|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukiwany - poszukiwane ...
Nie wiem, czy o to chodzi, ale w beadshopie mają takie: http://beadshop.pl/srebrna-baza-kolc...ra-p-2631.html
|
|
|
|
#2282 |
|
Przyczajenie
|
szukam szlifowanych oponek / walców , te które na zdjeciu kupilam w loopiku , niestety za malo
![]() znalazłam na allegro ale transparentne http://allegro.pl/item415965918_s_pr...x8mm_4szt.html a potrzebuje bezowych/szampańskich/miodowych ktos wie gdzie moge znalezć podobne ?
|
|
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Popatrz w zestawach od sasanki
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=573155 |
|
|
|
#2284 |
|
Przyczajenie
|
nutka ja do sasenki pisalam juz na maila , czy ma jeszcze , ale nie odpisala , wiec pewnie nie ma
i w tych zestawach tez nie widze a przejrzalam wszystkie |
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Szukam podobnych srebrnych bigli/baz do kolczyka jak w załączniku tylko z jakimiś oczkami (u dołu lub w środku u góry) żeby było można domajstrować jakieś koraliki - chcę niedługo zrobić prezent kuzynce a ona nosi tylko takie duże koła, nie uznaje czegoś innego bo twierdzi, że ma 'grube uszy' i zwykłe bigle źle wyglądają... ![]() Znalazłam coś takiego http://skarbynatury.pl/go/_info/?user_id=20021&lang=pl w SN ale są ciut za małe (tylko 26mm) i mają trochę za dużo oczek (choć to bym przeżyła )...
Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-20 o 21:03 |
|
|
|
#2286 |
|
Zadomowienie
|
A ja proszę o informację kochane dziewczyny gdzie mogłabym kupić najtaniej, nawet jeszcze taniej
bigle angielskie (zamykane) bo to co do tej pory znajduje to jest deko drogawe (nawet na allegro) bo widzę, że wiele dziewczyn własnie takich używa to myslę że macie jakies upatrzone miejsca no i jakby co dziękuje slicznie za każde namiary |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.artfan.pl/polfabrykaty-sr...-c-44_213.html- ja kupuję tu, ale chyba tanio nie jest. czekam razem z Tobą na propozycję sklepów.
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy można jeszcze gdziekolwiek kupić kalie z jadeitu, o taki jak w tej aukcji?
http://allegro.pl/item432583068_kali...ia_slubna.html Widziałam tylko blackstone i karneol
|
#2289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taniej raczej nie znajdziesz, nawet w Warszawie na Orlej cena jest bardzo zbliżona - te bigle po prostu nie sa tanie i tyle
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, takie bigle ja kupuję po 5,75-5,80 za parę w hurtowni.
|
#2291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Szukam koralików skrzydełek i piórek? Ktoś może wie na jakiej stronie internetowej jest możliwość kupienia tych drobiazgów?
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
O to ci chodziło?
http://www.swiatkoralikow2.pl/produc...oducts_id=5412
|
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Posiadam kilka sztuk "Kryształów Swarovskiego serce 14mm"
http://www.artfan.pl/krysztaly-swaro...zt-p-8263.html i chciałabym dokupić do nich zamykane srebrne bigle. Niestety nigdy jeszcze nie miałam do czynienia z takimi biglami. Zależy mi na tym, bym mogła serduszko zawiesić bezpośrednio na biglu, nie potrzebując żadnych dodatkowych elementów. Doradźcie coś proszę dziewczyny, bo nie chcę kupić bubla.... |
|
|
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo:
http://www.katiart.pl/shop/product_i...roducts_id/941 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
Drogie troche.... Ale swarków nie wypada w posrebrzane klamoty ubierac
|
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
Szukam dobrego srebrnego drutu, kiedyś kupiłam w BS, ale był za miękki , potrzebuję do zrobienia loppików skrętnych i zwykłych w kamieniach dużych wykorzystanych następnie do długich naszyjników.
Ma być elastyczny ale jednoczesnie twardy taki żeby się nie odginał, szukałam u jubillexa33 i widzę że dużo osób tam kupuje, a czy jest taki jaki oczekuję. Czy próba 925 jest bardziej miękka od 930 ? Proszę o pomoc, potrzebuję większą ilość a nie chcę wtopić gotówki w coś co będzie mi póżniej leżeć i czekac na lepsze czasy. Z góry dziękuję za odpowiedż i zyczę miłego dnia. |
|
|
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
One nie są takie drogie w Kati... bo ja za swoje zapłaciłam gdzieś tam prawie 10 zł
![]() ![]() Matyldai ja kup[iłam własnie u Jubilexa33 duża ilośc drutu 7 i 8 i może już jutro go dostanę więc powiem ci jaki jest bo tez jestem ciekawa, ja kiedys kupiłam w Artfanie dobry drut który uzywałam do kolczyków i bransolet był plastyczny i nie odkształcał się, a i jeszcze dobry drut mają w szafirze z Krakowa (też sklep netowy), w kazdym razie jak poczekasz troszeczkę to napiszę Ci jaki jest drut od jubilexa33 bo ja u niego ostatnoi dużo rzeczy zamawiam i jestem bardzo zadowolona z jego produkrów sa ładne i moim zdaniem najlepszej jakości. |
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam drut srebrny z artfanu i nie polecam
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam drucik z ŚK2.
|
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie znajde Swarovski Bicone Crystal (nie AB) 8 mm?? - jak na ironie w żadnym z 'moich' sklepów nie ma. Wrrrr
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
aisah - dzięki a który będzie do moich potrzeb najlepszy?
nemala - też dziękuję i czekam na informację w sprawie drutu. POZDRAWIAM
|
|
|
|
#2304 |
|
Zadomowienie
|
No i dostałam paczuszkę, drut jest bardzo dobry taki jak chciałam twardy, ale plastyczny i nie odkształca się, będzie z nigo bransoletka
(między innymi) Polecam !
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukiwana... osoba z Warszawy, ktora planuje zakupy na allegro u CJ i moglaby mi wziac 2 opakowania posrebrzanych zaciskow - po prostu dla 2zl wydac iles razy tyle za przesylke?
Pomoze mi ktoras?
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam 0,6 i się sprawdza
noo, do bigli 0,7, czasem 0,6
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
szukam walcowatych bryłek z korala pomarańczowego. może wiecie gdzie takie znajdę?
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
sub - spóźniłaś się dzień, wczoraj płaciłam za świat koralików..
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie zapytanie czy ktos z was wie gdzie moge znalesc jubilera w krakowie ktory przewiercilby dziurki w koralikach?
|
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
A ja szukam wątku na temat lutowania srebra, jakoś nie mogę nic znaleźć (jak zwykle
) chyba, że ktoś zna jakieś dobre strony na ten temam (najlepiej po polsku). Za każdą informację z góry dziękuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

)...
bo widzę, że wiele dziewczyn własnie takich używa to myslę że macie jakies upatrzone miejsca 

taniej raczej nie znajdziesz, nawet w Warszawie na Orlej cena jest bardzo zbliżona - te bigle po prostu nie sa tanie i tyle