|
|
#2221 | ||
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Isa gratuluję pracy
Cytat:
W ogóle z paznokciami miałam duży problem, bo płytka mi się po prostu rozwarstwiała nosiłam spiłowane na maxa, a mogłam zrywać te kawałki odpadające. Jedynie lakier pomagał trochę i je zabezpieczał. NailTek, Merz i Supradyn pomogły i teraz mam normalne, a czasami uda mi się wychodować dłuższe![]() Cytat:
|
|
#2222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest w przygotowaniu.Cytat:
|
|
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam aż paczka dojdzie. Cytat:
![]() No, ale z moją fobią bakteryjno-wszystko możliwą w życiu nie tknę testera i nie nałożę go pod oczy, nie ma mowy. Czeka mnie więc albo zakup w ciemno, albo wybór czegoś innego. Cytat:
Na kwc jest, ale ocen mało, zwłaszcza tego jasnego odcienia. Nie zdziwiłabym się jakbym w akcie desperacji kupiła i tak ostatecznie magica, bo co tu dużo mówić pomimo wysokiej ceny, w porównaniu do pojemności wychodzi tanio ![]() Te pisaki mają małe pojemności, skinlights chyba 1,3ml, touche magique pewnie też nie więcej, nie mogę znaleźć info na opakowaniu
|
|||
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Ja własnie złożyłam zamówienie na e-styl. Zadowlona z siebie pochwaliłam się Gayence zakupem zachwalanej przez Ziz maskary MUF i zostałam brutalnie sprowadzona na ziemię
. Byłam przekonana, że chodzi o Make up Factory (zamó wiłam dramatic eyes czy jakoś tak), a Ziz polecała nie dość że inną maskarę, to jeszcze innej firmy Do zamówienia dołożyłam jeszcze puder mineralny MuF, pomadkę Deborah peeling Dermica Spa i perfumy oraz żel do kąpieli z tej samej serii i... nie wiem co to, poza tym, że były na wyprzedaży PS jutro planuję dokupić sobie ogródek monsunowy i będę miała całą trójcę :diabel:
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-04-01 o 21:34 |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Buu, nie wiem czy się uda dojrzałam do przyznania się przed sobą ze jednak inaczej sobie wyobrażam związek i będe dążyć do zmian...
Cytat:
![]() Isa gratulacje Ja tez się pochwalę- jedna kartkóweczka pozytywnie wreszcie zaliczona (po 4 z rzędu ndst )Jutro mnei czeka wyprawa z dziewczynami do lumpka Ziz, oby było coś fajnego ![]() Nie mam podbitej legitki, skończyła mi się karta mpk a na dodatek prima aprilis powitał mnie okresem chociaz z legitką nie podbitą na 1 sem chodziłam do końca stycznia i jakoś dało radę (tylko z muzeum sprawdzali i musiałam całe wejście zapłacić )Przeyłam dziś masakrę na stepie- było zastępstwo za instruktorkę i to był normalnie horror, ale jestem mega szczęśliwa jakoś tak i nawet perspektywa jutrzejszego pytania z farmy mnie nie przeraża chociaz stan wiedzy zerowy A piątek znów mam wolny, jejejeje i się spotkam z Em Tylko dalej nie wiem co chcę miec na głowie- czy skrócić do ramion i wycieniować czy zostawić do łopatek i tylko wycieniować na nowo ![]() Znikam, co by jutro w miarę świeżo wyglądać dla moich dziewczyn
|
|
#2227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas z 50-70zł to chyba max. Ale całe szczęście chodzę na NFZ, zresztą zwykle tak chodziłam i nie narzekam. A tą nadżerkę to musisz mieć usuwaną? Bo ja też miałam mieć, ale po konsultacjach z innym lekarzem doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, tak też stwierdził ten, do którego teraz chodzę. U nieródek istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadżerka sama zniknie to raz, a dwa, że blizny po jej usunięciu utrudnią poród. Moja siostra co prawda się zdecydowała, miała wypalaną jakimś kwasem, co to się go kupuje na receptę, przychodzi do gina z tą ampułką i on ją aplikuje. Mówi, że bolało jak mocne bóle okresowe, ale do przeżycia. No i to nie kosztowało więcej niż 150zł. Wypalanie, take standardowe nam ten gin odradzał, podobnie jak wymrażanie. Co do laseru, to też odradzał, ale głównie ze względu na koszty. Mówił, że spoko, może nas umówić do siebie prywatnie na laser, ale nie ma sensu, lepiej tą ampułką. Bo w sumie do tego samego wtedy chodziłyśmy, tylko Sis miała kasę i poszła, a ja byłam bidna i odwlekałam, a potem, jak mówiłam, zmieniłam zdanie.A ja głupia grube rajstopy do pracy ubrałam i rano w zimowych butach do pracy się wybrałam Buty zostały w szafce, wróciłam w czółenkach, a rajtki, no cóż, musiałam je znosić.Cytat:
Co prawda jeszcze swojej flaszki nie mam, ale już bliżej niż dalej ![]() Cytat:
Musiałaś o tym wspominać tutaj Przez Ciebie będę je kcieć, a już w nocy poszalałam na Tru i zamówiłam sobie kolejny czarno-brązowy HI (ten, który mam zaczął się osypywać), brązowy kohl Guerlina i Superbalma hazelnuta, bo wydaje mi się, że będzie fajowy. Także w kwietniu mam już szlaban na przyjemności Ledwie się miesiąc zaczął...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
*************** Byłam dziś w końcu na fitnessie Dawałam radę, nawet się bardzo nie zmachałam, chociaż teraz w domu wszystkie mięśnie zaczynam czuć, więc jutro pewnie będę mieć niezłe zakwasy No ale w piatek znów je rozruszam ![]() W ogóle u mnie też wiosna pełną parą, co tym bardziej daje mi kopa energii. Mam tylko nadzieję, że nie zrobi się zaraz +20, bo nie mam takiej cienkiej kurtki. Wczoraj mierzyłam fajną szarą w UPSie i nawet była promocja -30%, ale L za mała w biuście, XL nie było, a promocja była do wczoraj A szkoda, bo kurtałkę miałabym idealną. A tak to dalej muszę szukać, szkopuł w tym, że nie mam kiedy. W sobotę muszę się zebrać i uderzyć na miasto. Oby mi nic innego w oko nie wpadło, bo moje ciuchy już dawno się w szafie nie mieszczą
|
||||||
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mnie oczysci a potem bede piekna i jasna
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Co to wszystkie jeszcze śpicie? Ja już w pracy siedzę ![]() Dziękuję Wam kochane za wszystkie gratulacje Ja też mam nadzieję, że będzie mi się tu fajnie dalej pracowało i że w przyszłości będę pracować tu na stałe.
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio chciałam iść na NFZ, dzwoniłam po kilku przychodniach i wszedzie minimum 1 miesiac czekania, a ja musiałam iść juz bo miałam małe problemy ![]() Mi gin (miły młody pan zresztą ) powiedział, że laser nie zostawia blizn i dlatego to zaproponował. No ale ide jutro to popytam dokładnie. Wcześniej mam mieć robioną cytologię więc usuwanie i tak by było za jakiś czas dopiero.
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mary Kay też jest w pisaku; ew w tubce, ale tubka bardzo mocno kryje i nie wiem czy nie wysusza okolic oczu. Może MAC? Ten nowy w słoiczku też super kryje! Jeśli lubisz płynne to MAC ma korektor w tubce. Warszawianki ja dzisiaj niestety nie dam rady wpaść muszę znowu iść z Wacławem do weterynarza, bo ma spuchnięte poduszki z ropą, a później mamy w domu gości i muszę pomóc mamie.Może macie czas w niedziele na jakąś kawkę?
|
|
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie pogłaskaj ode mnie Wacława, żeby mu się szybciej łapki goiłyCo do niedzieli to zależy o której godzinie, ale może mogłabym na kawkę przyjechać
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
A o której Ci pasuje? Ja właściwie chyba mogę cały dzień, może ktoś się dołączy?
