![]() |
#2251 | |
... choć nie Westwood
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Cytat:
A tu jeszcze znizki oferuja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzednie mi nie podchodziły, ale taaakie dobre mają na mojej siłce ![]() uwielbiam, zdecydowanie zastępuje mi słodycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
hejka ja nic nie pisze.
okres dla nas masakra. w nd zmarła babcia karola a dzis o 5 rano znalazłam zakrwawionego brata na klatce schodowej(glowa, ubrania, rece) który próbował wejsc do domu ale złamał klucz (nie wiem gdzie?) ![]() zostawiłam go w szpitalu z moim teelefonem i siedze w pracy jak na szpilkach...
#2255 |
... choć nie Westwood
|
Sq, straszne... kciuki za brata
![]()
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
Sq... trzymaj się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
SQ masakra, trzymam kciuki za brata.
Dziewczyny przed chwilą dzwonili do mnie i zaprosili na 17 na rozmowę do pracy, na której bardzo bardzo mi zależy. Na wstępie jest test wiedzy, więc do wtorku siedzę i się uczę. Boję się bardzo, ze swoim pesymizmem to i tak wiem, że nic z tego nie będzie, bo za bardzo mi zależy. Muszę jednak dać z siebie jak najwięcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
sQuaara trzymaj się
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
asia a test wiedzy z czego?
brata wypuscili ze szpitala.tomograf nic ne wykazał itp itd ale i tak sie martwie.. a jego widok na tej klatce schodowej jak mu otworzylam te drzwi to chyba nigdy nie zapomne...
#2260 |
Zakorzenienie
|
Sq trzymaj się!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się, że się martwisz zobaczenie najbliższej osoby we krwi jest traumatyczne. Dobrze, że tomograf nic nie wykazał. Teraz mimo tego dobrze byłoby, aby obserwować brata, bo z takimi urazami głowy to nigdy nic nie wiadomo. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Moderator
|
SQ będzie dobrze
![]()
#2263 |
Zakorzenienie
|
sQ
![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
sQ
![]() Vivienne na diecie to jakie głownie rzeczy jesz na obiad? W sensie jakieś kasze czy bardziej ciemny ryż czy jeszcze coś innego? Robisz jakieś specjały na lunch do pracy (inne niz salatki)? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2265 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Agatka, wyrazy współczucia z powodu babci.
musisz brata obserwować, czy nie ma mdłości, nie jest splątany (w mowie i zachowaniu), czy nie występują inne niepokojące objawy neurologiczne. bądźcie dobrej myśli ![]() mocno tulę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
A w porządku
![]() ![]() A w następny weekend jedziemy w góry ![]() Sq trzymaj się ![]()
#2267 |
Zakorzenienie
|
generalnie ja sama to wszystko pamietam jak przez mgłe...
dalsza czesc na stalowe nerwy... przebudziły mnie jakies krzyki, jeki na korytarzu myslalm ze to pijaczek pietro nizej.. dobrze ze mnie tknęło i posluchalam 3s dluzej. jak mnie uderzyło ze to glos mojego brata to obudzilam karolka i mowie sprawdz. myslalam ze wrocil % bez klucza czy cos, alenormalnie dzwoni, puka a tu nic. jak otworzylam drzwi to zamarłam. młody wygladał jakbym wyrwała go z jakiegos letargu, w szoku i zamiast cos powiedziec to mowil ze mam sie nie denerwowac, nie marwic i szok numer 2 jak on sie zobaczył w lustrze. chyba nie zdawał sobie sprway co jest na rzeczy. laski wygladał jakby rece, glowe i koszulke wsadzic do wiadra z krwia. cos mowil(glownie ze przeprasza,) ze upadł, sam, nie wie kto, czy pchnął, czy na klatce 10min pozniej zapytał czemu nie spimy i ze da sobie rade (zapomniał ze go zarbrałam z korytarza...) wiec licze ze zapomniał też jak wygladał jak go z tego korytarza zabrałam ja ogolnie probowalam wyciagnac co sie stało jak stał brudny. wiecie caly we krwi w ciemnosci myslalam ze jest zmasakrowany dokladnie, ma wlosy takie dluzsze na bok to mu sie do czoła w krwi kleiło. no serio jak sie okazało ze to 1 rana glowy to mi ulzyło. i teraz obstawiam ze jednak on sie w cos walnął i to u nas na klatce. bo krew jest u mnie na klatce na moim pietrze, na moich drzwiach, wlacnziku swiatła a nie ma na domofonie(trzeba wpsiac kod) na drzwiach, poreczach, ani jednym schodku... a buty ma np zakapane jak fix musiał sie walnąć na naszym pietrze w cos.. ![]() ale z drugiej strony wrocil bez kurtki, torby,telefonu,okularów.. . nie wiem. ciesze sie ze nic mu nie jest.ale jestem przerazona. moze ktos go walnął gdzies na ulicy, zabral kurtke torbe i poszedl, przelezał na trawniku troche nieprzytomny, schnąc (rece,twarz miał w suchej krwi) a jak doszedł do domu i nie wszedł to poczuł ze go boli, zaczal pocierac, rozerwał strupek,znow zaczal krwawic..nie wiem kurde ale pragne wierzyć że walnął sie gdzies u mnie na klatce. bo serio moje pietro wygladało jak rzeźnia a reszta bez kropelki...
#2268 |
Zakorzenienie
|
Sq, masakra, trzymajcie się
![]() ![]() Asia, ![]() Ja też lubię mizianko, aby dotykania stóp i włosów nie lubię ![]() ![]() ![]() I któraś mi tekstem "du.pa du.pa du.pa" przypomniała o sytuacji jak mój Mąż będąc małym szkrabem poproszony przez dziadka o powiedzenie wierszyka odpowiedział właśnie jw. ![]() Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2015-11-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
![]() sQ zuch dziewczyna jesteś ze tak do sobie poradzilas! Zdrowia dla brata! Przykro mi z powodu babci ![]()
#2270 |
Zakorzenienie
|
Sq trzymajcie sie!
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Asia i Aneta ![]()
![]() |
#2271 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A brat niech szybko wraca do zdrowia. Cytat:
![]() Może w górach Wam się poszczęści ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
przytulam ![]() trzymajcie się tam: Ty, Karolek i brat. Kurde, straszna ta historia z Twoim bratem ![]() ![]() ![]() ![]() oby wszystko było dobrze. Jednak lepiej jakby brat sobie przypomniał co się stałobo to zawsze lepiej jak człowiek wie, gdyby mu się coś na klatce stalo to nie wróciłby bez rzeczy .... ![]() no nic, trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
aneta dlaczego Twoj Mąz wbija Ci piesci pod żebra!
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- poki co mlody nie pamieta nic, pamieta ze przyjechala karetka...był szpital.. wiec dobrze, bo nie pamieta swojego odbicia w lustrze jak wygladał... dobrze. no moj brat był troche wypity, wiec z jego przyjacielem ktory go wziął ze szpitala ustaliłam, że krwi faktycznie nigdzie nie ma (bo co ja tam widzialam po 5 rano) i ze musiał młody wawalic sie na klatce. jego płaszcz i torba znalazły sie w klubie znajomego. wiec tak... wypil tyle ze wyszedł bez. aczkolwiek no mnie przeraża fakt, że biedny tam na tych schodach taki zagubiony wystraszony cierpiał wiele minut... ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
o matko SQ jaka historia... trzymajcie się tam wszyscy!
Asia i Aneta trzymam kciuki za wasze rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kfd protein dessert. Ale zabij mnie-nie mam pojecia czy działa tak samo jak to zwykle białko. Mi mężu ze względu ze to kazeinowe kazał jesc na noc ![]() Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 Czas edycji: 2015-11-10 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
... choć nie Westwood
|
Sq, masakra, ale najważniejsze,ze nic powazniejszego sie nie stalo! Trzymajcie sie
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Konto usunięte
|
Sq! Trzymajcie sie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
"bo mnie kocha"
![]() Zawsze na moje pytanie: 'czemu mi dokuczasz ?' odpowiedź jest 'bo Cię kocham' ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
... choć nie Westwood
|
Mamy juz filmy na płytkach
![]() ![]() ![]() Ostatni etap zamkniety ![]() ![]()
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Jeździmy w poszukiwaniu listew.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.