Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-22, 15:29   #2251
201607040950
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
zawsze cenię się w końcu, nie?
Nie. To ja jestem zainteresowana pieniędzmi .

Btw. Ty tylko robótki ręczne włóczkowe, czy szyjesz też?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 15:36   #2252
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Nie. To ja jestem zainteresowana pieniędzmi .

Btw. Ty tylko robótki ręczne włóczkowe, czy szyjesz też?
kiedyś szyłam, tu nie mam maszyny stary, dobry, acz słoniowato-ciężki i poręczny Łucznik z polską (aka normalną) wtyczką został sprzedany, a tu się do zakupu nowej zebrać nie mogę.

szydło, druty i haft jest obecnie na tapecie. i makrama. i diy
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 16:48   #2253
stewardesa
BAN stały

Cytat:
ubiegłaś mnie o kilka minut
Też chciałaś w podpis? Ja również Zawsze można coś ukraść z rakotwórczego wątku, to kopalnia takich złotych myśli
Cytat:
To chyba Angelina jest czynnikiem wyzwalającym we mnie Tourett'a a nie ofiarą.
Angelina ma pussy magnet, który wyłącza mózg, a włącza produkcję kisielu.
Cytat:
które świadczą o tym, że nie?
No pisałaś przecież, że masz jednego bolca. To jakie to swingowanie
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 17:06   #2254
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Też chciałaś w podpis? Ja również Zawsze można coś ukraść z rakotwórczego wątku, to kopalnia takich złotych myśli
chociaż tu chciałam wrzucić, a tak ona ma palmę pierwszeństwa

Cytat:
krewet!
Cytat:
jednego stałego bolca.
Stary 2016-04-22, 17:57   #2255
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
szydło, druty i haft jest obecnie na tapecie. i makrama. i diy
Przecież to wszystko jest diy.
Cytat:
Uważasz, że to złota myśl? Przecież ona była na wątasku jak rozmawiałyśmy o bolcach. To przytyk był personalny.
Cytat:
Służby specjalne go podstawiły, żeby wyciągnął ode mnie informacje. Nie wiem jakie, ale sądząc po tym, że nie odzyskałam żadnej władzy nad tym, co gadam, misja zapowiada się na sukces.
Cytat:
Wolno się rozkręca.
Cytat:
krewet!
Macz łors.
Btw. wstawiłam tu te filmiki wtedy... a potem zniknęły z posta. Wtf?!
Cytat:
jednego stałego bolca.
A pozostałych tak wielu, że dorobiłaś się ponad dwudziestu partnerów. Toż to wychodzi trzech rocznie. Jeszcze powiedz, że kobiety są już wliczone.
Wyimaginowane koleżanki co cnotliwszych wizażanek więcej nawyhaczały przy toaletach w ciągu kilku imprez. Phi.
Stary 2016-04-22, 18:18   #2256
stewardesa
BAN stały

Cytat:
krewet!
To samo pomyślałam.
W ogóle nie uważacie, że on jest tak rozkosznie dyskretnie attention z tym podpisem?

Cytat:
jednego stałego bolca.
Ja pamiętam, że w ogóle jednego, a teraz nie mogę znaleźć tego posta, nie pamiętam nawet, w jakim wątku był.
Cytat:
Uważasz, że to złota myśl? Przecież ona była na wątasku jak rozmawiałyśmy o bolcach. To przytyk był personalny.
Przeszło mi to przez myśl. Podczytywała czy pisałyśmy w jednym wątku?
Cytat:
Służby specjalne go podstawiły, żeby wyciągnął ode mnie informacje. Nie wiem jakie, ale sądząc po tym, że nie odzyskałam żadnej władzy nad tym, co gadam, misja zapowiada się na sukces.

