|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
ja chce kupic komode i szafe
![]() ![]() mega podobaja mi sie w pokoju fotele do karmienia itp ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ja widze, ze jestem jeszcze w czarnej dopie, mam pudelko gdzie sa kupione body ale tego jest malutko, a wy tu o komodach... Wgl jak na razie to bobo bedzie spalo z nami w sypialni i mamy miejsce tylko na lozeczko, na zadna szafke, przewijak itp nie ma miejsca. Nie wiem co tu wykombinowac. Miejse na lozeczko tez jest wymierzone 60cm... Zastanawiam sie czy sa takie lozeczka, ktore maja szuflade wysowana ale z tylu lub przodu nie z boku???
#2254 |
Zakorzenienie
|
my robimy remont wiec pokoj bedziemy robic
bo jednak dziecko nie bedzie miec lozeczka u nas w sypialni.. w domu u rodzicow tez mam miejsce tylko na lozeczko... ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo zło ! Ta chrupiąca bagietka, pieczarki i ciągnąca się mozzarella 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tz próbował też poczuć a karol jak na złość zasygal w bezruchu 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Mama mnie dzis zszokowala jak powiedziala, ze poszukuje lozeczka turystycznego jak przyjedzie do niej wnuczka. Jeszcze beda narzekac... na placz, halas i zabawki pod nogami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się jestem na twoim etapie Jedne śpiochy na 80 i 3 sliniaki 😎 My jak mówiłam na razie będziemy się cisnąć w moim mieszkaniu Karol będzie miec wstawione łóżeczko do naszej sypialni A ja mu szykuje właśnie szuflady w szafie Stąd te porządki Zadna nowa komoda nie wchodzi w grę Budujemy się ale do przeprowadzki jeszcze długo W najlepszym wypadku za 2 lata Także Karol sobie pomieszka z nami trochę w naszej sypialni No chyba że wyniesiony się do salonu oddajac mu sypialnie ale tam jest taka niewygodna kanapa że raczej wolę tak że będziemy razem 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O fuj, prawdziwe paskudztwo ![]() ![]() ![]() Z mebelków ja bym chciała łóżeczko 120x60, komodę 3 szufladowa z nakładanym przewijakiem i dwudrzwiowa szafę. Podoba mi sie pinio mini z szarymi wykończeniami ale cena to ok 3 tys wiec odpada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
ja musze dodac fotki tego co kupilam ale nue chce mi sie na kompa zgrywac..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Melduję się że wróciłam
![]() Z lodówką ok , jedynie lody w zamrażalniku sie potopiły i śmierdziało troche z warzyw ale nic się nie wylało albo poprostu wsiąkło i śladów nie ma ![]() ![]() Zaraz wskakuje pod prysznic i spac bo 5 godzin w aucie mnie wymęczyło ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- papaPapaya super że wózek sprawny !!! ![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
Marudzilam, ze w czarnej dopie jestem, a bylam u szwagierki i dostalismy lozeczko
![]()
#2265 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
nigdy dodac mi sie nue chcialo..
sprawdzam! ![]() jedno mi sie dodalo.. uploadfromtaptalk1469390210334.jpg Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- My byliśmy dzisiaj zerknąć do smyka. Mały mieli wybór. Parę kocyków, ręczników z kapturkiem, jedno łóżeczko. Spodziewałam się większego asortymentu dla noworodków. Widziałam fajny śpiworek na promocji. Ale wstrzymałam się bo skład zewnętrznego materiału był 100 % poliester, w środku 100% bawełna. I teraz nie wiem czy wszystkie śpiworki tak mają? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Ehh zapomnialam Wam napisac ze w drodze powrotnej przestala nam dzialac klima... Ta sama za ktorej naprawe 10 dni temu zaplacilismy 690zl.. Maż jutro do pracy ale jak ja tam jutro zajadę to juz mi ich szkoda !!! Tyle kasy a zrobione do doopy :/
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Monia u mnie w smyku wybor duzy i lozeczek itp ![]()
#2269 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do sprzątania i urządzania domu pod względem dziecka, to słyszałam, że natura zaprogramowała nas tak, że przed porodem włącza nam się takie uwijanie gniazda. ![]() Z wesela zwinęłam się po 3ej, przetańczyłam 2 wolne i 2 szybsze, namarudziłam się o tym, że nie mogę zjeść łososia ani pstrąga bo podwędzane ![]() Atmosfera była super, nawet jeśli pijani to każdy był radosny i przyjazny ![]() Oczywiście, tak jak podejrzewałam, byłam "odkryciem wieczoru" bo nikt nie wiedział o mojej ciąży co skutkowało różnymi "ochami" i "achami: ![]() Na drugi dzień poprawiny, również udane, tż wyciągnął mnie na jeden wolny, popszytulał i w ogóle jakiś miły był ![]() Młoda para zorganizowała fajną pamiątkę na pożegnanie gości w postaci fotobudki i różnych przebrań ![]() ![]() Lepsze to, niż magnesiki czy figurki wg mnie. Po tym musiałam ja wracać autem, padająca na pysk, bo tż wypił piwko i jeszcze wyciągnął wieczorem na pizzę :P Jak tylko się wieczorem umyłam i położyłam, to pół minuty i byłam w krainie snów ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Witam sie w 19 tygodniu
![]() Pani Migdałek ostatnio tak samo na weselu wzdychalam do wedzonego pstraga i łososia! Postawili obok mnie i jeszcze tz posmakowal i mowil, ze niedobry a jak tu wróciliśmy to słyszałam jak opowiadał chłopakom, ze jadl najlepszego wedzonego pstraga w zyciu. Czekm w lozeczku na sniadanko od meza i bore sie dzis za mój ogródek, ktory mega zarosl. Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-25 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Rozeznanie
|
Witam się w 22 tygodniu.
Ostatnio dużo zajęć i nawet nie miałam czasu zajrzeć na forum. W sobotę byliśmy na weselu, a wczoraj caly dzień sprzątałam i robiłam ciasta bo mój luby ma dziś imieniny. Hormony robią swoje ![]() ![]() U mnie dziś tak gorąco, że nawet na ogród nie wystawię nosa. Można prosić o dopisanie mnie na 1 stronie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||
Zadomowienie
|
Hej, wczoraj zaczęliśmy 22tc
![]() Cytat:
![]() Śpiworki do spania, które kupiłam są w całości z bawełny, ale może ten który widziałaś jest taki bardziej do wózka to może wtedy ten poliester nie byłby taki zły ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
Super
![]() ![]() A dziś wieczorem połówkowe ![]() ![]() Zauważyłam ze w ciagu dnia prawie go nie czuje a zaczyna sie wiercić zawsze koło północy ![]() ![]() No i naprawiłam wagę która w ramach podziękowania pokazała 3,5 kg na plusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
O ale fajnie że dziś polowkowe, ja się nie mogę doczekać.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Za mało wiem w takim razie o śpiworkach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ale tu spokojnie ! Ale w sumie dobrze bo i tak 3 dni musze madrobic
![]() Przyjechalam do warsztatu z ta klimą i ogarniają ciekawe co z tego wyjdzie...
#2280 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecię dzisiaj mebluje chyba apartament, boskie uczucie
![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.