|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Witajcie
![]() U mnie fajny dzien, caly spedzony z moim M. Przelezelismy, bylismy na pizzy ![]() Madzia, jadlam dzisiaj granata Faktycznie dobry Dasz rade ![]() Aga, spinamy dupke Domylas??Dagus, brawa za cwiczenia dla Ciebie Obiadek pierwsza klasa ![]() Beatka, juz daj spokoj swojemu M., nie fochaj sie ![]() U mnie jutro wolne, od wt-sb praca. Ladnie jem, wysypiam sie, nie mysle o glupotach. To moj plan na tydzien
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Syska jak wrażenia po granacie?
przeszlo Ci troche to zmeczenie?![]() Aga kurujcie sie chorowitki kurcze, dziwne, ze Ci nic brzuszek nie spada, bo ostatnio ladnie jesz. Niby jest tak jak beatka mowi, ze w tydzień nie przybyło to w tydzień nie spadnie, ale to strasznie demotywujace...Beatka nie mecz tak tego swojego M biednego dobry plan na tydzien! Ja jutro sie zaplanuje
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei jak jem ladnie to czuje, ze ten brzuch jest bardziej plaski... ale juz dawno tak nie mialam
![]() aza, haha, no poped wzrosl o 100%, juz wiemy dlaczego nasza Madzia go tak wcina Granat baaardzo smaczny ale mega ciezko wydlubuje sie te pestki Madzia, masz jakis sposob na wydlubywanie ich? Cala sie ubrudzilam z tz, jak prosiaki to jedlismy Zabawnie bylo
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa ja przekrajam granata na pol, na ćwiartki i potem tak jakby go wyginam i te pestki łatwiej wylatuja
ale tez tego nie lubie Ale czuje nogi po wczorajszym spinningu
|
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, efekty sa ? ja chyba wskocze tez orbitreka! Cytat:
daj znac jaki plan! hahaha milego dnia, ja przygotowuje wlasnie swoja produkcje i lece do lab ! dzis szybko dzien minie!
|
||
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze za krótko ćwiczę, żeby było widać efekty. Czuję pupę i uda więc coś tam chyba działa. Po treningu mam mokrą koszulkę - ćwiczę na obciążeniu 4. Ale przede wszystkim jest fajne samopoczucie i satysfakcja, że coś robię dla siebie.
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka Miałam kiedyś kofeinę w tabletkach, jak nie lubiłam kawy pić, nieźle dawały kopa
Mój uwielbia Mulan, ja tak średnio. Też bym chętnie poszła pobiegać, ale mają być okropne wichury Daguś Pewnie fajne takie ćwiczenia z grupie, chociaż ja tam wolę samotność No i oczywiście brawo za te ćwiczenia ![]() Aguś Zdrówka życzę Ooo ja też mam zamiar dzisiaj zrobić sobie odrosty, farbę już kupiłam w sobotę Ja mam nie raz czoło zafarbowane i nie umiem tego domyć, a potem muszę puder nakładać, żeby nie było widać Syska Hmm każdą ćwiartkę granata wyginasz w drugą stronę, tak tylko trochę, żeby te pestki się poluzowały z tego białego, potem bez problemu do miski wyrzucasz. hahah ja już dawno granata nie widziałam w sklepach Pełno filmików i porad znajdziesz na różnych stronach internetowych jak zabrać się za granata Ja nie mam z tym w ogóle problemów ![]() Córa została dzisiaj do wieczora u znajomych, a synek pojechał do przedszkola na karnawał, był przebrany za pszczółkę. Kupiłam mu na głowę takie czółki od pszczółki, do tego żółtą bluzkę z długim rękawkiem i sama ją pomalowałam w czarne paski, do tego czarne spodnie i pomalowana buźka na żółto, a na policzku namalowana pszczółka
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() zdychania ciąg dalszy mojemu trochę lepiej mi tak średnio...ale przejdzie w końcu musi...to jakiś wirus jest bo oboje nie mamy temperatury tylko zatkane nosy i bolące gardła...sysa-ja granata rozcinam na pół przekładam rękę na pestki z rozszerzonymi palcami wkładam do miski i tłukę w skorupkę jakąś drewnianą łychą chlapie ale pestki wyskakują ładnie![]() nooo w końcu dobry plan brawo za pozytywne nastawienie![]() ja ci dam elfie ![]() domyłam miałam grubą warstwę kremu wszędzie i poschodziło![]() daga-demotywujące ale ja i tak sie trymam bo mam ładnie jeść dla zdrowia ale dziwi mnie trochę ten brzuch bo zawsze po paru dniach ładnie już spadał...no nic...trza poczekać![]() jak tam druga część? ja wczoraj zaczęłam też drugą ![]() zuza-dokładnie tak-ćwiczymy dla zdrowia i dla siebie jak przy okazji schudniemy to będzie plus na pewno kondycję będziesz miała lepszą![]() nie śmiej sie czarna farba jak sie zmywa to jest granatowa a najciężej mi zawsze odmyć końcówki uszu:Pbeatka-nie nawidzę pokrzywy-już bym wolała piołun gryźć...jak byłam mała mama zbierała pokrzywy i z nich robiła wywar i mnie tym poiła-mam uraz straszny ![]() madzia-musisz grubo posmarować kremem wokoło włosów albo odżywką do włosów octem ponoć jak się zmywa plamy to schodzą...ja wczoraj dokładnie wysmarowałam się kremem i zeszło-nawet uszy![]() dawaj zdjęcie swojego pszczółka aaa mam kolegę na którego mówią pszczółek od nazwiska...choć bardziej pasuje bączek bo chłopak przy kości:Pmój mam dziś popołudniówkę...zawiózł mnie na zabiegi i zrobił zakupy zaraz będziemy robić obiad-mam w planie gulasz z wołowinki, kaszę pęczak i sałatę z jogurtem nat![]() a na dworze wiosna pełną parą...fakt wiatr wieje-ale słonko pieknie świeci i kwiatki wyłażą z pod ziemi i pączki są na drzewach no i jest 10 stopni ciekawe jak tam na działce...dawno nie byłam...
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś Mój kiedyś dostał taką bluzkę w zielono-czarne paski i teściowa przez pomyłkę zamiast powiedzieć, że on jest pszczółką to powiedziała TRUTEŃ, ale mieliśmy wtedy polewę
Ja się już powoli zastanawiam kiedy kwiatki wstawić do doniczek
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Mi też z brzucha nie chce zejść, już dużo mniej jem i mniej kalorycznie, ale nic z tego nie wychodzi
Macie jakieś pomysły, co mam jeść, żeby zgubić brzuch, ale nie umrzeć z głodu?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję porządnych kopniaków, bo nie mam ochoty na żadne ćwiczenia
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wlasnie tak robilismy, na cwiartki i wyginalismy, wtedy lepiej szlo ale i tak pryskalo sokiem ![]() Beatka, oby szybko zlecialo, powodzenia w pracy Aga, mniam, mniam, brzmi smakowicie, Twoj lubi takie dietetyczne potrawy? Moj niee, wolalby kawal miesa Zdrowka dla was Przypomnialo mi sie, kto sie na poprzednim forum leczyl pokrzywami ![]() Madzia, wlasnie, wlasnie, pokaz pszczolka, masz zdjecia jakies? ![]() Dagus, taak, zmeczenie mniejsze, dzisiaj pospalam dluuugo
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-haha truteń
![]() ja na jesień powsadzałam tulipany i wiosenne kwiatki...także ci nie podpowiem ![]() w środę jedziemy z Fisią do weterynarza na szczepienia to zajedziemy wracając w nagrodę obejrze czy coś wyłazi![]() sysa-gulasz jest na wołowince więc nie narzeka ogólnie lubi i sałatki i mięcha-nie jada podrobów i ryb-więc nie ma z nim większego problemu![]() pokrzywy ogólnie są zdrowe ale ja ich nie tknę
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Syska Nie mam fotek, pewnie w przedszkolu robili, to potem od nich wezmę
hahaha ale mnie pokarało, chciałam sobie zjeść małego batonika i akurat mi wpadł cały do brudnej wody po zmywaniu podłogi, którą za chwilę miałam wylać ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Aguś Przecież ja też zawsze sobie tulipany i lilie sadziłam A w tym roku nie zdążyłam |
|
|
|
#2266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Wczoraj poćwiczyłąm tylko 45 min z chodakowską. Po treningu wszystko mi się trzęsło z wysiłku, ale idzie mi coraz lepiej. Ogólnie jakaś słabo mi było po tych wczorajszych ćwiczeniach dlatego nie zrobiłam nic więcej. W sobotę był dzień wolny od ćwiczeń. Wczoraj byliśmy jeszcze na imieninach u szwagierki, ale ładnie nie zjadłam nic słodkiego. Już mnie nawet tak nie ciągnie ![]() Aga myślałam że mi się spalił bo nagle sam się wyłączył, a potem nie mogłam go ponownie uruchomić..... Poczekałam gdzieś z pół godziny i się w końcu włączył, ale okazało się że wentylator nie chodzi i mocno się grzeje. Mam nadzieję że jeszcze trochę pociągnie, bo strasznie nie na rękę byłby mi teraz zakup nowego. Tym bardziej że już w tym miesiącu mieliśmy nieplanowany zakup w postaci telewizora ( stary się zepsuł), a rozglądamy się powoli za meblami do nowych pokoi ( tych na poddaszu) więc kasa przyda się na coś innego... Cytat:
. Ale jak już położę małego spać idę dopiero ćwiczyć, jak kończę jest koło 22-23 godziny idę się myć i jedyne o czym myślę to żeby się położyć, nie chce mi się juz niczym smarować... No ale od nowego roku mam takie postanowienie żeby w końcu te wszystkie mazidła wykorzystać, bo tylko ciągle dokupuję jak coś mi się podoba, a nic nie wykańczam... Puki co ładnie się maziam i jestem prawie na wykończeniu jednego balsamu i kremu do twarzy ( ale kupiłam już następny )Zuzka a ty robisz przerwy od ćwiczeń? Cytat:
A ty na tej działeczce siejesz sobie warzywka różne? Bo my też mamy działkę i właśnie różne warzywka mamy swoje bio
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-dobrze ci tak-z tym batonikiem
![]() myślę że spokojnie możesz posadzić tulipany-do kwietnia ci wyrosną ![]() andzia86-fajnie że cię nie ciągnie do słodkiego ja jak mam mocno ochotę to zjem![]() też mam tak z balsamami-chciałabym codziennie używac ale albo zapominam albo mi się nie chce trza dbać o siebie![]() mój mówi że wntylator spokojnie można wymienić i nie jest to drogie-wymień to pochodzi dłużej ![]() hehe mój już trochę wyrósł z tego narzekania czasem lubię jak się rozchoruje przy nim polatać...ale u nas to zazwyczaj zaraz jedno od drugiego łapie i sieroty musimy się wspierać:![]() mamy działeczkę od jakiś 3 lat kupiliśy zaniedbaną i doprowadziliśmy do porządku-2 lata temu zbudowaliśmy altankę mamy grila,huśtawkę,stolik,szk larnię taką malusią 3-4 metry,altankę z tarasikiem i kibelek,studnię do chłodzenia piwa mam warzywniaczek też mały jakoś 5-4 metry...na 4 częśći podzieloną-w jednej mam truskawki a w reszcie sadzę warzywka-czosnek,cebulę,buraki,cuk inię,fasolkę trochę zieleniny czasem szpinak w szklarni mam koło 10 krzaków pomidorów i 2 rządki ogórków mam też mały ogródek kwiatowy i sporo drzew-czereśnię,wiśnię, 3 jabłka,3 śliwki, brzoskwinię i borówki no i jakieś 20 krzaków róż w zdłuż robimy sobie po swojemu uwielbiam ją mogłabym tam dzień i noc siedzieć i dłubać
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86Tylko?? Mała brawo za ćwiczenia
Ja na początku jak robiłam Killera Ch. to tak samo miałam problemy z niektórymi ćwiczeniami, a teraz ścigam się z nią tak, że w tym samym czasie co ona robię o jedno powtórzenie jakiegoś ćwiczenia więcej ![]() Ja tak kiedyś miałam z moim komputerem i to w lato, rozebrałam skrzynię i dopóki nie kupiłam drugiego wentylatora to podstawiłam pod niego zwykły wiatrak i też działało Kup nowy wentylator albo może wystarczy tylko stary przeczyścić Ja też chciałabym się regularnie smarować różnymi kremami, a wiecznie nie mam czasu, jak się wykąpię to padam na twarz U mnie częściej krem się przeterminuje aniżeli zużyje ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Aguś Ooo ty małpo, szkoda tego batonika było Posadzę, ale dopiero po egzaminie Jak mi wypisujesz o twojej działeczce to mi się wspomina moich rodziców, też mieliśmy tam fajnie i wszystko a teraz nie ma działki
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się ćwiczyć co drugi dzień.
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Aga ooo to fajną masz tą działeczke. Nasza jeszcze ciągle nie wygląda tak jak byliśmy chcieli... Skupilismy się na razie na tym poddaszu... Ale warzywka sobie sieje - jest zawsze marchew buraczki ogórki fasolka cebula trochę seler por rzodkiewki sałata, no i mam lubczyk uwielbiam do zup. No i truskawki obowiazkowo
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-02-08 o 13:21 |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-mniej zjesz słodyczy jak straciłaś batona:P
![]() zuza-to dobrze-powinno sie odpoczywać po ćwiczeniach z tego co wiem ![]() ania-fajną mamy uwielbiam tam siedzieć...najgorzej że od plewienia plecy mi siadają ale nie wyobrażam sobie nie mieć na działce warzywek ani kwiatków...też mam lubczyk mrożę z liśćmi selera i pietruszki i na zimę zawsze mam do rosołku zestaw działka zaniedbana-wszystko żeśmy przekopywali, przesadzali...altanka taka że kałuże w środku...zbudowaliśmy malutką nową-taką 5/4 metry...fajnie że drzew było dużo też zaniedbane a i ja nie bardzo wiem jak i kiedy nalezy je przycinać, czym spryskiwać żeby robaków nie było...po mału sie uczę z drzew mało owoców mam...w zeszłym roku ani jednej śliwki i garść czereśni...jabłek mam zawsze za to full...mieliśmy4 jabłonki ale jedną ścieliśmy tą co podwójna była .mamy papierówkę, jakieś wczesne i jakieś zimowe-ciągle tylko jabłka zbieram i obieram ale szkoda mi zmarnować cokolwiek w tym roku planuję parę razy zostać na noc boję sie pająków i złodziei ale może uda sie zostać
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-02-08 o 13:46 |
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Boże chciałam wam cos napisać ale tyle napisaliście ze jeju.
z domku napisze Wam cos i poczytam. Ps musze kupić tani prezent na urodziny dla koleżanki ktorej nie lubie ale musze. Żadne deko i słodycze. Alkohol tez odpada. Pomysł ? :/ kupie jej ksiazke. okej ja koncze prace za 20 minut. napisze Wam jak dojade do domku. musze jeszcze do ginekologa Termin zrobic, apteki, ksiegarni, zakupy spozywcze i do hagebau papier scierny kupic bede sobie krzeslo robic
Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-02-08 o 15:52 |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, jaka ksiazke chcesz kupic?
Jak jej nie lubisz to nic nie kupuj ![]() Ania86, podobno lubczyk to dobry afrodyzjak Masz duzo wlasnych warzywek, fajnie. Masz jakies drzewa owocowe, jablka, brzoskwinie?? ![]() Madzia, haha, a co to za batona mialas? ![]() Aga, nasz ogrodnik ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Na obiad dzisiaj byla kasza perlowa, jajko sadzone i surowka z selera, marchewki i pora
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
sysa-u mnie też perłowa...myślałam że to pęczak bo lubię bardzo ale sie pomyliłam...no nic..z gulaszem było i tak dobre
![]() ogrodniczka jak już-niebieskousza
|
#2275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z drzewek to na razie tylko brzoskwinie i czereśnie i winogronami. Jabłoń była już stara więc wyrzucilismy i czarne porzeczki bo nikt nie lubi... Może na wiosnę coś wsadzimy
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-02-08 o 21:01 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj humor miałam do ![]() dzisiaj też od rana w pracy ale tylko 6h ![]() jutro 12h pracy, ale środa na szczęście wolna ![]() wieczorem zaliczyłam 50min na siłce a teraz zbieram siły przed jutrem
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
andzia86-my też wywaliliśmy porzeczki
i winogron też po jakimś czasie-za dużo tego przycinania a niedobry kwaśny był...wsadziliśmy na to miejsce parę borówek i rabarbar już sie nie mogę doczekać wiosny i dłubania tam![]() andzia89-wcale ci sie nie dziwie że nie miałaś siły dużo pracujesz...i tak dziwne że dajesz rady z tą siłownią dobrze że masz wolne-odpocznij sobie![]() uciekam-mój zaraz wróci z pracy..papa
|
#2278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Allein durch die Wildnis Sarah Marquis 1000 TAGE ZU FUSS VON SIBIRIEN NACH SÜDAUSTRALIEN ksiazka podrozniczki, rewelka , jestem z siebie dumna. Cytat:
![]() Cytat:
faceci i chorobska.. eM wczoraj dostal kaszlu w nocy i cherlał mi nad uchem Zuza, ja wlasnie probuje przerwy jeden dzien wprowadzic, bo efekty beda lepsze. Fisia - moje niebieskie kwiatki w doniczce w pracy mi umarly, chyba je utopilam. ![]() jezu. po pracy zalatwilam co mialam, poszlam na silke zrobic nozki i dupsko. ale nogi mialam slabe po niedzielnym bieganiu, wiec moj trening byl bez sensu.. porozciagalam sie, porolowalam sie i poszlam na solarke na 10minut przyszlam do domu, ugotowalam na jutro.. wykapalam sie i wlasnie usiadlam do laptopa, jest prawie 23 a o 6 budzik... dobranoc |
|||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie ale nie mam siły Was poczytać, miałam wczoraj okropny dzień, napiszę w k.
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
beatka-może one krótkotrwałe były...wyrzuć i kup innego
![]() ![]() dzień dobry tak wogóle ![]() ja już po zabiegach-jeszcze 3 dni efekt jest taki że nie brałam od tamtej pory tabletki przeciwbólowej, ani nie bolą mnie i nawet jak sie budze-a po spaniu zawsze mnie bolały(chyba mam materac niedobry) -tez nie bolą powiedziały mi dzisiaj żeby profilaktycznie sie zapisywać co jakiś czas fajnie![]() moje przeziębienie przechodzi-już nieźle się czuję-tylko jeszcze gardło i ucho mnie boli...za to mój rozłożony na maxa...wziął dziś wolne-jutro ma nockę...może przez 2 dni przeleży to mu przejdzie. jakiś wirus u nas fruwa bo nie mamy gorączi tylko katar gardło i osłabienie...nakupowałam domowych leków -herbatkę z lipy,miód,czosnek,sok malinowy, ananasa(ma mnóstwo wit C) - i gotuję wielki gar rosołu ![]() niestety mieliśmy Hanię wziąć do soboty bo ma ostatni tydzień ferii i dupa z tego wyszła...ona szybko sie przeziębia a w styczniu już 2 razy była chora...serduszko mnie boli bo wiem jak na to czekała...na swieta ją zabierzemy... miłego dnia dziewczynki
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

Obiadek pierwsza klasa 
kurcze, dziwne, ze Ci nic brzuszek nie spada, bo ostatnio ladnie jesz. Niby jest tak jak beatka mowi, ze w tydzień nie przybyło to w tydzień nie spadnie, ale to strasznie demotywujace...
dobry plan na tydzien! Ja jutro sie zaplanuje

U mnie częściej krem się przeterminuje aniżeli zużyje
Posadzę, ale dopiero po egzaminie