|
|
#2281 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Tak sobie myślę, że jakąś z tej serii tea tree? Ale muszę tam pojechac i ją powąchać, bo nie chcę już mieć maski, której zapachu nie lubię, strasnzie mnie to męczy :/
Cytat:
![]() I mam nadzieję, że szampony Ci się spodobają![]() Ja mam ponad 12 flaszek (12 mam w tym pokoju, ale w drugim jest jeszcze kilka, nie chce mi się tam iść i liczyć Wiiiięc chyba też mogę sobie kupić nowe?![]() Cytat:
![]() Są jakieś urodziny (?) Glamour. No w każdym razie teraz w glamurze jest karta rabatowa na zakupy właśnie 18. kwietnia. I jest między innymi zniżka -20% do tbs![]() Ja bym sobie miniaturkę magnolii chętnie kupiła, ale to może będzie za kilka lat ![]() Cytat:
![]() Najlepszy na niemoc Leniwca jest sen ![]()
|
|
#2282 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasami zastanawiam się pół godziny którą nałożyć i w końcu nie robię żadnej, bo nie mogę się zdecydowaćCytat:
![]() Cytat:
jak jutro będzie to samo to chyba czeka mnie wizyta u lekarza![]() A perfumy jak najbardziej możesz sobie kupić 5 flaszek to jeszcze nie tak dużo. 18 kwietnia jest Narodowy Dzień Glamour czy jakoś tak, w gazecie jest specjalna karta z którą masz zniżki w różnych sklepach (niestety Sephory ani Douglasa nie uwzględnili ).
|
|
#2283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jutro rano na pewno wstaniesz zdrowa![]()
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do maski Tea Tree to dostałam przelewkę od Estelli i maska sama w sobie jest bardzo fajna, działanie podobne do Blue Corn tylko nie ma peelingu. Ale dla mnie ta herbaciana pachnie kocimi sikami
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() niestety mój leniwiec prowadzi ostatnio nocne życie ![]() Cytat:
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ta maska nie pachniała tak przez Wacka i w sklepie mi się nie spodoba... No ale zostaje jeszcze ta z miodem![]() Mój też Dobrej nocy wszystkim I Elu, zdrówka
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie rozumiałam negatywnych opinii na temat tego zapachu, jakoś taki mało kontrowersyjny mi się wydaje ja uwielbiam. Wydaje mi się taki świeży - zupełnie nie jak kocie siki Ale oczywiście - kwestia gustu |
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również się cieszę, nie ukrywam ![]() A dzisiaj ot miałam takiego fuksa ze masakra, spóźniłam się 15 min bo zaspałam a w tym czasie wszyscy asystenci pytali cala grupe i polecialy paly a mi si eupieklo ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojejejej, przesyłam wirtualnego torta m&m's'owego!! Ale miałam genialny dzień, niespodziewane zamówienei Avonu na małą sumkę- zawsze to parę groszy w kieszeni , buszowanie w tym lumpku ze znajomymi (jednak nie z samymi dziewczynami)- ja nic sobie nie wybrałam ale było po prostu mega śmiesznie i w ogóle kocham ich, z dzieckiem na czele teraz dopijam OYZO z butelki bo niestety to ja byłam kierowcą ![]() A jutor jak będzie słoneczko to będzie taki piękny dzień No nic, się zobaczy...
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A chodziło mi tylko o to, że mimo iż ich nie niuchałam, to po Twoim opisie i nutach sama je chcę natentychmiast, a nie mogę, bo kasy brak. Ale jak już wiesz, kasa się niespodziewanie znalazła, więc jakby nie było to znak Oby teraz mi się spodobały i oby były, to na pewno Was o nie zmolestuję ![]() Tymczasem uciekam, miłej nocki i miłego dnia jutro. Wpadnę wieczorkiem, po stepie. Power stepie ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo saszetki Duuuużo saszetek Cytat:
Ja ją nałożyłam wczoraj na noc (coby dziś się jakoś prezentować w Mławie Zobaczymy jak się sprawdzi na dłuższą metę. A jak u niej z wydajnością?Cytat:
Dzis prawdziwie wiosenny poranek, ptaszki spiewaja
|
|
#2292 | |||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Iza, no coś ty, ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że Wacek miał z tym zapachem coś wspólnego Dziękuję do klubu i tak nie dam rady pójść...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł lejdis, zaszalałyście wczoraj na zakupach? Żałuję, że mnie nie było
Wacek znowu dostał antybiotyk:/ ale muszę go pochwalić bo parę dni temu upolował swoją pierwszą muchę! Ogólnie to potworny tchórz, u weta nie chciał wyjść z klatki ani poznać innych kotów <oo właśnie na mnie wskoczył> jak mam idzie z nim do ogrodu to się bardzo pilnuje i biega tylko po skalniaku. Ma chorobę sierocą i codziennie rano i wieczorem ssie mi szlafrok albo piżamę <właśnie teraz się za to zabrał>. Został za wcześnie odłączony od matki ![]() W domu szaleje i nas gryzie w zabawie, ale tak naprawdę to przeokropny tchórz waży 2,15kg i go uwielbiam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapach tej maseczki to nie jest sprawka Wacka on takich rzeczy na szczęście nie robi ![]() Koniecznie ją powąchaj w sklepie, ale zapach wcale nie jest taki okropny ![]() Ta maska jest rewelacyjna i baaardzo wydajna (co niekoniecznie jest jej wielką zaletą ) Blue Corn pachnie geranium. Cytat:
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). A zapach maseczki może rzeczywiście nie oddaje wiernie zapachu kocich sików ale to była pierwsza rzecz, która mi przyszła na myśl gdy ją powąchałamA mi ostatnio wysiada żołądek, nie wiem od czego, ale nie da się z tym normalnie funkcjonować wczoraj musiałyśmy zakończyć trochę wcześniej nasz zlot
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ja już od rana w pracy, ale dziś mam nadzieję, że mi szybko dzień zleci, bo w końcu jest piątek.Karolinko dziękuję za gratulacje ![]() lizzie
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
pokój mam na parterze, okna od wschodniej strony, słońce jest tylko do ok 8 godziny, także przez cały dzień, nawet upalny jest zimno, że nie moge spódnicy ubrac i chodze w polarku. Za to na I piętrze jest istna sauna -słońce świeci i grzeje w okna. Masakra. Dzisiaj się smiałam, ze jak zaczną sie takie prawdziwe upały to będziemy sie zmieniać co godzine - ja z koleznaką bedziemy się ogrzewać w sekretariacie, a z sekretariatu przejda do nas. Spodobał sie ten pomysł Cytat:
) żeby być tam jak najwczesniej sie da - żeby byc w miare na poczatku kolejki Ostatnio byłam przed 16 i czekałam prawie 3 godziny Ten gin przyjmuje tylko raz w tygodniu i dlatego tyle sie czeka.Popytam dokładnie ![]() Co do ceny - pocieszam się tym, ze ostatnio dostałam od niego jeden lek, wiec moze ma to wliczone w cene (w aptece i tak zostawiłam ok 60 zł )Przez to gadanie Samca o rowerze sama mam ochote na przejażdżkę. Fajnie ze bede miała z kim jeździć, tylko że on lubi zjezdżać po górkach, po lasach, na zrobionych trasach, a taka "klasyczna" jazda go nudzi No nic, poświęci sie czasem na moją ślimacza jazde trwajacą maksymalnie godzinę ![]() Wysłałam wczoraj zamówienie na ZSK ale domówiłam jeszcze pojemniczki - mają fajne (tzn chyba fajne ) 10ml za 0,49 na odlewki. Mam nadzieje ze paczka jeszcze nie spakowana i mi dorzucą te pojemniczki, bo takie na kupke kosztują 1,60
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2298 | |||
|
Miss Pudernica
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widziałam wczoraj kulki Garniera w Społem, ale nie wzięłam, bo były prawie po 20 zł A wczorajszy wieczór niezbyt się udał. Trafiliśmy na pokaz gry na bębnach, a moja głowa tego nie wytrzymała i jeszcze dzisiaj boli
|
|
#2299 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie ją powącham, jak nie wyczuję kota to wtedy Cię poproszę![]() A jaka Soraya jest Twoją ulubioną? Ta w saszetce? Iiii miłego dnia w Mławie, chociaż pewnie już tam jesteś ![]() Cytat:
, Tobie też na pewno nie przepisze - więc nie bój się iść do lekarza![]() ![]() Cytat:
Ale to, że boi się u wterynarza, to nie jest dziwne zjawisko Zwierzęta chyba wyczuwają w powietrzu strach i boją się jeszcze bardziej...A przy chorobie sierocej najważnejsze są przytulanki, głaskanie i drapanie za uszkiem Biedny kiciuś, ale na pewno z tego wyjdzie A z tym zapachem maski tylko żartowałam, nie powtarzaj mu tego![]() Cytat:
![]() No ale bardzo go potrzebowałam, to był niezbędny zakup![]() Cytat:
![]() |A mnie boli głowa od rana;/ Zaraz się ubieram i jadę do promotora, żeby na mnie nakrzyczał, że nic nie robię No ale muszę, we wtorek mam prezentację na seminarium i boję się strasznie Za to później wstąpię na chwileczkę do ZT i może wrócę z jakimś masełkiem![]() A! Przypomniało mi się, że dzisiaj jest 3. kwietnia A po trzecim miałyśmy robić zamówienie na BU Pamiętam, że chciała Estella, Lizzie i Nosek (alfabetycznie ). Czy któraś Warszawianka jeszcze chce się przyłączyć? Kiedy zamawiamy?Nie mogę się doczekać
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2302 |
|
Miss Pudernica
|
![]() Kota przecież, a nie Wacka
|
#2304 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do zamówienia, to ja nadal jestem chętna Hej Basiu
|
|
#2305 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ach mam dziś dzień masakry
Od rana non stop łzawi mi oko, szczypie i swędzi. Noszę soczewki i chyba z jedną coś jest nie tak ![]() Poza tym z TŻtem się żremy non stop od jego wczorajszego przyjazdu mam złe przeczucia ![]() A zaraz kolokwium z rachunkowości, na które po prostu brak mi sił... czuję się jak 7 nieszczęść w jednym ciele ![]() I strasznie mi szkoda, że ominęłam wczorajszy zlot.. pewnie przez to ten dzisiejszy pech! Przyznawać się która zaszalała?
|
|
#2306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2307 | |
|
Miss Pudernica
|
Uff jak gorąco. Cała się spociłam, nowa kulka Garniera jest mi niezbędna
![]() Wąchałam dzisiaj nowe zapachy Farmony. Bardzo mi się podobała wersja granat i pitaia, fajna była też liczi i rambutan. Takie świeże, letnie zapachy. A jak do tego będą tak trwałe jak musy i masło cynamonowe Farmony, o szybko im ulegnę. Wersja zielona jak dla mnie baardzo brzydko pachniała Cytat:
|
|
#2308 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam od TŻ, jestem potwornie głodna a jedyne co mogę zjeść to zupka Na pewno da mi to mnóstwo energii na dzisiejszy fitness.![]() Ktoś pytał do kiedy promocja na masła w TBS (podczytałam was rano ale nie zdążyłam odpisać bo TŻ wyszedł z łazienki i zabrał mi komputer , ale na kartce z promocją było napisane "akcja tygodnia" czy coś w tym stylu, więc pewnie do końca tygodnia lub do końca weekendu.
|
|
|
|
#2309 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Już ją mam
Dzięki , było miło, już wróciłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam na myśli moją ulubioną oczyszczającą Galenic, z Sorayi miałam nawilżającą, ale to ze starej serii. Cytat:
Używałaś już? Jak wrażenia ? Cytat:
No ale prawie na pewno w 2. połowie kwietnia wysyłają mnie do Sopotu lub na Mazury na kilka dni to połączę przyjemne z pożytecznym hihihihihi Cytat:
Ah, jaki cudny dziś dzień Dopiero jak wyjechałam dziś za miasto, to w pełni poczułam wiosnę Aha, wylicytowałam na all. samoopalacz Clarinsa Eau Lactee, za 61zł + przesyłka, chyba niezła cena? I tak myślałam, czy by go na wiosnę nie kupić, bo kiedyś już miałam i uwielbiałam
|
|
#2310 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jutro się wybieram na moje rodzinne miasto na małe zakupy (chcę kilka cieni kupić (dwie z Rival de Loup i jedną z Perfekty - No Problem). |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Ale właściwie mam tylko 5 flakonów, więc w sumie mogłabym prawda?

Wiiiięc chyba też mogę sobie kupić nowe?

Mam trochę czasu do maja, to będę jeszcze się wwąchiwać w te perfumy, bo mam ochotę na jakieś nowe w tym roku
Chyba sobie 18. kwietnia kupię nową
jak jutro będzie to samo to chyba czeka mnie wizyta u lekarza
Mam nadzieję, że ta maska nie pachniała tak przez Wacka