|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Ines... mysle, ze powinnas wziasc faceta-np.Wojkta albo tego drugiego i isc
![]() Nie tyle dla dobrej zabawy a zeby poznac ludzi... badz co badz takie imprezy pomagaja bardziej niz pare lat pracy ![]() ![]()
#2282 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() No i jak, no i jak? ![]() Miałam Cię jeszcze pytać o wrażenia z Ciacha, ale ponieważ już je opisałaś, to może i ja się skuszę? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pytałaś o Avatara - to nie do końca mój typ a mimo to mi się podobał, więc to już w zasadzie powinno Cię zachęcić do jego obejrzenia! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A z dzieciaczkiem jeszcze pomyśl, ja szukam chętnych do współpracy koleżanek! ![]() Cytat:
![]() Czujesz się troszkę lepiej? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może opisz nam w kilku punktach na czym ta dieta polega? Ojojojoj! Przyjechać z odsieczą? ![]() Cytat:
Jestem pod wrażeniem Twojego dietkowania, a co do nordic walking, to sama się swego czasu nad tym zastanawiałam - opiszesz swoje wrażenia? Myślałam też ostatnio o nartach ale z moim poczuciem równowagi... ![]() Cytat:
Mam tylko jedno zastrzeżenie: zaglądasz do nas stanowczo za rzadko!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taki urok bycia nauczycielem, z czego niestety mało kto zdaje sobie sprawy -drugie tyle pracy w domu, której nikt nie widzi... Bry!! Co to ja chciałam? A! Kupiłam dziś sobie test ciążowy. Ale okazuje się, że i tak muszę jeszcze poczekać, bo najlepiej go robić (najwcześniej) w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wrrr. Nie wiem, czy wytrzymam! A tak poza tym nic ciekawego - była u nas teściowa, która już trochę zaczyna działać nam na nerwy, nic jej nie pasuje, na wszystko i wszystkich narzeka, stwierdziła wręcz, że 'żyć jej się odechciewa'. Nam też nie jest łatwo, ale to jeszcze nie powód, by przy każdej nadarzającej się okazji robić z siebie ofiarę losu. No nie? Mam też czasem wątpliwości co do czystości jej intencji i zamiarów - namawiała nas np. ostatnio na wniesienie sprawy przeciw ojcu o zwrot tego, co zainwestowaliśmy w remonty tamtego domu. A po pierwsze: nie wiadomo, czy byłaby to sprawa wygrana, po drugie: wiązałaby się z kosztami, po trzecie: jakby nie było to jednak ojciec, poza tym z jego złośliwością, strach pomyśleć, jak by na to zareagował. Że już nie wspomnę o nerwach towarzyszących każdemu zetknięciu z ojcem, a co dopiero w takich okolicznościach... A w ogóle to namawiała nas do tego dlatego, że wtedy ona miałaby szansę wyciągnąć na podziałówce więcej, tłumacząc, że dom jest mniej wart, bo trzeba syna spłacić. No kurczę, mogłaby o nas czasem pomyśleć a nie tylko o sobie ![]() A tak w ogóle to myślę, że odbija na nas swoje kłopoty z siostrą TŻeta, która wyprawia cyrki ze sobą, ze swoim życiem (mówiąc bardzo oględnie), a ponieważ teściowa zawsze ślepo w nią wierzyła zaczyna chyba wreszcie zdawać sobie sprawę, jak jest, ale ponieważ i tak nie dopuszcza złej myśli o niej, to odbija to się na nas.... Stwierdziła np. że powinna przestać wszystkimi się przejmować i że może ktoś w końcu przejąłby się nią...Faktycznie, my jej najwięcej zmartwień i kłopotów przysparzamy. Mówi też, że czuje się u nas jak intruz, że nie chce do nas tak często przyjeżdżać, a jakoś bywa u nas co tydzień właściwie, i jakoś zawsze się tak składa, że akurat na weekend. No, mniejsza o to. Wyżaliłam się a sama ostatnio mam dość megalomanów. Zmykam zanim mnie przeklniecie ![]() ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-12 o 15:30 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |||||
Zadomowienie
|
o proszę;D mała az ruszyła łopata i juz jaki efekt;P a Ty szuflujesz i szuflujesz i efektu takiego nie dało
![]() no troche sie zagłośno podnieciłam, bo dzis caly dzien u mnei sypie ![]() e, mi to pasuje ![]() Cytat:
u mnei tyż tyż tyż;D a znajac mnei pociągne ją do lipca;D mam 4 mega-giga-xxxl glupie egzaminy;/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
strasznei duzo pisanai o tej dicie, woglle dziewczyny an forum Dunkanwoym nci mi nei chcialy pwoeidizec tylko wciaz powtarzaly przeczytaj ksiazke, przeczytalam ponad 200 stron w neicale dwa dni-to mega rekord bo ja wogle ksiazek ne iczytan i neinawidze;D i nadal nei wiem wszyskeigo. ogolnie chodzi o to ze zaleze ile kto ma do stracenia, jak powyzej 20kg to 1 faza powinna trwac od 5 do 10 dni, jest taki test po francusku i mi wyszlo ze mam 7dni robic 1 faze, na niej sie je tyllko miesko, troche nabiału i duzo napojów, a na 2 fazie ktora trwac ma odpowiednik 1, je sie to samo plus wybrane wazya, i sie tak w kolo robi 1 i 2 faze 1 i 2, az sie dojdzie do mometu jaki sie chcialo i potem jet faza 3, ktora trwa tyle ile stracilas kg, tzn jestli zgubiona 20kg to 3 faza trwa 20razy 10 czyli 200dni ale ne wiem co sie w niej je bo nei zaglebialam sie ale chyba to samo przez te dni a 4 faza to sie je normalnei po ludzku a raz w tyg w czwartek ma byc dzien czystko prroteinowy czyli meisko i bialko do konca zycia, i 3 lyzki otrab pszennych tez do konca zycia. zobaczymy, może sie uda bardzoooooooo ja wszysys chwala, wiec testuje ![]() Cytat:
a co do teściowej-baba nieprzyjemna, ale olej ja ;D z góry do dołu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Dieta Dukana, rzeczywiscie zachwalana w necie i polecana tez przez lekarzy
![]() ![]() ide na housa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Virgiono ale czy sadzisz ze to nie bedzie tak głupio...jestem swieża.... kazdy na mnie sie patrzy...pomyślą sobie ze dopiero co do pracy przyszła a juz na impreze się pcha ...?!?!? ![]() Czy uważasz ze to mimo wszystko będzie na moejscu ..?!? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Virgiono sądze ze dajcie sobie spokoj z tym teściem ja bym sie z nim nie sądziła...z resztą dobrze piszesz.... Ty masz swoje zycie i tez wystarczająco dużo swoich problemów...a pieniądze to nie wszystko nie warto tracic tyle nerwów i zdrowia dla paru groszy I trzymam kciuki za małeVirginiątko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak narazie to wszystko przeze mnie przelatuje jak przez sito. sikalam dziś tyle razy co niekiedy w tydzień ![]() ![]() ![]() no wiesz <foch> ja powinnam być na liście honorowej a nie rezerwowej! kiedy ta studniówka, bo musze se kreacje wyprasowac;D i przede wszyskim podszlifować moją sylwetke osy....przepraszam KOMARA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekam na efekty tej dietki i trzymam kciuki zeby sie udalo zgubic pare kg ![]() Virgo trzymam kciuki za male Virginiatko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() nadrobiłam trochę i idę spać bo już nie dam rady dzś odpisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrrry
![]() Cytat:
Cytat:
Cóż mogę rzec... Ma się ten talent do przyciągania czubów ![]() ![]() Cytat:
Biedna Alunia... Zdrowiej nam, dzieciaku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę Ci tego nordic walkingu. Powiedz jak wrażenia z ćwiczeń... Mi chyba nigdy nie dane będzie spróbować, bo wątpię, żeby kiedyś udało mi się na nordic-walkingowe maratony wyciągnąć kogoś znajomego ![]() Cytat:
![]() Strasznie, strasznie, ale to strasznie się cieszę, że tak fajnie Ci się w życiu układa. Szkoda tylko, że rozwijająca się kariera i udane życie uczuciowe/rodzinne chcąc nie chcąc wpływają na to, że masz mniej czasu dla nas, ale trudno... Weźmiemy to na klatę, bo najważniejsze, żebyś była szczęśliwa ![]() Jeśli znajdziesz wolną chwilę wpadnij i pochwal się o jakiej podyplomówce myślisz i jak Ci się podoba praca z agencją, o której wspominałaś- umieram z ciekawości. Czy billboardy z modelkami malowanymi przez Ciebie można już oglądać gdzieś na mieście czy chwilę muszę jeszcze na to poczekać? ![]() Całuję mocno, mocno, mocno ![]() ![]() ![]() Potwierdzam, Niunia nigdy nie była normalna... Pewnie dlatego tak dobrze się dogadujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() Tfu tfu tfu! Żeby nie zapeszyć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie "Ciacha" to opinie, z którymi się spotkałam są tak skrajnie różne, że nie mam wyjścia: muszę sama podreptać do kina. Co zamierzam uczynić niezwłocznie po tym jak wreszcie wydłużą dobę ![]() Tak! Tak! Chcę! Aaaa... Sorry... Dopiero teraz widzę, że to nie było pytanie do mnie ![]() Odkąd zaczęły się rekrutacje zdecydowanie nie narzekam ![]() Fragment rozmowy z jednym z kandydatów wczoraj: Ja: Jaką osobą powinien być Pana zdaniem administrator nieruchomości? Kandydat: Skrupulatną... Bla, bla, bla... Ja: Co Pan rozumie pod pojęciem skrupulatny? Kandydat: <tłumaczy mi> Ja: A czy Pan jest osobą skrupulatną? Proszę podać mi dwa przykłady ze swojego życia, które udowadniają, że tak właśnie jest. Kandydat: Co tam moje życie zawodowe... Proszę pani! Ja jestem koziorożcem, a my koziorożce jesteśmy bardzo skrupulatne! Zachować kamienną twarz gdy słyszy się takie głupoty- to jest dopiero wyzwanie! ![]() Cytat:
Dziwnymi teoriami teściowej w ogóle się nie przejmuj. Sami z TŻ-tem wiecie najlepiej co jest dla Was dobre i jeśli nie chcecie wytaczać tej sprawy w sądzie to zwyczajnie tego nie róbcie. Pieniądze to nie wszystko... Doskonale rozumiem Twój punkt widzenia, bo sama postąpiłabym dokładnie tak samo. W ogóle (z całym szacunkiem) Twoja teściowa to dla mnie typ takiego wampira energetycznego... Wiem, że to Wasza najbliższa rodzina, ale... na prawdę nie ma szans, żeby trochę rozluźnić z nią kontakty? Aż mi żyłka na czole skacze gdy widzę jak przez jej malkontenctwo zaczynasz sama walczyć z różnymi niefajnymi myślami! Przy okazji... Nie wiem na jakiej zasadzie działają testy ciążowe, ale mam nadzieję,że w najbliższym stosownym terminie zobaczysz tam jedną kreskę czy tam dwie kreski, różową bądź niebieską... Cokolwiek co będzie sygnalizowało, że w Twoim pachnącym, wySPAwanym brzuszku rośnie sobie w najlepsze małe Virginiątko ![]() Cytat:
![]() Tysiu- widzę, że nie dość, że sama idziesz jak burza z dietą to jeszcze swoim entuzjazmem zarażasz dziewczyny! Super ekstra! Przy okazji... Talia KOMARA ruuuuuulez ![]() Ines- idziesz na studniówkę, koniec kropka. Przykro mi bardzo, ale zostałaś przegłosowana ![]() Jako że nie mam nic więcej do powiedzenia nic na temat tego co się dzieje u mnie, ściskam Was mocno i uciekam. Miłego dnia, koleżanki sympatyczne ![]()
![]() |
#2290 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ba! Jeszcze się pytasz, a ja już dawno w drodze do Ciebie jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() A teściówka? Może nie ma się komu wygadać, nie ma bliskich osób, którym mogłaby ponarzekać, dlatego pada na Was? Ja bym nie sądziła się z teściem, jak ona radzi, to tylko dodatkowy stres i kolejne kłopoty.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawie ![]() Cytat:
![]() ![]() BRY, witam Was ja i moja kawa, aaaa i owsianka z masą makową;p mniam ![]() ![]() Zważyłam się dzisiaj, szok ze stresem tak mnie walnął , że zapowiadam pełną mobilizację!! Nie wiem jeszcze jak, ale muszę zrzucić 6-8 kg znów ![]() ![]() ![]() Idę pisać moje pierdoły, a potem do szkoliiiii na 14 ![]() Buski w cycuski ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-01-13 o 08:09 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
Witam Was moje piekne, widze że tu u Was odchudzanie idzie doskonale
![]() Ja mam za sobą nieprzespaną noc bo mam taki kaszel że cały czas chyrli mi w gardle a oddusić sie nie da! ![]() Całuje Was mocno ![]()
![]() |
#2292 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() limonka - ma rację jesteś przegłosowana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dukan obciąża nerki i to bardzo i dlatego trzeba miec je zdrowe i duuuuzo pić ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie co wyślę ta książke na naszego maila, ona jest w pdf i kto bedzie chciał sobie poczyta ![]() Cytat:
![]() virginio - trzymam kciuksy, ![]() ![]() joyce - nie wiem czy juz odpisywałam, ale strasznie sie cieszę, ze tak Ci sie fajnie układa wszystko i czekam na dalsze relacje ![]() a ja mam mega mobilizacje żeby schudnąc, bo w połowie marca jedziemy na narty do włoch i mam już wtedy nadzieje z talia przynajmniej dwóch komarów smigac po stokach ![]() u mnie ciekawego, trzymam diete z lekkimi grzeszkami, ale nie chudne jakoś spektakularnie, ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są chyba jednak rzeczy, których teściowa nigdy nie zrozumie... A co do jej malkontenctwa - jak już pisałam, jej ubolewanie jest niejednokrotnie mocno przesadzone i czasem zwyczajnie nie na miejscu. Wiem, że ona nie jest w najciekawszym momencie swojego życia, ale ostatecznie to ona zadecydowała o tych zmianach, w przeciwieństwie do nas, bo to teściowie nam przewrócili cały nasz świat, to co budowaliśmy przez 5 lat, do góry nogami. Tego jednak ona chyba też nie ogarnie...:/. Cytat:
Ale ze mnie papla, miałam nikomu nic nie mówić, a już się samonakręcam. Żeby tylko potem nie było rozczarowania... ![]() Trzymaj, trzymaj, ja naprawdę wierzę w magiczną moc Waszych kciuków i myślę, że to po części dzięki nim udało nam się zamieszkać w nowym mieszkanku. Więc może w tym roku przyniesiecie mi kolejną wielką życiową zmianę? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą tak jak powiedziałaś, pieniądze to nie wszystko, ja chcę tylko spokoju dla siebie i TŻeta. Dzięki za wsparcie, i pokornie proszę o jeszcze! ![]() Dzięki Tobie Kosteczko, zawsze sobie przypomnę, że jest już nowy odcinek House'a! ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() fakt, że wszystkie tak bardzo mnie wspieracie! ![]() Cytat:
![]() No laseczki zmykam jeszcze szybko na inne wątki a potem się biorę za obiad i porządki. Od 14 do 20 korki. Miłego dnia! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-13 o 10:46 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() nie mow ze chcesz sb zdradzic ![]() Cytat:
![]() Limonciu ty to masz dawke humoru dziennie przekroczona przez rekrutacje ![]() ![]() ![]() Bylismy dzis z kluseczka na szczepieniu i tak plakala bidulka i ja juz tez mialam lzy w oczach ![]() ide ogarnac troche bo balagan mam ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2010-01-13 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bierzcie dupunei w góre i ze mną w diete, bardzo smaczne przepisy dziewczyny daja takze mimo ze male pole do popisy w ilosci to w jakości jest super ![]() dałam z Tobą chyba ![]() marzy Ci sie ![]() ![]() Cytat:
![]() kuruj sie oj kuruj maleńka ![]() jeszcze mnie prześcigniesz i będziesz miała talie KOMARA z niedowagą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |||
Zakorzenienie
|
kobitki książkę Dukana wysłałam na naszego tajnego maila
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że dasz radę bez problemu, trzeba po prostu spóbowac i napewno najpierw warto wziąśc instruktora na kilka godzin, a potem juz tylko jeździć ![]() jak bedziesz chciała cos wiecej wiedziec (sprzętu, czy czegoś jeszcze)to pisz na prv. nie bede tu babeczek kochanych zanudzać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja korzystam z całego wolnego dnia i...sprzatam, prasuje (brrrr) piorę, gotuje, robie zakupy... ![]() ![]() a zaraz ide robic pasztet selerowo-pieczarkowy ![]() potem wpadne ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-13 o 12:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
Jakiego tajnego maila? Ja o niczym nie wiem
![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Aliczko juz Ci wysłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nieeeee, never! ![]() ![]() Cytat:
![]() omg! Będę ojcem! ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki, wróciłam z uczelni i zabieram się do robienia kolejnych prac i prezentacji. Eh, ciężkie jest życie studenta, a już studenta na diecie, to w ogóle masakra;P .. ale póki co trzymam się dzielnie dietkowo. Od jutra zaczynam też regularne ważenie, pogodziłam się z wagą, mimo tego, że kłamie ;p ![]() Jutro mam też seminarium i już mi słabo na samą myśl.... ![]() ![]()
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
42 prawdy o życiu
1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa. 2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą. ![]() 3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją. 4. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu. 5. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla. 6. Kiedyś będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz. 7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film. ![]() 8. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał. 9. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy. 10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem. 11. Pan Mietek spod trójki nie ma nawet matury, a za piwo zreperuje prom kosmiczny. 12. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia. 13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz. 14. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty. 15. Łacina - jedyny język, w którym nawet "gówno" brzmi mądrze. 16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół. ![]() 17. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie. 18. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują. 19. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny. 20. Jerzy Dudek - przypuszczalnie najlepiej zarabiający kibic Realu Madryt. 21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad! 22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane. 23. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa. 24. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju. 25. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie. 26. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż. 27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość." 28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie. 29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź. 30. Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15 roku życia, a oglądać - od 18. 31. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał. 32. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%. 33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą. 34. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco – wtedy będzie mnie odwiedzać co niedzielę. 35. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. 36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę. ![]() ![]() 37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem. ![]() 38. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały. ![]() ![]() 39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna. 40. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny. 41. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30minutach jest 08:05. 42. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8.piętro.
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dostałam dziś różyczki od męża!! Sa sa!! ![]()
![]() |
#2302 |
Zadomowienie
|
owszem, tylko nie wiem czy dojrzałaś do tak poważnych zadań, nie wiem czy podołasz wychować nasze dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ojjj, jak fajnie ![]() A mój postawił mi dziś herbatę ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana, jeśli zrobiłam Ci wirtualne dziecko, to znaczy, że już wszystkiemu podołam ![]() ![]() A tak w ogóle, to dzisiaj nie wracam na chatę, nie czekaj na mnie, idę oblać z kolegami Twoją ciążę ![]() ![]() Kurczęęę, kupiłam sobie balsam do ust Bielenda Bioplantacja - BAWEŁNA.... i teraz czuję, jakbym wpierdzielała płyn do płukania tkanin ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Alliczka - niektore bardzo trafne
![]() ![]() bylam na basenie i padam, za duzo dzisiaj cwiczen fizycznych ![]() ![]() ![]() jutro lece do pracy a pooootem na REMONT (jak mowi Tzet) do Stefana - fryzjera ![]() ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Wogole to polecam Wam teraz audycję w radiu Tok Fm.... ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-13 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Włączyłam radio, łóóóół, coś o seksie? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty brutalu ![]() masz natychmiast przynieść mi do łózka słoik korniszonów....bo to jedyne warzywo na Dukanei jakie moge jesc hahahahah mężusiu, i ogól sie bo drapiesz przy całunach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Wtajemniczenie
|
BRY
![]() Cytat:
![]() Nie ogolę się, tak będę wyglądać! Mam na twarzy i torsie koperek włoski i tak zostanie, to bardziej podnieca moje ewentualne kochanki w barach ze striptizem ![]() ![]() ![]() Idę zarabiać umysłem na rodzinę ![]() ![]() ![]() Buziam wszystkie na dobry dzien ![]() ![]() Spadam bo dziś cały dzień na uczelni ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na ciepło w końcu będą żeberka i udka pieczone w miodzie i musztardzie i ew. szaszłyczki z kurczaka w curry i kurkumie z ananasem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kobity widzę, że się zaroiło od dzieci na watku ![]() ![]() ![]() ![]() virginio - a jak Twje decu?? robisz cos jeszcze? byłam już rano w sklepie po żebra ![]() tysia jak dietka?? nie masz jeszcze dość tego mięcha?? ![]() spadam mam dzisiaj zalatany dzień, miłego dnia ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-14 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyno, zdziwiłabyś się jak potrafią zachowywać się osoby starające się o pracę ![]() Szok w trampkach ![]() Ech, ta Wasza teściówka... Chyba nie ma co sobie strzępić języka... Wszyscy wiemy jak jest... Cytat:
![]() Jeśli zadziała zamierzam Wam przygotować całą, długą litanię rzeczy za które Wy będziecie trzymać kciuki za mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale za Ciebie trzymam kciuki ![]() Trzymam mocno moje magiczne kciuki,żeby wszystko było ok i żebyś dogadała się z babeczką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aliczko- obśmiałam się jak norka ![]() A jak tam zdrówko, słońce? Uwaga! Chwalę się! A ja mam dwa dni wolnego! ![]() Tak poważnie to nie jest to taka frajda jak można by oczekiwać, bo wzięłam je tylko dlatego, że mam w ten weekend wszystkie zaliczenia i w końcu muszę wziąć się w garść i się na wszystko naumieć... Nawiasem mówiąc Mr Szef mocno się zastanawiał czy mnie na ten urlop puścić (pracy jest tyle, że każdy dzień jest na wagę złota...), ale powiedział, że jak robię te swoje "oczka jak kot ze Shrecka" nie jest w stanie mi odmówić ![]() ![]() Jeszcze tylko Was poinformuję, że zdradziłam dziś owsiankę z kaszą jaglaną (z jogo naturalnym i mieszanką studencką) i bardzo sobie takie urozmaicenie chwalę. Powinnyście koniecznie spróbować (oczywiście to co się nie duncanują ![]() A teraz zmykam do książków... Masz rację Niunia, że życie studenta na diecie jest ciężkie... A życie pracującego studenta na diecie to już w ogóle dramat nad dramatami... ![]() Trzymajcie się ![]()
![]() |
#2310 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() czy u Was tez dzis tak przymrozilo? juz wiem co bede wciagac na diecie ![]() ogolnie to sobie skopiuje to wszystko bo dobre jest ![]() czyli kciuki zacisniete juz zrobily swoje czy to tak bez okazji? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak bedziesz miala chwilke to napisz prosze przepisy na zaznaczone ![]() Cytat:
![]() a ja dzi malo co pieca nie dorobilam w domu ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.