Się nie dziwię.
Cytat:
Macz łors.
Że bardziej hot? Spotykasz się z Jasonem?
Cytat:
Btw. wstawiłam tu te filmiki wtedy... a potem zniknęły z posta. Wtf?!
Ktoś usunął? Za duże były?
Stary 2016-04-22, 18:36   #2257
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
To samo pomyślałam.
W ogóle nie uważacie, że on jest tak rozkosznie dyskretnie attention z tym podpisem?
On zawsze.
Cytat:
Ja pamiętam, że w ogóle jednego, a teraz nie mogę znaleźć tego posta, nie pamiętam nawet, w jakim wątku był.
Wspominała też o bolcu Włochu. Wtedy Krewet był zniesmaczony, że kolejna panna poszła za Enridże po tym, jak mu pisała, że bzdury pisze, ale nie jestem pewna, że to na krewetowym było.
Cytat:
Przeszło mi to przez myśl. Podczytywała czy pisałyśmy w jednym wątku?
Pisałyśmy w jednym wątku. Możliwe, że to był ten.
Cytat:
Że bardziej hot? Spotykasz się z Jasonem?
Nie no, wiadomo, że bardziej hot to nie. Ale z przyjemnością obserwuje jak się pogrążam.
Cytat:
Ktoś usunął? Za duże były?
Nie wiem. Pewnie ja usunęłam, bo filmiki znikają jeśli się włączy podgląd po wklejeniu kodu, albo coś dopisze. Zawsze na to uważam i byłam pewna, że tym razem też... a ich nie ma.
Poszukam ich jeszcze raz jak tylko się upokorzę jeszcze troszeczkę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-23, 01:45   #2258
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to wszystko jest diy.
ale część jest łatwiejsza do sklasyfikowania.
Cytat:

Cytat:
A pozostałych tak wielu, że dorobiłaś się ponad dwudziestu partnerów. Toż to wychodzi trzech rocznie. Jeszcze powiedz, że kobiety są już wliczone.
Wyimaginowane koleżanki co cnotliwszych wizażanek więcej nawyhaczały przy toaletach w ciągu kilku imprez. Phi.
Ty masz świadomość, że ponad dwudziestu oznacza zarówno 22, jak i 122?
Cytat:
źle pamiętasz.
Cytat:
Wspominała też o bolcu Włochu. Wtedy Krewet był zniesmaczony, że kolejna panna poszła za Enridże po tym, jak mu pisała, że bzdury pisze, ale nie jestem pewna, że to na krewetowym było.
to było na wątku o czarnoskórych facetach, gdy enrique był jeszcze hiszpanem, a konkretnie tym piłkarzem-nie-wiem-o-tej-porze-jak-się-pisze-jego-imię. i ja napisałam, że wolałam bolca włoskiego. ale były i inne.
Stary 2016-04-23, 01:58   #2259
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ty masz świadomość, że ponad dwudziestu oznacza zarówno 22, jak i 122?
Wiem. Zwykłam stwierdzać enigmatycznie, że nie jestem dziewicą.
I dwa lata temu się poczułam nieziemsko urażona i więcej się nie odezwałam po pytaniu o ilość partnerów i żądaniu dostępu do pliku w excelu.
Poza tym - niech żyje hipokryzja - nie miałam z grubsza nic przeciwko temu, żeby sobie Mo. o mnie myślał to, co sobie myślał, chociaż jakby był mniej śniady, to bym go za to rozszarpała
Dziwnie mi ze świadomością, że potrzebowałam pół roku, żeby w końcu zdecydować, że życia bez psiapsiół sobie nie wyobrażam, a bez niego tak.
Chyba między innymi przez to robi mi się taka sieka z Angeliną.
Zapytałam go, czy mnie lubi. Powiedział, że nie wie, a jak mu się emocje objawią i skrystalizują, to mnie powiadomi. I że jestem niemiła, a poza tym ciągle mu życzę, żeby mu się coś złego przytrafiło. Między jednym a drugim mój Tourett'e wstawił "mam nadzieję, że zemdlejesz przy mrowisku".

Z nim musi być coś naprawdę bardzo serio nie tak. Nie dość, że plotę jak potłuczona, to jeszcze okraszam to tekstami klasy <dżizys, przemilczę>, a on nadal ze mną rozmawia. Dziś mówiłam o różnicy w smaku pomiędzy trawą zwykłą a koniczyną, z czego płynnie przeszłam do rozwiązywania problemu skrętu kiszek u konia, który się nażarł mokrej koniczyny w sytuacji braku dostępu do weterynarza i o tym, że oglądałam film dokumentalny o gościu, który niby żyje w zgodzie z naturą i hoduje kozy, które są codziennie rano i wieczorem ręcznie dojone przez jego synów - ale jak zrobili zoom na ich dłonie, to było kuśfa widać, że oni nigdy wcześniej za przeproszeniem cycka w dłoni nie mieli, bo nikt, kto chociaż raz w życiu z sukcesem wydoił ręcznie cokolwiek nie łapałby za wymię w stylu pierwszego dnia na wczasach agroturystycznych.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-04-23 o 03:13
Stary 2016-04-23, 09:59   #2260
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Pisałyśmy w jednym wątku. Możliwe, że to był ten.
Rozwikłałam zagadkę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=902
Cytat:
źle pamiętasz.
Oj, pewnie znowu kłamiesz. Nie wiem, gdzie szukać tego posta. Pisałaś, że spotykasz się (tylko) z jednym bolcem jak latasz do Polski. Może Adeedra pamięta, gdzie to było.
Stary 2016-04-23, 11:23   #2261
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Biedactwo. Pewnie nie wie o istnieniu facetów, którzy są chamscy wobec dziewic. Ma też szansę czuć się oszukana, jak się facet okaże bucem, bo ona nieszczęsna myślała, że on tylko puszczalskie obraża.
Cytat:
Oj, pewnie znowu kłamiesz. Nie wiem, gdzie szukać tego posta. Pisałaś, że spotykasz się (tylko) z jednym bolcem jak latasz do Polski. Może Adeedra pamięta, gdzie to było.
Eee . Tutaj to było, tak ze dwa tygodnie temu, ale to, że spotyka się z (tylko) jednym bolcem jak lata do Polski nie przekłada się na żadne konkrety dotyczące liczby bolców.
Pozostanę przy ekscytacji tym, że swinguje jak niegramotna, niespiesznym swym rozumem nie pojmując, po co nazywać otwarty związek swingerstwem. No i uzasadnienie, że wizaż i tak nie zauważy różnicy jest .
Stary 2016-04-23, 11:30   #2262
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
tak, to jest stały bolec. i był taki moment, że ograniczyłam się tylko do niego. ale i przed nim i po nim byli inni.
Cytat:
Biedactwo. Pewnie nie wie o istnieniu facetów, którzy są chamscy wobec dziewic. Ma też szansę czuć się oszukana, jak się facet okaże bucem, bo ona nieszczęsna myślała, że on tylko puszczalskie obraża.
pięknie reklamujesz wątek. idę!
Cytat:
Eee . Tutaj to było, tak ze dwa tygodnie temu, ale to, że spotyka się z (tylko) jednym bolcem jak lata do Polski nie przekłada się na żadne konkrety dotyczące liczby bolców.
Pozostanę przy ekscytacji tym, że swinguje jak niegramotna, niespiesznym swym rozumem nie pojmując, po co nazywać otwarty związek swingerstwem. No i uzasadnienie, że wizaż i tak nie zauważy różnicy jest .
ale ja mam i to i to, tylko pomieszane no i chodzi też o to, że otwarty związek ludziom kojarzy się z czymś niepoważnym, a swingerstwo nie. dlatego mówię swing. i tak, wiem, bezczelne to z mojej strony

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

myślałam, że to link do wątku aspirującego na perłę, a to tylko pościk nędzny
Stary 2016-04-23, 12:00   #2263
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Ja z tamtego zdania wywnioskowałam, że ona się bzyka tylko ze swoim i z tym bolcem w Polsce. Ale nie przytoczę cytatu, bo nie pamiętam i nie znalazłam.
Cytat:
tale ja mam i to i to, tylko pomieszane no i chodzi też o to, że otwarty związek ludziom kojarzy się z czymś niepoważnym, a swingerstwo nie. dlatego mówię swing. i tak, wiem, bezczelne to z mojej strony
Po pierwsze:
Po drugie: Czyli jednak "Co ludzie powiedzą?".
Stary 2016-04-23, 12:17   #2264
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
ale ja mam i to i to, tylko pomieszane no i chodzi też o to, że otwarty związek ludziom kojarzy się z czymś niepoważnym, a swingerstwo nie. dlatego mówię swing. i tak, wiem, bezczelne to z mojej strony
Swingerstwo kojarzy się ludziom z czymś poważnym?
A utwierdzasz ludzi w ich mylnych wyobrażeniach w jakim celu dokładnie? Żeby ich utwierdzać w przekonaniu z kosmosu, że swing = poważny związek, a stały partner + inni różnie = niepoważny związek.
Skrót myślowy i taktyczny rodem z wątku o puszczalskich i c'est la vie.
Z taką logiką, to nie dość, że też jestem swingerką, to jeszcze gejem.
Stary 2016-04-23, 12:29   #2265
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Swingerstwo kojarzy się ludziom z czymś poważnym?
No przecież po angielsku jest. To tak, jak z singielką i ff.
Cytat:
A utwierdzasz ludzi w ich mylnych wyobrażeniach w jakim celu dokładnie? Żeby ich utwierdzać w przekonaniu z kosmosu, że swing = poważny związek, a stały partner + inni różnie = niepoważny związek.
Skrót myślowy i taktyczny rodem z wątku o puszczalskich i c'est la vie.
Żeby tak srać we własne gniazdo.
Stary 2016-04-23, 12:39   #2266
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z tamtego zdania wywnioskowałam, że ona się bzyka tylko ze swoim i z tym bolcem w Polsce. Ale nie przytoczę cytatu, bo nie pamiętam i nie znalazłam.
Po pierwsze:
Po drugie: Czyli jednak "Co ludzie powiedzą?".
nie, nie co ludzie powiedzą. po prostu nie chce mi się wywoływać dyskusji wizażowej 'ale jak to otwarty związek? do czego Ty porównujesz? to nie jest nic poważnego, nie wiesz nic o związkach' i wyjaśniać, jaki mamy układ.

nie nazywam sama siebie swingerką. ogólnie nie lubię utożsamiać się z jakimkolwiek terminem klasyfikującym. po prostu łatwiej mi napisać na wizażu słowo 'swing' niż opisywać historię związku, jego zasad i metod działania - czyste lenistwo. wiem, wprowadzam w błąd, ale w imię lenistwa wobec ciągłego tłumaczenia się wolę tak
Stary 2016-04-23, 13:03   #2267
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
nie, nie co ludzie powiedzą. po prostu nie chce mi się wywoływać dyskusji wizażowej 'ale jak to otwarty związek? do czego Ty porównujesz? to nie jest nic poważnego, nie wiesz nic o związkach' i wyjaśniać, jaki mamy układ.
Ahaaa. Wciskasz ściemę, żeby budować i utrzymywać autorytet wiarygodnego doradcy w sprawach związkowych, bo tylko osoba będąca w idealnym związku z idealnym TeŻeciaskiem jest moralnie upoważniona do delikatnego sugerowania autorkom, że ich Misiaczki so do dupy?
W sumie racja, mnie już ze dwa razy zdemaskowały, że ja to tak z zawiści, żeby ich szczęście niszczyć...
Cytat:
nie nazywam sama siebie swingerką. ogólnie nie lubię utożsamiać się z jakimkolwiek terminem klasyfikującym.
Ależ czepiłam się właśnie dlatego, że nazwałaś się swingerką.
Cytat:
po prostu łatwiej mi napisać na wizażu słowo 'swing' niż opisywać historię związku, jego zasad i metod działania - czyste lenistwo. wiem, wprowadzam w błąd, ale w imię lenistwa wobec ciągłego tłumaczenia się wolę tak
Pewnie, że łatwiej. Łatwiej też zaakceptować nazywanie kogoś puszczalską, łatwą, dziwką, szmatą, kur... i tak dalej, niż tego nie akceptować i rzucać się jak świnia do zarżnięcia.
Nie masz obowiązku wywlekania swoich prywatnych spraw na forum. Robisz to tylko dlatego, że chcesz. Zamiast zrobić coś dobrego i pisać jak jest naprawdę, żeby się w trollich i dziewiczych umysłach coś sensownego zatrzymało (może), to dostosowujesz się do ich rzekomych wyobrażeń, bo łatwiej. Nie łatwiej. Pomagasz w budowie muru, którym chcą się od Ciebie odgrodzić. . To nie "lenistwo".
Stary 2016-04-23, 13:19   #2268
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Ahaaa. Wciskasz ściemę, żeby budować i utrzymywać autorytet wiarygodnego doradcy w sprawach związkowych, bo tylko osoba będąca w idealnym związku z idealnym TeŻeciaskiem jest moralnie upoważniona do delikatnego sugerowania autorkom, że ich Misiaczki so do dupy?
I nie zapominajmy, że "niedługo ślub". Kiedy to się pierwszy raz pojawiło?
Stary 2016-04-23, 13:37   #2269
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
I nie zapominajmy, że "niedługo ślub". Kiedy to się pierwszy raz pojawiło?
no, niedługo. wczoraj zgłosiłam nas na listę do naszego borough, żeby nas wpisać na kolejkę czyli mniej więcej za miesiąc.
Stary 2016-04-23, 13:49   #2270
201607040950
Konto usunięte

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
no, niedługo. wczoraj zgłosiłam nas na listę do naszego borough, żeby nas wpisać na kolejkę czyli mniej więcej za miesiąc.
Roztropnie przemilczałaś co bardziej frapujące kwestie.
Hahs. Idiom!
Stary 2016-04-23, 14:07   #2271
kahoko hino
Zakorzenienie

Jenna jest fajna

Cytat:

Roztropnie przemilczałaś co bardziej frapujące kwestie.
w sensie które?
Cytat:
Hahs. Idiom!
Stary 2016-04-23, 14:43   #2272
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jenna jest fajna
Niezbyt, ale porada odnośnie makijażu mnie urzekła.
Cytat:
w sensie które?
Te istotne.
Cytat:

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Z k*rwiącą się koleżanką kontakt zerwałam, bo to degeneratka i tak, właśnie k*rwieniem się powinniśmy to nazywać, bo k*rwa zasłużyła. Ale podałam rękę facetowi, który zadźgał kobietę z zimną krwią, bo to normalny człowiek przecież i zasługuje na to, żeby z nim porozmawiać i normalnie traktować.
Stary 2016-04-23, 14:44   #2273
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Z k*rwiącą się koleżanką kontakt zerwałam, bo to degeneratka i tak, właśnie k*rwieniem się powinniśmy to nazywać, bo k*rwa zasłużyła. Ale podałam rękę facetowi, który zadźgał kobietę z zimną krwią, bo to normalny człowiek przecież i zasługuje na to, żeby z nim porozmawiać i normalnie traktować.
Gdzie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-23, 15:03   #2274
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie?
K*rwienie na wątku o puszczalskich, szacunek do morderców jest na wątku rodzinnym. W ogóle fajne kąski tam są.
Grudzień i Fleur wszystko zepsuły na wątku o psycho. Kahox się tak pięknie rozkręciła. Głupio zwróciłam uwagę na jej swingi, podczas gdy o wiele ciekawsze jest zachęcanie dziewczyny do dawania szansy i pakowania jeszcze większej ilości kasy w terapeutkę, która budzi w niej - że zacytuję: silne sygnały alarmowe. Ale mniejsza o to, że z partaczem, ważne że terapia (), trzeba podkręcić entuzjazm ().
Stary 2016-04-23, 15:14   #2275
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
K*rwienie na wątku o puszczalskich, szacunek do morderców jest na wątku rodzinnym. W ogóle fajne kąski tam są.
idę czytać
Cytat:
Grudzień i Fleur wszystko zepsuły na wątku o psycho. Kahox się tak pięknie rozkręciła. Głupio zwróciłam uwagę na jej swingi, podczas gdy o wiele ciekawsze jest zachęcanie dziewczyny do dawania szansy i pakowania jeszcze większej ilości kasy w terapeutkę, która budzi w niej - że zacytuję: silne sygnały alarmowe. Ale mniejsza o to, że z partaczem, ważne że terapia (), trzeba podkręcić entuzjazm ().
nie, po prostu uznałam, że warto sprawdzić, czy to jakaś dziwna metoda i co terapeutka powie podczas konfrontacji. ciężko ocenić, co jest oporem dziewczyny przed zmianą, co jej nadinterpretacją, a co winą terapeutki. też nie wróżę przyszłości z tą prowadzącą, ale może to jakiś jednorazowy wybryk i adwokat diabła był? nie wiem, nie byłam, nie widziałam.
Stary 2016-04-23, 15:43   #2276
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
nie, po prostu uznałam, że warto sprawdzić, czy to jakaś dziwna metoda i co terapeutka powie podczas konfrontacji. ciężko ocenić, co jest oporem dziewczyny przed zmianą, co jej nadinterpretacją, a co winą terapeutki. też nie wróżę przyszłości z tą prowadzącą, ale może to jakiś jednorazowy wybryk i adwokat diabła był? nie wiem, nie byłam, nie widziałam.
Warto sprawdzić. Pewnie.
Bo jak to będzie dziwna metoda, to konował powie, że to dziwna metoda terapeutyczna.
Za to jak to będzie objaw konowalstwa, to konował powie, że to dziwna metoda terapeutyczna.
Twój wszechświat funkcjonuje na jakichś innych zasadach niż mój?

Jednorazowy wybryk? U chirurga też byś zaakceptowała jednorazowe wybryki, a potem pozwoliła mu się kroić, bo np. tylko raz żartobliwie podwiązał pacjentowi jelita?
Stary 2016-04-23, 16:13   #2277
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Warto sprawdzić. Pewnie.
Bo jak to będzie dziwna metoda, to konował powie, że to dziwna metoda terapeutyczna.
Za to jak to będzie objaw konowalstwa, to konował powie, że to dziwna metoda terapeutyczna.
Twój wszechświat funkcjonuje na jakichś innych zasadach niż mój?

Jednorazowy wybryk? U chirurga też byś zaakceptowała jednorazowe wybryki, a potem pozwoliła mu się kroić, bo np. tylko raz żartobliwie podwiązał pacjentowi jelita?
moje sprawdzenie, zgodnie z tym, co tam napisalam, miało polegać na tym, że dziewczyna powie terapeutce, że nie podobają jej się takie określenia, forsowanie własnych przekonań i że chce namiar na innego terapeutę (czy pójdzie do tego z namiaru, czy innego to osobny temat).

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

a druga sprawa jest taka, że wiem, że na początku terapii pacjent dużo rzeczy przekręca i dużo dopowiada, bo jest pod wpływem silnego oporu na nowość. dlatego, wadr do autorki, nie daję pełnej wiary jej relacji wydarzeń.
Stary 2016-04-23, 16:37   #2278
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
moje sprawdzenie, zgodnie z tym, co tam napisalam, miało polegać na tym, że dziewczyna powie terapeutce, że nie podobają jej się takie określenia, forsowanie własnych przekonań i że chce namiar na innego terapeutę (czy pójdzie do tego z namiaru, czy innego to osobny temat).
I gdzie tu sprawdzenie?
W sensie, że jeśli konował nie ma zioma konowała, z którym naganiają sobie krnąbrnych pacjentów; jeśli taka sytuacja nigdy jej się nie zdarzyła - i jeśli jest kretynką, to przy sprawdzeniu zaliczy wsypę?
Cytat:
a druga sprawa jest taka, że wiem, że na początku terapii pacjent dużo rzeczy przekręca i dużo dopowiada, bo jest pod wpływem silnego oporu na nowość. dlatego, wadr do autorki, nie daję pełnej wiary jej relacji wydarzeń.
Damn. Zaczynasz właśnie jakąś terapię i stąd te subtelne sprzeczności?
Stary 2016-04-23, 16:58   #2279
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
I gdzie tu sprawdzenie?
W sensie, że jeśli konował nie ma zioma konowała, z którym naganiają sobie krnąbrnych pacjentów; jeśli taka sytuacja nigdy jej się nie zdarzyła - i jeśli jest kretynką, to przy sprawdzeniu zaliczy wsypę?

Damn. Zaczynasz właśnie jakąś terapię i stąd te subtelne sprzeczności?
sprawdzenie, jak się zachowa. jeśli będzie bronić swojego stanowiska, to do odstrzału. jednak jest całe pole do popisu innych reakcji, być może wzbudzi jakieś zaufanie. nie wiem. staram się nie oceniać czarno-biało.

a co ma do tego mój ew. początek, środek czy koniec terapii? o.O
Stary 2016-04-23, 17:25   #2280
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
sprawdzenie, jak się zachowa. jeśli będzie bronić swojego stanowiska, to do odstrzału. jednak jest całe pole do popisu innych reakcji, być może wzbudzi jakieś zaufanie. nie wiem. staram się nie oceniać czarno-biało.
Starasz się nie ocenić czarno, więc wybielasz tę smołę jak możesz.
Jaka reakcja Twoim zdaniem pozwoliłaby sądzić, że to była "jednorazowa wpadka" i zbudować zaufanie?
Cytat:
a co ma do tego mój ew. początek, środek czy koniec terapii? o.O
Wytłumaczyłaś, że przekręcanie wielu rzeczy i dopowiadanie to efekt szokowej reakcji na terapię. Zaczynasz terapię -> jesteś zszokowana -> pleciesz rzeczy, które nie trzymają się kupy i brniesz dalej, udając, że tego nie było.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości