Starania o dziecko - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 07:20   #2281
kalinkap13
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko

czesc kochane kobitki

dziekuje kochane za slowa otuchy
po burzy czasem wyjdzie slonce..tym razem wyszlo.aczkolwiek osstrrooo bylo.mega klotnia.ahh, Ci faceci.tylko o sobie mysla

Asiaczku glowa do gory. jak nie tym razem to nastepnym. my jestesmy twarde i tak szybko sie nie poddajemy

Anulka i jak tam?jest juz lepiej?masci pomagaja?

Engelchen jak milo Cie tu widziec! zagladaj tu czesciej

Czarniawa no racja, trzeba widziec jakies pozytywy tego ze @ przyszla. a moze po Barcelonie uda Ci sie ja skutecznie wygonic?

Edzia, Pamelka co u Was??jak sie czujecie?

ja dzis w koncu ide do lekarza, na 19-a wejde pewnie po 20 ciekawe co mi powie
a poki co powinnam zaczac pisac prace a qrcze mam takie checi po weekendzie strasznie sie rozleniwilam, bo oprocz pon klotni z tz bylo calkiem sympatyczniew koncu spedzilismy ze soba troszke wiecej czasu-wcz tz mial wolne wiec wcz tez. zalatwilismy tez troche spraw-udalo nam sie znalezc pare ktora wziela nasza stara sale (ze starym terminem sie znaczy) i wcz zmienilismy umowe, wiec zaliczka spowrotem! bylismy tez sie pytac o poradnictwo rodzinne..wiec troche do przodu

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 07:30   #2282
Pamela86
Zakorzenienie

Czesc laseczki

Czuje sie w miare dobrze, troche mnie mdli, a tak po za tym w porzadku
dzis odbieram drugi wynik bety, musialam zrobic zeby sprawdzic czy rosnie oby...

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 08:50   #2283
asiaczek82
Rozeznanie

Pamela daj zanć co i jak
Engelchen jak dobrze Cie widzieć odpoczywaj odpoczywaj niedługo juz nie będzie tak miło i spokojnie
Laski wy moje czuje sie nieżle tylko tu pytanie do Magdaleny kiedy mnei te cycki przestaną boleć ??????????????? od wczoraj nie biore dufatanu czyli dzisiaj drugi dzień mija chyab ten zastrzyk powinin juz sobie wyjść z mojego organizmu a nie w nim siedziec i mitak dokuczac ! Boże błagam niech ten okres już przyjdzie!!!!

asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:22   #2284
Pamela86
Zakorzenienie

Wlasnie dzwonilam do przychodni i uprzejma pani powiedziala ze beta hcg ładnie sie podniosła i wychodzi 5-7tc ale nie podala ile to wychodzi, chyba z tego szczescia ubiore sie i pójdę odebrać

zaraz mykam jak wroce to napisze ile wynosi

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Beta hcg 1021mIU/ml

Fasolka rosnie zdrowo

Stary 2010-05-05, 09:34   #2285
asiaczek82
Rozeznanie

super!!!! Pala teraz dbaj o siebie !!! Mysl poztywnie nogi mocno zaciśnięte i do przodu!!!! Super1!!!!!!

Stary 2010-05-05, 09:38   #2286
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość
super!!!! Pala teraz dbaj o siebie !!! Mysl poztywnie nogi mocno zaciśnięte i do przodu!!!! Super1!!!!!!

oczywiscie ze mysle pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
teraz to juz moge spac spokojnie

Stary 2010-05-05, 10:05   #2287
asiaczek82
Rozeznanie

Kurde a ja siedze w pracy sie wkurrrr...... aplikant miał napisac pozew napisac napisał ale kur.... zle i teraz ja siedze i porawiam :/ pocholere mi taka pomoc???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 10:06   #2288
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość
Kurde a ja siedze w pracy sie wkurrrr...... aplikant miał napisac pozew napisac napisał ale kur.... zle i teraz ja siedze i porawiam :/ pocholere mi taka pomoc???
no tez bym sie wpienila na twoim miejscu, ale wyluzuj, moze wytlumacz mu jak ma to robic zrobi raz drugi trzeci i sie nauczy, chyba ze to jakas niemota:h ahaha:

