![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
witajcie po przerwie, nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać (poza tym przyznam sie bez bicia ze po prostu nie chce mi sie i nie mam sil
![]() ![]() wrocilam po weekendzie do krk, juz mi zle, bo 2 tydzien bede sama siedziec (moja przyjaciolka wspollokatorka mnie opuscila na jakis czas) a bardzo tego nie lubie, bo sie boje.... uhhhhh widze ze spadlam na 3 miejsce, juz raczej elizki nie dogonie ![]() ![]() popijam wino (na odwage, i zeby mi sie latwiej usnelo!), milego wieczoru wam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Aelitka no nareszcie! brakowało Tu Ciebie
![]() ![]()
#2283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to polewam lampkę ![]() mam jakiś dół, samotność mnie dobija, uhhhh ;/ a tu taki kolejny tydzień przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
ej, dziewczyny, jak wam się nudzi, to kciukajcie jutro. przypominam: 10 - 13 test mój pisemny! prooooooooooszę
![]() Aelitka, jak ja bym się winka napiła ![]() ![]() Justynka, musisz się zastanowić, czy się zgadzasz z tym, co ona powiedziała. np. że Twój luby, to pantofel, bo jak tak, to nie myśl o tym, że będzie Wam po ślubie źle, ale co zrobić, by to zmienić. Ona była rozgoryczona i chyba chciała Ci dopiec, ale potraktuj jej słowa jako radę. a jeśli totalnie się z nią nie zgadzasz, to ją olej i już ![]() dobranoc wszystkiiiiiim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę że tu jakieś poważne dyskusje, hmmm, chyba mnie wiele ominęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie dzis z TZ klocilam zaraz po jego przyjsciu, no ale emocje pozniej opadly i bylo ok. Opowiadal mi o swoich planach na najblizszy czas, nie bylo w nich nic na moj temat. Trudno sie mowi. ![]() ogolnie to jestem zestresowana - jutro mam wazna wizyte u lekarza i dygam jak nie wiem ![]() Zaraz wlacze 39 i pol i bede sie odstresowywac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm to fajnie że takie dobre wybrałam ![]() to moje ulubione. nasze w zasadzie.. z reguły jak pijemy wino to właśnie to :P myśmy się po raz pierwszy kochali bez wina, chyba, nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() u mnie po sesji. tej zwyklej. ciekawe czy bedzie poprawkowa..? ;/ a poza tym to z TZ ok. nie widzialam go juz dosc dlugo, ale dzwoni, pisze smsy i jest git. mialam pewne zawirowania z zyciu z powodu bliskiej kolezanki. teraz to juz bylej kolezanki... nie sadzilam ze ludzie sa tak falszywi i obludni...eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
hej Carrie
![]() ![]()
#2292 |
Zakorzenienie
|
Carrie - a co się stało?
Aelitka - no w końcu jesteś ![]() najfajniejsza - czy chciała mi dopiec? Raczej nie. Mi jest jej żal i w sumie po części ją rozumiem. Nie przeszkadza mi to, że TŻ jest czy będzie pantoflem (czy jest? Nawet nie wiem, ale to miłe jest ![]() No ale cóż, kochany jest przeważnie ![]() Heh, w ogóle ta panna mi opowiadała o jego byłych, które były po mnie. Cóż... na temat jednej powiedziała: "Dziwka" (to w sumie długa i skomplikowana historia, bo niby nie byli razem, ale w kwestii wyjaśniania takich spraw nie ufam TŻowi w ogóle, doświadczenie mnie nauczyło... on mnie nauczył), a druga - że traktował ją jak przyjaciółkę, a nie jak swoją dziewczynę. To w sumie nie nowość, już słyszałam o tym od innych. Generalnie to jestem niespokojna po tej rozmowie, bo jednak wszystko fajnie, dopóki ktoś nie wywlecze przeszłości. Moim problemem jest to, że ja ją pomijam i nie chcę się z nią uporać, a powinnam. Dlatego mnie to wiecznie będzie boleć. Najlepiej wychodzę na tym, jeśli bagatelizuję sprawę. No, tak że nie ma co roztrząsać tematu ![]() Kurde, ale mnie to "Dopuszczalne ryzyko" Cooka wciągnęło ![]() ![]() BTW tak patrzę na podpis Carrie i sobie uświadamiam, że: - codziennie żrę cukierki i chipsy, co muszę porzucić, bo źle mi to wychodzi, - przestałam pić pokrzywę (boję się ponownego wysypu), - przestałam maniakalnie dbać o włosy - bo mi się nie chce, teraz tylko szampon Babydream i odżywka Kallosa, a wszystkie oleje i maski się kurzą, - muszę koniecznie w tym tygodniu zrobić badania, bo jakoś mam złe przeczucia, a chcę mieć pewność, że jestem zdrowa. Zwłaszcza, że okazało się, że wcale nie dostałam okresu tylko to było takie chwilowe nie wiadomo co, a krwawienia takie czy z nosa ostatnio u mnie świadczyły o głębokiej anemii, podejrzenia o białaczkę, masakra :/ - muszę w końcu sobie wymalować paznokcie ![]() ![]() ![]() - nie wiem, jak to zrobię, ale muszę znaleźć normalną pracę ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-08 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Jutro od rana randkuję z TZ ![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
Ooo
![]() ![]() Ja będę tu zerkać kontrolnie ![]()
![]() |
#2295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiscie ze powiem. watek jest przeciez iscie terapeutyczny. zaczne od poczatku... dziewczyna jest z dosc biednego domu i bardzo szukala faceta z kasa. znalazla takiego i po 2 tyg mu sie oswiadczyla... a po 3 miesiacach wzieli slub. przyjaznilam sie z nia, ale nie podobalo mi sie to ze poleciala na kase, bo na kazdym spotkaniu mowila tylko o jego samochodzie, jego rodzinie...ale nie o nim.. teraz mialam sesje, duzo nauki.... zaprosila mnie do siebie, ale ze nie mialam czasu to grzecznie odmowilam. a ta nastepnego dnia zaczela mi robic wyrzuty ze czemu nie odbieram telefonu, czemu nie przychodze itp... takie pretensje czy jak to nazwac. nie wiem skad u niej taka reakcja... ![]() no ale ze ja nie lubie jak sie po mnie tak "jedzie" to napisalam jej smsa, ze nie zycze sobie na przyszlosc takiego roszczeniowego tonu. odpisala ze jesli mi sie cos nie podoba to moge wykasowac jej numer. napisalam jej ze ok. zrobie to, ale niech wie ze uwazam ze slub wziela, bo poleciala na kase... /musialam jej to wreszcie powiedziec/ i dziewczyna zaczela ostro po mnie jechac. np "przez moje lozko przewinal sie tylko K. a Ty? co powiesz? nie masz szacunku do sibie jako do kobiety" /w tajemnicy powiedzialam jej ilu mialam facetow(3), i ta robi ze mnie prawdziwa kurtyzane ![]() oberwalo sie tez mojemu tzowi "moj maz jest mezczyzna, a nie takim chloptasiem ktory nie moze sie zdeklarowac przez 5 lat" /kiedys powiedzialam jej ze czekam az Tz sie oswiadczy..../ ![]() i takie rozne niemile rzeczy.... najbardziej zabolalo mnie to ze te slowa ktore powiedzialam jej w sekrecie wykorzystala przeciwko mnie. nie wiem skad tacy ludzie sie biora... dziewczyna ma ogromne kompleksy i chyba szukala osoby zeby sie wyladowac. ps: justyna- dzieki za przypomnienie ![]() ![]()
Edytowane przez Carrie85 Czas edycji: 2009-02-08 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
no nie dziwie sie, bo to swietna ksiazka jest....
![]() |
#2297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Właśnie TŻ przed chwilą mnie odprowadził do domu. Sztuka w teatrze była świetna. Dziwię się dlaczego tak mało młodzieży chodzi do teatru. Potem pojechaliśmy do niego do domu i oblewaliśmy piwkiem jego sesję (nie ma jeszcze wszystkich wyników, ale raczej zdał) ![]() justyna_dt, piszesz, że ta pijana i wulgarna dziewucha ma częściowo rację. Nie gadaj głupot ![]() carmelova, ja też jak luffka w takiej sytuacji bym udawała, że się cieszę. Po co ma mu być przez to przykro. Mój TŻ ma na szczęście taki gust jak ja i zawsze trafia w prezenty. Może przez to też, że jestem gadułą i czasami mu mówię co mi się podoba a co nie. Gdybym nie lubiła grochów to mój TŻ by o tym wiedział ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nie lubię być sama w domu. Jestem typem bardzo towarzyskim ![]() Cytat:
Myślę, że jednak ta dziewczyna chciała Ci trochę dopiec. Inaczej nie mówiłaby o byłych Twojego TŻta.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-09 o 01:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Przerażająca jest
![]() ![]() ![]() Carrie - a to Ci się trafiła znajoma. Cóż... może i dobrze, że tak się stało, ja u siebie na roku obserwuję takie przeboje, że nic mnie już nie zdziwi. Hajja Hawwa - heheh ![]() ![]() EDIT: Przeczytałam ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-09 o 01:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie
![]() od 5 chyba się śpię -wiem, że głupio to zabrzmi, ale miałam wrażenie, że się po prostu wyspałam ![]() ![]() justyna co to za fascynująca książka?!? też chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Wtajemniczenie
|
czytam co naskrobałyście i nie mogę się nadziwić, jacy faceci potrafią być świniowaci
![]() ja mam humor super, bo wczoraj kupiłam spodnie i 2bluzki w h&m, a że miałam kupon rabatowy KTÓRY DAJE ZNIŻKĘ 20 % NA 1 RZECZ I MOŻNA GO WYDRUKOWAĆ ZE STRONY INTERNETOWEJ. ![]() ![]() Promocja dziewczyny jest do 13lutego !! hihi TŻ do mnie w sobotę "a wiesz, że są targi ślubne w Olsztynie za tydzień? ![]() i chyba pojedziemy sobie zobaczyć. Ślub za jakieś 4lata, ale co tam ![]() Dzisiaj mam tą rozmowę, która sprawdzi mój angielski i czy nadawałabym się do pracy w dziale reklamacji. Na razie nie mam stresa, bo w sumie co ma być to będzie.
![]() |
#2302 |
Wtajemniczenie
|
coś jednak przejrzałam, któraś tu wspominała o paznokciach czerwonych? właśnie takie mam, zaraz robię drugą warstwę, uwielbiam mocne kolory na paznokciach
![]() ![]() ![]() ![]() hmm i coś mi się w oczka rzuciło o "problemach łóżkowych", lasoa, to ty pisałaś? sania, ja nie wiem jak u innych, ale wiem skąd się biorą u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() hihihih ale walnęłam z samego rana, no ale co zrobić :P sania, powodzenia na rozmowie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dziękuję ![]() jeśli chodzi o sprawy łóżkowe ja rozumiem, że może być gorzej ze względu na rzadsze spotykanie się na przykład, albo leki czy tabsy (brałam harmonet ale przez te miałam niskie libido i odstawiłam, a teraz prezerwatywy od ponad roku i w ciąży nie jestem, a libido po czasie wróciło do normy ![]() ![]() ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-09 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja biorę harmonet ![]() czasem jest się zmęczonym, czasem po prostu któremuś się NIE CHCE(ja to rozumiem:P), i jest ok. gorzej jak przez dłuższy czas nie wiadomo o co chodzi, jedna strona zaczyna, a druga tylko się wykręca i nie wiadomo co jest... myśmy na szczęście przeszli przez to bez większych problemów, doszliśmy do tego o co chodzi i.. teraz już z tym żyjemy (nic się jak na razie nie da zrobić ![]() co prawda ciężko mi się było przestawić z milion razy na dobę (ha ha ha ![]() zaraz się pewnie odezwą głosy, że po co mi tabsy w takim razie ![]() ![]() ![]() spadam na uczelnie, dzisiaj wyników a wyników, zobaczymy jaki mi poszło ![]() do zobaczenia popołudniu!!! [aha, postanowiłam wziąć na wstrzymanie z wizażem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Raczkowanie
|
hejjjo
![]() znow tego nie nadrobie, ale postaram sie pokapowac powoli co sie tu dzieje ![]() ja juz mam po sesji ![]() ![]() trzymajcie dzis kolo 13 kciuki za mnie bo ide sie sciac na boba ![]() ![]() ![]() a z TZem OK ![]()
#2306 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na spacerze było bardzo przyjemnie, dostałam bukiet baziów(tak, tak u mnie już rosną bazie, i w ogóle jest już bardzo zielono ![]() ![]() ![]() ![]() Aelitka witaj! ![]() ![]() Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to u nas jest odwrotnie, ja mam często ochotę a mój TŻ nie ![]() ![]() ![]() ![]() ale wypracowanie mi się napisało ![]() ![]() ![]() ps. Ostatnie zdjęcie, to zdjęcie trawki, taką mam teraz zieloniutką trawkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do spraw lozkowych widac on zmeczony praca..wtedy to najwazniejsze polozyc sie i spac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: tylko jak chodzi o picie piwska to zawsze ma siłę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.