|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
trudno dobrze, że mamy ten dom i tyle tylko, że trzeba porobić ściany podłogi i meble kupić
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87 systemem gospodarczym sobie zrobicie powolutku, i na wszytsko starczy.
Najważniejsze by nie oszczędzac na materiałach dobrej jakości i kupować sprawdzone marku produktów wykończeniowych. ![]() Lepiej kupić droższą jedną lampę np. niż dwie tanie, które za rok i tak wuymienicie, podwójne wydawanie kasy. ![]() Można mieszkać w nieskończonym domu.mieszkaniu - i jestem tego przykłądem ![]() A wczoraj normlanie tak mocno wyżyłam się na drzwiach łazienki, że się zatrzasnęły ![]() Już miałam dość tego, że się we własnym domu wykąpać nie mogę, bo junkers się nie zapala, no i mnie trafił szlag! a było już po 22, więc pewnie sąsiadka z góry podskoczyła w łóżku, albo jest tak głucha, że nic nie usłyszała
|
|
|
|
#2223 |
|
Rozeznanie
|
myszka_maj my braliśmy pod uwage tylko ciepłe miesiące, chcieliśmy początkowo 23maj (data od kiedy jesteśmy razem) -wypada nawet sobota, ale ja już bede miała na bank wtedy kolosów od zatrzęsienia i sesje na karku więc odpada, wresień odrzuciliśmy na starcie bo i ja i TŻ mamy wtedy urodziny, dodatkowo moi dwaj bracia, kuzynka, chrzestny i jeszcze teraz się okazało, że we wrześniu się urodzi bratanica TZ'ta.. także byłaby klęska urodzaju
a w wakacje będe miała praktyki, także padło na czerwiec, a żeby być już po sesji (mam nadzieje) to 27 czerwiec.. nawet jak czegoś nie zalicze będzie wrzesień ![]() martucha84 kurcze nie wiem co powiedzieć też będe się za nia modlić kurcze żeby ci lekarze już przynajmniej wiedzieli co to.. mała dobrze, że im powiedziałaś, przynajmniej już nie będą głupio gadać, to jest bezsensu że na tak ważne wizyty tyle się czeka
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
witaj jak było?no tak, dostałam się na staż do przedszkola w mojej miejscowości, do tego samego, co wcześniej pani dyrektor powiedziała mi, że nie może mnie przyjąć do pracy jako pomoc, bo mam za wysokie kwalifikacje No wiec pracę zaczynam od września staż pół roku a potem się okaże co dalej, może zaproponują etatCytat:
doskonale Cię rozumiem, bo jeszcze m-c siedzieć w domu będę i nie mogę się doczekać tej pracywiesz ilu z nas zazdrości wam tego domku? gdybym ja maiła taką możliwość to bym chyba umarła za szczęścia |
||
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
no ale i tak jakoś 100-150 tys będziemy musili wydać
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ale to jest połowa tego żeby wybudować dom w stanie surowym w mojej okolicy, a gdzie wykończyć i umeblować
![]() za kupno mieszkania na 20-letnim blokowisku u mnie trzeba jakieś 150 tys. i się ciesze, że nie mieszkam w okolicy warszawy, bo wtedy to już nigdy bym nie kupiła mieszania Chociaż i tak marzy nam się domek za miastem, może być mały, rodzice mają działkę, ale co z tego jak kasy nie ma żeby się budować |
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my z TZ chemy wszystko kupić takie super pod względem jakości żeby nie trzeba było później zmieniać
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Marty wątkowe czy dziś są wasze imieniny?? Jeśli tak to najlepsze życzenia, zdrowia i uśmiechu każdego dnia
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
rodzice TŻ-ta kupili dla nas mieszkanie... za 2 pokoje zapłacili 160 tys. , na razie my bedziemy tam mieszkac, ale jak juz beda dzieci to wtedy zamienimy sie na mieszkania. My pójdziemy mieszkac tam gdzie teraz mieszka TŻ z rodzicami, mieszkanko jest naprawde duze i fajne, a jego rodzice wezmą te nasze
a moi rodzice budują sobie domek.... tnz. nawet calkiem duzy domek mial byc maly, kilka pokoi, a wyszedl naprawde spory i teraz sie zastanawiają co oni tam beda robic sami, we dwojke na starosc w tylu pokojach ![]() Ale swoja droga to kasy ten dom pociągnąl naprawde bardzo duzo.....a jeszcze wykonczyc go..... masakra... Ale jednak dom to dom
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też sobie nie wyobrazam nadal w bloku mieszkać musze mieć domek bo mam tam swoje podwórko i wogóle
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smialam sie ze jak w ciazy bede i bede taki słonikmoi rodzice proponowali zebysmy sie wprowadzali pozniej jak cos do nich, do domku, ale wiadomo jak to sie mieszka z tesciami....nawet z najlepszymi.... Kiedys w koncu skonczy sie sielanka
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja im jeszcze pokaze... kochana bedzie dobrze i wrocisz do zdrowia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Stripp ja wazyłam 53 dopóki Tadek nie zaczoł we mnie pakować coedziennie gyrosów, pizzy itd
doszłam do masakrycznej wagi 62kg(mamm 173) ale już w miesiąc udało mi się zrzucić 3 kg
|
#2234 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kobietki
, do tego jakieś młode chłopaczki, i zaraz idę po kryjomu za ogrodzenie się opalać |
|
|
|
#2235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna sprawa nie musicie się już martwić, że nie będziecie mieli gdzie mieszkać![]() Cytat:
Cytat:
No nie rozbieraj się przy tych robotnikach bo nigdy nie skończą tego remontu![]() Ja dzisiaj w ten upał do miasta muszę na zakupy jechać
|
|||
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kurde mam ostatnie dni wolnego i buuu nie mam co robic
Sliczna pogoda a ja nie mam nawet z kim isc na basen bo wszystkie moje kumpele, albo w pracy, albo gdzies ;/ ehhh to zycie starosc nie radosc jak bylam w liceum to w wakacje kazdego dnia gdzies jezdzilismy to w gory, to nad jezioro, a teraz kazdy ma tyle spraw i nie ma czasu A mieszkam w bloku wiec nawet na ogrodku sobie nie poleze, bo na balkonie mi sie nie chce Ale zaraz ide na spacerek sobie ![]() A dziewczynki mam jeszcze pytanko do tych z Was ktore mieszkaja na Slasku i korzystaja z komunikacji autobusowej. Chce sobie kupic ten bilet AT za 54 zl (studencki bo jeszcze nie odebrali mi legitki ), dopiero pierwszy raz go bede kupowac wiec mam pytanie czy wystarczy ze w tym kioseczku jakims sobie kupie taki bilet czy musze jeszcze jakas legitymacje wyrobic czy cos?? W bielsku takie bilety sprzedaja tylko w jednym miejscu i jesli pierwszy raz kupujesz to musisz wyrobic legitymacje, dlatego zastanawiam sie jak to jest w Katowicach
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się |
||
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy kontroli pokoazujesz go i legitymacje studencka szkolna emeryty czy jaka masz![]() ja mam imieninki 22 luego, ale dziekuje dziekuje ![]() mam lepszy humor bo u iwonki lepiej - tzn w nocy atak padaczki, wyrwane wszytkie rurki itd.. wiec ogolnie stan jest zly, ale rozmawialam z nia troche, odzyskuje swiadomosc, wie gdzie jest, nawet troche zartowala, nakarmilam ja, zjadla az 10 lyzek zupy , ogolnie dzis ma echo serca, neurologa i bdanie comi, jutro rezonans magnetyczny, tomograf nic niewykazal, bedzie miala jescze mnostwo innych badan jakies proby miesniowe itd.. wiele rzeczy podejrzewaja a to silna nerwice a to reakcje uczuleniawa taka silna a to elektrolity bo ma je zaburzone a nawet jakis rozpad miesni czy cos.. co jedno to gorsze... na szczezscie ma mloda ambitna lekarke ktora sie bardzo przejela i ciagle jakies nowe badanie.. na rezonans miala czekac do piatku bo taka kolejka a ma go jutro.. bede z nia jutro cale popludnie bo olek musi wracac do pracy a ktos kolo niej musi byc bo jest na silnych lekach przeciwbolowych i jak spi to nie wie co robi, przez to malo niewypadla z lozka i powyrywala z siebie rurki wsyztkie.. ale jak dzis otworzyla oczka i pogadala ze mnba to odrazu mi sie lepiej zrobilo... czekam na telefon od olka zeby wiedziec co powiedzial kardiolog i neurolog.. zobaczymy.. modlimy sie o nia wszyscy i jak widac sa rezultaty
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Martucha! Jesteśmy z Tobą, Iwonką i Olkiem! Dobrze ze przebijac zaczął jakis promyczek i że wszsytko idzie w dobrym kierunku! Ciesze sie razem z Tobą!
Cytat:
A ja też dzis sie troszke poopalałam i do tego w pracy . Tzn byłam z dzieciakami na basenie - bo ja na świetlicy tez pracuje. I pilnowałam ich a słoneczko mnie troszke opaliło.A potem mamy wybrac się na piwko tzn ja i mój Tż, mój brat i jego Tzetka i moja kuzynka i jej Tż (smi tz ). Ci ostani to w UK siedza a terz na wakacjach w Pl. Także wieczór zapowiada sie też milutko!
|
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewuszki
nio dzisiaj az tak duzo nadrabiania nie bylo![]() Cytat:
teraz musi byc juz lepiej!!!!Cytat:
a ze wstawaniem nie martw sie dasz rade ja mialam to samo jak zaczynalam i pobudka wczesnie rano byla dla mnie koszmarem ale idze sie jakos przyzwyczaic![]() a ja poranek zaczelam od wizyty u dentysty bleee nio i jutro powtorka dzwonilam do kamerzysty ktorego cchialam miec na weselu ale niestety moj termin juz jest zajety normalnie mam z tym problem i boje sie, ze nie znajde na czas nikogo![]() nio i upatrzylam sobie juz kafelki do lazienkiktore chce miec:d jutro idem chyba je zamowic ale fajnie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane, przez ostatnie kilka dni żyje w biegu, jeszcze nawet całe biurko mam zawalone od czasu gdy wychodziłam na wesele hehe, nei zdążyłam tego posprzatać, bo cały czas tylko praca a ja wracam, to padnięta jestem, marzę tylko o tym, żeby się umyć i lulu. Teraz mały ruch w sklepie więc trochę nadbrabiam i jestem bardziej w temacie.
Martusiom składam najserdeczniejsze życzenia ![]() Martuszko, strasznie mi przykro z powodu Iwonki, pozostaje nam wierzyć, że wyjdzie z tego zdrowa. Wspaniała z Ciebie przyjaciółka. A prwo jazdy też w końcu zdasz, po prostu masz jakiegoś pecha z egaminatorami. Sambo, gratuluję pracy. Wreszcie się doczekałaś ![]() Zaraz postaram się opisac wesele, zdjęć na razie nie pokaże, bo nawet nei mam, ale jutro mam wolne i spróbuję wziaść od TŻ z aparatu. No i mój brat ma masę zdjęć, robiłam za fotografa, zrobiłam chyba tysiąc zdjęć, najwięcej to na poprawinach, ale zanim sie doprosze tych zdjec to hoho minie sporo czasu. |
|
|
|
#2243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już bedzie małymi kroczkami do przodu, trzymajcie sięCytat:
![]() Cytat:
bezbolesnego leczenia życzę Powodzenia w szukaniu kamerzysty, na pewno kogoś dobrego znajdzieszCytat:
|
||||
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, ze twoja koleżanka powraca do zdrowia mam nadziję, ze będzie już tylko lepiej
|
#2245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eseska a ja pytalam jak tam ta sukienka ktora mialas mierzyc w weekend? Mierzylas? ![]() Cytat:
noo jakos dam rade, chociaz ostatnio to spie do 9-10 takze nie wiem kto mnie sciagnie z lozka o 4 ale czasem tez bede miala 2 lub 3 zmiane wiec nie zawsze bede musiala wstawac o tak masakrycznych porach ![]() A co podjeliscie decyzje ze wracacie do Polski? Macie tu jakies mieszkanko, ktore bedziecie urzadzac? Pytam bo piszesz o kafelkach ![]() Cytat:
No czekamy na te relacje czekamy A pracy sie doczekalam Ciekawe kiedy bede miala dosc heheh Mam nadzieje ze bedzie spoko ![]() Również skladam Martom najlepsze zyczenia imieninowe |
||||
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Anuulaa czekamy na relację i zdjęcia.
Jutro jedziemy z tż do Szklarskiej Poręby na 5 dni Mam tylko nadzieję, że ten upał trochę zmaleje, bo nie wyobrażam sobie spacerów w taką pogodę. No ale nie ma co narzekać, ważne, że spędzimy kilka dni tylko we dwoje. Również przyłączam się do życzeń imieninowych dla naszych Martuś. |
|
|
|
#2247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie jestna bieżąco
![]() Byłam dziś w katowicach w bibliotece, musiałam wstac o 5.30... Spałam tylko 3 godziny, bo w nocy musiałam dzwonić na policję... jakieś gówniarze "śpią" niedaleko w namiotach, ale zamiast spać, siedzą w altance, przekrzykują się, kłócą, śmieją itd. Trwa to całe wakacje, w zeszłe było tak samo... zadzwoniłam na policję o 2.30 w nocy. Przyjechały dwa radiowozy, ale policjanci nie zauważyli tego towarzystwa, bo Ci akurat na 5 minut dosłownie zamilkli. Policja więc odjechała, a ja do 4.15 nie spałam, bo cała impreza się zaczęła na nowo... Przed zadzwonieniem na policję krzyknęłam do tych ludzi, żeby się uciszyli, ale oni tak się darli, że mnie nie dosłyszeli... A przecież w nocy tak wszystko się niesie!Chodzę więc dzis z bolącą głową i szyją... Jak mi buzik zadzwonił o 5.30, nie miałam siły wstać, bolało mnie dosłownie całe ciało... Czułam się jak na kacu ![]() Chodziłam też z TŻem po sklepach dziś, szukaliśmy paneli na podłogę, bo w najbliższym czasie zaczynamy je kłaść. Rozglądaliśmy się też za meblami... Jest tyle pięknych rzeczy! Witam w naszym gronie Joamie i Korzel ![]() Jaga, sprawiłaś sobie piekny pierścionek i tak jak Baśka, pomyslałam, że to zaręczynowy ![]() Cytat:
Dni zlecą szybciutko i będziesz z swoim mężusiem![]() Cytat:
Arkadia chyba by pomieściła wszystkich gości ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba, że coś się u Was zmieni... My wybraliśmy taką datę, bo to był pierwszy wolny termin w lokalu i dlatego, że w nazwie miesiąca jest "r", co było ważne dla TŻa... Martuś, przykro mi z powodu niezdanego egzaminu, ale wiem, że nie to jest teraz dla Ciebie najważniejsze... Modlę się o Iwonkę i bardzo bym chciała żeby było coraz lepiej |
|||||
|
|
|
#2248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w sumie juz ok 3lat chodze co pare tyg do dentysty wl;asnie slecze po sronkach a moze wy znacie jakiegos kamerzyste ze swietokrzyskiego?Cytat:
i remontujemy powolutku mieszkanko bo i poprawinki dla rodzinki beda u mnie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiom wszystkiego najlepszego!
Życzenia też płyną do Małej Przypomniało mi się, że obiecałam zdjęcia z wakacji.. Kilka można obejrzeć na naszej-klasie
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jeszcze coś:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

trudno dobrze, że mamy ten dom i tyle tylko, że trzeba porobić ściany podłogi i meble kupić

mial byc maly, kilka pokoi, a wyszedl naprawde spory i teraz sie zastanawiają co oni tam beda robic sami, we dwojke na starosc w tylu pokojach 

Przed zadzwonieniem na policję krzyknęłam do tych ludzi, żeby się uciszyli, ale oni tak się darli, że mnie nie dosłyszeli... A przecież w nocy tak wszystko się niesie!