Wiosna się zbliża wielkimi krokami, za rok będziemy Młodymi Pannami! :D PM 2016 cz.27 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-07, 19:11   #2251
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dot.: Wiosna się zbliża wielkimi krokami, za rok będziemy Młodymi Pannami! :D PM 2016

jesli chodzi o garnitury to moj Tż poki co ma takiego faworyta, tylko w jakim kolorze byl to niepamietam juz
http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-68202
no ale jeszcze czas jest

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez JaKate Pokaż wiadomość
co do sukienke, fajne, tylko ze ja chce dluga, ale na poprawiny w kolorze bylaby super...
No ja tez na koscielny mam dluga, ta tylko na cywilny i poprawiny bedzie. No i blogoslawienstwo jak sie uprze
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:15   #2252
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna się zbliża wielkimi krokami, za rok będziemy Młodymi Pannami! :D PM 2016

Cytat:
Napisane przez sensualna Pokaż wiadomość
Ja bylam na takim gdzie było 2, drugi to był kapelan wojskowy.
My nie zapraszamy kuzynostwa, dla mnie to już dalsza rodzina, zresztą ja z nikim nie utrzymuje kontaktu.
ja swoih dalszych kuzynów też nie, ale u TŻ jest inna syt- oni w większosci mieszkają blisko siebie, widują się często, latem jakieś grille itp, no generalnie utrzymują kontakt

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50954502]nie podobaja mi sie takie polyskujace na slub [/QUOTE]

mnie też nie. w ogóle nie mój styl i żeby nie wiem jaką miał metkę w życiu nie dałabym TŻ tego założyć

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50954587]
musze chyba odlajkowac ta babke bo wstawila wczoraj nowa sukienke ktora mi sie tez podoba, ale juz mam swoja wiec ignoruje

[/QUOTE]

ale śliczna sukienka
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:15   #2253
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Tż oglądał ostatnio garnitury, strasznie się napalił na ten

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

My też nie
o Jeżu, taki błyszczący, nie cierpię.

Cytat:
hejka, nie pisalam bo ciagle cos sie dzialo...
aktualnie mam maly problem, tzn. zapomnialam tab anty i teraz na pelnym stresie... wzielam po 12,5godz. niby do12godz powinny dzialac normalnie, ale jednak to jest ponad 12godz i w dodatku pierwszy tydz brania tabletki... w ogole nie jestem gotowa na dziecko, sama jeszcze czuje sie jak dziecko! ok, mam26lat(wiem wcale nie malo), ale 1mieszkamy jeszcze osobno 2nie chce dziecka przed slubem... no mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, tzn.na ulotce napisano, zeby przez 7dni stosowac dodatkowe zabezpieczenie, a jesli w ciagu 7dni poprzedzajacych byl stosunek(byl w tym samym dniu!) to isc do gina albo test. wiec zastosuje sie, zabezpieczamy sie 'podwojnie" zrobie test, a do gina w ostatecznosci(czyli jesli mialabym zwiekszyc przyrost naturalny wg owego testu)

ok moze pisze w napieciu i moze wyjsc ze mam dziecinne podejsccie, lub wrecz dzieci nie lubie. lubie bardzo(bylam 2lata opiekunka i do dzis mamy kontakt-chlopiec mial3lata jak przestalam sie nim opiekowac a ma7), ale na swoje dzieciatko nie jestem gotowa...
Nie martw się, to nie jest tak hop siup nawet jak się nie bierze tabletek, musielibyście mieć przeokrutnego pecha

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Przyjaciółka wybielała przed swoim weselem. Powiedziała, że za własne pieniądze tak się dała urządzić. Pierwszą noc siedziała i wyła z bólu, przez kolejne dni ani za dobrze mówić, ani jeść, ani pić. Mówi, że to był jeden wielki ból. Ona wybielała u dentysty a nie w domowy sposób. Już u dentysty nie wytrzymała całej sesji bo tak bolało. Nie nazwałabym jej panikarą
Ogólnie jeśli ktoś cierpi na nadwrażliwość tak na co dzień to nawet chyba dentysta nie zrobi takiego zabiegu. Ja do takich osób należę, nie ta pasta czy szczoteczka i kiepsko:/
Ja wiem że będę cierpieć bo mam wrażliwe zęby ale muszę je wybielić i koniec, nie będę mieć żółtych zębów na zdjęciach

Co do garniturów jeszcze - mój pół roku temu nawet słyszeć nie chciał o granatowym. Co mi powiedział sam z siebie kilka dni temu?
"Wiesz co, w sumie te granatowe garnitury nie są złe. A nawet może być taki bardziej niebieski"
nie trafisz

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:16   #2254
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
W ogole to wolno idzie ten watek, przynajmniej mam takie wrazenie. Slabe spamiary z nas
Też mam takie wrażenie
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mało mnie tu, bo mam dużo na głowie. Do końca kwietnia mam oddać prace lic., ale juz dziś wiem, że nie dam rady. Nie mam czasu się za to zabrać, nawet pojechać do biblioteki na cały dzień. Załamana jestem juz u cały czas o tym myślę. Poza tym w pracy teraz tez mam co robić. Brak chęci na cokolwiek :-( dlatego nie wiem kiedy na stałe do was wrócę. Będę oczywiście podczytywac.
Wiem, co czujesz, bo mam to samo z moją magisterką Będzie dobrze, damy radę!
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Chwalę się - zaklepaliśmy dziś datę w kościele i oficjalnie 3.09.2016 o godzinie 13 zostaniemy państwem K
Super!
Cytat:
Hej Mam nerwowy dzień przez tą sytuacje. Niedługo będzie M. Pokaże mu do czego prowadzi wtrącanie się rodziców i dlaczego tego nie chciałam. Nie kłóciliśmy się w ten sposób, nie padały teksty o przekładaniu ślubu czy wstrzymaniu organizacji. Wiedzieliśmy co robimy, czego chcemy. Niech zobaczy co jego mamusia robi i na co się godzi. Musi sobie uświadomić, że to ze mną bierze ślub i ze mną będzie żyć a nie z nią (chyba, że to kolejne ustalenie o którym nie wiem - coś się zmieniło może).
Jestem w szoku po tym, co piszesz Kompletnie tego nie rozumiem, jak Twój TŻ może tak postępować Jego mama się wtrąca, ale to on powinien jej uświadomić, że nie powinna tak robić. Jeszcze te teksty z kasą, totalne przegięcie według mnie To pierwszy raz, kiedy zachowuje się w ten sposób, czy już wcześniej mu się zdarzało?

Cytat:
ok moze pisze w napieciu i moze wyjsc ze mam dziecinne podejsccie, lub wrecz dzieci nie lubie. lubie bardzo(bylam 2lata opiekunka i do dzis mamy kontakt-chlopiec mial3lata jak przestalam sie nim opiekowac a ma7), ale na swoje dzieciatko nie jestem gotowa...
Nie przejmuj się, nie tak łatwo zajść w ciążę

Cytat:
Przyjaciółka wybielała przed swoim weselem. Powiedziała, że za własne pieniądze tak się dała urządzić. Pierwszą noc siedziała i wyła z bólu, przez kolejne dni ani za dobrze mówić, ani jeść, ani pić. Mówi, że to był jeden wielki ból. Ona wybielała u dentysty a nie w domowy sposób. Już u dentysty nie wytrzymała całej sesji bo tak bolało. Nie nazwałabym jej panikarą
Ogólnie jeśli ktoś cierpi na nadwrażliwość tak na co dzień to nawet chyba dentysta nie zrobi takiego zabiegu. Ja do takich osób należę, nie ta pasta czy szczoteczka i kiepsko:/
Ja chciałam paskami, ale i tak się boję Kiedyś miałam nadwrażliwe zęby, później długo był spokój, a od kilku dni znowu czuję dyskomfort, kiedy piję coś zimnego albo gorącego Mam nadzieję, że mi przejdzie, ale sama nie wiem, czy próbować tych pasków
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:19   #2255
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
o Jeżu, taki błyszczący, nie cierpię.

Nie martw się, to nie jest tak hop siup nawet jak się nie bierze tabletek, musielibyście mieć przeokrutnego pecha

Ja wiem że będę cierpieć bo mam wrażliwe zęby ale muszę je wybielić i koniec, nie będę mieć żółtych zębów na zdjęciach

Co do garniturów jeszcze - mój pół roku temu nawet słyszeć nie chciał o granatowym. Co mi powiedział sam z siebie kilka dni temu?
"Wiesz co, w sumie te granatowe garnitury nie są złe. A nawet może być taki bardziej niebieski"
nie trafisz
Wiesz że dopiero teraz zauważyłam że on się BŁYSZCZY?!
Może mu się odwidzi

faceta nie ogarniesz

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:21   #2256
sunny0
PeeMa

Cytat:
nie trafisz
Mojemu TŻowi na szczęście granatowe się podobają i mam nadzieję, że na taki się zdecyduje, bo według mnie są Trochę marudził na miętową muchę, ale zobaczymy jeszcze
Stary 2015-04-07, 19:21   #2257
JaKate
Rozeznanie

co do garniturow, moj mowil ze czarny, ja ze napewno nie, a on ze bialy, juz to widze

( hahaha)
mnie osobiscie podoba sie granatowy w czarne prazki, no moj pan jest szczuply i 16cm wyzszy i chcialam slub w kolorach fiolet-limonka, wiec trzeba bedzie zobaczyc jaki kolor garniaka, koszuli itp... ale na to jeszcze duzo czasu, jeszcze nawet sukienek zbytnio nie ogladalam...

JaKate jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 19:21   #2258
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz że dopiero teraz zauważyłam że on się BŁYSZCZY?!
Może mu się odwidzi

faceta nie ogarniesz
a mowia ze to baby niezdecydowane
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:22   #2259
JaKate
Rozeznanie

aha, no i mojemu jest bardzo dobrze w granacie i ciemnym niebieskim.

JaKate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:22   #2260
agnieszka_2612
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50955181]a mowia ze to baby niezdecydowane
[/QUOTE]
No własnie

Chociaż mój jest całkiem zdecydowany i ja też Więc może nie będzie źle

Stary 2015-04-07, 19:23   #2261
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
A to macie ślub w ten sam dzień?
Tak

Cytat:
A na którą Ty masz? U nas to i tak kompromis, bo mój tata chciał na 12
Chcemy jak najpóźniej, ale w naszym urzędzie można dopiero 6 miesięcy przed ślubem się zapisać - podejrzewam ok. 17, bo podobno da radę się dogadać .
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 19:27   #2262
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
oo, a zdradź coś więcej?
U mojej pani stomatolog można wybielać na dwa sposoby - lapmą beyond, która ma średnio dobre opinie, podobno odczuwa się ból, a efekt jest krótkotrwały i zęby stają się nadwrażliwe. Duga metoda to metoda nakładkowa - dostaje się szynę, którą wypełnia się żelem i nakłada na noc, moja ciocia i dwie kuzynki tak wybielały i są bardzo zadowolone, a efekt utrzymuje się od kilku miesięcy Na początku chciałam wybielać lampą, ale naczytałam się złych opini

Dla mnie kuzyni to bliska rodzina, ale mówię tylko o najbliższych kuzynach - dzieciach rodzeństwa moich rodziców, bo u nas tylko ich nazywa się kuzynami Jesteśmy raczej zżyci, spotykamy się często, a z kuzynami od siostry mojego taty wychowywaliśmy się jak rodzeńswo

697

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:28   #2263
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

nie trafisz
Smerfetka, jak masz wrażliwe to daj sobie spokój- niech Ci fotograf fotoshopem wybieli
wiem co mówię, bo sama kiedyś wybielałam paskami whitestripes ( jeszcze przed studniówką w LO) i do tej pory mam problemy! a to już dobrych parę lat!!
Teraz co jakiś czas chodzę do mojej dentystki na takie ...nie wiem jak to nazwać- lakowanie, uzupełnianie? Bo był taki czas że nie mogłam jabłka zjeść, albo powietrza wciągnąć tak przez zęby, a skaling lub piaskowanie to były tortury!
Wiadomo że wszystko zależy od indywidualnych uwarunkowań, nie wiem, stanu kości, stanu szkliwa itp
Znowu biel naszych zębów to też geny, wiec jak ktoś ma trochę bardziej żółte, to bezpiecznie ich sobie chyba nie wybieli)
A paski lepiej sobie darować, myślę że dobra pasta ( elmex whitening, albo sensodyne whitening - choć ta druga mimo iż do wrażliwych zębów mnie np. uwrażliwiała) stosowana regularnie przez dłuższy czas załatwi temat choć trochę.

A w ogóle to koleżanka powiedziała mi że kobiety przed 25 rokiem życia w ogóle nie powinny wybielać zębów ale czemu nie pytajcie, bo nie wiem

a granatowe gajerki są mojemu TŻ też się podobają, takie bardziej niebieskie też

Edytowane przez grejpfrutowa01
Czas edycji: 2015-04-07 o 19:30
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:31   #2264
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Mojemu TŻowi na szczęście granatowe się podobają i mam nadzieję, że na taki się zdecyduje, bo według mnie są Trochę marudził na miętową muchę, ale zobaczymy jeszcze
mój sobie kupił granatowy na te wszystkie imprezy które nas czekają jeszcze próbuje go przerobić na kupno szarych spodni garniturowych
Cytat:
co do garniturow, moj mowil ze czarny, ja ze napewno nie, a on ze bialy, juz to widze

( hahaha)
mnie osobiscie podoba sie granatowy w czarne prazki, no moj pan jest szczuply i 16cm wyzszy i chcialam slub w kolorach fiolet-limonka, wiec trzeba bedzie zobaczyc jaki kolor garniaka, koszuli itp... ale na to jeszcze duzo czasu, jeszcze nawet sukienek zbytnio nie ogladalam...
mój ex miał biały na swój ślub, tzn na drugi dzień nawet będąc ze mną mówił, że żenić będzie sie w białym

a co do koloru garnituru na ślub, też chciałam granat, ale nie wiem jak będzie sie komponoać z dodatkami damy temu czas

a kuzyn u którego będę świadkiem będzie miał popielaty garnitur
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:31   #2265
sunny0
PeeMa

Cytat:
Dla mnie kuzyni to bliska rodzina, ale mówię tylko o najbliższych kuzynach - dzieciach rodzeństwa moich rodziców, bo u nas tylko ich nazywa się kuzynami Jesteśmy raczej zżyci, spotykamy się często, a z kuzynami od siostry mojego taty wychowywaliśmy się jak rodzeńswo
Dla mnie tak samo Dla mojego TŻa w sumie też, chociaż on ma sporo więcej kuzynów niż ja, ale z większością ma dobry kontakt
Stary 2015-04-07, 19:34   #2266
sensualna
Zadomowienie

Cytat:

Na fotce są namiary, nazwa sklepu znaczy

Sukienka jest śliczna Ale Cuddly - bardziej Twoja mi się podoba
Tak tak widzę ale na telefonie byłam to nie przyjrzałam się.

Jak już tak wyszedł temat stroju naszych przyszłych mężów to ja pokażę co będzie miał mój. Nie jestem pewna czy dokładnie tak to będzie wyglądało, ale to jedyne co znalazłam kiedyś na necie. Na pewno będą do tego sznury, a tutaj ich nie ma.

