|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Niech mi ktoś powie taki komplement
to dopiero bylby kopniak do dalszego odchudzania![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10957930]Niech mi ktoś powie taki komplement
to dopiero bylby kopniak do dalszego odchudzania![]() [/QUOTE] oj tak nabijajcie sie z biednej zmeczonej ani |
|
|
|
|
#2283 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10958478]Ale ja się nie nabijam. To by było naprawde motywujące
![]() ![]() [/QUOTE]to Ci moge powiedziec jesli Cie to zmotywuje- mam juz wprawe |
|
|
|
|
#2285 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10962458]Mów smiało
![]() ![]() [/QUOTE]oj tak celowo to mi przez klawiature nie przejdzie zreszta pamietam Twoje zdjecie i nie jestes gruba zadna z nas nie jest oooo !
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10963064]Łeee, ale jak zjem coś słodkiego to będzie na Ciebie
a nie moge poprostu napisac: nie zryj slodyczy bo bedzie |
|
|
|
|
#2289 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10963200]Juz lepiej
ale i tak nie mam nic słodkiego w domu [/QUOTE]ja mam wafelki, batoniki i cukierki chcesz troche? |
|
|
|
|
#2291 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowionka z Portugalii laseczki!
![]() Pamietacie mnie? Jakos si trzymam ale kurcze nie jest latwo. W 3 wilekich supermarketach szukalam jogurtow light. Sera light bialego NIE MA. Ryz brazowy jakis taki jakby nie brazowy. Chleb ciemny tylko jeden rodzaj w dziale dietetycznym... maaammooo ![]() W dodatku jak oni jedza :hehehe: Kolacja o 22:00 : kurak niby grilowany ale jalis taki paplajacy sie w tluszczyku, do te tego bialy ryz oczywiscie nie sam suchy tylko z czyms i w pierun slony, chipsy ziemnaczane zakupione w sklepie i obowiazkowo bialy chleb. Chleb jedza do wszystkiego bez wzgledu co jest na obiad, sniadanie czy lunch. zostaja mi saladki :p Ale za to dzisiaj wymyslilam pyszny deserek. Smiksowalam blenderem ricotte (normalna bo chudej nie ma oczywiscie bo kto to je chude rzeczy????), troche lekkiego bialego serka z pysznym slodkim mano... i posypalam tarta czekolada gorzka ale tez nie super gorzka bo pewnie nie ma hehehehe
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10963406]Nie, dziękuje
i smacznego walczenia z silna wolą [/QUOTE]e ja jakos nie mam ostatnio ochoty na slodycze wiec moga lezec ![]() gorzej z moim tata- brzuch sobie taki wyhodowal ze az strach ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze sie przynajmniej dobrze bawisz ale sadzac po poscie humor dopisuje (no i nic dziwnego swoja droga )no i przepiekny widoczek; tez bym chciala na cos takie moc popatrzec z okna
|
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze, że u nas tak nie jedzą, bo bym chyba 2 razy tyle ważyła. Baw się tam dobrze
|
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
Ewlyn a wszyscy na ulicach toczą się zamiast chodzić? czy mają oczywiście jakieś super portugalskie geny i są chudzi, a i tak pełno jedzą?
![]() ej a co to jest mano? czy chodziło o mango? andziuchna wybaczam, ale wiesz - teraz to się musisz mieć na baczności, bo jak nie...
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehe... oczywiscie chodzilo o MANGO. Nie umiem pisac na nie mojej klawiaturce :hehehe:
A ludzie to sa rozni. Przewleklej otylosci jakos bardzo nie widac jak w Stanach na ten przyklad. Chyba to geny musza byc albo nie wiem co. Chodziaz zeby zdrowo jedli to nie powiem i sa tez ludzie wieksi. No i wlasnie przez ta ich diete tak sie rozlulalam troche przez ostatnie 3 lata - przyznaje sie bez bicia. Pozne kolacje i bardzo obfite z ogromna iloscia weglowodanow. po kolacji obowiazkowo cos slodkiego a to przeciez juz po 22... Sniadania male i przewaznie na slodko. Jak ja tak moglam. Jutro bedzie owsianka z malinami i odrobina jogutru. TZ lubi moje sniadania wiec przynajmniej sama nie jem Owsianke z owocami moglabym caly dzien jesc...A dzisiaj zjadalam loda!!! Czekoladowego light. maaaaatko jaka pychota i wielki taki byl i tak sie rozpedzilam ze wafelka tez zjadlam a chcialam nie jesc. Dobrze ze nie mam tu wagi Dobrze ze mieszcze sie w spodnie w ktorych przyjechalam a ktore bymy za male na Boze Narodzenie ![]() Jeszcze was pokusze troche... maja tu okolo 15-17 stopni od poczatku tygodnia i slonce swieci jak u nas w maju juz sie wybyczylam na plazy Nie moge za bardzo sledzic watku ale gratuluje sukcesow szkolnych (cos mi przemknelo przed oczami o wynikach) i tych dietowych (tez przemknelo mi cos o probie spodniowej). GRATULUJE!!! Buziaki do nastepnego razu
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Corny nie bij
bo mi sie latwo siniaki robia...
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Ojej, ale mam zakręcone dni... Masakra.
Wczoraj weszłam tylko wieczorem na wizaż, ale nie miałam siły nic napisać. U nas w szkole ogłupieli. Chcą nas teraz ze wszystkich przedmiotów przycisnąć, żeby potem (czyli w kwietniu-super...) dać nam trochę luzu. Już się nie mogę doczekać tych moich 5-miesięcznych wakacji ![]() a co tam u Was, kochane? ![]() PS: dzisiaj będę miała zdjęcia ze studniówki!
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
oo topcia mam nadzieje, ze cos nam pokazesz z tej swojej studniowki
![]() a wakacje 5 miesieczne tez niestety szybko mijaja ![]() ja dzis mialam zajecia, ale nie chcialo mi sie na nich siedziec wiec wrocilam do domku;p teraz ide sie zdrzemnac bo jakas taka pogoda okropna |
|
|
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
Panie i ... Panie, oto Topcia w wersji studniówkowej!
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
jaka lasencja!!!!!slicznie wygladalas jakos inaczej Cie zapamietalam z innych fotek ale oczywiscie teraz na plus- naprawde cudownie |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja, jak to ja - Teletubiś ale grunt, że zdjęcia dobrze wyszły. Chociaż powiem Wam, że nawet się sobie tutaj podobam ![]() Powiem nieskromnie, że może i byłaby ze mnie laska, gdybym była szczupła
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-02-14 o 21:30 |
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jestes laska i wcale nie jestes gruba! no prosze, nie kazdy moze byc kosciotrupem! poza tym masz fajne cycki ![]() a pomysl, ze jak schudniesz i osiagniesz wymarzona wage to juz w ogole bedziesz najfajniejsza laska na swiecie ;d <tak jak ja, corny, ir, ewelyn ... hihi> |
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wiem, ja nigdy kościotrupem nie będę i nie chcę być
Ale chciałabym troszkę zrzucić tu i ówdzie.Chociaż i tak sądzę, że jest od wakacji lepiej ![]() W ogóle jak my już dojdziemy wszystkie do naszej wymarzonej wagi, to podbijemy świat!
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
![]() lece spac, dobranoc |
|
|
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne zdjęcia topciu
![]() ja wczorja się obżarłam na maksa... pizza była... i kawałek czekolady... i danio wnailiowe... no i dziś ważę kilo więcej niż wczoraj (nie ważę się codziennie, ale dziś tak z ciekawości ) Ale mam nadzieje, że pare dni i waga wróci do normy, bo normalnie już 2.5 kg w dół |
|
|
|
|
#2307 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Przyczajenie
|
no no widze ze mam podobny problem .Tylko ze ja mam 16 lat i waze 80 kilo przy wzroscie 167cm ... ciagle probuje schudnac ale jakos mi to nie wychodzi... bardzo prosze o rady jak moge schudnac ....
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis bylam w szkole a pozniej na obiadzie z przyjaciolka- tez sobie nie zalowalam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

to dopiero bylby kopniak do dalszego odchudzania

)
Dobrze ze mieszcze sie w spodnie w ktorych przyjechalam a ktore bymy za male na Boze Narodzenie