Mamy WRZEŚNIOWYCH szczęść 2016 - epizod IV (a semestr już III :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-05, 23:03   #2251
Beti2016
Rozeznanie

Dot.: Mamy WRZEŚNIOWYCH szczęść 2016 - epizod IV (a semestr już III :)

Cytat:
Napisane przez aisot Pokaż wiadomość
Jestes kula? Hahahaha przepraszam. Ja bym była hahahahahha

Śmiech był że wyniosłam jedną ze sobą.
Ale pan za barem mało zza baru nie wypadł jak zobaczył że gram.

Gratuluje wam udanych wizyt dziewczyny.

Impreza córki się udała. Co lepsze na koniec podziękowała mi nawet i wszystko posprzątała. Ma szczęście.

Mój lokator w brzuchu dziś wariacje ma i mój brzuch lata dosłownie. Spokojnie mogę znaleźć piętkę i tyłek. Chyba zaraz zarobi klapsa jak się nie uspokoi hihi.
Beti2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-05, 23:22   #2252
milako
Rozeznanie

Mamy WRZEŚNIOWYCH szczęść 2016 - epizod IV (a semestr już III :)

Pisałam odpowiedz i cała mi gdzies zjadło :/

Nikaniki: lez i zaciskaj nogi! Trzymam kciuki, zeby maluszek jak najdłużej wytrzymał pod Twoim serduszkiem.

Weselna: jej, ja bardzo chetnie na Twoje obiadki bym przychodzila. Aż mi ślinka pociekla!

Slowikowa: gratki z okazji wizyty! Jaka mała juz duża! Szok

Maaadzialena: potwierdzam, Niepolomice bardzo przyjemne! Pojechaliśmy stamtąd nad zalew... Nazwa jakaś dziwna, związana z bobrami (?), ale cuuuudnie! Chill out!

Miczka: a juz mnie trafia z tymi wozkami. Byłam prawie pewna, ze biorę Mutsy, ale jednak kupuje x-landera, a pozniej dokupie lżejsza parasolkę do jazdy po mieście. X-move spacerowka na nasze wycieczki wiejsko-gorsko-leśne, parasolka jak wyrośnie z gondoli do Krakowa.

Intensywny dzien za mna. Teraz do spania, a jutro relaks w mieszkaniu i chyba wycieczka do Ikei. Może wyciągnę męża do Mocaka, dawno nie byłam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Beti, jak po urodzinach cory?

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez cherriebomb Pokaż wiadomość
Cały dzień borykam się z zanikami internetu i co mi się uda nadrobić zaległości to zapominam co chciałam zacytować, wybaczcie mi.
A na koniec jeszcze rewelacje od Niki
Łącze się z tymi z was co mają zjazd nastroju. Ja drugi dzień pochlipuje, żeby to jeszcze z jakiegoś konkretnego powodu.... ale nie, po prostu wszystko mnie wzrusza

Ja momentalnie płacze, gdy wyczuwam nóżki mlodej pod zebrami. Nawet nie z bólu, co wzruszenia, bo teraz juz w końcu wiem, ze jest tam mały dzieciaczek, taki prawdziwy, a nie tylko na usg.

milako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 02:18   #2253
kasia_wroc
Zadomowienie

Witam się nocnie😆
Wczoraj poczułam pierwszą czkawke u synka. Aż mi bylo gi żal ale skoro to ma ćwiczyć płuca to niech czka ile chce ☺

Wraz z 8 miesiącem przyszła bezsenność i jakiś niepokój.
Nie mogę się ułożyć. Burza długo była i mnie rozpraszają. A potem snilam ze rodze ( kolejna noc ze snem porodowym) a ja nie mam torby spakowanej. I tak leżę i myślę co do niej zapakuje.

Słodkich snów wrzesnioweczki

Stary 2016-07-06, 05:10   #2254
Montii
Zakorzenienie

Question Dot.: Mamy WRZEŚNIOWYCH szczęść 2016 - epizod IV (a semestr już III :)

Tez cierpię na bezsenność, czuwam od 4 ... Ehhhhh :/ a dzisiaj ciezki dzien w pracy - specjalnie położyłam sie wcześniej no i masz. :/

Zawsze byłam śpiochem spanie do 10.00 to moja specjalność a teraz

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 06:06   #2255
Polta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Tez cierpię na bezsenność, czuwam od 4 ... Ehhhhh :/ a dzisiaj ciezki dzien w pracy - specjalnie położyłam sie wcześniej no i masz. :/

Witam w klubie. Ja polozylam sie o 23 i tak sie bujalam do 2. Szklanka cieplego mleka pomogla. Przynajmniej do 5... i znow sie przewalam.

Polta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 06:49   #2256
kasia_wroc
Zadomowienie

Ja zasnelam i od 6 znów nie śpię...

Stary 2016-07-06, 07:21   #2257
rybka15035
Raczkowanie

Dzień dobry,
dziękuję za pomoc z autem, w necie znalazłam zdjęcia gdzie wrzucili 2 wózki do bagażnika, więc zakładam że jeden się zmieści http://www.jedz-bezpiecznie.pl/Testy...y,20140530.php

Ja dzisiaj mam wizytę u gina popołudniu, mam nadzieję, że wszystko z szyjką będzie bez zmian. W sumie to coraz bardziej nieprzyjemne te badania, nie wiem czy u Was też, ale ostatnio jak mnie badał to mnie bolało i później 2 dni plamiłam. Dobrze, że o 11 przychodzi do mnie koleżanka, to trochę się rozerwę i nie będę myśleć o wizycie.
rybka15035 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 07:40   #2258
Natka_
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Wczoraj bardzo szybko padłam, bzdury mi się niesamowite śniły. M.in śniło mi się, że urodziłam, ale nie pokazali nam odrazu płci dziecka i dopiero jak byliśmy na spacerze to ściągaliśmy pampersa, żeby zobaczyć co tam ma I był chłopczyk
Później śniło mi się, że wychowawczyni z przedszkola syna zamknęła nas w budynku i terroryzowała. Kazała pozamykać wszystkie okna i straszyła kałchem

Cytat:
Miczka ja mam 11.07 mam nadzieje, ze moj synuś przytył :/ bede spokojna wtedy

Natka tak , największe zakupy z głowy. Cieszę sie bardzo wózek wybrałaś?

Słowikowa ale ładna waga juz!

Jeszcze nie, ale dzisiaj w końcu jedziemy do sklepu podjąć ostateczną decyzję

Cytat:
Napisane przez miczka84 Pokaż wiadomość
Majalenka o kurde nie wiedziałam że jest coś takiego jak data ważności laktatora

Polta,Natka dziękuję

Natka mąż da radę zrobić coś z niania??

Monti kciuki i za obrót leosia!

Weselna tak jak dziewczyny piszą rób mu czasem te pierogi lub schaboszczaka będzie content

Będzie próbował coś przy niej pomajstrować
Kurcze a już się cieszyłam, że taki wydatek nam odpadł z wyprawki

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
Ech, Weselna chłopu to się po prostu w d... przewraca :P zrób mu raz w tygodniu tego schabowego i niech nie marudzi. U nas na szczęście jesteśmy zgodni jeśli chodzi o różnorodność, ale poza weekendami to nie gotujemy na jeden dzień, tylko od razu na kilka. u Ciebie nic wybitnie szalonego nie widzę, no może "Roladka z łososia w cieście francuskim z imbirowym ryżem", ale ja po prostu nie ogarniam rzeczy w cieście^^'

Po dzisiejszym USG jestem zadowolona - młody zdrowy, chudy i długi, ale jak lekarz popatrzył na mnie i na mojego Tż to stwierdził "a jaki niby miałby być?". 1380 gramów waży, zobaczymy co będzie dalej. Ale sam lekarz (kuzynka mi go poleciła) trochę wkurzający - a w którym pani jest tygodniu? a to źle liczone na pewno! a to pierwsze usg to było beznadziejnie opisane, trzeba było zmienić lekarza! itd. itp.

A wyszło na to, że tydzień mam jednak policzony dobrze i gdyby koleś słuchał co się do niego mówi, to mniej by się pienił trochę nerwów miałam, aż Tż się na mnie patrzył ze współczuciem i próbował mnie uspokajać... ale trzeba przyznać, fachowiec niezły, jak już przeszedł do badania to wszystko super dokładnie pokazywał i opisywał, na wszystkie pytania odpowiedział wyczerpująco. Dobrze, że się w miarę nastawiłam psychicznie, że koleś jest taki... specyficzny
Fajnie, że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Beti2016 Pokaż wiadomość
Śmiech był że wyniosłam jedną ze sobą.

Ale pan za barem mało zza baru nie wypadł jak zobaczył że gram.

Gratuluje wam udanych wizyt dziewczyny.

Impreza córki się udała. Co lepsze na koniec podziękowała mi nawet i wszystko posprzątała. Ma szczęście.

Mój lokator w brzuchu dziś wariacje ma i mój brzuch lata dosłownie. Spokojnie mogę znaleźć piętkę i tyłek. Chyba zaraz zarobi klapsa jak się nie uspokoi hihi.

Cieszę się, że urodzinki córy się udały. I bardzo miło, że doceniła Twoje zaangażowanie

Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 07:53   #2259
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Optymistka dobrze chłop dziecku tłumaczy
Beti czyli jednak młodzież potrafi docenić zaangażowanie rodzica
Ja dzisiaj zaczynam 32 tydzień czyli zdaje się 8 miesiąc 62 dni do mety

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 07:55   #2260
weselna01
Zadomowienie

Zgadnijcie kto wstał o 5:30 żeby na 6:30 być pierwszą w kolejce do ginekologa na NFZ, bo rejestracja jest od 7:45,przesiedział 40 minut zaniepokojony, że wszędzie się formują kolejki tylko nie tu - zanim dostrzegł karteczkę, że do ósmego lipca lekarz jest gdzie?

Oczywiście, że na urlopie.

Pozwólcie, że się nie wypowiem, bo nie wiem teraz co robić. Wszyscy na NFZ jak dzwonie - są na urlopach. Ten będzie dopiero za tydzień. Wizytę kontrolną miałam zrobić dzisiaj. Mój lekarz drze 200zł bez względu na to ile razy w tym miesiącu zrobi mi badanie. Inni 150zł. Wydałam już 400zł na dwa spotkania w tym miesiącu i nie chcę wydawać kolejnych 150-200zł.
Stary 2016-07-06, 08:04   #2261
kasia_wroc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto wstał o 5:30 żeby na 6:30 być pierwszą w kolejce do ginekologa na NFZ, bo rejestracja jest od 7:45,przesiedział 40 minut zaniepokojony, że wszędzie się formują kolejki tylko nie tu - zanim dostrzegł karteczkę, że do ósmego lipca lekarz jest gdzie?

Oczywiście, że na urlopie.

Pozwólcie, że się nie wypowiem, bo nie wiem teraz co robić. Wszyscy na NFZ jak dzwonie - są na urlopach. Ten będzie dopiero za tydzień. Wizytę kontrolną miałam zrobić dzisiaj. Mój lekarz drze 200zł bez względu na to ile razy w tym miesiącu zrobi mi badanie. Inni 150zł. Wydałam już 400zł na dwa spotkania w tym miesiącu i nie chcę wydawać kolejnych 150-200zł.
O kurde!!!
No to nieźle... Współczuję tego wstawania i czekania rano.
Ale fakt wszyscy lekarze w lipcu się pchają na urlopy a Ty człowieku kombinuj ...
Stary 2016-07-06, 08:04   #2262
asiaczek87
Zakorzenienie

Weselna : W certusie na Dąbrowskiego jest facet ginekolog. Doktor. Przyjmuje na NFZ. Ale średni. Jeśli zależy Ci po prostu na kontroli możesz iść do niego wiem, że nie wyjechał

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2016-07-06 o 08:06
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 08:14   #2263
Montii
Zakorzenienie

Weselna no masz :sciana:
Na pocieszenie to i moja poprzednia prywatna ciagle sie urlopowała i zapominala o pacjentkach.

Moj nowy tez sobie życzy mnie widzieć co 2 tyg
Czy któraś z was tez tak czesto chodzi?

[LEFT]
Stary 2016-07-06, 08:16   #2264
Beti2016
Rozeznanie

WESELNA no ja pier......
Co za pech.
Mam nadzieje że kogoś znajdziesz mimo sezonu urlopowego.
Stary 2016-07-06, 08:18   #2265
Shanti9087
Czerwcówka&Wrześniówka :)

Witam

Ja dziś noc w miarę, o ile 4 godziny snu są w miarę

Nika współczuję. Leż kobieto i się nie ruszaj. Oby do sierpnia.

Beti fajnie, że urodzinki się udały i że córka w końcu doceniła starania.

weselna no to wyszło z tym lekarzem ;/

Słowikowa gratki po wizycie i super, że mała rośnie prawidłowo.

Mnie wczoraj mój mąż zszokował. Mówię mu, że ja torbę do szpitala będę w w połowie sierpnia pakować, A on "Tak późno? Teraz pakuj". Pierwszy raz dla niego za późno :P

I koniec wolności. Rodzice wrócili

09.09.2015 - Mama
Shanti9087 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 08:24   #2266
Beti2016
Rozeznanie

Cytat:
Weselna no masz :sciana:
Na pocieszenie to i moja poprzednia prywatna ciagle sie urlopowała i zapominala o pacjentkach.

Moj nowy tez sobie życzy mnie widzieć co 2 tyg
Czy któraś z was tez tak czesto chodzi?

Ja będę do końca już chodzić co dwa tygodnie. Ale gdyby coś to mam przyjść od razu.
Stary 2016-07-06, 08:45   #2267
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

ja też już będę mieć co 2 tygodnie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

pomimo, że wyłam całe 18 minut film dał mi nadzieje
https://www.youtube.com/watch?v=DfK_pjbxhlY

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 08:49   #2268
milako
Rozeznanie

Dzień dobry

Weselna - ale pech!

Mam dwóch ginekologów - do jednego chodzę co miesiąc i to niby mój prowadzący, który odbiera wszystkie telefony itp. Drugi pracuje w Medicoverze i mam wrażenie, że jest dużo lepszy, najchętniej widziałby mnie też co dwa tygodnie. Jest bardzo dokładny - chyba nawet za bardzo. Gdyby nie to, że mam go z Medicoveru i nie mam do niego komórki, to pewnie chodziłabym tylko do niego.
Stary 2016-07-06, 08:53   #2269
Montii
Zakorzenienie

Aaaa, no to ok.
coś mi świtało, że 5 lat temu pod koniec ciąży tez co 2 tyg się z nim widziałam. Ale nie byłam pewna czy już teraz.

[LEFT]
Stary 2016-07-06, 08:53   #2270
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milako Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Weselna - ale pech!

Mam dwóch ginekologów - do jednego chodzę co miesiąc i to niby mój prowadzący, który odbiera wszystkie telefony itp. Drugi pracuje w Medicoverze i mam wrażenie, że jest dużo lepszy, najchętniej widziałby mnie też co dwa tygodnie. Jest bardzo dokładny - chyba nawet za bardzo. Gdyby nie to, że mam go z Medicoveru i nie mam do niego komórki, to pewnie chodziłabym tylko do niego.

A poprosiłaś go o numer telefonu? Mój luxmedowy bez problemu dał mi wizytówkę i zawsze jest pod telefonem

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 09:00   #2271
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam odpowiedz i cała mi gdzies zjadło :/

Nikaniki: lez i zaciskaj nogi! Trzymam kciuki, zeby maluszek jak najdłużej wytrzymał pod Twoim serduszkiem.

Weselna: jej, ja bardzo chetnie na Twoje obiadki bym przychodzila. Aż mi ślinka pociekla!

Slowikowa: gratki z okazji wizyty! Jaka mała juz duża! Szok

Maaadzialena: potwierdzam, Niepolomice bardzo przyjemne! Pojechaliśmy stamtąd nad zalew... Nazwa jakaś dziwna, związana z bobrami (?), ale cuuuudnie! Chill out!

Miczka: a juz mnie trafia z tymi wozkami. Byłam prawie pewna, ze biorę Mutsy, ale jednak kupuje x-landera, a pozniej dokupie lżejsza parasolkę do jazdy po mieście. X-move spacerowka na nasze wycieczki wiejsko-gorsko-leśne, parasolka jak wyrośnie z gondoli do Krakowa.

Intensywny dzien za mna. Teraz do spania, a jutro relaks w mieszkaniu i chyba wycieczka do Ikei. Może wyciągnę męża do Mocaka, dawno nie byłam.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Beti, jak po urodzinach cory?

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Ja momentalnie płacze, gdy wyczuwam nóżki mlodej pod zebrami. Nawet nie z bólu, co wzruszenia, bo teraz juz w końcu wiem, ze jest tam mały dzieciaczek, taki prawdziwy, a nie tylko na usg.

My dzisiaj planujemy zakupy w Ikei

Ja się dzisiaj wzruszyłam, bo starszak rano przyszedł, pocałował brzuch, przywitał się z braciszkiem i maluszek zaczął się ruszać Mina synka bezcenna Takie dwa synusie mamusi

Cytat:
Napisane przez kasia_wroc Pokaż wiadomość
Witam się nocnie
Wczoraj poczułam pierwszą czkawke u synka. Aż mi bylo gi żal ale skoro to ma ćwiczyć płuca to niech czka ile chce ☺

Wraz z 8 miesiącem przyszła bezsenność i jakiś niepokój.
Nie mogę się ułożyć. Burza długo była i mnie rozpraszają. A potem snilam ze rodze ( kolejna noc ze snem porodowym) a ja nie mam torby spakowanej. I tak leżę i myślę co do niej zapakuje.

Słodkich snów wrzesnioweczki

Im bliżej terminu porodu, tym częściej będą nam się śniły porody

Moja torba też w rozsypce...
Cytat:

dużo siły na dzisiaj!

Cytat:
Napisane przez rybka15035 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

dziękuję za pomoc z autem, w necie znalazłam zdjęcia gdzie wrzucili 2 wózki do bagażnika, więc zakładam że jeden się zmieści http://www.jedz-bezpiecznie.pl/Testy...y,20140530.php

Ja dzisiaj mam wizytę u gina popołudniu, mam nadzieję, że wszystko z szyjką będzie bez zmian. W sumie to coraz bardziej nieprzyjemne te badania, nie wiem czy u Was też, ale ostatnio jak mnie badał to mnie bolało i później 2 dni plamiłam. Dobrze, że o 11 przychodzi do mnie koleżanka, to trochę się rozerwę i nie będę myśleć o wizycie.

za wizytę. Masz rację, koleżanka trochę odgoni Twoje myśli

Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 09:05   #2272
kasia_wroc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

O matko... ale się poryczałam
Stary 2016-07-06, 09:07   #2273
Montii
Zakorzenienie

Natka pytałąś w klubie o laktator, ja kupiłam w końcu tomme tippe ten co 5 lat temu bałam się ryzykowac innym chociaż chciałam lovi, ale skoro ten się sprawdzał i nic mnie bolało w czasie odciągania to brałam

[LEFT]
Stary 2016-07-06, 09:08   #2274
milako
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
A poprosiłaś go o numer telefonu? Mój luxmedowy bez problemu dał mi wizytówkę i zawsze jest pod telefonem
Wiesz, że nie? Na początku ciaży chodziłam do innej gin w Medi i ona nie chciała dać nr, jakoś z góry założyłam, ze ten też mi nie da. No nic, muszę go zapytać przy najbliższej wizycie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
My dzisiaj planujemy zakupy w Ikei

Ja się dzisiaj wzruszyłam, bo starszak rano przyszedł, pocałował brzuch, przywitał się z braciszkiem i maluszek zaczął się ruszać Mina synka bezcenna Takie dwa synusie mamusi
O słodko aż mnie to wzruszyło!
Co kupujecie w Ikei?
Stary 2016-07-06, 09:12   #2275
Montii
Zakorzenienie

dziewczynki możecie mi powiedzieć jakie te materace są polecane bo już zgłupiałam?!

przy synku mam latekstowy ale tutaj czytalam, że on uczula... w sumie u nas nie ma to związku, ale ....

mówiłyście że gryka nie bo robaki?
a kokos jak się zaleje to śmierdzi?

jakie są najlepsze?
weszłam na stronkę a tam milion kombinacji brakuje jeszcze diamentowych

doradzcie jakie macie!!!

[LEFT]
Stary 2016-07-06, 09:17   #2276
rybka15035
Raczkowanie

Druga sierpniówka jest na porodówce, już sobie wyobrażam jaki popłoch będzie u nas za miesiąc. Ja tylko nie chcę być pierwsza!
rybka15035 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 09:24   #2277
slowikowa25
Zadomowienie

Montii dużo artykułów przeczytałam o materacykach, zawsze polecali lateksowy.
Ja tez od wizyty w 31 tc juz na wizyty musze chodzić co 2 tyg

Weselna ale bym się wkur...... i co zrobiłaś, poszłaś do innego?

Wspolczuje Wam problemów ze spaniem, ja mimo że zostałam do tej pory obudzona z 5 razy dalej bym spala, no ale czas wstawać bo siostrzence się nudzą

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
slowikowa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 09:38   #2278
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, że nie? Na początku ciaży chodziłam do innej gin w Medi i ona nie chciała dać nr, jakoś z góry założyłam, ze ten też mi nie da. No nic, muszę go zapytać przy najbliższej wizycie

O słodko aż mnie to wzruszyło!

Co kupujecie w Ikei?

Spróbuj, może się uda

Heh, też trzeba się będzie wybrać do Ikei, ale odkładam to na sam koniec... Pewnie wyślę Tżta z gotową listą i tyle a na razie torbę do szpitala czas ogarnąć, chociaż u mnie zapowiada się że spokojnie do wrzesnia dociągnę^^

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 10:02   #2279
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka15035 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

mnie ostatnio też bolało...

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość

ale się wzruszyłam

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

http://www.planujemydziecko.pl/index...rod-naturalny2 widziałyście to?!
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-06, 10:07   #2280
Montii
Zakorzenienie

ej majlenka to nie fer
już jedno dziecko rodziłam i dobrze mi się żyło z myślą, że nie wiem jak to wygląda od drugiej strony

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości