|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
mam ochote to rzucic :P bo ciagle musze sie przejmowac tym, co jem, a zbytnio nie mam wplywu na mamine obiady i lodowke... np dzisiaj wrocilam ze szkoly i zjadlam fasolowa a byla tam marchewka i ziemniaki... chyba to rzucam i bede po prostu mniej jesc
![]() ja wiem, ze to grozi moim napadem.... bo to chyba jest napad! kurde... nie wytrzymam ide zaraz po ciacho chyba... nie wiem co sie stalo..nawet kopenhaska wytrzymalam, a tu drugi dzien i takie cos |
|
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
hey babeczki
![]() to ja się pochwalę... głowy cel osiągnięty ![]() oczywiście jeszcze zostały mi jakieś małe drobostki.... ale to już dopracuję ćwiczeniami... powoli zaczynam normalnie jeść (oczywiscie adal opieram sie na głównych zasadach SB... ale już nie tak rygorystycznie... unikam węgli... słodyczy... itp) mój tymczasowy wynik: biust: 88 talia: 64-3 (jeszcze bym chciała nad tym popracować) brzuch: 75 (nad tym również) biodra: 88-89 udo: 51 (chce 50) łydka: 34 ramię: 22 wzrost 168 ![]() trzymajcie sie kochane... będe jeszcze czasami zaglądac
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz świetne wymiary. Ile ważysz i w jakim czasie schudłaś i ile kg? Takie dane działają na mnie bardzo motywująco
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
na SB byłam niecałe 2 miesiące, chociaz wczesniej juz z 2 tyg. coś tam działałam na własną ręke.
w sumie od zimy schudłam ok 7-8 kg obecie ważę ok 51kg (chciałabym jeszcze zrzucić z 2kg... ale myśle, że to przyjdzie z czasem, bo a wakacjach zawsze kilka kg mi spada). przepraszam za błędy ale mi literka n sie tnie... :/
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zawsze tyje ;/
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko, czy na I fazie SB można jeść wafle ryżowe? :P
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
a ja opuszczam te forum
bede na diecie, ale takiej po prostu - malo jesc i ograniczac zle rzeczy heh... bo nie daje rady na tej SB sobie wymyslac posilkow, ktore bym miala czas przyrzadzic :P zycze wszystkim duzo kilogramow mniej trzymajcie sie dziewczyny
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie można
![]() Cytat:
![]() Są wątki MŻ, gdzie każdy się odnajdzie...
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz odstawić cukru? Ja przed dietą słodziłam łyżeczkę płaską a teraz wcale nie słodzę. Dobrze, że mogę pić kawę , bo bez niej bym umarła![]() Kawa zamiast węglowodanów dostarcza mi energii... Próbowałam jej nie pić, ale nie dałabym rady chodzić
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku : brokula z pieczarkami,czosnkiem, cebulką, przyprawami mmm
![]() Posiedziałam troszkę na słoneczku, tak cudnie grzeje, normalnie lato !
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się zbieram ale chyba dopiero po wakacjach zrobię
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
Blondee a co z naszym klubem "NSB" ?
![]() Bo mi sie moj coraz bardziej podoba...zmiejsza sie z predkością światla... No w koncu przeszlam z miseczki DD na B .....
|
#2294 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie, ale dzis ciepły i cudny dzień. Moje dziesiejsze menu:
śn. omlet z 2 jaj z oliwkami + poł papryki II śn pół kostki twarogu chudego, pomidor, jogurt naturalny light O. ogórki gruntowe + pomidor+ feta light + kilka kropelek oliwki z oliwek I to na tyle....coś jeszcze będzie ale nie wiem co ![]() Kupiłam dzis żel do ciała lorel sculpt up. Cytat:
Cytat:
. Tobie też powodzenia w walce z kiloskami. 3maj sieAhcak siostro lepiej sie czujesz?
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No co?
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
Ojejku rozmiar B jest taki piękny
A ja bym jeszcze chciala moze A
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje Kochana A wymiary piękne moje wymarzone Zagladaj zagladaj
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla porównania mam tylko 1 cm mniej od Ciebie wzrostu a moje wymiary z 5 maja czyli1,5 tyg. temu byly nastepujące: biust: 94 cm ( miałam zawsze, zawsze odkąd pamietam było 90 cm, no moze nie zawsze ale od gimnazjum na pewno i tak bylo do styudiow nawet, dlatego jak zobaczylam 4 cm wiecej to sie moooooooocno zdziwilam)talia: 75 cm brzuch: 88 cm biodra: 98 cm co to ma być ?!!!!!!!!udo w najszerszym miejscu : 57 cm udo po srodku: 50 cm ramię: 30 cm ehh patrząc na Twoje wyniki jednocześnie się zdołowałam, ale i zmotywowałam, walczę dalej, może wreszcie odzyskam to co miałam kiedyś natepne mierzenie w pon. czyli po 2 tyg. walki, jak nic nie ruszy to sie chyba powieszę poki co a6w zaliczone i mam nadzieje ze pomimo wszystkiego wybiore sie dzisiaj na biegi śn.: owsianka z morelami II śn,: jabłko obiad: tonno con pasta ![]() przekaska:mkrela wedzna śred. wielkosci kolacja: bdzie to co zwykle wiesniak z ogorkiem i twarogiem chudym i przyprawami aaaaaaaaa i zaraz robimy ze wspolokatorka ciatseczka owsiane no cholercia musz jesc czeto bo mam okres i co chwile cos bym wszamala ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2301 |
|
BAN stały
|
czesc siostry
mam pytanie, czy moge o tej porze zjesc czekoladke czy juz nie bardzo? bo widze w lodowce i patrzy na mnie hehe:P 75% kakao |
|
|
|
#2302 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam fatalny dzien... caly czas bym tylko jadla... najlepiej non stop. Zaden okres sie jeszcze nie zapowiada, wiec zwykla chcica na zarcie mi sie wlaczyla... ehhh nie cierpie tego, chyba wczesniej pojde spac, zeby sie nie rzucic na cos. Na szczescie w domu zadnych slodyczy nie ma... Jutro mierzenie a ja taka napuchnieta ehhh...
Buziaki i milego wieczorku!
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
no wariatka
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
A ja już po szkoleniu no hmm było różnie...
Co prawda wieczorkiem grzecznie winko wytrawne... hmm tylko dużo, sniadania szwedzkie więc usało się znaleśc jajecznicę, warzywka i nawet wieśniaka ale gorzej z obiadami bo to raczej nie było SB ( ale za to nie jadłam kopytek, sosu i kulek ziemniaczanych ......ale muszę się pochwalić, że deser darowałam sobie... a była szrlotka z bitą śmietaną Jutro się zważę to się okaże .... jak bardzo to miała wpływ... a od niedzieli kolejne takie wyzwanie mnie czeka wieć od jutra baaaardzo grzecznie |
|
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() D to nie, ale C ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7545447]A ja już po szkoleniu no hmm było różnie... Co prawda wieczorkiem grzecznie winko wytrawne... hmm tylko dużo, sniadania szwedzkie więc usało się znaleśc jajecznicę, warzywka i nawet wieśniaka ale gorzej z obiadami bo to raczej nie było SB ( ale za to nie jadłam kopytek, sosu i kulek ziemniaczanych ......ale muszę się pochwalić, że deser darowałam sobie... a była szrlotka z bitą śmietaną Jutro się zważę to się okaże .... jak bardzo to miała wpływ... a od niedzieli kolejne takie wyzwanie mnie czeka wieć od jutra baaaardzo grzecznie[/quote] jestem z Ciebie dumna ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w moje ręce wpadł ten żel loreal w zestawie z mleczkiem loreal nutrilift. Kolacyjka za mną, dzis odpuszczam sobie rower bo kosmicznie bolą mnie nogi. Wiecie co ta pierwsza faza jest troszkę smutna ograniczona ilosc produktów a przede wszystkim mi zawsze brakuje pomysłu na sniadanko. Chciałam kupić kiełkownice, nigdzie nie było. Jednak zostaje allegro. Buziaki
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze bolo-brzuszkowe:
Ś: jogurt jabłkowy II Ś: kamapeczka z chlebka fitness z oliwkami, pomidorem, ogorasem O: kalafior z pomidorem i prazonymi platkami owsianymi K: koktajl stukturalny z bananem i truskawkami edit: zapomnialam o grzechu :ryz z karmelem zrobiłam ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli dzien strukturalno-sb'owski. Zobaczymy co z tego wyniknie![]() Już jestem po aqua ach, jak super sie czuje! Aahha, dzisiaj przyszedl twsiterek i juz go polubilam Olya gratuluje wynikow, tylko patrzec i podziwiac
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
A ja własnie zamówiłam na allegro Lipocure Vichy - zobaczymy co to cudo potrafi, bo ponoć całkiem sporo...mam Lipometric i nie powiem calkiem fajny efekt, chociaż nie wiem ile to dieta, a ile krem..
Ja o dzisiejszym jadłospisie wole nie mówić.... chociaż napisze, a co! Ś wiesniak, pomidor, ogórek, wędlinka drobiowa, kawa ze mlekiem O trochę żurku z jajakiem, jakieś mięsko (chyba schab pieczony) z buraczkami (wyboru nie było) P ricotta z kakao, aromatem, migdałami P pistacje 25 K bedzie więsniak ze szczypiorkiem i herbata zielona a jutro bedzoe owsianka ze truskaweczkami ...pyyycha |
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
byleby większe od B
![]() coś miałam napisać ale zapomniałam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

73 -> -> ->

ja zawsze tyje ;/
bede na diecie, ale takiej po prostu - malo jesc i ograniczac zle rzeczy heh... bo nie daje rady na tej SB sobie wymyslac posilkow, ktore bym miala czas przyrzadzic :P zycze wszystkim duzo kilogramow mniej
umarła