|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Matko, jak tak czytam od kiedy Wy macie terminy w Kościele porezerwowane, to aż się boję, czy u mnie będzie jeszcze miejsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w kościele proboszcz powiedział, że póki co to on nie ma kalendarza na 2010 rok więc najwcześniej w październiku A nauki u niego we wrześniu po odpuście.. także nie denerwuj się tylko diź do kancelarii i załatw ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- o ile mnei pamięć nie myli to 07 na pare ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aha no bo ta sie zastanawioałam, musimy też doliczyc alkohol na polter i poprawiny u mnie w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze, że tylko przyjęcie małe robimy i nie trzeb biegać za orkiestrą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szok, że można rezerwować wszystko na 2 lata przed. Ale wesele do około 60 osób więc nie było tak tragicznie ze znalezieniem sali. Jak ktoś robi na 200 to dopiero ma problem ![]() Ja teraz przejmuję się strasznie obrączkami. Mnie ręce puchną straszliwie , ale nie zawsze w lato, tylko jak jest zbyt gorąco. Sama sobie kiedyś na wakacjach kupiłam piękny pierścionek z bursztynem, który okazał się za duży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale upal... ale sprytnie sobie schlodzilam melona i teraz wcinam takiego lodowatego ![]() ehh a tu sie trzeba ruszyc na ten ukrop i jechac do zoologicznego odebrac dostawe kociego zarelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
My zamawialiśmy termin w kościele jakoś w marcu na 17.07.2010 i z tego co widziałam jak ksiądz przeglądał terminarz to mało było jeszcze rezerwacji na 2010, a w tym kościele w sezonie weselnym śluby odbywają się co chwilę z przerwą 10min także nie martw się myślę że spokojnie dogodną godzinę sobie zaklepiesz. My mamy 15.30, a miała być 15 bo Pani z domu weselnego powiedziała że dobrze by był gdybyśmy o 17 byli na miejscu, ale teraz się zastanawiam czy oby to nie za wczesna godzina, no ale iść do kancelarii i zmieniać to nie wiem czy ksiądz się jakoś dziwnie nie popatrzy że niezdecydowani jesteśmy ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
witaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() maqm wrażenie, że to wszystko to jakiś znak i nie mam wychodzić za TZ-ostatnio miałam takie myśli, że zle robię, do tej pory nie wysłał ani jednego cv....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro z niego taki nieudacznik to go zostaw. aaa no chyba, że miłość to spotkaj isę z tą kuzynką i jej wygarnij, że co to mabyć że ślub bierze przed Tobą A swoją drogą to jakoś mnie by takie coś nie przeszkadzało co Ty masz takie zasrane ciśnienie na to żeby nikt z rodizny w tym samym roku co Ty nie miał wesela weź się uspokój bo to już się nudne robi na przemian euforia i rzyganie Co Ty w ciąży jesteś cyz co do cholery!!!! Żyjemy w wolnym kraju czyż nie ... kazdy ma prawo brać ślub kiedy tylko żywnie mu się podoba bez względu na to co tam jakaś narzeczona Tadzisława se myśli Weź się Kaśka w garść wreszcie i przestań się oglądać na innych tylko zajmij sie sobą swoim chłopem i Waszym weselem i przestań biadolić!!!!!!! Wcale nie jest nieudacznikiem wg mnie.. ale to Twój chłop więc to i Twoja o nim opinia ciekawe tylko czy on wie co o nim piszesz na forum.. Mój by się obraził gdyby takie cośwyczytał... nawet udawane niewidoczne Boże a co to ma do rzeczy czy wysyłał cyz nie skąd wiesz co on robi moze szuka pracy ale nie chce Tobie nic mówić.. jak możesz go tak surowo oceniać zwłaszca po tym co on z Twoimi fochami musi przeżywać Jesteś dziwna... ja na miejscu Twojego TZ już dawno Cię zostawiła Ciesz się głupia, że kocha CIę i znosi to co Ty tu wypisujesz i może skoro tak CI nie leży że nie widzisz jak szuka to JEMU to powiedz a nie nam tu trujesz!!! to jest gorsze niż ta moja piłka nożna.. Inna sprawa, że u mnie sytuacja już jest rozwiąza .. po mojej myśli!!!! Kaśka opamiętaj się tyle Ci powiem i przestań użalać się nad sobą!!!!! Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-14 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
co zostawiania to to rozważam-właśnie mi oznajmił, że nie wysłał cv i nie ma zamieru....dla mnie jeste nieudacznuikiem i o tym wie! nie ma pracy w tym wieku nawet jej nie szuka!
nienawidzę go! Kubusewa dla Ciebie jeste normalne miec wesle w rodzinie gdzie sa Ci sami goście lipiec sierpień wrzesień-ludzie nie maja kasy żeby przyjść na 3 weslea! i pewnie pójdą na temate a do nas nie!!!! ale nie każdy bierze ślub bo inni biorą ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież oni mają wesela w wakacje a wtedy z reguły ludzie wyjezdzaja na wakacje na urlopy... nawet jesli wiedza ze jest wesele a Ty masz wesele w roku szkolnym wiec jesli nie kasa to ja nie widze zadnego innego powodu zeby nie przyjsc na twoje wesele i tyle ode mnei na ten temat!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
nie zależy mi na kasie, ale wiem, że ludzie z pustymi rękoma nie przyłażą!
#2295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pół litra na głowę. Cytat:
![]() Cos czuję, że ten rok będzie dla Waszego związku kluczowy i zapowiada się burzliwie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy ![]() ![]() Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tż, to co on ma zamiar robić? Żyć na koszt rodziców? Przeciez macie zbierac kase na wesele...
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-07-14 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaśka zachowujesz się idiotycznie bo on jest nieudacznikiem bo nie zarabia na nasze wesele Wybacz ale jeśli Ty szukasz se kiecek za 3-4 tysiace to nei dziwne ze nie chce mu sie nawet szukac roboty Ja jakby moj TZ tak mi mielił za uszami, że ooo bo Ty to sie nei uczysz albo nie szukasz pracy powiedziałabym mu jedno: nie podoba sięto won, szukaj sobie takiej która będzie wszystkie Twoje zachcianki spełniała Kaska do ciężkeij cholery daj chłopakowi oddech złapać Jest między studiami są wakacje.. daj mu spokój!!!! A termin ślubu no popatrz jaka wredna rodzina na pewno teraz wszystkie Twoje i jego kuzynki i kuzyni specjalnie będą brali terminy przed Waszymi bo na pewno cała rodzina jest tak zawistna i wredna, że specjalnei będą terminy przed Wami brali bo tak!! ![]() ![]() Dawno chyba nikt CIę nie ochrzaniał!!!! Kwiaatek w zęby i na kolanach do TZ i to już!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny bardzo serdecznie. Jestem nowicjuszką na tym forum i mam nadzieję, że dowiem się od Was wielu pożytecznych rzeczy. Ja mam wesele 24.04.2010. Wszystko, co najważniejsze to już zaklepane. Salę, fotografa, dj+wodzireja zamawiałam już w październiku 2008. We wtorek tydzień temu zamówiłam obrączki w kruku i będą za miesiąc. Pani w salonie powiedziała mi kilka rzeczy, o których nie wiedziałam więc przekażę je wam może się którejś przyda. Pani mówiła że:
1.) Należy przymierzyć obrączki przynajmniej 2 razy - 1 jak jest chłodno i 2 jak jest gorąco. (Ważne jak nam puchną palce) 2.) Nie należy kupować obrączek wieczorem ( to też jest związane z puchnięciem) 3.) Jeśli przyszły mąż nie nosił wcześniej żadnej biżuterii - łańcuszki, bransoletki, sygnety ![]() 4.) Najładniej na obrączkach wygląda grawer pisany kaligrafią.(Pani mówiła że wie z doświadczenia) 5.) Mówiła, że warto wygrawerować coś bardzo osobistego, jakieś pieszczotliwe zwroty, coś typowego i wyjątkowego tylko dla nas - przez to obrączka nabiera jeszcze bardziej symbolicznego znaczenia. 6.) Na damskiej obrączce graweruje się imię męskie a na męskiej damskie. Jeśli są to jakieś czułe zwroty, to na damskiej jest napisane to co chce wyrać przyszly mąż i na męskiej nasz dedykacja dla niego |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
różowe okularki opadły i nie będę z nieudacznikiem, albo ruszy dupę albo nara
Kubusewa jak Ty pierdziałas o swojego sporcie to było ok a jak ja o tym, że nie ma się z czego utrzymac to jest ok? weź sobie wyobraź, ze Twój TZ siedzi w domku albo jeździ na rowerku i jest jak ferdek kierpski!!!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
a weź nie będę pisać bo aż żal, pogadałabym z jego mama ale co mam jej powiedzieć?
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
że sie martwisz, że sobie nie poradzicie jesli on nie zacznie szukać pracy. Sama tez powinnaś zacząć.
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem jaki on ma ale.
![]() |
#2307 |
Wtajemniczenie
|
A może wręcz przeciwnie? Może nie będzie chciał byc gorszy i go to zmotywuje. Znam facetów, w których budził się instynkt głowy rodziny i podejmowali pracę aby zapewnić żonie dobre warunki etc.
#2308 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakieś sensowne cv bo to co ja napisała jest takie "suche"
![]() a w ogóle gdzie mam napisać, że praca interesuje go we wrocku? ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to napiszę w mailu, że wrocław bo cv się do wawy wysyła
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.