|
|
#2221 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Znad śniadania
Tak jak za zimą nie przepadam, tak takie widoki są cudne Jeżdżąc na uczelnię, ostatnią drogę pokonywałem pieszo przez uliczkę pełną starych kamienic i domów, często fatalnie zapuszczonych, ale ta atmosfera ciszy i spokoju w samym środku miasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet diamenty syntetyczne produkują ![]() U nas wiosna ciągle |
|||||
|
|
|
#2222 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nawet, gdybym miała środki, żeby je tam zainwestować, nie zrobię tego, ponieważ sytuacja prawna nieruchomości jest nieuregulowana. Dodatkowo tam się panoszy pewna osoba, która g... ma, nie prawa do nieruchomości - a że jak to bydło, ma i siłę przebicia, w związku z czym nie wiem, czy na wiosnę nie wyląduję pod mostem ![]() Dom na zdjęciu fajny
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę jednak, żeby bydło poszlo do obory Gryxiu - dom jakby secesyjny, ale po przebudowie i ociepleniu chyba...? Podobny do tego z tyłu A ja... domalowalam coś na Chanelce Nie wytrzymałam - dalej jest rysunek, ale perłę zrobiłam hiperrealistycznie - bielą i gąbeczką do nakładania cieni do oczu
|
|
#2224 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2225 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W KW jest wpisany mąż mojej nieżyjącej ciotki i jego pierwsza żona - ciotka była druga i przez cały okres trwania małżeństwa tej kwestii nie uregulowała, a mnie to wtedy nie interesowało zupełnie.
|
#2226 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z usg i konsultacji z rodzinnym będę żyła i mogę rwać ósemkę ![]() tajemniczy obcy w policzku okazał się sporym twardym węzłem chłonnym, czyli potwierdziła się wersja laryngologa (która to sama posłała mnie na badania) wg szczękowego to była zatkana ślinianka wg chirurga tłuszczak albo kaszak ![]() hgb już spadło poniżej normy ale jednocześnie inne niepokojące czynniki się uspokoiły... mam wrażenie, że mojemu organizmow nadmiar krwinek (nazywany normą) nie służy i nie umie sobie z nim poradzić i stąd zachwiania w wynikach badań ![]() aaa... nie chcę zapeszać, ale tarczycę mam gładziutką i normalną, bo przy okazji też mi ją zbadali ![]() na badania wypsikałam się ninfeo mio, z planem, że jak przyniesie mi pecha to go oddam. nie przyniósł, ale wciaż mnie nie zachwyca (na mnie) ![]() uciekam do garów ![]() edit: nabyłam lidlową elektyczną wyciskarkę do cytrusów (za 19 ) rzeczywiście dobra jest ciekawe ile ten silniczek wytrzyma
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-26 o 14:58 |
|
|
|
#2228 |
|
BAN stały
|
Świetne wieści, Betty!
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
wychodzi na to, że dent mi zafundował pół roku stresu
|
#2230 |
|
BAN stały
|
No niefajne to z jego strony, ale celowo tego nie zrobił chyba
![]() --- Odgrzałem sobie pączki w mikrofali |
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2232 |
|
Nindżopesz
|
A tak fogle, na co jest teraz moda w perfumach? Oudy chyba już w odwrocie, co teraz grajo?
|
|
|
|
#2233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To Tfuj dom ? ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
#2234 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
O modzie perfumowej nie mam pojęcia, kieruję się własnym gustem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka ,nie wiem jakie zęby maja moi dentyści A przecież cała odyseja zębowa w trakcie u mnie...Otyły dietetyk... No nie wiem... Dziwna jestem że nie zwracam uwagi na takie rzeczy?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-26 o 16:08 |
|
|
|
|
#2237 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. trafiła mi się kiedyś dentystka. prywatna, nie na NFZ. Jak weszłam do gabinetu, paliła papierosa. Zgasiła, peta wyrzuciła, rąk nawet nie umyła tylko kazała mi usiąść na fotelu i tymi śmierdzącymi łapami chciała mi grzebać w jamie ustnej a teraz sobie wyobraź, ze się nad Tobą taka nachyla i smrodzi Ci w twarz przez cały zabieg....
|
|
#2238 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dobra, tutaj znalazłem nieco na ten temat (u dołu strony) Dowiedziałem się też właśnie o kamieniach nieposiadających własnego wzorca (cyrkonia np.), ciekawe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mam zamułę pokoszmarową .... 3 A ja staram się nie oceniać ludzi powierzchownie ... ![]() Ale przykład Margot z palaczką dentystką .... Masakra...To brak antyseptyki chyba ...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Źle mnie zrozumiałaś - chodziło mi o zawody, w których wygląd jest niejako wizytówką i nieodłącznym elementem wizerunku, przykładowo - fryzjerka ze spalonym kurczakiem na głowie, albo makijażystka z brwiami "jak od szklanki" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2241 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
jak można przyjąć jakiegokolwiek klienta (a że pacjenta to już nie wspomnę) smrodząc mu dymem w twarz? I jak można palić papierosa w gabinecie lekarskim? ![]() Opier... babę równo i więcej tam nie poszłam. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- No właśnie Gryksiu, to samo napisaliśmy
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozumiem o co Wam chodziło
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi wtedy tak zrobiła zęby, że kolejny dent po 10 latach zapytał, kto je robił. żadna plomba nie wypadła, żadnego z przeleczonych nie trzeba było rozwiercać drugi raz. zresztą do dziś się ten stan utrzymuje, a nowsze już wypadły. ale może miała w tym swój cel, bo mi na każdej wizycie o swoim synu opowiadała
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Betty - gratuluję pozytywów, no ale z tą ósemką
Niby gratuluję odwagi, bo ja sama scykorzyłam przed dentką ponownie, przeniosłam wizytę z szybkiej, na taką kiedy będę mieć asekurację w postaci chuopa za drzwiami (nie wiem po co, jak spuchnę od znieczulenia i się uduszę to mi chłop nie pomoże ) ale jakoś tak nie chciałam tego przechodzić znowyu sama. Już trzy razy byłam dzielna zosia samosia i trzy razy tego żałowałam ze łzamiw oczach. No i muszę czekać 3 tyg Także podziwiam decyzję rwawczą ![]() Cytrusiak doooobry jest. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2245 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rejcz, mam nowe testy dla Cię: Villoresi Yerbamate - ylang-ylang i trochę mate Thundra Profumum - liścista paczula z odrobiną mięty Jade Durbano - lukrecjowe żelki Ogródek Śródziemnomorski - przejrzała figa Ogródek Nilowy - cytrusy i lotosy Timbuktu L'Artisan - przydymione słodkie kadzidełko, całkiem niezłe |
||
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będę miała kosmiczną bluzę w kocie łby
|
||
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, chłopak lubi na słodko ? To jego opinie czy Twoje? Nie znam mate ani Thundry. Reszta się zgadza Te testy odzierają wiele zapachów z legendy, z narosłych wobec nich oczekiwań i wyobrażeń na ich temat. Lubię tak, lepiej mi, bo nie muszę cierpieć, że nie poznałam tyyyyyyyyyyle rzekomo wspaniałych zapachów.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jak to brzmi, pokaż! Cytat:
Patchouly Etro - ciekawe, niesłodkie, ale zbyt dojrzałe (? serio?) Messe - cytrynowe mydło Carbone - zawiesista słodycz (też mi )Feu de Bois - palone drewno obficie polane podpałką 2. no, bagna trochę też ale na słodko. Właściwie to mi się nawet podoba. 3. mnie i tak kusi poznać te Legendy na własnej skórze
|
||
|
|
|
#2249 | |||
|
BAN stały
|
A to była lekarka tzw. starej daty? Pytam, bo u nas na początku lat '80 była psychiatra, której mąż miał w domu gabinet stomatologiczny i gdy przyszedł ktoś niezapowiedziany, w porze obiadowej np., potrafiła zjechać go z góry na dół, nie przebierając w słowach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eeeee, to je mango i tatarak, proszę Pani ![]() Ale czy ja coś źle mówię?! ![]() Cytat:
![]() Redzia uwodzicielka
|
|||
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ogródka ś. ja wolę zwykłe klasyczne figowce. Fajne te krótkie recki. Chciałabym tak umieć. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

a teraz sobie wyobraź, ze się nad Tobą taka nachyla i smrodzi Ci w twarz przez cały zabieg....
Dobra, 
Niby gratuluję odwagi, bo ja sama scykorzyłam przed dentką ponownie, przeniosłam wizytę z szybkiej, na taką kiedy będę mieć asekurację w postaci chuopa za drzwiami (nie wiem po co, jak spuchnę od znieczulenia i się uduszę to mi chłop nie pomoże ) ale jakoś tak nie chciałam tego przechodzić znowyu sama. Już trzy razy byłam dzielna zosia samosia i trzy razy tego żałowałam ze łzamiw oczach. No i muszę czekać 3 tyg 
To jego opinie czy Twoje?