Stary 2010-05-05, 10:20   #2289
asiaczek82
Rozeznanie

a prosze Cie ja jestem dyslektykiem robie błędy ale on np. prawnik aplikant radcowski na pisze mi w pozwie : przepis mówi - a powinno być przepis satanowi , albo zawrte jest coś w dniem a nie w dniu . Już nie mówie o błędach merytorycznych !!! gdzie robi błedy jak student pierwszego roku prawa:/

Stary 2010-05-05, 11:04   #2290
magdalenka12
Rozeznanie

Witam

Asiaczku pojęcia nie mam, mnie praktycznie teraz przez cały miesiąc bolały bo dostałam tabletki anty, także masakra. @ może przyjść nawet do siedmiu dni, a niestety możesz mieć typowe dolegliwości, ponieważ masz dość podwyższony poziom kobiecych hormonów, więc oprócz piersi, bóle brzucha, lekki mdłości (to moje objawy). Dlatego nie lubię tych zastrzyków i stymulacji bo czuję się jak na haju albo na sterydach.
A i nie złość się tyle na praktykanta może kiedyś się wyrobi.
Asiu spokojnie możesz pisać Magda, nick mam tylko taki bo mi się dużo cyferek nie chciało zapamiętywać.
Pamela dużo zdrowia i spokoju
A gdzie nam zwiała Czarniawa i Edzia
Kalinkap miłego pisania pracy no i super, że się sale zamienić udało

już jest

"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
Dante Alighieri
magdalenka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 14:09   #2291
asiaczek82
Rozeznanie

Dufaston to wiem łykam to od roku okres nawet do 10 dni od odstawienia.. zobaczymy ...
jak moge sie nie denerowac na aplikanta jak za niego robie pracuje tu pół roku a popełnia takie błedy ze porstu nóż mi sie owiera w ręce....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 19:01   #2292
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
przepraszam za dzisiejsza nieobecnosc, ale niestety padl nam serwer i siec w pracy i bylo troche zamieszania plus netu brak. na szczescie pracowalo mi sie wysmienicie i mam taka fajna koncepcje tego mojego projektu, tak sie ciesze z tej szkoly, mowie wam, zrobilam sobie tez taka fajna wizualizacje na szybko i chyba zrobila wrazenie. mowie wam jaka radosc, od razu inaczej sie czlowiek czuje.
Dodatkowo poniewaz nagle po wczorajszym sniegu dzisiaj jest baaaardzo cieplo i slonecznie zakupilismy nowego elektrycznego grilla na tarasik oraz tuje i kwiaty na balkon, przesadzalam rosszczepialam i rak nie moglam niemalze domyc

Masc mi pomaga i te globulki tak mi sie wydaje przynajmnije, swedzi i piecze troche mniej, wciaz jednak mam tony sluzu, ale jeszcze 5 globulek zostalo w opakowaniu wiec zobaczymy.

Kalinko daj koniecznie znac po powrocie od lekarza co tam ci nowego powiedzial.
Pamelko widzisz jak super. bardzo sie ciesze!! teraz tylko duuuzo spokoju i odpoczywaj jak najwiecej)
Asiaczku po co te nerwy? aplikant tez musi sie kiedys nauczyc choc cie rozumiem bo ja jak pracowalam z taka dziewczyna po ktorej ciagle musialam cos poprawiac to codziennie wlosy z glowy rwalam!
Madziu a co u ciebie kochana? ty taki dobry duch naszego forum, ciagle nas pocieszasz a sama nic nie powiesz co tam u ciebie? ja tam czuje wobec ciebie dlug wdziecznosci wobec mojego narzekania i chetnie pociesze w odwecie

Moze wam wysle jutro moj projekcik jak nam laskawie net w pracy naprawia
Buziaki!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 19:11   #2293
kalinkap13
Rozeznanie

a ja juz po wizycie odetchnelam z ulga, bo wsio jest ok moje zawroty glowy byly spowodowane tymi tabletkami na zbicie PRL-skutki uboczne. alez one musza byc silne,ze pol malutkiej tabl na tydzien i takie skutki no a poza tym ok. zrobil mi wymaz-jutro musze zaniesc do laboratorium- i usg, i kazal sie zglosic z wynikami (PRL powtarzam za 2 tyg). i powiedzial "jak bedzie wszystko dobrze to bede namawial do starania o dziecko" ahhh powoli chyba do przodu..

Pamelka super ze fasolka zdrowo rosnie!

Asiaczku chyba nerwy na biednego aplikanta juz Ci puscily co?

Anulka ciesze sie ze tak fajnie w pracy Ci idzie.od razu humor lepszy co? zdolniacha
dobrze ze ta mas Ci pomaga. ale chyba na kontrole do lekarza potemz tym pojdziesz? bo nie ma co tego lekcewazyc
ps. pamietasz o mnie?

Stary 2010-05-05, 19:19   #2294
Czarniawa228
Rozeznanie

Hej dziewuszki.. w końcu mam net.

W tym miesiącu atakuję testami owulacyjnymi, a niech mnie diabli Nie poddam się cholerze i może faktycznie ta owulka skacze jak chce z kąta w kąt, że trafić nie możemy. Niby wyniki mam w porządku
Zakupiłam na allegro i czekam na paczuszkę.
A i nie zapeszając libido coś tam pomrukuje bo czuję się jakby lepiej i chętniej..
Matko czy Wy widziałyście co się dzieje w Hiszpanii??? My w czwartek wylatujemy. Chyba się pochlastam jak będzie padało

Kalinka jak dobrze czasami sie pokłócić. Od razu człowiek zdrowszy jest, a i miłość jakaś takaś słodsza Napisz koniecznie jak minęła wizyta..doczytałam. Jak dobrze, że wszystko idzie ku dobremu. Bardzo się cieszę, naprawdę.

Asiaczku Ty się poddasz i zajdziesz!! Ja Ci to mówię A budyniem nie jesteś .. co najwyżej galaretka Nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi!! I powtarzaj a kysz, kysz, kysz

Anula
pokazuj projekt, złożę się, że jest czadowy! Oj ja też szykuję się na jakieś doniczki i kwiatuszki na mój taras tylko mój ma metr na metr ale na kwiatki w zupełności wystarczy.. Widziałam taką piękną mini jabłoń kwitnącą-cudeńko.

Magdalenka ja Cię nie opuszczę, damy im kochana radę , że ho hoPrzełom maja i czerwca należy do nas. Ależ ja się nakręciłam na ten miesiąc, że ciążę jako pewniaka przyjmuję..afirmacja kochane ,afirmacja ciąży I nawet doły na kursie mam w nosie! Najwyżej będę nie-samodzielną księgową

Pamela jakaż beta cudowna strzelam na silnego chłopaka

Edzia ściskam Cię i mam nadzieję, że wypoczywasz i macie się z kruszynką dobrze..

jestem mamą..

Edytowane przez Czarniawa228
Czas edycji: 2010-05-05 o 19:21
Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 19:27   #2295
anula_81
Zakorzenienie

Kalinko pamietam pamietam!! obiecuje cos wyslac niedlugo A do lekarza pojde ale chyba dopiero w Polsce bo tu juz mam dosyc tych lekarzy powiem ci, nei chce mi sie z nimi uzerac
czarniawa wysle, wysle tylko pod warunkiem, z enam siec w pracy juz naprawili. TZ mi tu skreca stolik pod grilla, ale mi sie moj tarasik podoba mowie wam my mamy duzy czarniawa balkono-taras bo 10 metrow kwadratowych i powiem ci ze jest on boski, nawet to ze mamy malenka sypialnie b\to wole koszem tego balkon, bo tu w Norwegii lato jest tak cenne i krotkie plus te dluuugie biale noce, ze naprawde cale lato przesiadujemy na tarasie.
A Barcelona si enie martw. Nie bedzie padac, no jakby moglo padac.... a jak bedzie to wykorzystacie to na cudowne przytulanki w celu ogrzania sie w deszczowym meiscie i z tego przytulania 9 miesiecy pozniej urodzi sie mala dzidzia optymistycznie co

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-05-05, 20:01   #2296
magdalenka12
Rozeznanie

Aniu a dziękuje na pewno kiedyś skorzystam, bo jak każda z nas mam wzloty i upadki.
I projektem się pochwal, bo moje zdolności do projektowania są bardzo ale to bardzo ograniczone.
A moja wyobraźnia przestrzena mieści się gdzieś w małym kartonie Zazdroszcze zobaczyć jakiś obiekt i widzieć w głowie jak będzie wyglądał, dla mnie nie do przeskoczenia.
Coś tam piszę o sobie, np jutro, że do lekarza idę i trochę się boję, bo jak mi się ten pęcherzyk nie wchłonął to d...a kolejny cykl w plecy. Więc trochę się już stresuje. Mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku i że będzie można do zabiegu podchodzić.

Czarniawa dziękuje za wsparcie, bo one w ogóle mnie nie słuchają A na wyjazd się szykuj, my Ty kciuki będziemy mocno trzymać a i pogodna na pewno się uda. Tylko jak Ty tam bez sieci wytrzymasz?
I słońca nam trochę przywieź bo u mnie leje i łeb mnie boli cały czas. A tam będziesz nie samodzielną księgową, dasz rade, kto ma dać jak nie Ty

Asiu przyłączam się złość piękności szkodzi i zmarszczki się robią. A aplikant to niestety troszkę ograniczony jest i nic nie poradzisz. Tylko się będziesz denerwować nie potrzebnie.

Kalinkap to super, widzisz wszystko jakoś się układa.A kiedy Ty pracę magisterską bronisz?

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-05-05, 20:26   #2297
kalinkap13
Rozeznanie

Czarniawa ja Ci mowie ze pogoda Wam dopisze a Wasz wyjaz na pewno zaowocuje swoja droga jak ten czas leci! szok.jeszcze jakis czas temu pisalas ze sporo czasu do Barcelony a to tuz, tuz

Anulka to fajnie ze pamietasz jak bedziesz miec czas to zerknij i cos tam przeslij

Magdalenko ja prace niby musze oddac do 15 czerwca,ale w naszej szkole zawsze jest tak,ze ten termin jest przesuniety (kazdy rocznik pisze podanie o przedluzenie terminu) ale chcialabym sie zmiescic..i miec to z glowy. a obrona?hahsesje konczymy w lipcu, facet pewnie odda wyniki w sierpniu i obrona wrzesien/pazdziernik? masakra jednym slowem. tym bardziej ze u nas obrona jest koszmarna i nie przepuszczaja wszystkich (nie dostajemy tez zestawow pytan)

a Ty Kochana sie nie stresuj wizyta.zobaczysz, bedzie git i koniecznie zdaj relacje!

ja troszke napisalam eseju (jeden z wielu a kiedy raca mgr) a teraz sobie szperam na allegro. szukam zaproszen (juz kilka probek mam i chyba na ktores sie zdecyduje), patrze na albumy slubne..no i szukam inspiracji do pokoju nowego chce naroznik ale nie wiem czy skora -czarna (marzenie o bialej musi isc w dal)-czy material-braz-no i jak sciany pomalowac aah, fajne to ale czekam jeszcze na Anulke i jej pomysly

Stary 2010-05-05, 20:41   #2298
anula_81
Zakorzenienie

Kalinko bierz skorzana kanape!! polecam, my mamy co prawda bial skore, ale co skora to skora, nie wyciera sie, latwo sie myje i w ogole klasyka najlepsza.

spojrz sobie na ta stronke:

www.bolia.com
oni maja cudne sofy tam, naprawde
http://www.bolia.com/nn-no/catalog/n.../sofaer/mobili
zobacz ta, ona nie jest w skorze, ale tto taki szezlag nie typowy naroznik, ja mam cos podobnego, jest fajny i nie przytlacza pokoju polecam bo szezlag jest moim ulubionym miejscem do tzn. byczenia sie na kanapie przed tv
a albumy slubne znam, tez przegladalam wszystko od albumow, po figurki na tort, az w pewnym momencie wydawalo mi sie ze juz mnie ogarnelo jakies szalenstwo po prostu'
Madziu, jak dokladnie przeprowadza sie te zabiegi? bo ja generalnie jestem troche lewa z tych tematow i podczytuje niesmialo te wasze starania i nie do konca rozumiem, a nie chce was tak wypytywac bo wiem ze to wszystko dla was ciezkie. To znaczy ze jak sie pecherzyk wchlanal to jak robi sie taki zabieg i kiedy? a czy ty masz jakies objawy, ktore ci mowia, ze np pecherzyk sie wchlanal? jak to w ogole dziala? przepraszaml ze tak pytam, ale ja na razie na etapie powrotu do okresu co na razie sie nie zapowiada a tu w Norwegii watpie czy udaloby sie im jakkoliwek zainteresowac mna na tyle, zeby mnie az tak leczyc'

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-05-06, 06:50   #2299
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!

Miałam problemy techniczne także mnie nie było.Ale juz jestemTyle napisałyście, że nie dam rady Wam teraz poodpisywać.
U mnie dobrze, zaraz ide na pobranie krwi.
Czuje się w miarę ok. Skrobne więcej pod koniec dnia.Buziaki

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 07:01   #2300
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Miałam problemy techniczne także mnie nie było.Ale juz jestemTyle napisałyście, że nie dam rady Wam teraz poodpisywać.
U mnie dobrze, zaraz ide na pobranie krwi.
Czuje się w miarę ok. Skrobne więcej pod koniec dnia.Buziaki

Hej Edziu!! A gdzie reszta spiochow?

Ja dzisiaj wreszcie online, na szczescie juz od siodmej pracowicie Bede zagladac jak sie uda w ciagu dnia dziewczyny)

aaaaa no i mialam wam wyslac wizualizacje projektu) to wysylam. Buziaki i milego dnia

Załącznik 3084661

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-05-06, 07:08   #2301
Pamela86
Zakorzenienie

Witam laseczki

Melduje ze wszystko w porzadku, czuje sie nie najgorzej, jutro mam wizyte u gina po poludniu i mam lekkiego stresa... nie wiem po prostu sie boje dopóki nie zobacze bijacego serduszka- no ale musze byc dobrej mysli zeby nie zaszkodzic dzidzi trzymajcie kciuki- plisss

Stary 2010-05-06, 11:04   #2302
Czarniawa228
Rozeznanie

Witajcie

Pogoda nas nie rozpieszcza. Pralka odmówiła mi posłuszeństwa
Smętna dzisiaj jestem...

Magdalenka myślami jestem z Tobą i mam nadzieję, że pęcherzyk się wchłonął.
Daj znać po wizycie..
Niestety komputera nie biorę bo odcinam się zupełnie ..
Tydzień czasu w Barcelonie i nie zdążę Was doczytać jak się rozpędzicie.

Anula projekt jak dla mnie bomba.. jestem zielona jak tabaka w polu Ależ Ci zazdroszczę tej wyobraźni i tych umiejętności..
Śmiem twierdzić, że Tobie musi Twoja praca sprawiać dużo satysfakcji i radości.. Zazdroszczę
Sofy świetne, takie mi się marzą -ale może za kilka lat. Raz, że pokój nie za duży ze stołem jadalnym, dwa, że już skóry kremowe mamy po teściowej, która się wyprowadziła. Więc zedrzemy , a później będę szukać jak to nazwałaś "szelzag"

Pamela oczywiście zaciskam mocno!!

Kalinka
najważniejsze żeby Ci się podobały i kolorystyka żeby nie przytłaczała. Każdy woli coś innego. Ja kocham drewno i kolory ziemi..kawa z mlekiem, brązy, ekologiczne dodatki.. plus roślinki w jasnych donicach. Czasami dodaję trochę czerwonego dla pikanterii jakaś świeca, wazon czy obrus.
Ale ile ludzi tyle pomysłów
Urządzanie to niezła frajda także baw się na całego..

jestem mamą..

Stary 2010-05-06, 11:25   #2303
asiaczek82
Rozeznanie

Helooo !!!
Wiem wiem nie mam co sie denerwoać ale jak co i raz wychodzi taki babol w jego wykonaniu to mi cyski i uszy opadają :/

Jestem budyniem bo nie potrafie do końca wyłączyć funkcji nie myślenia :/ aktualnie od dwóch dni mam na przmian napady złosci z napadami histerii. Pomaga mi robienie na szydełku aktulanie kończe drugą czapke dla córki brata mojego męza to sie nazywa *******ec

Urządzanie to super sprawa ja jak czarniawa też brązy i kolory ziemi chociaz ostanio własnie czerwien i pomarańcz doniczki mam w jednej nawet jeden rodzaj w jednej toncacji Kanape/spanie mamy skóre eko beż kocham ją nad życie

Madzialena dobry elfie Dziekuje ze jesteś wspierasz i podowiadasz ja jestem za miękka chyba jednak ... trzymam kciuki zeby wszysko było ok
Edziulla ufff jestes !!!! Dobrze ze wszysko ok!!!
Pamela nie denerwój sie wszysko bedize ok1!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 13:14   #2304
magdalenka12
Rozeznanie

Hej. hej

Asiu i Aniu bo w piórka obrosnę A tak po za tym ktoś musi wspierać, ja przez te doły przechodziłam i wiem, że jest ciężko, ale póki jest nadzieja to trzeba walczyć i poddać się wam nie pozwolę (pisałam, że ciężko będzie się mnie pozbyć)
Również dziękuje za słowa otuchy, no to byłam u lekarza już, wszystko się wchłonęło i na razie jest super. Przepisałam mi coś na stymulacje jakiś nowy wynalazek, także zobaczymy i w kolejny cyklu idziemy na zabieg. Aniu tutaj masz opis cały: http://mediweb.pl/mens/wyswietl_vad.php?id=87.
W sumie to nie jest źle i wcale nie taki straszny.
Asiu jak Ty nie masz mieć wahań nastroju jak masz w sobie tyle hormonów. To co Ty spokojna chcesz być i jeszcze pewnie PMS. Niech się praktykant martwi, że Ci na odcisk nadepnie, Ty się nie przejmuj. Także tak jak pisałam w kolejnym cyklu masz mnie na głowie
Aniu projekt super, fantastycznie to wygląda
Kalinkap ja mam łososiowy narożnik z eko skóry, też się super sprawuje i marzyła mi się biała skóra ale wiadomo jak to się mieszkanie urządza funduszy brakło, ale nie narzekam, będzie z nią tak ja u Czerniawy, dopóki się nie zetrze to postoi
Edziu cieszę się, że wszystko w porządku
Pozdrawiam i pewnie z domu się odezwę

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-05-06, 14:32   #2305
Czarniawa228
Rozeznanie

Magduś cud, miód i orzeszki!! Pięknie, to walczymy dalej i ze zdwojoną siłą
Nie wiem jak Wy ale ja mam sentyment do rzeczy, które posiadam..ciężko rozstaję się nawet z wazonem czy świecznikiem..otaczam się moimi starociami i zdjęciami najbliższych. Mam w planach po pomalowaniu ścian w sypialni przeznaczyć jedną na zdjęciografię

jestem mamą..

Stary 2010-05-06, 16:51   #2306
magdalenka12
Rozeznanie

Czarniawa też się ciesze , bo się strasznie stresowałam (jak nigdny, nie wiem co mi do łba strzeliło)
Ale najważniejsze, że wszystkie pomalutku na prostą wychodzimy i będzie tylko lepiej.
Ja tam za Ciebie w tej Barcolnie potrzymam. Testy już przyszły?
I proszę napstrykaj zdjęć bo z miłą chęcią poglądamy. Też należę do typów chomika, tzn. najchętniej nic bym nie wyrzucała, ale w porządkach pomaga mi kot. Przecież jak poluje na muchę to jak jej na drodze coś może stać, albo ogonem coś zwali, albo coś się jej nie spodoba. W ten sposób część rzeczy mi sprząta
Asiu jak tam czapeczka??

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-05-07, 07:49   #2307
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć Kochane!

Wczoraj przespałam całe popołudnie:-(Nie mogłam się powstrzymać.
Jakoś ostatnio w ogóle mi się wszystko pozmieniało. Przede wszystkim prawie wcale nie wchodzę na neta o dziwo, a wcześniej była uzależniona. Za to zaczynam wykorzystywać czas na próby gotowaniaDziś też mam zamiar robić babeczki z owocamiSię zobaczy. Nie mam chęcie na TV praktycznie wcale. Przestały mnie interesować zakupy. Chyba obcy przejmuje nade mną władze
Generalnie mam napady paniki w stylu - o matko jak to będzie, na przemian z momentami euforii.
Przestałam myśleć źle, póki co USG mnie uspokoiło na jakiś czas.
Mam tylko dwa stany żołądka-pierwszy to ssanie z głody, drugi to mdłości po jedzeniu i tak cały czas
Ale widze że Wy tu ostro walczycie i tak trzymajcie!Mocno zaciskam kciuki i kibicuję Wam. Kto by sie spodziewał, że mi się uda?A jednak. Także wierzę w Was bardzo.
Anula wow ja bym chciała mieć taki talent i taki zawód. Ale kreski przy linijce nigdy nie umiałam zrobić prostej:-(
Mój wystrój w mega kawalerce jest po prostu wystrałowy-kilka mebli kupionych,kilka pozbieranych po rodzinie-czuć atmosferę tymczasowości. Przeprowadzka najwcześniej w kwietniu,ale raczej się przesunie i wtedy zaczniemy urządzać z głową. Ja nie przepadam ogólnie za skórą(wyjątkime sa buty bo inne mnie odparzają). Podobają mi się takie prost formy-ociosane trochę z grubych tkanin,chropowatych . Lubię mało sprzętów, a dużo światła i miejsca. Do tego kwiaty i zdjęcia z ukochanych wycieczek. I chyba w to będę celować. Nie przepadam, za dodatkami typu figurki,pluszaki,kuferki, pudełeczka itp bo u moich rodziców było ich pełno i wycieranie ich z kurzu doprowadzało mnie do szału.A ściany marzą mi się w ciepłych, słonecznych kolorach, żeby ocieplić te moje ociosane mebleAle to jeszcze tyle czasu...A dla dzieci mamy przygotowane dwa pokojeI mam nadzieję, że się szybko zapełniąAle tak szczerze mówiąc to ja jestem dziwna bo nie przepadam za meblowaniami,a jak już coś umebluję to nie przepadam za zmianami. Przywiązuję się do tego.
Napisałam jak głup[ia.
Czarniawa zabierz mnie do Barcelony

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 08:22   #2308
anula_81
Zakorzenienie

Hej kochane!

Piateczek!! Czarniawa nam sie grzeje w Barcelonie, Edzia poznaje uroki ciazy
Asiaczku a ty jak? Kalinka?
Madziu poczytalam sobie wszystko i juz wiem przynajmniej jak sie leczysz i jak to sie wszytsko odbywa wiec trzyyyymam kciuki , pisz jak sie czujesz koniecznie!
Ja duzo pracy plus szukam biletow do PL bo jednak nie przechidzi mi ta infekcja jakos bardzo a okresu tez ani widu ani slychu. Wiec mysle z enie obejdzie sie bez wizyty juz pod koniec maja, mimo ze liczylam na to, ze polece juz po okresie i lekarz da mi zielone swiatlo do staran...
ehh ale najwazniejsze z epiatek.
Niestety poklocilam sie z tZ odnosnie naszego dlugiego weekendu 13-17 maja. OOn ne cierpi latac plus ciagle ostatnio jest krotko z kasa bo wydaje wszystko na *******y do auta i zawsze jakos mamy inne podejscie do kasy plus ja nie chce jechac w sumie do Kopenhagi teraz bo jednak jest zimno i chetnie skoczylabym do egiptu albo gdzies gdzie cieplo. Ale on nie i w ogole ze nie szanuje tego ze on si eboi latac i pierdu pierdu. wiem wiem, ale ja czemu sie nie liczE? czemu pieniadz eto problem? plus jestem sfrustrowana i poirytowana bo zimno plus okresu brak..blee

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-05-07, 08:23   #2309
Pamela86
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Ja dopiero wstałam musze sie wyszykowac do gina, bo Tż przyjedzie po mnie przed 14sta no i smigamy- ale mam stracha, boje sie jak cholera

Stary 2010-05-07, 09:45   #2310
Czarniawa228
Rozeznanie

Cześć dziewczyny..ja jeszcze nie w Barcelonie

Anula cóż ja mogę Ci napisać.. ja wczoraj walnęłam standardowego focha o jego byłą, którą spotkaliśmy na siłowni. Zazdrość to niszczycielskie uczucie ale ja w jej przypadku nie potrafię się go wyzbyć. Tym bardziej, że wiem iż darzy go nadal uczuciem i nie ułożyła sobie życia z nikim mając 38 lat. Jak widzę jak na siebie zerkają to mnie szlag trafia i nogi na rowerze plączą. Wykorzystując to, że z nią rozmawiam strzelają sobie pogaduszki z głupimi uśmieszkami. Zapewne wszyscy powiedzą, że przesadzam ale ja facetom ufam jak siedzą obok mnie bo baby potrafią stwarzać sytuacje i być po stokroć gorsze !!
Ona nawet przyjechała na ślub złożyć życzenia do kościoła!!!
I strzelała fotki w kościele
Ale się nakręciłam.
Muszę się od tego odciąć.

Ja nienawidzę latać ale z wycieczek nie zrezygnuję.
W przypadku różnicy zdań wygrywa zawsze kompromis.
Porozmawiaj z nim spokojnie, że bardzo Ci zależy, że potrzebujesz tego żeby się zrelaksować i zregenerować nerwy. Że raz pojedziecie tu , a drugim razem bliżej żeby się nie stresował..
Zrozumie.
Może zmieńcie termin i wybierzcie się w letnim czasie gdzieś gdzie jest ciepło, a jednocześnie mniej zajmuje podróż samolotem..

Madziula
czekam na testy z niecierpliwością i zacznę od 11 dc. Mam ich 10 więc do 21 dc musi się coś wydarzyć
To kiedy dokładnie będziesz miała ten zabieg??

Edzia pakuj się w przyszły czwartek. Oj widzę, że obcy przejmuje władzę. Ale to wyjdzie Ci tylko na zdrowie bo komputer i TV to samo zło. Odpoczywaj ..

jestem mamą..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości