|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Onaella super ze sobie wszystko wyjaśniliście
ja dzisiaj byłam u okulisty i mam do wypróbowania soczewki kontaktowe
|
|
|
|
#2282 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale by było gdyby wszyscy nasi TŻci założyli własny wątek. Ha ha ha już to sobie wypbrażam Mój TŻ wie, że czytam wizaż i czasem przy nim też czytam jak on się uczy albo jak komputer jest włączony niby nie ma nic przeciwko, ale ostatnio jak spytał skąd mam przepis na pizzę i powiedziałam, że z wizażu, to tylko oczami przewrócił. Ale chyba woli żebym się tutaj wyżyła na tematy ślubne niż mu truła. Chociaż ostatnio jest jakoś bardziej zaangażowanyw sprawy ślubno-weselne. ![]() Cytat:
oby tak dalej ![]() Cytat:
Can't jak raz spróbujesz, zwłaszcza w zimie, to już zawsze będziesz nosić. Ja na wiosnę i jesień, to nie muszę mieć soczewek, ale w zimie i w lecie to obowiązkowo. W zimie, bo nie parują jak się wejdzie z dworu do domu, sklepu, autobusu.... a w lecie, bo można okulary przeciwsłoneczne nocić Teraz mam chęć na kolorowe, najlepiej orzechowe, ale z drugiej strony w tej chwili to by była za duża rozrzutność, bo czeka mnie inwestycja w nowe okulary. Mam receptę od miesiąca, a nie mam czasu iść poprzymierzać oprawki.
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-02-09 o 19:14 |
||||||
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po sesji czyli juz za tydzień(mam nadzieję)
Robie dla Tżta album metoda scrapbooking Uwielbiam takie coś robić Wkleję tam nasze wspólne zdjęcia, zrobię opisy, jakieś sentencje wierszyki, opisy najpiekniejszych chwil
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno jest piękny
Takie prezenty od serca, ręcznie robione są super Ja robię album na naszą 2 rocznicę chodzenia Mam nadzięję, że mu się spodoba
|
#2286 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ jak kupował aparat foto to dostał kupon na fotoksiążkę i wymyśliłam, że pozbieramy nasze wspólne zdjęcia z tych 7 lat. Ale nie wiecie czy jak się robi fotoksiążkę, to zdjęcia muszą być na płycie czy czymś elektronicznym, czy jak przyniesiemy zdjęcia papierowe, to też mogą być? Czy lepiej je zeskanować? Bo z początków naszej znajomości to wszystkie zdjęcia są papierowe.
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie jaką perełkę wkleiła jedna z wizażanek na wątku z suknia marzeń
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1139
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
kasia 083 ja tak mam prze okresem, tak tęsknię za nim, ...normalnie chodzę po domu i miauczę
hihihiwiecie co, któraś tu pisała, że już kupiła z TŻ obrączki,......mój też wpadł na taki pomysł, ......siedzimy a on nagle, a może obrączki sobie zamówimy, odłożymy w pudełeczko i poczekają na nas, przed ślubem oddamy do grawera haha normalnie zaskoczył mnie bo ja myślałam, że będziemy zamawiać ze 4 m-ce przed najwcześniej, a sumie wzór już mamy upatrzony i więcej już do tego tematu nie wracaliśmy aleee...![]() Metkaa no mi się krój podoba, ładnie dopasowana góra i szeroki doł - chodzi o to rozkloszowanie, ładnie wygląda w tańcu, mam taką sukienkę ale czarną (nie nadaje się na swoje poprawiny ) chciałabym na poprawiny coś w jasnych kolorach, może być biały kremowy, do tego może błyszczące perełki, TŻ dał mi do myślenia bo myślałam o prostych sukienkach, w sumie tylko takie na necie oglądałam
|
|
|
|
#2289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ tez tak uważa-podoba mu się to co wkleiłaś, nie wiem czemu on ostatnio zwraca uwagę na to, żeby sukienka właśnie ładnie układała się na biodrach a potem ładnie rozkloszowała sięoj chyba go namówię na przymierzanie mojej sukni- znawca się zrobił Rybka moja
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Oj spryciula skąd wiedziałaś jaki to salon?
![]() Suknia dosłownie w moim typie, ale bolerko Ja chce inne A co do TŻ i wizażu, to czasami coś tam mówi typu" znowu na wizażu", "ach to babskie forum"itp. , jak kupie sobie jakiś ciuch to :"już na wizaż będziesz wtsawiac koleżankom pokazywać", mowi to z uśmiechem na buzi oczywiście ![]() Nie czyta tego co Ja tu piszę, ew. jak mu sama pokazuje jakieś bukiety lub czytam 'przesądy' itp. onaella- bardzo się cieszę że się dogadaliście face to face
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka bardzo ładna ale znów nie moj styl
nie podobaja mi sie rybki tzn ja takiej nie chce
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
I znowu muszę Wam podziekowac za te wszyskie miłe słowa
a więc dziękuje Cytat:
![]() teraz w UK zaopatrze sie w różne skarby do scrapów, kartek i innych papierowych rzeczy bo tutaj mają takie wybór ze oczy wychodzą
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdemu pasuje inny fason sukni to fakt A Ja właśnie oglądałam filmik ślubne i aż mi łezki poleciały
|
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zakupów strasznie zazdroszczę. Jak kiedyś pojadę do Anglii to głównie na zakupy skrapkowe
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2299 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak będziemy mieli chwilke to pojedziemy do hotelu zrobić aneks do umowy i zareerwujemy miejsca dla gości.My wszystkie zaproszenia damy osobiście, zrobimy sobie tourne po Polsce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że jest fajnie![]() Cytat:
Fajnie, że będziesz miała pieska A to taki pudelek miniaturka będzie?Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A piesek nie wiem czy miniaturka moze być i miniaturka Zależy jakie bedą do kupienia a sa dość drogie także Miałam do czynienia z pudelkami trzema, bo tyle ich miałam i sa to naprawde kochane i piękne pieski a do tego bardzo nsie przywiązują Pamietam jak płakałam za kazdym moim pieskiem Ale teraz bede miec nstępnego (w tajemnicy to na telefonie na pulpicie nadal mam Finusia i w pokoju w ramce). Mam nadzieje ze mama sie ucieszy i ze Tz razem z pieskiem nie wyrzuci przez okno![]() A jeśli chodzi o dzieci to tak jestem ich darmową opiekunką.. Już sie przyzwyczaiłam jedno, drugie a teraz trzecie. ciekawe kiedy czwarte dziecko bedzie przyjeżdzać do cioci na służbe Jak tak sie dzieciom przyjeło ze niania na mnie mówią Ale fajne uczucie. Tylko czasem to juz jest męczące zwłaszcza jak po tem wszystko mnie boli i ruszyć ramieniem nie moge bo szwy ciągnął a Maksymilinaek dzis taki kochany był ze jeszcze ciocie uderzył prosto w rane:/
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-09 o 21:53 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Anglii to jednak to jest koszt, co do obaw prze lataniem samolotem to ja żadnych nie mam, wręcz się ciesze jak są turbulencje, bo coś się dzieje ![]() Chce taką góre sukni ślubnej jak ma Nicole ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yevIIqYL74s jak na nia patrze to bym sobie chętnie zrobiła sztuczne piersi
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie lubie latać
no ale nie mam wyjścia bo autobusem to masakra jechać 35 h ![]() ale tu zima, kurcze lepsza niż w Polsce a anglicy w sklepach szaleją, bylam dzis w tesco i normalnie pustki na pulkach, wszystko wykupują bo boją sie ze zasypie i nie da im wyjsc z domu ![]() caly dzien padał deszcz a teraz sypie snieg i to pozadnie ![]() a ja jutro na zakupy do centrum chce jechac no ale jak zasypie to nigdzie nie pojade bo przeciez bedzie wszechobecny paraliz i ani jeden autobus nie wyjedzie ![]() z resztą oni tu nawet pługów do odsniezania nie mają i chodniki sa zasypane i oblodzone
|
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
życie Ci nie miłe? Ja lubię latać, ale turbulencji to bardzo nie lubię. I nie lubię samolotów starych gratów, bo miałam raz tę nieprzyjemność lecieć takim.
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i tak latałam tylko takimi normalnymi a tz kiedys leciał takim na 40 chyba osób śmigłowym, mówił, że to było coś Samolot oczywiście nówka sztuka z LOTu, ale sa inne wrażenia niż przy silniku odrzutowym. Jedynie czuję lekki stresik jak widze wode, jakbym miała lecieć do stanów to chyba bym sie troche stresowała, bo gdzie tu zrobic awaryjne lądowanie? A jeszcze a propos turbulecji i wrażeń podczas lotu to ponoć te samoloty co lataja do usa to takie wielkie, ze nic sie nie czuje, żadnych przeciążeń, luzik i nuda Też masz takie wrażenia? Bo w końcu przesiedziałaś pół doby jak leciałaś do stanów i z powrotem![]() idę zaraz spać, bo jestem wykończona... |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się siedziało cicho, to słychać było taki szum (i może dlatego poznałam cały życiorys pasażera obok). Jak chciałam rozprostować nogi na siedząco, to je oparłam o sufit. W ogóle jakoś tak mało miejsca było na nogi, a jak facet przede mną rozłożył siedzenie, to już w ogóle. No ale jak by nie było - przygoda Nie zraziłam się przez to do latania, ale już bym więcej takim czymś nie chciała.Acha, i słuchawki nie działały
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-02-09 o 23:07 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, że takiego dziada dali na taką trasę, dobrze, że doleciałaś Chciałabym kiedyś poleciec do Stanów, mam nadzieję, że nam się uda - poza Wielkim Kanionem chcę zobaczyć Las Vegas - koniecznie![]() ide spać ostatecznie Papa
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
Jak dolar był już po 2,20 to TŻ powiedział, że jak będzie poniżej 2 zł, to lecimy tam na wakacje, a tu niespodzianka - 3,50
![]() Dobra, też już idę spać. Rozbudziłam się trochę, bo brzuszki robiłam, ale znów się robię senna, więc muszę to wykorzystać
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-02-09 o 23:15 |
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
po weekendzie, i tak pusto jakoś, 1 post/godz
nie tak jak kiedys do 12.00 3 strony sie zapisalo ....zwalniamy coś dziewczynki
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

hihihi

Bo MAksym taki ciezki a rękach musiałam go trzymac i usypiąc bo szwagier na necie sobie siedział:/ i jeszcze Marcelem sie musiałam zając miedzy czasie. A teraz z bólu nie moge tak mnie boli... Ale ważne ze dzieci sa szczęśliwe a ciocia teraz troszeczke musi pocierpiec....
życie Ci nie miłe? Ja lubię latać, ale turbulencji to bardzo nie lubię. I nie lubię samolotów starych gratów, bo miałam raz tę nieprzyjemność lecieć takim.