz spłodził,a idioci się i tak nie zorientują?
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie
![]() Betty gratuluję mini wagi ![]() Na szczęście przy 54 wyglądaląm fatalnie, więc nie mam ciśnienia ![]() Tylko te nieszczęsne 2 kg, na ktroych się zawiesilam...ale będzie wiosna to pójdzie latwiej ![]() O, taka ![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=bluzk...%3B1920%3B1920 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szału nie ma ![]() efekt stresu, choroby i obciecia włosów ![]() Cytat:
![]() zwykłą z rossmanna mam ![]() ale najlepszą wagę mają w Natural History Museum, taką która porównuje Twoją wagę z innym stworem, wielorybem, wielbłądem czy niedźwiedziem polarnym. nie pamiętam już jaką opcję wybrałam, jedynie to, że wszystkim pokazuje, że ważą mniej ![]() Cytat:
ale teraz od lata udaje mi się utrzymywać <55 bez większego wysiłku
|
|
#2264 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A najgorsze, że motywacja opuściła mnie całkowicie ![]() Dziwaczne nieco Ale samo słowo kojarzy mi się neutralnie jakoś, ojciec czasami używa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2265 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie kiedyś czułam grzybnię aż miło a teraz nic... po prostu mięta i paczula.
Ad perfum uprasza się osoby znające Ogródek Monsunowy o szczery komentarz i mile widziane porównanie z pozostałymi
|
|
|
|
#2266 |
|
BAN stały
|
A Fhąsuskiego Lovelasa se odpuściłaś?
|
|
|
|
#2267 |
|
Nindżopesz
|
Leci
Próbka znaczy. I paczula Villoresiego i jeszcze kilka doopereli.
|
|
|
|
#2268 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo właśnie się zabookowałam na luty
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz się nawet nie ważę, żeby sie nie dołować ![]() Cytat:
może ze 3 miesiące a później nadal niby działał, ale jego "mielenie" polegało na przecięciu ziarnka pieprzu na pół, ewentualnie an 3 części ![]() Znad soku |
||
|
|
|
#2272 |
|
Nindżopesz
|
Tak, tak
Daj znać czy zrobić przelew zawczasu czy jak faktycznie uda Ci się kupić ![]() Teraz nie wiem czy kpisz
|
|
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
najpierw myślałam, że gryps, potem dopiero, że grzybowe ![]() Dzięki Ci, Mić, bo z opisu Redzika zachciałoby mi się testować ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Redzik, skąd zamawiałaś próbki? Z Q czy Scent Mooda? Bo gdzieś ma być taniej, a nie pamiętam gdzie. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Miłego dnia całemu Baru
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wagą się nie pochwalę, bo jest za dużo Niby od 2 tygodni miała być dieta, a żarłąm jak głupia, bo zimno
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-27 o 09:33 |
|
|
|
|
#2275 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Śnieg pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2276 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Z jednego i drugiego, nie wszędzie mają to samo. Tylko Galilu unikam bo 10 zeta za wszystko jak leci. |
|
|
|
|
#2277 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ale ogólnie, coraz częściej czytam coś i nie mogę się skupić na fabule, takie byki sadzą. O ichtiologii obrażeń już kiedyś pisałam, stróżka wody czy innego płynu jest w co drugiej książce a w tej Bondzie co ją wczoraj zaczęłam do 52 strony znalazłam trzy błędy.... Cytat:
Znad niewyspania
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Nindżopesz
|
Ad tycia to ja się czuję jakbym z dnia na dzień stała się Dojrzałą Kobietą ze Spowolnionym Metabolizmem
Jak zawsze wystarczyło nie zjeść kolacji żeby stracić pół kilo, tak teraz waga stoi w miejscu albo na chwilę spada o 200 g. Chyba muszę zjeść do 1200 kcal.
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad dalszej męczarni.... Co jest człowiekowi jak go boli dół pleców tak dziwnie??? Tak że nie w środku od kręgosłupa tylko tak pali i rwie skóra....
Dziś bez koszmarów nareszcie ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Bidulku jak się trzymasz? Masz siłę ? Nie za dużo tego antywira dostaniesz?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

Niby gratuluję odwagi, bo ja sama scykorzyłam przed dentką ponownie, przeniosłam wizytę z szybkiej, na taką kiedy będę mieć asekurację w postaci chuopa za drzwiami (nie wiem po co, jak spuchnę od znieczulenia i się uduszę to mi chłop nie pomoże ) ale jakoś tak nie chciałam tego przechodzić znowyu sama. Już trzy razy byłam dzielna zosia samosia i trzy razy tego żałowałam ze łzamiw oczach. No i muszę czekać 3 tyg

ponoć korzeń był imponująco krzywy 

najpierw myślałam, że gryps, potem dopiero, że grzybowe 
Dziś bez koszmarów nareszcie