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Raczej wieczorem, tak dopiero od 16-17 ale nie wiem jeszcze dokładnie.
|
#2235 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jej, wstałam pół godziny temu, wreszcie wyspana. Wczoraj miałam fajny dzień - po "zakupach" z Madziarrą ( ) nie pojechałam do domu, tylko do znajomych i poszłam spać o drugiej - dobrze, że już się wyspałam, bo dzisiaj mam tyle pracy, że nie wiem, czy zdążę z czymkolwiek (oczywiście na herbatkę na pewno zdążę: )Cytat:
Magda kupiła tylko buty, a ja nic Wszystkie fajne buty wykupili od poprzedniej naszej wizyty i nic nie było nowego Cytat:
Cytat:
A kiedyś miałam różany, miał piękny zapach, ale nic nie robił, więc zniechęciłam się do hydrolatów.Cytat:
bo ostatnio paznokcie mi się rozdwajają I to w dodatku osłabienie przychodzi falami - ostatnio ciągle są słabe paznokcie od palców środkowych, wcześniej wskazujących, a innym razem były od kciuków![]() Cytat:
Cieszę się, że u Ciebie się poprawia![]() Cytat:
A przypomniałam sobie: Magju, współczuję Ci ucieczki Koty, sama przeżyłam to kilka lat temu. Cały dzień szukałam jej na osiedlu, myślałam, że już ją straciłam Ona jest strasznym tchórzem, nigdy nie wychodzi na dwór, a tym razem spadła w nocy z balkonu. Na szczęście wieczorem wyszła z kryjówki i ktoś do nas zadzwonił, że ją znalazł![]() Dobra, idę się trochę porolniczyć i do nauki A potem do dentysty i po szampony dla Karoliny
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kochanie, ja też wstałam dopiero pół godziny temu Znaczy musiałam obudzić się po 7 i umyć włosy bo wcześniej nas uprzedzili że nie będzie wody od 8 do 15... Więc umyłam te włosy prawie z zamkniętymi oczami i poszłam z powrotem do łóżka A przed chwila patrzę i woda jest...A za oknem piękny błekit na niebie więc z chęcią wyjdę pozałatwiać sprawy na mieście. I nałoże nowe balerinki
|
#2237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale piękna pogoda Cytat:
Cytat:
gdzie kupowałyście? Mam nadzieję, że u mnie w Rossmannie też będą, bo do SP nie pojadę.. Cytat:
zresztą jakby nie patrzyć to okazja ![]() dawno nie było Superbalmów na Tru i to jeszcze limitowane odcienie, szaleją czuję, że ten hazelnut by mi się spodobał tym bardziej, że te nowe odcienie są jakby intensywniejsze
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W SP są po 11zł, w kulce, sztyfcie i sprayu.
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, Organzza dziękuję
![]() Estello uściskaj Wacława także ode mnie Ja wczoraj jak szłam na busa do pracy to koło drogi widziałam zabitego kota Okropny widok
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzę w R., a jak nie będzie to może w weekend skoczę do SP różowa kulka adidasowa mnie denerwuje.. słabe działanie, zostawia ślady na czarnych bluzkach ( ) i bardzo długo się wchłania, a ja nie mam rano tyle czasu żeby czekać 15min..
|
|
#2242 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam
![]() jestem zachwycona pogodą szkoda tylko, że nie mogę się nią w pełni cieszyć z powodu bólu zęba, ale niedługo wkładam nowe baletki i biegnę do apteki po jakiś środek wspomagający. żeby nie zmarnować całego dnia.![]() Nie czuję się najlepiej, to przynajmniej staram się sobie poprawić humor dbaniem o wygląd. Zrobiłam maseczkę miodową TBS (przez nocowanie u TŻ wywraca się cały mój misternie ułożony grafik ), pomalowałam paznokcie na różowo i umyłam włosy (jak wysuszę to zobaczę jak się naprawdę układają po wtorkowym ścięciu ).Gazetka SP jak dla mnie beznadziejna, ale to dobrze, jak nic nie kusi to nie będę wydawać pieniędzy na rzeczy niepotrzebne.
|
|
|
|
#2243 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
lizzie przepraszam dopiero odwołali mi zajęcia i jadę już do domu
próbkę podrzucę na następny zlot, obiecuję! I miłej zabawy Wam dzisiaj życzę!
|
|
#2244 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spocilam sie ani kropelkę po intensywnym poranku Czy komuś mam coś dziś przynieść ?
|
|
#2246 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Pogoda piękna, grzeje słońce jak nie wiem A dzisiaj wieczorem może wybierzemy się na stare miasto, żeby rozpocząć sezon imprezowy
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że solo działają równie dobrze ![]() Ja wiosną mam właśnie problemy z dobrym deo, wszystkie się lepią i kleją , teraz jest Etiaxil i SP w promocji i się waham czy nie dokupić zapobiegawczo, bo już mi się skończył jakiś czas temu.
|
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Etiaxil stosuję zapobiegawczo dwa razy w tygodniu, ale potrzebuję też czegoś dobrego na co dzień, mam nadzieję, że Garnier da radę
|
|
#2250 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To w ogóle przez to że z nami nie pojechałaś nic nie było![]() Cytat:
Teraz używam go tylko dzień przed imprezą Ależ piękny dzień i tak mi teraz dobrzeNo i w dodatku dzięki pogodzie odechciało mi się jeść, nie mam już w ogóle ochoty na chipsy, mam nadzieję, że uda mi się schudnąć ze dwa kilogramy ![]() Elu, ja chyba też będę wcześniej, zaraz wychodzę, może Cię jakoś złapię
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Mam Foundation II i Intensive Therapy II. Teraz już nie stosuję tak regularnie, jak na początku, tylko od czasu do czasu. Efekty zarówno ja, jak i moja mama zobaczyłyśmy po ok. tygodniu-dwóch.
nosiłam spiłowane na maxa, a mogłam zrywać te kawałki odpadające. Jedynie lakier pomagał trochę i je zabezpieczał. NailTek, Merz i Supradyn pomogły i teraz mam normalne, a czasami uda mi się wychodować dłuższe

Stosuję Hard as Nails Sally Hansen, ale jakoś nie widzę rezultatów za bardzo

.

. Byłam przekonana, że chodzi o Make up Factory (zamó wiłam dramatic eyes czy jakoś tak), a Ziz polecała nie dość że inną maskarę, to jeszcze innej firmy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chociaz z legitką nie podbitą na 1 sem chodziłam do końca stycznia i jakoś dało radę (tylko z muzeum sprawdzali i musiałam całe wejście zapłacić 
U nas z 50-70zł to chyba max. Ale całe szczęście chodzę na NFZ, zresztą zwykle tak chodziłam i nie narzekam. A tą nadżerkę to musisz mieć usuwaną? Bo ja też miałam mieć, ale po konsultacjach z innym lekarzem doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, tak też stwierdził ten, do którego teraz chodzę. U nieródek istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadżerka sama zniknie to raz, a dwa, że blizny po jej usunięciu utrudnią poród. Moja siostra co prawda się zdecydowała, miała wypalaną jakimś kwasem, co to się go kupuje na receptę, przychodzi do gina z tą ampułką i on ją aplikuje. Mówi, że bolało jak mocne bóle okresowe, ale do przeżycia. No i to nie kosztowało więcej niż 150zł. Wypalanie, take standardowe nam ten gin odradzał, podobnie jak wymrażanie. Co do laseru, to też odradzał, ale głównie ze względu na koszty. Mówił, że spoko, może nas umówić do siebie prywatnie na laser, ale nie ma sensu, lepiej tą ampułką. Bo w sumie do tego samego wtedy chodziłyśmy, tylko Sis miała kasę i poszła, a ja byłam bidna i odwlekałam, a potem, jak mówiłam, zmieniłam zdanie.
Przez Ciebie będę je kcieć, a już w nocy poszalałam na Tru i zamówiłam sobie kolejny czarno-brązowy HI (ten, który mam zaczął się osypywać), brązowy kohl Guerlina i Superbalma hazelnuta, bo wydaje mi się, że będzie fajowy. Także w kwietniu mam już szlaban na przyjemności 

Co to wszystkie jeszcze śpicie? Ja już w pracy siedzę 

) - niedługo mi się skończa a musze je mieć