Edytowane przez sensualna
Czas edycji: 2015-04-07 o 19:56
sensualna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:35   #2267
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
mój ex miał biały na swój ślub, tzn na drugi dzień nawet będąc ze mną mówił, że żenić będzie sie w białym
bialy o fuj
Stary 2015-04-07, 19:36   #2268
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dwóch kuzynów i kuzynkę (dzieci rodzeństwa rodziców) z kuzynami mam super kontakt, z kuzynką mniej bo mieszka w USA i nasze drogi sie rozeszły. Ale mam też bardzo dobry kontakt z dziećmi kuzynki mojej mamy (uff) zwracamy sie do siebie przez 'kuzyn/kuzynka' i nie wyobrażam sobie wesela bez nich, tym bardziej, że jednej z tych 'kuzynek' jestem dla córeczki chrzestną
Stary 2015-04-07, 19:36   #2269
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
mój sobie kupił granatowy na te wszystkie imprezy które nas czekają jeszcze próbuje go przerobić na kupno szarych spodni garniturowych

a co do koloru garnituru na ślub, też chciałam granat, ale nie wiem jak będzie sie komponoać z dodatkami damy temu czas

a kuzyn u którego będę świadkiem będzie miał popielaty garnitur

Mój ex pewnie mnie jeszcze opłakuje (śmieję się tak), więc pewnie już mu ślub nie jest w głowie

Edytowane przez agnieszka_2612
Czas edycji: 2015-04-07 o 19:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 19:36   #2270
Konto usunięte

dla mnie najwazniejsze zeby nie byl polyskujacy garnitur, nie bialy, no i bez kamizelki itd reszta to juz sie dogra
Stary 2015-04-07, 19:37   #2271
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Smerfetka, jak masz wrażliwe to daj sobie spokój- niech Ci fotograf fotoshopem wybieli
wiem co mówię, bo sama kiedyś wybielałam paskami whitestripes ( jeszcze przed studniówką w LO) i do tej pory mam problemy! a to już dobrych parę lat!!
Teraz co jakiś czas chodzę do mojej dentystki na takie ...nie wiem jak to nazwać- lakowanie, uzupełnianie? Bo był taki czas że nie mogłam jabłka zjeść, albo powietrza wciągnąć tak przez zęby, a skaling lub piaskowanie to były tortury!

A w ogóle to koleżanka powiedziała mi że kobiety przed 25 rokiem życia w ogóle nie powinny wybielać zębów ale czemu nie pytajcie, bo nie wiem
Kurka, nie wpadłam na to!
Też miałam "malowane" zęby u stomatologa Co do ostatniego - pierwszy plus tego, że na ślubie będę miała dwadzieścia pięć i pół!
Stary 2015-04-07, 19:38   #2272
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Gdyby A. założył niebieski/granatowy garnitur na ślub to bym go zabiła

JaKate nie przejmuj się tabletką, bo to nic nie da, a prawdopodobieństwo nadal jest niewielkie. Co nie zmienia faktu, że zapomniałaś w najgorszym możliwym dniu.
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:38   #2273
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak widzę ale na telefonie byłam to nie przyjrzałam się.

Jak już tak wyszedł temat stroju naszych przyszłych mężów to ja pokażę co będzie miał mój. Nie jestem pewna czy dokładnie tak to będzie wyglądało, ale to jedyne co znalazłam kiedyś na necie. Na pewno będą do tego sznury, a tutaj ich nie ma.
mój kuzyn zrezygnował z galowego munduru.... stwierdził, że wygląda KOMUNISTYCZNIE i on go nie założy na ślub
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50955382]bialy o fuj
[/QUOTE]

noooo!
Stary 2015-04-07, 19:38   #2274
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
A właśnie, teraz jeszcze muszę mojego na muszke urobić

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Wiadomo że wszystko zależy od indywidualnych uwarunkowań, nie wiem, stanu kości, stanu szkliwa itp
Znowu biel naszych zębów to też geny, wiec jak ktoś ma trochę bardziej żółte, to bezpiecznie ich sobie chyba nie wybieli)
A paski lepiej sobie darować, myślę że dobra pasta ( elmex whitening, albo sensodyne whitening - choć ta druga mimo iż do wrażliwych zębów mnie np. uwrażliwiała) stosowana regularnie przez dłuższy czas załatwi temat choć trochę.

a granatowe gajerki są mojemu TŻ też się podobają, takie bardziej niebieskie też
Wybielałam paskami (które zresztą nic nie dały) i fakt cierpiałam ale po odstawieniu nic się nie dzieje i zęby wróciły do normy.
Co do past - kiedyś pytałam mojego dentysty i powiedział że szkoda kasy bo większość past to to samo w innych opakowaniach

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:41   #2275
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Mój ex pewnie mnie jeszcze opłakuje (śmieję się tak), więc pewnie już mu ślub nie jest w głowie
mój mnie zdradził i sie żenił bo 'musiał', więc nie miał czasu na płakanie ale zawsze chciał być młodym tatą
Stary 2015-04-07, 19:41   #2276
sunny0
PeeMa

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50955382]bialy o fuj
[/QUOTE]
Jak byłam mała, to mi się podobały białe
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50955400]dla mnie najwazniejsze zeby nie byl polyskujacy garnitur, nie bialy, no i bez kamizelki itd reszta to juz sie dogra [/QUOTE]
O właśnie, zgadzam się
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;50955429]Gdyby A. założył niebieski/granatowy garnitur na ślub to bym go zabiła
[/QUOTE]
Dlaczego?
Cytat:
Wybielałam paskami (które zresztą nic nie dały) i fakt cierpiałam ale po odstawieniu nic się nie dzieje i zęby wróciły do normy.
Co do past - kiedyś pytałam mojego dentysty i powiedział że szkoda kasy bo większość past to to samo w innych opakowaniach
Ciekawe, jak działają domowe sposoby
Stary 2015-04-07, 19:43   #2277
fioleciasto
Zakorzenienie

Mój muszke sam chce mieć :d

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 19:43   #2278
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie wrażenie

Wiem, co czujesz, bo mam to samo z moją magisterką Będzie dobrze, damy radę!

Super!

Jestem w szoku po tym, co piszesz Kompletnie tego nie rozumiem, jak Twój TŻ może tak postępować Jego mama się wtrąca, ale to on powinien jej uświadomić, że nie powinna tak robić. Jeszcze te teksty z kasą, totalne przegięcie według mnie To pierwszy raz, kiedy zachowuje się w ten sposób, czy już wcześniej mu się zdarzało?

Nie przejmuj się, nie tak łatwo zajść w ciążę

Ja chciałam paskami, ale i tak się boję Kiedyś miałam nadwrażliwe zęby, później długo był spokój, a od kilku dni znowu czuję dyskomfort, kiedy piję coś zimnego albo gorącego Mam nadzieję, że mi przejdzie, ale sama nie wiem, czy próbować tych pasków
Pierwszy raz. Zawsze stawał po mojej stronie w jakiejkolwiek sprawie, przed matką też zawsze tak było. Nie brał jej strony.
Boję się wyjść na taką, co będzie go buntować. A wszystko wskazuje na to, że przypadnie mi taka rola.

Cytat:
Dla mnie tak samo Dla mojego TŻa w sumie też, chociaż on ma sporo więcej kuzynów niż ja, ale z większością ma dobry kontakt
Dla mnie kuzynostwo to też tylko dzieci moich cioć/wujków. Nie wiem jak określić dzieci kuzynostwa albo jeszcze dalsze dzieci (bo takie też już są). My zrezygnowaliśmy z dzieci kuzynostwa bo wychodzi ich 50. Nie zmienia to faktu, że mam raczej dobry kontakt, wiek to przekrój od kilku miesięcy do 18-19 lat. No i jedna ma już męża i swoje dziecko - tu już nie wiem jak to ogarnąć gdybyśmy się zdecydowali aby dzieci były.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 19:48   #2279
Konto usunięte

Moj nie chce muszki, pewnie bedzie miał wąski krawat.

A mi tam wszystko jedno
Stary 2015-04-07, 19:48   #2280
agnieszka_2612
Zakorzenienie

izka - i dobrze mu tak drogo go kosztował ten skok w bok

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości