|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
śliczne te zaproszenie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to jest ta Twoja przyjaciółka taka blondyneczka, co ją kiedyś pokazywałaś, że to będzie Twoja świadkowa?? |
|||
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi przy tym samym wzroscie i przy 56 kg mowiono, ze wygladam jak anorektyk... Przy 52 kg wystawaly mi kosci biodrowe i nie moglam siedziec, bo mmnie kosci w tylku bolaly.
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Z drugiej strony Samba ma rację, że można jeszcze poczekać z odkładaniem tego ślubu, zawsze jest nadzieja, że jednak Iwona wyzdrowieje..
|
|
|
|
#2284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, z tym kijem bejsbolowym mogłabym się za bardzo wczuć A kartoflami raczej się krzywdy nie zrobi ![]() Motylku, a tak w ogóle, to te kartofle były ugotowane, czy surowe? ![]() Cytat:
Nie mogę wyjść z podziwu, jacy są wspaniali ludzie na tym świecie, Martuś ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym slubem Iwony to rzeczywiscie nie za ciekawie. Szczegolnie, ze nie wiadomo co jej jest. Szkoda jej i jej cnarzeczonego.
Ja sama nie wiedzialabym jaka decyzje podjac. Bo z jednej strony szkoda odkladac, skoro juz praktycznie wszystko zapiete na ostatnio guzik, z drugiej zas sreony nie ma sensu, skoro Iwi jest praktycznie nieprzytomna. Echh, zycie...anuulaa, super relacja. Co do oeczepin to ja tej zabawy z pompkami nie lubie, tak samo jak zabawy z przenoszeniem wody w ustach do butelek znajdujacych sie miedzy nogami facetow. Niby smieszne, ale jak dla mnie bardzo niesmaczne. Nawet moj TZ powiedzial, ze absolutnie sobie takich zabaw na slubie nie zyczy. Rybulka, dziekuje za pierscionek. Rzeczywiscie mozna go pomylic z zareczynowym. ALe ja nic nie poradze, ze ja takie "babcine" lubie. No i jakos lubie pierscionki na palcach serdecznych nosic... No i za rok i za praktycznie juz 3 dni mamy swoje sluby. ![]()
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaguś, ja już czekam aż wreszcie ten suwaczek ruszy Za rok będziemy mieć już Sajgon w domu
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mama to już totalnie będzie szaleć...
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
moja to bedzie wyc na potege a ja razem z nia.
Juz sie dzis poplakala jak kazala sobie przesluchac demo kwartetu, ktory chce wynajac na slub... A jak jej dalam do przesluchania piosenke nad ktora sie zasnanawiam czy ja wziac na pierwszy taniec to rozkleila sie na maxa, bo to jej ulubiony utowor... Walc z nocy i dni.
|
#2290 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
pare stron wczesniej dolaczylam do was i staram sie sledzic na biezaco, jednak to kurcze duzo pracy!!! Zainteresowal mnie temat zaproszen (po zobaczeniu wlasnorecznie wykonanych przez kajao18 - super!!!!). Jako ze jestem poza granicami kraju na stale i zapraszam sporo zachodnich gosci, to jeszcze nie wiem jak ten problem rozwiaze. Mam swiadkowa ktora robi swietne kartki urodzinowe sama, ale chyba nie bede jej zameczac moimi zaproszeniami. Tak wiec musze sie zorientowac ile kosztuja zaproszenia w PL. Macie pojecie? Spodobal mi sie pomysl (dla moich zachodnich gosci raczej) wyslania w najblizszej przyszlosci takich MAGNESOW (tu link) na lodowke gdzie sie wpisuje glowne informacje o slubie. Wydaje mi sie, ze warto dla tych gosci, ktorzy musza planowac przyjazd na dlugo przed - wtedy daty im sie nie pomyla! Mnie samej ciezko przyleciec na wesela znajomych, szczegolnie jak dowiaduje sie pare miesiecy przed. Juz przynajmniej dwie imprezy przegapilam, a nastepne dwie tez pewnie nie dam rady (no jedna z nich to w kwietniu 2009, niby moglabym zaplanowac jakis wypad do polski, ale na swoj wlasny slub mam leciec w lipcu wiec sie jescze zastanawiam... ) Zwykle bywam tylko na swieta bozego narodzenia, ale teraz kuzynostwo w wieku slubnym, wiec chyba trzeba bedzie zmienic zwyczaje co nieco. Tak wogole to przeraza mnie pomysl doreczania zaproszen osobiscie. Chyba mam swietna wymowke bedac na "wygnaniu" i wysle wiekszosc ich poczta... nawet nie wiem czy do slubu bede jeszcze raz w polsce, to mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi. Tak czytam na watkach panny mlode 2008 jak te dziewczyny marudza przy rozwozeniu, ze to tyle jezdzenia, to sie jeszcze dziwie ze ta tradycja sie utrzymuje. Jak wy sie na to zapatrujecie? (a i wybaczcie mi brak polskich znakow, od dawna nie uzywam sorrrry!)
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka to ostatnie foto to kuna?
fajne ujęcie nie licytujcię się na wage - ja ważę 75 - i co ja zaś mam powiedzieć ? będzie co będzie, ihihhi dziś drugi dzień śliwkowego śniadania ihihih strippi, jak wpadniecie to będzie jazda ![]() a właśnie sobie policzyłam swoje cykle - zawsze myślałam, że mam w miarę regularne, mniej więcej wypadały w tym samym dniu miesiąca, no ale cykl 29 i 35 d zaraz po sobie to chyba jakieś nieporozumienie Choć nie pogniewałabym się gdyby się sam z siebie przestawił na początek miesiąca, bo iść do ołtarza z bólem brzucha i krzyża to porażka będzie. |
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
kobity ratujcie mnie
juz trzeci tydzien choruje.... najpierw bylo zapalenie gardla, a wczoraj wylądowalam w szpitalu na ostrym dyżurze i okazało sie, ze angina ropna juz trzeci dzien boli jak cholera, jedna strona gardla opuchnieta...tzn migdal mam tak wielki, ze to wyglada jak opuchniete.... jakos tak slabo mi...a jeszcze do pracy na 10 mam....
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo z anginą to nie ma żartów lepiej wyleżeć i łykać przepisane antybiotyki
a mogłabys nie iść do pracy? |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze mysz nam po kuchni biega od kilku dni..... rodzice wczoraj cała noc czatowali na nia..... a teraz nawet do kuchni boje sie wejsc .... heh.... Jak pech to pech ....
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę że nie masz co się przejmować tymi zaproszeniami. Jesteś jak najbardziej usprawiedliwiona swoją obecnością "tam". Mój kolega mieszka w Irlandii i wysłał nam zaproszenie pocztą i jest to zrozumiałe, że nie może tego zrobić osobiście Sami nie będziemy jechać z Sosnowca do Szczecina, żeby kuzynowi zawieźć zaproszenie od nas. To by już była przesada. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-30 o 09:15 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#2297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My ciągle zastanawiamy sie nad data. Na weselu w sobotę przetestujemy sale, zespół i kamerzyste i wtedy bedziemy pytac o wolne terminy.Kochane, wczoraj przeżyłam szok!! Zgubiłam ... tzn prawie zgubiłam ( bo po poszukiwaniach sie znalazł) pierścionek zaręczynowy. A ile nerwów się najadłam.kajao18- zaproszenia są naprawdę sliczne, tez zastanawiałam się nad zrobieniem zaproszeń ręcznie. Iwonka861- z tego co ja się zorientowałam, są takie specjalne dziurkacze ozdobne, które wycinają jakieś fajne wzorki lub obrazki.
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2008-07-30 o 09:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2299 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Gdyby nie to, że jestem w domu tylko ze starszą siostrą, bo reszta rodzinki pojechała na wakacje, a co za tym idzie musiałam rano wyprowadzić psa, to jeszcze bym spała
![]() Cytat:
1 sierpnia będzie takim przeżyciem, że hej Potem już się wycwaniłam i jak się zaczynały podziękowania dla rodziców, to przepuszczałam...:rolleye s:Nie zdobędę się, żeby cośkolwiek powiedzieć do mikrofonu wtedy... Niektóre pary tak robią, ale ja będę miała pewnie takie ściśnięte gardło i będę płakała, że nie dam rady... Więc pewnie zrobię tak, że DJ zapowie tę dedykację dla rodziców i wtedy do każdego się podejdzie i coś powie, ale tylko dla niego. Nie chcę, żeby wszyscy goście tego słuchali i patrzyli jak łkam... I tak będę płakała jak poleci piosenka, więc po co te dodatkowe atrakcje A jak się Wy się na to zapatrujecie?Cytat:
![]() My na pewno wszystkie będziemy rozwozić. Tylko mój chrzestny jest poza granicami kraju i nawet nie znam jego adresu... Będę musiała zdobyć jego nr telefonu i jeszcze pod koniec tego roku do niego zadzwonić, żeby sobie załatwił wolne w pracy (bo mieszka i pracuje w Niemczech). Cytat:
Ty to masz pechaCytat:
![]() Cytat:
Kliwia, dziękuję Zrobiłam zdjęcie, bo chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądało. I wydaje mi się, że całkiem nieźle...
|
|||||
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
iwonka861 w papirusach już można kupić takie dziurkacze
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=401662013 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=401807988 o te fajne ale cena ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=408824262 doczytałam, w zasadzie się opłaca, wychodzi niecałe 6 zł za jednego ![]() Rybulka a ja myslałam, że żywe!!!! a ja się chyba skłonię do podzięklowań w Kościele dla rodziców
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, a więc to dowód, że zdjęcie wyszło całkiem dobrze
![]() Podziwiam, że masz taki zamiar |
|
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja myślałam o podziękowaniach po błogosławieństwie.
Takie publiczne dziękowanie to dla mnie jakaś szopka. Jest to trochę intymna chwila i wolę to zrobić bardziej dyskretnie. |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
popscene, dobry pomysł
Ja jeszcze nie byłam na weselu, na którym zabrakłoby podziękowania dla rodziców. Wiem, że u nas też musi być, ale bez gadania do mikrofonu!
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
no ale w kościele do mikrofonu.... Tż napisze ładną mowę.... będą bić brawa na stojąco i takie tam
![]() Na pewno wszystkich to zszokuje no i jeszcze trzeba wszytskich poprosić już na samym końcuuuu o nierozłażenie się i o pozowanie do grupowej foteczki
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie! Grupowe zdjęcie
Jeszcze nie wiem czy będziemy takowe robić przed Kościołem, czy już w lokalu... Chyba lepiej przed Kościołem, bo w naszym lokalu nie bardzo jest gdzie zrobić takie zdjęcie...
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli na nasyzm weselu będzie 30 osób to lepiej zorbić grupowe zdjęcie przed Kościołem, bo będą znajomi robić sztuczny tłum, ktzórzy przyszli tylko na ceremonię.
Widziałam ostatnio zdjęcie grupowe w lokalu w którym będę mieć wesele, z tym że na zewnątrz i to jest na stadionie, więc i goście są fajnie poustawiani na różnej wysokości. No i to było dośc spore wesele z tego co widziałam. (foto1.) Przezd kościołem chyba najlepiej ![]() Bo wszyscy są świezi i wzruszeni ceremonią ![]() (foto2.) znalezione w sieci no i to chyba męska część gości z PM ![]() i (foto3.) kolejne też na sali na zewnątzr |
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() chciałam Wam zameldować, że wczoraj zakończyliśmy pierwszy etap przygotowań do ślubu i mamy już załatwione: kosciol sala zespol fotograf kamera samochod ![]() zostało to czego nie trzeba załatwiać tak wcześnie....nauki, kurs tańca (bo my lewe nogi oboje mamy ) i cała reszta
|
|
|
|
#2308 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właściwie najlepiej poczekać jeszcze, może Iwona sama będzie w stanie zdecydować co zrobić... Cytat:
Cytat:
Cytat:
W biedronce w tym tyg jest promocja na te dziurkacze ozdobne, 6 szt. chyba za 19.90 czy coś takiego Cytat:
też kiedyś o tym myślałam, ale jak będzie nie wiemy jeszcze |
||||||
|
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Duży krok do przodu |
||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Baja już są te dziurtkacze? bo właśnie dziś idę do biedronki
![]() A w ofercie w sieci nie ma ich podanych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

super ze wesele sie udalo i zespol i orkiestra sie spisaly
A kierowcow to bym utukla ;/ To byli jacys znajomi kierowcy czy "wynajeci z jakiejs firmy" do odwozki gosci??
trafne uwagi.. napewno zapamieta ta o bliskosci noclegu i kilku kierwcach.. wrazie co jakiby ktorys zapil
doszłam do masakrycznej wagi 62kg(mamm 173) ale już w miesiąc udało mi się zrzucić 3 kg
Mi przy tym samym wzroscie i przy 56 kg mowiono, ze wygladam jak anorektyk... Przy 52 kg wystawaly mi kosci biodrowe i nie moglam siedziec, bo mmnie kosci w tylku bolaly.
ALe ja nic nie poradze, ze ja takie "babcine" lubie.